0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' manga 'Found 319 Related Products
By
"Sakura Motomachi, Tokyo in the 1960s. Shin, a boy who lived happily, despite being poor, loses his mother, his only family member, and falls into deep misfortune. Itsuki, a boy who saves Shin. He also lost his older sister. Those two boys are joined by Tae, a girl who can see Yo-kai, and together with Shin's guardian spirit Sū-san, and new Yo-kai such as Nekomata, they take on a mysterious incident in order to retrieve the souls of their precious family! And what is the sho Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Rino Mizuho
Ada manga ekstra 'Magis Manis Coklat ~Kakao Theobroma~' untuk korang. Ketahui kisah lampau Kakao dan rahsia kelahiran Blanche. Jom kenali semua watak! Bongkar sisi berbeza diorang. Senarai coklat di chocolat noir dari setiap volum merangkumi: Nama coklat + kuasa + 'bayaran' yang Shokora kenakan. Zoom in BILIK PRIVASI Ruang dalaman Chocolat Noir dan hutan misteri. Interviu Ekslusif + Info rare tentang Rino Mizuho. Ilustrasi berwarna pensel. Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Hessa Widad
“Doktor Para ni maksudnya doktor yang terlatih dengan kemahiran skil penerjunan dan ketenteraan sama macam anggota elit yang lain. Sama-sama turun operasi.” - KAPTEN DOKTOR HAZIM Masing-masing mempunyai ‘rasa’ antara satu sama lain. Namun, rasa itu tak terluah dan terbiar sepi dimamah masa. Pertemuan di majlis perkahwinan abang Oshin, Sharimin, meyakinkan Hazim untuk membuat keputusan. Pinangan Hazim dirasakan sebagai ancaman besar yang mengganggu-gugat usahanya men Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Bonda Nor
Dakwah bukan sekadar berlaku apabila kita berada di pentas popular yang ramai audiensnya. Komunikasi dakwah juga ada daripada khalayak kumpulan kecil sahaja. Dalam lingkungan keluarga, di sekolah, bersama kawan rapat, bahkan juga saat berdiri tegak tanpa komunikasi di tengah-tengah masyarakat. Menerusi kisah-kisah kejayaan, kita ambil inspirasi dan teladan. Menerusi kisah-kisah kegagalan, kita bina sempadan! Lain waktu, lain cabarannya. Lain orang, lain sukatan besar kecil Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Yi Ren
This user-friendly guide to the basics helps you learn how to speak Chinese quickly and easily by drawing parallels with something you already know—English. Chinese is a fascinating language that can seem impossibly difficult to learn at first, but is relatively easy if you focus on the spoken aspect. This revised edition contains new dialogues, cultural notes, IT and social media vocabulary, and new manga illustrations. This book is designed for everyone who wants to lea Learn More
USUAL: RM72.00

NOW: RM 54.00 (-25%)

MEMBER: RM 54.00 (-25%)

By Marie Kondo
In The Life-Changing Manga of Tidying Up, Marie Kondo presents the fictional story of Chiaki, a young woman in Tokyo who struggles with a cluttered apartment, messy love life, and lack of direction. After receiving a complaint from her attractive next-door neighbour about the sad state of her balcony, Chiaki gets Kondo to take her on as a client. Through a series of entertaining and insightful lessons, Kondo helps Chiaki get her home - and life - in order. This insightful, il Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By Shoco
Whether your character is jumping for joy, kicking and grappling with an opponent, or fighting to the death with sword in hand, this book provides all the essential techniques to draw more lifelike action figures in the classic Japanese manga style. Whether your character is jumping for joy, kicking and grappling with an opponent, or fighting to the death with sword in hand, this book provides all the essential techniques to draw more lifelike action figures in the classic J Learn More
USUAL: RM66.00

NOW: RM 66.00 (-0%)

MEMBER: RM 59.40 (-10%)

By Miyuki Tsutsui
Lelaki kacak luahkan perasaan kat gadis otaku gara-gara diugut sebab kalah game? Macam tak percaya je Mizushima luahkan perasaan kat Tsuruko? Tak sangka rakan sekelas yang perfect dan kacak ada hati kat gadis serabai macam dia. Pelik... tapi bila ditanya Mizushima silap orang atau diugut, dia tak peduli fasal semua tu. Malah diorang makin rapat pula! Apa jadi bila Tsuruko diasak supaya luahkan perasaan macam manga shoujo? Ada kabedon, cosplay dan insiden di bilik kelab. Kis Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Arsya Aisya
Kerana kopi, dua hati dan kehidupan yang berbeza menjadi satu! Nur Qasy Imani atau Q… pencinta kopi yang sanggup menjadi barista di Luth’s Café. Menjadi barista itu mudah baginya, namun ia menjadi payah apabila ia melibatkan soal hati dan perasaan. Ada ketika, nun jauh di sudut hatinya berdetik rasa. Luth Haqiem… bersama detik waktu berlalu, cintanya berputik. Untuk mengakui, dia resah sendiri. Lalu dia mendekat dalam caranya sendiri. Untuk berada dekat dengan Q, dia s Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By
As she heads off to her entrance ceremony at Sainotama Girls’ High School, Akane Kikuchi muses over her grade school dream of becoming a manga artist and the lack of progress that she has made. When she finally arrives at school, she is surprised to learn that she is once again in the same class as her two best friends: the deadpan and emotionless Shiori Saginomiya and the hyperactive and ridiculous Nozomu Tanaka. Tanaka then comes to the obvious realization that she can’ Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Amla Mat Rawi
CIKGU MULTIPURPOSE bermaksud seorang guru yang kerjanya bukan sahaja masuk kelas, buka buku dan mengajar akademik kepada anak-anak murid tetapi ada lebih seribu tugas lain daripada itu. Satu tugas hakiki bersama sejuta tugas lain yang menanti. Cerita-cerita ini semuanya kisah benar yang diadun secara santai tapi sampai. Berlaku di sekeliling kita. Bukan kisah penulis seorang tapi ini kisah kita semua. Cerita-cerita di dalam buku ini bukan cerita kosong. Ada ibrah, pengajaran Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By
Thirteen-year-old Hana Nono, a girl who aspires to be seen as mature, is beginning middle school in Hagukumi City when she encountered a strange baby named Hugtan and a hamster-like fairy named Harryham Harry who had appeared out of the sky. But amidst the encounter, Hana learned from them that they were pursued by the Crias Corporation, an evil conglomeration from the future who wants Hugtan's Mirai Crystal (ミライクリスタル Mirai Kuristaru) and to alter the present Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By Clay
PERTEMBUNGAN API NAGA DAN KEMANUSIAAN Gudwood telah dicuri dan naga mula mengganas di pergunungan Alp. Naga-naga itu telah menyerang semangat pokok, jadi Lambo dan Adou mencari pemburu naga untuk menyelamatkan mereka. Ketika wira-wira pemburu telur naga melarikan diri dari Empayar Nightfold, mereka mencari jalan untuk meredakan keadaan di perkampungan semangat pokok. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Mr Children Studio
Biasalah…pusat sukan sentiasa meriah dengan aktiviti. Tapi siapa tahu, di sebalik kebingitan ada benda ganjil lagi menyeramkan. Mungkin ada yang tak kena kat situ. Adanya peminat misteri,atlet"luar biasa", penonton bersorak dahagakan darah dan suasana sunyi antaran perkara korang kena hati-hati terutama bila berseorangan. "Dia mungkin tak ganggu tapi kalau korang lemah semangat,siapa nak tolong? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Ustaz Muhadir Haji Joll
Kisah-kisah hidup para ulama dan orang soleh sangat perlu untuk diperdengarkan dan disebarkan kepada seluruh umat lebih-lebih lagi di akhir zaman ini manusia sudah ramai yang kehilangan adab, akhlak mulia, ketenangan dan rasa hormat. Buku ini memuatkan 95 kisah ulama dan ilmuan Islam yang bersungguh-sungguh dalam menuntut ilmu dan menyebarkan serta mengajarkannya kepada masyarakat di samping adab dan akhlak yang mereka tampilkan. Membaca kisah-kisah mereka mampu menghid Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Yamishibai
Yamishibai: Japanese ghost stories (Known in Japan as 闇芝居 Yami Shibai, lit. Dark Play) is a 2013 Japanese anime TV series depicting horror stories told in the manner of the classic Kamishibai (Japanese street theatre) style. Centred around tales of Japanese myths and urban legends, the show has gone into its seventh season as of 2019. Horror Theatre Yamishibai is the Manga adaptation with art by Isao Sakamoto. Learn More
USUAL: RM32.70

NOW: RM 32.70 (-0%)

MEMBER: RM 29.43 (-10%)

By 松本大洋 , 永福一成
  ★ 首刷限量套書內容:《竹光侍7》+《竹光侍8》+台灣獨家彩印小海報+劍鬼決鬥大海報(附松本大洋全介紹)   ★ 第八集台版獨家收錄松本大洋、永福一成後記   ★ 第八集台版獨家收錄作家吳明益近六千字長篇專文解說   ★ 繼《惡童當街》、《乒乓》、《花男》,松本大洋作品第四彈!   ★ 成熟洗練的時代劇武俠漫畫,松本大洋再度超 Learn More
USUAL: RM76.00

NOW: RM 76.00 (-0%)

MEMBER: RM 76.00 (-0%)

By 松本大洋 , 永福一成
★繼《惡童當街》、《乒乓》、《花男》,松本大洋作品第四彈! ★華文讀者跪求十年,首度中文化! ★成熟洗練的時代劇漫畫,松本大洋再度超越自我,浮世繪畫風藝術大作 ★台灣版由Mangasick副店長黃鴻硯翻譯、旅日動漫達人馬世儀日文審定、漫畫家力本書法手寫字更上層樓,匯集各界死忠鐵粉達人超熱血製作!   《竹光侍》榮獲日本重量級漫畫大獎肯 Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.00 (-0%)

By 松本大洋 , 永福一成
★繼《惡童當街》、《乒乓》、《花男》,松本大洋作品第四彈! ★成熟洗練的時代劇武俠漫畫,松本大洋再度超越自我,浮世繪畫風藝術大作。 ★第八集台版獨家收錄松本大洋、永福一成後記 ★第八集台版獨家收錄作家吳明益近六千字長篇專文解說 ★華文世界讀者跪求十年,首度中文化! ★眾所期待!驚心動魄的完結篇! ★台灣版由Mangasick副店長黃鴻硯翻 Learn More
USUAL: RM42.00

NOW: RM 42.00 (-0%)

MEMBER: RM 42.00 (-0%)

By Ryo Takamisaki
Dengar kata, pertemuan pertama regu popular, Ash dan Pikachu dibongkar dalam komik ni. Betul ke?Macam mana diorang boleh jadi sahabat sedangkan Pikachu langsung tak ngam dengan manusia? Dan dalam perjalanan, diorang berjumpa dengan persaingan, kawan baru dan juga... Pokemon Legenda, Ho-Oh! Woah!Ni adalah versi manga untuk 'Pokemon The Movie: I Choose You!'Jadi, peminat Pokemon memang tak ada pilihan lain, wajib baca komik ni! Hehehe~ Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Muhd Farhan Basheer
Keterangan Buku Qamus Azzakiyy telah disusun bagi memudahkan dalam membuat rujukan dan menambahkan pengetahuan. Proses penyusunan qamus ini memerlukan pengalaman, kegigihan dan kepakaran di dalam tiga Mang bahasa tersebut. Selain itu, usaha dan semangat kearah penyusunan qamus ini timbul kerana kami melihat betapa pentingnya ketigatiga bahasa ini. Didalam pertuturan di nusantara. Selain itu, ia juga bertujuan memartabatkan bahasa Melayu dan bahasa Arab di mata dunia. Learn More
USUAL: RM19.00

NOW: RM 14.90 (-22%)

MEMBER: RM 14.90 (-22%)

By Kino , Leo , Steven
BIGFOOT VS SERIGALA JADIAN SIAPA TEMPAH TEMPAT TERATAS? Kaze yang cedera semasa pertembungan cryptid sebelum ini telah memangkin semangat Ray dalam latihan untuk membuktikan kekuatan diri. Misi biasa pada mulanya kini berubah menjadi sesuatu yang sangat mencabar. Mereka diancam bahaya apabila muncul serigala jadian dan bigfoot. Bolehkah mereka keluar dari pertembungan ini tanpa cedera? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Bonda Nor
Tuhan itu terlalu dekat. Dia berbicara dengan kita menerusi pelbagai cara. Dalam pada kita leka, ditariknya kita agar kembali kepada fitrah sebagai seorang khalifah. Dalam pada kita lupa, Dia hantar peringatan demi peringatan agar kita segera kembali ke pangkal jalan. Adakalanya bicara amaran yang dikirimkannya itu datang perlahan, menusuk ke dasar hati. Pedih, dan luka itu kita tanggung sendiri-sendiri. Adakalanya bicara amaran itu datang dengan begitu kuat hingga terkapai- Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Khadijah Gani
Membaca Al-Quran atau mengaji seharusnya menjadi rutin harian bagi seseorang muslim. Ia bukanlah perkara yang dilakukan ketika waktu lapang sebaliknya kita yang harus melapangkan masa untuk membacanya. Pentingnya bagi seorang muslim tidak kira kanak-kanak mahupun orang dewasa untuk menjadi mahir dan berusaha memperbaiki bacaan dengan tajwid yang tepat bersama seorang guru demi membaca kitabullah ini. Mengapa Buku Rekod Mengaji ini harus dimiliki ? 1. Buku rekod ini me Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By Bella , Sarah
Pernah punya mimpi yang ‘terlalu mahal’ dan kemudian melupakannya? Tapi, bagaimana jika kemudian mimpi itu terwujud? Pernah stress dikejar deadline menulis tugas akhir dan dimarahi dosen pembimbing karena otak kita pas-pasan? Tapi, bagaimana jika dosen pembimbing tersebut berasal dari negara lain sehingga kultur kita yang berbeda menyebabkan kesalah pahaman? Pernah patah hati dan kemudian kembali bersemangat karena dihibur teman-teman dekat? Tapi, bagaimana jika teman-te Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Azura Ramli
Ajari Aku Erti Hidup, sebuah coretan yang benar-benar memujuk hati dan membuat kita lebih bersemangat dan kuat dalam menempuh perjalanan hidup ini. Mengimbas kembali peristiwa yang pernah berlaku sama seperti apa yang dicoret di sini. Membaca karya ini seperti mendengar seseorang sedang memberi nasihat dan bercakap dengan diri sendiri. Dalam hidup ini, ada banyak yang kita hendak, namun bukan semua yang kita perlu dan berhak. Yang meresahkan, ada hal-hal yang tidak perl Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Annis Rizani
Sukar menerima hakikat bahawa dirinya menjadi mangsa kerakusan lelaki, Nur Zara membawa diri ke Rumah Raudhah. Impian cinta alam persekolahan tidak kesampaian apabila Hanafi mengundur diri. Separuh nyawanya terasa melayang. Dia sedar, dirinya tak mungkin menjadi wanita sempurna. Rasa aneh, tapi bahagia yang menderu bagaikan angin lalu yang mendamaikan menyapa hati Zara tatkala membaca nota-nota yang ditinggalkan di keretanya. Namun, perasaan itu seboleh mungkin cuba diabaik Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Lee Bong-Gi
Adakah ahli baharu Keluarga Bakhil pembawa tuah atau pembuat kecoh seperti Na Dol Rong? Sebelum ahli baharu Keluarga Bakhil dewasa, dia perlu ada semangat berjimat cermat! Namun begitu, sikap ahli baharu tersebut kelihatan seperti Na Dol Rong. Keluarga Bakhil perlu menyediakan rancangan pendidikan berjimat cermat untuk bayi tersebut dengan lebih awal. Saksikan kehidupan berjimat cermat Keluarga Bakhil bersama ahli keluarga baharu! Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Hana Ilhami
Akak inspektor, tolonglah pulangkan duit mak saya! Saya tak tahu macam mana nak bagi tahu dia nanti. Mesti dia akan terkejut dan marah. Kesianlah kat mak saya. Dia susah payah kerja sebab nak sara anak-anak. Duit abah tu bukannya banyak mana. Hanya cukup untuk keperluan sekolah sehingga kami tamat belajar. Thursday, 13 June. 15.20 Akak, tolonglah! Saya merayu kat akak. Kalau tak pulangkan semua, akak pulangkanlah separuh. Asalkan dapat cover perbelanjaan persekolahan say Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Nurul Norizah
MALAIKAT BERBAJU MERAH adalah buku pertama pengasas produk Nahain Creative. Buku yang sarat dengan emosi yang mampu membakar semangat anda untuk menunaikan umrah dan haji. Rasa nak terbang segera. Bahasanya membuai rasa seolah diri benar berada di sana. Merasai apa yang penulis rasa melalui kisah-kisah benarnya yang bahagia, takut, cemas, suka, duka dan teruja. ☆Dan yang istimewa untuk bakal jemaah haji dan umrah ada BONUS lebih 70 tip dan senarai semak persediaan haji da Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Khairul Abdullah
Bukan semua hero perlu pakai kostum adiwira, boleh terbang tinggi ke langit, lari laju mengalahkan kilat, atau tembak laser dari tangan sambil pakai sut berapi-api yang power kemain. Itu semua dalam movie. Ya, dalam movie, di mana manusia boleh berimaginasi apa sahaja, cipta apa sahaja karakter yang tak mungkin wujud di alam nyata. Dalam dunia realiti, superhero sebenar selalunya tak didendang. Contohnya spesies ‘superdaddy’, yang boleh dikatakan dah nak hampir pupus Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By 松本大洋 , 永福一成
★ 首刷限量套書內容:《竹光侍5》+《竹光侍6》+台灣獨家彩印小海報(28X20 cm,海月宣紙)。 ★ 繼《惡童當街》、《乒乓》、《花男》,松本大洋作品第四彈! ★ 成熟洗練的時代劇武俠漫畫,松本大洋再度超越自我,浮世繪畫風藝術大作。 ★ 華文世界讀者跪求十年,首度中文化! ★ 中文版第5集收錄作者為海外版特別繪製的「背景解說圖文」。 ★ 台 Learn More
USUAL: RM68.00

NOW: RM 54.40 (-20%)

MEMBER: RM 54.40 (-20%)

By 松本大洋 , 永福一成
★ 繼《惡童當街》、《乒乓》、《花男》,松本大洋作品第四彈! ★ 成熟洗練的時代劇武俠漫畫,松本大洋再度超越自我,浮世繪畫風藝術大作。 ★ 華文世界讀者跪求十年,首度中文化! ★ 中文版第5集收錄作者為海外版特別繪製的「背景解說圖文」。 ★ 台灣版由Mangasick副店長黃鴻硯翻譯、旅日動漫達人馬世儀日文審定、漫畫家力本書法手寫字更上層樓, Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 27.20 (-20%)

MEMBER: RM 27.20 (-20%)

By 松本大洋 , 永福一成
★ 繼《惡童當街》、《乒乓》、《花男》,松本大洋作品第四彈! ★ 成熟洗練的時代劇武俠漫畫,松本大洋再度超越自我,浮世繪畫風藝術大作。 ★ 華文世界讀者跪求十年,首度中文化! ★ 中文版第5集收錄作者為海外版特別繪製的「背景解說圖文」。 ★ 台灣版由Mangasick副店長黃鴻硯翻譯、旅日動漫達人馬世儀日文審定、漫畫家力本書法手寫字更上層樓, Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 27.20 (-20%)

MEMBER: RM 27.20 (-20%)

By Tashjian Janet , Jake
Derek becomes a ninja-in-training in Book 6 of the bestselling My Life series by Janet Tashjian Derek Fallon has expanded his taste in cartoons to the world of manga and anime. Together with his friends Carly, Matt, and Umberto, Derek has fun learning about all the cool aspects of ninja culture. When someone starts vandalizing their school with graffiti of a mischievous troll-like figure, these ninjas-in-training are convinced they'll be able to crack the case. But it turns Learn More
USUAL: RM38.90

NOW: RM 38.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.01 (-10%)

By Abdul Muiez Ruslee
Baca tajuk LAYAN CK MEMBEBEL, rasa macam 'Dah, kenapa pula aku kena layan dia ni membebel? Bukannya dia artis atau DJ radio pun! Pakar motivasi pun tidak!' Tapi apabila mukasurat demi mukasurat mula diselak, alhamdulillah, fahamlah saya bahawa di sebalik celoteh sempoi dan 'leklek brader' yang digunakan oleh penulis, terkandung mesej demi mesej yang sangat penting. Sebagai seorang guru kaunseling, segala onar dan onak duri zaman remaja berada di dalam tangannya. Maka na Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Zulkifli Che Noh , Zairoslina Ismail
Menjadi seorang anggota bomba memang sangat mengujakan. Semangat yang berkobar-kobar untuk melaksanakan tugas tidak terbendung. Setiap panggilan kecemasan umpama hadiah yang sangat bernilai. Apa tidaknya, umpama seorang adiwira yang dinanti-nantikan kemunculannya sebagai wira penyelamat. Kehadirannya bisa meredakan hati yang gundah, memberikan ketenangan dan membenihkan harapan. Sebab itulah, pakaian celoreng bomba dicipta menggunakan warna yang terang supaya mudah dilihat Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

Wanita sering digambarkan sebagai makhluk Allah yang rumit untuk difahami, teliti dan beremosi. Justeru, bukan satu perkara mudah untuk makhluk ciptaan Allah yang indah ini mahu bergelut menjalankan dua peranan serentak. Sebagai tulang belakang dalam rumah tangga. Sebagai wanita bekerjaya yang menyumbang tenaga untuk masyarakat. MRS PAPA. Merekalah yang cuba berjuang untuk menjadi isteri dan ibu sejati. Mereka jugalah serikandi yang turut gigih memerah keringat mencari reze Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Emily Curtis , Haewon Cho
With an emphasis on practical daily communication, Basic Korean is a great introduction to those looking to learn the language—whether on their own or with a teacher. Learn Korean quickly and easily with the help of real-life conversations by native speakers, everyday Korean vocabulary and expressions, easy-to-understand grammar explanations, notes on social etiquette for those traveling to Korea and so much more! With the help of 19 individual lessons, free online audio Learn More
USUAL: RM72.00

NOW: RM 54.00 (-25%)

MEMBER: RM 54.00 (-25%)

By Kiyohiko Azuma
A very special visitor is coming! ♦ Grand Prize Winner 20th Osamu Tezuka Cultural Awards. ♦ Excellence Award 2006 Japan Media Awards Festival Manga Division. ♦ 2008 Manga Taisho Awards Runner-Up. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
SELAMA MANA KEJAYAAN MAMPU BERTAHAN? Pepatah mengatakan, hidup ni umpama roda. Setelah setahun berlalu, keinginan dan keghairahan dalam diri James Tan mula pudar. Satu panggilan telefon telah mengubah persepsinya. Sekali lagi dia kembali ke Alaska. Kembara ni menyeronokkan namun ada sesuatu buat dia tertanya-tanya... apa makna di sebalik semua ni? Adakah dia akan temui semula semuanya? Sejauh mana Alaska 'mengajarnya' mengembalikan semangat dan tujuan hidup juruterbang sepe Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Kiyohiko Azuma
Lots of treats (and a few tricks) await Yotsuba! ♦ Grand Prize Winner 20th Osamu Tezuka Cultural Awards. ♦ Excellence Award 2006 Japan Media Awards Festival Manga Division. ♦ 2008 Manga Taisho Awards Runner-Up. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Konomi Wagata
Morimiya Makoto seorang gadis biasa tahun 2 menengah rendah. Hidupnya tak ada apa yang istimewa malah kurang dapat perhatian sekeliling. Kebahagiaan baginya adalah semasa dia melukis manga romantik plot syok sendiri dalam sebuah buku nota. Namun segalanya berubah bila buku nota rahsianya jatuh ke tangan Haruno Aoi, jejaka genius penuh misteri. Alamak! Adakah ni permulaan resipi CINTA luar biasa penuh dengan debaran? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Hjh Siti Nadzrah Sheh Omar
Menjadi seorang ibu bukan tugas yang mudah. Dialah IBU, dialah ISTERI, dialah ANAK dan dia jualah ASET UMMAH. Melaksanakan tanggungjawab ini pastinya akan berhadapan dengan pelbagai ujian dan cabaran. Kadang-kadang mampu dihadapi, namun kadang-kadang terduduk menangis jua. Inilah sebuah motivasi buat para ibu yang sedang berjuang di medan realiti sebagai pembakar semangat untuk meneruskan misi melahirkan generasi terbaik yang menjadi harapan agama, bangsa dan negara. A Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

By TheBingkisanHati
Allah Itu Dekat adalah sebuah karya motivasi yang menitipkan pesan dan nasihat tentang roda kehidupan yang sedang kita jalani. Ia menyentuh pelbagai ujian hidup dan bagaimana cara kita mengawal keadaan, bagaimana kita berusaha untuk bangkit dan meneruskan perjalanan. Kerana hidup yang teruji bukan untuk menyerah tetapi untuk diperjuangkan. Seharusnya tiada istilah putus asa dalam kamus kehidupan. Apa pun yang singgah, semuanya ada cara untuk mengatasinya. Insya-Allah. Buat Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Arniza Idayu
“Lina, mulai esok kau tak payah lagi buat kerja teruk-teruk tu. Sepatutnya kau anak dara ni, jaga badan, jaga muka. Bukan buat semua kerja tu. Tengok lengan kau tu, berurat. Entah jantan mana yang suka dekat kau. Dah la perangai mengalahkan jantan.” – PEAH Sinis kata-kata itu membuat dia berfikir… sampai bila ujian datang tanpa berhenti menguji diri? Membesar bersama Tok Mek dalam keadaan serba kekurangan membuatkan Adlina dlilingkari masalah keluarga yang tiada berp Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Haida Hassan
Akibat mengikut emosi yang terlalu mahu melindungi anaknya, Uwan Konah sanggup mengambil Tanjung sebagai pendamping. Namun menjaga makhluk itu bukanlah mudah. Dugaan demi dugaan tidak pernah terhenti sehingga waris seterusnya, Munah berkahwin dengan Hadi dan mengandungkan anak kembar. “Abang tolonglah panggilkan bomoh, ubatkan saya ni,” rintih Munah separuh merayu. “Bomoh apa ni sayang? Abang kan ada, kita mohon pertolongan Allah.” Lebih 700 tahun lalu, Arya Sanska Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Honobu Yonezawa
Pesta Koir Ejima merupakan festival tahunan yang berlangsung di Kamiyama bagi memperingati penulis lagu kanak-kana; Ejima Sandou. Chitanda dan pasukan koir turut terlibat bagi menjayakan acara yang diadakan. Namun empat jam sebelum acara berlangsung, mereka dapat perkhabaran Chitanda menghilangkan diri. Apa yang berlaku? Adakah Chitanda sengaja buat begitu? Misteri pengundi hantu, konflik Kelab Penyelidikan Manga serta insiden Chitanda menhilangkan diri dan tiga lagi kisah Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Rahim Yahya
“Kak... Saya nak poskan surat ni ke Kuala Lumpur.” “Aik, kotornya! Ni surat ke lumpur?” “Surat boleh, lumpur pun boleh...” Mendapat keputusan 5A dalam peperiksaan UPSR telah membuatkan Safiyya memasang impian yang tinggi untuk ke MRSM. Walau bagaimanapun, hidupnya yang serba kekurangan telah membuatkan hati Safiyya menjadi ragu. Bagi Safiyya, surat berlumpur yang dia miliki merupakan satu-satunya jalan untuk dia merealisasikan impiannya. Berbekalkan tekad yang tin Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Iwan Reaz
Adik-adik pernah bercita-cita untuk menjadi seorang penulis? Adik-adik mahu jadi penulis tetapi tidak tahu caranya? Tahukah adik-adik bahawa usia muda bukan penghalang untuk menulis buku sendiri? Ketahuilah bahawa Adrian juga masih bergelar seorang pelajar. Tetapi beliau percaya pada minat dan bakat yang dimiliki. Berbekalkan semangat juang dan bimbingan daripada mentornya, Aiman Syafiq, Adrian berjaya menjadi seorang penulis superstar! Bagaimanakan cara untuk bergelar seor Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Kiyohiko Azuma
Udon! Pizza! Chestnuts! Bubbles! But wait... Duralumin, are you okay?!! Say something! Oh NOOO!!! ♦ Grand Prize Winner 20th Osamu Tezuka Cultural Awards. ♦ Excellence Award 2006 Japan Media Awards Festival Manga Division. ♦ 2008 Manga Taisho Awards Runner-Up. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kiyohiko Azuma
Yotsuba is cooking up more fun again! ♦ Grand Prize Winner 20th Osamu Tezuka Cultural Awards. ♦ Excellence Award 2006 Japan Media Awards Festival Manga Division. ♦ 2008 Manga Taisho Awards Runner-Up. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Fujiko F Fujio
Pasti semua orang merasakan betapa nostalgiknya makhluk yang telah pupus ni dan kagumnya pada dinosaur. Ni adalah koleksi 9 kisah dinosaur, makhluk agung suatu ketika dahulu yang dilukis dengan penuh semangat. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Nurul Asmayani , Ami Susiani
Koleksi Kisah Penyuntik Semangat Anak-anak Agar Rajin Solat dan Puasa. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Ng Hwei Wan
Arianne jalani hidup macam biasa, tiada yang istimewa. Dia ke sekolah hanya untuk dapatkan keputusan sekadar cukup makan. Hinggalah berlaku suatu insiden di stesen bas yang mungkin bakal merubah hidupnya. "Kau tak suka aku ke?" "Hah?" Arianne terkejut mendengar pertanyaan Aden. Wajah lelaki itu nampak muram. "Pagi tadi tendang bola ke muka aku. Lepas tu sengaja lari dari aku. Kau memang bencikan aku ku?" Riak Aden masih mencuka. Renungan matanya bagaikan kucing dibua Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.00 (-22%)

By Dea Zoraya
Mawar Hana – Gadis bermata Hazel berketurunan Irish yang memasang cita-cita untuk bergelar seorang doktor pakar. Namun sebuah tragedi hitam telah meragut pergi impian dan semangatnya untuk meneruskan kehidupan. Kekejaman dan ketidakadilan yang dilempar terhadap dirinya telah membuatkan Hana trauma terhadap kehidupan. Sukar untuk dia melupakan luka yang masih meninggalkan parut di dalam diri walau sudah bertahun masa berlalu. Amar Taufiq – Dia pernah egois suatu masa d Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Zara Aluwi
Cinta pertama tidak akan mati sampai bila-bila. Ia akan terkubur oleh waktu, tetapi tidak pada hati. “Abang masih tunggu Nurul. Sampai bila-bila pun, abang tetap tunggu.”– SYUKRI “Cinta semalam dah berlalu, bang. Jangan tunggu Nurul. Berkahwinlah dengan sesiapa pun. Nurul tumpang bahagia.” - NURUL Syukri cinta pertamanya, lelaki yang telah menyelamatkannya tetapi lelaki itu jugalah yang telah mematahkan hatinya. Nurul akur bukan jodohnya bersama Syukri. Antara Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Kiyohiko Azuma
How will Yotsuba play today? The sky's the limit! ♦ Grand Prize Winner 20th Osamu Tezuka Cultural Awards. ♦ Excellence Award 2006 Japan Media Awards Festival Manga Division. ♦ 2008 Manga Taisho Awards Runner-Up. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 松本大洋 , 永福一成
  ★ 天才的進化沒有極限!松本大洋再次自我超越的不朽傑作。。   ★ 繼《惡童當街》、《乒乓》、《花男》,松本大洋作品第四彈!   ★ 華文世界讀者跪求十年,首度中文化!   ★ 中文版收錄作者為海外版特別繪製的「背景解說圖文」。   ★ 台灣版由Mangasick副店長黃鴻硯翻譯、旅日動漫達人馬世儀日文審定、漫畫家力本嘔心瀝血書法手寫 Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 27.20 (-20%)

MEMBER: RM 27.20 (-20%)

By 松本大洋 , 永福一成
  ★ 首刷限量套書內容:《竹光侍3》+《竹光侍4》+台灣獨家彩印小海報(28X20 cm,海月宣紙)。   ★ 繼《惡童當街》、《乒乓》、《花男》,松本大洋作品第四彈!   ★ 成熟洗練的時代劇武俠漫畫,松本大洋再度超越自我,浮世繪畫風藝術大作。   ★ 華文世界讀者跪求十年,首度中文化!   ★ 中文版收錄作者為海外版特別繪製的「背景解 Learn More
USUAL: RM68.00

NOW: RM 54.40 (-20%)

MEMBER: RM 54.40 (-20%)

1-319 of 319

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top