Stock Take
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' setelah terlafaznya akad 'Found 472 Related Products
By Neko
Ada banyak kes serangan mensasarkan perempuan berlaku di akademi! Adakah Joni, Emilia dan Mia mampu melindungi diri? Adakah penjenayah akan berjaya ditangkap? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

Out of stock

By
Located on the outskirts of Tokyo, Hachimitsu Private Academy is a prestigious all-girls boarding school, famous for its high-quality education and disciplined students. However, this is all about to change due to the revision of the school's most iconic policy, as boys are now able to enroll as well. At the start of the first semester under this new decree, a mere five boys have been accepted, effectively splitting the student body into a ratio of two hundred girls to one bo Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By Shera Zulghafar
"Yang duka itu cinta. Yang lara itu rindu. Dan, aku masih memilih kamu Indah dan bahagia, dua kata itu cukup menggambarkan betapa sempurnanya hidup Airis Qaisya. Namun, satu kejadian yang menimpa telah meragut segala-galanya. Dalam sekelip mata, indah itu lenyap…. bahagia itu ranap. Kakak kembarnya, Alayna Naira, melarikan diri sebelum perkahwinannya bersama Azhar Iskandar. Ayah dan ibunya pula terlibat dalam satu kemalangan yang meragut nyawa. Belum sempat dia menyap Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By
Mikoto Misaka and her friends prepare for the Daihasei Festival, a seven-day athletic competition between esper schools. Academy City opens to the public for the event, but with the whole town abuzz, no one notices when trouble stirs behind the scenes. 总人口230万人,蔓延东京西部的巨大都市。因为学生约占其中人口的八成而称为“学园都市”的这座城市,正在进行着透过扭曲世界法则来引发超常现象的力量——超能力 Learn More
USUAL: RM43.90

NOW: RM 43.90 (-0%)

MEMBER: RM 43.90 (-0%)

By
After 2,000 years of countless wars and strife, the demon king Anos Voldigoad made a deal with the human hero, Kanon, to sacrifice his own life to ensure peace could flourish. Reincarnating 2,000 years later, Anos finds that royal demons now harshly rule over lower class hybrid demons in a society that values Anos' pureblood descendants over the demons who interbred with other species, such as humans and spirits. Finding that magic as a whole has begun to decline and his desc Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By
有230万人口,其中八成人口为学生的“学园都市”,是比其他地区科技更为先进,并从事“超能力开发”的特殊地区。 而整座学园都市中仅有七人的等级5超能力者之一御坂美琴,由于她的能力与个性使然,因而被卷入了学园都市中所发生的种种事件…… In the futuristic Academy City, which is made up of 80% students, many of whom are espers possessing unique psychic powers, Mikoto Misaka is an Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 79.90 (-0%)

By Veronica Chendang
Di sebalik perjalanan hidup seseorang ada cerita tersembunyi yang tiada siapa tahu rahsianya. Sedalam mana kita mencintai seseorang, sekuat itulah sakit yang akan kita tanggung setelah dia melangkah pergi. Aku Cuma sekadar pelabuhan untuk kau singgah melepas kerinduan dan kebosanan, kemudian kau berlalu pergi tanpa sepatah kata. Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Zaifu Zaman Ahmad
Nahar, seorang wartawan telah menerima sekeping nota dan sekeping cakera padat daripada seorang anak muda yang tidak pernah dikenali. Nota itu menyatakan, seorang anak muda bernama Adrian didapati mati akibat terjun dari pangsapurinya. Namun, terdapat kemusykilan tentang kematian tersebut. Nahar diminta menonton sejumlah rakaman untuk mengetahui akan teori si penulis. Setelah menonton rakaman demi rakaman, Nahar berminat untuk meyelidik sebab kematian Adrian. Jelas semuanya Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Jaja Ahmad
Sekecil-kecil pembohongan mampu merosakkan sebesar-besar kepercayaan. Nama yang tertera dalam wasiat Allahyarhamah Dato’ Sri Hamra telah membawa Freda ke rumah agam di Kuala Kangsar. Kehadirannya di situ bukanlah kerana harta, tapi ada sesuatu yang dia cari. Tetapi bagi penghuni rumah agam pula, kepulangan Freda adalah sesuatu yang dinanti. Ya, kepulangan…. Dan yang paling menantikan kepulangannya adalah Leo Huzair, pemilik bersama rumah agam tersebut. Seperti mana Freda Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By JUNAIDI SHUKRI
Buku ini ditulis dengan niat untuk membantu masyarakat mengalami masalah susah untuk menurunkan berat badan dengan cara mengamalkan teknik dan tip pemakanan yang betul. Tercetusnya idea menulis buku ini setelah dunia dilanda pandemik Covid-19 pada awal tahun 2020. Ramai orang kelihatan risau dan takut keluar rumah kerana dibimbangi dengan jangkitan virus berkenaan ketika berada diluar rumah sehingga kita lupa pada penyakit yang sedang menunggu di luar rumah iaitu obesiti dise Learn More
USUAL: RM49.00

NOW: RM 44.10 (-10%)

MEMBER: RM 39.20 (-20%)

By Jamal Ma'mur
Dalam bidang pendidikan, semua warganegara adalah berhak mendapat pendidik. Paling minima, pendidikan wajib yang mesti dilalui oleh setiap warganegara sehingga kini adalah selama 11 tahun daripada Tahun 1 hingga Tingkatan 5. Malah seseorang itu tidak dihalang untuk mendapatkan pendidikan setinggi mungkin, selagi tuan punya dirinya berkemampuan sama ada dari segi fizikal, mental dan material. Hal ini termaktub di dalam perlembagaan negara. Walaupun kepesatan bidang pendidikan Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By
Siri Steady! merangkumi buku A dan buku B untuk memudahkan latih tubi dan rujukan mengikut topik. Soalan-soalan dalam setiap subtopik ditulis mengikut tahap penguasaan dan aras kesukaran yang berbeza yang diakhiri praktis berformat PT3 demi membimbing murid secara berperingkat ke arah pencapaian akademik yang cemerlang. Soalan berelemen KBAT juga disajikan pada akhir setiap bab untuk menguji kemahiran murid untuk me Learn More
USUAL: RM5.95

NOW: RM 5.95 (-0%)

MEMBER: RM 5.36 (-10%)

By
Nariyuki Yuiga is in his last and most painful year of high school. In order to gain the “special VIP recommendation” which would grant him a full scholarship to college, he must now tutor his classmates as they struggle to prepare for entrance exams. Among his pupils are “the sleeping beauty of the literary forest,” Fumino Furuhashi, and "the Thumbelina supercomputer," Rizu Ogata–two of the most beautiful super-geniuses at the school! While these two were thought t Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By
With dreams of becoming a composer and someday writing a song for her favorite idol, Haruka Nanami enters the Saotome Academy, a prestigious performing arts school made up of students who are either vying to become an idol or a music producer. Haruka becomes acquainted with six of her classmates, who are all competing to become idols. For her project, she must team up with another student as an idol-producer team, and if they are successful, they will join Shining Agency afte Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By Zaza Qry
Yang aku selalu tahu, kau adalah untukku. Ziyara yang tidak pernah mencintai lelaki, terjatuh cinta dengan majikannya sendiri. Lelaki yang punya aura, walaupun sudah berusia. Selama ini dia tidak terfikir akan terlibat dalam cinta skandal seperti ini. Namun, dirinya dikhianati lelaki itu. Disebabkan insiden yang tidak pernah Ziyara terfikirkan itu, dia terpaksa tinggal dengan lelaki yang nampak macam bencikan dia sebagai perempuan iaitu Hanz. “Dengan aku, masih boleh Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Azieana
Rindu itu ada bila kau sudah tiada. Adam menikahi Arissa setelah mereka ditangkap khalwat di sebuah hotel. Malah, Adam turut menuduh Arissa sengaja memerangkapnya. “You muncul depan bilik I ni kenapa? Saja nak tengok tubuh I?” “You... you jangan salah faham. I datang ni sebab nak ajak you makan malam. Bukan suka-suka nak tengok ketul-ketul roti ban kat tubuh you tu.” “Kalau suka-suka nak tengok pun tak apa. I halalkan sebab you pun halal untuk I, kan?” Arissa Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Mudin Ezairi
Cinta itu umpama membina kerajaan. Kita bersama mentadbir zahir dan batin. Kahwin suka sama suka setelah sekian lama terpisah! Namun ada hati yang berbolak-balik. Yang seorang sudah bersedia sehingga sanggup mencari kekasih hatinya itu. Yang seorang lagi pula waswas. Takut tatkala menempuh first night nanti. Hesy, peninglah budak berdua ni! “Aku nak kau percaya pada aku. Setidak-tidaknya, kalau aku terpaksa tinggalkan kau esok lusa lepas kita bernikah, aku tenang. Aku tahu, Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Sayhazs Zailie
“Usahlah kau bersedih, Di hadapanmu aku hadir, Memadam resah dah curiga dari hatimu…” ARYAN ALFIANSYAH WONG. 10 tahun kejar impian, akhirnya lelaki itu putuskan untuk pulang setelah puas menjelajah semesta alam. Tak sabar rasa nak bersua. Dah rindu sangat pada keluarga. Tapi baru beberapa minit touch down, belum pun sempat sampai rumah, Aryan diculik geng Crazier... The most wanted criminal gang in Malaysia! Sebab? Dia anak Aryawan Wong, hartawan terkenal Indonesia. Da Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Nour Huda Badarsila
Sebuah rasa yang tidak mampu dizahirkan namun ianya sentiasa ada Merawat hati yang luka bukanlah mudah dan setiap orang ada pelbagai cara untuk menghadapinya. Lantaran itu Kabir memilih untuk bersikap dingin dengan semua kaum Hawa yang bertandang. Tapi tidak bagi Nuha… selagi detaknya masih membisikkan nama Kabir, selagi itu dia mahu mencuba. “Selipar pun orang pakai sepasang jadi takkan manusia yang baik macam Kabir ni nak hidup seorang diri saja.” - NUHA ZAMILAH Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By
Siri Steady! merangkumi buku A dan buku B untuk memudahkan latih tubi dan rujukan mengikut topik. Soalan-soalan dalam setiap subtopik ditulis mengikut tahap penguasaan dan aras kesukaran yang berbeza yang diakhiri praktis berformat PT3 demi membimbing murid secara berperingkat ke arah pencapaian akademik yang cemerlang. Soalan berelemen KBAT juga disajikan pada akhir setiap bab untuk menguji kemahiran murid untuk me Learn More
USUAL: RM5.95

NOW: RM 5.95 (-0%)

MEMBER: RM 5.36 (-10%)

By
Siri Steady! merangkumi buku A dan buku B untuk memudahkan latih tubi dan rujukan mengikut topik. Soalan-soalan dalam setiap subtopik ditulis mengikut tahap penguasaan dan aras kesukaran yang berbeza yang diakhiri praktis berformat PT3 demi membimbing murid secara berperingkat ke arah pencapaian akademik yang cemerlang. Soalan berelemen KBAT juga disajikan pada akhir setiap bab untuk menguji kemahiran murid untuk me Learn More
USUAL: RM5.95

NOW: RM 5.95 (-0%)

MEMBER: RM 5.36 (-10%)

By Kaoru
Sekarang ada dua presiden MPP di Akademi Momos – Alex dan Putera Gion! Untuk menentukan siapa lebih layak memegang jawatan tersebut, Pengetua Evan mengarahkan mereka untuk melayani tetamu penting, Encik Hatt Powell. Siapakah bakal menjalankan tugas dengan lebih baik dan berjaya mengekalkan takhta? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Woorie Hue
Pandang dengan mata hati. HIDUP Zinnirah berubah 180 darjah setelah ibu bapanya meninggal dunia disyaki akibat membunuh diri. Demi melangsaikan hutang yang ditinggalkan bapanya, Zinnirah mengikat kontrak dengan Tango sebagai profiler tanpa menyedari bahawa percaturannya itu adalah jerat yang mampu memakan diri. “You that resemble her makes me lose my mind. What should I do to you?”- QAREEB Bagi Qareeb, wajah Zinnirah sangat mirip dengan bekas isterinya yang tidak dapat di Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Jules
Sekon Juliet rusuk Romeo, laksana terhenti... Abadi cinta hati Evian vs grape sparkling juice menemukan kembali Railynn dan Marc di MyAngel’s Café, sejak pertemuan pertama mereka 14 tahun lalu. Kini, gadis yang digelarnya My Angel benar-benar ada di hadapannya. Marc tekad menawan Railynn. Bermacam cara dilakukan bagi mengukuhkan janji, sumpah dan akad yang dimeterai termasuklah mengekori Railynn hingga Marc mendapat jolokan male-escort. “I sudah bersumpah… berjanji… Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Bella H.
Dunia yang malang, hati yang kecil, jasad tidak indah, sudikah kau menyambut? Kalau mahu mengenal cinta, harus berkenalan dengan sakit hati… Ya, aku sakit hati, tapi aku sanggup buat apa saja asalkan dia sedar kewujudan aku. Panggillah aku perempuan tak tahu malu, terdesak dan tak sedar diri, aku tidak akan berganjak dan mengalah – AISYA Berjuta misi Aisya lancarkan untuk memikat Zill De Leon • Tampal lolipop pada lokar • Bagi pick up line yang diinspirasikan oleh S Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Anis Shikali
Janji tetap perlu dikotakan. Biarlah orang kata dia gila. Zerlindah Jawhara tak kira. Sebagai pengapit, dihadiri juga majlis perkahwinan bekas kekasihnya , Zafeeq. Untungnya dia, terjumpa pula dengan Shawn Adam. Rupanya sebiji macam Liam Hermsworth. “You know what? I’ll have to make you mine! You’re not my type, but I just… have to.”- Adam “Try me!” – Zerlindah Dalam pada Adam kata Zerlindah bukanlah jenis perempuan yang dia suka, dia juga yang macam orang sas Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Wazura Ramly
Dunia yang berbeza bagai langit dan bumi, bukankah ada udara yang berada di antaranya dan menyatukan kedua-duanya? Mereka dari dunia yang berbeza, ibarat langit dan bumi! Si jejaka dari dunia bergemerlapan, popular, glamor dan digilai ramai. Si gadis pula dari dunia pendidikan, cendekiawan, glamor dalam kelompok tersendiri. Tidak diduga dan tidak dirancang, pertemuan ini telah mengikat kedua-duanya. Felix Iskandar... kariernya berada di kemuncak, segala-galanya tersusun rapi. Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Syu Ariani
… yang memberi aku perasaan itu. TIGA tahun terpisah dan kemudian bertemu semula, Nurul Aileen tidak mampu menyorokkan perasaannya terhadap Adam Haidar. Kerana sememangnya, hatinya hanya menginginkan Adam. Hanya dia! Tetapi… “Ada apa dengan kita?” – Adam Haidar Layanan dingin Adam jauh berbeza dengan setiap gerak-gerinya. Aileen yakin Adam turut berkongsi perasaan yang sama dengannya. Namun sayang, tidak semudah itu. Di antara Aileen dan Adam, ada satu tali penghub Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Elvroseth
Puteri Ajla Zulaikha. Seindah-indah kisah di antara kisah. Di matanya, ada seorang lelaki, bermata biru, senyuman manis bagai madu. Di matanya, lelaki itu harus dia kejar, harus ada di dalam genggaman tangannya, harus ada di dalam hatinya. Dia akan dapatkan lelaki itu walaupun maruahnya diragut dan egonya tiada. Dia bersumpah, dia akan kejar Yousuf sampai mati! Muhammad Yousuf Bin Abdullah. Seindah-indah mata biru yang memandang. Di matanya, Zulaikha gadis yang bijak, berani, Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Mia Azwari
Mikayla Delaila, nama yang indah tetapi tidak seindah peribadinya. Degil, tamak dan sombong, itulah sikap sebenar Kayla. Dalam diam, dia mencintai anak sahabat ibu bapanya sejak kecil. Hanya Syed Aryan Harraz lelaki yang memahaminya dan dia inginkan lelaki itu menjadi suaminya. Namun dia hanya bertepuk sebelah tangan. Kayla tekad ingin merampas Aryan daripada Husna. Bagi Kayla, hanya dia yang layak bergelar isteri Aryan. ‘Kayla akan buat supaya abang sendiri yang nak terusk Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Ieya Sya
Dianggap sebagai ‘pesalah’ selama bertahun-tahun menjadikan Sara seorang yang paranoid, menyendiri dan menutup diri sendiri dari dunia luar. Apatah lagi yang menjatuhkan hukuman itu adalah Kifli, darah dagingnya sendiri. Hadirnya Faz, seorang lelaki halimunan di alam mimpi membuka ruang untuk dia melarikan diri dari realiti. Disangka cuma teman ilusi mimpi, rupa-rupanya Faz wujud di alam realiti. Mereka berjanji untuk bertemu setelah wujud rasa indah antara mereka. “C Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Kaoru
Ketua editor sebuah majalah terkenal dunia akan datang melawat Akademi Momos dan Pengetua Evan menugaskan ahli Majlis Perwakilan Pelajar untuk menguruskan lawatan tersebut. Tetapi sebelum tetamu penting mereka tiba, flu tiba-tiba merebak di sekolah! Mampukah Alex dan putera menangani situasi ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Ibnu Ibrahim At-Tawari
Kutelusuri jejak-jejak sejarah mencari Keris Taming Sari, bermula dari kerajaan Majapahit sehingga ke kerajaan Melaka. Kutelusuri Sulatatus Salatin, Sejarah Melayu dan tak lupa Hikayat Hang Tuah sendiri kerana keris ini milik Laksamana Hang Tuah. Kutemui juga Sang Kertaksa, Patih Gajah Mada, Seri Betara Majapahit, Aria Putera di Bukit Pancalusa, Sang Persanta Nala di Gunung Wirana Pura, Syeikh Mansur di Hulu Melaka, Suraprabhawa Raja Majapahit, Patih Kerma Wijaya, baginda Sul Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By Nia Qurratun’Aini
Ada satu rahsia yang kupinta daripada Tuhan. Lalu, Dia berikan kau sebagai jawapan. Hadi Muqri dan Suria Aqilah, berkawan baik sejak kecil lagi. Tapi, takkan kawan saja? Salah sorang langsung tak ada rasa cinta? Mestilah ada. Perasaan cinta itu, Hadi yang rasakan. Bila dia luahkan, Suria letak Hadi dalam friend zone. Bila dah kena friend zone, Hadi ambil keputusan untuk move on. Setelah tujuh tahun berlalu, Hadi dan Suria bertemu semula. “Kenapa kau tak kahwin lagi?” Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Crystal Anabella
Zynn dan V dibesarkan bersama sejak kecil. Gelaran ‘childhood sweetheart’ memang tak asing bagi mereka. Namun, kemunculan Rita sebagai ‘kakak’ V menimbulkan rasa kurang senang Zynn. “I janji, lepas I habis belajar dan ada kerja tetap, I melamar you jadi isteri I.” Itu impian terbesar Zynn. Dan V sangat mempercayai pemuda itu. Malangnya, janji tinggal janji. Percintaan mereka umpama sebuah drama rekaan Zynn. “Jangan sesekali kau menagih maaf aku. I hate you Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Jamaliah Juni
Buku ini mengisahkan tentang tiga sahabat baik bernama Suhaibah, Raqib dan Taufid yang hidup sederhana bersama keluarga masing - masing. Suatu hari ketiga - tiga sahabat sebaya itu berehat - rehat di bawah sebatang pokok yang rendang. Mereka berbual - bual tentang keseronokan hidup dalam kemewahan. Kehidupan mereka berubah setelah mereka menjumpai banyak harta karun di sebuah bukit tinggi. Namun sifat tamak telah meracuni fikiran ketiga - tiga sahabat baik itu. Apakah yang ak Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By Nia Afeerah
Sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula perhubungan suami dan isteri. Bahtera perkahwinan yang terbina atas dasar cinta juga tidak terlepas daripada dilanda gelora, ada pasang dan surutnya. Walaupun sudah 5 tahun Hazriq Iskandar mendirikan rumah tangga bersama Aiza Reena, mereka masih belum dikurniakan zuriat. Namun, perkara itu langsung tidak menjejaskan rasa cinta Hazriq kepada Aiza. Campur tangan Harlina iaitu kakak Hazriq menjadi titik permulaan kepada segala-galanya. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By
At the renowned Shuchiin Academy, Miyuki Shirogane and Kaguya Shinomiya are the student body's top representatives. Ranked the top student in the nation and respected by peers and mentors alike, Miyuki serves as the student council president. Alongside him, the vice president Kaguya—eldest daughter of the wealthy Shinomiya family—excels in every field imaginable. They are the envy of the entire student body, regarded as the perfect couple. However, despite both having alr Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By
"Hanako-san, Hanako-san...are you there?" At Kamome Academy, rumors abound about the school's Seven Mysteries, one of which is Hanako-san. Said to occupy the third stall of the third floor girls' bathroom in the old school building, Hanako-san grants any wish when summoned. Yashiro Nene, an occult-loving high school girl who dreams of romance, ventures into this haunted bathroom...but the Hanako-san she meets there is nothing like she imagined! Kamome Academy's Hanako-san...i Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By
Although traumatized by witnessing the murder of his parents by one of the Choushuu, Ichimura Tetsunosuke's thirst for revenge leads him to desire strength. At the age of 15, Tetsunosuke approached the Shinsengumi, wanting to become one of its members. However, Tetsunosuke lacked the skill, mind, and will to emotionlessly cut down whoever threatened peace and the Shinsengumi. Even with the support of his brother Tatsunosuke and his newfound friends of the Shinsengumi, little Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Ruqayyah Muhd
Biasanya, persepsi awal orang awam mengenai diet sihat itu suatu yang mahal, susah untuk dibuat dan sukar diikuti mesti diubah. Hingga menyebabkan ramai yang terbantut hasrat mahu mengubah pemakanan kerana memikirkan kos-kos bulanan yang akan meningkat. Tidak dinafikan, diet sihat yang sering dipaparkan dan dikongsikan banyak mempunyai menu-menu barat dan sukar untuk diikuti. Apatah lagi, apabila sudah biasa makan nasi bercicah sambal, mahu tukar makan ‘Grilled chichen wi Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 31.50 (-10%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By AZIZAH AMI
TERSEDAK Rinie tatkala Alif membawa seseorang ke rumah untuk diperkenalkan padanya. Macamlah dia tak kenal dengan Abu tu. Setiap kali dia ke bengkel, mata lelaki itu galak memandang daripada atas ke bawah. Gatal bukan main! "Keluarlah berkenalan dengan dia." Alif memaksa. "Abang Long tak nampak ke Rinie tengah makan tengah hari ni? Abang Long pergilah layan dia. Suruh Rinie pula dah," rungut Rinie lalu meneguk air kosong dengan laju. Arin dah menggeleng geram. "Lepas makan, A Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By SHUKRIAH RODZI
Permainan bunuh-membunuh yang bersifat seperti teka-teki sebegitu benar-benar memberi adrenalin yang menggetarkan jantungnya. “Kau berani terima tak job ni? Dia ofer banyak bagus maaa! Memang upah lumayan kau boleh dapat. Kalau tolak, rugi la.” Zappp! Terus terbenam. Tanpa kekok, mata pisau skalpel yang tajam bersinar terus ditujah untuk membelah bahagian lapisan kulit perut yang telah kaku itu dalam satu garisan yang selari dan simetri. “Alahhh... Apa yang peliknya k Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Illa Shanahila
Nura hampir nak hantuk kepala ke meja bila dia ‘terpaksa rela’ menjadi pembantu kepada Aryan yang digelar si Putera dari Antartika. Dah la sinis semedang dan beku memanjang, super pembuli tak payah cakap. “I nak you iklankan cari secretary baru untuk gantikan you. Ciri-cirinya, berperwatakan menarik, bujang, umur 27 tahun ke bawah dan sedap mata memandang.” - Aryan. Bulat mata Nura memandang encik bos di depannya. Hari pertama masuk pejabat, sudah mahu mencari pengga Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By AMIR HAMZAH AZIZ
Misteri kemunculan van hitam menggemparkan dan menakutkan penduduk Kampung Selasih. Van hitam itu juga dikatakan mempunyai kaitan dengan van yang terjunam ke dalam gaung dan mengorbankan lima beranak 25 tahun lepas. Van hitam yang dikatakan berpuaka itu memerlukan ' KORBAN ' setelah sekian lama menyepikan diri. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Xiao Jiangnan
Ketika Botani mengeksploitasi ais boleh bakar, mereka menemui dinosaur di laut dalam secara kebetulan. Dinosaur itu bergelembung di kepala dan hidup di sebuah pulau yang ditutupi gelembung. Pada masa yang sama, Ketua Baryonyx disembuhkan oleh Botani. Maka, Botani pun mendapat kepercayaan daripada Baryonyx. Namun, rahsia pulau gelembung terbongkar setelah Polong diculik. Rupa-rupanya kemunculan pulau gelembung dan dinosaur berkaitan dengan pokok yang boleh mengeluarkan gele Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 14.31 (-10%)

MEMBER: RM 12.72 (-20%)

By Nasrun Talib
Maryam merupakan seorang penuntut ilmu yang sering dihujani derita dan ujian. Bermula pengembaraan Maryam mencari ilmu di bumi Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) sehinggalah berjaya menyambung pengajian ke Australia. Dia tekad untuk menggapai impiannya, walaupun hampir tersungkur di tengah jalan. Maryam telah menerima sepucuk surat misteri yang telah diamanahkan kepada Mak Kiah sekian lama. Warkah tersebut telah merungkai setiap episod perjalanan hidup yang dilaluinya. Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By FARA HANA
" Kata orang kecewa dalam percintaan itu perkara biasa tapi tidak pada seorang lelaki yang bernama Tengku Kayden. Sakitnya terkandas dalam percintaan itu sangat sukar ditelan sehingga menjadikan dia seorang pendendam. Dek kerana itulah dia dan Zandra Nur Tatiana disatukan walaupun tanpa kerelaan gadis itu. Tujuannya hanya satu, dendamnya perlu terbalas. Kesakitan yang dirasakan selama ini perlu ada yang turut merasainya supaya hatinya puas! Adakah adil buat Zandra untuk terse Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By NAJMI FETIH
Menceritakan tentang bagaimana permulaan perkenalan antara orang yang berjaya menarik Khairul Rafeeq kembali mencintai Pencipta dengan orang yang paling disayangi watak utama iaitu abangnya, Aiman. Apa yang menariknya dalam KSBP4 adalah membongkarkan segala persoalan dan tanda tanya yang ditimbulkan dalam siri-siri sebelumnya. “Takkan nak ngorat awek tengah-tengah jalan kot bro? ni set-set tudung labuh p Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By
Itaewon Class tells the story of ex-convict Park Sae-ro-yi (Park Seo-joon) whose life has been turned upside down after he gets expelled from school for punching a bully and his father is killed in an accident. Following his father's steps, he opens his bar-restaurant DanBam (Sweet Night) in Itaewon. Alongside his manager, Jo Yi-seo (Kim Da-mi) and his staff, he strives towards success and reaching greater heights while battling against a food conglomerate. 个性正直的 Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By Teme Abdullah
Setelah mengejutkan peminatnya dengan pengumuman tergempar dahulu, Latif Purnama hilang daripada radar. Masyarakat tidak tahu apa yang berlaku kepadanya. Ada juga yang menyangka dia telah bersara. Hampir setahun kemudian, tiba-tiba dia muncul semula dengan album baharu. Karya yang sedikit ganjil berbanding karya-karyanya sebelum ini. Karya yang membahayakan nyawanya Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By
The Hiden Zero-One Driver can only be used by the company's president. Whose will was the one that led to the creation of this device and it falling in the hands of Aruto Hiden? Zero-One's birth story will be revealed! Kamen Rider Zi-O, who fought as the greatest Demon King of Heisei Kamen Riders chose to reset the world and live a new life. Why does Sougo Tokiwa transform into a Kamen Rider again and meet Zero-One? Kamen Rider Zi-O's true ending chosen by Sougo will be revea Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By The Bingkisan Hati , Azura Zam
Buku BANGKITLAH JIWA mempersembahkan nukilan istimewa daripada dua minda penulis, hasil kolaborasi pertama antara TheBingkisan Hati bersama Azura Zamri. Dengan kata sepakat, mereka menurunkan cebisan makna penulisan setelah pasti akan diskusi antara mereka bahawa bentuk penyampaian yang puitis serta gaya bahasa yang mudah, sesuai buat semua lapisan masyarakat. Nukilan mereka ini berkaitan dengan jiwa yang sentiasa dahagakan kasih sayang Pencipta-Nya. Ia adalah himpunan ka Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 18.00 (-10%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri
Buku ini merupakan kompilasi risalah atau tips nasihat berkenaan dengan isu perkahwinan untuk pengantin baru yang sesuai untuk dihadam dalam bentuk bacaan santai. Antara nasihat yang terkandung di dalam buku ini ialah - Dalam perkahwinan bukan semuanya manis dan indah, tetapi hakikat kehidupan penuh dengan ranjau dan duri. Justeru itu, sebarang bentuk ombak, onak dan duri perlu deselesaikan dengan penuh hikmah dan bijaksana. - Buangkanlah sifat “awak salah” dan “saya Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Fatimah Saidin
Sebuah kisah kekeluargaan yang dirakamkan melalui pandangan Fatimah yang melihat perselisihan dan pilih kasih dalam keluarganya. Dia tidak mengerti mengapa ibunya membenci Abang Jalil sehingga abangnya itu tersingkir setelah kematian ayahnya. Dia juga melihat kejayaan kak long and abang ngahnya belajar di sekolah berasrama penuh. Semua pergolakan ini dilihat secara positif oleh penulis sehingga menemukan semula secara harmoni semua ahli keluarga ini yang kini sudah pun dewasa Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Dr. Liza Adnan
Walaupun masa kecil aku kawan dengan monyet, dah besar aku berjaya juga jadi orang! “Aku dulu orang susah. Susah sangat. Tinggal pun dalam hutan tak ada elektrik, tak ada air paip. Kawan-kawan tak ada sangat, jadi aku berkawan dengan binatang. Ada lembu, ada kera. Main pun sendiri-sendiri je. Kadang-kadang main dengan Ayah Chik. Tu pun selalu gaduh. Jadi aku main dengan lembu dan kera je. Panjat pokok. Berlari sana sini dalam kebun getah Tokki. Kami tak ada kereta. Nak ke Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By
It is a story centered on an ex-military force character, Hassan (Hairul Azreen) that left his family when he was young. He became a military man to overcome his demon and to escape the injustice towards his family and community committed by Raja (Dain Iskandar). After his stint in the army, Hassan returns to help out his family and settle a debt owed by his sister Zain (Fify Azmi) in an MMA match. Hassan and Zain had to fight a rematch with Vee (Ismi Melinda) and Rayyan (Jos Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Hidayahtulhusra
Amna Safiya dan Dzafri Mateen dipertemukan di bumi Sabah saat hati mereka rapuh dan luluh. Tanpa sedar, pertemuan yang tidak diduga itu saling menyembuhkan hati yang berdarah. Walaupun tidak diluahkan, mereka seakan-akan memahami isi hati masing-masing. “Banyak ambil gambar tadi?” - Dzafri Mateen “Banyak. Cantik tempat ni. Saya tak tahu sangat pasal tempat-tempat menarik kat Sabah ni. Nasib baik awak ada.” - Amna Safiya “Kalau macam tu, apa kata lepas ni awak jadi p Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By
Soma Yukihira, who has been honing his cooking skills at his family diner, “Yukihira,” all his life, enters a super elite culinary academy called “Totsuki Saryo Culinary Academy”. He improves as a chef through interactions with other chefs in and out of the academy, but everything changes when Azami Nakiri takes over the commander-in-chief position at the academy. With the Central Gourmet Organization ruling over the academy, the students are no longer allowed to cook Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By Dr. Ahmad Syauqi Ibrahim
Apakah hubungan roh manusia dengan jin qarin? Bagaimana roh-roh saling berjumpa? Bolehkah roh orang mati dan roh orang hidup bertemu? Apakah yang terjadi kepada roh sewaktu bermimpi? Apakah yang terjadi kepada roh setelah kematian? Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

1-472 of 472

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top