0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' siri putera: dendam kerabat 'Found 1685 Related Products
By Sirin
Kisah bangunan-bangunan berhantu yang terdapat di Thailand. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Candy Factory
USUAL: RM35.00

NOW: RM 28.00 (-20%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Candy Factory
Teruklah! Pulau Momos kekurangan makanan? Satu-satunya pembekal sayuran berdepan dengan masalah dan tidak dapat memenuhi keperluan bekalan makanan di Momos. Adakah semua orang di Momos akan kelaparan? Bagaimana Alex dan putera lain selesaikan masalah ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Candy Factory
Optimistik Masa untuk mencari harta karun! Murid junior dipasangkan dengan murid senior dan diberi tugasan untuk disempurnakan. Dapatkah Joni bekerjasama dengan Lan yang pesimistik? Mia pula terpaksa bertahan dengan Lala yang terlampau optimistik. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Soyoko Igari
Pada 1830, Lottie gadis berumur 14 tahun mula bekerja dengan Ollivier, tukang jahit muda terhebat di Paris. Jejaka kerabat ni memang kacak dan berbakat. Tapi dia suka berfoya-foya dan sadistik. Walaupun selalu diperalatkan Ollivier, Lottie tetap bekerja keras membantu selesaikan masalah pelaggan dengan gaun ciptaan diorang. Apa akan terjadi? Mampukah Lottie bertahan melayan kerenah Ollivier? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kin & Estheryu
Untuk meraikan ulang tahun ke-50 sekolah, Kelab Bintang Idola dan Kelab Drama berkolaborasi untuk adakan satu persembahan teater. Mampukah Nicky yang pemalu mengatasi gugup pentas sebelum tiba hari persembahan? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Aida Adia , Naim Tamdjis , Akma Saidon
“Tiada hebatnya sesuatu itu jika tiada ‘kuasa’ bersamanya!” / CINCIN PUAKA ZAMRUD - Aida Adia Setelah kematian bapanya, Aryan sering didatangi mimpi pelik seolah-olah roh bapanya tidak tenteram di alam sana. Aryan mengesyaki peti kayu Jawa kuno warisan tinggalan nenek moyang yang disimpan oleh arwah bapanya itu pasti menyimpan suatu rahsia atau jawapan akan maksud mimpi-mimpinya itu. Namun, setelah berjaya membuka peti lama itu, bukan jawapan yang Aryan perolehi tet Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Fitri Hussin
Sarang ialah sesuatu yang dibuat atau yang dipilih untuk tempat berteduh atau tempat penjahat (penyamun dll) bersembunyi. Rania, novelis cinta yang sedang mengalami zaman kesuraman. Manuskrip cinta terbaharunya ditolak editor. Dek tercabar, dia memutuskan untuk menulis manuskrip novel bergenre seram demi mengangkat namanya semula. Fatah, novelis seram yang sedang berada di puncak. Novel debutnya super bestseller. Hidupnya berubah 180 darjah dari zero ke hero. Dia bersetu Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Emma Maizura
Adam dan Seri… titik pertemuan mereka bermula ketika berebut sebatang Pen Parker di sebuah kedai. Pen Parker yang bakal mencorak hubungan mereka. Ada aura yang membuatkan mereka saling tertarik. Suka Adam menjadi resah bila dapat tahu Seri adalah anak musuhnya, Sufian. Kematian secara tiba-tiba Sufian menjadikan Adam sebagai suspek utama. Puncanya disebabkan Pen Parker milik Adam. Adam menafikan tuduhan itu. Suka Seri bertukar benci dengan sikap tidak mengaku bersalah Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Bonda Nor
Selalu kita tersekat berlama-lama di satu takah kerana takut mahu terus melangkah. Pelbagai perkara membenak di fikiran. Kadang, kekurangan diri sendiri membuahkan rasa tidak yakin. Kadang terpaksa pula berdepan dengan kekurangan orang lain. Namun, Rasulullah berpesan dengan begitu jelas sekali tentang misi setiap Mukmin. Setiap hari mesti menjadi semakin baik dan semakin baik. Apa-apa pun kekurangan diri kita, seharusnya menjadi asbab untuk kita belajar mengatasinya. Apa-ap Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Saodah Lasim
“Asyik-asyik Ana... Asyik-asyik Ana. Idea Ina ni tak ada siapa nak terima. Banyak lagi cerita yang best. Idah tu asyik nak sokong Ana je.” Ana perasan, sejak cerita Ana terpilih untuk persembahan hari guru, Ina mula menjauhkan diri. Pelbagai cara yang Ana lakukan, tapi Ina tetap begitu. Dingin terhadap Ana dan Idah. Kata Idah, Ina cemburukan Ana. Kata Idah lagi, Ina mahu menjadi bintang. Dia mahu popular! Tapi, Ina yang Ana kenal, bukan seperti itu. Apa yang harus Ana la Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Candy Factory
Mikael sibuk mengumpul duit untuk membeli tiket balik ke Prague, Joni pula menghabiskan duit dan tidak dapat membeli buku rujukan. Mia dan Emilia cuba mengajar dia untuk uruskan wang, tetapi mampukah dia ubah tabiat borosnya? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Nan Nan
Tak dapat kasih sayang ibu bapa sejak kecil serta sering didera secara mental dan fizikal menyebabkan hidup Vincent sentiasa dibayangi layanan kasar datuknya. Tingkahnya tak pernah betul kat mata orang tua tu. Lama-kelamaan, dendam dan amarahnya menebal hingga dia nekad tamatkan riwayat datuknya. Tapi... keesokan hari datuknya kembali seperti biasa! Apa dah jadi? Kenapa dia berlagak macam tak ada apa yang berlaku? Vincent bingung. Adakah dia perlu membunuh sekali lagi? Atau Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 曾子曰 , 许友彬 , 叶向荣 , 傅佳俊
当 你 闭 上 眼 睛 幻 想 未 来 , 未 来 已 悄 悄 抵 达 你 的 跟 前。 一个人无所事事的时候,跟Siri“尬聊”也觉得很有趣; 在机场想找客服问路,却看见一个面挂微笑的AI机器人; 既然身体总会衰老死去,那么记忆可否被电子化保存下来? 曾子曰、许友彬、叶向荣、傅佳俊,四位作者以瞬息千变的科技现状作为想象的基础,从不同的视线焦点为大家描 Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 24.95 (-17%)

MEMBER: RM 24.95 (-17%)

By Sophilea
100 tahun lalu Suri di bawa lari oleh Musa di bantu oleh Mbah Timah ke negara seberang kerana tidak mahu di kahwin kan dengan penjajah Inggeris. Namun di Bukit Tinggi Suri jatuh cinta pada Hendra dan menghawini lelaki itu. Musa berdendam dengan pertolongan iblis yang di bela Mbah Timah Musa bunuh Hendra dan Suri pada satu malam. Namun dia terpaksa ikut syarat yang di tetapkan. “Syarat kedua kepala dan tubuhnya harus di pisahkan. Di tanam berasingan. Darah dari kepalanya Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Puteri Nor
Tiga jiwa - Sofie, Ajmal dan Emry yang pernah terperangkap dalam cinta tiga segi diuji lagi selepas menamatkan pengajian di England. Sikap mementingkan kerjaya Ajmal, egonya, serta persepsinya tentang peranan dan kuasa suami sering buat Sofie berkecil hati. “Is the feeling over? Is the magic gone?” –SOFIE Sewaktu trekking di hutan Thailand selepas tamat tugasan luar negara, Ajmal yang bertempur dengan kumpulan penyeludup diisytiharkan terkorban. Hamil, Sofie ting Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 33.00 (-0%)

MEMBER: RM 29.70 (-10%)

By Nilam Tang
Buku ini mengisahkan tentang perjalanan Nilam Tang yang melakukan beberapa siri kunjungan ke Singapura untuk menyelami kerohanian dan melihat perkembangan agama islam di sebuah negara yang dianggap demokratik sekular. Pada masa yang sama menjejaki kenangan hidup emaknya sejak tahun 60-an hingga kini. Singapura yang dahulunya dihuni majoriti masyarakat melayu berubah lanskapnya setelah kedatangan inggeris dan kemasukan ramai pendatang luar menjadikan kuasa politkk dan majorit Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Nurul Badriyah
Alisya berkata dengan teruja, “Insya-Allah, kami berdua mesti menang hari ni. Kita akan sampai dulu di garisan penamat. Betul kan, kakak?” Alisya dan Airiz memasuki per tandingan merentas desa di sekolah. Pada hari pertandingan, Alisya kerap minum air sehingga habis air di dalam botol yang dibawa oleh Alisya dan Airiz. Semakin lama, semakin terasa sukar bagi Alisya dan Airiz untuk tiba ke garisan penamat. Pada saat-saat akhir, Airiz pula jatuh dan tercedera. Keadaan m Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.18 (-25%)

MEMBER: RM 8.18 (-25%)

By Saridah Hamid
“Ibu tak sayang kita lagi ke Kak Ana? tanya Im. “Tak baik cakap macam tu. Ibu buat begitu ada sebabnya,” jawab Ana. “Sebab Im ni jahat, kan? Sebab tu inu bersetuju dengan Pak Long nak hantar kita ke sana!” Pertanyaan Im itu membuatkan Ana tersentak. Ana tahu, keputusan ibu tentu menggangu jiwa Im. Jika benar itu yang terbaik buat kami, Ana akan cuba yang terbaik untuk membahagiakan mereka semua. Tapi, mampukah Ana menggalas tanggungjawab sebagai kakak dalam me Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 9.68 (-25%)

MEMBER: RM 9.68 (-25%)

By Afifatur Rohman
“Kak Ana, Man takut. Air dah semakin tinggi, kak...” Man semakin panik. “ Biar Kak Ana dukung Man, ya...” Banjir besar yang melanda kampung Ana telah memisahkan Ana dan adik-adiknya serta ibu mereka. Apabila Ana menemui Man, Ana berusaha untuk membawa Man ke tempat yang selamat. Namun, air naik dengan pantas. Tenaga Ana pula semakin lemah. Tapi, Ana tahu, dialah satu-satunya harapan untuk menyatukan keluarganya semula. Mampukah Ana meneruskan langkahnya dan menghar Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 9.68 (-25%)

MEMBER: RM 9.68 (-25%)

By Syuhada Safian
“Jadi maksud Ana, Sleepover Sweet Muslimah itu lebih kurang macam... Sesi pillow talk kita tempoh hari?” Ina menyoal seraya mengembalikan ingatan Ana pada saat ini. “Ina setuju! Perkara ini hasrus dipercepatkan. Kalau boleh, kita jalankan semasa cuti penggal pertama ini, nak?” cadang Ina. Ana tak sangka, program yang pada mulanya berjalan dengan lancar berakhir dengan satu tragedi yang menyeramkan. Secara tiba-tiba, kehilangan Lina, gadis pintar di sekolah kam Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 9.68 (-25%)

MEMBER: RM 9.68 (-25%)

By Syuhada Safian
“Ana nampak apa yang berlaku semalam...” Ana segera menuturkan kata-kata itu. “Jangan masuk campur urusan saya. Sebelum apa-apa yang berlaku pada awak, lebih baik awak menyerah kalah. Berikan kemenagan itu pada saya. Faham??? Alya bersuara dengan nada keras. Menjadi peserta dalam Act-Venture Games sememangnya detik yang sudah lama Ana nanti-nantikan. Tapi Ana tak sangka, sukan ekstrem ini sangat mencabar mental dan fizikal. Satu demi satu kejadian aneh berlaku. Yang Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 9.68 (-25%)

MEMBER: RM 9.68 (-25%)

By Panel Penulis Ana Muslim
Siri Cita-cita Amani ini memberi pendedahan awal kepada kanak-kanak tentang sesuatu kerjaya. Amani digambarkan sebagai seorang kanak-kanak ceria yang mempunyai impian dan bercita-cita tinggi. Amani akan berusaha bersungguh-sungguh untuk merealisasikan impiannya. Melalui pengalaman dan warna-warni kehidupan yang dilalui setiap hari, telah menguatkan lagi azam Amani untuk menjadi seorang insan yang berjaya di dunia dan di akhirat. Buku ini juga mengandungi doa-doa harian di dal Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.18 (-25%)

MEMBER: RM 8.18 (-25%)

By Saadah Taib
Errr... Kenapa Luqman ada atas dinosaur ni? Dinosaur ni nak main dengan Luqman ke? Seronoknya! Kalau boleh, setiap hari pun Luqman nak main dengan dinosaur. Luqman juga nak ajak haiwan-haiwan lain bermain bersama Luqman! Mesti meriah kan! Jom ikuti kisah Luqman dengan haiwan-haiwan kesayangannya! Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.18 (-25%)

MEMBER: RM 8.18 (-25%)

By Panel Penulis Ana Muslim
Selalunya kucing suka tidur atas kusyen empuk, makan ikan tuna, main bebenang, tidur dalam kotak, main tangkap cahaya lampu, tidur bawah sofa, tidur, tidur dan tidur lagi... Tapi, Geng Meow bukan sebarang kucing! Geng Meow nak jadi supermeow yang tangkas melawan kejahatan! Cuma, macam mana Geng Meow nak buktikan ketangkasan mereka sebagai supermeow kalau tikus yang kecil tu pun mereka takut? Mampukah Geng Meow menjadi supermeow yang lain daripada yang lain? Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.18 (-25%)

MEMBER: RM 8.18 (-25%)

By Panel Penulis Ana Muslim
Alyaa & Adam Show merupakan sketsa dua orang adik beradik yang bijaknya ibarat terlebih minum susu ibu. Walaupun seorang tu baru nak kenal mana satu botol garam dan gula, dan seorang lagi tu baru tahu yang garam itu masin, tapi followers mereka dah ramai tau! Papa dan mama pula sentiasa ada sebagai back up actor dalam show ini. Koko si kucing tu? Abaikan jelah. Koko banyak sangat tidur. Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.18 (-25%)

MEMBER: RM 8.18 (-25%)

By Aisya Ja'mal
Keamanan Kota Metropolitan Atro telah tergugat! Dunia robot dan manusia yang damai dan harmoni kini menjadi huru-hara. Kehadiran HAHA Boys yang ingin mendapatkan supercip Eppy telah memburukkan lagi keadaan. Arghhh! Supercip harus dipertahankan! Tapi, Eppy pula secara tiba-tiba telah Missing In Action! Mampukah Nimnim, Ayaz dan Iman bertahan tanpa Eppy? Adakah supercip Eppy telah jatuh ke tangan penjahat? Segalanya menjadi persoalan! Namun yang pasti, misi penuh futuristik Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.18 (-25%)

MEMBER: RM 8.18 (-25%)

By Anastasia
Siapa tak kenal Zee Wannabee? Seorang budak perempuan yang penuh dengan “Rules of Life”. Dari cara berpakaian, cara berjalan, cara bercakap, huh! Pendek kata, dari kepala sampai ke kaki semua nak eksklusif dan glamor tau! Tak percaya? Hah, tengok tu… Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.18 (-25%)

MEMBER: RM 8.18 (-25%)

By Panel Penulis Ana Muslim
Di dalam komik ini, ada macam-macam kisah dongeng haiwan yang comel dan kelakar. Tapi bukan sekadar dongeng je tau, ada banyak teladan dan nilainilai moral yang boleh dipelajari. Jom baca kisah Dongeng Haiwan! Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.18 (-25%)

MEMBER: RM 8.18 (-25%)

By Syuhada Safian
“WEEEEEEE!” Cantiknya belon Amani! Haaa... Cuba tengok ni... Ada bentuk buah, haiwan dan bentuk makanan. Semua comelcomel!!! Ooh La La! Tapi kan... S w o o o s h h h ! ! ! Alamak, belon Ooh La La Amani dah hilang! Uhuk! Uhuk! Siapa yang ambil belon Ooh La La Amani? Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.18 (-25%)

MEMBER: RM 8.18 (-25%)

By Panel Penulis Ana Muslim
Duk! Sepakan kencang Wira berjaya ditanduk oleh pasukan lawan. Bola demi bola bolos di gawang Rajawali FC. Apa dah jadi dengan Rajawali FC?! Adakah kegemilangan pasukan ini boleh terkubur? Mampukah mereka menebus kekalahan? Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.18 (-25%)

MEMBER: RM 8.18 (-25%)

By Panel Penulis Ana Muslim
Arggh!! Wira dah mula lupa diri! Rajawali FC sudah porakperanda. Masih layakkah Wira menjadi kapten Rajawali FC atau pun Wira harus disingkirkan? Adakah kapten baharu mereka setanding dengan Wira dalam merangkul strategi? Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.18 (-25%)

MEMBER: RM 8.18 (-25%)

By Panel Penulis Ana Muslim
Siri Cita-cita Amani ini memberi pendedahan awal kepada kanak-kanak tentang sesuatu kerjaya. Amani digambarkan sebagai seorang kanak-kanak ceria yang mempunyai impian dan bercita-cita tinggi. Amani akan berusaha bersungguh-sungguh untuk merealisasikan impiannya. Melalui pengalaman dan warna-warni kehidupan yang dilalui setiap hari, telah menguatkan lagi azam Amani untuk menjadi seorang insan yang berjaya di dunia dan di akhirat. Buku ini juga mengandungi doa-doa harian di dal Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.18 (-25%)

MEMBER: RM 8.18 (-25%)

By Panel Penulis Ana Muslim
Siri Cita-cita Amani ini memberi pendedahan awal kepada kanak-kanak tentang sesuatu kerjaya. Amani digambarkan sebagai seorang kanak-kanak ceria yang mempunyai impian dan bercita-cita tinggi. Amani akan berusaha bersungguh-sungguh untuk merealisasikan impiannya. Melalui pengalaman dan warna-warni kehidupan yang dilalui setiap hari, telah menguatkan lagi azam Amani untuk menjadi seorang insan yang berjaya di dunia dan di akhirat. Buku ini juga mengandungi doa-doa harian di dal Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.18 (-25%)

MEMBER: RM 8.18 (-25%)

By Dr.Farhan Hadi , Fatimah Syarha
Fatimah Syarha, Dr. Farhan Hadi Macam mana nak jatuh cinta dengan Al-Quran? Biar seronoknya tu lebih manis daripada saat bercuti di luar negara. Seperti mana Al-Quran yang dinanti-nantikan turunnya oleh generasi awal, 'live' penuh pengalaman, dinikmati dan segera diamalkan. Sama-samalah kita mencipta 'saat lazat' seisi keluarga bersama Al-Quran tidak kiralah samada kita seorang pelajar, pekerja, doktor, anak, ibubapa, suri ummah, raja atau siapa sahaja. Ciptakannya dengan m Learn More
USUAL: RM43.00

NOW: RM 34.40 (-20%)

MEMBER: RM 34.40 (-20%)

By Dr Muhammad Nur Abdul Hafizh Suwaid
Berdasarkan kajiannya terhadap Sirah Nabawiyah dan As-Sunnah, penulis mengungkapkan bahawa pendidikan bagi anak bermula dari ketika kedua ibu bapa menikah. Kemudian hubungan kedua ibu bapa, kesalahan mereka dan kesepakatan mereka dalam melakukan kebajikan, memiliki pengaruh yang cukup kuat dalam membentuk sisi psikologi dan kecenderungan bagi anak. Dalam buku ini penulis mengetengahkan pentingnya pertumbungan anak dipangkuan ibunya, keluarganya dan lingkungannya serta h Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 32.00 (-20%)

MEMBER: RM 32.00 (-20%)

By
*Ditulis berdasarkan format UPSR yang terkini *Unsur Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) turut diterapkan dalam soalan *Siri ini dapat membantu murid-murid menghadapi peperiksaan dengan lebih yakin Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Ditulis berdasarkan format UPSR yang terkini *Unsur Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) turut diterapkan dalam soalan *Siri ini dapat membantu murid-murid menghadapi peperiksaan dengan lebih yakin Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Ditulis berdasarkan format UPSR yang terkini *Unsur Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) turut diterapkan dalam soalan *Siri ini dapat membantu murid-murid menghadapi peperiksaan dengan lebih yakin Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Ditulis berdasarkan format UPSR yang terkini *Unsur Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) turut diterapkan dalam soalan *Siri ini dapat membantu murid-murid menghadapi peperiksaan dengan lebih yakin Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Ditulis berdasarkan format UPSR yang terkini *Unsur Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) turut diterapkan dalam soalan *Siri ini dapat membantu murid-murid menghadapi peperiksaan dengan lebih yakin Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Ditulis berdasarkan format UPSR yang terkini *Unsur Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) turut diterapkan dalam soalan *Siri ini dapat membantu murid-murid menghadapi peperiksaan dengan lebih yakin Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By Crystal Anabella
Penumbuk, penendang dan muka beku. Itu ‘hadiah’ biasa Ice Queen a.k.a Erin Malaika untuk kawan baiknya. Senyum meleret, kenyit mata dan flying kiss. Itu simptom Mr. Sexy a.k.a Noah Aiden ketika berhadapan kesayangannya. Balas dendam - matlamat hidup Erin. Memiliki Erin - impian hidup Noah. Ketika dua insan berbeza personaliti itu menjalin hubungan bertahun-tahun lamanya, pelbagai masalah timbul. “Kalau rambut saya panjang macam Rapunzel, leher awak dulu saya jerut. Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Black Ink Team
KEADAAN TIDAK SEPERTI YANG DISANGKA! Kosi menyiasat kematian beberapa kerbau dan badak air di Afrika sebelum dia tiba-tiba hilang! Jake dan yang lain segera mencarinya. Tanpa disangka mereka bertembung suatu keadaan yang kejam. Amukan haiwan memburukkan keadaan menyebabkan mereka terperangkap dalam 'keganasan'. Bolehkah ahli X-VENTURE bertahan dalam krisis ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Candy Factory
Pulau Momos dilanda gelombang haba dan putera-putera dipersalahkan. Si penuduh menyalahkan mereka hingga mempersoalkan status sebagai golongan bangsawan! Apakah puncanya? Apakah reaksi Alex dan putera-putera terhadap situasi ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Clay
PERTEMBUNGAN API NAGA DAN KEMANUSIAAN Pengembaraan trio pemburu naga diteruskan bersama 3 Naga dengan kapal yang dirampas. Rupa-rupanya mereka ditemani penumpang rahsia. Namun belum sempat mangetahui identitinya kapal mereka dipukul ombak ganas tanpa belas kasihan! Apakah tindakan wira-wira ini untuk menghadapi bencana tidak diduga? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Julia Ayu
MULA-MULA Mr. Red block kereta Elena sampai Elena viral satu Malaysia. “Saya parking tak sampai lima minit. Takkan cik tak boleh tunggu sekejap?” Kali ke dua jumpa mamat tu, di syarikat kak long. Okey, ini salah Elena sebab dia pergi ambush pejabat kak long dan serang Emir Redza aka Mr. Red. “Semalam you tanya manners I, Sekarang I tanya you, mana manners you? Terjah ofis orang sesuka hati.” Kali ketiga jumpa.. Elena ‘dipaksa’ naik BMW yang dia pernah sumpah s Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By
Siri diterbitkan khas bagi pelajar Tingkatan 1 & 2 sebagai persediaan awal sebelum peperiksaan Pentaksiran Tingaktan 3 (PT3). Bahan praktis diolah berorientasikan format dan standard kertas Penilaian PT3 terkini. Setiap praktis disusun mengikut topik-topik dalam buku teks bagi membantu pelajar menguasai kandungan mata pelajaran dan seterusnya mencapai kecemerlangan dalam PT3. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri diterbitkan khas bagi pelajar Tingkatan 1 & 2 sebagai persediaan awal sebelum peperiksaan Pentaksiran Tingaktan 3 (PT3). Bahan praktis diolah berorientasikan format dan standard kertas Penilaian PT3 terkini. Setiap praktis disusun mengikut topik-topik dalam buku teks bagi membantu pelajar menguasai kandungan mata pelajaran dan seterusnya mencapai kecemerlangan dalam PT3. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri diterbitkan khas bagi pelajar Tingkatan 1 & 2 sebagai persediaan awal sebelum peperiksaan Pentaksiran Tingaktan 3 (PT3). Bahan praktis diolah berorientasikan format dan standard kertas Penilaian PT3 terkini. Setiap praktis disusun mengikut topik-topik dalam buku teks bagi membantu pelajar menguasai kandungan mata pelajaran dan seterusnya mencapai kecemerlangan dalam PT3. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri diterbitkan khas bagi pelajar Tingkatan 1 & 2 sebagai persediaan awal sebelum peperiksaan Pentaksiran Tingaktan 3 (PT3). Bahan praktis diolah berorientasikan format dan standard kertas Penilaian PT3 terkini. Setiap praktis disusun mengikut topik-topik dalam buku teks bagi membantu pelajar menguasai kandungan mata pelajaran dan seterusnya mencapai kecemerlangan dalam PT3. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri diterbitkan khas bagi pelajar Tingkatan 1 & 2 sebagai persediaan awal sebelum peperiksaan Pentaksiran Tingaktan 3 (PT3). Bahan praktis diolah berorientasikan format dan standard kertas Penilaian PT3 terkini. Setiap praktis disusun mengikut topik-topik dalam buku teks bagi membantu pelajar menguasai kandungan mata pelajaran dan seterusnya mencapai kecemerlangan dalam PT3. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri diterbitkan khas bagi pelajar Tingkatan 1 & 2 sebagai persediaan awal sebelum peperiksaan Pentaksiran Tingaktan 3 (PT3). Bahan praktis diolah berorientasikan format dan standard kertas Penilaian PT3 terkini. Setiap praktis disusun mengikut topik-topik dalam buku teks bagi membantu pelajar menguasai kandungan mata pelajaran dan seterusnya mencapai kecemerlangan dalam PT3. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri diterbitkan khas bagi pelajar Tingkatan 1 & 2 sebagai persediaan awal sebelum peperiksaan Pentaksiran Tingaktan 3 (PT3). Bahan praktis diolah berorientasikan format dan standard kertas Penilaian PT3 terkini. Setiap praktis disusun mengikut topik-topik dalam buku teks bagi membantu pelajar menguasai kandungan mata pelajaran dan seterusnya mencapai kecemerlangan dalam PT3. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri diterbitkan khas bagi pelajar Tingkatan 1 & 2 sebagai persediaan awal sebelum peperiksaan Pentaksiran Tingaktan 3 (PT3). Bahan praktis diolah berorientasikan format dan standard kertas Penilaian PT3 terkini. Setiap praktis disusun mengikut topik-topik dalam buku teks bagi membantu pelajar menguasai kandungan mata pelajaran dan seterusnya mencapai kecemerlangan dalam PT3. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri diterbitkan khas bagi pelajar Tingkatan 1 & 2 sebagai persediaan awal sebelum peperiksaan Pentaksiran Tingaktan 3 (PT3). Bahan praktis diolah berorientasikan format dan standard kertas Penilaian PT3 terkini. Setiap praktis disusun mengikut topik-topik dalam buku teks bagi membantu pelajar menguasai kandungan mata pelajaran dan seterusnya mencapai kecemerlangan dalam PT3. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri diterbitkan khas bagi pelajar Tingkatan 1 & 2 sebagai persediaan awal sebelum peperiksaan Pentaksiran Tingaktan 3 (PT3). Bahan praktis diolah berorientasikan format dan standard kertas Penilaian PT3 terkini. Setiap praktis disusun mengikut topik-topik dalam buku teks bagi membantu pelajar menguasai kandungan mata pelajaran dan seterusnya mencapai kecemerlangan dalam PT3. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri diterbitkan khas bagi pelajar Tingkatan 1 & 2 sebagai persediaan awal sebelum peperiksaan Pentaksiran Tingaktan 3 (PT3). Bahan praktis diolah berorientasikan format dan standard kertas Penilaian PT3 terkini. Setiap praktis disusun mengikut topik-topik dalam buku teks bagi membantu pelajar menguasai kandungan mata pelajaran dan seterusnya mencapai kecemerlangan dalam PT3. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri diterbitkan khas bagi pelajar Tingkatan 1 & 2 sebagai persediaan awal sebelum peperiksaan Pentaksiran Tingaktan 3 (PT3). Bahan praktis diolah berorientasikan format dan standard kertas Penilaian PT3 terkini. Setiap praktis disusun mengikut topik-topik dalam buku teks bagi membantu pelajar menguasai kandungan mata pelajaran dan seterusnya mencapai kecemerlangan dalam PT3. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri diterbitkan khas bagi pelajar Tingkatan 1 & 2 sebagai persediaan awal sebelum peperiksaan Pentaksiran Tingaktan 3 (PT3). Bahan praktis diolah berorientasikan format dan standard kertas Penilaian PT3 terkini. Setiap praktis disusun mengikut topik-topik dalam buku teks bagi membantu pelajar menguasai kandungan mata pelajaran dan seterusnya mencapai kecemerlangan dalam PT3. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

1-1685 of 1685

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top