Back to School
Back to School

Popclub Feb 2024
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' surat untuk orang yang putus asa 'Found 6923 Related Products
By
此书的内容包含日常生活中的各种主题和词汇,可帮助学生掌握阅读、书写和思考的技能,同时有效且快速地增加词汇量,提高学生国、英、华三语的词汇应用能力。 Kandungan buku ini merangkumi topik dan perkataan yang meliputi pelbagai bidang dalam kehidupan seharian kita. Ini dapat membantu murid-murid menguasai perbendaharaan kata dan cara penggunaannya dengan lebih cepat dan berkesan. Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By
Koleksi Cerita Teladan daripada Al - Quran dan Hadis menghimpunkan pelbagai cerita yang sarat dengan pengajaran. Kanak - kanak dapat mendalami cerita - cerita yang disulami dengan nilai - nilai murni yang mampu mendidik mereka ke arah yang lebih baik. Keistimewaan Buku ini adala perkatan - perkataanya dicetak dengan dua warna mengikut suka kata. Ia akan memudahkan bacaan anak - anak anda walaupun masih dalam proses belajar. Mudah - mudahan buku ini dapat memberi ikhtibar kepa Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By
Nabi Muhammad s.a.w merupakan rasul terakhir yan diutuskan kepada umat manusia. Baginda membawa rahmat ke seluruh alam semesta. Baginda bukan sahaja diangkat menjadi utusan Allah tetapi juga sebagai khalifah Islam yang mengetuai angkatan tentera Islam. Baginda juga menyatukan umat Islam di Mekah dan Madinah dengan mempersaudarakan mereka sewaktu peristiwa hijarh ke Madinah. Baginda membawa perubahan besar sewaktu zamanya dengan mengajarkan erti kehidupan, persaudaraan dan jug Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Hannah Kaner
INSTANT#1 INTERNATIONAL BESTSELLER AND USA TODAY BESTSELLER! “An epic fantasy odyssey begins.” — Entertainment Weekly "A richly rendered world . . . Kaner writes action that's both fun and intelligible . . . If "The Last of Us" didn't slake your thirst for stories of a grizzled fighter taking a tough kid on the road, then Godkiller should be your jam.” — Charlie Jane Anders, The Washington Post Enter a land of gods and monsters, soldiers and mercenaries, secrets Learn More
USUAL: RM64.95

NOW: RM 55.50 (-15%)

MEMBER: RM 48.90 (-25%)

By Dr. Aidh Bin Abdullah Al-Qarni
Sesungguhnya sekarang ini kita masih hidup. Tetapi suatu hari nanti kita akan mati. Hanya Allah SWT yang mengetahui bila dan di mana kita akan mati. Kematian sebagai pintu gerbang menuju kehidupan akhirat setelah mengalami Sakaratul Maut. Ia adalah peristiwa yang sangat dahsyat. Rasulullah SAW pun merasakan Sakaratul Maut. Bagaimana Rasulullah SAW, sahabatnya, orang-orang shalih serta orang derhaka dijemput dan mengalami Sakaratul Maut? Selain Sakaratul Maut, dikupaskan juga Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

Out of stock

By Nazrin Nashir
Dalam satu hari, kita dihadapkan dengan seribu satu pilihan. Masa pula bergerak laju, bagaikan mendesak kita untuk membuat keputusan serta-merta. Semua ikhtiar kita lakukan — bertanya rakan dan pakar, juga merujuk artikel — agar tidak salah memilih. Namun, apabila usaha tidak berhasil, kita bingung. Apa yang silap? Mungkin, sewaktu kita mencari bantuan daripada orang lain, kita terlupa bahawa tiada pun yang lebih mengetahui apa yang terbaik selain Allah SWT. Menerusi buku Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

Out of stock

By Fakhrul Islam
Setiap hari, hidup kita seakan-akan pentas perlumbaan dalam menentukan apa yang patut kita buat, ataupun siapa yang patut kita jadi. Kita membandingkan diri dengan orang lain. Kita terkejar-kejar untuk menjadi lebih baik. Semua perkara mesti dibuat dan diberikan perhatian. Akhirnya, kita tidak lagi mampu memberi erti kepada setiap sesuatu dilakukan, sehingga kehidupan terasa kosong. Dunia moden semakin menghubungkan, tetapi kita semakin hilang ketenangan. Mungkin sebenarnya k Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

Out of stock

By Izzuddin Al Jitrawiy
Penulisan kali ini lebih menumpukan kisah, sejarah dan poin-poin penting berkenaan bangsa dan alam Melayu itu sendiri. Tidak terlalu ilmiah dan berat untuk dibaca kerana objektif karya kali ini adalah untuk memberikan pengetahuan di luar jangka para pembaca sekalian. Tidak banyak kisah, sejarah dan fakta menarik dihidangkan kepada kita semua sebagai orang Melayu. Banyak sisi negatif dan meragukan sahaja dihidangkan kepada kita semua sebagai orang Melayu. Banyak sisi negatif d Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

Out of stock

By Bonda Nor
Buku MALAM ni tentang apa? Tentang menyembuhkan luka. Tentang melepaskan rasa yang terkurung di jiwa dan menyesakkan dada. Tentang memulihkan semangat agar boleh terus beroleh kekuatan melalui ujian dan bersangka baik pada setiap ketentuan. Tentang melatih diri menjadi lebih matang dan lebih baik lagi! Menerusi MALAM, ada 15 bab yang selalu menjadi beban pada jiwa. Penulis mulakan setiap bab dengan 'POV AKU' untuk mewakili dan mengiakan setiap apa yang dirasai oleh pembaca. K Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Najla Adi
Naskhah Jiwa Ke Jiwa ini telah ditulis mewakili jiwa anak remaja masa kini. Buku ini bukan hanya untuk remaja itu sendiri, tetapi juga kepada ibu bapa agar dapat lebih memahami gelodak jiwa remaja sendiri. Perjalanan luahan rasa ini digarap dengan menggunakan gaya story telling. Gabungan bicara hati seorang aku terasa sangat dekat dijiwa. Banyak kisah-kisah yang berunsur nasihat agar remaja banyak menyedari hal-hal yang tidak patut dan patut dilaksanakan. Sebuah buku healing Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Faizah Ahmad
Naskhah buku FAHAMI AKU ini membawa pembaca untuk memahami jiwa penghidap depression dan juga untuk penghidap depression sendiri untuk memahami situasi dan kesakitan yang dialami. Penulis berkongsi kisah bagaimana perjuangan melawan penyakit ini bermula sehinggalah sembuh. Penulis berkongsi banyak tips penyembuhan untuk penghidap depresi. Bahkan banyak perkara dikongsi agar penghidap lebih memahami situasi yang dihadapi. Ini adalah penting kerana dapat menaikkan semangat dan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Bushra Talib
Di Sebalik 114 Nama-Nama Surah merupakan sebuah buku yang merungkai kisah-kisah di sebalik nama-nama surah yang terkandung di dalam Al-Quran. Buku ini cukup ringkas dan padat dengan ilmu pengetahuan tentang kisah yang terkandung di dalam Al-Quran. Buku ini sesuai sebagai permulaan untuk pembaca yang ingin memahami Al-Quran, khususnya buat pembaca yang baru belajar untuk mendalami Al-Quran. Buku ini sesuai untuk dijadikan bahan belajar kerana kandungannya yang mudah untuk difa Learn More
USUAL: RM60.00

NOW: RM 60.00 (-0%)

MEMBER: RM 48.00 (-20%)

By Normah Omar , Muhd Kamil Ibrahim
Mengisahkan pengalaman bagaimana penulis berdepan dengan pelbagai liku kehidupan sebelum mencapai kejayaan dalam bidang akademik dan kerjaya. Malah puncak kejayaan tertinggi dalam bidang akademik dan kerjaya membawa penulis bergelar Profesor Emeritus dan juga Profesor Perakaunan. Setiap liku dihadapi dengan tabah dengan bersandarkan doa dan pertolongan Allah, justeru setiap kesusahan, Allah berikan jalan penyelesaian. Penulis mencatatkannya supaya menjadi inspirasi kepada ge Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Zul Aimran Omar
The Warriors - Perang-perang 4 khalifah mengetangahkan siri peperangan selepas kewafatan Rasulullah SAW yang berlaku pada zaman 4 khulafa ar-Rasyidin iaitu Sayidina Abu Bakar RA, Sayidina Umar RA, Sayidina Uthman RA dan Sayidina Ali RA. Meskipun pasukan tentera Islam mengalami serba kekurangan dari aspek bilangan tentera dan kelengkapan perang dalam kebanyakan perang yang disertai, namun ia bukan satu alasan untuk mereka mudah menyerah kalah. Ikuti babak strategi tentera Isla Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

Out of stock

By Ummi Zira
"Tidak mengapa untuk menangis. Tidak mengapa untuk kecewa. Tidak mengapa untuk marah. Tidak mengapa untuk beremosi apa pun jua. Bukan hanya emosi gembira dan bahagia saja perlu dirai, tetapi juga emosi-emosi sebaliknya. Akan tetapi, ia perlulah dikawal dan diuruskan dengan baik. Sememangnya ada caranya." Jika dibandingkan antara ibu dengan bapa, ibu merupakan antara insan yang paling dekat dan berhubung terus dengan anak sejak anak berada di dalam rahim lagi. Maka, perlunya k Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

Out of stock

By
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

Out of stock

By
Siri Upin Ipin Kisah Kami di musim Ketiga bahagian 1 ini berkisar tentang kisah Upin & Ipin seharian bersama Opah dan Kak Ros. Jomkita ikuti kisah mereka dalam Siri Kisah Kami kali ini dengan pelbagai cerita lucu yang menarik dan pengalaman mereka bersama kawan - kawan baik mereka. Jangan lupa dapatkan juga sambungan musim ketiga bahagian 2 untuk dijadikan koleksi simpanan komik kesayangan anda. Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.90 (-0%)

Out of stock

By
Siri Upin ipin Kembara Kami di musim ketiga bahagian 2 ini berkisar tentang kisah penggembaraan aksi Upin Ipin. Ikuti kisah mereka dalam siri Kembara Kami kali ini dengan pelbagai cerita aksi kembara yang menarik mereka bersama kawan - kawan baik mereka. Jangan lupa dapatkan juga koleksi Upin Ipin edisi komik yang lain untuk dijadikan koleksi simpanan komik kesayangan anda. Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.90 (-0%)

Out of stock

By
Didi & Friends Rescue Squad (DRS) ialah pasukan penyelamat kecemasan di Bandar Hora Horey. Ikuti kisah keberanan Didi, kecerdasan Nana dan kecekapan Jojo menggunakan kenderaan pelbagai guna mereka dan pelbagai bentuk gajet untuk membantu penduduk dalam apa jua keadaan. DRS turut berkongsi petua cara keselamatan dan kemahiran menyelamatkan nyawa kanak - kanak selaras dengan semangat untuk mendidik. Dapatkan koleksi komik DRS ini dan jadikan ia salah satu koleksi kesayangan and Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.90 (-0%)

Out of stock

By Osman Deen
Cikgu baru masuk sekolah? Memang jadi makanan Ax dan kawan-kawanlah! Ax, Kaio dan Yosi, pelajar nakal sekolah yang cukup dikenali dan digeruni. Tidak ada sesiapa yang dapat menumpaskan Ax atau mempermainkannya di sekolah sehinggalah muncul Cikgu Monday, guru Sains baru. Dia disenangi semua dan lincah menumpaskan tiga sekawan itu. Makin membuak-buak Ax nak prank si cikgu! Tetapi apabila Yosi melihat Cikgu Monday melakukan sesuatu yang aneh, tidak seperti perawakannya yang dise Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

Out of stock

By Kaoru
Alex dan putera-putera sentiasa berjaga hingga lewat malam hingga kurang tidur. Hanya Putera Leon yang tidur dan bangun pagi tepat pada masa setiap hari, tidak kiralah betapa sibuknya dia. Melihat keadaan kawan-kawan yang lesu, Putera Leon menegur mereka. Tetapi ada sebabnya kenapa Alex dan putera lain tidak mendapat tidur yang cukup. Apa yang mereka sedang sembunyikan? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

Out of stock

By Tadatada
Leia, pembaling berbakat sejak kecil mempunyai impian untuk menjadi pemain besbol profesional. Tetapi semasa perkhemahan, dia dan rakannya ditangkap oleh semangat harimau! Dia menggunakan kebolehannya untuk melarikan diri daripada bahaya dan minat mengembaranya mula berkembang... Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

Out of stock

By Leoz
Komik seram bikin meremang & jantung berdegup kencang. Pasti menggigil ketakutan. Siri 'Aku Dengar Kat...' membuatkan suasana tegang & badan kejung! Raungan Membingitkan Bayangan misteri tersembunyi di bumi Perancis membentuk persekitaran menakutkan. Dari istana terbiar hinggalah kawasan desa yang sunyi sepi, suasana seram dan ghaib menyelubungi setiap cerut. Adakah fenomena aneh dan peristiwa menakutkan ini mempunyai maksud di sebalik? Dan adakah kuasa jahat terus berleluas Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

Out of stock

By Solar Team , Monsta
Tina dan Steve murid baru di sekolah. Mampukah mereka berkawan dan berbaik dengan murid lain? Belajar cara untuk berkawan, selesaikan konflik, mengenal pasti kawan buruk dan menghargai kawan baik bersama Tina, Steve dan kawan sekelas baru mereka! Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

Out of stock

By C2V
Zack, seorang pelajar sekolah menengah dibuli oleh Simon dan gengnya kerana fizikalnya pendek. Pada suatu hari, gempa bumi secara tiba-tiba menggegarkan sekolah mereka. Zack dan rakan-rakan terperangkap dalam permainan ikhtiar hidup yang menyeksakan. Kini mereka terkandas di kawasan aneh dan penuh misteri. Mereka perlu berdepan tumbuhan yang melancarkan 'tembakan' dan bermacam kejadian ngeri lain. Apa sebenarnya yang berlaku di alam aneh mengerikan ini? Mampukah Zack bertahan Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

Out of stock

By King Kong
Eh, macam-macam idea dah dicurahkan tapi misi masih statik dan tak ke mana. Sampai bila nak tunggu? Beralah dan mengalah? Tu bukan cara tiga ekor Raja Miau ni kononnya. Berani berjuang sampai titisan peluh yang terakhir. Masalahnya... berani dan berjaya ke? Hahaha! Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

Out of stock

By Takasi
Jen, seorang manusia biasa tiba-tiba dipindahkan ke Sekolah Wonderville yang terdiri daripada ramai pelajar luar biasa (baca: pelik). Ada berupa kucing, bermata satu, yang 'meletup' bila terlalu stres dan ramai lagi! Mampukah Jen yang normal berkawan dengan diorang ni? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

Out of stock

By Fhais Salim
Kadang-kadang enviromental factor yang buatkan parents stress. Bukan anak tu sendiri... and buku ni In Syaa Allah membantu mommy untuk menjadi ibu yang paling rapat dengan anak-anak. My Parenting Journey Book by Mohd Fhais Salim. Semalam sampai harini dah baca half dah. Now i know yang Aaira sekarang dalam fasa 'The Terrible Two'. Ingatkan parenting ni untuk anak-anak je, rupanya untuk parenting ni untuk kita (parents) juga. Worth to buy! . Banyak bahan bacaan tentang parenti Learn More
USUAL: RM50.00

NOW: RM 50.00 (-0%)

MEMBER: RM 45.00 (-10%)

Out of stock

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda serta dapat meningkatkan perbendaharaan kata anda. Selamilah keseronokkannya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

Out of stock

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda serta dapat meningkatkan perbendaharaan kata anda. Selamilah keseronokkannya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

Out of stock

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda serta dapat meningkatkan perbendaharaan kata anda. Selamilah keseronokkannya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

Out of stock

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda serta dapat meningkatkan perbendaharaan kata anda. Selamilah keseronokkannya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

Out of stock

By Yangsze Choo
Some people think foxes go around collecting qi, or life force, but nothing could be further than the truth. We are living creatures, just like you, only usually better looking . . . Manchuria, 1908: A young woman is found frozen in the snow. Her death is clouded by rumours of foxes, believed to lure people into peril by transforming into beautiful women and men. Bao, a detective with a reputation for sniffing out the truth, is hired to uncover the dead woman's ide Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.92 (-20%)

By Axie Oh
Sori has worked her whole life to become a K-pop idol, until she realizes she doesn’t want a life forever in the spotlight. But that’s not actually up to Sori—she’s caught between her exacting mother’s entertainment company and her father’s presidential aspirations. And as the pressure to keep her flawless public image grows, the last person she should be thinking about is her ex-boyfriend. Nathaniel is off-limits—she knows this. A member of one of the biggest K Learn More
USUAL: RM64.95

NOW: RM 64.95 (-0%)

MEMBER: RM 51.96 (-20%)

By
九尾狐传 第一季 Tale of the Nine Tailed Season 1 作为一只千岁九尾狐,白头大干山神李砚(李栋旭饰),为了让自己的初恋重生,自愿放弃了山神这种看起来权力不小的铁饭碗,跑去出入亡者理事局打工,在人世间降妖除魔;而他的初恋对象,在重生后变成了电视台《寻找都市传说》节目制作人南智雅(曹宝儿饰),日常工作是拿着一台摄像机,报道各类奇奇怪怪的 Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 71.91 (-10%)

MEMBER: RM 63.92 (-20%)

By
Praktis Penulisan Terbaik Bahasa Melayu SPM disediakan khusus untuk membantu murid menghasilkan penulisan yang cemerlang. Praktis yang disediakan menepati keperluan yang ditetapkan dalam sukatan pelajaran. Pelbagai tip penulisan disediakan sebagai panduan kepada murid untuk menghasilkan penulisan cemerlang. Praktis penulisan yang disediakan terbahagi kepada praktis Karangan Berdasarkan Bahan Rangsangan dan Karangan Berformat & Tidak Berformat. Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 6.80 (-20%)

MEMBER: RM 6.80 (-20%)

By
Success Plus is a series of comprehensive, effective revision guides based on the new Kurikulum Standard Sekolah Menengah (KSSM). Success Science Form 2 provides in-depth coverage of the learning standards outlined in the Form 2 Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) and contains special features which have been carefully designed to enhance students’ understanding of each topic. Elements of the Summative Assessment (Ujian Akhir Sesi Akademik) are integrated in t Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 15.92 (-20%)

MEMBER: RM 15.92 (-20%)

By
*Buku latihan tatabahasa yang diterbitkan khusus untuk murid sekolah rendah *Dilengkapi nota ringkas dan latihan untuk menguji kefahaman murid tentang aspek tatabahasa *Memuatkan Praktis Progresif dan Penilaian Sumatif untuk mengukuhkan penguasaan tatabahasa murid *Membantu murid menguasai dan menggunakan tatabahasa dengan betul *Jawapan lengkap disediakan Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*Buku latihan tatabahasa yang diterbitkan khusus untuk murid sekolah rendah *Dilengkapi nota ringkas dan latihan untuk menguji kefahaman murid tentang aspek tatabahasa *Memuatkan Praktis Progresif dan Penilaian Sumatif untuk mengukuhkan penguasaan tatabahasa murid *Membantu murid menguasai dan menggunakan tatabahasa dengan betul *Jawapan lengkap disediakan Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*Buku latihan tatabahasa yang diterbitkan khusus untuk murid sekolah rendah *Dilengkapi nota ringkas dan latihan untuk menguji kefahaman murid tentang aspek tatabahasa *Memuatkan Praktis Progresif dan Penilaian Sumatif untuk mengukuhkan penguasaan tatabahasa murid *Membantu murid menguasai dan menggunakan tatabahasa dengan betul *Jawapan lengkap disediakan Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*A supplementary grammar workbook written for primary school pupils *Clear and simple explanations on various aspects of grammar *Essential examples on how to avoid common mistakes *Systematic progression in difficulty of exercises *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*A supplementary grammar workbook written for primary school pupils *Clear and simple explanations on various aspects of grammar *Essential examples on how to avoid common mistakes *Systematic progression in difficulty of exercises *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*A supplementary grammar workbook written for primary school pupils *Clear and simple explanations on various aspects of grammar *Essential examples on how to avoid common mistakes *Systematic progression in difficulty of exercises *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*一套专门为华小生而编写的练习 *精简扼要的笔记,让学生掌握各单元的语法知识 *语法地雷区列出平时常见的语法错误,让学生加以警惕 *内容编排由浅入深,让学生可以按部就班地学习 *多样化且实用的练习,帮助学生打好华文的根基 Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*一套专门为华小生而编写的练习 *精简扼要的笔记,让学生掌握各单元的语法知识 *语法地雷区列出平时常见的语法错误,让学生加以警惕 *内容编排由浅入深,让学生可以按部就班地学习 *多样化且实用的练习,帮助学生打好华文的根基 Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
Success Plus is a series of comprehensive, effective revision guides based on the new Kurikulum Standard Sekolah Menengah (KSSM). Success Mathematics Form 2 provides in-depth coverage of the learning standards outlined in the Form 2 Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) and contains special features which have been carefully designed to enhance students’ understanding of each topic. Elements of the Summative Assessment (Ujian Akhir Sesi Akademik) are integrated Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 15.92 (-20%)

MEMBER: RM 15.92 (-20%)

By
Success Plus is a series of comprehensive, effective revision guides based on the new Kurikulum Standard Sekolah Menengah (KSSM). Success Mathematics Form 3 provides in-depth coverage of the learning standards outlined in the Form 3 Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) and contains special features which have been carefully designed to enhance students’ understanding of each topic. Elements of the Summative Assessment (Ujian Akhir Sesi Akademik) are integrated Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 15.92 (-20%)

MEMBER: RM 15.92 (-20%)

By
*Buku latihan tatabahasa yang diterbitkan khusus untuk murid sekolah rendah *Dilengkapi nota ringkas dan latihan untuk menguji kefahaman murid tentang aspek tatabahasa *Memuatkan Praktis Progresif dan Penilaian Sumatif untuk mengukuhkan penguasaan tatabahasa murid *Membantu murid menguasai dan menggunakan tatabahasa dengan betul *Jawapan lengkap disediakan Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*Buku latihan tatabahasa yang diterbitkan khusus untuk murid sekolah rendah *Dilengkapi nota ringkas dan latihan untuk menguji kefahaman murid tentang aspek tatabahasa *Memuatkan Praktis Progresif dan Penilaian Sumatif untuk mengukuhkan penguasaan tatabahasa murid *Membantu murid menguasai dan menggunakan tatabahasa dengan betul *Jawapan lengkap disediakan Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*Buku latihan tatabahasa yang diterbitkan khusus untuk murid sekolah rendah *Dilengkapi nota ringkas dan latihan untuk menguji kefahaman murid tentang aspek tatabahasa *Memuatkan Praktis Progresif dan Penilaian Sumatif untuk mengukuhkan penguasaan tatabahasa murid *Membantu murid menguasai dan menggunakan tatabahasa dengan betul *Jawapan lengkap disediakan Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*A supplementary grammar workbook written for primary school pupils *Clear and simple explanations on various aspects of grammar *Essential examples on how to avoid common mistakes *Systematic progression in difficulty of exercises *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*A supplementary grammar workbook written for primary school pupils *Clear and simple explanations on various aspects of grammar *Essential examples on how to avoid common mistakes *Systematic progression in difficulty of exercises *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*A supplementary grammar workbook written for primary school pupils *Clear and simple explanations on various aspects of grammar *Essential examples on how to avoid common mistakes *Systematic progression in difficulty of exercises *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*一套专门为华小生而编写的练习 *精简扼要的笔记,让学生掌握各单元的语法知识 *语法地雷区列出平时常见的语法错误,让学生加以警惕 *内容编排由浅入深,让学生可以按部就班地学习 *多样化且实用的练习,帮助学生打好华文的根基 Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*一套专门为华小生而编写的练习 *精简扼要的笔记,让学生掌握各单元的语法知识 *语法地雷区列出平时常见的语法错误,让学生加以警惕 *内容编排由浅入深,让学生可以按部就班地学习 *多样化且实用的练习,帮助学生打好华文的根基 Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*一套专门为华小生而编写的练习 *精简扼要的笔记,让学生掌握各单元的语法知识 *语法地雷区列出平时常见的语法错误,让学生加以警惕 *内容编排由浅入深,让学生可以按部就班地学习 *多样化且实用的练习,帮助学生打好华文的根基 Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*一套专门为华小生而编写的练习 *精简扼要的笔记,让学生掌握各单元的语法知识 *语法地雷区列出平时常见的语法错误,让学生加以警惕 *内容编排由浅入深,让学生可以按部就班地学习 *多样化且实用的练习,帮助学生打好华文的根基 Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
SIRI LEMBARAN KERJA RUMAH PBD KSSR SEMAKAN (2024) - Berdasarkan tema dan bab buku teks - Memenuhi kehendak silibus dan aspek pentaksiran - Mesra Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) - Setiap praktis dibina secara terancang - Penerapan KBAT dan i-THINK - Garisan gunting disediakan - Jawapan berkualiti juga disediakan Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.90 (-0%)

Out of stock

By
SIRI LEMBARAN KERJA RUMAH PBD KSSR SEMAKAN (2024) - Berdasarkan tema dan bab buku teks - Memenuhi kehendak silibus dan aspek pentaksiran - Mesra Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) - Setiap praktis dibina secara terancang - Penerapan KBAT dan i-THINK - Garisan gunting disediakan - Jawapan berkualiti juga disediakan Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.90 (-0%)

Out of stock

By
SIRI LEMBARAN KERJA RUMAH PBD KSSR SEMAKAN (2024) - Berdasarkan tema dan bab buku teks - Memenuhi kehendak silibus dan aspek pentaksiran - Mesra Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) - Setiap praktis dibina secara terancang - Penerapan KBAT dan i-THINK - Garisan gunting disediakan - Jawapan berkualiti juga disediakan Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.90 (-0%)

Out of stock

1-6923 of 6923

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top