Anniversary20
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' data 'Found 836 Related Products
By KINGSTON
Original 5 Years Warranty By Kingston Malaysia What's In The Box :- 1x Kingston DataTraveler Exodia DTX Flash Drive DataTraveler Exodia USB Flash Drive with Protective Cap and Keyring in Multiple Colors. Kingston’s DataTraveler® Exodia features USB 3.2 Gen 1 performance for easy access to laptops, desktop PCs, monitors and other digital devices. DT Exodia allows quick transfers and convenient storage of documents, music, videos and more. Its practical design and fashion Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By KINGSTON
Original 5 Years Warranty By Kingston Malaysia What's In The Box :- 1x Kingston DataTraveler Exodia DTX Flash Drive DataTraveler Exodia USB Flash Drive with Protective Cap and Keyring in Multiple Colors. Kingston’s DataTraveler® Exodia features USB 3.2 Gen 1 performance for easy access to laptops, desktop PCs, monitors and other digital devices. DT Exodia allows quick transfers and convenient storage of documents, music, videos and more. Its practical design and fashion Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By KINGSTON
Original 5 Years Warranty By Kingston Malaysia What's In The Box :- 1x Kingston DataTraveler Exodia DTX Flash Drive DataTraveler Exodia USB Flash Drive with Protective Cap and Keyring in Multiple Colors. Kingston’s DataTraveler® Exodia features USB 3.2 Gen 1 performance for easy access to laptops, desktop PCs, monitors and other digital devices. DT Exodia allows quick transfers and convenient storage of documents, music, videos and more. Its practical design and fashion Learn More
USUAL: RM36.90

NOW: RM 36.90 (-0%)

MEMBER: RM 36.90 (-0%)

By Neko
Hampir semua orang mempunyai idola mereka kagumi. Joni, Mia dan Emilia pun sama. Tetapi ada juga yang menganggap meminati idola itu suatu yang negatif dan tidak mendatangkan faedah. Bagi Candy JEM pula idola mereka memberi impak positif. Bagaimanakah Candy JEM mengubah impresi orang lain tentang mengagumi idola? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Kat sekolah Vax, Krez dan Mick ada pelajar baru yang buat Mick angau + tak keruan! Wow, cun sangat ke dia. Jeng Jeng!Krez pula tiba-tiba mood swing sebab kawan lama datang bersemuka. Huh? Krez ada rahsia tersembunyi?Oh no!Apa-apa pun, jaming tetap on. Barulah boleh join metal show!Wohoo!Jilid ke-3 lebih mantap, beb! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By BASEUS
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By BASEUS
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Airisz
Nama aku Fauziah Hanim. Panggil Jee saja. Aku anak sulung. Bawah aku ada enam lagi adik. Selepas tiga hari emak melahirkan Ammar Hakim, ayah meninggal dunia dengan tiba-tiba saja. Petang tu ayah rebah di ruang tamu. Tanpa pesan, tanpa kata-kata, ayah pergi begitu saja meninggalkan kami buat selamanya. Emak tak mampu terima kenyataan yang ayah sudah tiada. Dua hari mak kemurungan dan selepas itu mak terus hilang daya ingatan. Orang kampung sebut mak gila meroyan. Sejenis pe Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Azian Zahra
Kasihku padamu tak akan pernah padam walau seribu kali kau masih melukai hatiku. Seandainya aku pergi dulu, izinkan aku bawa bersama hatimu. Peristiwa di Tower Bridge menemukan Hakimi dan gadis Jepun, Keiko. Bagi Keiko, sungguh dia terasa terhutang budi apabila niatnya untuk membunuh diri dihalang oleh lelaki budiman itu. Melalui Hakimi, dia mula terpesona dengan keindahan Islam, agama yang dianuti lelaki itu. “Insya-Allah.” “Apa?” “Oh, itu bahasa Arab. Maksudnya Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Phidot
Mungkin aku tidak pernah berhenti mencintaimu... Mungkin aku tidak pernah berhenti mengharapmu... Tidak pernah Idrus menyangka kedatangannya ke Miri akan menemukan dia dengan Miss Icy. Gadis yang dikenali dan dihubunginya menerusi e-mel, akhirnya dapat dilihat depan mata. Tanpa angin ribut, gadis itu tiba-tiba menghilang. Langsung tiada e-mel buat dirinya lagi. Tambah-tambah lagi Miss Icy meluahkan rasa cinta terhadap dirinya, tetapi Idrus tolak dengan alasan setiap perasa Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

Out of stock

By Sara Irdina
Cantik, janda dan miskin. Itu ciri-ciri seorang Qalisa yang membuatkan dia diupah Elyana untuk melakukan satu ‘tugasan’. Atas desakan hidup dan terdesak, Qalisa terpaksa menerima. Tugasan yang dimaksudkan adalah membuat Faid jatuh cinta kepadanya walaupun dia sedar Faid adalah suami orang. Bagi menjayakan tugasan, Qalisa bekerja sebagai tea lady di syarikat lelaki itu. Tanpa perlu dia mendekat, Faid sendiri yang datang merapat. Tak perlu memikat tapi Faid seakan sudah ter Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

Out of stock

By Janet Driscoll Miller , Julia Lim
Supercharge your marketing strategy with data analytics In Data-First Marketing: How to Compete & Win in the Age of Analytics, distinguished authors Miller and Lim demystify the application of data analytics to marketing in any size business. Digital transformation has created a widening gap between what the CEO and business expect marketing to do and what the CMO and the marketing organization actually deliver. The key to unlocking the true value of marketing is data - fro Learn More
USUAL: RM85.80

NOW: RM 68.60 (-20%)

MEMBER: RM 64.00 (-25%)

By Syu Ariani
… yang memberi aku perasaan itu. TIGA tahun terpisah dan kemudian bertemu semula, Nurul Aileen tidak mampu menyorokkan perasaannya terhadap Adam Haidar. Kerana sememangnya, hatinya hanya menginginkan Adam. Hanya dia! Tetapi… “Ada apa dengan kita?” – Adam Haidar Layanan dingin Adam jauh berbeza dengan setiap gerak-gerinya. Aileen yakin Adam turut berkongsi perasaan yang sama dengannya. Namun sayang, tidak semudah itu. Di antara Aileen dan Adam, ada satu tali penghub Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Citra Fitz
Kau layak dapatkan yang terbaik, tetapi maaf kerana aku tiada yang terbaik untuk diberikan… “Hai, saya Nadrah. Panggil Nad je. Awak kan Rasy…” “Rasyad. Saya Rasyad.” Dan itulah kali pertama mereka berjumpa, di KLIA, sebelum berangkat ke Da Nang. Berjalan merantau dengan orang yang dia tidak kenal? Nadrah rasa semua itu kerja gila. “Awak bebas dengan plan awak dan saya pun bebas dengan plan saya.” Itu yang direncanakan Nadrah namun seringkali dia terserempak de Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Nurina Feeza
Siapa yang dapat melupakan cinta pertama? Menyimpan sedih terlalu lama hanya akan meninggalkan segaris luka yang takkan pernah habis. Benar, kecundangnya cinta pertama itu lain macam… sangat menyakitkan. Elis Nou'rell. Sekali dia jatuh cinta, berkali-kali hatinya akan tulus mengasihi. Tersilap caturan dek terlalu menurut kata hati menariknya ke lembah kekecewaan. Sakitnya tidak terkata! Kini dia bangkit dengan harapan agar segala memori hitam itu segera pergi. "Selamat t Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Kaoru
Ketua editor sebuah majalah terkenal dunia akan datang melawat Akademi Momos dan Pengetua Evan menugaskan ahli Majlis Perwakilan Pelajar untuk menguruskan lawatan tersebut. Tetapi sebelum tetamu penting mereka tiba, flu tiba-tiba merebak di sekolah! Mampukah Alex dan putera menangani situasi ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By TadaTada
Upon discovering that the curious crystal comes from a place in Northern Ireland, Alex and co. make their way there. It is there that Alex finally understands the intentions of the red demons, but just as he is about to leave with them, Sigurd Bodon and his team arrive... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
When a gate to another world suddenly opens on Earth, Mikado City is invaded by strange creatures known as "Neighbors," malicious beings impervious to traditional weaponry. In response to their arrival, an organization called the Border Defense Agency has been established to combat the Neighbor menace through special weapons called "Triggers." Even though several years have passed after the gate first opened, Neighbors are still a threat and members of Border remain on guard Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Aalin Amily
Tika tersimpul tali setia, akanku terus menggenggam cinta... Tidak pernah terlintas di fikiran Arya Darlina akan berkahwin pada usia yang sangat muda. Dek kedegilan dan kehidupannya yang terlalu sosial, dia tidak dapat menolak. Terpaksa dalam rela, dia akur menjadi isteri kepada Luthfi Hakimi. Paling mencabar adalah apabila dia harus menerima hakikat yang dia adalah ibu tiri. Gila! Diri sendiri belum lurus, masakan dipertanggungjawabkan untuk menguruskan anak-anak? Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Azura Rasiddin
Menggapai Fantasi, Dihampar Realiti Aurora. Gadis berusia dua puluh tahun yang mempunyai impian dan fantasi untuk menemui cinta sejati seperti papa dan mamanya. Namanya diberi sempena lambang cinta papa dan mamanya yang bertemu di bawah langit aurora. Eidlan. Anak jiran sebelah rumah. Kembar kepada kawan baik Aurora. Kali pertama bertemu sewaktu mereka berusia dua belas tahun, hati Aurora sudah terpaut. Namun segalanya berubah apabila dia kenal siapa Eid yang sebenarnya. I Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.60 (-20%)

By Carl Bergstrom and Jevin D. West
It's not just fake news. Bullshit is everywhere. Now, two science professors give us the tools to dismantle misinformation and think clearly in a data-saturated world. The world is awash in bullshit, and we're drowning in it. Politicians are unconstrained by facts. Science is conducted by press release. Startup culture elevates bullshit to high art. These days, calling bullshit is a noble act. Based on Carl Bergstrom and Jevin West's popular course at the University of Wash Learn More
USUAL: RM79.95

NOW: RM 79.95 (-0%)

MEMBER: RM 63.96 (-20%)

By CLIPTEC
CLiPtec RZH-620 TYPE-C USB3.1 1+2 ports Hub is offering 1 port of USB3.1 and 2 ports of USB2.0 and backwards compatible with both USB 1.1 and 2.0 specifications. USB 3.1 (Gen 1) is the latest generation technology with (Super Speed), where speeds reach up to 10x faster than High-Speed USB (USB2.0), it delivers ultra-fast USB 3.1 (Gen 1) data transfer rates of up to 5Gbps. Additional features include over-current protection to protect both connected devices and the hub itself Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 24.90 (-0%)

MEMBER: RM 24.90 (-0%)

By TadaTada
Sigurd Bodon has been crazy about adventures since he was a child. His countless adventures have scored him amazing treasures and even – the elixir of life! He is currently searching for the red creatures with whom he once battled during the Qing dynasty. What are his motives? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
The story begins when Ao opens a package that arrives at her doorstep. Inside the package is Gourai, a Frame Arms Girl: a small robot capable of independent movement. Gourai is a newly-developed prototype: a Frame Arms Girl equipped with an "Artificial Self," an advanced AI that gives her a personality. Ao is the only one that has activated her. Gourai begins to gather both battle data and emotions, starting a day-to-day life with Ao, who knows nothing about Frame Arms Girls. Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By HERA HASHIM
“Kenapa aku? Kenapa kau terus jumpa ayah aku? Kenapa kau tak terus cakap dengan aku?” – Zahra. "Aku tak pernah bercinta. Sebab tu kut aku 'minta' kau terus dari ayah kau. Bagi aku, cara begitu lagi terhormat.” – Naqib. Dua kali kecewa bercinta, Maria El-Zehra agak ragu-ragu untuk terima Naqib. Tapi atas sokongan keluarga dan Naqib adalah jawapan pada istikharahnya, Zahra akur. Menjadi isteri pada Ahmad Naqib Ramadhan ketika diri masih bergelar pelajar, bukanlah sesu Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By MAYA ADIRA
“Seseorang untuk aku cintai” Siapa kata kahwin tu indah? Siapa cakap jatuh cinta itu macam pelangi, penuh warna-warni, hangat dan bahagia? Ashrafi Misterius dan pendiam. Lari daripada keluarga kerana perbezaan pendapat dan daripada cinta yang dirundung nestapa. Aisha Gadis polos dari kampung. Hijabnya terbuka sampai dia tak senang duduk. Selepas dibawa berubat, barulah lega. Sanctuary Kafe menemukan Ashrafi dan Aisha, mengikat mereka dalam ikatan perkahwinan. Aisha ha Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By DYNNA ZAIN
Tengku Hannah Thalia. Sebaris nama yang cukup menggeruni rakyat jelata Kerajaan Akalil. Kerajaan Akalil yang sering menjadi buah mulut di serata tempat kerana ia merupakan satu-satunya kerajaan yang masib mengekalkan adat Perpatih Putih. Sebut saja namanya, pasti penduduk Akalil mula terbayang pandangan mautnya. Bahkan gadis itu diberikan gelaran Puteri Hazel kerana ketangkasannya dalam berlawan pedang, kebijaksanaanya dalam menutur kata, juga kerana keberaniannya seperti see Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.01 (-10%)

By TINA DERIKA
Bagi Haryani cinta itu mudah untuk digapai. Asalkan kena taktik halus pasti beres. AzIan! ltu misinya. Dia tak peduli kalau orang lain mengata. Dia juga tak hirau akibat yang bakal ditanggung oleh emaknya, Puan Maimun. HukumanNya? Lagilah dia sengaja lupa. Demi nyawa tunangannya yang sedang koma, Azlan terpaksa terima Haryani sebagai isteri pertama. Pun begitu, dia tetap tepati janjinya untuk menikahi Nadira apabila dengan izinNya gadis itu kembali sedar. Satu peristiwa ber Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By TadaTada
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By NURHAYATI ISHAK
Seorang, lurus bendul, bersaiz XXL dan banyak cakap. Seorang, pendiam dan misteri. Moon dan Ilham dua watak yang tiada langsung persamaan. Namun siapa sangka, ketentuan-Nya mereka bertemu dalam keadaan yang tidak terduga… Moon tak sangka, lelaki kacak yang terserempak dengannya di tepi sungai itu adalah tunangnya. Hensemnya tunang Moon mak oi! Hampir-hampir Moon nak jerit. Tetapi sayang, Ilham tidak tahu dia siapa. Err… Pelik… Cinta memang pelik atau Ilham yang pelik, Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Illa Shanahila
Nura hampir nak hantuk kepala ke meja bila dia ‘terpaksa rela’ menjadi pembantu kepada Aryan yang digelar si Putera dari Antartika. Dah la sinis semedang dan beku memanjang, super pembuli tak payah cakap. “I nak you iklankan cari secretary baru untuk gantikan you. Ciri-cirinya, berperwatakan menarik, bujang, umur 27 tahun ke bawah dan sedap mata memandang.” - Aryan. Bulat mata Nura memandang encik bos di depannya. Hari pertama masuk pejabat, sudah mahu mencari pengga Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By
This workbook with digital access is the perfect companion for the coursebook. The resource reinforces learning, promotes application of theory and helps students practise the essential skills of handling data, evaluating information and problem solving. The workbook includes a range of formative exercises, mapped directly onto the coursebook. For each chapter, a range of exercises builds on the topics and concepts that have been introduced. It includes exam command terms thr Learn More
USUAL: RM114.00

NOW: RM 114.00 (-0%)

MEMBER: RM 102.60 (-10%)

By Natalie Zina Walschots
"This book is fast, furious, compelling, and angry as hell. -- Seanan McGuire, New York Times bestselling author The Boys meets My Year of Rest and Relaxation in this smart, imaginative, and evocative novel of love, betrayal, revenge, and redemption, told with razor-sharp wit and affection, in which a young woman discovers the greatest superpower--for good or ill--is a properly executed spreadsheet. Anna does boring things for terrible people because even criminals need Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 63.92 (-20%)

MEMBER: RM 59.93 (-25%)

By DILA DYNA
Sempurna bukan aku. Kerna aku datang bersama dendam. Aku datang membawa luka silam yang tak terlihat di mata kasar. Dan kau… kau adalah sasarannya! “Macam mana tidur? Lena?”- Zaffran Adhitya “Kau siapa hah, syaitan?! Apa yang kau dah buat pada aku?!”- Helena Sumayyah Datangnya Zaffran ibarat api dalam sekam. Sedikit demi sedikit membakar hidup Helena dalam diam. Bagaimana mungkin lelaki pemusnah hidupnya menjadi hero yang berkali-kali menyelamatkannya?! Jejaka m Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By SYUHADA SAFIAN
Menjadi gadis backpackers di bumi gajah putih merupakan Impian buat Hana, Ekin, Syirah dan Kila. Namun, perjalanan leih 10 jan dengan Hatyai Express atas tiket persembahan teater yang disertai Syirah berubah menjadi sebuah mimpi ngeri bersiri. Tanpa mereka sedari, wang bernilai ratusan ribu ringgit terus menghantui tanpa henti. Makin jauh dibuang, makin banyak masalah yang datang! Bagaimana nasib mereka? Mampukah kebijaksanaan Hana, keberanian Kila, Kekalutan Ekin, termasukl Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Air Team
Mereka datang ke bumi lebih sedekad lalu. Apa tujuan mereka sebenarnya? Kembali ke masa lampau, Cain berdepan satu misi dan diserang makhluk asing. Pasukannya tewas dan disebabkan itu, dia berusaha menghalang ekspedisi Sky ke angkasa lepas. Mampukah KRISIS KEMUNCULAN dihentikan? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
This workbook with digital access is the perfect companion for the coursebook. The resource reinforces learning, promotes application of theory and helps students practise the essential skills of handling data, evaluating information and problem solving. The workbook includes a range of formative exercises, mapped directly onto the coursebook. For each chapter, a range of exercises builds on the topics and concepts that have been introduced. It includes exam command terms thr Learn More
USUAL: RM114.00

NOW: RM 114.00 (-0%)

MEMBER: RM 102.60 (-10%)

By Susanne Chishti
Written by prominent thought leaders in the global fintech space, The AI Book aggregates diverse expertise into a single, informative volume and explains what artifical intelligence really means and how it can be used across financial services today. Key industry developments are explained in detail, and critical insights from cutting-edge practitioners offer first-hand information and lessons learned. Coverage includes: - Understanding the AI Portfolio: from machine learnin Learn More
USUAL: RM129.00

NOW: RM 103.20 (-20%)

MEMBER: RM 96.75 (-25%)

By LANEX
*LTC-N01C 2.4A Fast Charge Type-C Data Cable *Woven Fibre Jacket * Aluminum Alloy Shell, Anti-Scratch & Wear Resistant *High Pure Copper Wire *1.2m Length *Colour: Black, Blue Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.00 (-0%)

By LANEX
*LTC-N01C 2.4A Fast Charge Type-C Data Cable *Woven Fibre Jacket * Aluminum Alloy Shell, Anti-Scratch & Wear Resistant *High Pure Copper Wire *1.2m Length *Colour: Black, Blue Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.00 (-0%)

By LANEX
LTC-N01L 2.4A Fast Charge Lightning Data Cable *Woven Fibre Jacket *Aluminum Alloy Shell, Anti-Scratch & Wear Resistant *High Pure Copper Wire * 1.2m Length * Colour: Black, Blue Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.00 (-0%)

By LANEX
LTC-N01L 2.4A Fast Charge Lightning Data Cable *Woven Fibre Jacket *Aluminum Alloy Shell, Anti-Scratch & Wear Resistant *High Pure Copper Wire * 1.2m Length * Colour: Black, Blue Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.00 (-0%)

By LANEX
LTC-N01M 2.4A Fast Charge Micro USB Data Cable *Woven Fibre Jacket *Aluminum Alloy Shell, Anti-Scratch & Wear Resistant *High Pure Copper Wire *1.2m Length *Colour: Black, Blue Learn More
USUAL: RM11.00

NOW: RM 11.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.00 (-0%)

By LANEX
LTC-N01M 2.4A Fast Charge Micro USB Data Cable *Woven Fibre Jacket *Aluminum Alloy Shell, Anti-Scratch & Wear Resistant *High Pure Copper Wire *1.2m Length *Colour: Black, Blue Learn More
USUAL: RM11.00

NOW: RM 11.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.00 (-0%)

By LANEX
LTC-N02 2.1A Fast Charge Type-C Data Cable *Aluminum Alloy Shell, Anti-Scratch & Wear Resistant *High Pure Copper Wire *Woven Fiber Jacket *2m Length *Colour: Black, Blue Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-0%)

By LANEX
LTC-N02 2.1A Fast Charge Type-C Data Cable *Aluminum Alloy Shell, Anti-Scratch & Wear Resistant *High Pure Copper Wire *Woven Fiber Jacket *2m Length *Colour: Black, Blue Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-0%)

By LANEX
LTC-N02 2.1A Fast Charge Type-C Data Cable *Aluminum Alloy Shell, Anti-Scratch & Wear Resistant *High Pure Copper Wire *Woven Fiber Jacket *2m Length *Colour: Black, Blue Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-0%)

By LANEX
LTC-N02 2.1A Fast Charge Type-C Data Cable *Aluminum Alloy Shell, Anti-Scratch & Wear Resistant *High Pure Copper Wire *Woven Fiber Jacket *2m Length *Colour: Black, Blue Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-0%)

By LANEX
• LTC-N02 2.1A Fast Charge Micro USB Data Cable • Aluminum Alloy Shell, Anti-Scratch & Wear Resistant • High Pure Copper Wire • Woven Fiber Jacket • 2m Length • Colour: Black, Blue Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.00 (-0%)

By LANEX
• LTC-N02 2.1A Fast Charge Micro USB Data Cable • Aluminum Alloy Shell, Anti-Scratch & Wear Resistant • High Pure Copper Wire • Woven Fiber Jacket • 2m Length • Colour: Black, Blue Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.00 (-0%)

By LANEX
* LTC-N03 2.1A Fast Charge Type-C Data Cable *Faster Charging & Transmission *High Toughness TPE Wire, Anti-Winding *Built-in Reinforcing Fiber, Anti-Sway, Not Easy To Break *Strong Tensile, Tangle-Free, Tinned Copper Core *No Pop-Up Window *1m Length *Colour: White Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By LANEX
• LTC-N03 2.1A Fast Charge Lightning Data Cable • Faster Charging & Transmission • High Toughness TPE Wire, Anti-Winding • Built-in Reinforcing Fiber, Anti-Sway, Not Easy To Break • Strong Tensile, Tangle-Free, Tinned Copper Core • No Pop-Up Window • 1m Length • Colour: White Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By LANEX
LTC-N03 2.1A Fast Charge Micro USB Data Cable *Faster Charging & Transmission *High Toughness TPE Wire, Anti-Winding *Built-in Reinforcing Fiber, Anti-Sway, Not Easy To Break *Strong Tensile, Tangle-Free, Tinned Copper Core *No Pop-Up Window *1m Length *Colour: White Learn More
USUAL: RM9.00

NOW: RM 9.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-0%)

By LANEX
LTC-N05 2.1A Fast Charge Type-C Data Cable *Tangle-Free, New Upgrade Denim Fabric *Anti-Winding, Strong Tensile *Soft Texture, Wear Resistance *Charging & Data Transmission *High Purity Copper Wire *PVC Material *1m Length *Colour: White Learn More
USUAL: RM7.00

NOW: RM 7.00 (-0%)

MEMBER: RM 7.00 (-0%)

By LANEX
• LTC-N05 2.1A Fast Charge Lightning Data Cable • Tangle-Free, New Upgrade Denim Fabric • Anti-Winding, Strong Tensile • Soft Texture, Wear Resistance • Charging & Data Transmission • High Purity Copper Wire • PVC Material • 1m Length • Colour: White Learn More
USUAL: RM7.00

NOW: RM 7.00 (-0%)

MEMBER: RM 7.00 (-0%)

By LANEX
• LTC-N05 2.1A Fast Charge Micro USB Data Cable • Tangle-Free, New Upgrade Denim Fabric • Anti-Winding, Strong Tensile • Soft Texture, Wear Resistance • Charging & Data Transmission • High Purity Copper Wire • PVC Material • 1m Length • Colour: White Learn More
USUAL: RM5.00

NOW: RM 5.00 (-0%)

MEMBER: RM 5.00 (-0%)

By LANEX
LTC-N06 2.1A Fast Charge Type-C Data Cable *Strong & Durable, Crush Resistant *Faster Charging & Data Trasmission *High Purity Copper Wire *Fireproof & PVC Material *Overcurrent Protection *2m Length *Colour: White Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By LANEX
LTC-N06 2.1A Fast Charge Micro USB Data Cable Strong & Durable, Crush Resistant Faster Charging & Data Trasmission High Purity Copper Wire Fireproof & PVC Material Overcurrent Protection 2m Length Colour: White Learn More
USUAL: RM9.00

NOW: RM 9.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-0%)

By LANEX
LTC-P01C 5A Charge Type-C Data Cable *TPE + ABS Material *High-purity Copper Wire, Faster Charging Transmission *Built-in Reinforced Fibre, Anti-sway, Not Easy to Break *1m Length *Colour: White Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.00 (-0%)

By LANEX
LTC-P02 4A Charge Micro USB Data Cable *Built-in Inforced Fiber Wire, Anti-sway, Not Easy To Break *TPE + ABS Material to Prevent Tangling, Strong Tensile *High Purity Wire to Charge & Transmission Faster *1m Length *Colour: White Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.00 (-0%)

1-836 of 836

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top