Amazing Saving
Amazing Saving
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' lawak kampus 'Found 78 Related Products
By Keith
LAWAK KAMPUS KOMPILASI MANTAP kini kembali! Istimewa buat kipas-susah-mati yang ternanti-nanti karya eksklusif Keith. Edisi kelima ini menghimpunkan Jilid 21 hingga 25 & komik spesel yang belum pernah diterbitkan. Jom bergelak ketawa dan hapuskan duka lara. Tambah koleksi korang sekarang! Learn More
USUAL: RM36.90

NOW: RM 33.90 (-8%)

MEMBER: RM 33.90 (-8%)

By Keith
Buku Aktiviti Lawak Kampus Untuk Korang Yang Tengah Bosan! Amaran: Sekali Main, Tak Boleh Berhenti! Jumpa Perbezaan Tak?, Cari Yang Tersembunyi!, Mana Unknown? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-42 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 33.00 (-27%)

MEMBER: RM 33.00 (-27%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-42 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Nishiki
Alahai... comelnya Meow dengan Nini ni. Rasa nak picit-picit je. Yang pasti Jilid 11 semakin havoc dengan gelagat si kucing! Ada yang terlebih bijak. Ada juga yang boleh baca fikiran manusia. Sebab tulah tuan kucing tak boleh berpisah lama-lama dengan anak bulusnya. Tabik spring & keep it up buat korang pencinta haiwan. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Takasi
Zzz... Zzz... macam manalah misi takluk dunia nak menjadi kalau masing-masing suka sangat layan mata?Tak reti bercakap tak jadi masalah. Bab tidur ni susah sikit nak dibuat berunding. Jadi jorang rasa apa pulak plan Lion, Rocky dan Elastien kali ni?Apa lagi? Jom kita perhati tiga miau perasan bagus karya Takasi yang berangan nak jadi taiko ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-41 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Nishiki
Nilai persahabatan tak kena rupa, spesies mahupun level. Korang masih fikir fasal tu ke kalau pilih kawan? Ish, janganlah macam tu. Kita pun bukannya hebat sangat, kan? Jom berkawan macam Pop dan tepis segala aura negatif. Perbaikan diri jadi insan lebih baik dan terus chill! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Annisa Nisfihani
Arin dan Alvan kini berada di tahun akhir. Masing-masing akan melangkah ke alam kampus tak lama lagi. Arin yang buntu untuk memilih universiti yang mana dan jurusan apa akhirnya ambil keputusan untuk ikut jejak Alvan. Tanpan pengetahuan Arin, rupanya Alvan dah lama buat persediaan untuk lanjutkan pelajaran ke New York dengan tawaran biasiswa. Arin pula terpaksa akui gred dan prestasinya takkan mampu menyamai Alvan. Adakah diorang terpaksa hadapi perhubungan jarak jauh (PJJ) Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-40 karya Keith kini kembali lagi!Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan.Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Michael Chuah
Korang mesti terindu-rindu dengan lagak Lowkey dan kawan-kawan dia, kan? Kali ni Michael Chuah tampil dengan konsep komik strip; ringkas tapi padat dengan lawak terbaiknya. Woot woot!Tunggu apa lagi? Jom gelak sampai pengsan!!! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By Takasi
Haiwan tak reti bercakap ni bercita-cita nak takluk dunia? Pelik betullah. Jangan kelirukan kitorang, boleh tak?Lion, Rocky dan Elastein ada misi tersembunyi bila masuk dunia manusia. Hmm, kita tengok dulu apa diorang nak buat ni.Karya terkini Takasi pasti mengundang gelak tawa dengan perangai sewel tiga miau. Jom layan! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By Pynat Mouri
Kalau ada jodoh go on, tapi kalau ditakdirkan tak ada jodoh, aku akan move on! Bagi AZREEN SHARMIN, orang yang paling dia benci semasa balik kampung pastilah terserempak dengan Azamuddin. Budak lelaki yang suka mengejek-ejek dan jadikan dirinya sebagai bahan lawak bodoh dia. Badak, gemuk, tembun, gajah… Semua lengkap dijadikan bahan sindiran. Dan selayaknya hanya jelingan saja yang dihadiahkan untuk lelaki yang dah serupa setan. “ Amboi, cenge sungguh. Alang-alang tok im Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.00 (-0%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-39 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-38 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Keith
Lawak Kampus Kompilasi Mantap' datang lagi. Woohoo! Edisi ke - 4 ini merangkumi karya dan teks asal Jilid 16 - 20 + cerita ekstra spesel untuk tatapan kipas -susah -mati semua. Kompilasi ini dijamin takkan hampakan pembaca. Pernah ke ' Lawak Kampus ' kecewakan korang? Ops! Apa lagi? Jom bergelak ketawa bersama! Learn More
USUAL: RM36.90

NOW: RM 29.90 (-19%)

MEMBER: RM 29.90 (-19%)

By KEITH
Buat julung kali…Keith's Rewind merangkumi 23 karya yang tak pernah dikompilasi sebelum ini. Ni lah peluang korang kenali sisi lain Keith bukan setakat Lawak Kampus dan Wasabi. Wahh.. Jom kita terokai genre lain Keith, nostalgia, mecha, sci - fi, seram, misteri dan komedi romantik. Rugi tak beli! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By Nishiki
Jom membaca dengan Meow, Nini dan… eh? Kucing kelip-kelip?!! Wah… kalau macam ni, cukuplah dengan kehadiran kucing kelip-kelip menyinari kehidupan korang. Cewah! Apa-apa pun, ikuti telatah Meow dalam jilid ke-10 ni. Daripada asyik makan, main game, tidur je musim PKP ni, baik bergelak ketawa dengan kami. Ajak kucing korang sekali tau! :P Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Keith
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-35 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan.Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Nishiki
Meow ternampak pemuda baik hati bagi kucing terbiar makan. Tapi lepas dia bagi makan, peket makanan dibiarkan kat situ dan sisa makanan pun tak dibersihkan. Niat nak bagi kucing makan tu memang bagus, tapi... hmm, apa Meow patut buat ni? Meow ke kena bersihkan semuanya? Saksikan ragam dan sisi kucing yang tak pernah diketahui dalam jilid ke-8 ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-34 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Suhana Salleh , Nida Zahar
Novel SAKA CINCIN LONG ESAH mengisahkan Diana cuba menyesuaikan diri dengan kehidupan baharu di kampung tetapi ternyata ia bukanlah perkara yang mudah bagi dirinya. Apatah lagi dia perlu mendiami rumah pusaka neneknya yang begitu asing kerana sebelum ini dia telah dibesarkan di bandar. Baru sahaja mendiami rumah pusaka itu, dia telah pun didatangi dengan perkara-perkara yang pelik dan misteri. Malam pertama di rumah itu dia telah terdengar suara dari arah dapur. Manakala adi Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.00 (-0%)

By Nishiki
Pop yang nak jadi atlet angkat berat nekad jadikan Meow sebagai dumbelnya. Namun, Meow tak cukup berat untuk dijadikan dumbel. Ada tak cara lain untuk Meow tolong Pop capai impian? Saksikan kesudahannya dan pelbagai kisah lucu lain dalam jilid ke-7 ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Fujiko F Fujio
Gelak sambil tersentap! Doraemon pun boleh jadi sarkastik, tahu? Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Keith
Lawak Kampus 365 menampilkan karya terbaik kipas-susah-mati & artis komik berkaliber sempena Ulang Tahun Ke-15 LAWAK KAMPUS. Nikmatilah buah tangan teristimewa di abad ini! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-0%)

By Keith
LAWAK KAMPUS JILID 33 Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-33 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-0%)

By Keith
Lawak Kampus kali ini lain daripada lain! Nikmatilah kompilasi cerita pendek Lawak Kampus +1 kisah spesel ini!!! Dapatkan barangan eksklusif SARUNG KUSYEN dengan setiap pembelian PEK SPESEL LAWAK KAMPUS ADD ON!! Hanya boleh didapati di Popular! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-0%)

By Keith & Skuad
Sinopsis buku: APA AKAN TERJADI BILA TEAM ‘LAWAK KAMPUS’ BERTEMU ‘BOBOIBOY GALAXY’? Perlawanan bola sepak persahabatan antara pelajar Lawak Kampus dan SMK Pulau Rintis menjadi huru-hara apabila kapal angkasa Adu Du mendarat di padang sekolah. Adu Du menjumpai Power Sphera berbahaya yang boleh mengancam keselamatan, namun tiba-tiba ia melancarkan kuasanya! Ketika semua orang sibuk selamatkan diri, Cikgu Noodle dan Komander Cici Ko tertangkap menyebabkan mereka len Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 19.90 (-20%)

MEMBER: RM 19.90 (-20%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-32 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-31 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-30 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Keith
LAWAK KAMPUS JILID 29 Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Keith
Siri komik strip sekolah dari artis komik GEMPAK STARZ™, Keith! Alami suasana sekolah yang huru-hara dan penuh aksi lucu bersama Froggy, Vanness, Xena, Aditas, S Kosong, Bepop, Ami, Yumi dan Cikgu Noodle. Setiap karakter dalam komik ini mempunyai personaliti tersendiri yang membawa warna dalam setiap situasi! Oh ya, nantikan kemunculan si pelajar misterius... Unknown! Siapalah dia agaknya ya? Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.50 (-0%)

By Keith
Apa?! Cikgu Noodle ada robot sebijik cam dia?! Ada watak baru muncul! Camner agaknya sikap dia? Tengoklah macam mana Vaness dan geng mengharungi hari yang normal dengan cara di luar jangkaan dalam Lawak Kampus Jilid 23! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Keith
LAWAK KAMPUS KOMPILASI MANTAP 3 Learn More
USUAL: RM36.90

NOW: RM 29.90 (-19%)

MEMBER: RM 29.90 (-19%)

By Keith
Lawak Kampus 28 dah keluar! Apakah cerita tersembunyi di sebalik muka depan yang super kawaii ni? Ehh Uncle Donald kawan dengan Froggy? Cikgu Noodle buat FB Live? Bento Xena kena rompak? Atuk KFG dan Pak Cik McW bersaing lagi? Jom dapatkan sebelum tamat cuti sekolah. Pasti buat korang semua pecah perut! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-16 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Komik strip artist K-Pop popular seperti Big Bang dan Psy turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.50 (-0%)

By Keith
Dalam Lawak Kampus 18 jilid ada banyak cerita celaka yang membawa gembira kepada pembaca… Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 8.50 (-0%)

By Keith
Remember to be alert at all times. Stay aware of your surroundings. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Keith
Demi cinta, Xena pun gigih berusaha dalam jilid 26 Lawak Kampus ni! Vanness vs mipedas korea, apa agaknya akibatnya?! Beli smartphone pun boleh salah beli brand? Camner ni boleh berlaku har?! Jin lampu mengalami layanan tak berperikemanusiaan? Kesiannya! Jomlah beli Lawak Kampus 26. Bahan bacaan riadah penuh komedi yang sesuai untuk dibaca pada masa lapang anda! Hahaha! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Eddie See
Kokko merupakan seorang budak pintar yang suka melawak manakala adiknya, May pula seorang perempuan yang comel. Siri komik ini menceritakan kisah seharian Kokko dan May bersama-sama dengan keluarga, kawan-kawan, jiran dan orang-orang di sekelilingnya. Selain itu, siri komik ini juga menerapkan nilai-nilai murni supaya murid-murid menjadi insan yang berakhlak mulia. Buku ini mempunyai 3 buah cerita yang bertajuk Cikguku, Cik Theresa, Saintis, dan Takut Akan Hantu Bahagian. Learn More
USUAL: RM5.00

NOW: RM 5.00 (-0%)

MEMBER: RM 5.00 (-0%)

By Eddie See
Kokko merupakan seorang budak pintar yang suka melawak manakala adiknya, May pula seorang perempuan yang comel. Siri komik ini menceritakan kisah seharian Kokko dan May bersama-sama dengan keluarga, kawan-kawan, jiran dan orang-orang di sekelilingnya. Selain itu, siri komik ini juga menerapkan nilai-nilai murni supaya murid-murid menjadi insan yang berakhlak mulia. Buku ini mempunyai 3 buah cerita yang bertajuk Hargai Apa Yang Kamu Ada, Pertandingan Badminton, dan Ibu, Anda Learn More
USUAL: RM5.00

NOW: RM 5.00 (-0%)

MEMBER: RM 5.00 (-0%)

By 张家辉
阵容强势的《秀逗高校》回来了!这一次八位漫画家:张家辉、蔡诗中、陈葆元、小满、DARK、糖果工房、周文杰以及首字周将带来更多的“笑”弹,势必再次笑破大家的肚皮! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Keith
Lawak Kampus 24 dah keluar! Jomlah beli satu salinan untuk baca masa perjalanan balik ke kampung! Biarkan cerita-cerita lawak meriakan hati korang waktu perayaan. Apa? Atuk KFG ada keluar mainan percuma juga macam saingannya, Pak Cik McW?! Apa agaknya mainan percuma tu? Takut makan ubat? Dah bosan ngan rawatan biasa semasa sakit? Takper, Dr Otaku ada jawapannya! Dalam buku terbaru Lawak Kampus ni, korang juga akan mengetahui kepentingan set-kan smartphone sebag Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Keith
Kejayaan novel grafik "Lawak Seleb" telah membuka peluang untuk Keith kembali lagi dengan koleksi komik strip "Lawak Kampus" beliau yang sebelum ini diterbit di majalah Gempak secara bersiri. Komik ini menceritakan hitam putih kehidupan di alam persekolahan menengah yang terlazim dengan tabiat para pelajar yang pelbagai. Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 6.50 (-0%)

By Eddie See
Kokko merupakan seorang budak pintar yang suka melawak manakala adiknya, May pula seorang perempuan yang comel. Siri komik ini menceritakan kisah seharian Kokko dan May bersama-sama dengan keluarga, kawan-kawan, jiran dan orang-orang di sekelilingnya. Selain itu, siri komik ini juga menerapkan nilai-nilai murni supaya murid-murid menjadi insan yang berakhlak mulia. Buku ini mempunyai 4 buah cerita yang bertajuk Burung Hantu Nakal, Bekalan Kasih Sayang, Adik-beradik, dan Oran Learn More
USUAL: RM5.00

NOW: RM 5.00 (-0%)

MEMBER: RM 5.00 (-0%)

By Keith
Di belakang foto selfie yang lawa, apakah cerita yang tersembumyi? Cepatkah menghadam Lawak Kampus Jilid 22 untuk tenok camner geng Lawak Kampus ambik selfie secara stylo! Selain itu, tahniah kepada Keith Chong Kah Hwee meriahkan anugerah emas dalam kategori Cerita Terbaik OACC China! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Eddie See
Kokko merupakan seorang budak pintar yang suka melawak manakala adiknya, May pula seorang perempuan yang comel. Siri komik ini menceritakan kisah seharian Kokko dan May bersama-sama dengan keluarga, kawan-kawan, jiran dan orang-orang di sekelilingnya. Selain itu, siri komik ini juga menerapkan nilai-nilai murni supaya murid-murid menjadi insan yang berakhlak mulia. Buku ini mempunyai 4 buah cerita yang bertajuk Pengalaman Mencabut Gigi, Pengembaraan Di Dalam Bilik, Rinduan Y Learn More
USUAL: RM5.00

NOW: RM 5.00 (-0%)

MEMBER: RM 5.00 (-0%)

By Eddie See
Kokko merupakan seorang budak pintar yang suka melawak manakala adiknya, May pula seorang perempuan yang comel. Siri komik ini menceritakan kisah seharian Kokko dan May bersama-sama dengan keluarga, kawan-kawan, jiran dan orang-orang di sekelilingnya. Selain itu, siri komik ini juga menerapkan nilai-nilai murni supaya murid-murid menjadi insan yang berakhlak mulia. Buku ini mempunyai 4 buah cerita yang bertajuk Hidup Positif, Bilik Sewa, Kedai Nasi Ayam Hainan, dan Dialah Ib Learn More
USUAL: RM5.00

NOW: RM 5.00 (-0%)

MEMBER: RM 5.00 (-0%)

By Keith
Hidup tu macam sarkas, menarik dan penuh dengan detik-detik gembira, sedih dan ketawa. Jomlah menikmati Lawak Kampus Jilid 21 ni, untuk memceriakan hidup anda! Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 8.50 (-0%)

By Keith
LAWAK KAMPUS KOMPILASI MANTAP 2 Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 31.90 (-20%)

MEMBER: RM 31.90 (-20%)

By Keith
LAWAK KAMPUS 20 Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 8.50 (-0%)

By Keith
Lawak Kampus 19 Jilid 16watak membawa cerita gembira kepada pembaca Perkataan Keith : Pameran Ulang Tahun Ke-10 "Lawak Kampus" Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 8.50 (-0%)

By Keith
Komik strip 4 petak istimewa 128 muka surat bersempena ulang tahun ke-10 "Lawak Kampus". Mengandungi komik "Lawak Kampus" spesel hasil karya artis komik antatabangsa & tempatan serta para peminat "Lawak Kampus"! Learn More
USUAL: RM9.50

NOW: RM 9.50 (-0%)

MEMBER: RM 9.50 (-0%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-17 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.50 (-0%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-15 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Komik strip kisah dongeng popular seperti Aladdin dan Humpty Dumpty turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.50 (-0%)

By Keith
Keith, artis komik sensasi Malaysia kini kembali dengan Lawak Kampus 14! Dengan gelagat Cikgu Noodle, Vanness, Aditas, Si Kosong dan kawan-kawan lain, pastinya anda tak kering gusi melayan kerenah kelas paling kecoh dan heboh! Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.50 (-0%)

By Keith
Siri komik strip sekolah dari artis komik GEMPAK STARZ™, Keith! Alami suasana sekolah yang huru-hara dan penuh aksi lucu bersama Froggy, Vanness, Xena, Aditas, S Kosong, Bepop, Ami, Yumi dan Cikgu Noodle. Setiap karakter dalam komik ini mempunyai personaliti tersendiri yang membawa warna dalam setiap situasi! Oh ya, nantikan kemunculan si pelajar misterius... Unknown! Siapalah dia agaknya ya? Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.50 (-0%)

1-78 of 78

Page:
  1. 1
  2. 2
*

Back to Top