0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' lily haslina nasir 'Found 96 Related Products
By Lily King
The New York Times Bestseller 'Captivating, potent, incisive, and wise' Madeline Miller 'Extremely funny' Sunday Times 'Suffused with hopefulness and kindness' Ann Patchett Recently out of a devastating love affair and mourning the loss of her beloved mum, Casey is lost. The novel she has been writing for six years isn't going anywhere, her debt is soaring, and at thirty-one, with all her friends getting married and having kids, she feels too old for things to be this way. Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Lily Rose
IRDINA RAHAYU tak pernah menyangka cinta pertamanya membuatkan dia terjerat dalam kancah derita. Dia memberi harapan terlalu tinggi buat Tengku Aiman Firash, sehingga akhirnya lelaki itu meninggalkan Ayu di hari pernikahannya. Paling parah, Ayu sedang mengandungkan anak Firash! Firash hilang tanpa jejak. Ayu jadi buntu! Dihalau dari apartment milik Firash, dianiaya oleh sahabat sendiri. Yang paling parah, tunang sebenar kepada Firash sendiri datang menghuru-harakan hidup Ay Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By 尼爾·藍道
暢銷上萬冊,業界好評書目 ▌看懂好電影,拍出好故事 ▌ Youtuber時代,受用一生的啟蒙課   《教父》導演、《刺激1995》男主角、《玩命關頭》導演、《阿甘正傳》編劇、   《慾望城市》編劇、《侏羅紀公園》編劇、《神鬼戰士》剪接師,他們入行的第一課   UCLA逾60年教學精華,這些課程,孕育了 107 座金像獎   278 座艾美獎 80 座金球獎 62 座電影獨 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

Out of stock

By 莉莉·尼克斯
懷孕中,每個母親都戒慎恐懼,只想給孩子最好的 但面對眾說紛紜的孕期飲食建議,到底該怎麼吃才正確? 美國專業營養師,根據最新營養科學所規劃的孕期營養全書 只要選對「真食物」,就能輕鬆吃出孩子與你的一生健康   如果你知道孕期吃對東西,肚子裡的寶寶將來較不容易罹患糖尿病、肥胖症或慢性皮膚紅疹,你願不願意改變飲食?相信所有母親 Learn More
USUAL: RM89.30

NOW: RM 89.30 (-0%)

MEMBER: RM 80.37 (-10%)

By 西蒙·金 , 克萊爾·納西爾
人們仰望天空,心中總有一百萬個為什麼。   「天空為什麼是藍色的?」   「雲朵怎能漂浮在天上?」   「為什麼有些人能分辨暴雨前夕的天空?」   氣象學家解答天氣如何改變我們的生活   宏觀的氣象乃至於天氣,是自然科學中與人們生活密切相關的一環。   我們都會在出門前查看一下天氣預報再決定今天的交通方式,抑或是否攜帶雨具 Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 64.70 (-0%)

MEMBER: RM 58.23 (-10%)

By Caroline O'Donoghue
Maeve Chambers doesn't have much going for her. Not only does she feel like the sole idiot in a family of geniuses, she managed to drive away her best friend Lily a year ago. But when she finds a pack of dusty old tarot cards at school, and begins to give scarily accurate readings to the girls in her class, she realizes she's found her gift at last. Things are looking up – until she discovers a strange card in the deck that definitely shouldn't be there. And two days after Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By Arsya Aisya
Bertemumu menjadikan aku seperti Calla Lily “Kahwin dengan saya?” Qayyum dan Syifaa bertemu secara kebetulan di bumi Paris saat kedua-duanya terluka ditinggalkan insan yang tersayang; Syifaa yang dibelenggu masa lalu dan Qayyum yang berani mencuba. Beberapa jam dilamar Qayyum, Syifaa nekad meninggalkan bumi Paris. Mustahil lelaki itu mampu menerima masa lalunya. Kembali ke Malaysia, dia perlu berdepan dengan kebencian orang tuanya. Itu sangat memedihkan, namun tidak menga Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By
Assault Lily: Bouquet In the near future, humanity faces imminent destruction from mysterious creatures known as "Huge." The world wages war against the Huge, and develops the anti-weapon "CHARM" (Counter Huge Arms) by combining science and magic. CHARM works more effectively when used by teenage girls, and those who use the weapons are revered as "Lilies." The Lilies are trained at military academies called "Gardens," which also serve as bases to protect and advise people. Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.90 (-0%)

By Hafsah Faizal
The second book in the Sands of Arawiya duology by the masterful Hafsah Faizal-the follow-up to the smash New York Times bestselling novel We Hunt the Flame. Darkness surged in his veins. Power bled from her bones. The battle on Sharr is over. The Arz has fallen. Altair may be captive, but Zafira, Nasir, and Kifah are bound for Sultan's Keep, determined to finish the plan Altair set in motion: restoring the hearts of the Sisters of Old to the minarets of each caliphate, fin Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

Out of stock

By Lily Bailey
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM114.90

NOW: RM 25.00 (-78%)

MEMBER: RM 25.00 (-78%)

By Ibnu Ibrahim At-Tawari
Kekuatan besi kersani turut dicatatkan dalam bahan-bahan bertulis seperti Bustanus Salatin, Syair Hamzah Fansuri dan lagu nyanyian M. Nasir, Mentera Semerah Padi. Namun demikian, sukar diterangkan bentuk mahupun rupa sebenar besi kersani. Teori atau penjelasan tentang besi tersebut lazimnya bercanggah. Tidak kurang pula teori-teori yang sukar diterima akal. Dalam hal ini, bergantung kepada daerah dan pegangan sesebuah masyarakat, besi kersani turut dikenali sebagai kursani, q Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Daphne du Maurier
Now a Netflix film starring Lily James, Armie Hammer, and Kristin Scott Thomas "Last Night I Dreamt I went to Manderley Again..." With these words, the reader is ushered into an isolated gray stone mansion on the windswept Cornish coast, as the second Mrs. Maxim de Winter recalls the chilling events that transpired as she began her new life as the young bride of a husband she barely knew. For in every corner of every room were phantoms of a time dead but not forgotten—a Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Noelle Lily Morse
USUAL: RM62.90

NOW: RM 62.90 (-0%)

MEMBER: RM 56.61 (-10%)

By Nurina Feeza
Siapa yang dapat melupakan cinta pertama? Menyimpan sedih terlalu lama hanya akan meninggalkan segaris luka yang takkan pernah habis. Benar, kecundangnya cinta pertama itu lain macam… sangat menyakitkan. Elis Nou'rell. Sekali dia jatuh cinta, berkali-kali hatinya akan tulus mengasihi. Tersilap caturan dek terlalu menurut kata hati menariknya ke lembah kekecewaan. Sakitnya tidak terkata! Kini dia bangkit dengan harapan agar segala memori hitam itu segera pergi. "Selamat t Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Nora Ephron
I give this as a present more than other book. I buy it for people so often that I've been known to give girlfriends two copies, one birthday after another' - Dolly Alderton Now with an introduction from Dolly Alderton, author of Everything I Know About Love, revealing how a new generation of women can take inspiration from Nora's sharp wit and wisdom about life. * Never marry a man you wouldn't want to be divorced from. * If the shoe doesn't fit in the shoe store, it's ne Learn More
USUAL: RM57.95

NOW: RM 57.95 (-0%)

MEMBER: RM 52.16 (-10%)

By Fatinnilam Sari Ahmad
Fragmen cinta kita telah retak seribu. LILY, gadis yang bebas dan agak liar kehidupannya. Bertukar ganti teman lelaki perkara biasa. Walaupun bebas tetapi dia pandai menjaga diri, sehingga dia diperangkap Eddie yang hanya ingin menjadikan Lily mangsa permainan cinta palsunya. Lily nekad untuk membunuh diri. Datuk Majid kelam-kabut mencari seseorang untuk dinikahkan dengan Lily bagi menutup malu. Dia meminta Rizal, pekerjanya yang baik dan setia itu agar menikahi Lily yang ham Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Anis Akhir
Bukan begini hidup yang dicari... “Satu... dua...” Azhan mula mengira. Kakinya juga melangkah sama dengan kiraannya. “Kau jangan berani dekat!” Lily mengacu pisau ke arah Azhan. Diusir pergi, menggali hidup sendiri... “Kesian pula aku tengok dia. Sampai macam tu sekali dia stres. Aku rasa mesti ada something yang pernah terjadi dekat dia dulu. Kau pun tengok sendiri kan badan dia penuh lebam-lebam. Entah-entah dia mangsa dera tak?” Kerana tidak pasti, hidupnya Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By 林莉
大麥、小麥、黑麥、大豆、蛋、乳製品、肉,這些我都不吃,那我還有什麼可以吃? 不用擔心,這本書會教你這世界上還有很多美好的食物可以被放進你的口中! Plants 是台灣第一家提供100%植物性、無麩質、全食物料理的餐廳。 本書將多年來廣受客人好評的餐點集結成冊,你可以獲得獨家食譜,也可以瞭解享用美味同時兼顧營養,讓身體健康無負擔的烹 Learn More
USUAL: RM255.60

NOW: RM 255.60 (-0%)

MEMBER: RM 255.60 (-0%)

By AZIMAH LILY
Kepulangan Fatini dari Switzerland bersama anak kecil mengejutkan semua ahli keluarganya. Kehadiran anak kecil bernama Baiduri menjadi penghalang untuk ibu Fatini, Puan Rokiah melaksanakan rancangannya terhadap Fatini. “Kalau along masih anggap mama ni ibu along, Along hantar budak tu balik Switzerland.” - PUAN ROKIAH “Mama, Baiduri tak ada sesiapa pun di sana.” - FATINI Walaupun ditentang hebat oleh ibunya, Fatini tetap berkeras menjaga Baiduri. Amanah terakhir a Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Hafsah Faizal
Zafira is the Hunter, disguising herself as a man to brave the cursed forest of the Arz to feed her people. Nasir is the Prince of Death, assassinating those foolish enough to defy his autocratic father, the king. If Zafira was exposed as a girl, her achievements would be rejected; if Nasir displayed compassion, his father would brutally punish him. War is brewing in Arawiya, and when Zafira embarks on a quest to uncover an artifact that can restore magic and stop the Arz, Na Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

Out of stock

By Chelsea Pitcher
From the author of bestselling THIS LIE WILL KILL YOU comes another unputdownable thriller about a group of friends who will do anything to protect each other - even murder . . . Perfect for fans of RIVERDALE, ONE OF US IS LYING and A GOOD GIRL'S GUIDE TO MURDER. The recipe for the perfect murder... Poppy, Lily, and Belladonna would do anything to protect their best friend, Raven. So when they discovered he was suffering abuse at the hands of his stepmother, they cam Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Azimah Lily
“Cinta bertepuk sebelah tangan, kenapa nasib aku begini? ” “Abang long! Omar tu milik Husna. Tak ada siapa boleh rampas Omar dari Husna. Orang yang Omar cinta… Husna, bukan Mariam. Anak angkat tak guna tu ada hati nak ambik Omar dari Husna. Cermin diri tu dulu.” Bagi MARIAM, niatkan menggantikan tempat Husna semata-mata ingin menjaga hubungan semua pihak. Biarlah dirinya berkorban berkali-kali walaupun pengorbanannya sedikit pun tidak dipandang oleh Husna. Memang di Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Lily Haslina Nasir
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Adapted and retold by Alice Hemming
Peter Pan was written by James Matthew Barrie, a Scottish novelist and playwright. Peter Pan is well known as one of the best-loved children’s stories of all time. One night, Peter Pan takes Wendy and her brothers to the mythical island of Neverland. The children witness Peter Pan’s recue of an Indian princess called Tiger Lily and his ongoing battles with Captain Hook, a fearsome pirate. Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By 板栗子
多年前,厉深以一首Lily迅速爆红,成为歌坛黑马。 多年后,厉深用一首《情书》征服大众,获得业界认可。 他的声音温柔又低沉,被誉为“女神吻过的嗓音”。 每次听到这类评价,厉深想起的都是丽泽公园温暖的午后,那个轻柔又绵长的吻—— 对他来说,那就是他的“维纳斯”之吻。 所有的爱都被藏在歌声里,从青涩的初恋,到不渝的深情。 厉深把他 Learn More
USUAL: RM59.80

NOW: RM 59.80 (-0%)

MEMBER: RM 53.82 (-10%)

By Huirin Nairah
Adakah salahnya mencintai lelaki itu? Adakah salahnya merasakan bahawa lelaki itu milik abadinya? Ya, memang salah dirinya. Di saat dia menerima cinta Hakini, lelaki itu pergi meninggalkan dia tanpa khabar berita. Sungguh, dia berasa kerdil kerana selama ini, dia terlalu mendambakan ceritera cintanya seperti mimpi indah. "Apa niat you sebenarnya? You nak perangkap i? Cakap!" - HAKIMI Kerana wanita bernama Natasha, dia terpisah dengan Umairah. Dia jahil menilai pengorbanan d Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By
Long ago, magic was abundant and enriched the lives of all people until its usage in war. To end the chaos, seven of the most powerful mages gave up their lives in order to seal all magic. Now, almost one thousand years later, their magic seal Magiaconatus hosts Granbelm, a monthly series of battles meant to determine who among its participants is worthy of the title of Princeps, the one true mage. On the night of a full moon, high school student Mangetsu Kohinata is suddenl Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Izzuddin Al-Jitrawiy
Sejarah yang diwar-warkan kepada kita sebahagiannya telah diubah malah yang lebih malang lagi apabila sejarah sebenar kita telah disembunyikan maklumatnya. Generasi muda sekarang terpinga-pinga dalam mencari identiti diri kerana tiada satu contoh atau ikutan dari kalangan bangsanya. Sedangkan bangsa kita adalah bangsa yang hebat, bangsa yang pernah menjadi tumpuan dunia. Apakah kekuatan yang menjadi sandaran moyang kita terdahulu sehingga anasir-anasir luar tidak mampu untuk Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.01 (-10%)

By 高橋リエ
  日本網友感動淚推!對愛冷感、無法喜歡上人的治療方法   這一次,一定能找到命中注定的伴侶!   [妳有這些煩惱嗎?]   ・無法愛上他人   ・覺得戀愛交往好麻煩,與其和別人交往寧願選擇單身   ‧不想依靠他人,不知道該如何跟異性撒嬌   ・與別人一旦關係變得親密,就會想馬上跟對方拉開距離   ・總是在心裡挑剔對方這裡不好 Learn More
USUAL: RM44.65

NOW: RM 44.65 (-0%)

MEMBER: RM 40.19 (-10%)

By Azimah Lily
HELENA ISABELLA gadis kacukan Melayu Sepanyol yang membesar di luar negara. Selepas tamat pelajaran, Helena mengambil keputusan bekerja di Malaysia. Atas faktor kerja, Helena menyewa di rumah sewa Tok Wan Daud dan Mak Tok Aishah sehingga projek syarikatnya di utara semenanjung tamat. Mulanya Helena kekok tetapi Helena belajar sesuaikan diri dengan suasana kampung yang begitu asing baginya. Kehadiran tetamu di rumah Tok Wan Daud dan Mak Tok Aishah tidak disenangi oleh Helena. Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Dr. Hj. Ahmad Nasir Mohd Yusoff Johan Ismail
Panduan Solat di Luar Kebiasaan Kaedah berwuduk dalam kenderaan Kaedah menentukan arah kiblat Solat jamak dan solat qasar Kaedah solat semasa keuzuran Kaedah solat dalam kenderaan Kaedah solat dengan memakai kasut Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Elizabeth Gilbert
"A spellbinding novel about love, freedom, and finding your own happiness." - PopSugar "Intimate and richly sensual, razzle-dazzle with a hint of danger." -USA Today "Pairs well with a cocktail...or two." -TheSkimm "Life is both fleeting and dangerous, and there is no point in denying yourself pleasure, or being anything other than what you are." Beloved author Elizabeth Gilbert returns to fiction with a unique love story set in the New York City theater world during the Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Joey
While Lily was growing up, she was close to her grandmother... but when she gets older, everything her grandmother does seems to irritate her. Can they bridge this generation gap before it's too late...? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 贝贝 , 悄悄
贝贝、悄悄说自己是“这样两个流氓女孩,天性自由散漫,还喜欢异想天开。24 岁,虽然听过太多的大道理,可其实我们还什么都不懂。 所以与其原地等待,不如主动去找答案吧。 ” 《两个人和全世界?从雨林迷雾到千岛落日》是贝贝、悄悄的一本旅行绘本故事集。记录了贝贝和悄悄在24岁时的一次共同旅行 ,展现了当代年轻人在迷茫中对生命意义进行地探索 Learn More
USUAL: RM49.00

NOW: RM 49.00 (-0%)

MEMBER: RM 44.10 (-10%)

By A.Darwisy , Suzani Nadzir , Faizul Rahim
KAIN IBU SYAITAN – A. DARWISY Hari pertama Azham bekerja di Muzium Tekstil Negara, dia sudah diganggu dengan perkara-perkara aneh. Bukan dia seorang saja, tetapi hampir semua pekerja di dalam muzium itu turut merasai pengalaman yang menakutkan. Kemuncaknya, adalah pada program Denai Malam yang dianjurkan oleh Jabatan Muzium Malaysia. Apa yang terjadi pada malam itu? Apa pula kaitannya dengan siri kejadian seram yang menimpa mereka sebelum ini? Benarkah muzium itu berhantu Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Azimah Lily
“Budak sial ni bukan cucu aku. Dia tak ada apa-apa hubungan dengan keluarga kita. Aku tak nak tengok muka dia.” - Tan Sri Isa Jasmin terkejut apabila Tan Sri Isa mahu dia pulang ke Malaysia selepas hampir 20 tahun. Dia selesa dan gembira dengan kehidupannya di Auckland. Kewujudan Tan Sri Isa telah lama padam dalam memorinya. “Maybe datuk kau nak baik semula dengan kau”- Nana “Tak ada maknanya, Nana! Aku kenal dia. Sekali dah benci, sampai mati dia benci.” -J Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Lily Franky
  這是一個永恆長眠於東京鐵塔腳下的我母親的小故事   有母親在的地方就是家。   一本傳頌母愛的至高傑作   如果你是一個男人,這肯定是一本你希望媽媽還在世上的時候閱讀的書   老媽對每個人都很特別。   這本幾乎以自身經歷寫成的小說,除了寫母愛的無私偉大之外,更令人感動是作者完全深愛著母親。母子之間互動簡單而溫暖,讀 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By 莉莉·布魯克斯-達爾頓
即使身處世界盡頭,即使在戀人懷裡, 他依然無法說出自己很寂寞。   ★ 美國國家書卷獎得主科森.懷海德(Colson Whitehead)年度最愛小說!   ★ 美國Shelf Awareness書評網站、芝加哥書評網(Chicago Review of Books)年度選書!   ★ 出版者週刊、《書單》雜誌、華盛頓郵報、波特蘭水星報等多家媒體好讀盛讚!   ★ 美國權威書評Goodreads網站,近 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By 林可彤
很多人都不知道,即使是名模,也不一定生完就能立刻瘦下來, 即使是光鮮亮麗的女明星,當了媽也不一定優雅從容。 但是,身為名模、藝人、塑身書作家的林可彤,產後就必須設法瘦回來。 高齡懷孕的她,也必須尋求專業協助,才能確保孕期平順、產後更有效率的分配工作與育兒時間。 不是天生瘦的林可彤,懷孕後必須花更多時間鑽研各種不易發胖的 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Cynthia Hand
Before I Fall meets "bah, humbug" in this contemporary YA reimagining of A Christmas Carol from New York Times bestselling author Cynthia Hand. On Christmas Eve five years ago, seventeen-year-old Holly Chase was visited by three Ghosts who showed her how selfish and spoiled she'd become. They tried to convince her to mend her ways. She didn't. And then she died. Now she's stuck working for the top-secret company Project Scrooge--as their latest Ghost of Christmas Past. So f Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Syasya Bellyna
Melingkari Abad ke-18 sehingga 2018, generasi Nang Lana hidup dalam ketakutan. Penolakan Nang Lana untuk mewarisi amalan sihir yang kuat menimbulkan dendam dalam diri Melur. Anggun dipergunakan oleh Melur untuk membuat Nang Lana menderita. Nang Lana melarikan diri ke tempat baru, iaitu Kampung Tujuh Tanah. Tercetus huru-hara di situ. Warisan amalan sihir menjadi rebutan, lebih banyak nyawa menjadi korban. Nang Lana sentiasa selamat menjadi sebab buat Melur melakukan perjanjia Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Moniralily
Aku boleh menjadi pendengar setia waktumu, Tetapi untuk hari-harimu, Aku perlukan sebuah cinta... Perkenalan Zuhar Izqi dengan seorang gadis bernama Ismira Liyana membuatkan Zuhar jatuh cinta buat kali kedua, begitu juga dengan Ismira. Mereka berdua bercinta, tetapi mendapat halangan daripada Fareed, Rina dan kedua-dua orang tua mereka sendiri. Fareed mahukan Ismira, manakala Rina juga mahukan Zuhar sedangkan Fareed dan Rina merupakan pasangan kekasih. Pelbagai kisah menari Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Miss Elle
“Ingat tau girl. Kerja di sini memang kena selalu peka. Bos kita tu garang orangnya. Kalau silap sedikit, mahu bernanah telinga nak dengar dia punya kata-kata yang sinis tu.” – Lily “Err, abang... Eh, akak. Erm... Awak ni nama siapa ya?” soal Aira teragak-agak. Lelaki itu menjeling manja wajah Aira seraya meraup rambutnya yang paras bahu itu ke belakang. “Nama I, Fazli. Tapi, orang kat sini panggil I, Lily saja. Jangan takutlah dengan I, nyah. I ni tak makan ora Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Haslina Hassan , Ann Wan Seng
Isu LGBT sentiasa menggamit perhatian orang ramai. Ada yang menyokong dan tidak kurang juga yang menentang. Setiap mereka mempunyai pandangan dan hujah masing-masing mengenai isu yang semakin hangat dibicarakan sejak kebelakangan ini. Umum tidak mengetahui siapakah sebenarnya golongan LGBT dan cerita-cerita di sebalik tabir yang menyelubungi kehidupan para pengamal seks songsang dan di luar tabie serta fitrah manusia ini. Buku ini menjawab segala persoalan yang berkaitan deng Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 34.11 (-10%)

By Mayoto Tokomaru
Sesiapa memijak anak tangga misteri ke-13 akan hilang dan ghaib. Itu yang disebut dalam legenda 'sumpahan tangga'. Kononnya sumpahan itu yang boleh berpindah ke bangunan lain. Takutlah! Pada suatu hari ada murid Sekolah Rendah Asahi hilang manakala keadaan fizikal Hana-chan pula semakin teruk. Ada anasir jahat bertandang ke sekolah. Eh, entah-entah ia ada kaitan dengan sumpahan anak tangga ke-13? Apa sebenarnya yang Haru nampak bila dia cuba leraikan sumpahan bersama Do Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Aein Dhiyauddin
Sekali lagi saya tanya ni. Sudi tak kahwin dengan saya-ARYAN LEE No. Tak nak-AAIRA ZULAIKHA AAIRA ZULAIKHA-'Buntut Kuali" itu gelaran yang diberi kepada. Lahir dengan rupa sederhana dan berkulit gelap menjadi bahan ejekan nenek dan sepupunya sejak dari kecil lagi. ARYAN LEE-Kejelitaan yang dimilikinya melebihi seorang wanita. Lelaki yang sangat sempurna. Punya harta dan nama. Puas dia menolak lamaran lelaki jelita itu namun takdir Allah mengikat mereka dalam sebuah Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By KANYE WEST
PRODUCTS ORDERED ARE SUBJECTED TO SUPPLIERS STOCK AVAILABILITY. FULL REFUND WILL BE ISSUED SHOULD THE PRODUCTS ARE UNAVAILABLE. ESTIMATE DAY(S) OF DELIVERY: 26-30 WORKING DAYS Ye is the eighth studio album by American rapper Kanye West. It was released on June 1, 2018, through GOOD Music and distributed by Def Jam Recordings. Following controversy surrounding an interview with TMZ, West re-recorded all the work on the album, with him completing it over the course Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By Hj Muhammad Nasir
Dalam rangka itu pulatah, kami menterjemahkan buku mengenai masalah kesihatan dpengubatan dalam ajaran Islam. Buku tersebut adalah “ATH-THIBBUN NABawIY” yang merupakan hasil karya seorang ulama besar dan terkenal lbnul Oayyim Al-Jauziyah, dan katml terjemahkan dengan memakai judul “RASULULLAH IS MY DOCTOR” . Buku aslinya terdiri dart kumpulan fasal demi fasal tanpa ada pembahagian bab. Oleh sebab itu, agar lebih senang dibaca dan mudah difahami, maka dalam menterjemah Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Hj Muhammad Nasir
Dialah yang menyediakan segala kenikmatan dan rezeki kepada seluruh umat manusia. Selawat dan Salam semoga sentiasa tercurah ke atas junjungan dan suri tauladan kita, Nabi Muhammad SAW berserta keluarga, sahabat dan orang-orang yang sentiasa beristiqamah di jalan-Nya hingga hari akhir. Seorang doktor Yunani zaman dahulu, Hipokrates berkata, \\\\\\\'Jadikanlah makananmu sebagai ubatmu dan ubatilah setiap orang yang sakit dengan tanaman bumi. Tanaman itu lebih mampu mendatang Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Laydee Amarfi
Berkahwin dengan M. Nasir? Tengok nama yang tertulis, Amizatul Shima betul-betul terkejut. Ingatkan M.Nasir penyanyi tu datang merisik. Tapi rupanya Muhammad Nasir. Yang ni bukan penyanyi tapi mulutnya berat macam sauh kapal. Jenuh juga Zatul berusaha mengajak berbicara untuk saling kenal. Tapi Nasir ni bukan mulut saja berat. Jari pun macam kena ikat. Nak balas mesej saja seperti dipaksa pergi berperang! Zatul : Awak buat apa? Saya bosanlah duduk rumah. Nasir : Cuba baca b Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Haji Muhammad Nasir
Sunnah-sunnah Pilihan Haji & Umrah Sunnah nabi adalah teladan yang dicontohkan Rasulullah s.a.w bagi segenap umat Islam. Di dalamnya terkandung segala pertuturan dan tingkah laku serta berbagai ketentuan pokok yang harus dilaksanakan oleh setiap muslim di dalam mengharungi kehidupannya. Rasulullah s.a.w. bersabda yang maksudnya: “Kutinggalkan untuk kamu dua perkara, tidaklah akan tersesat selama-lamanya,selagi kamu berpegang kepada keduanya,iaitu Kitabullah (Al-Quran) da Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Ramlee Awang Murshid
KETERAMPILAN dan imej baru Ejim menggugah hati Wan Suraya, sekali gus mencetus rasa cemburu Dr. Haslia. Ejim yang kini dikenali sebagai Amaruddin, saling tidak tumpah menyerupai kembarnya Amiruddin yang telah meninggal dunia. Munculnya Ejim di Kuala Lumpur menyebabkan Wan Suraya melihat 'Amiruddin' dalam diri lelaki Tombiruo itu. Wan Suraya yang telah bertunang dengan Tan Sri Nasir tiba-tiba menunda tarikh perkahwinan mereka. Apabila perkara sebenar terbongkar, Tan Sri Nasir Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Annie Barrows , Mary Ann Shaffer
The beloved, life-affirming international bestseller which has sold over 5 million copies worldwide - now a major film starring Lily James, Matthew Goode, Jessica Brown Findlay, Tom Courtenay and Penelope Wilton To give them hope she must tell their story It's 1946. The war is over, and Juliet Ashton has writer's block. But when she receives a letter from Dawsey Adams of Guernsey - a total stranger living halfway across the Channel, who has come across her name written Learn More
USUAL: RM47.90

NOW: RM 47.90 (-0%)

MEMBER: RM 43.11 (-10%)

By Lily Collins
USUAL: RM44.90

NOW: RM 44.90 (-0%)

MEMBER: RM 40.41 (-10%)

By Lily Haslina Nasir
Engkau gadis pesona jiwa, lembut berkuasa memberi cahaya... Edan Israq - Dahulu nampak perempuan sudah lari satu kilometer. Masjid dan surau tempat dia lepak. Di sana dialah budak tukang bentang tikar dan sejadah. Kalau sesekali datang gila, dirakam video syok sendiri waktu dia menari breakdance untuk YouTube. Seandai ada gadis mahu berkenalan, cepat saja dia tolak. Perempuan yang tabarruj, jangan berangan nak jalinkan ukhuwah. Tapi siapa sangka, laluan takdir menentukan dia Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Azimah Lily
Nur Hasliya meneruskan hidup dalam trauma yang dihadapinya setelah terselamat daripada kemalangan ngeri. Pintu hatinya untuk lelaki tertutup setelah kejadian ngeri tersebut. Namun, kehadiran Adli, merangkap sahabat abang kembarnya mengetuk hatinya untuk jatuh cinta lagi. Shahrul Adli melarikan diri ke Perlis setelah cintanya dikhianati kekasih hati, Rita dan abangnya sendiri. Namun, ketika hatinya kian terubat, Rita hadir menagih kembali cintanya. Adli buntu. Tiada siapa yan Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Lily Irdina
Selena – Model cantik kacukan darah orang London. Wajahnya bak pelakon terkenal Cara Delevigne. Tidak hairanlah dia boleh berdamping dengan Jared yang punya rupa. Merah jambu warna pilihannya. Mulutnya agak becok. Hobinya suka cuci mata tengok mat saleh. Kacak-kacak katanya. Amanda – Bakal memegang title doktor. Lebih suka memerhati daripada berkata-kata. Bila diusik, malas dia nak ambil kisah. Hitam warna kegemarannya. Menghias bilik warna hitam menjadi hobinya. Kata Op Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Lily Haslina Nasir
“Kau nak tahu... Baik... Kau dengar sini. Aku buat sebab aku suka kau! Aku sayang kau. Aku nak kau selamat. Aku tak mahu ada anggota badan kau yang berkecai dan aku yang kena kutip. Faham?” - Ziyad “Kita sebenarnya berbeza pendirian, Ziyad. Kau dari sebelah utara, aku dari sebelah selatan. Kau timur, aku barat. Di titik mana kita nak bertemu? Jadi kau jangan salahkan aku, kalau ada rasa curiga tu.” - Yasmin Ziyad El Zamri terkepung dalam perasaan terhadap Yasmin Qaw Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Haji Muhammad Nasir
BAGAIMANA MENJADI KAYA DENGAN CEPAT YANG DIREDAI ALLAH SWT Learn More
USUAL: RM26.90

NOW: RM 26.90 (-0%)

MEMBER: RM 24.21 (-10%)

By Azimah Lily
BIAR BETUL!NAMA DIA BOUGAINVILLEA Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

1-96 of 96

Page:
  1. 1
  2. 2
*

Back to Top