Anniversary20
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' maria kajiwa 'Found 158 Related Products
By Mariah Carey
"It took me a lifetime to have the courage and the clarity to write my memoir. I want to tell the story of the moments - the ups and downs, the triumphs and traumas, the debacles and the dreams, that contributed to the person I am today. Though there have been countless stories about me throughout my career and very public personal life, it’s been impossible to communicate the complexities and depths of my experience in any single magazine article or a ten-minute television Learn More
USUAL: RM105.90

NOW: RM 84.72 (-20%)

MEMBER: RM 79.43 (-25%)

By Ana Maria , Syarmila Muntazar
Kisah 25 Rasul ialah himpunan kisah riwayat dan sejarah 25 Rasul yang wajib diketahui. Sejarah hidup dan perjuangan mereka perlu diketahui bagi memastikan para pembaca tidak ketinggalan untuk mengenali dan menghayati sejarah pengorbanan pada Nabi yang merupakan utudan dan kekasih Allah sekaligus dapat menambah ilmu pengetahuan mereka. Siri pertama ini mengetengahkan siri - siri daripada Nabi Adam, Nabi Idris, Nabi Nuh, Nabi Hud & Nabi Salleh. Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.11 (-10%)

MEMBER: RM 6.32 (-20%)

By Ana Maria , Syarmila Muntazar
Kisah 25 Rasul ialah himpunan kisah riwayat dan sejarah 25 Rasul yang wajib diketahui. Sejarah hidup dan perjuangan mereka perlu diketahui bagi memastikan para pembaca tidak ketinggalan untuk mengenali dan menghayati sejarah pengorbanan pada Nabi yang merupakan utudan dan kekasih Allah sekaligus dapat menambah ilmu pengetahuan mereka. Siri pertama ini mengetengahkan siri - siri daripada Nabi Ibrahim, Nabi Lut, Nabi Ismail & Nabi Ishak. Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.11 (-10%)

MEMBER: RM 6.32 (-20%)

By Ana Maria , Syarmila Muntazar
Kisah 25 Rasul ialah himpunan kisah riwayat dan sejarah 25 Rasul yang wajib diketahui. Sejarah hidup dan perjuangan mereka perlu diketahui bagi memastikan para pembaca tidak ketinggalan untuk mengenali dan menghayati sejarah pengorbanan pada Nabi yang merupakan utudan dan kekasih Allah sekaligus dapat menambah ilmu pengetahuan mereka. Siri pertama ini mengetengahkan siri - siri daripada Nabi Yaakub, Nabi Yusuf, Nabi Ayub & Nabi Syuaib. Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.11 (-10%)

MEMBER: RM 6.32 (-20%)

By Ana Maria , Syarmila Muntazar
Kisah 25 Rasul ialah himpunan kisah riwayat dan sejarah 25 Rasul yang wajib diketahui. Sejarah hidup dan perjuangan mereka perlu diketahui bagi memastikan para pembaca tidak ketinggalan untuk mengenali dan menghayati sejarah pengorbanan pada Nabi yang merupakan utudan dan kekasih Allah sekaligus dapat menambah ilmu pengetahuan mereka. Siri pertama ini mengetengahkan siri - siri daripada Nabi Musa, Nabi Harun, Nabi Zulkifli, Nabi Daud & Nabi Sulaiman. Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.11 (-10%)

MEMBER: RM 6.32 (-20%)

By Ana Maria , Syarmila Muntazar
Kisah 25 Rasul ialah himpunan kisah riwayat dan sejarah 25 Rasul yang wajib diketahui. Sejarah hidup dan perjuangan mereka perlu diketahui bagi memastikan para pembaca tidak ketinggalan untuk mengenali dan menghayati sejarah pengorbanan pada Nabi yang merupakan utudan dan kekasih Allah sekaligus dapat menambah ilmu pengetahuan mereka. Siri pertama ini mengetengahkan siri - siri daripada Nabi Ilya, Nabi Ilyasa', Nabi Yunus, Nabi Zakaria, Nabi Yahya dan Nabi Isa. Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.11 (-10%)

MEMBER: RM 6.32 (-20%)

By Ana Maria , Syarmila Muntazar
Kisah 25 Rasul ialah himpunan kisah riwayat dan sejarah 25 Rasul yang wajib diketahui. Sejarah hidup dan perjuangan mereka perlu diketahui bagi memastikan para pembaca tidak ketinggalan untuk mengenali dan menghayati sejarah pengorbanan pada Nabi yang merupakan utudan dan kekasih Allah sekaligus dapat menambah ilmu pengetahuan mereka. Siri pertama ini mengetengahkan siri - siri daripada Nabi Muhammad s.a.w. Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.11 (-10%)

MEMBER: RM 6.32 (-20%)

By HERA HASHIM
“Kenapa aku? Kenapa kau terus jumpa ayah aku? Kenapa kau tak terus cakap dengan aku?” – Zahra. "Aku tak pernah bercinta. Sebab tu kut aku 'minta' kau terus dari ayah kau. Bagi aku, cara begitu lagi terhormat.” – Naqib. Dua kali kecewa bercinta, Maria El-Zehra agak ragu-ragu untuk terima Naqib. Tapi atas sokongan keluarga dan Naqib adalah jawapan pada istikharahnya, Zahra akur. Menjadi isteri pada Ahmad Naqib Ramadhan ketika diri masih bergelar pelajar, bukanlah sesu Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Sarvenaz Tash
"Witty and insightful...at once utterly contemporary and totally timeless." -Samira Ahmed, New York Times bestselling author of Love, Hate & Other Filters and Internment Modern love plus online anonymity is a recipe for romantic disaster in this lighthearted new romance from the author of The Geek's Guide to Unrequited Love. How bad can one little virtual lie be? NYU freshman Mariam Vakilian hasn't dated anyone in five months, not since her high school sweetheart Caleb bro Learn More
USUAL: RM55.90

NOW: RM 55.90 (-0%)

MEMBER: RM 55.90 (-0%)

By Richard Osman
A little beacon of pleasure' KATE ATKINSON 'So smart and funny. Deplorably good' IAN RANKIN PRE-ORDER NOW: THE FIRST BOOK IN THE GRIPPING THURSDAY MURDER CLUB SERIES BY TV PRESENTER RICHARD OSMANIn a peaceful retirement village, four unlikely friends meet up once a week to investigate unsolved murders. But when a brutal killing takes place on their very doorstep, the Thursday Murder Club find themselves in the middle of their first live case. Elizabeth, Joyce, Ibrahim and R Learn More
USUAL: RM75.50

NOW: RM 75.50 (-0%)

MEMBER: RM 67.95 (-10%)

By Orked V
Najmi dan Maria bertemu ketika hidup gadis itu sedang kusut. Dalam keadaan tertekan dan terabai, Maria mengambil keputusan untuk membunuh diri. Bagaimanapun, hasratnya tidak berjaya kerana tindakan pantas Najmi. “Tuhan dah tinggalkan aku!” - Maria Empatinya pada Maria membuatkan Najmi ingin membantu gadis tersebut. Dia faham benar jika seseorang itu sudah berputus asa dengan hidup kerana dia juga seringkali merasainya. Peristiwa dua dekad lalu bukan saja meragut memorin Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By
Set to become the romcom of the year - a Sleepless In Seattle for the 21st century' Sunday Express 'The new Jojo Moyes... This has all the ingredients of Me Before You' Cosmopolitan 'Funny and winning... a Richard Curtis rom-com that also has its feet firmly planted in real life. A real treat' Stylist 'The last book to completely emotionally absorb me in this way was Eleanor Oliphant Is Completely Fine, and I think fans of that will adore this' Daisy Buchanan ********** Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 45.90 (-0%)

By Mell Mariann
“Marry me.” Tak ada angin, tak ada ribut. Tiba-tiba saja dia diajak kahwin. Memanglah Awaanis fikir lelaki tak dikenali itu gila. Ingatkan kisah lelaki itu termati di situ. Tapi lain pula jadinya. Lelaki itu rupanya big boss di kilang tempat dia bekerja! “Tuan Adriy!” – Awaanis “Jom.” – Adriy “Jom apa?” – Awaanis “Jumpa ayah awak.” – Adriy Adriy terus mendesak. Awaanis pula curiga. Big boss ajak minah kilang sepertinya berkahwin, tentulah men Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Maria Kajiwa
Rumah takkan lengkap tanpa tiang seri. Tiang seri takkan lengkap tanpa semangatnya. – KAPTEN BROCK Ceritanya bermula pada tahun 1947 - enam tahun selepas kematian Kapten Brock Bramfield. Selepas Perang Dunia Kedua berakhir, ibu bapa Kapten Brock, Tuan Rupert dan Puan Emmeline tiba di Cameron Highland untuk menghidupkan semula rumah rehat yang dibangunkan oleh anaknya yang diberi nama ‘Bramfield House’ yang terletak di atas sebuah bukit. Kedatangan mereka diurus Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Emma Mariam
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Lisa Mosconi
How to eat for maximum brainpower and health, from an expert in both neuroscience and nutrition. “Powerful advice on how to eat for maximum brainpower.” –Mark Hyman, MD, New York Times–bestselling author of Eat Fat, Get Thin In this eye-opening book, Dr. Lisa Mosconi, a neuroscientist and integrative nutritionist, explains why the dietary needs of the brain are different from those of other organs. Her innovative approach to cognitive health encompasses a compl Learn More
USUAL: RM57.95

NOW: RM 57.95 (-0%)

MEMBER: RM 52.16 (-10%)

By Eb Reeza , Maria Kajiwa , Rhea
Judul 1: HOMESTAY PUTIH NIAN Penulis: Maria Kajiwa Cerita ini mengisahkan usaha dua orang sahabat iaitu Razak dan Amran; untuk menukar sebuah rumah lama di tepi laut menjadi sebuah homestay. Melihatkan potensi rumah dan kawasan tersebut untuk dijadikan homestay, Razak telah membeli tanah itu daripada kawannya yang bernama Fuad tanpa menyedari akan kisah silam rumah tersebut. Amran ditugaskan untuk melakukan semua kerja yang diperlukan namun orang yang diupah membersihkan Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Aida Asmida
Biarpun pelbagai dugaan dan cabaran yang terpaksa ditempuhi, akhirnya mahligai bahagia terbina jua. Eyda Amanda mengharapkan agar kebahagiaan di sisi Dani Zairie akan kekal abadi selagi hayatnya. Namun sayang, cinta sucinya dikhianati. Badai melanda lantaran kehadiran orang ketiga. Dani Zairie tidak pernah berubah. Jejaka macho dengan trademark playboy ini mudah hanyut dalam pujuk rayu perempuan-perempuan yang menggilainya. Sehingga akhirnya, Eyda Amanda terpaksa mempertaru Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Mariam M.S.
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Sarah Harvey
This beautiful, simple book suggests tiny changes we can make to improve all areas of life, from friendships to a cluttered flat.' Marianne Power, author of Help Me! A gorgeously illustrated introduction to the Japanese method of Kaizen - meaning 'change' 'good' - showing you how to make small, step-by-step changes to transform your life. From Marie Kondo to Hygge to Ikigai, in recent years, philosophies to help people live better lives have taken the world by storm. Kaizen w Learn More
USUAL: RM62.90

NOW: RM 62.90 (-0%)

MEMBER: RM 56.61 (-10%)

By Pamela Paul
Do you remember your first visit to where the wild things are? Or curling up for hours on end to discover the secret of the Sorcerer's Stone, or the fate of the "one ring to rule them all?" So now, as parents, how do you instill in your kids that timeless, time-stopping, and extremely valuable joy of reading? Written by Pamela Paul, who oversees all book coverage at The New York Times, and Maria Russo, the children's book editor at the Times - and inspired by their 2018 arti Learn More
USUAL: RM93.95

NOW: RM 93.95 (-0%)

MEMBER: RM 84.56 (-10%)

By
Jorge Luis Borges 波赫士誕生120年紀念 本期雜誌(整本)模擬波赫士迷宮製作 可能永遠無法讀完 閱讀指南: *本期雜誌專輯模擬波赫士的迷宮概念、譬喻與意象。 *專輯內容並不只存在於固定的專輯版面。 *閱讀方式有些許難度。 *可從任何一處開始。 朱嘉漢/本期詞條撰寫、編輯協力 (除咖啡館、探戈、文壇地位、創意夢、俄羅斯娃娃結構五則由陳建志 Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-0%)

By Zoe Folbigg
Heart-warming, wonderful escapism and brimming with charm. I marvelled!' Christie Barlow. 'I absolutely LOVED this! The Note was fabulous and this follow-up was a real treat!' Mandy Baggot. The sequel to the bestselling phenomenon The Note - based on the true story of one girl and her 'Train Man'... A year after the kiss that brought them together in a snowy train-station doorway, Maya and James are embarking on another journey - this time around the world. The trip s Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Maria Kajiwa
Kerana janji hati nuraninya mati… Ustaz Muiz, seorang guru agama berhasrat untuk mendirikan sebuah madrasah di kampungnya sebagai pusat mengajar ilmu agama yang lebih tersusun. Dia mendapat sokongan daripada isteri, kawan dan penduduk kampung tetapi ditentang oleh Sahir Zub-yan dan konco-konconya. “Kita akan buat apa sahaja asalkan rancangannya gagal.” – Sahir Zub-yan Sahir Zub-yan, seorang ahli sihir Kaum Kan. Dia tinggal di Gunung Dayan dalam daerah Hasam Hura Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Sally Rooney
THE NUMBER ONE SUNDAY TIMES AND TOP FIVE NEW YORK TIMES BESTSELLER A BBC ONE DRAMA ADAPTATION CURRENTLY IN PRODUCTION WINNER OF THE COSTA NOVEL AWARD 2018 WINNER OF THE AN POST IRISH BOOK AWARDS NOVEL OF THE YEAR WINNER OF NOVEL OF THE YEAR AND BOOK OF THE YEAR AT THE BRITISH BOOK AWARDS WINNER OF THE SPECSAVERS NATIONAL BOOK AWARDS INTERNATIONAL AUTHOR OF THE YEAR LONGLISTED FOR THE MAN BOOKER PRIZE 2018 LONGLISTED FOR THE WOMEN'S PRIZE FOR FICTION 2019 Connell and Mariann Learn More
USUAL: RM52.50

NOW: RM 52.50 (-0%)

MEMBER: RM 47.25 (-10%)

By
Seeking to restore humanity’s diminishing hope, the Survey Corps embark on a mission to retake Wall Maria, where the battle against the merciless “Titans” takes the stage once again. Returning to the tattered Shiganshina District that was once his home, Eren Yeager and the Corps find the town oddly unoccupied by Titans. Even after the outer gate is plugged, they strangely encounter no opposition. The mission progresses smoothly until Armin Arlert, highly suspicious o Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By 瑪莉安·威廉森
媒體天后歐普拉 悸動推薦: 「沒有一本書如此觸動我心,我買了1000本送給親友!」   ★紐約時報暢銷排行榜NO.1,全球23種譯本   ★Amazon書店4.5顆星評價,超過1800則留言迴響   ★靈修經典《奇蹟課程》生活實踐版   全球最知名「奇蹟課程」講師 瑪莉安.威廉森   以個人生命蛻變經驗,凝鍊而成的療癒經典   我們來到世上,不是為了去修補、 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Lucy Vine
Made me scream laughing. I enjoyed it SO much' Marian Keyes 'Have you ever messed up so badly you had to leave the country? This feelgood journey contains one of the best vagina jokes ever. We didn't want it to end' Heat Magazine Alice is turning thirty and is stuck in a rut. Her friends are all coupling up and settling down, while she's still working as a temp, trying (and failing) not to shag her terrible ex, getting thrown out of clubs, and accidentally sexting her boss Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Louise O'Neill
30 years after Disney's The Little Mermaid movie was released, it's time for a feminist reimagining for a new generation. "A masterpiece" Marian Keyes "A fierce torrent of a book, raging and forceful and gripping. I was swept away" Kiran Millwood Hargrave "Her prose cuts and rages and her vision of the Sea Witch is truly transformative" The Observer. Think you know the story of the Little Mermaid? Think again... Deep beneath the sea, off the cold Irish coast, Gaia is a young Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By Arsya Aisya
“Tak payahlah buat muka malu-malu kucing, aku tak teringin pun nak dekat dengan kau. Geli!” – Muslim “Setelah akad terlafaz atas saya, maka suka atau tidak, saya sudah menjadi hak Encik Muslim” – Mariam Diangkat menjadi isteri dalam usia tersangat muda bukanlah sesuatu yang mudah bagi Mariam. Lagi-lagi menjadi isteri kepada seorang Muslim. Kesabarannya sering diuji. Namun untuk berpaling bukanlah Mariam. Dalam diasak kebencian oleh suami sendiri, dia teguh Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Mariana Pascal
ENGLISH FAST & EASY V3 (SPECIAL EDITION) Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Mariana Mazzucato
WINNER OF THE 2019 MADAME DE STAËL PRIZE AND THE 2018 LEONTIEF PRIZE FOR ADVANCING THE FRONTIERS OF ECONOMIC THOUGHT SHORTLISTED FOR THE FT & MCKINSEY BUSINESS BOOK OF THE YEAR 2018 Who really creates wealth in our world? And how do we decide the value of what they do? At the heart of today's financial and economic crisis is a problem hiding in plain sight. In modern capitalism, value-extraction is rewarded more highly than value-creation: the productive process that driv Learn More
USUAL: RM63.95

NOW: RM 63.95 (-0%)

MEMBER: RM 57.56 (-10%)

By Emma Mariam
Kerana kesilapan lampau, Izz Athif nekad untuk membetulkan keadaan. Namun, segalanya tidak semudah yang dirancang. Dalam diam, tanpa dia sedar dia jatuh cinta kepada gadis itu. Perasaannya dibuang jauh kerana dia tahu, dia tidak layak untuk mencintai Elina setelah dia sendiri menghancurkan masa depan dan hidup gadis itu. Bagi Elina pula, kehadiran Izz Athif memberi sinar baru dalam hidupnya. Izz Athif datang seperti hero, sentiasa ada pada setiap saat dia memerlukan. Hati ya Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Jeannie Vanasco
Why would a good person commit a terrible act? Fifteen years ago, Jeannie's relationship with a close friend ended in rape. With the rise of the #MeToo movement, recurring nightmares of the event that plagued her as a girl have returned. To process her conflicted feelings of betrayal and take back control, she resolves to face her trauma head-on by interviewing her rapist. Through their transcribed conversations and discussions with her closest friends, Jeannie's compel Learn More
USUAL: RM62.90

NOW: RM 62.90 (-0%)

MEMBER: RM 56.61 (-10%)

By Liane Moriarty
Nine perfect strangers, each hiding an imperfect life. A luxury retreat cut off from the outside world. Ten days that promise to change your life. But some promises - like some lives - are perfect lies . . . __________ 'Fantastic' Times 'Original, suspenseful, downright brilliant' Clare Mackintosh 'The twist blew my mind' Marian Keyes 'A super-suspenseful page-turner' Mail on Sunday 'Will grip you from the first page' Sunday Express 'Captivating' Good Housekeeping ' Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 38.61 (-10%)

By 藤原飛呂
★2019長鴻動漫節預購商品 ★主人♥為您獻上女僕咖啡廳的招牌Story 最強女僕久違地再次登場♪ 本書收錄了和「小雪會墮入地獄嗎」的合作短篇外,還有最後一集後美咲和碓冰的蜜月故事等,一共7篇短篇♪ ♫特裝版內容物: 1. 學生會長是女僕!Mariage (全)單行本 2. 壓克力立牌組(立牌8×8cm、底座6×6cm) Learn More
USUAL: RM56.00

NOW: RM 56.00 (-0%)

MEMBER: RM 56.00 (-0%)

By 瑪莉安·包爾
一場「自我提升」之旅,演變成「自我接受」之旅,   然後,最不可思議的奇蹟發生了……   *《紐約時報書評》《衛報》《書商雜誌》《泰晤士報》《英國每日電訊》《心理學雜誌》《富比士雜誌》、BBC、NBC、倫敦LIVE TV、歐美各大節目、廣播競相報導!   *風靡歐美勵志書,版權狂售25國,即將改拍成電視影集   你試過向宇宙下訂單、對恐懼感 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By 藤原飛呂
最強女僕久違地再次登場 本書收錄了和「小雪會墮入地獄嗎」的合作短篇外,還有最後一集後美咲和碓冰的蜜月故事等,一共7篇短篇 Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.00 (-0%)

By Ilya Abdullah
ELEANOR… anak kedua Datuk Ariffin yang kuat memberontak dan paling keras kepala. Berang dengan aturan perkahwinan untuk menyatukan dia dengan anak lelaki Puan Marlia, kasanova tersohor mengundang kematian papanya. Pelbagai masalah mengepung hidupnya. Masalah hutang syarikat papanya, keretakan hubungan di antara dia dengan adik perempuannya, Elena Maria… permusuhan dengan kakak iparnya, Susana dan bosnya yang mahu menjadikan dia isteri ketiga. Juga cintanya yang dikhianat Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By MARIAH CAREY
PRODUCTS ORDERED ARE SUBJECTED TO SUPPLIERS STOCK AVAILABILITY. FULL REFUND WILL BE ISSUED SHOULD THE PRODUCTS ARE UNAVAILABLE. ESTIMATE DAY(S) OF DELIVERY: 26-30 WORKING DAYS Caution is the fifteenth studio album by American singer and songwriter Mariah Carey. It was released on November 16, 2018, through Epic Records. Carey collaborated with Ty Dolla Sign, Slick Rick, Blood Orange and Gunna on the album's songs and worked with a variety of producers. Her firs Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Mariam Sarbini
Jaka dan Puspa adalah anak kepada sahabat baik ayah Anas dan Anis. Mereka diterbangkan oleh orang tua mereka dari Australia untuk menghabiskan cuti hujung tahun bersama Anas dan Anis. Anas dan Anis gembira dapat bercuti bersama kawan baharu. Pada suatu hari, mereka dalam perjalanan ke utara tanah air untuk mengambil ibu Anas dan Anis dari berkursus. Kereta yang dinaiki mereka yang dipandu oleh ayah Anas dan Anis terlibat dengan kemalangan kecil. Mereka terkandas di kawasan s Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By 沖本秀 , 亞樹直
★長達10年連載、在台銷售突破130萬冊、引領知識型漫畫風潮-- ★《神之雫》第一部全44集熱銷中! ★沖本秀X亞樹直經典組合,葡萄酒漫畫『神之雫』最終章終於解禁!   賭上「四頁敘述」的競賽在平分秋色的狀況下進入最後一盤。   神咲雫所關注的那一杯分裝的葡萄酒,究竟是什麼用意?   遠峰即將挑戰的“最後之結婚”!! Learn More
USUAL: RM19.00

NOW: RM 19.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.00 (-0%)

By Asraf Shaari
"Dibuli dan didera secara fizikal dan emosi, ADAM menjadi tidak keruan. Entah sampai bila dia mampu bersabar dan bertahan sedangkan keluarganya dihina seperti sampah di jalanan hanya kerana kisah silam arwah ayahnya ENCIK TALAHA. Tekanan kian terasa apabila dia mula terdengar bisikan seperti cuba menghasutnya melakukan sesuatu yang sememangnya tidak masuk akal. Selain itu, ibunya pula yakni PUAN KAMARIAH difitnah membela hantu raya. Bukan itu sahaja, wanita yang paling disay Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Anita Higman , Marian Leslie
How God Grows a Woman of Grace is designed to enhance your spiritual journey. Featuring two hundred–plus devotional readings complemented by scripture selections and prayers, this lovely collection offers a powerful blend of inspiration, encouragement, and grace for every area of your life. Touching on topics like beauty, blessings, God's Word, joy, prayer, relationships, work, and more, you will find yourself drawn ever closer to your heavenly Father as you meditate on e Learn More
USUAL: RM48.90

NOW: RM 48.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.01 (-10%)

By Shukriah Rodzi
"Mahu dirawat tidak bertemu lawanku, hidup terseksa hingga ke akhir hayatmu, aku tunaikan dendam daripada musuhmu, pecah perut, sampailah ajalmu!" Mariani berdendam dengan Rasyidah kerana adiknya itu bertunang dengan lelaki pujaan hatinya, Hafizul Asyraf. Rupa paras Mariani yang kurang menarik pula sentiasa menjadi umpatan dan cacian Rasyidah. "Aku dah kunci laluan anginnya dari atas dan bawah. Perutnya akan buncit menjadi seperti busung dan tidak akan surut-surut. Aku bua Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Josie Silver
The sweetest love story . . . you're going to love it' Marian Keyes 'You'll fall head over heels for this book' Reese Witherspoon Looking for the perfect love story to snuggle up with on a cold afternoon? Get ready to escape into the heart-warming, feel-good bestseller that everyone's falling in love with. ___________________________ Laurie is pretty sure love at first sight doesn't exist. After all, life isn't a scene from the movies, is it? But then, through a misted-up Learn More
USUAL: RM46.50

NOW: RM 46.50 (-0%)

MEMBER: RM 41.85 (-10%)

By Sarah Haywood
A RICHARD AND JUDY AUTUMN BOOK CLUB PICK'One of the funniest, quirkiest books either of us has read for a long time ... stand by for a slam-bam finish' Richard & Judy Book Club'The Cactus will be compared to Gail Honeyman's 2017 hit, the appealingly eccentric Eleanor Oliphant is Completely Fine' Sunday Times 'Quirky, poignant and extremely readable' Sunday Mirror Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Maria Laura Nasi
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM103.50

NOW: RM 103.50 (-0%)

MEMBER: RM 93.15 (-10%)

By 哈維爾·馬利亞斯
「那是我最後一次見到米蓋爾•德思文或者德文內,也是他的妻子路易莎最後一次見到他——」 當代文壇公認『小說開頭第一句』寫得最好的大師之一。 哈維爾•馬利亞斯 Javier Marías   ★「當今西班牙最好的作家。」——羅貝托‧博拉紐   ★「最應該獲得諾貝爾文學獎的作家之一。」——奧罕•帕慕克   諾貝爾獎文學得主奧罕•帕慕克(土耳其)   Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Akiyoshi Rikako
Shirashi Itsumi, gadis paling cantik dan berkarisma di Sekoilah Tinggi Perempuan Seibo Maria yang juga ketua Kelab Literasi ditemui mati memegang setangkai bungu lili. Dibunuh?Bunuh diri?Tiapa siapa yang tahu..... Seminggu kemudian, semua ahli Kelab Literasi dipanggil untuk berkumpul. Mereka harus membaca cerpen yang menganalisis siapa pembunuh ketua mereka. Akan tetapi, bukti kejadian membawa kepada sesuatu tidak disangka. Apakah kebenaran di sebalik kematian Itsumi? Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Maria Kajiwa
TAJUK: TAKRUT Seutas tangkal yang dipanggil Takrut Agung menjadi rebutan dua buah negara. Tangkal yang telah mengubah sejarah peperangan dan mengorbankan ribuan nyawa. Menyedari betapa besarnya kuasa tangkal tersebut, seorang sami menguncinya dengan mantera bersama nyawanya sendiri. Masa berlalu, seorang pemuda bernama Wafiq dihantui penampakan yang menyerupai arwah ayahnya di mana-mana. Takut dan gelisah memaksa dia dan pembantu ayahnya mencari punca dan penyelesaian. Usah Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Mariana Mazzucato
Superb ... At a time when government action of any kind is ideologically suspect, and entrepreneurship is unquestioningly lionized, the book's importance cannot be understated' Guardian According to conventional wisdom, innovation is best left to the dynamic entrepreneurs of the private sector, and government should get out of the way. But what if all this was wrong? What if, from Silicon Valley to medical breakthroughs, the public sector has been the boldest and most valuab Learn More
USUAL: RM57.95

NOW: RM 57.95 (-0%)

MEMBER: RM 52.16 (-10%)

By El-Husaini
Hisy, geramnya! Mama aku ni pun satu, paksalah aku kahwin dengan mana-mana pilot, aku tak kisah. Dengan rela hati aku terima nikahnya, tahu tak? KEHIDUPAN Tengku Maria Sherina tidaklah seindah kehidupan seorang berketurunan raja yang lain. Berbapa tirikan seorang lelaki yang tegas, membuatkan Sherina ingin lari dan mengubah nasibnya dan mama. Kerana itu dia berusaha keras mengejar cita-citanya menjadi seorang peguam. “Awak ni pilot, kan?” Harriz ketawa, namun dia Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Ezza Mysara
DEEBA DALILA. Kawan-kawan memanggilnya D. Seperti namanya, hidupnya juga ringkas, landai dan harmoni. Walaupun kadang-kadang bosan bila mempunyai boyfriend yang taksubkan perempuan cantik. Ergh. Sampailah suatu masa, satu insiden berlaku dan semuanya berubah. Bila Dalila tersedar, dia berada dalam waktu lima tahun ke depan. Glup! Semuanya terasa begitu asing apatah lagi bila mengetahui dia sudah mempunyai suami dan seorang anak kurang upaya. "There are always first time in Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

Tahukah anda bahawa Hospital (lama) Changi di Singapura, hospital Nocton Hall di England, hospital Universitario di Honduras, hospital (lunatic) Beechworth di Australia, dan sebuah hospital yang tidak diketahui namanya di Jepun telah tersenarai sebagai 5 buah hospital paling berhantu di dunia. Malah, carian di internet mencatatkan terdapat beratus-ratus lagi hospital di dunia pernah mengalami peristiwa-peristiwa misteri serta menyeramkan. "Makcik-makcik cleaner yang selalu j Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Farisha Imani
“Aisya tak nak main kahwin-kahwin lagi. Aisya nak balik.” “Diam aku cakap!” Layar mata seolah-olah menayangkan imbasan kisah silam yang menyakitkan itu. Jijik. Dia tak sanggup. Dia dapat rasa kesakitan dan penderitaan itu. Perit. Kesakitan fizikal dan mental lalu menarik Aisya Farhana ke dalam kesengsaraan. Sakit yang ditanggung dan dipendam tidak dapat diluahkan. Dari situ, muncul watak-watak untuk sama-sama menanggung rasa sakit itu dan tidak mahu Aisya Farhan Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Emma Mariam
SUKA AWAK DARI DULU Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Oprah Winfrey
The Wisdom of Sundays features insightful selections from the most meaningful conversations between Oprah Winfrey and some of today's most admired thought leaders.Visionaries like Tony Robbins, Arianna Huffington and Shonda Rhimes share their lessons in finding purpose. World-renowned teachers like Eckhart Tolle, Marianne Williamson, and Wayne Dyer explain our complex relationship with the ego and the healing powers of love and connection. And best-selling wr Learn More
USUAL: RM119.90

NOW: RM 119.90 (-0%)

MEMBER: RM 107.91 (-10%)

USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By 大衛·吉布森
等待、空蕩、背影、鏡射、模糊…… 這20個街拍計畫,布列松、卡帕、森山大道也在練 「熱鬧」、「安靜」、「抽象」、「靜止」、「主題」, 五大主題暗藏的影像法則, 讓你的作品在社群網站中脫穎而出!   ◎ 第一次!攝影大師街拍實戰密技、心法,首度系統彙整   ◎ 這些技法超實用,玩攝影值得一練的基本功,更拍出了精采的攝影史    Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 73.90 (-0%)

MEMBER: RM 66.51 (-10%)

1-158 of 158

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
*

Back to Top