Comic Carnival
Comic Carnival
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' pharmaniaga manufacturing berhad 'Found 80 Related Products
By Dr. Harlina Halizah Siraj
Buku kecil ini sarat dengan mutiara kata dan saranan berguna khususnya buat suami dan isteri yang mahu melihat masa depan yang lebih cemerlang dan harmoni. Banyak nasihat yang diwariskan dan diperturunkan daripada dua generasi penulis ini kepada pasangan yang sedang berhadapan dengan konflik dan pertelingkahan dalam hubungan seharian. Selamat melayari bahtera perkahwinan yang badainya tidak mampu dijangka tanpa ilmu, pengalaman, kesabaran dan pergantungan pada Tuhan. Insya-Al Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

By Jo , Kin
Semua orang ingin mencintai dan dicintai. Namun bagi Faye, dia jadi ekstra gelabah dan tak berani bertentang mata bila berhadapan lelaki disukai. Bertemu Stonie yang kononnya boleh tolong Faye dalam misi cintanya, dia sedar impiannya tak mudah dilaksana. Adakah dia akan bertemu cinta sejati atau jadi solo selamanya? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Hakim Hamidon
Dalam menjalani kehidupan harian, kita tidak perang terlepas daripada membuat pilihan. Antara alternatif kita dalam mendepani pilihan yang ada adalah dengan melakukan istikharah. Sesudah beristikharah, kita berharap Allah SWT memberi ilham kepada kita dalam membuat pilihan. Senario ini seringkali berlaku apabila kita berhadapan dengan soal jodoh. Namun, tahukah kita bahawa konteks istikharah lebih luas daripada sekadar memilih jodoh? Usaha beristikharah mungkin nampak kecil, Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By
Seoul is devasted by a powerful earthquake. Hwanggoong Apartment is the only place still standing after the earthquake. Survivors make their way to Hwanggoong Apartment. Young-Tak (Lee Byung-Hun) temporarily leads the residents of Hwanggoong apartment. As the crisis unfolds, Young-Tak tries to protect the residents from outsiders. Min-Sung (Park Seo-Joon) was a public officer. He is picked by Young-Tak and becomes his helper. Myeong-Hwa (Park Bo-Young) is Min-Sung's wife and Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.51 (-10%)

By Ameirul Azraie & Nik Akmal
Mungkin kita pernah rasa yang hidup semua orang lain sepertinya lebih bahagia daripada kita. Dibandingkan dengan kawan-kawan seusia, ramai antara mereka sudah berjaya pada usia muda. Tak macam kita yang masih belum jumpa rentak untuk hidup pun lagi. Kita mula rasa yang kita tiada pilihan selain daripada struggle dan hustle untuk menjadi yang terbaik dalam segenap aspek kehidupan. Namun, senarai apa yang nak dikejar itu sepertinya tidak pernah berkurang, bahkan semakin bertamb Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Zharulnizam Z.A
Kepulangan Hambali ke Batu Pahat bersama sebuah harapan. Ada hajat yang ingin ditunaikan. Namun, takdir ALLAH telah tertulis. Hadirnya bukan untuk menyulam kasih, tapi untuk melihat Seri Bakawali terus hidup. Permainan mistik ini harus ditamatkan walau apa pun yang terjadi. Kiai Shamsudin mesti dibantu! Biarlah lara perkasihan ini terus berlalu dibawa bayu. “Seri Bakawali, maafkan aku! Aku terpaksa memadam namamu dari kamus hidupku." - Hambali - Sepeninggalan Hambali, Lo Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By
Ultraman 機動奧特曼 Season 3 (Final) JAP/ENG (E / C / M) Shinjirou, who experienced a nightmare, apparently fails to control his powers and unleashes them, resulting in the city's demolition and leaving thousands injured. With the aliens' objective of successfully making the Ultraman the scapegoat, society begins to refer to him as a "disaster of mankind" and loses faith in him. Meanwhile, an unsettling threat from the Dark Star has been lurking in the shadows. Shinji Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 23.31 (-10%)

MEMBER: RM 20.72 (-20%)

By
Kekkaishi 结界师 JAP/ENG/CAN (E / C / M) Yoshimura Sumimura comes from a long line of "Kekkaishi," individuals who have supernatural abilities and are able to destroy evil creatures called Ayakashi that venture into the human realm from time to time. The Ayakashi are demons that look to feast on the power emanating from the land of Karasumori, which also happens to be where Yoshimura's high school is located. Now, Yoshimura must fight to protect his beloved school and hom Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 62.91 (-10%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By Nuaibira , Nafisah Hisam
Delia--seorang veterinar yang sangat profesional dan penyayang ketika memberikan rawatan kepada haiwan-haiwan memerlukan. Dia bekerja di Klinik Veterinar Adelia, yang Namun, semakin hari Delia berasa semakin tertekan apabila terpaksa berhadapan pelbagai kerenah pemilik-pemilik haiwan itu. dimiliki Delia bersama kembar lelakinya, Addy. Kenapa arnab saya tiba-tiba mati? Doktor tolonglah selamatkan arnab kesayangan saya tu! Saya sebenarnya tak mahu dah bela hamster tu. Doktor Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Kidou Senshi Gundam Unicorn JAP/ENG JAP(SP) E / C / M Kini tahun U.C. 0096, 3 tahun selepas tamatriya Perang Neo Zeon II. Kononmya Yaysan Vist telah memanipulasikan Persekutuan Bumi dan Elektronik Anaheim dari belakang. Yayasan tersebut merancang menyerahkan satu rahsia penting. "Kotak Laplace" kepada sisa konco Neo Zeon yang dikenali sebagai Sleeves. Urusan rahsia mereka diadakan di dalam koloni perkilangan, Perindustrian 7. Sini kampung halaman Banagher Links dan dia tela Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 44.91 (-10%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By Redcode , Albbie
Pasukan X-VENTURE mendapati mereka berada di Zaman Jura. Mereka menyedari bahawa Zaman Jura bukanlah tempat untuk bersiar-siar. Inilah masanya dinosaur bermaharajalela dan haiwan bukan dinosaur mula mengembangkan sayapnya. Mereka akan berhadapan dengan kehidupan yang jauh berbeza dan berharap makhluk di sekitar tidak terasa terancam dengan kehadiran mereka. Adakah mereka boleh menjalani kehidupan di Zaman Jura yang sangat mencabar dan merbahaya? Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Redcode , Albbie
Pasukan X-VENTURE perlu berhadapan dengan situasi paling sukar dalam sejarah! Dinosaur adalah makhluk paling sukar ditentang tetapi ada satu perkara yang akan menghancurkan dunianya. Hanya satu sahaja cara paling selamat; lari! Adakah mereka terselamat daripada peristiwa kepupusan paling dahsyat ini? Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Redcode , Albbie
Haiwan purba berevolusi mengambil alih kedudukan dinosaur. Pasukan X-VENTURE bertembung makhluk yang kelihatan biasa tetapi sebenarnya berbahaya. Namun harapan tetap ada dan ketika zaman ini juga manusia primitif memikirkan sesuatu yang dirasakan idea yang bagus. Nampaknya Pasukan X-VENTURE perlu berusaha keras berhadapan dengan ancaman haiwan zaman ini. Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Chris Miller
***Winner of the 2022 Financial Times Business Book of the Year Award*** 'Pulse quickening. A nonfiction thriller - equal parts The China Syndrome and Mission Impossible' New York Times An epic account of the decades-long battle to control the world's most critical resource-microchip technology Power in the modern world - military, economic, geopolitical - is built on a foundation of computer chips. America has maintained its lead as a superpower because it has domin Learn More
USUAL: RM72.90

NOW: RM 72.90 (-0%)

MEMBER: RM 65.61 (-10%)

By Cahaya Ainn
Cinta di hatiku bagaikan angin, tak nampak dek mata kasar, tapi boleh dirasai. Pernah tak terfikir atau terbayang yang satu hari nanti kita akan bekerja dengan bekas teman lelaki kita? Sebagai babysitter pula tu! Ulya terserempak dengan Aidan, bekas teman lelaki yang telah menghilangkan diri secara tiba-tiba sepuluh tahun dahulu. Aidan terpaksa menjaga anak-anak saudaranya setelah kematian kakak dan abang iparnya. Sangat terdesak sehinggakan Aidan terpaksa menawarkan kerja Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Akif Basri , Asim Hatta
Dalam hidup ini, kita pasti berjumpa pelbagai ragam manusia yang menyakitkan hati dan mencabar emosi. Sepupu yang suka bergurau tentang bentuk badan. Kawan yang acah serba tahu semua benda. Rakan sekerja yang rasa cara dia saja yang betul. Sudahnya, kita biarkan saja mereka. Kita cuba kurangkan interaksi dan menjauhi mereka, namun penyelesaian seperti ini selalunya tidak praktikal dan tidak sihat dalam realiti kehidupan. Suka atau tidak, kita tetap perlu bersua muka dengan m Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Maria Kajiwa
Seorang demi seorang cuba membuka perniagaan di Lot 55, sayangnya semua berhadapan dengan gangguan yang menakutkan. Seorang demi seorang mati dalam keadaan tragis menjadikan kedai di Lot 55 itu semakin digeruni dan dikatakan berpuaka. Semuanya tewas di tangan Lengloi. Kehilangan Suzy juga langsung tidak dapat dikesan. Siapakah yang dipanggil Lengloi? Dari mana asalnya dan kenapa dia menghuni Lot 55? Apa yang dimahunya? Ke mana Suzy menghilang? “Kematian seseorang manusia Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By ARCTIC HUNTER
Brand Introduction Name : ARCTIC HUNTER Vision : “Perfect for You, Professional By Us“ Theme : Anti-Theft / Business-Corporate / Professional / Casual-Leisure WARRANTY : 3 Years Manufacturing Warranty Features & Highlights ✅ Business Professional Design ✅ Shockproof - The core of damping technology to reduce pressure for drop ✅ Extra Padded for Laptop/Tablet Compartment ✅ Adjustable Strap - Straps can be adjust for your own convenience ✅ Laptop Compartment (1 Learn More
USUAL: RM249.00

NOW: RM 249.00 (-0%)

MEMBER: RM 249.00 (-0%)

By ARCTIC HUNTER
Brand Introduction Name : ARCTIC HUNTER Vision : “Perfect for You, Professional By Us“ Theme : Anti-Theft / Business-Corporate / Professional / Casual-Leisure WARRANTY : 3 Years Manufacturing Warranty Features & Highlights ✅Stylish Waist Pouch ✅High Quality Adjustable Buckle ✅Casual Occasions - Daily ✅Anti-Theft Hidden Pocket – Design to secure passport / phone / money ✅Lifestyle Fashion ✅Material Composition: Leather skin ✅Heat-Release Material Learn More
USUAL: RM99.00

NOW: RM 99.00 (-0%)

MEMBER: RM 99.00 (-0%)

By ARCTIC HUNTER
Brand Introduction Name : ARCTIC HUNTER Vision : “Perfect for You, Professional By Us“ Theme : Anti-Theft / Business-Corporate / Professional / Casual-Leisure WARRANTY : 3 Years Manufacturing Warranty Features & Highlights ✅TSA 007 Lock - International Immigration Accepted Lock ( Instruction manual inside ) ✅Aluminium Handle - Durable shiny handle for carrying heavy weight item ✅Anti-Theft Friendly Design – Daily protection for exterior theft danger ✅Anti-The Learn More
USUAL: RM299.00

NOW: RM 299.00 (-0%)

MEMBER: RM 299.00 (-0%)

By ARCTIC HUNTER
Brand Introduction Name : ARCTIC HUNTER Vision : “Perfect for You, Professional By Us“ Theme : Anti-Theft / Business-Corporate / Professional / Casual-Leisure WARRANTY : 3 Years Manufacturing Warranty Features & Highlights ✅Crossbody / Messenger Bag / Shoulder Sling Bag ✅Adjustable Buckle - Left / RIght Handed Friendly ✅Casual Occasions - Travel / Day 2 Day ✅Heat Insulator Compartment - Separate Wet and Dry Items ✅USB Port - Support 2.0 Charging ✅Anti Learn More
USUAL: RM199.00

NOW: RM 199.00 (-0%)

MEMBER: RM 199.00 (-0%)

By ARCTIC HUNTER
Brand Introduction Name : ARCTIC HUNTER Vision : “Perfect for You, Professional By Us“ Theme : Anti-Theft / Business-Corporate / Professional / Casual-Leisure WARRANTY : 3 Years Manufacturing Warranty Features & Highlights ✅Stylish Waist Pouch ✅High Quality Adjustable Buckle ✅Casual Occasions - Daily ✅Anti-Theft Hidden Pocket – Design to secure passport / phone / money ✅Lifestyle Fashion ✅Material Composition: Leather skin ✅Heat-Release Material Learn More
USUAL: RM99.00

NOW: RM 99.00 (-0%)

MEMBER: RM 89.10 (-10%)

By ARCTIC HUNTER
Brand Introduction Name : ARCTIC HUNTER Vision : “Perfect for You, Professional By Us“ Theme : Anti-Theft / Business-Corporate / Professional / Casual-Leisure WARRANTY : 3 Years Manufacturing Warranty Features & Highlights ✅ Business Professional Design ✅ Shockproof - The core of damping technology to reduce pressure for drop ✅ Extra Padded for Laptop/Tablet Compartment ✅ Adjustable Strap - Straps can be adjust for your own convenience ✅ Laptop Compartment (1 Learn More
USUAL: RM299.00

NOW: RM 299.00 (-0%)

MEMBER: RM 269.10 (-10%)

By ARCTIC HUNTER
Brand Introduction Name : ARCTIC HUNTER Vision : “Perfect for You, Professional By Us“ Theme : Anti-Theft / Business-Corporate / Professional / Casual-Leisure WARRANTY : 3 Years Manufacturing Warranty Features & Highlights ✅Stylish Waist Pouch ✅High Quality Adjustable Buckle ✅Casual Occasions - Daily ✅Anti-Theft Hidden Pocket – Design to secure passport / phone / money ✅Lifestyle Fashion ✅Material Composition: Leather skin ✅Heat-Release Material Learn More
USUAL: RM99.00

NOW: RM 99.00 (-0%)

MEMBER: RM 89.10 (-10%)

By ARCTIC HUNTER
Brand Introduction Name : ARCTIC HUNTER Vision : “Perfect for You, Professional By Us“ Theme : Anti-Theft / Business-Corporate / Professional / Casual-Leisure WARRANTY : 3 Years Manufacturing Warranty Features & Highlights ✅Crossbody / Messenger Bag / Shoulder Sling Bag ✅Adjustable Buckle - Left / RIght Handed Friendly ✅Casual Occasions - Travel / Day 2 Day ✅USB Port - Support 2.0 Charging ✅Anti-Theft Hidden Pocket – Design to secure passpor Learn More
USUAL: RM199.00

NOW: RM 199.00 (-0%)

MEMBER: RM 179.10 (-10%)

By MARIA KAJIWA
~Mereka masih mengawal tempat itu…~ Kehilangan adiknya, Bahiyah memaksa Azim bergegas ke sebuah kampung di tepi laut. Azim, Ijam dan Ainuha cuba menjejaki Bahiyah. Namun, pencarian itu membawa mereka bertiga ke sebuah kem tahanan perang dunia kedua di atas sebuah bukit. Di situ, mereka berhadapan dengan pelbagai rintangan dan halangan daripada puaka yang mengawal tempat itu. Apakah punca tempat itu berpuaka? Mampukah mereka berempat keluar dengan selamat? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By ROSES ORKEDS
“Good afternoon Tan Sri” lelaki berdiri menghadap susunan fail itu berpusing apabila mendengar suara menyapa. “What a surprise!” Bella yang masih berdiri juga terpana sebelum perlahan-lahan bibirnya menarik senyum. “Asyraf? I thought Tan Sri...” “Yeah, my dad tak berapa sihat jadi saya gantikan dia. Have a sit” tangannya menunjuk ke arah kerusi berhadapannya. “Wow saya tak sangka saya sedang berurusan dengan senior saya ni” ujar Bella bernada gurau. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By NURUL SYAHIDA
Ketika Sameera terima Ishaak jadi teman lelakinya di usia 17 tahun, dia sedikit pun tak menyangka bahawa pemuda kurus kering itu akan suatu hari jadi Haque Zuhal, bintang pujaan ramai, yang lagu-lagunya akan berkumandang di corong radio, yang dramanya dimainkan di televisyen, dan yang wajahnya akan menghiasi papan-papan iklan di lebuh raya. “Meera tunggu saya, ya? Meera sabar, ya?” Tetapi apabila Haque jatuh cinta dengan wanita lain dan membuat keputusan hubungan mereka Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By SHAZELIYNNA MD SHAAT
: Hanya dia yang mengusik sukma. Hanya dia yang bertakhta di jiwa. Dia tidak sedar bila perasaan cinta itu mula berputik. Rasa sayangnya pada seseorang yang dianggap seperti seorang abang, kini berubah kepada rasa sayang terhadap seorang kekasih. Cinta yang tidak pernah diluahkan. Hanya melalui rasa cemburu dan sakit hati Bieha Allysia menunjukkan cintanya terhadap Imran Mustaqim. "Adik tak suka abang layan senior dan junior perempuan yang tergedik-gedik tu. Sakit mata ni Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By HANNAH SERRES
Kucarikan makna di sebalik sebaris kalimah mujarad itu. Terjatuh ke dalam sungai paling panjang di dunia, seorang lelaki diberikan peluang untuk hidup kali kedua. Pulang semula ke negara kelahirannya untuk mencari sebuah jawapan, dia ditakdirkan bertemu dengan sepasang kawan karib, bersama adik mereka. “Selamat pagi! Dengar khabar angin suspek pembunuhan tinggal dekat sini!”- AISYAH Pada ketika kematian demi kematian bagaikan kebetulan berlegar-legar di sekeliling. “ Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By IMRAN ZAKI
Ada antara kita pasti pernah dihambat rasa tidak tenang melampau akibat kerisauan dan ketakutan terhadap hal-hal yang tidak pasti. Segala persoalan yang muncul dalam hidup, tidak kiralah tentang masa lalu ataupun masa hadapan, semuanya seperti tidak berpenghujung. Akhirnya, kita hilang harapan. Hakikatnya, tiada siapa yang tahu apa akan berlaku dalam hidup mereka. Laksana Yusuf AS tertanya-tanya tentang nasibnya yang bersendirian. Persis Maryam berhadapan tanggapan masya Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Affieyza Ishak , Hafizuddin Ghazali , Iza Iman
SINOPSIS : BELENGGU - AFFIEYZA ISAHAK Mawarni, anak kepada pasangan Darus dan juga Manis. Dia anak kesayangan dalam keluarga. Suatu hari, ketika dia bersama abangnya Abey Luqman mengikut ayah mereka pergi mengail ikan ketutu, berlaku satu peristiwa yang merubah kehidupan mereka. Mawarni yang latah orangnya telah terjatuh ke sungai dan dibawa arus menghilang ke pusaran air di Lubuk Sireh. Dia yang dikejutkan oleh abangnya ketika sedang menjamah kuih dangai hasil air tangan si Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.01 (-10%)

By Zaifu Zaman Ahmad
Datuk Rahim akhirnya membuat keputusan untuk pulang ke kampung halamannya bagi menghabiskan sisa-sisa hidupnya di situ. Keluarganya turut dibawa sekali. Beliau telah menyerahkan syarikat Melur Holding pada kedua anak lelakinya yang masih lagi tinggal di bandar Kuala Lumpur. Tidak semua penduduk kampung dapat menerima kepulangan Datuk Rahim sekeluarga. Apatah lagi bila mendapat tahu bahawa lelaki itu ingin membuka kebun sayur dan menternak haiwan bagi me Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.01 (-10%)

By S.N. Razali , Amin Hazyq
Di dalam sesebuah organisasi, pihak pengurusan seringkali perlu menyediakan kertas kerja sebelum sesuatu agenda dilaksanakan untuk diserahkan kepada pengurusan atasan atau pihak yang berkaitan bagi tujuan penilaian. Agenda tersebut tidak kiralah sama ada untuk agenda formal atau tidak formal yang mendatangkan manfaat kepada organisasi tersebut. Justeru, buku ini bertujuan untuk memberikan panduan dan idea kepada anda tentang cara untuk menulis dan menyediakan kertas kerja pe Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Ajay Agrawal 
Disruption resulting from the proliferation of AI is coming. The authors of the bestselling Prediction Machines can help you prepare. Artificial intelligence (AI) has impacted many industries around the world-banking and finance, pharmaceuticals, automotive, medical technology, manufacturing, and retail. But it has only just begun its odyssey toward cheaper, better, and faster predictions that drive strategic business decisions. When prediction is taken to the max, industrie Learn More
USUAL: RM141.00

NOW: RM 141.00 (-0%)

MEMBER: RM 126.90 (-10%)

By SHARINA ELISA
Sebaik sahaja urusan pengebumian Anuar selesai, Aisyah memperdaya Trisya ke sebuah masjid dan meninggalkan adiknya yang berusia lima tahun itu di situ. Seorang wanita mencecah usia emas yang dikenali sebagai Tok Wan menawarkan diri untuk menghantar Trisya pulang. Malangnya, mereka telah terdengar pertengkaran di antara Mahani dan Aisyah. Dari situ, mereka mendapat tahu bahawa Trisya adalah anak luar nikah di antara ibu dengan lelaki yang bukan ayahnya. Datin Paduka Dahlia yan Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Anithsya
Sementara atau selamanya? Kemanisan yang memeritkan atau kepahitan yang membahagiakan. Ada cerita kita yang penuh dengan konflik. Ada plot mereka yang terpedaya dengan tipu helah. Berbekalkan dengan memori yang palsu, Adra Delisha bergelut dengan pelbagai kejadian yang bermula apabila dia termasuk ke alam bunian tanpa sedar dan bertemu dengan seorang jejaka bernama Amar Solehin. “Pertemuan kita bukan realiti sebenar, Abeer.” – Amar Solehin Walau bagaimanapun, satu de Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Hazreen A. Rashid
Jantung berdebar-debar, resah, gelisah dan ada kalanya sukar tidur malam ialah reaksi normal minda dan tubuh kita apabila berhadapan dengan ‘ancaman’. Respons ini menjadikan tubuh badan kita lebih bersedia untuk berhadapan dengan situasi yang sukar. Walau bagaimanapun, apabila tidak diuruskan dengan baik, respons normal itu akan berlanjutan seterusnya mengganggu kesihatan emosi dan mental kita. Kita cenderung untuk overthink, hilang motivasi dan sentiasa merasakan diri ti Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Murad Arsad
Bola sepak merupakan sebahagian daripada hidup Wira, Bob, Guna, Along dan Joe. Mereka bersahabat baik dan bekerjasama dalam satu pasukan. Mereka juga mempelajari sesuatu yang berharga dalam hidup mereka daripada sukan yang digemari seantero dunia ini. Walaupun berhadapan dengan pelbagai ranjau berduri. Rintangan dan dugaan. Mereka tetap utuh bersama. Tetapi, adakah semua ini kekal sehingga ke akhirnya? Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

Out of stock

By Salbie Salleh
Syana mempunyai impian untuk melanjutkan pelajaran ke luar negara suatu hari nanti. Namun, kelemahannya dalam mata pelajaran Bahasa Inggeris membuatkan dia sering resah memikirkan impiannya itu. Lebih - lebih lagi dengan kehadiran Firha dan Jueza yang sering memperlekehkan dirinya. Mujur Hannah, kawan baiknya sentiasa memberi dorongan. Tetapi dalam masa yang sama Syana terpaksa berhadapan dengan kesusahan hidupnya setelah perceraian berlaku antara ibu dan ayahnya. Kadakala di Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By
Ultraman 機動奧特曼 Season 2 A global mass disappearing event takes place among humanity. Rena and Shinjirou simultaneously vanish. In the wake of these events, freelance journalist Kotaro Higashi investigates this mysterious "disappearance incident." The aliens behind it are the terrorist organization Dark Star. They transmit a message to those on Earth. "Give us half of the Earth, or sacrifice half of its people... make your choice." At the same time, the recently dis Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 21.51 (-10%)

MEMBER: RM 19.12 (-20%)

By Chris Miller
***Winner of the 2022 Financial Times Business Book of the Year Award*** 'Pulse quickening. A nonfiction thriller - equal parts The China Syndrome and Mission Impossible' New York Times An epic account of the decades-long battle to control the world's most critical resource-microchip technology Power in the modern world - military, economic, geopolitical - is built on a foundation of computer chips. America has maintained its lead as a superpower because it has dominated a Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 80.91 (-10%)

By Clay
Pemburu naga terperangkap di dunia lain dan perlu berhadapan serangan maut Griffin, Siren dan juga Thunderbird. Ditambah lagi mereka berebut-rebut untuk kembali ke dunia asal. Konflik apakah yang melibatkan Pemangsa Petir? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 张安翔 , 赖昌铭
“疫情下——活着”纪录片的照片集整合了疫情下马来西亚的实况。“活着”以照片和简单的文字结合了前线人员与家属、贫穷社区、冠病康复者、人道工作者、外籍客工和难民的整体概况,并记载一个疫情的时代。 Learn More
USUAL: RM70.00

NOW: RM 70.00 (-0%)

MEMBER: RM 63.00 (-10%)

By Sufea Hareez
SEKEJAP Laila, tak seperti selalu. Sepuluh minit dah beredar. Boleh jadi lagi sepuluh minit masa tambahan yang Laila perlukan. Dania tersenyum apabila tetamu Laila mula menilik jam di pergelangan tangan. Sebentar tadi sekadar menanti Laila muncul di luar rumah. Bila Laila ambil masa lebih dari sekejap, tetamunya akhirnya ambil tempat di sofa. “I think she’s a bit nervous.” Dania mulakan perbualan. “Freak out.” Sama seperti Dania, dia tersenyum. “You boleh tung Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Ella Affandy
Kerusi yang ditolak Quehairy, isyarat untuk dia duduk, hanya dipandang dengan lirikan. Kalau ikutkan hati, memang dia nak halau saja lelaki itu pergi. “I tak datang untuk duduk.” Dahlia ketap rahang. Quehairy ketawa sinis. Memang inilah Dahlia yang dia kenal. Dan kerana inilah, dia sanggup buat apa saja untuk jadikan wanita ini miliknya. Ya, apa saja. You nak apa?” Bentak Dahlia. Melihat Quehairy yang ketawa begitu han Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Matthew S. Friedman
There are more slaves in the world today than any other time in history. Enter the world of human trafficking and explore what we can do together to end this global crime. Where Were You?: A Profile of Modern Slavery by Matthew Friedman provides an up-to-date overview of human trafficking, a largely ignored present-day evil, and recounts true stories of enslavement in Asia today. Former United Nations and USAID expert Matthew Friedman obtained in-depth first-hand knowledge w Learn More
USUAL: RM74.95

NOW: RM 74.95 (-0%)

MEMBER: RM 67.46 (-10%)

By Dr. Tiny Azleen Yahaya
PhD adalah impian kebanyakan kita yang suka belajar sejak kecil. Namun segah gelaran ‘Dr.’ yang dipanggil di hadapan nama, ia diharungi dengan air mata dan kekecewaan yang tak sanggup kita hadapi. Kita gagal kerana kurang persiapan. Apa persediaan kita sebelum berhadapan dengan ‘Permanent Head Damage’ ini? Kuncinya, konsep CARI, BACA dan TULIS. Tak perlu risau lagi, buku ini mengandungi semua yang anda perlu tahu untuk menyambung pengajian sehingga ke PhD. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Kay Omena
Menjadi anak kepada anggota barisan hadapan, Adya tak ada pilihan bila terpaksa ditinggalkan bersama satu arahan oleh si ayah yang sedang bertugas. “Abah nak Yaya tinggal kat rumah sebelah buat sementara waktu.” – Abah. Berhadapan dengan Zahri yang merupakan anak jiran sebelah, Adya rasa dunianya bagai dilanda Tsunami. Istilah tenang seolah-olah lenyap bila berhadapan dengan kerenah lelaki yang sering saja mencabar kesabarannya. Bagi Zahri pula, dia tak percaya pada Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Magnus Ekman
NVIDIA's Full-Color Guide to Deep Learning: All You Need to Get Started and Get Results "To enable everyone to be part of this historic revolution requires the democratization of AI knowledge and resources. This book is timely and relevant towards accomplishing these lofty goals." -- From the foreword by Dr. Anima Anandkumar, Bren Professor, Caltech, and Director of ML Research, NVIDIA "Ekman uses a learning technique that in our experience has proven pivotal to success Learn More
USUAL: RM276.46

NOW: RM 276.46 (-0%)

MEMBER: RM 248.81 (-10%)

By SisYoujae
“Allah tidak menurunkan sesuatu penyakit melainkan diturunkan bersamanya penawar.”(Hadis riwayat Bukhari)Didatangi UJIAN berdepan musim pandemik melakarkan 1001 kisah duka. Sebuah musibah yang tak mengecualikan sesiapa pun di atas muka bumi ini. Yang masih struggle, tertekan dan berasakan semuanya sangat membebankan... ketahuilah, anda tak berseorangan. Bangkit dan ubahlah langkah. #MoveOn Namun jika suasana ini dilihat dari sudut pandang HIKMAH, pasti lebih banyak nilai Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Akif Basri
"Aku nak tolong kawan aku, tapi aku tak tahu nak cakap macam mana. Aku patut dengar saja ke, atau aku patut cakap sesuatu...?” Kadangkala, apabila kawan datang kepada kita untuk meluahkan, timbul perasaan serba salah dalam diri; “Aku patut buat apa ni?” Diam salah, cakap pun salah. Risau nanti tersalah respons. Kekok betul. Sebenarnya, bilakah waktu yang sesuai untuk kita memberi respons? Adakah cukup dengan hanya mendengar? Menjadi pendengar yang baik bukan sekadar Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Michael Chuah
Ray mendapati dirinya dalam dunia penuh kejutan semasa mencari makhluk kejam untuk menyelamatkan Moodoo yang diculik. Mereka telah mengetahui banyak perkara daripada yang sepatutnya.Mampukah Ray, Belle dan Kaze berhadapan makhluk kejam ini demi menyelamatkan rakannya? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Baek Hee-sung (Lee Joon-gi) is a man who hides his identity and past from his wife Cha Ji-won (Moon Chae-won), a detective. On the surface, they appear to be the perfect family: a loving couple with a beautiful daughter who adores her parents. Cha Ji-won and her colleagues begin investigating a series of unexplained murders and is confronted with the reality that her seemingly perfect husband may be hiding something from her. 该剧讲述为隐藏残酷过往而改变形象 Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By Syaari Ab Rahman
Lelaki yang hebat-hebat itu bukanlah lelaki yang seperti malaikat. Dia ialah lelaki yang biasa-biasa, namun saat imannya diugut oleh Raja yang jahat, dia berani masuk ke dalam gua dan meninggalkan keselesaan hidup demi membela iman. Persis pemuda Ashabul Kahfi. Dia adalah lelaki yang biasa-biasa, namun saat berhadapan dengan ayah sendiri dan masyarakat yang jahil, dia berani mempertahankan kebenaran dan menghadapi ujian. Persis Nabi Ibrahim AS, ketika mudanya. Dia adalah lela Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Syafiq Nasri
Sampai bila nak biarkan orang tersayang anda terus menderita sakit & terkena gangguan yang tak sepatutnya? Dah banyak berubat tapi tak berkesan? Alangkah indahnya jika setiap masa anda bersama mereka tanpa sakit & gangguan tersebut. Jadi, untuk siapa novel ini? 1) Untuk anak2 yang ingin ibu bapa mereka sihat seperti biasa. 2) Untuk mereka yang berhadapan dengan masalah saka. Jika dibiarkan saka tersebut akan menjadi warisnya. 3) Untuk mereka yang terkena gangguan sihir Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Jeffrey Liker
The bestselling guide to Toyota’s legendary philosophy and production system―updated with important new frameworks for driving innovation and quality in your business One of the most impactful business guides published in the 21st Century, The Toyota Way played an outsized role in launching the continuous-improvement movement that continues unabated today. Multiple Shingo Award-winning management and operations expert Jeffrey K. Liker provides a deep dive into Toyota’ Learn More
USUAL: RM139.00

NOW: RM 139.00 (-0%)

MEMBER: RM 125.10 (-10%)

By Thomas R. Ittelson
Over 200,000 copies sold! Thomas R. Ittelson's master work for entrepreneurs, non-financial managers, business students, lawyers, lenders, and investors--the bestselling book of its kind, with over 200,000 copies in print--has gotten even better with this 20th anniversary edition. Ittelson is an expert at translating complicated financial topics in an accessible way for non-financial audiences. In this book, he empowers readers by clearly and simply demonstrating how the th Learn More
USUAL: RM84.50

NOW: RM 84.50 (-0%)

MEMBER: RM 76.05 (-10%)

By Khairul Ahmad , Syasya De Luna
Judul 1: SAMITHA Penulis: Khairul Ahmad (Zaifuzaman Ahmad) Sebuah makam lama telah ditemui secara tidak sengaja. Lalu ahli arkeologi telah ditugaskan untuk menyelidiki satu mumia yang berada di dalam makam tersebut. Anehnya makam tersebut terpaksa melalui sebuah perigi buta sebagai pintu masuk. Tidak ditanam seperti adat kebiasaan makam lama. Secara tidak sengaja Albert telah membaca satu mantera lama bagi menghidupkan mumia yang berada didalam makam tersebut sewaktu dia Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Ieya Sya
Mereka bertemu di bumi Itali. Lalu dalam masa yang singkat telah melahirkan rasa cinta yang membawa mereka ke gerbang perkahwinan. Tapi semuanya berakhir sebelum sempat ia bermula. Gara-gara satu rahsia, Khayla terpaksa mengorbankan ikatan perkahwinannya. Luth pergi meninggalkannya dengan salah faham dan dendam. Dua tahun berlalu, takdir menemukan mereka sekali lagi di bumi Turki. Kali ini Khayla bukan berhadapan dengan Luth yang lembut dan penyayang. Tapi seorang Luth yang Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

1-80 of 80

Page:
  1. 1
  2. 2
*

Back to Top