0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' lawak pasal meow 'Found 191 Related Products
By Keith
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By Nishiki
Alolo... si kucing pun ada pen-pal? Walaupun sibuk dengan gajet, seronok juga layan surat. kan? Tak kisahlah old skool ke apa. Janji terus cun dan comel macam Meow dan kawan-kawan. Hah... jangan lupa jaga kesihatan. Yang pasti jangan terlebih dan terkurang makan agar sihat dan kekal aktif macam si kucing kita. Yeah! Lawak Pasal Meow 15 terus cergas untuk ceriakan hari korang! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 12.60 (-10%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Chen Qiao Rong , Qiao Meow
Jika kata-kata sukar diluahkan, gunakan saja bahasa kucing. Di dalam sebuah kelas tahun tiga,ada seorang gadis yang tak pandai bersosial bernama Wu Xiao Rong. Dia ralit melihat rambut gaya ekor kuda milik si gadis comel bernama Tong Ke Wei yang duduk di depannya. Entah macam mana Xiao Rong terpegang lalu tertarik rambut Ke Wei. Biarpun berbeza personaliti, mereka mula berkawan rapat.Gemar lukis komik bersama-sama dan menggunakan bahasa kucing untuk luahkan perkataan yang tak Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Zaifu Zaman Ahmad
Mira tak pernah merancangnya! Malah, bukan pelan Mira langsung untuk melakukannya! Mana mungkin dia ada pelan untuk menamatwatkan riwayat pembantu rumahnya sendiri, Sumi, yang dipercayai semenjak dulu lagi? Namun, hal itu tetap berlaku. Mira telah membunuh Sumi tanpa niat! “Sumi dah mati, bang.” - Mira “Mati?” - Nawawi “Macam mana dia boleh...” - Mira “Mira tak sengaja.” - Nawawi Nawawi terkejut bila tahu apa yang telah Mira lakukan. Malah, lebih mengejutk Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Hyzwayne
You wanna know I’m in love with. Read the first word again. Meski digenggam kuat, disimpul rapi namun akan terlepas jua. Walau ditolak ke tepi, dibuang jauh-jauh, andai sudah tertulis milik kita, tetap jua akan jadi milik kita. “Aku bagi dua pilihan sama ada dengar cakap aku atau mati kena tembak.” - Angelo Leonardo Harta dan kuasa menjadikan Angelo seorang Master. Jangan cari pasal, kelak akan dicari sehingga ke lubang cacing, kerana bagi Angelo Leonardo. Darah pe Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Neko
Pari-pari Pelindung Bagaimana rasanya menjaga Joni, Emilia dan Mia sepanjang masa? Bagaimana rupa Kerajaan Candy? Mari sama-sama melihat tempat tinggal Candy Meow dan kehidupan sehariannya! Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 14.40 (-10%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Wesley
USUAL: RM14.00

NOW: RM 12.60 (-10%)

MEMBER: RM 11.20 (-20%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-47 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Keith
Lawak Kampus Assembly Artbook 2.5 This Is A Sketchbook Lawak Kampus 20th Anniversary Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Keith
Lawak Kampus 20th Anniversary Lawak Kampus Assembly Artbook 2.0 "This Is An Artbook" The Malaysia Book of Records Longest Running 'Yonkoma' Comic Book Series Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Keith
USUAL: RM38.00

NOW: RM 34.20 (-10%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

By Keith
USUAL: RM38.00

NOW: RM 34.20 (-10%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

By Keith
USUAL: RM38.00

NOW: RM 34.20 (-10%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

By Nishiki
"TING! TING! Tapau on the way!" Setiap hari adalah permulaan baru! Sebagai delivery man yang kena cari sesuap nasi setiap hari, sikap sabar dan positif kenalah ada bila melayan kerenah pelanggan. Walaupun ada yang suka ambil kesempatan, kena sabar, senyum dan terus bersabar! Tapi kalau dah lebih-lebih sangat, mampu ke 4 delivery man unik; Encik Buaya, Encik Tikus, Encik Miau dan Encik Panda ni bertahan?! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Michael Chuah
Kemunculan sulung komik strip lawak opis berfalsafah 'Teori Hitam Tebal' pertama Michael Chuah!!! Karya parodi dengan lawak pecah perut yang pasti buat korang tak kering gusi! Kerja kenalah KUSO macam ni, barulah syok! Disertakan 60 tips ambil cuti yang paling gempak! Salah guna, tanggung sendiri! Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Cheritasis
Jangan pernah jadikan aku pilihan kedua dalam hatimu... Intan Syuhailah – Disebabkan emaknya tak nak dia menjadi anak dara tua, maka Intan pun diperkenal dengan anak Mak Cik Ani yang muda tiga tahun daripadanya. Duda anak satu pula tu! Zharul Ariffin – Laju saja dia terima bila emaknya nak perkenalkan dia dengan anak dara lanjut usia itu. Sebab hati Zharul memang dah tak terberkenan sangatlah pula. Tak kisahlah dia cik adik dan Intan cik kak. Masing-masing dah main mat Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Keith
AMARAN! 2X main, masih tidak boleh berhenti! Kipas - Susah - Mati. Perah otak untuk 82 permainan ini. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Takasi
Eh, trio Raja Miau berjaya kembangkan sayap? Ada mangsa baru? Mampu bertahan ke geng baru tu? Tak apa. Jom belek misi 'tak pasti' diorang agar kita tak terpalit sekali. Awas! Jangan sampai korang terjebak! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Candy Factory
Siri Candy Edisi Khas Beg Bekal Candy Meow! Insulator + Kalis Air Mudah Dicuci Rekaan Comel Untuk Semua Saiz: 22cm (Panjang) x 19cm (Tinggi) Warna mungkin berbeza dengan gambar dan saiz mungkin 1-2cm berbeza kerana pengukuran manual. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By Keith
Edisi Terhad! Gaya, Mutu & Kelainan Untukmu Pencinta Outdoor Pek Spesel Windbreaker Pertama Lawak Kampus! Warna Merah Material: Poliester Size: 41cm x 63cm x 66cm Kalis Air / Breathable / Perintang Angin / Ultra Ringan +1 Pouch Bertali *Warna mungkin berbeza dengan gambar dan ukuran mungkin 1-2cm berbeza kerana pengukuran manual. Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 35.91 (-10%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Keith
Edisi Terhad! Gaya, Mutu & Kelainan Untukmu Pencinta Outdoor Pek Spesel Windbreaker Pertama Lawak Kampus! Warna Merah Material: Poliester Size: 41cm x 63cm x 66cm Kalis Air / Breathable / Perintang Angin / Ultra Ringan +1 Pouch Bertali *Warna mungkin berbeza dengan gambar dan ukuran mungkin 1-2cm berbeza kerana pengukuran manual. Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 35.91 (-10%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Kaoru
No guardian may reveal themselves to their charges. That is the law of Candy Kingdom. So, Candy Meow, Joni's guardian fairy, often assumes the form of a human to help Joni. But one day, Joni catches sight of his cat ears. One thing leads to another, and Joni ends up in a magical fairyland. What will happen to her? Can she find a way back to her own world? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Kaoru
Tiada pari-pari pelindung dibenar munculkan diri di depan kanak-kanak jagaannya. Itulah undang-undang Kerajaan Candy. Jadi Candy Meow, pari-pari pelindung Joni sering bertukar bentuk menjadi manusia untuk membantu. Suatu hari Joni ternampak telinga kucing Candy Meow. Tanpa disangka, Joni termasuk ke alam kayangan magis. Apa akan berlaku pada Joni? Mampukah dia cari jalan balik ke dunia sebenar? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 12.60 (-10%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-46 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Iqbal Rafiuddin
Ada imposter dalam kalangan kita! Sesuatu telah terjadi pada Bepop yang ditemui terbaring tidak sedarkan diri di auditorium SMK Lawak Kampus. Petunjuk yang ada hanya sedikit. Namun Froggy tahu, ada dalam kalangan mereka tak berpuas hati dengan Bepop. Tiket BACKPINK yang berada di tangan Bepop pasti jadi punca. Semua orang mempunya motif kukuh dan episod tuduh-menuduh bermula. Dapatkan Froggy dan yang lain merungkai misteri yang penuh berselirat ini? 'Kenapa aku tidak Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 16.00 (-20%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By Nishiki
Meow... Meow... tak tahulah nak cakap apa kalau perangai si comel ni dah sama level dengan manusia. Alamak! Cuma dia faham gerak hati kita. Tapi kita? Reti ke kita apa yang diorang fikirkan? Alah... relaks sudah. Setakat tenung apalah sangat. Sampai bila nak main mata ni? Cak... siapa kelip dulu dia kalah! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By MUM LINZ
Reiden Shinoda diwasiatkan untuk mencari anak Kenchi yang jauh di Malaysia. Demi mendapatkan hak ke atas harta peninggalan Kenchi dan meneruskan klan Yakuza, lelaki berdarah sejuk itu harus melakukan sesuatu. “Tuan mesti mengahwini Talia.” – Kaito “Macam mana kau boleh minta aku buat sesuatu yang tak mungkin aku akan buat?” - Reiden Awalnya hanya kerana wasiat. Namun lama-kelamaan, lelaki berdarah sejuk itu bertukar menjadi lelaki yang hangat. “I dah tak pe Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Lee Hye-Rim
Kisah seorang gadis yang kerap berbahasa kesat berusaha untuk mengubah tabiat buruknya “Salahkah aku gunakan kata-kata kesat? Kenapalah semua asyik cakap pasal adab saja?” Bolehkah Scarlett mengubah tabiat buruk yang suka mencarut dan belajar untuk menjaga percakapannya? Learn More
USUAL: RM18.90

NOW: RM 18.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.01 (-10%)

By Lee Hye-Rim
Kisah seorang gadis yang kerap berbahasa kesat berusaha untuk mengubah tabiat buruknya “Salahkah aku gunakan kata-kata kesat? Kenapalah semua asyik cakap pasal adab saja?” Bolehkah Scarlett mengubah tabiat buruk yang suka mencarut dan belajar untuk menjaga percakapannya? Learn More
USUAL: RM18.90

NOW: RM 18.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.01 (-10%)

By Nishiki
"Order dah sampai!" Berapa kali dalam seminggu korang akan order dan tapau makanan online? Setiap hari? Pergh... pernah jumpa delivert 'paw' versi kucing atau buaya tak? Ahaa! Kali ni kami bawakan, the one and only... encik delivery versi haiwan. Ada yang muka ganas tapi jangan risau dalam hati ada taman. "Servis kami untuk kepuasan anda!" Delivery man ni selalu utamakan pelanggan tapi pernah terfikir tak macam mana hari-hari yang diorang lalui? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Nishiki
Yeah! Meow kini dikompilasikan! Naskhah 3 dalam 1 LAWAK PASAL MEOW yang wajib jadi koleksi. Rugi kalau korang tak nak terpalit sekali dengan kerenah menggeramkan si bulus ni! Jom baca gelagat Meow, Nini, Neo, Tina dan si comel yang lain. Meow! Meow! Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Vezill
Rath, seekor tikus putih yang terlepas dari kurungan sebuah makmal terjatuh dalam pembetung (ska sewer). Dalam tu dia terjumpa Coscar, seekor lipas licik yang handal serba-serbi fasal ikhtiar hidup. Demi teruskan hidup, Rath belajar macam-macam cara untuk selamatkan diri dan cari makanan. Tapi butel ke Rath ni cuma tikus makmal biasa...? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Veon
Tat, jejaka biasa-biasa nekad masuk kelas tuisyen demi dilihat bijak di mata crush-nya. Malangnya impian Tat mahu belajar punah apabila kelas tu huru-hara dengan kerenah pelajar tua dan cikgu yang bermacam ragam. Macam mana Tat nak fokus ni?!! Notis Penting! X Main Dalam Kelas X Tilik Nasib X Cari Fasal Dengan Cikgu ✔ Puji Cikgu Hensem! (Boleh Balik Awal) ✔ Bayar Yuran On Time! (Diskaun RM0.50) Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Dark
‘Aku nak tewaskan Maoh!’ Impian Perwira unggul sejak kecil adalah nak tumpaskan Maoh, si Demon King yang kejam. Malangnya, walau dah bertempur sebanyak 99 kali, dia asyik gagal je! Bertambah malang bila Perwira terpaksa jadi orang suruhan Maoh pula. Aduhai… Adakah nasib malang akan terus menghantui Perwira? Terimalah karya lawak sulung dari Dark yang confirm buat korang terhibur! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Wesley
Volum 2 pasti buat korang lebih kajut dan tersengih dengan kerenah orang kampung Momoland. Yang muda, yang tua same je perangai. Tak kisahlah. Janji diorang happy dan aman tinggal sekampung. Jom layan diorang. Jangan tambah kalut sudahlah! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Neko
What is it like watching over Joni, Emilia, and Mia all the time? What kind of place is Candy Kingdom? Come along on a tour of Candy Meow's homeland and get a sneak peek of Candy Meow's life! PREFACE The Candy Series was created to instil growing children with moral values, good habits, social skills, and a solid understanding of health and safety through a fun and informational platform. Similarly, the Candy Cuties Series aims to enrich young readers, inculcating in th Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Keith
Edisi Terhad! Pek Spesel Topi Udara Lawak Kampus! Paling Cool Buat Kipas-Susah-Mati Pakai Atau Buat Koleksi Peribadi! Jangan Menyesal Kalau Tak Dapat! Bad Hair Day? Pakai Topi Ni! Peluang Sekali Ni Saja! Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 34.20 (-10%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-45 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Takasi
Vish... tak habis lagi ke lagak tiga ekor miau ni? Macam mana? Dah Vol 4 ni. Korang rasa berjaya ke misi jajah manusia diorang? Alamak! Risau kalau jadi mangsa. No! Kita pun ada misi untuk tepis huru-hara bakal ditempuh. Biarkan diorang diulit angan-angan yang entah bila jadi kenyataan... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Acik Lana
Susahnya bila tak cukup duit!  Bekerja keras siang dan malam, namun hidup Neena tak senang-senang juga. Koleksi hutang tetap meriah dikeliling pinggangnya. Sewa rumah, ansuran kereta, bil-bil yang saban bulan menuntut bayaran, lelah dia bergelut demi mengubah nasib keluarga. Semput nyawa! Tak cukup memaksa tulang empat keratnya bekerja, Neena sanggup bergolok gadai segala harta. Masalahnya bukan harta dia, tapi harta emak dekat kampung. Malang sekali kerana untung pelabur Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By AZIMAH LILY
Ungku Aziz Bin Ungku Adam, lelaki berusia 30 tahun yang merupakan anak tunggal Dato’ Ungku Adam dan Datin Ida. Sejak di bangku sekolah lagi, Aziz memasang impian melancong seluruh dunia. Tetapi impian Aziz ditentang Datin Ida kerana Datin Ida mahu Aziz menolong dia menguruskan empayer perniagaan mereka selepas kematian suaminya Dato’ Ungku Adam. Aziz membuat perjanjian dengan ibunya sekiranya membenarkan Aziz melancong ke luar negara selama tiga tahun, selepas itu Aziz Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Wesley
Memperkenalkan... lawak yang pasti buat korang terimbau kisah dulu-dulu. Lebih-lebih lagi masa korang balik sekali-sekala dan buat atuk nenek pening kepala. Satu-satunya lawak tentang kerenah orang kampung. Korang pasti tak sabar nak kenal penduduk Momoland ni, kan? Apa lagi? Jom terjah kampung ni. Kita kajutkan lagi suasana! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-44 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-44 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 34.20 (-10%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

By C2V
Lowkey & The Gang kembali lagi! Macam-macam kerenah... Macam-macam lagak... Macam-macam timing. Korang tahu jelah perangai Lowkey, kan? Woot... Woot! Jom bergelak ketawa dan chill-kan diri karya C2V. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Nishiki
Alololo... banyak akal betullah si kucing ni. Ada je telatah yang tak terjangkau dek akal. Tapi ada juga yang logik dan boleh dijadikan tip. Yalah... kehadiran si Meow dan kawan-kawannya pasti menggembirakan hari-hari korang. Kita bahagiakan diri layan komik comel ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Shazie Kamaruzaman
Dia… satu dalam infiniti! Gara-gara dicabar bekas kekasih a.k.a pencurang, Wafa Adlina perlu membuktikan dia juga boleh bahagia. Solusi paling gila dipilih. Kahwin. Tapi, dengan siapa? Dia manalah ada calon. Blind date. Itu cara paling pantas untuk mendapatkan bakal suami dalam tempoh sebulan. Idea itu menemukan dia dengan Karl Elliyas, si playboy pencen. Calon pertama. Namun, kesuntukan masa membuatkan Karl terpaksa juga dijadikan sebagai calon terakhir. Bolehlah darip Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Zaza Qry
Bahagia itu perlu diteroka, bukan sekadar dinanti. Bekerja dengan Riaz Ezran yang garang, siapa saja tak takut. Tapi, tidak bagi Fazra Imaris. Mahu dikata dia tidak terlalu takut, tidak pula. Tapi, berani jugalah dia berlawan cakap dengan Riaz. Tak pasal-pasal dia gelarkan Riaz singa datang bulan. Puan Hazlin, umi kepada Riaz pun sama naik, gelarkan Riaz begitu. Dah garang sangat kan. Asyik nak marah tak tentu masa saja. “Tak beranilah saya. Encik Riaz serupa singa data Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-43 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Takasi
Tak habis lagi hajat kucing ni nak takluk dunia nampaknya. Ish, macam mana nak buat diorang ni sedar diri, eh? Tak apa... kita bagi can. Jangan naik kepala dahlah. Nanti macam-macam perangai keluar. Nak tahu apa pula gelagat miau ciptaan Takasi kali ni? Jom kita layan sama-sama. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Nishiki
Susah jugak melayan kerenah haiwan reti protes ni. Tak layan salah, layan terlebih naik tocang pulak. Eh, kucing pun ada tocang? Ish, tak payah serius sangatlah. Jom kita viral-kan kecomelan LAWAK PASAL MEOW agar terus jadi pilihan penuhi waktu santai korang. Happy-kan minda dan sayangi diri! ❤️ Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Keith
LAWAK KAMPUS KOMPILASI MANTAP kini kembali! Istimewa buat kipas-susah-mati yang ternanti-nanti karya eksklusif Keith. Edisi kelima ini menghimpunkan Jilid 21 hingga 25 & komik spesel yang belum pernah diterbitkan. Jom bergelak ketawa dan hapuskan duka lara. Tambah koleksi korang sekarang! Learn More
USUAL: RM36.90

NOW: RM 33.21 (-10%)

MEMBER: RM 33.21 (-10%)

By SYED MAHAZDIR SYED IBRAHIM
Kerajaan Perlak berdiri sekitar tahun 840-1292 Masehi. Kesultanan ini muncul pada abad ke-9 dan bertahan hingga akhir abad ke-13. Terdapat bukti-bukti yang menunjukkan eksistensi Kesultanan Perlak sebagai Kerajaan Islam pertama. Di antaranya adalah naskhah idhar al-Haq karya Abu Ishak Makarani, naskhah Tadzkirah Thabat Jumu Sulthan As-Salathin karya Syaikh Syamsul Bahri Abdullah Al-Asyi, dan naskhah Salasilah Raja-Raja Perlak dan Pasal karya Sayyid Abdullah ibn Sayyid Habib Learn More
USUAL: RM38.90

NOW: RM 38.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.01 (-10%)

By Keith
Buku Aktiviti Lawak Kampus Untuk Korang Yang Tengah Bosan! Amaran: Sekali Main, Tak Boleh Berhenti! Jumpa Perbezaan Tak?, Cari Yang Tersembunyi!, Mana Unknown? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

1-191 of 191

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
*

Back to Top