Back to School
Back to School

Popclub Feb 2024
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' joey yap 'Found 135 Related Products
By 叶丽莉
每个父母每天都必须面对的烦恼莫过于——该准备什么给孩子吃?如果按照大人的喜好和口味来准备,对孩子而言会否太重口味、不健康,或营养不够均衡?该选什么材料、要加多少调味料、该如何造型,孩子才会吃得开心,同时又能确保营养健康? 作为四个孩子的妈妈,叶丽莉清楚了解每个孩子在饮食上各有喜好,也懂得运用各种不同的食材,准备出营养 Learn More
USUAL: RM28.50

NOW: RM 28.50 (-0%)

MEMBER: RM 25.65 (-10%)

By Valarie Yap
One of the daily worries every parent must face is - what to prepare for their children to eat? If prepared according to the preferences and tastes of adults, would it be too Learn More
USUAL: RM28.50

NOW: RM 28.50 (-0%)

MEMBER: RM 25.65 (-10%)

By Najmi Fetih
Sedang leka terbang tinggi melewati langit bahagia, tanpa sedar sayap sendiri patah tersadung batu percaya. Sehingga terlupa yang aku juga manusia biasa, yang layak untuk mengalirkan mutiara kaca yang bergelar air mata. Mungkin atas dasar terlalu lama tersenyum gembira, kali ini aku jatuh yang benar-benar jatuh. Untuk kau yang masih berduka atau yang sedang dihantui kesepian, aku hadiahkan "Patahnya Sayap Harapan". Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Fujiko F Fujio
Nobita terjumpa kaki robot gergasi dan bola sfera biru di Kutub Utara. Seperti mendapat signal daripada bola sfera itu, satu per satu bahagian robot turun ke laman rumahnya! Doraemon dan Nobita terus memasang robot tu di Dunia Cermin dan jadilah robot gergasi dipanggil Zanda Claus. Tapi tiba - tiba muncul gadis bernama Riruru yang mengaku pemilik Robot tu. Rupa - rupanya Riruru dan Zanda Claus dihantar ke Bumi untuk jadikan manusia ini hamba. Mampukah Doraemon, Nobita dan kaw Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By Iddin Ramli
Karya ini didedikasikan istimewa buat kalian yang pernah atau sedang berada dalam fasa yang meruntuhkan hingga sukar mencari jalan keluar. Ketahuilah dalam dunia ini, kamu tidak keseorangan. Betapa ribuan manusia di luar sana juga sedang memikul pikulan berat sepertimu. Dan pastinya, setiap bebanan di hujungnya nanti akan ada keringanan dan kemudahan. Realiti kehidupan itu benar memeritkan. Tidak seindah fantasi dan drama yang diakhiri dengan kemanisan. Belajarlah untuk bersa Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By
Digimon Ghost Game 数码宝贝幽灵游戏 JAP (E / C / M) Sightings of mysterious creatures known as "Hologram Ghosts" have been a popular topic on social networks for the past few years. According to the rumors, several people have fallen victim to these specters. Those fortunate to survive their encounters with the paranormal beings claim that they resembled glitched holograms. Hazakura Academy middle school student Hiro Amanokawa believes these sightings are merely an u Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Joey Yap
Packed with more than just the conventional analysis of the 12 zodiacs of Chinese Astrology for 2024, this annual guide provides not only the annual outlook for each animal sign but also their 12-month outlook for the year. Furthermore, readers will find a personalized outlook for all 60 BaZi Day Pillars (Jia Zi) as well as their respective 12-month mini-analysis. With Joey Yap’s Chinese Astrology for 2024, you will be able to discover what awaits you in 2024 especially in Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 28.80 (-10%)

MEMBER: RM 25.60 (-20%)

By Joey Yap
With the annual Joey Yap’s Feng Shui Guide for 2024, you will be able to make full use of the Qi present in your home or office throughout the Year of the Wood Dragon. The information contained within will teach you about the year’s energies, identify the most auspicious and inauspicious sectors of your property and help you avoid the Yearly Afflictions. Additionally, you will be updated on the 8 Houses of 2024 so that you can determine what effect the Stars will have on Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 28.80 (-10%)

MEMBER: RM 25.60 (-20%)

By Joey Yap
The Tong Shu or Chinese Almanac has been the definitive tool and guide that people have used to select the best dates for the significant events in their lives for centuries. If it is not being consulted when someone is trying to determine an auspicious day to carry out an important activity, it is at the very least checked so that they can ensure that the random day chosen is not a bad one. This is because Date Selection plays a crucial part in helping to guarantee the succe Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 20.70 (-10%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Joey Yap
With this light, handy and easy-to-use Tong Shu Monthly Planner, you will be able to analyze the year at a glance and plan all your travels and work activities around the favorable and unfavorable days for the year. It is like having your own personal Tong Shu Calendar by your side which will also allow you to single out your personal unfavorable days and highlight your personal favorable days for the purpose of achieving the highest level of productivity and success possible Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 15.30 (-10%)

MEMBER: RM 13.60 (-20%)

By Joey Yap
For centuries, the Chinese Almanac or Tong Shu has been pivotal in the planning of day-to-day life. Decisions ranging from the forecasting of an individual’s luck for the day to assisting in Feng Shui and Chinese Astrological calculations for the year are made based on it. It is still widely used today in the selection of appropriate and auspicious days for almost every important activity including ground-breaking ceremonies, marriages, product launches, office openings, ho Learn More
USUAL: RM47.00

NOW: RM 42.30 (-10%)

MEMBER: RM 37.60 (-20%)

By Writernaz
Sayap yang pernah patah, bukan peghambat untuk terbang semula. The girl with a broken wings, itulah yang boleh diibaratkan dengan kisah hidup Bellisa Niliyyah. Luarnya tampak indah, serba serbi sempurna. Bak kata orang memang material girl. Tapi, andai sahaja mereka tahu di balik imej gadis periang, ada tersimpan parut luka dari masa lalu yang kelam. Ada tangis yang dipendam, ada teriakan suara yang tak didengarkan. Kepercayaan Niliyyah diperkotak-katik, maruah diri dipijak Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 26.10 (-10%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Adeline Tomik
“Hidup kita berubah seiring dengan garis waktu. Dalam peralihan fasa, sukar dipinggirkan rindu yang teguh berkubu.” Siapa kita untuk menghukum kerinduan? Ia datang tanpa dipinta, pergi tanpa diusir. Perit untuk menelan sebungkus kenangan yang pernah hadir, tapi pedih apabila ia berkunjung tanpa sempat kita menyapa. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Iddin Ramli
Healing buka soal melupakan. Tapi untuk menerima segala yang telah menjadi kenyataan. Sebelum kamu mampu menerima, kamu harus bersederhana. Sederhana itu kesannya besar buat hidupmu. Kamu harus sedar kamu itu manusia tak mampu mewujudkan apa-apa. Kamu harus sederha dalam mencuba, berharap, mencintai, rasa ingin memiliki agar tiada luka-luka yang hadir kerana harapanmu yang menggunung tinggi. Kerana manusia akan sentiasa perkecilkan keperluan untuk sederhana sehingga luka hadi Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 28.00 (-20%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Iddin Ramli
Healing buka soal melupakan. Tapi untuk menerima segala yang telah menjadi kenyataan. Sebelum kamu mampu menerima, kamu harus bersederhana. Sederhana itu kesannya besar buat hidupmu. Kamu harus sedar kamu itu manusia tak mampu mewujudkan apa-apa. Kamu harus sederha dalam mencuba, berharap, mencintai, rasa ingin memiliki agar tiada luka-luka yang hadir kerana harapanmu yang menggunung tinggi. Kerana manusia akan sentiasa perkecilkan keperluan untuk sederhana sehingga luka ha Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 23.90 (-20%)

MEMBER: RM 23.90 (-20%)

By Iddin Ramli
Terkadang kamu sembuh melalui kata. Terkadang kamu sembuh kerana kehadirannya. Terkadang kamu sembuh dengan sokongannya. Sekuat apa pun dirimu, tetap kamu perlu kepada yang lain. Anggap saja naskah ini adalah pujukan penulis buatmu agar kamu sedar yang kamu tidak bersendirian. Ada yang masih peduli dengan apa yang kamu lalui. Noktah yang memujuk, Hatimu perlu pujukan. Bacalah dengan hati yang mahukan kesembuhan. Pasti tuhan berikan jalan untuk kamu tidak selamanya berada d Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 23.90 (-20%)

MEMBER: RM 23.90 (-20%)

By Iddin Ramli
Patah Sayap Sebelum Sembuh mengisahkan kronologi kehidupan manusia yang pastinya mengalami fasa kejatuhan dan kesakitan yang paling melukakan. Setelah bahagia, kita akan terluka dek kerana pengharapan tertalu tinggi pada manusia. Tetapi sepekara yang kita mesti percaya. Semangat manusia boleh pulih semula dengan lebih baik jika kita meletakkan Allah di tangga paling teratas. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Redcode , Albbie
Pasukan X-VENTURE mendapati mereka berada di Zaman Jura. Mereka menyedari bahawa Zaman Jura bukanlah tempat untuk bersiar-siar. Inilah masanya dinosaur bermaharajalela dan haiwan bukan dinosaur mula mengembangkan sayapnya. Mereka akan berhadapan dengan kehidupan yang jauh berbeza dan berharap makhluk di sekitar tidak terasa terancam dengan kehadiran mereka. Adakah mereka boleh menjalani kehidupan di Zaman Jura yang sangat mencabar dan merbahaya? Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 13.50 (-10%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Redcode , Albbie
Semasa akhir Zaman Batu Kapur banyak haiwan bersayap muncul dan tidak terkecuali dinosaur! Pasukan X-VENTURE terbang tinggi bersama kawan dinosaur mereka dan sambil memahami corak gaya kehidupannya. Mereka masih perlu berhati-hati kerana ruang udara Zaman Batu Kapur ini tidak semudah disangka! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 13.50 (-10%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Jiwa
Sudah ribuan purnama yang kamu lewati, namun matamu masih sulit terpejam pada waktu malam yang tepat. Di setiap pejam mata yang dipaksa, di setiap posisi tubuh yang berganti, ada wajahnya yang kamu bayangkan. Orang yang pernah datang dengan sejuta impian, memberi harapan dan rasa nyaman yang dalam, kini hilang tanpa ditinggalkan sepatah alasan, melainkan setitik kenangan untuk temani malam. Keadaan rapuh serapuh-rapuhnya, sayapmu patah sepatah-patahnya, malam tak pernah sebis Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Illa Shanahila
“Aku beri nasihat sebagai rakan satu sekolah kau, adik manis. Eh, bukan... sebagai senior kau.” - Ran ‘Kalau senior pun dah gaya jembalang aje perangai, takkan nak kena ikut juga?’ Ini sebuah cerita tentang kenangan. Tentang pertemuan dan perpisahan. Perjalanan hidup Fiy dan Ran bagaikan tiada kesudahan. Bermula dengan seteru di zaman persekolahan, bertukar pula jadi teman rahsia. Kenangan yang dicipta selama setahun membekas satu memori yang tak pernah dilupakan. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Mera Mohzar
Sedalam mana keruntuhanmu, seiring waktu, jangan berhenti melebarkan jiwamu. Jiwamu perlu sayap untuk terbang lebih tinggi, untuk mengikhlaskan segala yang ingin pergi. Walau seni mencintai hidupmu sendiri hampir mati, Tuhan itu tetap saja menanti. Bahkan selalu bangun dan tidak pernah mentertawakan. Moga Tuhan selalu mengangkat darjatmu di setiap keruntuhan, walau ketika kamu memilih untuk bersembunyi di sebalik tenang. Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

Out of stock

By Takasi
Eh, trio Raja Miau berjaya kembangkan sayap? Ada mangsa baru? Mampu bertahan ke geng baru tu? Tak apa. Jom belek misi 'tak pasti' diorang agar kita tak terpalit sekali. Awas! Jangan sampai korang terjebak! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Eileen Yap Eng Moi
Laluan ke kejayaan profesional anda bermula dengan pandangan kritikal dalam cermin. Jika anda tidak membaca apa-apa bahan lain tentang pengurusan diri sendiri, bacalah 10 artikel ini. Learn More
USUAL: RM59.00

NOW: RM 59.00 (-0%)

MEMBER: RM 53.10 (-10%)

By Eileen Yap Eng Moi
Dalam karyanya yang terbaik tentang kecerdasan emosi, penulis buku laris Daniel Goleman mendapati bahawa kecerdasan emosi adalah dua kali lebih penting daripada kompetensi lain dalam menentukan kepimpinan yang cemerlang. Jika anda tidak membaca apa-apa bahan lain tentang kecerdasan emosi, bacalah koleksi 10 artikel yang terbaik ini oleh pakar dalam bidang ini. Learn More
USUAL: RM59.00

NOW: RM 59.00 (-0%)

MEMBER: RM 53.10 (-10%)

By HELMI EFFENDY
~Tiada yang lebih gelap daripada sisi gelap seorang manusia.~ Lapangan Terbang Hang Nadim di Eurasia dirampas oleh kumpulan pengganas. Dalam masa yang sama, sebuah pesawat yang telah hilang lima tahun lalu muncul secara tiba-tiba. Tidak lama kemudian, lapangan terbang itu diselubungi gelombang hitam yang tidak diketahui dari mana datangnya. Apa sebenarnya yang terjadi? Misteri apakah yang sedang melanda lapangan terbang itu? Bala tidak berhenti menyapa mereka yang berada di Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 12.60 (-10%)

MEMBER: RM 11.20 (-20%)

By ROSES ORKEDS
“Good afternoon Tan Sri” lelaki berdiri menghadap susunan fail itu berpusing apabila mendengar suara menyapa. “What a surprise!” Bella yang masih berdiri juga terpana sebelum perlahan-lahan bibirnya menarik senyum. “Asyraf? I thought Tan Sri...” “Yeah, my dad tak berapa sihat jadi saya gantikan dia. Have a sit” tangannya menunjuk ke arah kerusi berhadapannya. “Wow saya tak sangka saya sedang berurusan dengan senior saya ni” ujar Bella bernada gurau. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By NURKARIEMA
Tengku Jalil merancang untuk membalas dendam kematian ayahnya. Dia mengajak Tengku Annas belayar dan merancang untuk membunuh abangnya sewaktu di tengah laut. Namun tragedi ribut yang berlaku tanpa disangka-sangka telah menggagalkan niat jahatnya. Tengku Annas terselamat tetapi koma di alam manusia, manakala Tengku Jalil sesat dan terperangkap di sebuah alam asing dikenali sebagai Kristaland. Dia berkenalan dengan seorang puteri yang menjadi buruan askar diraja. Akibat desak Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Lily Haslina Nasir
Sebuah kisah cinta yang melangkaui tiga generasi. Tiga wanita, Karmini, Karmila dan Cempaka, bagai digenggam takdir hidup yang penuh berliku. Mereka ini membawa semangat emansipasi yang sangat luar biasa. Dalam lembut ada tegasnya, dalam patuh ada bangkitnya. Karmini mengharungi keperitan hidup di zaman perang bersama suami, Daeng Amid. Hidup serba sukar dan sulit. Daeng Amid yang terasuh dalam lingkungan budaya dan falsafah masyarakat Bugis, berusaha mempertahankan perkahwi Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Nor Azhar Ishak
Jojo, si anak gajah tidak mendengar kata-kata ibunya supaya tidak pergi bermain di tepi sungai. Namun, Jojo tetap pergi senyap-senyap. Ketika bermain, tiba-tiba, seekor buaya menggigit belalai Jojo. Jojo menjerit. Ibu Jojo datang dan selamatkan Jojo daripada dimakan buaya. Learn More
USUAL: RM8.00

NOW: RM 8.00 (-0%)

MEMBER: RM 7.20 (-10%)

By Faziela
Impiannya satu dalam seribu. “Nampak tak apa yang aku nampak, ni?” Huh? “Budak perempuan tu.” “Yang tadi? Jadi?” “Dia pakai baju kurung la.” Eh, haah la! “Benda yang aku cakap tadi bukan mustahil, kan?” Senyap. “Kau nampak benda yang dia bawa tadi?” Geleng. “Mangkuk tingkat.” Sejak dari itu, hatinya sudah terpaut pada Si Mangkuk Tingkat. Namun, pertemuan kedua mereka tak seindah yang diimpikan. Sreeeeet! Malaun mana nak mati melintas Learn More
USUAL: RM36.00

NOW: RM 36.00 (-0%)

MEMBER: RM 32.40 (-10%)

By Harleen
Pertemuan yang tak dirancang dengan Dayangku Nur Aima membawa makna kehidupan yang baharu bagi Haraf Aidan. Namun bagi Dayang, kejadian demi kejadian yang memalukan membuatkan dia serik untuk bersemuka dengan lelaki misteri itu. Akibat luka lama, tak mudah untuk Dayang mempercayai lelaki bermulut manis seperti Haraf. “Tak semua bidadari ada sayap.” - Haraf Aidan. Tanpa diduga, insiden sesat di hutan telah membibitkan kenangan istimewa. Berdua, Dayang dan Haraf menggu Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

By Syuhada Salleh
Di belakangmu yang sunyi, tiada satu pun sudi berdiri. Tapi kau miliki sayap-sayap sendiri, yang sekian lama menyepi. Wahai si patah hati, marilah duduk setenangnya dan amatilah helaian demi helaian ceritera tentang kesembuhan. Semoga kau mampu melebarkan sayapmu kembali, mendewasa dan berdamai dengan masa lalu. Kerana meluah rasa itu langkah pertama untuk bangkit menjejak bahagia. Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By AMIRUL MU'MIN
Pengembaraan Jualan RM1,000.000 yang Pertama. Jualan RM 1 Juta adalah impian dan gol kebanyakan usahawan yang mahu jenama, syarikat dan perniagaan mereka kekal berjaya untuk tempoh masa yang lama. Namun, apa yang berlaku ialah usaha kita kelihatan seperti hit-and miss. Lantas kita melihat kepada mereka yang benar-benar berjaya dan segera bertanya kepada diri sendiri; " Bagaimana beliau melakukannya, dan apakah rahsianya?" Persoalan di atas dikupas dalam buku ini di mana penul Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By RUBY ANNAS , DINI HANANI , MOHAMAD KAMAL
TAJAU - RUBY ANNAS Mengikut legenda Iban, antu pala berapi adalah paling digeruni. Setiapkali menjelang Gawai Hantu, upacara miring akan dilakukan. Namun, setiap 23 tahun juga, antu pala berapi akan berlegar-legar dan mengganggu penduduk kampung di sekitarnya. Pada keesokan harinya, pasti ada nyawa yang terkorban. Selang 23 tahun kemudian, satu pertelingkahan antara dua puak kaum Iban terjadi dalam merebut cinta seorang wanita bernama Ambon. Ambon telah memilih Sana iaitu seo Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 26.01 (-10%)

MEMBER: RM 23.12 (-20%)

Out of stock

By FARHANI ABD AZIZ
Agensi Q merupakan satu ejen risikan persendirian yang sudah lama bertapak di Kota Indera. Pengasasnya Tuan Syafiq dan juga dibantu oleh rakan baiknya Mokhtar, menjadikan Agensi Q salah satu badan risikan yang digeruni yang menempatkan ramai ejen terlatih dan handal. Malangnya Mokhtar dan isterinya, Shahira terbunuh ketika menjalankan salah satu misi untuk menyelamatkan Kota Indera. Mereka meninggalkan seorang anak perempuan yang bernama Isabella atau Bella. Bella dilatih dan Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By
由马来西亚华文作家协会和马来西亚大学中文系联办的深耕文学课程,自2015年以来连续举办了4届,2020年因新冠疫情而暂停。2021年第5届重新开办,改为线上课程,获得全国各地的文学爱好者报读,人数多达两百人。 深耕文学课程结合创作理论、创作实践和文学鉴赏,由活跃马华文坛的作家担任导师。第5届增加了马来文学班,由马来文作家班查玛(Jamal Raslan) Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By
Crayon Shin-chan The Movie 30: Mononoke Ninja Chinpuden 蜡笔小新剧场版30:幽灵忍者珍风传 JAP/CAN (E / C / M) One day, a woman named Chiyome Hesogakure with a child named Chinzō visits the Nohara family and claims that she is the real mother of Shinnosuke and takes him away to a Ninja Village. In the Ninja Village, the Hesogakure family has been protecting "the earth's navel" by blocking it with a pure gold stopper using the "Mononoke technique" that has bee Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.71 (-10%)

By ATHENA ROSE
Biar kutemukan tanda syurga itu, daripada seseorang dari masa laluku Kehidupan yang serba kelabu mampu bertukar menjadi lebih berwarna jika takdir memilih untuk bertemu dengan orang yang tepat. “Aku nak saman kau, aku tak nak saman orang lain.” — MUBARAK Walau luaran terlihat kasar, jejaka sejuk beku itu mempunyai aura penyayang. Tak diseru pun Mubarak selalu muncul bersama sayap-sayap cintanya. Hadir sebagai pelindung, jiwa Dealova bagai terhubung oleh suatu isyarat Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By
BORUTO NARUTO NEXT GENERATIONS 火影新世代 博人傳 VOL.976-999 (DVD) - BOX 36 976 The Ultimate Recipe 顶级食谱 Resipi Terunggul 977 Konohamaru Becomes the Hokage?! 木叶丸成为火影!? Konohamaru Menjadi Hokage?! 978 The Uzumaki Family's Hot Springs Vacation 漩涡家的温泉旅行 Percutian Mata Air Panas Keluarga Uzumaki 979 A Wound That Never Heals 无法愈合的伤 Luka Yang Tidak Dapat Disembuh 980 Fireworks of Love 恋爱的烟火绽放 Bunga Api Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Affieyza Ishak , Hafizuddin Ghazali , Iza Iman
SINOPSIS : BELENGGU - AFFIEYZA ISAHAK Mawarni, anak kepada pasangan Darus dan juga Manis. Dia anak kesayangan dalam keluarga. Suatu hari, ketika dia bersama abangnya Abey Luqman mengikut ayah mereka pergi mengail ikan ketutu, berlaku satu peristiwa yang merubah kehidupan mereka. Mawarni yang latah orangnya telah terjatuh ke sungai dan dibawa arus menghilang ke pusaran air di Lubuk Sireh. Dia yang dikejutkan oleh abangnya ketika sedang menjamah kuih dangai hasil air tangan si Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.01 (-10%)

By
OVERLORD 不死者之王 JAP/ENG (E / C / M) The story begins with Yggdrasil, a popular online game which is quietly shut down one day; however, the protagonist Momonga decides to not log out. Momonga is then transformed into the image of a skeleton as "the most powerful wizard." The world continues to change, with non-player characters (NPCs) begining to feel emotion. Having no parents, friends, or place in society, this ordinary young man Momonga then strives to take ove Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Joey Yap
Packed with more than just the conventional analysis of the 12 zodiacs of Chinese Astrology for 2023, this annual guide provides not only the annual outlook for each animal sign but also their 12-month outlook for the year. Furthermore, readers will find a personalised outlook for all 60 BaZiDay Pillars (Jia Zi) as well as their respective 12-month mini-analysis. With Joey Yap’s Chinese Astrology for 2023, you will be able to discover what awaits you in 2023 especially in t Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Joey Yap
With the annual Joey Yap’s Feng Shui Guide for 2023, you will be able to make full use of the Qi present in your home or office throughout the Year of the Water Rabbit. The information contained within will teach you about the year’s energies, identify the most auspicious and inauspicious sectors of your property and help you avoid the Yearly Afflictions. Additionally, you will be updated on the 8 Houses of 2023 so that you can determine what effect the Stars will have on Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Joey Yap
The Tong Shu or Chinese Almanac has been the definitive tool and guide that people have used to select the best dates for the significant events in their lives for centuries. If it is not being consulted when someone is trying to determine an auspicious day to carry out an important activity, it is at the very least checked so that they can ensure that the random day chosen is not a bad one. This is because Date Selection plays a crucial part in helping to guarantee the succe Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Joey Yap
* Item will be shipped random colour x 1. With this light, handy and easy-to-use Tong Shu Monthly Planner, you will be able to analyse the year at a glance and plan all your travels and work activities around the favourable and unfavourable days for the year. It is like having your own personal Tong Shu Calendar by your side which will also allow you to single out your personal unfavourable days and highlight your personal favourable days for the purpose of achieving the h Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Joey Yap
For centuries, the Chinese Almanac or Tong Shu has been pivotal in the planning of day-to-day life. Decisions ranging from the forecasting of an individual’s luck for the day to assisting in Feng Shuiand Chinese Astrological calculations for the year are made based on it. It is still widely used today in the selection of appropriate and auspicious days for almost every important activity including ground-breaking ceremonies, marriages, product launches, office openings, hou Learn More
USUAL: RM47.00

NOW: RM 47.00 (-0%)

MEMBER: RM 42.30 (-10%)

By Joey Yap
Kick-start your new year with the 2023 Collector’s Pack that offers comprehensive information on the prospects of the Year of the Water Rabbit. Offering a compilation of all the essential tools and guides, it provides valuable insights for the personal and professional endeavours of all practitioners and enthusiasts alike. You will be able to benefit from the quick tips contained in the Collector’s Pack, thus paving your way towards a smoother, happier and more successful Learn More
USUAL: RM151.00

NOW: RM 151.00 (-0%)

MEMBER: RM 135.90 (-10%)

By Joey Yap
The Joey Yap’s Daily Telegram Calendar is the express version of the Tong Shu. Suitable for both beginners and seasoned practitioners alike, it contains vital information such as the 12 Day Officers, Qi Men Directions, Daily 28 Constellation, 12 Day Officer, the Daily Hexagram, favourable hourly stars and much, much more. Get your copy today and plan your days ahead using perfect timing. Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By NIA QURRATUN’AINI
Jika pungguk rindukan bulan, aku pula rindukan kamu. Pemergian Aminuddin Chik secara tiba-tiba bukan sekadar memberi kesedihan, malah mengundang seribu satu pertanyaan. Siapakah pewaris lelaki itu? Jika ada, siapakah gerangannya? Apakah nasib yang akan menimpa ke atas Restoran AC Tok Mi? “Ya. Aku cucu tunggal Aminuddin Chik.” - Qamar Andika Pengakuan daripada cef selebriti terkenal itu menyebabkan pertengkaran mula terjadi. Andika ingin melenyapkan masa lalunya dengan Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By AYESHAH AMANI
Nukilan kehidupan manusia tidak semuanya tercoret indah. Adakalanya, ada garis hitam yang terconteng membuatkan dirinya larut dalam sunyi. Lontaran kata-kata nista sudah sebati dengan jiwa. Hidup diselubungi kegelapan, namun diredah jua. Malaysia dan Thailand. Dua insan ditemukan dalam takdir yang kelam. Siapa sangka, hasrat seorang gadis buta untuk mencari pembunuh orang tuanya membuatkan dia ditemukan oleh seorang ketua kongsi gelap di negara gajah putih itu. “Tolong saya Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Black Ink Team
Adakah Manusia Haiwan Dapat Menyelesaikan Misinya? Neptune mendedahkan 'warna' sebenar apabila Dr. Darwin menolak permintaan mereka. Mengaku sebagai 'sahabat alam' tetapi Encik Lang terbukti ada banyak persamaan dengan 'tetamu' yang dipenjarakan wira kita! Kawanan burung camar hitam yang marah telah menghukum dunia, malah keluarga LeGume yang terkenal turut terlibat dalam kekacauan ini. Bagaimana Bean dan keluarganya dapat membantu meredakan konflik 'Sayap Amarah'? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 12.60 (-10%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Rino Mizuho
Koleksi Air Mata Red Cherry Chocolate Shokora membesar melihat ayahnya cuba hasilkan coklat paling sempurna. Rahsia 'ahli sihir gelap' bakal terungkai? Tartelette Sedih sangat bila kawan sendiri layan endah tak endah. Tambah mengharukan tak ada kawan sudi menyapa di kelas baru. Siapa sebenarnya gadis kesepian dan terpinggir itu? Frozen Cake Kembar dari kedai aiskrim Glacier datang untuk membantu Shokora. Apa agaknya yang tersirat dalam hati kembar nampak serupa tapi tak sa Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By 奧修
讓「你是一個佛」這個觀念留存在你的心中。 奧修談經典《心經》—— 藉由靜心與覺知,每個人都有潛力達到像佛陀一樣的心靈境界。 ◎奧修OSHO: ‧二十世紀最受矚目的靈性智慧大師 ‧與甘地、尼赫魯、佛陀並列為改變印度命運的十大人物之一 ‧目前為止,最受歡迎的靈性智慧大師。他的系列演講,已出版六百多種書,被翻譯成四十多種語言,影響數以億 Learn More
USUAL: RM76.85

NOW: RM 76.85 (-0%)

MEMBER: RM 69.17 (-10%)

By Yuki SHIBAMIYA
Puteri Cahaya, puteri paling cantik di negara Bulan telah dijatuhkan hukuman turun ke dunia manusia selepas menetapkan syarat mustahil kepada sesiapa yang melamarnya! Di dunia manusia, lelaki bernama Asahi telah selamatkan sang puteri dari penculikan. Bila bersama Asahi, dia tertarik dengan sifat baik hati lelaki tu namun hari untuk kembali ke Bulan semakin hampir. Apa yang perlu puteri buat ni? Terimalah kompilasi yang mengandungi kisah-kisah mencuit hati dan menghangatka Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By King Kong
Ted Seorang Pembelot? Lelaki Misteri Datang Mencabar Di Dojo! Justin pernah beradu dengan seorang karate-ka hebat, Mo Di ketika latihan khas di Gunung Hantu. Dia juga tahu mengapa nama Kelab Karate Daini 'lenyap' dari mulut Pak Cik Snowtop. Justin dan murid lain dipilih menyertai pertandingan karate antara sekolah yang akan datang. Tapi seorang karate-ka misteri tiba-tiba muncul untuk mencabar dan memaksa mereka menarik diri dari pertandingan tersebut. Siapakah dia? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Cik Tet
Tanpa cinta dan kenal hati budi masing-masing, mereka terpaksa disatukan. Semuanya gara-gara perbuatan khianat orang lain hingga mereka berdua menanggung natijahnya. “Cukup tempoh 3 bulan nanti, awak boleh call nombor tu untuk pastikan sama ada awak mengandung atau tidak.” - Isa Inayat “Saya nak awak tahu... yang saya bukannya perempuan murah!” - Azka Kejamnya Isa menoreh hati Azka hingga berparut. Hidup diteruskan tanpa suami di sisi. Hinggalah Isa muncul kembali di Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Azieana
Dia milikku yang sah. Edreez menyelamatkan Alya dengan membayarkan wang sebanyak RM100 ribu kepada Taukeh Wong selepas dia diculik oleh Leman, ayah tiri Alya, yang mahu melangsaikan hutang judinya. Kerana tidak mampu membayar balik wang itu, Alya bersetuju untuk menjadi perempuan milik Edreez sekali gus tinggal bersama Edreez. Tapi, dia menetapkan beberapa syarat. Dan syarat-syarat itu dipersetujui oleh Edreez. Bila Alya dah tinggal bersama Edreez, lain pula yang jadi. Ed Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By 坎貝爾·R·哈維 , 艾胥文·拉馬虔蘭 , 喬伊·桑托羅
DeFi被稱為虛擬華爾街,是未來的金融重地 加密貨幣、NFT、元宇宙都要靠它才能實現 DeFi將如何改變金融市場結構及我們的生活型態?   國際各大銀行及金融集團已開始布局,下一波金融產業轉型浪潮即將到來。每個人都想知道:DeFi是什麼?它如何運作?它有什麼風險?為何有人說它只是烏托邦,有人說它會開創全新商業模式?   DeFi是去中心化金融的簡 Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 64.70 (-0%)

MEMBER: RM 58.23 (-10%)

By
Ultraman 機動奧特曼 Season 2 A global mass disappearing event takes place among humanity. Rena and Shinjirou simultaneously vanish. In the wake of these events, freelance journalist Kotaro Higashi investigates this mysterious "disappearance incident." The aliens behind it are the terrorist organization Dark Star. They transmit a message to those on Earth. "Give us half of the Earth, or sacrifice half of its people... make your choice." At the same time, the recently dis Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.51 (-10%)

1-135 of 135

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
*

Back to Top