Back to School
Back to School

Popclub Feb 2024
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' michael lok 'Found 420 Related Products
By Michael Dillon
Chinese premier Xi Jinping graces our television screens and news headlines on a regular basis. But even after a decade in power, he remains shrouded in mystery. From growing up with a father purged in Mao's Cultural Revolution and his mission to eradicate poverty, to his persecution of Uyghur Muslims and paranoia about being likened to Winnie-the-Pooh, Xi Jinping is a man obscured by caricatures. In this short, essential primer, historian and writer Michael Dillon unveils t Learn More
USUAL: RM74.90

NOW: RM 74.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.92 (-20%)

By Wong Kok Seng
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Imam Al-Qurtubi
Dalam buku ini Imam Al-Qurtubi telah menjelaskan kepada kita tentang hal-ehwal yang berkaitan dengan kematian, bermula dari hakikat kehidupan, hakikat kematian, bagaimanakah keadaan orang yang mati, pengurusan jenazah, adab-adab semasa di tanah perkuburan, azab dan kenikmatan di alam kubur atau alam barzakh, padang mahsyar, Al-Mizan, As-Sirat, Syurga, Neraka dan seterusnya. Kupasan yang padat dikemukan oleh Imam Al-Qurtubi begitu mendalam diperkuatkan lagi dengan dalil-dalil Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Gill Thackray 
Best-selling author of The 5 Love Languages(R) Gary Chapman shares the pathway to creating happy-hearted, unbreakable, whole families! You have hopes and dreams for your family. Yet, it's easy to become overwhelmed and discouraged. Strong, healthy families are possible and do exist. But they do not happen without help and support. To establish vibrant, well-founded patterns in your own family, you will need to learn how to recognize and apply the qualities that healthy famil Learn More
USUAL: RM67.90

NOW: RM 67.90 (-0%)

MEMBER: RM 61.11 (-10%)

By 布萊恩.莫蘭 , 麥可.列寧頓
──亞馬遜十年暢銷時間管理經典── 千萬職場菁英都在用的高效管理法 丟掉年度計畫,聚焦12週 擺脫低效和拖延症 打造成功的複利效應!   ★ 樊登讀書、劉軒(作家.正向心理學專家)、郝旭烈(企業知名財務顧問)、薑餅資(知識型YouTuber)推薦   ★ 《紐約時報》暢銷書,全球授出20多國版權,銷量30萬冊以上   你也有這樣的經驗嗎?   ● Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Muhaymin Wahab
Pengeboman pejabat Kedutaan Malaysia di Manila menggegarkan banyak hati. Serangan kumpulan pengganas yang digelar Masud Army Group (MAG) itu mengorbankan banyak nyawa, termasuk rakyat Malaysia. Kata Sheikh Masud, Malaysia perlu menderita! Ada dendam lama belum terlerai. Jika tidak disekat, langkah MAG akan sampai ke Malaysia. Selepas mengganas di Manila, MAG kembali berkampung di Lembah Maut, lokasi persembunyian kumpulan pengganas yang sukar ditembusi. Kitango, sebuah Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By San San
Komik seram bikin meremang & jantung berdegup kencang. Pasti menggigil ketakutan. Siri 'Aku Dengar Kat...' membuatkan suasana tegang & badan kejung! Tahayul Menguasai Bandar ‘hidup’, moden dan makmur. Biarpun begitu, budaya dan kepercayaan tradisional seperti tahayul dan feng syui masih memainkan peranan penting dalam kehidupan seharian. Bila malam tiba, jalan dan lorong bertukar misteri. Dentingan jam di kedai kopi, bau colok dan suara tak dikenali tunggu masa untuk kelu Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 12.60 (-10%)

MEMBER: RM 11.20 (-20%)

By Michael Lewis
From the #1 bestselling author of The Big Short and Flash Boys, the high-octane story of the enigmatic figure at the heart of one of the 21st century's most spectacular financial collapses 'I asked him how much it would take for him to sell FTX and go do something other than make money. He thought the question over. "One hundred and fifty billion dollars," he finally said-though he added that he had use for "infinity dollars"...' Sam Bankman-Fried wasn't just rich. Before h Learn More
USUAL: RM119.90

NOW: RM 119.90 (-0%)

MEMBER: RM 107.91 (-10%)

By Nia Ilyani
LET'S GO menzahirkan realiti percutian yang lebih luas dan bermakna. Bukan saja pada mengeratkan hubungan. tapi juga pada menghargai segenap pelusuk bumi Tuhan! Lebih buat saya teruja. penulis turut menunjukkan kepada kita betapa percutian juga boleh dinikmati walaupun di lokasi yang terletak beberapa kilometer saja dari rumah, dengan kos yang sangat murah. Malah, kita juga diajar cara untuk bercuti walaupun hanya duduk di atas kerusi, di rumah sendiri! Masya- Allah, bahagian Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By James Norbury
From the bestselling author of Big Panda and Tiny Dragon, a new adventure featuring a wise cat, a curious kitten, and the Zen wisdom they uncover on their journey together This is the tale of a cat wise in the ways of zen who hears of a solitary ancient pine, deep in a maple forest, under which infinite wisdom may be found. So begins a journey of discovery. Along the way he meets a vivid cast of animals: from an anxious monkey and a tortoise tired of life, to a tiger strug Learn More
USUAL: RM99.95

NOW: RM 99.95 (-0%)

MEMBER: RM 89.96 (-10%)

Out of stock

★ 上市日空降Amazon、Barnes & Noble暢銷榜No. 1,緊急再版,印量翻倍   ★ 《讀者文摘》列入「絕對會改變你一生的26本啟發之書」   ★ 管理思想家賽門.西奈克、金球獎影后克萊兒.丹妮斯、公視主持人凱莉.柯利根導讀推薦、收視最高節目之一Today Show採訪報導   ◎這些大哉問攸關我們的成敗,更可能改變人生的樣貌:   ◆其他人可以定義我的人生 Learn More
USUAL: RM70.85

NOW: RM 70.85 (-0%)

MEMBER: RM 63.77 (-10%)

By Michael Wolff
Meet the Murdochs and the disastrously dysfunctional family of Fox News. Until recently, they formed the most powerful media and political force in the land, for better or worse. Now their empire is cracking up and crashing down. For almost three decades, Fox News has not only made political careers (see: President Donald J. Trump) but also fundamentally altered the political landscape of the United States. It is a truism: as Fox goes, so goes the nation―into further divis Learn More
USUAL: RM112.90

NOW: RM 112.90 (-0%)

MEMBER: RM 101.61 (-10%)

By Syaari Ab Rahman , Fakhrul Islam
Sudah tercatat dalam lembaran sirah, bahawa al-Quran berjaya melahirkan generasi manusia yang berkeperibadian mulia, iaitu para sahabat r.a.. Keteguhan prinsip, ketakwaan serta budi pekerti mereka cukup disegani sehingga masa kini. Namun, mengapa kita yang turut membaca kitab yang sama - tidak berupaya meneladani mereka? Barangkali situasi ini berlaku kerana pembacaan sirah kini hanya berlegar sekitar pengetahuan tentang peristiwa yang berlaku, lokasi ia terjadi dan sesiapa y Learn More
USUAL: RM55.00

NOW: RM 49.50 (-10%)

MEMBER: RM 44.00 (-20%)

By J. Elle
ARE YOU READY TO ENROL INTO THE HOUSE OF MARIONNE? Quell Marionne has lived her entire life on the run, all in order to hide the deadly magic that flows through her veins. She was born cursed with Toushana - a perilous dark magic. And the sentence for having it? Death . . . When her secret is discovered by a merciless assassin, Quell fears time is running out. There is only one place that can save her: The House of Marionne. Run by her estranged grandmother, the school t Learn More
USUAL: RM65.95

NOW: RM 59.36 (-10%)

MEMBER: RM 52.76 (-20%)

By Edward Hallowell
If you read only one book about attention deficit disorder, it should be Delivered from Distraction.' Michael Thompson, Ph.D., New York Times bestselling co-author of Raising Cain In 1994, Driven to Distraction sparked a revolution in our understanding of attention deficit disorder. Widely recognized as the classic in the field, the book has sold more than a million copies. Now a second revolution is under way in the approach to ADD, and the news is great. Drug therapies, ou Learn More
USUAL: RM99.90

NOW: RM 99.90 (-0%)

MEMBER: RM 89.91 (-10%)

By MICHAEL JACKSON
USUAL: RM260.90

NOW: RM 260.90 (-0%)

MEMBER: RM 234.81 (-10%)

By
Lui Lok (Aaron Kwok) became a police officer in order to uphold justice. However, rampant corruption within the police force made it impossible for him to remain independent. As a result, he decides to make a name for himself within the police force by controlling organized crime. Nam Kong (Tony Leung Chiu-wai), who seems like gentleman on the surface, operates with a dagger under his cloak. He is socially active among the police force as well as in social circles, laying the Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 21.51 (-10%)

MEMBER: RM 19.12 (-20%)

By Adrian Besley
Seven men. Ten years. 48 million Twitter followers. 27 billion YouTube views. 30 billion Spotify streams. Sold out world tours. BTS are a global phenomenon– this is their story. Fully revised and updated for a second time, this edition of the bestselling biography is the definitive account of BTS’s journey from their trainee days to the explosive global breakthroughs of ‘Dynamite’ and ‘Butter’, their retrospective compilation album Proof and their blossoming solo Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By Michael Chuah
Kemunculan sulung komik strip lawak opis berfalsafah 'Teori Hitam Tebal' pertama Michael Chuah!!! Karya parodi dengan lawak pecah perut yang pasti buat korang tak kering gusi! Kerja kenalah KUSO macam ni, barulah syok! Disertakan 60 tips ambil cuti yang paling gempak! Salah guna, tanggung sendiri! Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Siti Rozilah
Dia tersepit antara ilusi dengan realiti. Antara ilusi dan realiti, terciptanya halusinasi yang membadai mimpi ngeri yang tidak terjangkau dek akal. Itulah jiwa seorang manusia bernama Akashah. Dia jatuh cinta dengan Maya perempuan penghidap skizofrenia. Tiada sedikit pun rasa terkilan di hati Akashah kerana beristerikan wanita itu. Kehadiran Aiman menambahkan kebahagian mereka. Mendiami apartmen sendiri, menjadikan hidup semakin indah. “Biasalah kalau tinggal kat apartm Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Abdul Rahman Haji Mohd Adil
Buku ini memaparkan sejarah bermulanya kewajiban solat, dari malam kejadian Israk dan Mikraj dan rahsia di sebalik gerakan dan bacaan dalam solat, mengikut panduan al-Quran dan hadis. Disini juga dapat kita cungkil rahsia diperintahkan bersolat di awal waktu juga rahsia-rahsia gelombang alam pada setiap masuknya waktu solat. Diharapkan buku ini dapat memberikan petunjuk kepada umat Islam bagi mengenal selok-belok solat dan dapat memberi fokus dalam menunaikan solat seharian Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 13.50 (-10%)

MEMBER: RM 12.00 (-20%)

By 麥可·哈納
新時代‧薩滿的經典之作 一位人類學家帶給現代人的獻禮, 用最古老而精準有效的薩滿方法,為你找回自己的「內在醫生」。 「麥可.哈納,被公認是世界上最早開始傳播薩滿知識的先驅, 他之於薩滿,如同尤迦南達大師之於印度教、鈴木大師之於禪宗一樣。」   薩滿,是一組運行於身心靈世界的實用方法。這地球上曾一度快消失古老的智慧,在過去十 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By Raven Kennedy
Find me in another life. Find me in them all' It all ends now. . . But Every end is also a beginning. I was supposed to die. If it weren’t for Slade, I would have. But he tore a hole the world I know and I went through it. To Annwyn. To home. Annwyn is the realm of the fae, a magical place full of beauty and danger. Here, I am known as Lyäri Ulvêre – the golden one gone. And there are people in this world who want to keep me that way. But I am not that girl in th Learn More
USUAL: RM94.50

NOW: RM 85.05 (-10%)

MEMBER: RM 75.60 (-20%)

By Onjali Q. Raúf
Told with humor and heart, 'THE BOY AT THE BACK OF THE CLASS' offers a child's perspective on the refugee crisis, highlighting the importance of friendship and kindness in a world that doesn't always make sense. There used to be an empty chair at the back of my class, but now a new boy called Ahmet is sitting in it. He's eight years old (just like me), but he's very strange. He never talks and never smiles and doesn't like sweets - not even lemon sherbets, which are my favo Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 44.91 (-10%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By Michael Vlismas
A NEW EDITION OF MICHAEL VLISMAS' EYE-OPENING BIOGRAPHY OF ELON MUSK, NOW WITH NEW MATERIAL COVERING THE LATEST IN MUSK'S FAMILY AND BUSINESS LIFE In 2022 Elon Musk - one of the richest and best-known people on earth - made headlines worldwide with his bid to buy Twitter, and he is often in the news for his entrepreneurial exploits and his controversial tweets. Who is this boundary-pushing billionaire with grand plans of inhabiting Mars, and what lies at the heart of his vis Learn More
USUAL: RM69.95

NOW: RM 62.96 (-10%)

MEMBER: RM 55.96 (-20%)

By
UPIN IPIN BLOK MEWARNA 4 Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By
UPIN IPIN BLOK MEWARNA 3 Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By
UPIN IPIN BLOK MEWARNA 2 Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By
UPIN IPIN BLOK MEWARNA 1 Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By Syira Lokman
Dalam melayari hidup, kita sering berdepan dengan kesedihan, keresahan, ketakutan, kekecewaan, sakit hati, benci, marah, rasa keseorangan, jiwa kosong dan pelbagai lagi emosi bercampur baur. Ada masanya kita sendiri tidak ketahui mengapa diri kita begini. Ada antara kita berdepan trauma masa lalu. Takut dengan masa depan. Kecewa dengan harapan. Benci terhadap pengkhianatan. Kecewa dengan penolakan. Marah dengan ketidakadilan. Sunyi dalam keramaian. Hari-hari kita cuba bangki Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By L.J. Shen
A stunning, addictive and scorching read! No one does enemies-to-lovers better' 5***** READER REVIEW 'Lots of passion, love, betrayal, angst, drama, hurt and jealousy. Everything you want in a good love story' 5***** READER REVIEW ___________ Francesca Rossi is the beautiful daughter to a powerful Chicago mafia family. Her life has always been comfortable and safe. Now, betrothed to her childhood friend Angelo Bandini, she expects her future to be the same. Ruthless a Learn More
USUAL: RM59.95

NOW: RM 59.95 (-0%)

MEMBER: RM 53.96 (-10%)

By MICHAEL JACKSON
USUAL: RM265.90

NOW: RM 265.90 (-0%)

MEMBER: RM 239.31 (-10%)

By 喬·哈特 , 麥可·克羅姆
★《人性的弱點》現代版── 科技冷漠世代必讀的全新經典! ★全球數百萬人都上過的卡內基訓練課, 完整收錄精髓原則。 人生是一段自我成長和建立關係的旅程, 學會有意識地生活,就能活出自己想要的模樣。 你無法改變過去,但你能改變自己,也就能改變未來。 「本書完美植基於我父親的書《人性的弱點》,進一步擴展了這些見解。」 ——唐娜.戴 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By Hasrudi Jawawi
Dia datang bila cahaya menghilang... Tragedi pembunuhan enam orang remaja di sebuah banglo terbengkalai itu 15 tahun lalu menyebabkan banglo itu digelar banglo angker. Ada yang mengatakan roh enam orang remaja yang mati dibunuh di banglo itu masih bergentayangan dan tidak aman sehingga sekarang. Hal itu membuatkan Fazlie, Amir dan Farina yang telah menubuhkan kumpulan penerjah aktiviti paranormal dengan nama Ghost To Ghost bersama tiga lagi ahli jemputan khas mereka tel Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.60 (-10%)

By 麥可·馬修斯
美國暢銷十年系列作品 「美國第一健身強人」麥可.馬修斯,最新著作 這不只是一本健身書,更能幫助你對抗老化、終身強壯!   健身鍛鍊並非是年輕人專屬,   隨著年紀增加,每一個人都需要練肌力、抗老化!   透過本書的科學化訓練法,   任何人、任何階段都能執行,有效增肌減脂、打造精實體態!      ▌飲食+訓練,4週精實有感    Learn More
USUAL: RM89.30

NOW: RM 89.30 (-0%)

MEMBER: RM 80.37 (-10%)

By Nuur Aqilah Rosnan
Di dalam buku ini terkandung 10 Kisah Sahabat Rasulullah yang hebat dan berani dalam memperjuangkan Islam. Perjuangan yang penuh liku dan ranjau yang memerlukan keberanian dan ketangkasan yang tiada tolok bandingnya. Buku ini disusun supaya pembaca dapat mengetahui kelebihan dan kehebatan yang terdapat pada diri para Sahabat r.a yang diambil daripada kisah - kisah benar seperti yang tercatat dalam kitab - kitab sirah. Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Nuur Aqilah Rosnan
Di dalam buku ini terkandung 10 Kisah Sahabat Rasulullah yang hebat dan berani dalam memperjuangkan Islam. Perjuangan yang penuh liku dan ranjau yang memerlukan keberanian dan ketangkasan yang tiada tolok bandingnya. Buku ini disusun supaya pembaca dapat mengetahui kelebihan dan kehebatan yang terdapat pada diri para Sahabat r.a yang diambil daripada kisah - kisah benar seperti yang tercatat dalam kitab - kitab sirah. Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Nuur Aqilah Rosnan
Di dalam buku ini terkandung 10 Kisah Sahabat Rasulullah yang hebat dan berani dalam memperjuangkan Islam. Perjuangan yang penuh liku dan ranjau yang memerlukan keberanian dan ketangkasan yang tiada tolok bandingnya. Buku ini disusun supaya pembaca dapat mengetahui kelebihan dan kehebatan yang terdapat pada diri para Sahabat r.a yang diambil daripada kisah - kisah benar seperti yang tercatat dalam kitab - kitab sirah. Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By
BoboiBoy dan rakan-rakan kini dalam misi untuk mendapatkan semula ramuan-ramuan yang telah dicuri oleh Qually. Adegan kejar mengejar membawa mereka ke sebuah pergunungan tandus, yang juga merupakan lokasi ramuan legenda terakhir, Apiru Biru. Di atas saranan Tok Kasa, satu pertandigan memasak akan diadakan bagi menetukan siapakah yang layak untuk mewarisi ilmu terulung milik Tuan Guru Gaharum. BoBoiBoy perlu membuktikan kesungguhannya, demi membuka kunci Kuasa Elemental tahap Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By 麥可·法瑞姆
以幾何學思考人生 有種美好且形而上的領悟      我們有時會感受到,對某事突然理解或頓悟而產生的瞬間快感,但伴隨著興奮之後的是一種失落感,因為領悟的剎那永遠不會重複,也就是幾何學談的「不可逆轉」,我們對此情境變化的反應就是悲傷。   但對《悲傷幾何學》作者而言,悲傷可能是人們生命中充滿可能性的時刻,讓我們能夠了解,失去親 Learn More
USUAL: RM61.60

NOW: RM 61.60 (-0%)

MEMBER: RM 55.44 (-10%)

By 麥可·托吉斯
◎amazon讀者★★★★☆說「好」推薦 ◎學會說「不」,人生從此不再勉強自己   你一定遇過這樣的情境:周六的早晨吃完早餐,正想該好好看一本小說呢?或是上網學習英文?還是去運動中心鍛鍊一下身體?結果朋友一通電話打來,邀你一起去逛街,然後喝個咖啡聊天。你赴約了,到了晚上,才後悔白白浪費了原本可以充實自己的一天。   我們從小就 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By ANUAR DARWISY
Selepas Tok Guru Rahman meninggal dunia, Ustaz Ukasyah dan Ustaz Baihaqi menggalas tanggungjawab menguruskan maahad tahfiz tok guru mereka. Malangnya, mereka terpaksa mencari sebuah rumah baharu selepas diminta untuk berpindah. Usaha pencarian dua ustaz muda itu menemukan mereka dengan sebuah rumah agam yang terletak di tengah-tengah ladang kelapa sawit. Rumah yang terpisah daripada masyarakat setempat malah dijauhi oleh orang kampung. "Ladang ni berpenunggu,ustaz, Rumah puti Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By 麥可·迪吉雅科莫
  ★ 各種英語能力測驗一定會出現的內容,超前掌握。   ★ 專業英語教師認可:美國IELTS Training For All Ears English主席推薦!   ★ 大專作文教師站台:美國 Cosumnes River College教授Shiini Giedd推薦!   ★ 匯集作者25年深度教學經驗,母語人士都盛讚的清晰解說!   ★ 另附快速查閱資料:不規則動詞三態變化、易錯拼寫表、詞性表、本書詞彙表   不管 Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 61.45 (-0%)

MEMBER: RM 55.31 (-10%)

By
USUAL: RM265.90

NOW: RM 265.90 (-0%)

MEMBER: RM 239.31 (-10%)

By Adrian Besley
Blackpink in your area – now fully revised and updated, this is the definitive guide to the biggest K-pop girl group on the planet. Jisoo, Jennie, Rosé and Lisa are the hottest thing in pop right now – supremely talented with looks to die for, it’s no wonder everyone from Ariana Grande to Lady Gaga is a Blink! From headlining Coachella to sitting front row at Paris Fashion Week, these girls have done it all, and done it in style. Their music videos rack up billions o Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By
USUAL: RM80.90

NOW: RM 80.90 (-0%)

MEMBER: RM 72.81 (-10%)

By
USUAL: RM80.90

NOW: RM 80.90 (-0%)

MEMBER: RM 72.81 (-10%)

By
USUAL: RM73.90

NOW: RM 73.90 (-0%)

MEMBER: RM 66.51 (-10%)

By
USUAL: RM291.90

NOW: RM 291.90 (-0%)

MEMBER: RM 262.71 (-10%)

By
USUAL: RM80.90

NOW: RM 80.90 (-0%)

MEMBER: RM 72.81 (-10%)

By
USUAL: RM47.90

NOW: RM 47.90 (-0%)

MEMBER: RM 43.11 (-10%)

By
USUAL: RM51.90

NOW: RM 51.90 (-0%)

MEMBER: RM 46.71 (-10%)

By
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By
USUAL: RM47.90

NOW: RM 47.90 (-0%)

MEMBER: RM 43.11 (-10%)

By Kathy Reichs
Kathy Reichs has written her masterpiece' MICHAEL CONNELLY 'This page-turning series never lets the reader down' HARLAN COBEN In a profession like this, you're bound to make enemies . . . It all starts when Dr Temperance Brennan finds a box on her porch. Inside is a fresh human eyeball with GPS coordinates etched into it. They lead her to a macabre discovery in a Benedictine Monastery, and soon after she discovers a mummified corpse in a state park. There seems to be no p Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By 克蘿伊·卡邁可
給高功能者的緊張能量使用手冊 這種被認定為焦慮的緊張能量, 其實能夠成為你的好朋友、激勵你往前進, 並提升你的行事效率與成就感。 本書將結合認知行為治療、正念冥想和瑜伽等領域, 透過以下九項技巧,協助你輕鬆駕馭這股能量: 1三階段呼吸法、2控制區、3心智清單、4待辦清單附加情緒標示 5心智地圖、6固定的擔憂時間、7反應預防、8思維替換、9 Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 73.90 (-0%)

MEMBER: RM 66.51 (-10%)

By Isis Bradford
Skyrocket Your Business with Social Media Branding "As a next-generation leader and trusted voice in the digital arena, Isis Bradford provides the blueprint to take your brand from the ground floor all the way to the top.” —Pauleanna Reid, founder of WritersBlok and nationally published journalist Skyrocket Your Business with Social Media Branding guides you on how to start and build your brand and business. Through social media branding and selling digital products, you Learn More
USUAL: RM93.95

NOW: RM 93.95 (-0%)

MEMBER: RM 84.56 (-10%)

By
Limited double picture disc vinyl LP pressing features the original album art across it's four sides. Michael Jackson's masterpiece Dangerous comes to picture disc for the very first time in recognition of Michael Jackson: The Diamond Celebration! Released in 1991, Dangerous further cemented Michael's status as The King of Pop thanks to iconic tracks like "Black Or White," "Remember The Time," "In The Closet," "Who Is It," "Will You Be There" and many more. Dangerous is his f Learn More
USUAL: RM288.90

NOW: RM 288.90 (-0%)

MEMBER: RM 260.01 (-10%)

By
Vinyl LP pressing. The Cranberries - Dolores O'Riordan, Noel Hogan, Michael Hogan and Fergal Lawler - quietly became one of the world's most successful bands in the 1990s. With O'Riordan's remarkable voice and their unforgettable melodies, the group scored a string of UK and US Top 10 albums and singles. This stunning collection brings together 11 of their best-known tracks, including their unforgettable calling cards, 'Linger' and 'Zombie'. Learn More
USUAL: RM260.90

NOW: RM 260.90 (-0%)

MEMBER: RM 234.81 (-10%)

By 雪莉.坎貝爾
你有權終止與有毒家人的關係。 你有權離開有損你身心健康的人,從此不再聯繫。 你有權生氣,有權好好照顧自己、滿足自己,而不必選擇寬恕——有時,寬恕是太天真的想法。 你有權以自己選擇的方式,過自己的人生,不必向任何人解釋你的決定。   斷絕關係不但聽起來可怕,想來就令人心碎。但這將大幅改善有毒家庭受害者的身心健康,是為自己爭取 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

1-420 of 420

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top