0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' kamus pelajar 'Found 975 Related Products
By Fuji
Hans Christian Andersen hanya benarkan kamera tangkap gambarnya dari sisi?Fakta menarik untuk dipelajari dengan mudah!Segala fakta menarik yang kamu belum ketahui tentang Ikon Budaya ada di dalam!Picasso bakar lukisan sendiri untuk hangatkan tubuh? Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

Out of stock

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSR ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden. Selain itu, kandungannya di Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.91 (-10%)

MEMBER: RM 8.42 (-15%)

Out of stock

By
Yori Suzuki (Ryo Yoshizawa), Shizuku Tachibana (Yuko Araki) and Subaru Tojo (Yosuke Sugino) were friends when they were children. They promised that they would all become stars, but they moved away. Now, Yori Suzuki is a high school student. He looks rather plain with glasses, but Shizuku Tachibana is a popular model and Subaru Tojo is a popular actor. Yori Suzuki decides to pursue his dream. He also has feelings for Shizuku Tachibana and transfers to the high school where s Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 17.90 (-10%)

MEMBER: RM 17.90 (-10%)

By
In the year 2045, technology has finally evolved to a degree of prosperity for the world. The World Wide Web has become a world for "App Monsters" (アプリモンスターズ, Apurimonsutāzu) or "Appmons", artificially intelligent beings born within mobile apps. The series focuses on Haru Shinkai, an everyday Junior High Student. One day, he discovers an Appmon lurking in his Smartphone, which reveals himself to be Gatchmon and the two become partners. Haru also learns from Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 47.92 (-20%)

MEMBER: RM 47.92 (-20%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSR ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden. Selain itu, kandungannya di Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.21 (-10%)

MEMBER: RM 5.87 (-15%)

Out of stock

By Meme Iwaoka
Ayu, cantik... tapi sebenarnya gadis XX?!!Aku, Torame Koeda, pelajar tahun 2 sekolah menengah.Err... patut ke aku beritahu hal ni?Aku ni anak orang kaya dan aku nak jalani hidup macam orang biasa. Langkah pertama, aku kena tukar sekolah dulu. Tapi... tak semudah tu! Ada dua bodyguard yang kena perhatikan gerak-geri aku! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
FOCUS SPM KSSM Tingkatan 4 • 5 – siri teks rujukan yang lengkap dan padat dengan ciri-ciri istimewa untuk meningkatkan pembelajaran murid secara menyeluruh. Siri ini merangkumi Kurikulum Standard Sekolah Menengah (KSSM) yang baharu serta mengintegrasikan keperluan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM). Pastinya satu sumber yang hebat bagi setiap murid! Siri ini merangkumi (1) REVISI: √Infografik √Tip SPM √Kata Kunci √Nota Komprehensif √Peta Konsep √Glosari (2) PENGU Learn More
USUAL: RM33.95

NOW: RM 30.56 (-10%)

MEMBER: RM 28.86 (-15%)

By
Nariyuki Yuiga is in his last and most painful year of high school. In order to gain the “special VIP recommendation” which would grant him a full scholarship to college, he must now tutor his classmates as they struggle to prepare for entrance exams. Among his pupils are “the sleeping beauty of the literary forest,” Fumino Furuhashi, and "the Thumbelina supercomputer," Rizu Ogata–two of the most beautiful super-geniuses at the school! While these two were thought t Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By
Deku, Bakugo and the other students of U.A. Academy Class 1-A get temporarily assigned for hero work on an island south of Japan. All Might, retired No. 1 Hero, told them it is part of a project to raise the next generation of heroes. On the island, Deku and the others assist the citizens with their daily tasks. Things are calm at first until a group of villains, led by Nine, suddenly appear to destroy the island`s facilities. As they try to figure out why Nine is attacking t Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 17.90 (-10%)

MEMBER: RM 17.90 (-10%)

By
It all began as a fighting tournament to seek out for the best fighter among all high school students in Korea. Mori Jin, a Taekwondo specialist and a high school student, soon learns that there is something much greater beneath the stage of the tournament. 從爺爺那裡得到新式跆拳道真傳的陳毛利,在受到一個叫做‘高校之神’並且來路不明的格鬥大會的邀請之後,應招參賽,並在選手當中脫穎而出,順利進入全國爭霸賽 Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSR ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden. Selain itu, kandungannya di Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.21 (-10%)

MEMBER: RM 5.87 (-15%)

Out of stock

By Anastasia Qirana (AQ)
Everyone has their own beautiful love story… Wedding planner, guru tadika, mekanik, pelajar kulinari dan penjual kereta. Tidaklah terlalu huru-hara. Cuma full house sahaja. INDAH MELATI “Buku lagi?” - MELATI “Bukulah. Bagi cincin karang, bukan awak nak terima pun.” - LEE Melati senyum segaris. Jejaka di sebelahnya ini bijak menghibur hati. Namun sering diingatkan akal warasnya agar jangan sesekali hanyut dan terpedaya. Lelaki… Serba-serbinya baik sebelum dapat Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By
Gemilang Tatabahasa Bahasa Melayu ditulis khas untuk membantu murid-murid memahami dan menguasai penggunaan tatabahasa. Buku ini dimuatkan nota-nota ringkas dan padat dalam dwibahasa untuk memudahkan kefahaman murid-murid. Latihan progresif yang disediakan pasti dapat meningkatkan keberkesanan murid-murid mempelajari aspek tatabahasa. Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 5.85 (-10%)

MEMBER: RM 5.20 (-20%)

By
Gemilang Tatabahasa Bahasa Melayu ditulis khas untuk membantu murid-murid memahami dan menguasai penggunaan tatabahasa. Buku ini dimuatkan nota-nota ringkas dan padat dalam dwibahasa untuk memudahkan kefahaman murid-murid. Latihan progresif yang disediakan pasti dapat meningkatkan keberkesanan murid-murid mempelajari aspek tatabahasa. Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 5.85 (-10%)

MEMBER: RM 5.20 (-20%)

By
Gemilang Tatabahasa Bahasa Melayu ditulis khas untuk membantu murid-murid memahami dan menguasai penggunaan tatabahasa. Buku ini dimuatkan nota-nota ringkas dan padat dalam dwibahasa untuk memudahkan kefahaman murid-murid. Latihan progresif yang disediakan pasti dapat meningkatkan keberkesanan murid-murid mempelajari aspek tatabahasa. Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 5.85 (-10%)

MEMBER: RM 5.20 (-20%)

By
Gemilang Tatabahasa Bahasa Melayu ditulis khas untuk membantu murid-murid memahami dan menguasai penggunaan tatabahasa. Buku ini dimuatkan nota-nota ringkas dan padat dalam dwibahasa untuk memudahkan kefahaman murid-murid. Latihan progresif yang disediakan pasti dapat meningkatkan keberkesanan murid-murid mempelajari aspek tatabahasa. Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 5.85 (-10%)

MEMBER: RM 5.20 (-20%)

By
Gemilang Tatabahasa Bahasa Melayu ditulis khas untuk membantu murid-murid memahami dan menguasai penggunaan tatabahasa. Buku ini dimuatkan nota-nota ringkas dan padat dalam dwibahasa untuk memudahkan kefahaman murid-murid. Latihan progresif yang disediakan pasti dapat meningkatkan keberkesanan murid-murid mempelajari aspek tatabahasa. Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 5.85 (-10%)

MEMBER: RM 5.20 (-20%)

By
Gemilang Tatabahasa Bahasa Melayu ditulis khas untuk membantu murid-murid memahami dan menguasai penggunaan tatabahasa. Buku ini dimuatkan nota-nota ringkas dan padat dalam dwibahasa untuk memudahkan kefahaman murid-murid. Latihan progresif yang disediakan pasti dapat meningkatkan keberkesanan murid-murid mempelajari aspek tatabahasa. Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 5.85 (-10%)

MEMBER: RM 5.20 (-20%)

By
Siri Steady! merangkumi buku A dan buku B untuk memudahkan latih tubi dan rujukan mengikut topik. Soalan-soalan dalam setiap subtopik ditulis mengikut tahap penguasaan dan aras kesukaran yang berbeza yang diakhiri praktis berformat PT3 demi membimbing murid secara berperingkat ke arah pencapaian akademik yang cemerlang. Soalan berelemen KBAT juga disajikan pada akhir setiap bab untuk menguji kemahiran murid untuk me Learn More
USUAL: RM5.95

NOW: RM 5.36 (-10%)

MEMBER: RM 4.76 (-20%)

By
Siri Steady! merangkumi buku A dan buku B untuk memudahkan latih tubi dan rujukan mengikut topik. Soalan-soalan dalam setiap subtopik ditulis mengikut tahap penguasaan dan aras kesukaran yang berbeza yang diakhiri praktis berformat PT3 demi membimbing murid secara berperingkat ke arah pencapaian akademik yang cemerlang. Soalan berelemen KBAT juga disajikan pada akhir setiap bab untuk menguji kemahiran murid untuk me Learn More
USUAL: RM5.95

NOW: RM 5.36 (-10%)

MEMBER: RM 4.76 (-20%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 9.81 (-10%)

MEMBER: RM 9.27 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.91 (-10%)

MEMBER: RM 8.42 (-15%)

By
Tingkatan penguasaan bahasa dan luaskan pengetahuan kanak-kanakabad-ke 21 dengan Kamus Bergamabar yang menarik ini. Kandunagn kamus ini juga mengukuhkan kecerdasan intelek (IQ) dan kecerdasan emosi (EQ) kanak-kanak. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 9.81 (-10%)

MEMBER: RM 9.27 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSR ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden. Selain itu, kandungannya di Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.91 (-10%)

MEMBER: RM 8.42 (-15%)

Out of stock

By Yuri Azuki
Katakura Hijiri ni pelajar bijak tapi garang orangnya. Entah macam mana dia tertukar badan dengan budak sekelas yang juga selebriti popular, Kirihara Touya. Tidakkk!Untuk masuk semula dalam badan masing-masing, Hijiri dan Touya terpaksa berjanji untuk bekerjasama. Tapi... apa jadi lepas tu agaknya?!! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 1 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pemblejaran dan sesudah dikji kehen Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.11 (-10%)

MEMBER: RM 6.72 (-15%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 1 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pemblejaran dan sesudah dikji kehen Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.11 (-10%)

MEMBER: RM 6.72 (-15%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 1 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pemblejaran dan sesudah dikji kehen Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.11 (-10%)

MEMBER: RM 6.72 (-15%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 1 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pemblejaran dan sesudah dikji kehen Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.11 (-10%)

MEMBER: RM 6.72 (-15%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 2 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pemblejaran dan sesudah dikji kehen Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 2 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pemblejaran dan sesudah dikji kehen Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 2 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pemblejaran dan sesudah dikji kehen Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 2 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pemblejaran dan sesudah dikji kehen Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 3 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pemblejaran dan sesudah dikji kehend Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 3 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pemblejaran dan sesudah dikji kehend Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 3 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pemblejaran dan sesudah dikji kehend Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 3 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pemblejaran dan sesudah dikji kehend Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.91 (-10%)

MEMBER: RM 8.42 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSR ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden. Selain itu, kandungannya di Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

Out of stock

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.11 (-10%)

MEMBER: RM 6.72 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 10.71 (-10%)

MEMBER: RM 10.12 (-15%)

By
Buku ini ialah buku kerja yang komprehensif serta dapat membantu murid dalam pembelajaran Sains. Kandungan buku ini dipersembahkan secara ringkas dan tepat dengan pelbagai jenis aktiviti supaya murid lebih mudah mempelajari dan memahami teori dan konsep Sains. Buku ini membantu saya untuk melaksanakan PBD/DSKP secara berkesan dan membolehkan murid saya memahirkan diri dalam pelbagai kemahiran saintifik, mengukuhkan pengetahuan dan menaksir pemahaman teori dan konsep Sains. Sa Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

Out of stock

By Meme Iwaoka
Setiap kali balik sekolah Yotsuba akan lalu jalan yang sama untuk pulang ke rumah. Selama ini tak ada masalah dan tak jumpa apa-apa yang pelik pun.Tapi pada suatu hari, bila kawan sekelas tunjuk ada rumah agam misteri dikelilingi bunga ros kat jalan sana, Yotsuba tertanya-tanya. Dia terjumpa tukang tilik kacak bernama Kouya.Menurut tilikan Kouya, dalam lima bilion manusia, Yotsuba seorang je ahli sihir. Woah! Kenapa dan macam mana pula pelajar macam Yotsuba ni jadi ahli sihir Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 9.81 (-10%)

MEMBER: RM 9.27 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 9.81 (-10%)

MEMBER: RM 9.27 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 9.81 (-10%)

MEMBER: RM 9.27 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 10.71 (-10%)

MEMBER: RM 10.12 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 9.81 (-10%)

MEMBER: RM 9.27 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 10.71 (-10%)

MEMBER: RM 10.12 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 10.71 (-10%)

MEMBER: RM 10.12 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 9.81 (-10%)

MEMBER: RM 9.27 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 9.81 (-10%)

MEMBER: RM 9.27 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.91 (-10%)

MEMBER: RM 8.42 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 10.71 (-10%)

MEMBER: RM 10.12 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

1-975 of 975

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top