0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' belajar mandarin 'Found 794 Related Products
By
Koleksi Cerita Teladan daripada Al - Quran dan Hadis menghimpunkan pelbagai cerita yang sarat dengan pengajaran. Kanak - kanak dapat mendalami cerita - cerita yang disulami dengan nilai - nilai murni yang mampu mendidik mereka ke arah yang lebih baik. Keistimewaan Buku ini adala perkatan - perkataanya dicetak dengan dua warna mengikut suka kata. Ia akan memudahkan bacaan anak - anak anda walaupun masih dalam proses belajar. Mudah - mudahan buku ini dapat memberi ikhtibar kepa Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By
Buku ini menghimpunkan 42 buah cerita teladan yang dipetik dalam al - quran. Setiap kisah diselitkan dengan pengajaran yang boleh dijadikan ikhtibar serta pedoman. Bahasa yang digunakan dalam penulisan buku ini juga mudah untuk difahami oleh kanak - kanak. Malah ilustrasinya yang berwarna - warni mampu menarik minat kanak - kanak untuk membacanya. Di akhir setiap kisah turut disertakan dengan rujukan di dalam al - quran bagi memudahkan ibu - bapa menyemak serta membuat rujuka Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Jing Tsu
A riveting, masterfully researched account of the bold innovators who adapted the Chinese language to the modern world, transforming China into a superpower in the process What does it take to reinvent the world's oldest living language? China today is one of the world's most powerful nations, yet just a century ago it was a crumbling empire with literacy reserved for the elite few, left behind in the wake of Western technology. In Kingdom of Characters, Jing Tsu shows that Learn More
USUAL: RM69.95

NOW: RM 69.95 (-0%)

MEMBER: RM 62.96 (-10%)

Out of stock

By
Apabila sebuah kapal angkasa misteri terhempas di Bumi, seorang pemuda bernama Amato bertemu dengan Mechabot, salah satu daripada robot yang paling berbahaya di seluruh galaksi. Selepas mengenali Mehcabot dan menjadi tuan barunya, Amato kini boleh menggunakan kuasa unik Mechabot yang membolehkannya untuk Mechanize objek - objek biasa menjadi peralatan yang canggih. Gabungan idea kreatif Amato dan kuasa Mecha bot yang menajubkan menyebabkan kehidupan Amato kini berubah menjadi Learn More
USUAL: RM27.90

NOW: RM 27.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.11 (-10%)

By
Activity book for primary school, published in 2023, printed in black and white. Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
Activity book for primary school, published in 2023, printed in black and white. Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
Activity book for primary school, published in 2023, printed in black and white. Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
Activity book for primary school, published in 2023, printed in black and white. Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
Activity book for primary school, published in 2023, printed in black and white. Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
Activity book for primary school, published in 2023, printed in black and white. Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
Cerita-cerita dalam buku ini juga mampu mengembangkan daya imaginasi dan menarik minat mereka untuk belajar sesuatu perkara baru dalam proses pengajaran dan pembelajaran. Semoga penerbitan buku ini dapat memupuk minat membaca dalam kalangan pembaca. Setiap cerita dalam buku dipersembahkan dalam Bahasa Melayu dan tulisan Jawi. Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.05 (-10%)

Out of stock

By
Cerita-cerita dalam buku ini juga mampu mengembangkan daya imaginasi dan menarik minat mereka untuk belajar sesuatu perkara baru dalam proses pengajaran dan pembelajaran. Semoga penerbitan buku ini dapat memupuk minat membaca dalam kalangan pembaca. Setiap cerita dalam buku dipersembahkan dalam Bahasa Melayu dan tulisan Jawi. Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.05 (-10%)

Out of stock

By
Cerita-cerita dalam buku ini juga mampu mengembangkan daya imaginasi dan menarik minat mereka untuk belajar sesuatu perkara baru dalam proses pengajaran dan pembelajaran. Semoga penerbitan buku ini dapat memupuk minat membaca dalam kalangan pembaca. Setiap cerita dalam buku dipersembahkan dalam Bahasa Melayu dan tulisan Jawi. Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.05 (-10%)

Out of stock

By
Cerita-cerita dalam buku ini juga mampu mengembangkan daya imaginasi dan menarik minat mereka untuk belajar sesuatu perkara baru dalam proses pengajaran dan pembelajaran. Semoga penerbitan buku ini dapat memupuk minat membaca dalam kalangan pembaca. Setiap cerita dalam buku dipersembahkan dalam Bahasa Melayu dan tulisan Jawi. Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.05 (-10%)

Out of stock

By
Cerita-cerita dalam buku ini juga mampu mengembangkan daya imaginasi dan menarik minat mereka untuk belajar sesuatu perkara baru dalam proses pengajaran dan pembelajaran. Semoga penerbitan buku ini dapat memupuk minat membaca dalam kalangan pembaca. Setiap cerita dalam buku dipersembahkan dalam Bahasa Melayu dan tulisan Jawi. Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.05 (-10%)

Out of stock

By
Cerita-cerita dalam buku ini juga mampu mengembangkan daya imaginasi dan menarik minat mereka untuk belajar sesuatu perkara baru dalam proses pengajaran dan pembelajaran. Semoga penerbitan buku ini dapat memupuk minat membaca dalam kalangan pembaca. Setiap cerita dalam buku dipersembahkan dalam Bahasa Melayu dan tulisan Jawi. Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.05 (-10%)

Out of stock

By
Koleksi Cerita Aesop memaparkan cerita - cerita yang mengisahkan kehidupan sekumpulan haiwan di hutan dalam satu komuniti. Setiap jalinan cerita menampilkan unsur - unsur pengajaran dan pembelajaran yang mampu memberikan impak positif kepada para pembaca. Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.01 (-10%)

Out of stock

By
Pelbagai fakta dengan ilustrasi dan gambar menarik yang akan membawa kamu ke satu pengembaraan misteri ke dalam dunia sensori! Buku ini juga mengandungi stiker untuk kamu tampal pada halaman dan poster! Kamu akan belajar tentang cara tubuh manusia berinteraksi dengan dunia! Kamu juga akan meneroka dunia deria haiwan dan belajar bagaimana haiwan menggunakan deria untuk hidup dalam persekitaran mereka. Adakah kamu sedia untuk pengembaraan hebat ini? Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

Out of stock

By
Pelbagai fakta menarik dengan ilustrasi peta, lukisan dan gambar yang akan kamu pelajari dalam buku ini! Kamu akan meneroka keajaiban dan keunikan benua Eropah. Buku ini juga mengandungi stiker untuk kamu tampal pada poster peta Eropah. Kamu akan belajar tentang negara-negara Eropah, ibu kota dan bendera mereka! Kamu juga akan diperkenalkan dengan cara hidup, landskap, haiwan liar dan monumen terkenal dunia. Adakah kamu sedia untuk mengembara ke seluruh benua Eropah? Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

Out of stock

By
Mari belajar tentang kesan perubahan iklim dalam buku ini yang mengandungi pelbagai fakta, ilustrasi peta dan gambar menarik. Buku ini juga mengandungi stiker untuk kamu tampal pada halaman dan poster. Kamu akan belajar tentang punca perubahan iklim dan langkah-langkah untuk mengurangkan kesan perubahan iklim. Adakah kamu sedia untuk memulakan pengembaraan membantu mengubah dunia? Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

Out of stock

By
《乐学双语》以幽默的漫画、日常生活中常用的对话等,让读者快乐阅读,轻松掌握华语与英语。 Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 11.90 (-20%)

MEMBER: RM 11.90 (-20%)

By
《乐学双语》以幽默的漫画、日常生活中常用的对话等,让读者快乐阅读,轻松掌握华语与英语。 Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 11.90 (-20%)

MEMBER: RM 11.90 (-20%)

By Edzati Kamaluddin
Farhan sibuk membina istana olok - olok untuk Farah menggunakan barang mainanya. Apabila Farah terjatuh kerana terpijak mainan Farhan yang bertaburan, Farhan hanya diam tidak peduli. Sehinggalah, istana itu roboh lalu mengoyakkan baju kembang Farah… alamak. Apakah yang perlu Farhan lakukan? Mari, kita ikuti kisah Farhan belajar meminta maaf daripada kisah Nabi Adam a.s. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Khairunnisa Hamzah
Farhan mahu membina pondok kecil untuk melindungi busut semut daripada hujan. Pelbagai usaha uang Farhan lakukan, tetapi selalu gagal. Lebih teruk, Farhan diketawakan oleh kanak - kanak lain kerana ideanya yang pelik. Adakah Farhan berjaya membina pondok untuk semut? Mari, kita ikuti kisah Farhan yang belajar berusaha daripada kisah Nabi Nuh a.s. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Anis Puteri
Farah mempunyai satu misi. Farah ingin menjual kek coklat dan mendermakan wang jualan ke rumah anak - anak yatim. Tetapi, misi ini lebih susah daripada apa yang Farah bayangkan, Farah rasa tidaj boleh buat. Adakah Farah berjaya menjual semua keknya? Mari, kita ikuti kisah Farah belajar menjadi berani daripada Kisah Nabi Musa a.s. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By
Misi belajar & stiker Sesuai untuk pra-sekolah Edisi Jumbo Menulis ABC & 123 Cari Kata Silang Kata Permainan Maze Mewarna Learn More
USUAL: RM13.99

NOW: RM 13.99 (-0%)

MEMBER: RM 13.99 (-0%)

Out of stock

By
In the country of Ametris, Edward Elric and his younger brother Alphonse lived in the rural town of Resembool with their mother Trisha while self-learning alchemy at a young age. When the brothers commit the taboo act of Human Transmutation to resurrect Trisha after she died of illness, it backfired and they suffer the consequences via the Law of Equivalent Exchange: Edward losing his left leg while Alphonse is dragged into the Gate of Truth. Edward then sacrifices his right Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.90 (-10%)

MEMBER: RM 26.90 (-10%)

By AZIMAH LILY
Ungku Aziz Bin Ungku Adam, lelaki berusia 30 tahun yang merupakan anak tunggal Dato’ Ungku Adam dan Datin Ida. Sejak di bangku sekolah lagi, Aziz memasang impian melancong seluruh dunia. Tetapi impian Aziz ditentang Datin Ida kerana Datin Ida mahu Aziz menolong dia menguruskan empayer perniagaan mereka selepas kematian suaminya Dato’ Ungku Adam. Aziz membuat perjanjian dengan ibunya sekiranya membenarkan Aziz melancong ke luar negara selama tiga tahun, selepas itu Aziz Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By
Simpulan bahasa merupakan bentuk peribahasa yang paling ringkas. Kebiasaanya, simpulan bahasa terdiri daripada dua perkataan yang mempunyai makna yang padat dan tepat. Simpulan bahasa bukan sahaja digunakan untuk mendidik, menyindir dan bahasa berkias bahkan juga medium untuk menyelikan pengajaran kepada masyarakat. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Peribahasa ialah ayat atau kelompok kata yang mempunyai susunan yang tetap mengandungi maksud tertentu seperti pepatah, bidalan dan sebagainya. Peribahasa digunakan untuk menyampaikan teguran, ingatan dan nasihat secara sindiran atau kiasan. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Penjodoh bilangan ialah perkataan yang digunakan berpasangan dengan nama apabila menunjukkan bilangan. Penjodoh bilangan berfungsi menerangkan aspek bilangan sesuatu benda, hal, perkara, tempat dan manusia. Kadangkala, penggunaan penjodoh bilangan dalam pertuturan seharian dalam bidang penulisan tidak lagi dititikberatkan. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By NERODNO
Kisah Mr. Guardian Miss Angel bermula dengan pertemuan tanpa sengaja di antara Izz Ardan dan Aufy Zasha. Pertemuan yang menjadikan Izz Ardan sebagai saksi pertumpahan air mata Aufy Zasha, gadis yang langsung tidak dikenalinya. Gadis yang menangis itu bukan sahaja berjaya menarik perhatiannya, malah tangisan gadis yang tidak dikenalinya itu telah membuatkan hatinya sakit bagaikan ditusuk benda tajam. Setelah pertemuan tersebut, Izz Ardan tidak mampu melupakan gadis yang tidak Learn More
USUAL: RM31.90

NOW: RM 31.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.00 (-18%)

By
Jom mewarna bersama Boboiboy Galaxy Siri Petir Sesuai untuk pra sekolah untuk pembelajaran dengan mewarna Learn More
USUAL: RM10.99

NOW: RM 10.99 (-0%)

MEMBER: RM 9.89 (-10%)

By
Buku ini menghimpunkan cerita dongeng yang menarik dan penuh dengan nilai murni dalam usaha memupuk minat membaca. Ilustrasi yang menarik dan penuh warna - warnai dapat merangsang imaginasi kanak - kanak dan sekaligus dapat menanam sifat suka membaca dalam diri anak anak anda. Satu lagi keistimewaan buku ini adalah dwibahasa dan juga perkataanya dicetak dalam dua warna mengikut suku kata. Jadi, buku ini bukan sahaja sebagai buku cerita bahkan bertindak sebai bahan pembelajar Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 35.91 (-10%)

MEMBER: RM 31.92 (-20%)

By
Belajar melalui bermain adalah teknik pengajaran dan pembelajaran yang berkesan kepada kanak - kanak. Teknik ini mendatangkan keseronokan dan kepuasan kepada kanak - kanak dalam sesuatu pengajaran yang hendak disampaikan. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Ia akan memudahkan bacaan anak-anak anda walaupun masih dalam proses belajar. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By FAIRUZ SHAH
Impian April mahu mendirikan mahligai bersama Wazirul yang dia rasakan seorang lelaki yang sempurna. Namun impiannya berkecai kerana sikap lelaki itu sendiri. Akibat terlalu kecewa, April menerima jodoh aturan keluarga. “Aaa... apa awak buat di sini?” - April “Awak tanya saya buat apa di sini? I am your future husband.” - Danny Wazirul yang hilang hala tuju, telah berkelana jauh dalam mencari diri sendiri. Di situ dia bertemu dengan seorang gadis yang membuka hatin Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By
*Khusus untuk murid-murid sekolah rendah sebagai latihan tambahan *Menepati KSSR Semakan yang terbaharu *Mengandungi latihan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) dan peta i-THINK *Latihan yang pelbagai untuk memantapkan penguasaan murid-murid dalam pembelajaran Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 4.20 (-0%)

By
*Khusus untuk murid-murid sekolah rendah sebagai latihan tambahan *Menepati KSSR Semakan yang terbaharu *Mengandungi latihan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) dan peta i-THINK *Latihan yang pelbagai untuk memantapkan penguasaan murid-murid dalam pembelajaran Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 4.20 (-0%)

By
*Khusus untuk murid-murid sekolah rendah sebagai latihan tambahan *Menepati KSSR Semakan yang terbaharu *Mengandungi latihan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) dan peta i-THINK *Latihan yang pelbagai untuk memantapkan penguasaan murid-murid dalam pembelajaran Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 4.20 (-0%)

By
*Khusus untuk murid-murid sekolah rendah sebagai latihan tambahan *Menepati KSSR Semakan yang terbaharu *Mengandungi latihan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) dan peta i-THINK *Latihan yang pelbagai untuk memantapkan penguasaan murid-murid dalam pembelajaran Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 4.20 (-0%)

By
*Khusus untuk murid-murid sekolah rendah sebagai latihan tambahan *Menepati KSSR Semakan yang terbaharu *Mengandungi latihan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) dan peta i-THINK *Latihan yang pelbagai untuk memantapkan penguasaan murid-murid dalam pembelajaran Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 4.20 (-0%)

By
*Khusus untuk murid-murid sekolah rendah sebagai latihan tambahan *Menepati KSSR Semakan yang terbaharu *Mengandungi latihan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) dan peta i-THINK *Latihan yang pelbagai untuk memantapkan penguasaan murid-murid dalam pembelajaran Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 4.20 (-0%)

By Ustaz Mohd Faez
Buku ini mengandungi latihan cara cepat belajar membaca al-Quran berserta pelajaran hukum tajwid mudah. Learn More
USUAL: RM19.00

NOW: RM 19.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.10 (-10%)

By Ustaz Mohd Faez
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Ustaz Mohd Faez
Buku ini mengandungi latihan cara cepat belajar membaca al-Quran berserta pelajaran hukum tajwid mudah. Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Surianti Ramli
Surianti Ramli berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang masakan professional. Bermula sebagai blogger, kini beliau aktif di Instagram dan Youtube. Mempunyai lebih daripada 350 ribu pengikut di Instagram, serta berpengalaman bekerjasama dengan pelbagai syarikat berprestij di Malaysia, membuktikan kredibiliti beliau dalam bidang masakan. Bagi melebarkan lagi kredibiliti beliau dalam bidang ini, Surianti Ramli tampil dengan buku “Resipi dari Dapur Surianti” yang menyajik Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 17.91 (-10%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By HONDA HITAM
Sebelum tidur, aku membaca mantera untuk memanggil Kintan datang dalam mimpi. Mantera itu diajar oleh Wak Akbar dalam bahasa Suryani. Aku cuma nak tau menjadi atau tidak mantera itu. Benar mantera yang diajar oleh Wak Akbar. Malam itu Kintan datang dalam mimpi bersama dua orang kawannya. Semua perempuan berpakaian serba putih. Hanya Kintan yang berpakaian seperti ahli silat. Disanggul rambut Kintan terselit senjata seperti badik kecil. Dia beritahu yang dia balik belajar sila Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By ROSERQMOKHTAR
Mengisahkan seorang eksekutif muda yang terjebak dengan syarikat yang tidak menghargai staf-stafnya. Merasakan underpaid dan syarikat tersebut tidak layak untuk ada pekerja berprestasi sepertinya. Ada perkara yang memaksanya berhenti dan memulai pengembaraan yang tidak. terjangkakan. Perempuan berhati baik dan sabar adalah sahabat karibnya itu selalu bernasib malang. Rupa-rupanya ada hadiah terindah yang disediakan oleh Yang Maha Hebat, Al-Mutakabbir, untuknya. Una Natrah m Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 33.00 (-0%)

MEMBER: RM 29.70 (-10%)

By EMMIYYA
Vie Alea punyai impian dan ciri-ciri tertentu untuk siapa yang mahu menjadi pasangannya. Sehinggalah dia bertemu dengan Zill Syakeeb yang menepati cita rasanya itu. “You selamatkan I dua kali hari ni.” - Alea “Selamatkan you berkali-kali pun I sudi, Alea.” - Zill Dalam hebat dilamun cinta, seorang pemuja rahsia dari zaman belajar dahulu kembali muncul dalam hidup Alea. Bezanya dahulu dia hanya seorang lelaki biasa. Tapi sekarang bagaikan putera impian dara. Cuma pers Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By
SWORD ART ONLINE -PROGRESSIVE- ARIA OF A STARLESS NIGHT (MOVIE) 刀劍神域劇場版 –PROGRESSIVE- 無星夜的詠嘆調 (DVD) JAP (E / C / M) Excelling socially and academically, Asuna Yuuki is on track to ace her high school entrance exams. Her friend and classmate, Misumi "Mito" Tozawa, advises her to take a short break from studying and join her on the launch day of Sword Art Online (SAO)—the highly anticipated online virtual reality multiplayer game. Asuna accepts Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By
Kandungan buku-buku dalam siri ini komprehensif, sistematik, selaras dengan Kurikulum Standard Prasekolah Kebangsaan (KSPK) dan disusun mengikut tata tingkat kemahiran kanak-kanak bermula daripada aras rendah kepada aras yang lebih tinggi. Kepelbagaian aktiviti yang padat dan ceria juga memberi ruang kepada kanak-kanak untuk meningkatkan daya pemikiran mereka. Sesuai sebagai bahan pengajaran dan pembelajaran di sekolah mahupun di rumah, Siri Bintang Kecil ini diharapkan akan Learn More
USUAL: RM7.60

NOW: RM 7.60 (-0%)

MEMBER: RM 6.84 (-10%)

By Ran Tokiwa
Sebab tak boleh catch-up, Yume enggan ke sekolah persediaan. Lalu dia buat keputusan belajar part-time je. Di situ dia bertemu rakan yang bebas dan tak dikongkong. Ini membuatkan Yume berkobar-kobar nak jadi penari demi merubah hidup. Dia kemudian dijemput rakannya bernama Hotaru untuk menari bersama... Karya mangaka yang juga pelajar sekolah menengah. Kisah tarian remaja sebenar. Menarik di dalam: LANGKAH TARI MALAM ITU DI SEBALIK DIRIKU IDOL BUSTLE Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
’-Mudah dipelajari '-Pantas dan efektif '-Menjana pekerjaan bergaji tinggi '-Mempunyai komuniti yang besar dan popular '-Mempunyai pustaka yang besar (Large Library) '-Kepelbagaian dan fleksibiliti (Diversity & Flexibility) '-Digunakan dalam Sains Data (Data Science) '-Digunakan dalam Pembangunan Web (Web Development) '-Digunakan dalam Kecerdasan Buatan (Artificial Intelligence) Learn More
USUAL: RM12.95

NOW: RM 12.95 (-0%)

MEMBER: RM 11.66 (-10%)

Out of stock

By
- Nota dan latihan yang komprehensif Peta konsep Hasil pembelajaran, Petua Pemeriksa, Kuiz, Galeri Info, Akses Ilmu, dan Petunjuk STPM Rumusan Praktis STPM Kertas Model STPM Semester 1 Jawapan Lengkap Glosari Learn More
USUAL: RM27.95

NOW: RM 27.95 (-0%)

MEMBER: RM 25.16 (-10%)

By
Buku ini dirancang dengan teliti bagi membantu kanak-kanak prasekolah menguasai kemahiran asas Matematik. Melalui siri latihan dan aktiviti ini, kanak-kanak dijangka akan mencapai tahap hasil pembelajaran yang memuaskan dan membentuk asas dan keyakinan yang kukuh dalam proses pembelajaran pada peringkat sekolah rendah kelak. Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
*Disusun berdasarkan sukatan pelajaran KSSR Semakan yang terkini *Soalan berunsurkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) dan peta i-THINK turut dimuatkan untuk menguji kefahaman murid-murid *Pentaksiran Sumatif turut disediakan untuk membantu meningkatkan keberkesanan pembelajaran murid-murid Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 3.78 (-10%)

By
*每首诗都附上读音、注释、白话译文及赏析,帮助学生领悟诗的情感及思想内容。 *练习:加强学生对诗的内容、读音等的掌握能力。当中的KBAT习题也有助于提升他们的思考能力。所有练习都附有答案。 *小故事:收录多位诗人的小故事,让学生在阅读的过程中更富乐趣。附有注释,让学生可以从中认识更多的生字新词。 *精美的彩图:诗中有画,画中有诗,让 Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By
*每首诗都附上读音、注释、白话译文及赏析,帮助学生领悟诗的情感及思想内容。 *练习:加强学生对诗的内容、读音等的掌握能力。当中的KBAT习题也有助于提升他们的思考能力。所有练习都附有答案。 *小故事:收录多位诗人的小故事,让学生在阅读的过程中更富乐趣。附有注释,让学生可以从中认识更多的生字新词。 *精美的彩图:诗中有画,画中有诗,让 Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By
Memaparkan 8 buah cerita yang mengisahkan kehidupan sekumpulan haiwan di hutan dalam satu komuniti. Setiap jalinan cerita menampilkan unsur pengajaran dan pembelajaran yang berupaya memberikan kesan positif kepada pembaca. Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 22.41 (-10%)

MEMBER: RM 19.92 (-20%)

1-794 of 794

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top