3 3 Promotion 2021
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' perlumbaan kedua 'Found 337 Related Products
By
Nobita hatches two new dinosaurs, named Kyu and Myu, via the Time Cloth. Nobita nurtures and takes care of these dinosaurs, to prove to his friends that he can find a real dinosaur. Once the dinosaurs are of age, Nobita shows them to Shizuka, Gian, and Suneo. Afterwards, the gang takes a trip to the past, where they can see Kyu and Myu's home, which have many other dinosaurs inhabiting it. This causes some trouble for everyone, as they try to stay safe. Along the way, there i Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 16.90 (-15%)

MEMBER: RM 16.90 (-15%)

By Eyyma Madyusa
“Aatiff, saya suka awak!” Seorang di Sepanyol dan seorang lagi berada di Malaysia. Kerana enggan berkahwin dengan pilihan orang tuanya, Qatimah lari membawa diri ke Sepanyol dan takdir tidak dijangka mempertemukan Qatimah dengan Aatiff Dario si pemain bola sepak kelab Real Madrid yang sebenarnya berbangsa Melayu-Spanish. “Don't you wanna know where I come from?” — Qatimah “Where are you come from miss?” — Aatiff “I come… from… tulang rusuk awak yang hil Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

Out of stock

By Ana Mahnur
Menemukanmu adalah satu ketetapan. Memilihmu adalah satu kesempurnaan. Saling memberi dan menerima itulah yang menyempurnakan sesebuah ikatan. Penantian lima tahun Harith dan Noureen tidak mematahkan harapan meskipun tidak sempat bersama dengan kedua-dua anak syurga mereka. Selagi ada jalan tiada istilah putus asa. “Umi nak kita batalkan ambil anak angkat.” - HARITH DANIYAL “Habis, apa kita nak buat?” - NOUREEN Yang tidak masuk akal apabila ibunya menyuarakan hasrat Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

Out of stock

By Jaja Ahmad
Sekecil-kecil pembohongan mampu merosakkan sebesar-besar kepercayaan. Nama yang tertera dalam wasiat Allahyarhamah Dato’ Sri Hamra telah membawa Freda ke rumah agam di Kuala Kangsar. Kehadirannya di situ bukanlah kerana harta, tapi ada sesuatu yang dia cari. Tetapi bagi penghuni rumah agam pula, kepulangan Freda adalah sesuatu yang dinanti. Ya, kepulangan…. Dan yang paling menantikan kepulangannya adalah Leo Huzair, pemilik bersama rumah agam tersebut. Seperti mana Freda Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

Out of stock

By Cahaya Ainn
Pertemuan pertama di antara Faliq dan Ayana bukanlah bermula dengan baik. Sangka Ayana, itulah pertemuan terakhir mereka. “Hello, cik adik. Awak pekak ke?” - Faliq “Awak apa hal? Tiba-tiba nak cari pasal?” - Ayana Ternyata sangkaannya meleset apabila mereka terpaksa ‘berpasangan’ demi menyiapkan tugasan berkumpulan. Maka bermulalah hubungan ‘sejuk beku’ dan sesekali ‘perang dunia’ antara mereka dalam menyiapkan tugasa Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Abdul Latip Talib
PEMBUKAAN BAITULMULQADDIS Selepas Baitulmulqaddis jatuh ke tangan tentera Salib, umat Islam mula kehilangan taring. Kerajaan Salib Jerusalem pula terus kukuh mempertahankan Baitulmulqaddis. Namun apabila Kota Edessa jatuh ke tangan Sultan Imaduddin Zangi, Kerajaan Salib mula resah. Bantuan segera dipohon daripada kerajaan-kerajaan Eropah, lalu bilangan tentera yang besar dari Eropah datang membantu dengan membawa semangat Perang Salib Kedua, semangat yang lebih kuat bagi men Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 24.90 (-0%)

MEMBER: RM 24.90 (-0%)

Out of stock

By
In the year 2045, technology has finally evolved to a degree of prosperity for the world. The World Wide Web has become a world for "App Monsters" (アプリモンスターズ, Apurimonsutāzu) or "Appmons", artificially intelligent beings born within mobile apps. The series focuses on Haru Shinkai, an everyday Junior High Student. One day, he discovers an Appmon lurking in his Smartphone, which reveals himself to be Gatchmon and the two become partners. Haru also learns from Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 47.92 (-20%)

MEMBER: RM 47.92 (-20%)

By Nasrullah Amran
Kisah Arsad, seorang pemuda berjiwa sentimental. Terpengaruh dengan kisah-kisah cinta yang pernah dibaca. Selami kisahnya berjuang mengejar cita-cita dan mencari makna cinta sejati. Berjayakah Arsad dalam mengejar cita-cita? Mencari makna cinta sejati? Dapatkah dia memiliki kedua-duanya? Selamat menghayatai perasaan dan kehidupan Arsad. Learn More
USUAL: RM26.90

NOW: RM 24.21 (-10%)

MEMBER: RM 21.52 (-20%)

By Veon , Vezill
Zeph dijadikan umpan. Tetapi kenapa?Dalam usaha mencari Sky, Dr. Da Vinci menuju ke Area 51 di Amerika Syarikat untuk meminta pertolongan beberapa kawan lamanya. Dalam masa yang sama, Pasukan X-VENTURE pula diserang Dark Warlocks dan sekutu Exobot! Kedua-dua pihak mahukan Zeph demi kepentingan masing-masing. Berjayakah hero kita melepasi BURUAN PEMUSNAH? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
In Fujisawa, where the skies are bright and the seas glisten, Sakuta Azusagawa is in his second year of high school. His blissful days with his girlfriend and upperclassman, Mai Sakurajima, are interrupted with the appearance of his first crush, Shouko Makinohara. For reasons unknown, he encounters two Shouko’s: one in middle school and another who has become an adult. As Sakuta finds himself helplessly living with the Shouko’s, the adult Shouko leads him around by the n Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 15.92 (-20%)

MEMBER: RM 15.92 (-20%)

By Woorie Hue
Pandang dengan mata hati. HIDUP Zinnirah berubah 180 darjah setelah ibu bapanya meninggal dunia disyaki akibat membunuh diri. Demi melangsaikan hutang yang ditinggalkan bapanya, Zinnirah mengikat kontrak dengan Tango sebagai profiler tanpa menyedari bahawa percaturannya itu adalah jerat yang mampu memakan diri. “You that resemble her makes me lose my mind. What should I do to you?”- QAREEB Bagi Qareeb, wajah Zinnirah sangat mirip dengan bekas isterinya yang tidak dapat di Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Wazura Ramly
Dunia yang berbeza bagai langit dan bumi, bukankah ada udara yang berada di antaranya dan menyatukan kedua-duanya? Mereka dari dunia yang berbeza, ibarat langit dan bumi! Si jejaka dari dunia bergemerlapan, popular, glamor dan digilai ramai. Si gadis pula dari dunia pendidikan, cendekiawan, glamor dalam kelompok tersendiri. Tidak diduga dan tidak dirancang, pertemuan ini telah mengikat kedua-duanya. Felix Iskandar... kariernya berada di kemuncak, segala-galanya tersusun rapi. Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Syu Ariani
… yang memberi aku perasaan itu. TIGA tahun terpisah dan kemudian bertemu semula, Nurul Aileen tidak mampu menyorokkan perasaannya terhadap Adam Haidar. Kerana sememangnya, hatinya hanya menginginkan Adam. Hanya dia! Tetapi… “Ada apa dengan kita?” – Adam Haidar Layanan dingin Adam jauh berbeza dengan setiap gerak-gerinya. Aileen yakin Adam turut berkongsi perasaan yang sama dengannya. Namun sayang, tidak semudah itu. Di antara Aileen dan Adam, ada satu tali penghub Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Nurina Feeza
Siapa yang dapat melupakan cinta pertama? Menyimpan sedih terlalu lama hanya akan meninggalkan segaris luka yang takkan pernah habis. Benar, kecundangnya cinta pertama itu lain macam… sangat menyakitkan. Elis Nou'rell. Sekali dia jatuh cinta, berkali-kali hatinya akan tulus mengasihi. Tersilap caturan dek terlalu menurut kata hati menariknya ke lembah kekecewaan. Sakitnya tidak terkata! Kini dia bangkit dengan harapan agar segala memori hitam itu segera pergi. "Selamat t Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Cik Haibara
Disebabkan dosa orang lain, Farhanis dibenci ibu kandung dan diperkosa Aqlan. Lebih malang lagi bila dia ditangkap basah bersama tunang sahabat baiknya sendiri selepas dia terlepas dari menjadi mangsa penculikan dan penyeksaan Aqlan. Namun begitu, Aqlan akhirnya menyedari dia juga mencintai Farhanis di saat wanita itu sudah menjadi milik Danial. “Apa yang Lan minta hanyalah satu lagi peluang. Peluang untuk bahagiakan Anis.” – Aqlan “Peluang apa? Peluang untuk kau seks Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Miss Cactus
Dulu, Fika yang mengejar. “Saya tak akan berpatah balik. Saya akan ikut kata abah saya dan saya akan kahwin dengan awak.” - Fika. “Untuk apa kita berkahwin kalau tiada cinta antara kita? Buang masa aje." - Kimi Baru seminggu usia perkahwinan mereka, Fika diceraikan. Selepas beberapa bulan, Kimi muncul semula dan menjadi jirannya. Kini giliran Fika pula yang dikejar. Si duda mula memasang umpan mahu memancing hati si janda. “Awak takkan terlepas daripada saya lagi, Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Veon , Vezill
Maharaja Rorotti sudah bersedia menakluk Bumi. Sementara itu, Remy akhirnya tiba di pangkalan empangan dan berjumpa Zeph. Namun, ketiadaan ibu bapanya menjadi tanda tanya. Kedua-dua beradik itu sepakat mencari ibu bapa tersayang dan perjalanan tersebut telah membawa mereka ke Pulau Easter; destinasi yang bakal menentukan nasib mereka di tangan ahli silap mata Miropos! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Ibnu Ibrahim At-Tawari
Kutelusuri jejak-jejak sejarah mencari Keris Taming Sari, bermula dari kerajaan Majapahit sehingga ke kerajaan Melaka. Kutelusuri Sulatatus Salatin, Sejarah Melayu dan tak lupa Hikayat Hang Tuah sendiri kerana keris ini milik Laksamana Hang Tuah. Kutemui juga Sang Kertaksa, Patih Gajah Mada, Seri Betara Majapahit, Aria Putera di Bukit Pancalusa, Sang Persanta Nala di Gunung Wirana Pura, Syeikh Mansur di Hulu Melaka, Suraprabhawa Raja Majapahit, Patih Kerma Wijaya, baginda Sul Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By Crystal Anabella
Zynn dan V dibesarkan bersama sejak kecil. Gelaran ‘childhood sweetheart’ memang tak asing bagi mereka. Namun, kemunculan Rita sebagai ‘kakak’ V menimbulkan rasa kurang senang Zynn. “I janji, lepas I habis belajar dan ada kerja tetap, I melamar you jadi isteri I.” Itu impian terbesar Zynn. Dan V sangat mempercayai pemuda itu. Malangnya, janji tinggal janji. Percintaan mereka umpama sebuah drama rekaan Zynn. “Jangan sesekali kau menagih maaf aku. I hate you Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By
Pandora and Akubi are crossing dimensions to collect the "fragments of disaster," which have the power to destroy worlds. The first half of the film takes place in the setting of an American Western and the second half of the film takes place on a snowy mountain where mysterious spirits exist. 潘多拉和小哈欠穿越空间收集足以摧毁世界的“灾难碎片”。前半部的故事背景设置为美洲西部,后半部则为雪山--神秘灵体的集聚处。 Pando Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 15.92 (-20%)

MEMBER: RM 15.92 (-20%)

By LUVIS EIJA
Nur Auni, cerita hidupnya tidak seindah insan lain. Walaupun lahir daripada keluarga yang berada, tetapi hidupnya ibarat melukut di tepi gantang. Bukan dia yang menyisihkan diri tetapi dirinya yang selalu disissihkan. Semenjak dari kecil lagi dia terpaksa menghadap kebencian keluarga terutama mamanya, membuatkan dia membesar di dalam penuh persoalan. Kenapa? Atas salah dan silap apa? Ujian terhebat buat Nur Auni bila dia dihalau keluar daripada rumah oleh papanya. Hampir set Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By FARHAH AIDDIN
Adakah mimpi itu nyata atau sekadar fantasi? Apa yang akan kau lakukan jikalau mimpi yang kau alami adalah sebuah kenyataan? Sama ada cepat atau lambat, kau tahu mimpi itu pasti akan terjadi. Kau bahagia… namun ada sesuatu yang kejam menanti… Ayyash Furqan, dia mangsa keadaan. Hidupnya sentiasa disulami konflik yang menyakitkan. Hanya dalam mimpi sahaja dia dapat merasai apa itu indah. Hulya Amaya, si gadis hujan yang sering dipulaukan kerana wajahnya berparut hodoh. P Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By DILA DYNA
Sempurna bukan aku. Kerna aku datang bersama dendam. Aku datang membawa luka silam yang tak terlihat di mata kasar. Dan kau… kau adalah sasarannya! “Macam mana tidur? Lena?”- Zaffran Adhitya “Kau siapa hah, syaitan?! Apa yang kau dah buat pada aku?!”- Helena Sumayyah Datangnya Zaffran ibarat api dalam sekam. Sedikit demi sedikit membakar hidup Helena dalam diam. Bagaimana mungkin lelaki pemusnah hidupnya menjadi hero yang berkali-kali menyelamatkannya?! Jejaka m Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By EZZA MYSARA
Hidup Asiah jadi huru-hara bila dia tiba-tiba dilamar oleh dua lelaki serentak. Dua-dua pun duda. Yang seorang, duda Asiah sendiri dan yang seorang lagi, duda a.k.a bos sendiri. “Marry me, again. Beri abang peluang kedua.” – Dayyan. “Kalau awak pilih saya, saya tak akan minta peluang kedua.” - Iskandar. Dayyan dan Iskandar saling merebut tempat di hati Asiah. Ada sahaja benda yang hendak digaduhkan. “Kau ni pun kalau nak teman As menangis, bawalah stok tisu.” - Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Manaf Hamzah
Dia seorang perempuan yang cantik. Dia telah ditemui cedera parah akibat kemalangan langgar lari. Tetapi sebaik sahaja sedar daripada koma, dia hilang daya ingatannya. Tidak ingat akan namanya yang sebenar. Apatah lagi masa lampau yang pernah dilalui. Kotak fikirannya kosong sama sekali. Dia seperti sudah menjadi orang baharu. Dia lantas dikenali sebagai Aslin, isteri kepada Uzzam Zulkarnain. Seorang isteri yang dikatakan ‘melampau’. Seorang isteri yang curang... “Sebai Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By UMIE NADZIMAH
Hidup Cahaya Malaika yang bahagia dan ceria bertukar rentak selepas rahsia identitinya terbongkar. Dia bukan anak kandung Encik Firdaus yang penyayang itu. Lalu pertunangannya dengan Nik Safri diputuskan dan dia dihina sebagai anak tak sah taraf! Apakah dosanya? Kenapa dia yang harus menanggung akibat atas khilaf orang lain? Tiba-tiba ibu Dean Ilyas bereya-eya hendak jadikan Cahaya sebagai menantu. Nak cepat pula tu langsungnya. Malah majlis besar-besaran sudah dirancang Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By NAJMI FETIH
Menceritakan tentang bagaimana permulaan perkenalan antara orang yang berjaya menarik Khairul Rafeeq kembali mencintai Pencipta dengan orang yang paling disayangi watak utama iaitu abangnya, Aiman. Apa yang menariknya dalam KSBP4 adalah membongkarkan segala persoalan dan tanda tanya yang ditimbulkan dalam siri-siri sebelumnya. “Takkan nak ngorat awek tengah-tengah jalan kot bro? ni set-set tudung labuh p Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By DANISYARAHMAT
“Dengan ini saya Khalil Zahrain bin Ali menceraikan Sofia Rahman dengan talak 3”. - KHALIL Puas sudah. Bukan satu malah tiga sekali talak dilepaskan pada Sofia di hadapan hakim mahkamah syariah. Dikhianati oleh insan yang paling disayangi dalam hidupnya membuatkan Khalil membawa diri setahun hidup di Sabah bekerja di pelantar minyak. Hidup hampir murung kerana tidak dapat menerima hakikat dicurangi oleh isteri tersayang. “Menikah dengan kau, adalah satu penyesalan yang Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By ANJELL
Versi pertama pertemuan mereka. Bagi Dara Nailufar, tiada apa pun yang menarik tentang Eskandar Arasyah. Dengan rambut panjangnya. Dengan gaya selekehnya. Lelaki itu hanyalah seorang tukang kayu berlidah tajam yang menyelamatkannya daripada dikejar kucing. Ya, Dikejar kucing! Versi kedua pertemuan mereka. Wah, tukang kayu dah diskrub dan di-clorox! Yang muncul di depannya kini umpama putera raja turun dari kayangan. Kacak maut! Dan pesonanya bagaikan memukau semua yang memand Learn More

USUAL: RM32.00

NOW: RM 28.80 (-10%)

MEMBER: RM 25.60 (-20%)

By Teme Abdullah
Setelah mengejutkan peminatnya dengan pengumuman tergempar dahulu, Latif Purnama hilang daripada radar. Masyarakat tidak tahu apa yang berlaku kepadanya. Ada juga yang menyangka dia telah bersara. Hampir setahun kemudian, tiba-tiba dia muncul semula dengan album baharu. Karya yang sedikit ganjil berbanding karya-karyanya sebelum ini. Karya yang membahayakan nyawanya Learn More

USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Dr Evelyn Rose
Cinta. Pada Orkid, cinta itu perasaan yang suci.Menginginkan yang terbaik pada si dia yang dicintai walaupun hatinya sendiri terluka. Dalam diam dia menyukai sahabatnya Adam yang jelas menyukai sahabat mereka, Dr Eve. Kata Orkid, biarlah kalau satu masa apabila Adam dan Eve bersatu hatinya akan terluka, dia rela dan dia masih mahu berharap. Menumpang kasih seorang Adam selagi Adam tak dimiliki walaupun dia sedar, dia seperti pipit yang menginginkan enggang. ' Kalaupun hati Learn More

USUAL: RM35.00

NOW: RM 31.50 (-10%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Rohamiah Muda
Buku Indahnya Hidup Bertuhan (Berdamai Dengan Takdir 2.0) adalah sebuah buku yang mengandungi kisah ibrah tentang hubungan seorang hamba dengan Tuhannya. Setiap manusia perlukan kepada satu kuasa Yang Maha Hebat yang boleh menjaga serta melindungi dirinya daripada musibah dan malapetaka. Jadi, kuasa itu adalah Tuhan kita yang satu iaitu Allah Taala. Sebagaimana jasad yang memerlukan keperluan seperti makanan dan air untuk hidup, begitu juga roh memerlukan makanan untuk ia t Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Pak Cik Bad , Xs Rizal
KOMIK GODAAN SYAITAN karya PAK CIK BAD mula dikenali sejak 1997. Masih lagi diterbitkkan dalam Majalah Asuh, kini komik ini diterbitkan pula dalam versi Komik Puris. Untuk edisi yang kedua ini, PAK CIK BAD berkolaborasi dengan XS RIZAL (Juara Doodict Fever Battle Challenge 2018 juga pelukis Komik Puris; YOLO: Syukur). Sememangnya syaitan musuh utama manusia, bukan hanya menggoda kanak-kanak, bahkan tiada siapa terlepas daripada hasutan mereka. Jom baca komik ini! Tak kenal, Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Ilya Abdullah
SEKIAN lama tidak pulang ke kampung, Aariz kembali setelah menerima berita kematian ibunya. Harta peninggalan arwah ibunya, Puan Mastura dimiliki Aariz. Kejadian pelik yang berlaku di banglo peninggalan Puan Mastura menyebabkan Aariz tidak jadi kembali ke bandar semula. Awalnya dia mengesyaki kejadian pelik dan menyeramkan itu kerja ayah tirinya, Norden. Sangkaan Aariz meleset. Kematian dan kehilangan mula menghantui penduduk kampung semula. Kisah Mbah Esah dan keturunannya Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ramadan Omar
Saiful manusia biasa yang dianugerahkan kelebihan luar biasa. Dia mampu melihat, mendengar dan merasai kewujudan makhluk ghaib yang tidak terlihat oleh manusia biasa. Kelebihan itu membuatkan dia selalu berdepan dengan makhluk-makhluk aneh dan gangguan ghaib. “Aku perlukan bantuan kau, Saif. Keadaan Azril semakin teruk. Siapa tahu dengan bantuan kau, kita boleh tahu apa sebenarnya yang terjadi kepada dia.” Misteri yang berlaku kepada Azril membuatkan bantuan Saiful dita Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Maria Kajiwa
Rumah takkan lengkap tanpa tiang seri. Tiang seri takkan lengkap tanpa semangatnya. – KAPTEN BROCK Ceritanya bermula pada tahun 1947 - enam tahun selepas kematian Kapten Brock Bramfield. Selepas Perang Dunia Kedua berakhir, ibu bapa Kapten Brock, Tuan Rupert dan Puan Emmeline tiba di Cameron Highland untuk menghidupkan semula rumah rehat yang dibangunkan oleh anaknya yang diberi nama ‘Bramfield House’ yang terletak di atas sebuah bukit. Kedatangan mereka diurus Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Hannah Ezaty
Lila mempunyai segala-galanya. Cantik. Kaya. Popular. Namun, segala yang dimilikinya masih tetap tidak mampu menandingi rasa kosong dan sunyi di hati. Hidup Lila berubah apabila maruahnya hampir tergadai di tangan Amri pada malam sebuah parti. Tanpa terduga, muncul seorang lelaki asing menjadi hero penyelamatnya. Siapa Jaad Hayder yang sebenarnya? Persoalan itu sering menghantui Lila. Kerana, di setiap musibah yang melanda... lelaki bernama Jaad Hayder itulah orang Learn More
USUAL: RM27.90

NOW: RM 27.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.11 (-10%)

By Air Team
Empayar Ayamu bergelut dalam perang saudara dan medan perang mereka ialah Bumi. Dihantar sebagai perantara perdamaian kedua-dua seteru, Pasukan X-VENTURE menemui petunjuk tentang musuh yang jauh lebih berbahaya! Dapatkah 'PEMANGSA LIAR' dihentikan? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Ahmad Saifuddin Yusof
Buku Tafsir Al-Quran Nik Abdul Aziz Nik Mat bagi Surah Hud ini merupakan terbitan pertama koleksi buku-buku tafsir oleh al-Marhum Tuan Guru. la diterbitkan pada tahun 1996. Mengapa surah ini tertebih dahulu dipilih oleh jawatankuasa penerbitan? Surah ini dipilih memandangkan al-Marhum Tuan Guru menghuraikannya dalam dua situasi. Pertama, situasi sebelum Tuan Guru memegang jawatan sebagai Menteri Besar Kelantan. Kedua, selepas Tuan Guru memegang tampuk pemerintahan di negeri Learn More
USUAL: RM60.00

NOW: RM 60.00 (-0%)

MEMBER: RM 54.00 (-10%)

By
Following an untimely and embarrassing death, Kazuma Satō, a Japanese teenager shut-in NEET, meets a goddess named Aqua, who offers to reincarnate him in a parallel world with MMORPG elements, where he can go on adventures and battle monsters. Despite being offered a superpowered item or ability to use in this new world, Kazuma, following some provocation, chooses Aqua herself to accompany him to the town of Axel, quickly finding her absent-mindedness to be less than benefic Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 39.92 (-20%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By
Centuries ago, the ruthless feudal warlord Gengetsu Kibaoni was slain by the Igasaki Ninja clan, before discarding his humanity to become a Yokai. In his first attempt to rise again, Kibaoni was defeated and sealed by Yoshitaka Igasaki, a man known as the Last Ninja, but three generations later, Kibaoni is unsealed by his retainer Kyuemon Izayoi. As only members of Igasaki's bloodline can stop the rampaging Yokai, Yoshitaka's son Tsumuji Igasaki assembles the Ninningers, comp Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 55.92 (-20%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By
"Sakura Motomachi, Tokyo in the 1960s. Shin, a boy who lived happily, despite being poor, loses his mother, his only family member, and falls into deep misfortune. Itsuki, a boy who saves Shin. He also lost his older sister. Those two boys are joined by Tae, a girl who can see Yo-kai, and together with Shin's guardian spirit Sū-san, and new Yo-kai such as Nekomata, they take on a mysterious incident in order to retrieve the souls of their precious family! And what is the sho Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 15.92 (-20%)

MEMBER: RM 15.92 (-20%)

By Syed Mahadzir Syed Ibrahim
Musa Keita merupakan seorang raja Mali yang terkenal sehinggakan beliau dianggap Black Panther dan diadaptasikan ke dalam filem yang mendapat perhatian ramai di seluruh dunia. Beliau menjadi pemerintah di Mali pada tahun 1312, mengambil alih takhta Abu Bakar Kedua yang hilang di lautan semasa mencari penghujung Lautan Atlantik. Musa Keita cukup bertuah kerana dikurniakan dengan kekayaan hasil bumi yang banyak , iaitu emas dan juga garam. Beliau berjaya meluaskan empayar perni Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 34.11 (-10%)

By Nisaa Muttalib
Firash Aryan – Namanya cukup menggerunkan sesiapa sahaja... baik kawan, apatah lagi lawan. Membuatkan semua ketakutan saat mendengar nama lelaki itu. Seorang lelaki yang memiliki aura yang tersendiri. Berkarisma, kacak dan hebat. Tapi, tiada sesiapa pun yang tahu kerja ‘kedua’ lelaki itu. Kerja ‘yang cukup menakutkan dan menggerunkan. Membuatkan sesiapa sahaja yang mengenali sisi ‘gelap’ lelaki itu, tidak berani masuk campur urusan ‘kedua’nya. Iman Aulia Learn More

USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Hairynn Salehuddin
DAHLIA AFREENA turut sama membenci lelaki bernama FARIQUE DANIEL kerana telah menyakiti hati kawan baiknya, Fatin. Dia ditangkap tidur dengan perempuan lain dirumah mereka. “Tak faham bahasa ke? Dah cakap tadi kan, jangan kacau dia lagi!” Tempik Dahlia pada Farique. Dan bermula dari situlah, masing-masing menyimpan dendam. Bagi Farique, Dahlia tiada hak nak masuk campur hal rumahtangganya. Dan bagi Dahlia pula, lelaki seperti Farique tak layak diberi peluang kedua. Lelak Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Ustazah Asma' Harun
Persahabatan adalah nikmat yang indah bagi setiap manusia. Sahabat yang baik adalah anugerah daripada Allah Taala. Ustazah Asma’ Harun inginkan setiap pembaca dan pengikutnya di media sosial menjadi sahabat yang baik dan memilih sahabat yang baik supaya keindahan persahabatan itu dapat memberi manfaat kepada kedua-duanya di dunia dan akhirat. Justeru, madah dan kata-kata beliau yang disampaikan secara santai dibukukan sebagai suatu nasihat daripada seorang sahabat kepada s Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Weeda Airiza
“Sorry, aku hanya tolong bestfriend aku yang suka dekat kau tu, faham?!” – Wafa Hanim. “Tak elok perempuan sweet macam you ni terpekik-pekik dekat sini.” – Nazhan Marzuqi. Angkara surat cinta, porak-peranda jadinya hidup Wafa Hanim. Apatah lagi bila bertemu berbelas tahun kemudian sebagai jiran. Lelaki itu masih belum berubah. Kasih sayangnya begitu over sehingga membuatkan gadis itu meremang bulu romanya! “Tak payah buat kerja gila couple dengan ramai orang Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Nojie
"Saya kata ceraikan." "Saya ceraikan awak dengan talak satu! Puas hati?" sendiri yang meminta untuk diceraikan. Tapi, kenapa hatinya sakit bila Hud dengan mudah melafazkan talak? Dalam enam bulan, hubungan mereka berakhir. Ternyata, cinta Hud Mikael bukan lagi untuk Nurul Nadya. Percaturan Tuhan, tiada siapa yang tahu. Mereka bertemu kembali selepas sepuluh tahun terpisah. Benih-benih cinta yang disangka sudah mati, kembali subur memekar. Hud jadi tak keruan. Nadya pula gel Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Nurfaza Alisya
Pernahkah terfikir untuk tidak pernah bertemu dan saling jatuh cinta? “Kun fayakun. Di dalam al-Quran ayat ini disebut sebanyak lapan kali. Yang bermaksud… Jadilah engkau! Lalu menjadilah ia. Sejauh mana saya lari pun, Allah dah tetapkan jodoh saya dengan awak.” – INDAH NAURA “Saya rasa awak dah tersalah pilih orang untuk dijadikan suami.” - KHAIR Naura sudah menduga Khair mesti punya alasan untuk menolak dirinya. Cantik sangat ke dia hingga Khair segan nak ber Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Nureen Ahmad
Cinta pandang pertama? Karut! Bagi Adam untuk jatuh cinta buat kali kedua itu sangat mustahil. Namun tak siapa menduga, Adam akan terpaut hati kepada babysitter anaknya sendiri. Babysitter tomboi pula tu. Limited edition! “Walaweh, ni rumah ke zoo?” - Adel. “What? Zoo? Amboi belum mula kerja dah nak membawang?” - Adam. Adel benci apabila sering dibuli oleh Adam. Hendak melawan lebih-lebih, bimbang dipecat pula. Penat sudah dia untuk bertukar ganti kerja. Akh Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Anuar Darwisy
Penyertaan Safiuddin dan kawan-kawannya di dalam perlumbaan larian jarak jauh merentasi hutan yang asalnya menjanjikan pengalaman yang menyeronokkan bertukar menjadi mimpi ngeri buat mereka. Kejadian demi kejadian menyeramkan menghantui setiap seorang daripada mereka sehinggalah membawa kepada kehilangan yang menggemparkan satu negara. “Selagi tidak berlanggar akidah, aku sanggup! Aku nak cari anak aku sampai jumpa!”– Yazid “Tapi risikonya tinggi, Yazid. Aku ingat Learn More

USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By
"It's stuck deep inside me and I can't get it out of my head. Mafuyu's voice is an insane and dangerous weapon." That day, Ritsuka Uenoyama started to feel that playing the guitar and playing basketball, both of which he liked very much, were becoming boring. He then encounters Mafuyu Sato, who's holding onto a broken guitar, and decides to fix it. The moment Uenoyama finishes fixing the guitar, Mafuyu becomes completely attached to him. However, after hearing Mafuyu sing it Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 31.92 (-20%)

MEMBER: RM 31.92 (-20%)

By Xiao Jiangnan
Tauke Restoran Jurasik, Cili Berapi dilaporkan hilang secara misteri di perairan Segi Tiga Bermuda. Pada masa yang sama, Pekan Botani digemparkan dengan penemuan fosil dinosaur yang aneh di kuari pekan. Cikgu Tunggul Berapi merasakan adanya perkaitan antara kedua-dua kejadian tersebut. Tanpa membuang masa, Polong bertekad untuk pergi ke Bermuda bersama Geng Botani yang lain bagi menyiasat kejadian berkenaan. Seperti apa yang dijangka, Geng Botani menemui gerbang rentas mas Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

By
The year is 2020. Shin Hazama is an ordinary high school boy living in Tokyo. One day he suddenly encounters a boy named Jin who looks exactly like him and claims he came from “another” world. According to Jin, there is another world which an evil queen, Kotoko completely dictates the world by controlling all the wealth and also executing whomever is against her. Also, the another world is planning expanding its territory by taking over the “our” world and sending tro Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Sloow Studio
MAKANAN BERACUN PENYEBAB SAKIT TULANG? Mayat kering dijumpai dalam rumah batu yang muncul semasa air pasang... sesuatu yang pelik dari awal lagi! Pasukan X-SENTRIK dipanggil untuk menyiasat rumah yang didakwa ada sumpahan. Ditambah lagi dengan penduduk sekitar yang menghidap penyakit misteri. Apakah kaitan antara kedua-duanya? Mungkinkah ada rahsia mistik yang tersembunyi? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Aira Eddy
Demi keadilan seorang bapa pada 3 orang anak lelaki yang berlainan ibu, Tan Sri Armanshah mencipta satu misi pada anak-anaknya. “Papa dah putuskan, Ceo Shah Holdings akan di warisi kepada mana-mana anak papa yang berjaya memberikan Papa cucu dalam masa setahun ni. Anak siapa yang lahir dulu, so dia yang akan jadi Ceo Shah Holdings tu. Itu keputusan muktamad Papa.” – TAN SRI ARMANSHAH Berdesing telinga Arrianshah selaku putera sulung dalam keluarga itu bila mendengar Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Syeikh Ahmad Fahmi Zamzam
Buku ini adalah kompilasi daripada tiga bahagian yang setiap satunya menghimpunkan 40 buah hadis. Bahagian pertama menghimpunkan 40 hadis kelebihan ilmu dan ulama antaranya: penuntut ilmu sangat beruntung, memelihara ilmu dengan cara menulisnya, mengajar itu sedekah yang paling baik dan pahala yang berterusan. Bahagian kedua yang bertajuk 40 hadis penawar hati memuatkan 42 hadis seperti: kenapa hati menjadi keras?, beramallah sebelum terlambat, nilai tambah dalam umur dan s Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Syu Ariani
"Lindungi Aku Dari Dia Dan Mereka, Hingga Hujung Nyawa." ****************************** “Cuma Doktor Ana Zahirah yang boleh tentukan kematian saya.” Bergegar dunia Zahirah apabila seseorang datang menemuinya dan mengatakan itu. Semuanya bermula selepas dia menjadi saksi kepada satu babak percubaan membunuh secara tidak sengaja. Kini, tak semena-mena dia terheret sama dalam permainan nyawa Devil Angel. “Kadang-kadang tak ada niat membunuh, tapi keadaan mendes Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Mimi Zainuddin
Menceritakan kisah hidup dan bagaimana seorang anak yang keseorangan berhadapan situasi menghadap kedua ibu dan ibu mentuanya melalui saat sakaratulmaut. Emak yang lumpuh meninggal dunia di Riyadh dalam perjalanan untuk menunaikan umrah di Makkah. Mak Mentua meninggal dunia dua belas tahun sebelum itu di Kuala Terengganu. Emak dan Mak Dungun adalah sahabat karib. Persahabatan erat mereka dibuktikan melalui sehelai tudung bawal putih bersulam, yang telah diikat mati Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Hasreeyati Ramli
Mia Aira dan Mil Affandy ditunangkan oleh kedua orang tua mereka atas dasar persahabatan yang telah terjalin sekian lama. Namun kedua mereka sama sekali tidak bersetuju dan cuba untuk minta diputuskan. Mia Aira sebagai seorang anak yang taat pada orang tuanya, memaksa diri utk mengenali tunangnya, namun tidak begitu dengan Mil Affandy. Beliau yang sudah mempunyai kekasih hati lain cuba membuatkan Mia Aira gagal mengenali dirinya. Mia Aira akhirnya tewas dengan perasaannya da Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.01 (-10%)

1-337 of 337

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top