0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' siri putera: dendam kerabat 'Found 1724 Related Products
By Candy Factory
Eksklusif di Popular! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-0%)

By Acik Lana
Bergelar isteri sejak berusia sembilan belas tahun, Hayla tak pernah bahagia. Malah cukup terseksa tatkala menjadi mangsa keganasan suaminya sendiri. Perbezaan usia yang ketara membuatkan Zafran begitu keras menjunjung ego. Gila kuasa! Semua mahu diatur suaminya dari A to Z. Lima tahun menadah sepak terajang, Hayla tekad untuk melarikan diri. Beberapa siri pertemuan dengan seorang pemuda ‘tak berperasaan’, perlahan-lahan telah mengubah rentak hidupnya. Dan siapa sangk Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Candy Factory
Impian Joni untuk melihat konsert Mikael di Prague menjadi kenyataan. Dia bukan sahaja akan menghadiri konsert tersebut, malah menjadi pasangan Mikael di majilis makan malam dan tari-menari. Sebelum itu Mia dan Emilia berusaha mengubah Joni menjadi gadis anggun dengan mengajarnya etiket sosial. Adakah mereka berjaya menjadikannya gadis anggun dan beradab? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Sisyoujae
Tanya diri korang, dalam sehari berapa kali korang salahkan diri sendiri? #ingatAllahSWT Hidup ni tak lari dari konflik dan masalah. Kadang-kadang, kita cuba jadi hero selesaikan masalah orang sampai lupa hal sendiri. Kadang-kadang kita buat perkara baik tapi jiwa sentiasa berkecamuk. Kadang-kadang kita terlalu nak jadi macam orang lain hinggakan banyak alasan dan halangan dalam diri. Buku ni (bukan komik atau novel!) tak nak suruh korang salahkan diri sendiri dan keliling, Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Alia Alizs
Pertemuan singkat aku bersama Zahwan di bumi Borneo telah menjalinkan hubungan cinta tanpa pengetahuan Adil, abang kandungku. Zahwan telah berjanji setia padaku, tapi akhirnya hilang tanpa berita dan lupa segala janji. Kerana janji itu, aku setia menanti dan menutup pintu hati untuk lelaki yang ikhlas menghargai aku. Faliq... maafkan aku! “Sanggup kau buat aku macam ni, Wan! Sanggup kau khianati persahabatan kita. Sampai hati kau nak rampas kebahagiaan aku.” – Faliq. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Nasa Yusof
Tahukah bahawa Novelis Nasa Yusuf merupakan penulis di laman Fiksyen Shasha? Kini karya beliau iaitu Mastermind sudah pun dicetak! DANGKAL PADA AKAL, BURU IKUT NAFSU Mangsa yang diculik semua wanita, namun dipilih. Pilihannya pula menjurus kepada kefahaman psikonya sendiri. Mereka diseksa, dibiarkan dan dibunuh kejam. Organ mereka diambil, mayat mereka dicampak dan dibuang. Namun, perilakunya bertujuan. Tindakannya juga mengikut arahan. Haikal seorang bekas anggo Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Riley Fizan
Kalau tak dapat menjadi Sirius, kau perlu mampu menjadi Polaris.” ************************* “Awak masih hidup, Hakimi. Awak cuma hilang dan sekarang saya cuma perlu cari awak!” – ADRIYANA . Selepas enam tahun berlalu, bersama tekad itu Adriyana merancang untuk memulakan semula misi mencari Hakimi Adam Song, lelaki yang bersinar umpama bintang di matanya. Si bintang POLARIS. Mustahil manusia hilang begitu sahaja di dunia ini. Bersembunyi mahupun tersembunyi, p Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Dr Mohd Hilmi B Abdullah
Perubatan Ibnu Sina mungkin belum lagi terkenal di negara ini. Perubatan ini selalu disalah anggap sebagai perubatan homeopati, sedangkan terdapat banyak perbezaan antara kedua-dua disiplin ilmu perubatan tersebut, tanpa menafikan terdapatnya beberapa persamaan antara kedua-duanya. Perubatan Ibnu Sina, di sebalik usianya yang telah pun mencapai angka seribu tahun, masih lagi diamalkan secara serius dan efektif di India, Pakistan, Asia Tengah, dan Eropah. Malah, di India dan P Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.60 (-10%)

By
The four princes of the Kingdom of Granzreich are aiming to become the next king. Under the guidance of the royal tutor Heine Wittgenstein, while overcoming various obstacles and sometimes hesitating, they grow little by little. Appearing before them are twin princes from the Kingdom of Romano. Even though these princes look cute on the surface, they are actually extremely sadistic...! Towards such an unprecedented crisis, Heine and the four princes perform "educational guida Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Fariesya Fauzy
Nur Syakhaira seorang gadis miskin yang bercita-cita untuk menjadi seorang doktor terjerat dengan cinta monyet bersama Iqram Muhaimin, pewaris IZE Holding yang terlalu mengikut telunjuk keluarganya. Mereka kemudian mengikat KONTRAK CINTA. Tempoh 8 tahun diberi untuk samakan jurang antara keluarga mereka. “Iqram tahu Khaira cintakan Iqram seperti mana Iqram cintakan Khaira. Iqram hendak kita stick pada plan kita. Lagi lapan tahun, kita jumpa balik di depan sekolah dan lep Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Isandra
Satu peristiwa membuatkan Hazril Mifzal menjauhkan dirinya dari keluarga lantas bekerja sebagai pelayan di sebuah warung. Dia juga nekad mahu menjauhkan diri dari semuanya. Namun, pertemuannya dengan Mia Adlina mula mengubah sedikit sebanyak prinsip yang dipegang. Setelah kecewa dengan kecurangan kekasihnya yang bernama Aqil Thaqif... Mia Adlina mengambil keputusan untuk meminta bantuan Hazril Mifzal bagi membalas segala perbuatan Aqil kerana telah curang dengannya. “Apa?! Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Aesya Azahar
Disebabkan tidak percaya dengan plot cerita novel dan drama yang cliché bagi mereka, telah mencetuskan idea gila antara dua sahabat. “Since kau kata tadi kau tak percaya lelaki boleh berubah hanya semata-mata sebab perempuan, aku cadang kita buat something yang boleh cabar hipotesis kau tu!” – Farah Zhafri Adam, seorang lelaki yang kaki perempuan dan pemabuk telah menjadi calon eksperimen itu. Maka bermulalah Ops Goda+Ubah=Success (Tinggalkan). Dengan menggunakan tig Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By
A sequel to the main series and follows the Aqours girls as they prepare to enroll at a new school. While the first and second years run into some unexpected trouble, the third years end up going mysteriously missing on the way to their graduation trip. Separated, the girls begin to realize the value of their friendships as they attempt to find a solution to their various crises. 电影版剧情接续电视动画第二季结尾内容。 Aqours在最后一次以浦之星女学 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By KK Ng
SIRI ADIWIRA: WIRA HIJAU 1 Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 7.12 (-20%)

MEMBER: RM 7.12 (-20%)

By KK Ng
SIRI ADIWIRA: WIRA HIJAU 2 Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 7.12 (-20%)

MEMBER: RM 7.12 (-20%)

By Noorfadzillah
Penemuan mayat mengecut tanpa kepala menggemparkan satu negara. Pihak polis yakin, ia perbuatan pembunuh bersiri berdarah dingin. Namun tidak pada Amirul dan Tok Yazid yang berharap andaian mereka salah apabila sesuatu dari gua terlarang itu telah dibangkitkan oleh seseorang. Citra Hana, gadis kesayangan Amirul hilang dari kampung setelah mengalami tekanan hidup yang membuatkan dirinya tertekan. Amirul nekad mencari dan membawa balik gadis itu meski bermacam kecaman buruk Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By 三宅陽一郎
從我們熟悉的Siri、掃地機、電玩遊戲、自駕車, 到未來的智能保母、醫療機器人、或線上客服、翻譯等等, AI將成為你我日常生活中無可取代的好夥伴, 每一個人都應該了解人工智慧的基本知識。   誠司任職於某家商社。有一天,主管下令要他「籌備一個運用人工智慧機器人──喬巴的新專案」。誠司心想:「到底什麼是人工智慧啊?」正當他煩惱著不知 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk meningkatkan keberke Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk meningkatkan keberke Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Based on the latest CEFR-aligned curriculum *The incorporation of SOW (Scheme of Work) to indicate the learning standard of each exercise will help teachers and parents to assess the students' level of performance *The KBAT questions in this book will strengthen the students' ability to apply, analyse, evaluate and create *The books in this series are comprehensive and practical to be used in assisting students learn effectively Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Based on the latest CEFR-aligned curriculum *The incorporation of SOW (Scheme of Work) to indicate the learning standard of each exercise will help teachers and parents to assess the students' level of performance *The KBAT questions in this book will strengthen the students' ability to apply, analyse, evaluate and create *The books in this series are comprehensive and practical to be used in assisting students learn effectively Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Based on the latest CEFR-aligned curriculum *The incorporation of SOW (Scheme of Work) to indicate the learning standard of each exercise will help teachers and parents to assess the students' level of performance *The KBAT questions in this book will strengthen the students' ability to apply, analyse, evaluate and create *The books in this series are comprehensive and practical to be used in assisting students learn effectively Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Based on the KSSR syllabus *The various exercises which incorporate the DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) will help teachers and parents to assess the students' level of performance *The KBAT questions in this book will strengthen the students's ability to apply, analyse, evaluate and create *The books in this series are comprehensive and practical to be used in assisting students learn effectively Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Based on the KSSR syllabus *The various exercises which incorporate the DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) will help teachers and parents to assess the students' level of performance *The KBAT questions in this book will strengthen the students's ability to apply, analyse, evaluate and create *The books in this series are comprehensive and practical to be used in assisting students learn effectively Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk meningkatkan keberke Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk meningkatkan keberke Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk meningkatkan keberke Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk meningkatkan keberke Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By Candy Factory
Aduhai pelajar Akademi Momos tidak puas hati dengan ahli MPP lagi! Kali ini penampilan Alex pula jadi isu. Jadi Putera Ciel ubah penampilan Alex menjadi lebih bergaya. Alex dan putera-putera juga pergi ke Pulau Poposi untuk belajar tentang gaya dan penampilan dengan puteri-puteri. Apa pula pendapat mereka dengan gaya terbaru Alex? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
SIRI BIJAK CARI KATA BUKU 1 Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 4.72 (-20%)

MEMBER: RM 4.72 (-20%)

By
SIRI BIJAK CARI KATA BUKU 2 Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 4.72 (-20%)

MEMBER: RM 4.72 (-20%)

By
SIRI BIJAK CARI KATA BUKU 3 Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 4.72 (-20%)

MEMBER: RM 4.72 (-20%)

By
SIRI BIJAK CARI KATA BUKU 4 Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 4.72 (-20%)

MEMBER: RM 4.72 (-20%)

By
SIRI CERDIK SILANG KATA BUKU 1 Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 4.72 (-20%)

MEMBER: RM 4.72 (-20%)

By
SIRI CERDIK SILANG KATA BUKU 2 Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 4.72 (-20%)

MEMBER: RM 4.72 (-20%)

By
SIRI CERDIK SILANG KATA BUKU 3 Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 4.72 (-20%)

MEMBER: RM 4.72 (-20%)

By
SIRI CERDIK SILANG KATA BUKU 4 Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 4.72 (-20%)

MEMBER: RM 4.72 (-20%)

By Ann Wan Seng
Sama ada dari dahulu atau sekarang, seseorang tidak akan dapat menjadi insan yang berilmu jika tidak belajar. Belajarlah menjadi kuat daripada suatu kehilangan. Buku ini adalah siri ke-3 “Jumaat bersama Tok Guru” yang saya tulis. Pengisiannya masih lagi membicarakan mengenai tafsir Al-Quran yang disyarahkan oleh Tok Guru. Antara kandungan yang menarik, adalah; :: Menelusuri Hikmah Kejadian Diri :: Peristiwa Pada Tahun Kelahiran Nabi Muhammad :: Mencari Redha Tuhan Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.60 (-20%)

By Julia Basri
Hidup bergelumang dengan dosa, perkara biasa bagi Umaira. Farok, Zaman dan Razif buat hidup Umaira kian celaru hingga akhirnya dia lari jauh membawa diri. Bahana dosa silam Umaira terpaksa ditanggung Adamia Qaisara. Izwan pula tak putus-putus mengambil kesempatan pada Adamia. Pertemuan tak di duga melakar kisah baru antara Adamia dan Adam Hakimi. Masing-masing ada agenda tersendiri. Adamia tidak rela dirinya dimiliki Izwan. Adam pula muak dengan cinta murahan Karina. “ Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Candy Factory
Abang Joni, Julian mula bekerja sebagai wartawan pelatih untuk menambah pengalaman kerja. Seperti Julian, Akio dan Sean juga menjadi pelatih dalam bidang masing-masing. Bagi Joni, Mia dan Emilia, menjadi pelatih adalah satu langkah besar ke arah dunia dewasa. Apakah yang bakal ditempuhi pelatih-pelatih ini? Apakah yang bakal dipelajari Candy JEM? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Farhah Aiddin
Hijab Qasyaf bukanlah hadir dengan semula jadi, tapi hijabnya terbuka atas hatinya yang hitam dan dendamnya dengan Nada, kakaknya. Qasyaf Ilmi memiliki perangai yang cukup memeningkan keluarganya. Akhirnya, dia dihantar tinggal bersama datuknya. “Mereka hantar cara baik, mereka nak ambil pun cara baik. Jangan fikir bukan-bukan.” Atok menasihatinya. Kepulangannya di rumah membuatkan Qasyaf menjadi lebih tertekan dan pelbagai gangguan mengganggunya, malah cuba menced Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Faizah Mohd Noh
"Manusia! Penuh dengan alasan kan? Kalau kita sibuk, dia kata dia sunyi. Kalau kita sentiasa ada, dia kata kita mengongkong."- DIANA "Susah juga. Bila kita terpaksa berhadapan dengan orang yang salah, tapi menipu untuk raih kemenangan." – SYAFIQ Dua insan berbeza. Bertemu kerana dendam. Kisah silam yang disimpan rapat oleh Diana, kini diungkit-ungkit Syafiq. Lelaki yang hadir dalam hidupnya kerana satu titik noda yang membawa kepada kehancuran. Diana cuba lari, na Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Montchai , Sirin
了解暗影生物出没的神秘事件,窥探怪兽传说中的惊人真相! 惊悚的夺命事件,如:点击率、乘客、夺命奖金等。 暗影怪兽的传说,如:大脚怪、比婆兽、槌之子等。 离奇惊悚的短篇故事,如:人鱼卵、象龟村、白龙、许愿星等。 民间信仰之谜,如:件、蓝山山脉、尼斯湖水怪等。 Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By
KISAH-KISAH DALAM SIRI INI:- *RAJA YANG BINASA *BALASAN ANAK DERHAKA *AKIBAT PERBUATAN YANG KEJAM *KISAH LELAKI BERNIAT JAHAT Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By
KISAH-KISAH DALAM SIRI INI:- *ISTERI YANG TERCELA *HARTAWAN DURJANA *KARUN DITIMPA BALA *KERANA ENGGAN BERIMAN Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By
KISAH-KISAH DALAM SIRI INI:- *BONI TIDAK PUTUS ASA. *BONI UCAPKAN TERIMA KASIH. *BONI MENGEMAS *BONI YANG BERANI *PERMAINAN YANG ADIL Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Sirin
Kisah bangunan-bangunan berhantu yang terdapat di Thailand. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 9.68 (-25%)

MEMBER: RM 9.68 (-25%)

By Candy Factory
USUAL: RM35.00

NOW: RM 28.00 (-20%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Candy Factory
Teruklah! Pulau Momos kekurangan makanan? Satu-satunya pembekal sayuran berdepan dengan masalah dan tidak dapat memenuhi keperluan bekalan makanan di Momos. Adakah semua orang di Momos akan kelaparan? Bagaimana Alex dan putera lain selesaikan masalah ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Soyoko Igari
Pada 1830, Lottie gadis berumur 14 tahun mula bekerja dengan Ollivier, tukang jahit muda terhebat di Paris. Jejaka kerabat ni memang kacak dan berbakat. Tapi dia suka berfoya-foya dan sadistik. Walaupun selalu diperalatkan Ollivier, Lottie tetap bekerja keras membantu selesaikan masalah pelaggan dengan gaun ciptaan diorang. Apa akan terjadi? Mampukah Lottie bertahan melayan kerenah Ollivier? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kin & Estheryu
Untuk meraikan ulang tahun ke-50 sekolah, Kelab Bintang Idola dan Kelab Drama berkolaborasi untuk adakan satu persembahan teater. Mampukah Nicky yang pemalu mengatasi gugup pentas sebelum tiba hari persembahan? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

1-1724 of 1724

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top