Anniversary20
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' wanita milik tuan putra 'Found 1128 Related Products
By
Ji Sun-Woo (Kim Hee-Ae) is a family medicine doctor. She is married to Lee Tae-Oh (Park Hae-Joon) and they have a son. She seems to have everything, including a successful career and a happy family, but she is betrayed by her husband and others. Meanwhile Lee Tae-Oh dreams of becoming a famous movie director. He runs an entertainment business with the support of his wife Ji Sun-Woo. Even though he loves his wife, Lee Tae-Oh falls into a dangerous relationship. 白手起家 Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 79.90 (-0%)

By
Urano Motosu loves books and has an endless desire to read literature, no matter the subject. She almost fulfills her dream job of becoming a librarian before her life is ended in an accident. As she draws her last breath, she wishes to be able to read more books in her next life. As if fate was listening to her prayer, she wakes up reincarnated as Maine—a frail five-year-old girl living in a medieval era. What immediately comes to her mind is her passion. She tries to find Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By
Siri Skor A+ Kertas Model mesti dimiliki untuk membiasakan diridengan format SPM dan menjawabsoalan dengan yakin! Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 5.88 (-20%)

By
Siri Skor A+ Kertas Model mesti dimiliki untuk membiasakan diridengan format SPM dan menjawabsoalan dengan yakin! Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 5.88 (-20%)

By
Siri Skor A+ Kertas Model mesti dimiliki untuk membiasakan diridengan format SPM dan menjawabsoalan dengan yakin! Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 5.88 (-20%)

By Wazura Ramly
Dunia yang berbeza bagai langit dan bumi, bukankah ada udara yang berada di antaranya dan menyatukan kedua-duanya? Mereka dari dunia yang berbeza, ibarat langit dan bumi! Si jejaka dari dunia bergemerlapan, popular, glamor dan digilai ramai. Si gadis pula dari dunia pendidikan, cendekiawan, glamor dalam kelompok tersendiri. Tidak diduga dan tidak dirancang, pertemuan ini telah mengikat kedua-duanya. Felix Iskandar... kariernya berada di kemuncak, segala-galanya tersusun rapi. Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Syu Ariani
… yang memberi aku perasaan itu. TIGA tahun terpisah dan kemudian bertemu semula, Nurul Aileen tidak mampu menyorokkan perasaannya terhadap Adam Haidar. Kerana sememangnya, hatinya hanya menginginkan Adam. Hanya dia! Tetapi… “Ada apa dengan kita?” – Adam Haidar Layanan dingin Adam jauh berbeza dengan setiap gerak-gerinya. Aileen yakin Adam turut berkongsi perasaan yang sama dengannya. Namun sayang, tidak semudah itu. Di antara Aileen dan Adam, ada satu tali penghub Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Cahaya Ainn
Disebabkan terdesak, Shamsuria terpaksa menerima tawaran sebagai pemandu peribadi dan bodyguard kepada Tuan Syed Faeq. Walaupun gaji yang ditawarkan agak lumayan, namun tidak mudah untuk bekerja dengan lelaki bernama Syed Faeq. Keadaan semakin rumit apabila Syed Faeq menyangkakan yang dirinya seorang lelaki! “Take off my cloth.” ~ Syed Faeq “Saya akan...tanggalkan...tapi...dengan satu...syarat.” ~ Shamsuria “Oh, really? Apa syaratnya?” Lelaki itu bertanya sinis. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Miesakamisa
“Kuasanya, seluruh denyut nadi ditawan.” CHANTIQ SALSABILA… Pada usia yang muda dia memiliki perniagaan sendiri. Boleh dikatakan dia punya segalanya. Apatah lagi dia didampingi abang yang sentiasa mengambil berat dan sepupu ataupun calon suami pilihan umi yang berkaliber membuatkan dia yakin untuk mengorak langkah lebih jauh. Namun secara tiba-tiba, takdirnya bertemu dengan encik chlorine. “My name is chlorine…” “I can form covalent bond with your brother but Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Iruka Asami
Sekuntum rindu yang mekar anggun.Bila dia sedarkan aku tentang impian, nama dia je yang aku boleh panggil waktu kesusahan...Zaman Meiji di Yoshiwara baru.Ayame merupakan gadis pelayan kat Hanakago-ya.Tapi dia bencikan lelaki. Suatu hari...Yasaka Kazumi, anak pemilik bisnes berpengaruh buat pertaruhan dengan Ayame."Kalau dah sampai tiga kali aku selamatkan kau, kau kena jadi isteri aku."Adakah kisah mereka akan berputik dan terjatuh cinta? Atau Ayame tetap dengan sikapnya yang Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Nishiki
Meow! Hanya Mimi jadi teman setia dan mampu ceriakan hidup Karl yang keras hati dan enggan bergaul.Si kucing berbulu putih dibela penuh kasih sayang sejak tragedi menimpa mama papanya.Suatu hari Mimi hilang. Tak tentu arah Karl jadinya.Dia sanggup berhujan panas mencari Mimi. Manalah si Mimi ni pergi?Entah macam mana Adora yang cuba bantu Karl terjumpa Eli, pemilik Kedai Magis. Apakah suratan di sebalik pertemuan mereka itu? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
When a gate to another world suddenly opens on Earth, Mikado City is invaded by strange creatures known as "Neighbors," malicious beings impervious to traditional weaponry. In response to their arrival, an organization called the Border Defense Agency has been established to combat the Neighbor menace through special weapons called "Triggers." Even though several years have passed after the gate first opened, Neighbors are still a threat and members of Border remain on guard Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 62.91 (-10%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By
Pirates from around the world, including Luffy and the gang, have gathered at the Pirates Expo. Everyone is joining the big hunt for a lost treasure, which belongs to Gol D. Roger. 草帽海贼团收到“海贼万博会”主办人布埃纳·费斯塔的请柬前往该世界顶尖的祭典.万博会上的主打是寻找“海贼王”高路·罗杰所遗留的宝藏.然而,在万博会的背后,外号“最恶战争发动者”的布埃纳·费斯塔的凶行,与想把海 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
In a world similar to the European Middle Ages, the feared yet revered Holy Knights of Britannia use immensely powerful magic to protect the region of Britannia and its kingdoms. However, a small subset of the Knights supposedly betrayed their homeland and turned their blades against their comrades in an attempt to overthrow the ruler of Liones. They were defeated by the Holy Knights, but rumors continued to persist that these legendary knights, called the "Seven Deadly Sins, Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 80.91 (-10%)

MEMBER: RM 71.92 (-20%)

By Fatinnilam Sari Ahmad
Fragmen cinta kita telah retak seribu. LILY, gadis yang bebas dan agak liar kehidupannya. Bertukar ganti teman lelaki perkara biasa. Walaupun bebas tetapi dia pandai menjaga diri, sehingga dia diperangkap Eddie yang hanya ingin menjadikan Lily mangsa permainan cinta palsunya. Lily nekad untuk membunuh diri. Datuk Majid kelam-kabut mencari seseorang untuk dinikahkan dengan Lily bagi menutup malu. Dia meminta Rizal, pekerjanya yang baik dan setia itu agar menikahi Lily yang ham Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Aalin Amily
Tika tersimpul tali setia, akanku terus menggenggam cinta... Tidak pernah terlintas di fikiran Arya Darlina akan berkahwin pada usia yang sangat muda. Dek kedegilan dan kehidupannya yang terlalu sosial, dia tidak dapat menolak. Terpaksa dalam rela, dia akur menjadi isteri kepada Luthfi Hakimi. Paling mencabar adalah apabila dia harus menerima hakikat yang dia adalah ibu tiri. Gila! Diri sendiri belum lurus, masakan dipertanggungjawabkan untuk menguruskan anak-anak? Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Zaifu Zaman Ahmad
Kamarul masih berdegil. Kerisauan yang melekat di jiwanya sejak Mansur dibawa pergi langsung tidak pernah surut. Makin difikirkan, makin kacau jadinya. Entah apa nasib yang menimpa sahabatnya itu tidak diketahuinya. Pelbagai andaian buruk dan ngeri merasuk mindanya. Menambahkan rasa lara dan cemas. “Aku nak tahu pasal kawan aku! Apa kau dah buat dengan dia!” - Kamarul Kerana itu jugalah Detektif Osman ke Melaka, menjejaki Kamarul dan Mansur yang lenyap tanp Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Ibnu Ibrahim At-Tawari
Kutelusuri jejak-jejak sejarah mencari Keris Taming Sari, bermula dari kerajaan Majapahit sehingga ke kerajaan Melaka. Kutelusuri Sulatatus Salatin, Sejarah Melayu dan tak lupa Hikayat Hang Tuah sendiri kerana keris ini milik Laksamana Hang Tuah. Kutemui juga Sang Kertaksa, Patih Gajah Mada, Seri Betara Majapahit, Aria Putera di Bukit Pancalusa, Sang Persanta Nala di Gunung Wirana Pura, Syeikh Mansur di Hulu Melaka, Suraprabhawa Raja Majapahit, Patih Kerma Wijaya, baginda Sul Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By Pynat Mouri
Hanya aku tahu perangai gila kau... Difitnah berkhalwat ketika tahun menduduki SPM, memberi kesan besar kepada Erhan. Tidak dia sangka, gadis yang digelar pelakon opera Cina itu begitu kuat pembohong! Huh! Akhirnya dia juga yang nampak jahat bak dalam cerita filem Tamil. Erhan takkan berdiam diri. Hilani patut dapat pengajaran! “Kenapa buat aku macam ni? Kenal hang pun tak pernah. Bila masa aku selalu belanja hang air kotak dan roti? Weh, aku kalau nak cari awek, aku cari y Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Cik Tet
Ainan Sofea. Gadis polos yang terperangkap dalam permainan ibu dan anak. Hanya kerana satu kesilapan yang tidak disengajakan, dia terpaksa bersetuju untuk bergelar isteri kepada pemuda yang tak pernah dia kenal sebelum ini. “Kenapa awak nak hancurkan masa depan awak hanya kerana nak ikut rancangan mengarut mak awak?” - Ainan Ghibran Maleq. Lelaki yang penuh dengan rahsia dan bakal bertunang dengan kekasih hati. Namun boleh pula dengan begitu mudah dia bersetuju bila dip Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By 金秀贤 , 徐睿知 , 吴正世 , 朴珪瑛
A story about a man employed in a psychiatric ward and a woman, with an antisocial personality disorder, who is a popular writer of children's books. Moon Kang-Tae (Kim Soo-Hyun) works in the psychiatric ward. His job is to write down the patients' conditions and to deal with unexpected situations, like if patients fight or they run away. He only earns about 1.8 million won (~$1,600 USD) a month. The woman (Seo Yea-Ji) is a popular writer of children's literature, but she Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 53.91 (-10%)

MEMBER: RM 47.92 (-20%)

By Zint
Ada pelajar cun + bijak kat sekolah Vax and the gang terdesak minta tolong? Pertolongan apa agaknya sampai Vax kena jadi... perempuan? Seriuslah?!! Tapi siapa sangka senakal-nakal diorang, dalam hati ada taman rupanya! Sanggup jugalah hulurkan bantuan. Fuh... Unbelievable! Tolong tu, tolong juga. Tapi jamming jangan lupa. Let's rock, guys~! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
A boy's chaotic life in a "prestigious" boarding school for elite demons! Iruma Suzuki, human, 14, one day finds himself sold to the devil. To add to his predicament, his doting owner and self-appointed "Grandpa" is the principal at his new school. Now Iruma must deal with a haughty student who challenges him to a duel, a girl with adjustment issues, and so many more scary beings! Can this ultimate pacifist dodge the slings and arrows that are flung his way? As he struggles f Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By
From the Chaldea Security Organization’s Arctic base, humanity’s last Master, Ritsuka Fujimaru, and his Servant Mash Kyrielight have traveled through time and space to six disparate countries and eras, all to reclaim the future stolen from the world in the Incineration of Humanity, a dread cataclysm engineered by the King of Mages in his attempt to wipe out the human race. And now, to repair the final Singularity, the pair begins their journey to ancient Mesopotamia. 人 Learn More
USUAL: RM43.90

NOW: RM 43.90 (-0%)

MEMBER: RM 43.90 (-0%)

By
Ryuji Takasu is frustrated at trying to look his best as he enters his second year of high school. Despite his gentle personality, his eyes give him the appearance of an intimidating delinquent. He is happy to be classmates with his best friend Yusaku Kitamura, as well as the girl he has a crush on, Minori Kushieda. However, he unexpectedly runs into "the school's most dangerous animal of the highest risk level"—Taiga Aisaka—who just happens to be Minori's best friend. Ta Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By
A mysterious virus appears during the industrial revolution that transforms infected humans into Kabane (カバネ, "corpses") and rapidly spreads. Kabane are aggressive, undead creatures that cannot be defeated unless the glowing golden heart, which is protected by a layer of iron, is pierced, or an important body part is completely severed (such as the head). Unfortunately, most melee weapons and the steam-pressure guns used by the bushi (武士, "warriors") are not very ef Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By
In the year 2199, Earth faces its greatest crisis. Due to unrelenting bombings by the alien race known as "Gamilas," the planet can no longer sustain its inhabitants. In exactly one year, humanity is set to become extinct. In desperation, the people of Earth establish the Earth Defense Force, their last defense against the power-hungry Gamilas Empire. However, humanity finds a glimmer of hope after receiving a message from the mysterious planet Iscandar, which offers them a d Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 62.91 (-10%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By
Justice, and the enforcement of it, has changed. In the 22nd century, Japan enforces the Sibyl System, an objective means of determining the threat level of each citizen by examining their mental state for signs of criminal intent, known as their Psycho-Pass. Inspectors uphold the law by subjugating, often with lethal force, anyone harboring the slightest ill-will; alongside them are Enforcers, jaded Inspectors that have become latent criminals, granted relative freedom in ex Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 62.91 (-10%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By Ruqayyah Muhd
Biasanya, persepsi awal orang awam mengenai diet sihat itu suatu yang mahal, susah untuk dibuat dan sukar diikuti mesti diubah. Hingga menyebabkan ramai yang terbantut hasrat mahu mengubah pemakanan kerana memikirkan kos-kos bulanan yang akan meningkat. Tidak dinafikan, diet sihat yang sering dipaparkan dan dikongsikan banyak mempunyai menu-menu barat dan sukar untuk diikuti. Apatah lagi, apabila sudah biasa makan nasi bercicah sambal, mahu tukar makan ‘Grilled chichen wi Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By ZILI AILIE
Benarkah perempuan dan lelaki tidak boleh menjadi kawan selamanya? Amylea dan Dean, salah satu kisah kawan baik yang akhirnya ‘terbabas’ rasa. Namun, segalanya bagai tak terluah. Sehinggalah mereka berada dalam situasi memaksa dan Amylea terpaksa meminta pertolongan Dean. “Trial and error kita lain sikit. Kita kena kahwin dulu.” – Dean. Berkahwin dengan kawan sendiri, bukan yang Amylea mahukan. Apatah lagi, Dean Hanafi itu adalah teman baik bekas kekasihnya. Tapi, d Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 23.40 (-10%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By KAY OMENA
“Kahwin dengan saya dan buktikan pada Farid.” – Qishmin. “Awak cintakan dia, tapi nak kahwin dengan saya?” – Ashan. Permintaan Qishmin buat Ashan rasa dia seperti dipergunakan. Bagi Ashan, cintanya cuma satu, dan itu milik Qishmin sejak dulu. Tapi bagi Qishmin, cintanya untuk Farid. Ashan itu adalah musuh tradisinya sejak kecil. “Saya sanggup buat apa saja untuk bahagiakan awak walaupun apa yang saya buat ni cuma memperbodohkan diri sendiri.” – Ashan. Demi s Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 23.40 (-10%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By SUFEA HAREEZ
Bagi Aireen, Faiq Iqbal itu sombongnya tak boleh dibawa berbincang. Sebab itu dia panggil Tuan Sombong. Dan bila ditawarkan menjadi isteri pada bosnya itu, dia bagai tak percaya. Rasa seperti main-main pun ada. Iqbal pilih Aireen atas desakan mamanya. Dan perkahwinan mereka ada kontrak, perlu dirahsiakan dari pengetahuan umum. “Kita akan hidup macam suami isteri yang lain. Tidur sebantal, sekatil dan sebilik. Kontrak kahwin aku bukan dengan kau tapi dengan mama aku.” – Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By AZIZAH AMI
TERSEDAK Rinie tatkala Alif membawa seseorang ke rumah untuk diperkenalkan padanya. Macamlah dia tak kenal dengan Abu tu. Setiap kali dia ke bengkel, mata lelaki itu galak memandang daripada atas ke bawah. Gatal bukan main! "Keluarlah berkenalan dengan dia." Alif memaksa. "Abang Long tak nampak ke Rinie tengah makan tengah hari ni? Abang Long pergilah layan dia. Suruh Rinie pula dah," rungut Rinie lalu meneguk air kosong dengan laju. Arin dah menggeleng geram. "Lepas makan, A Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By SARA AISHA
“Aku haramkan diri daripada jatuh cinta kepadanya. Jadi, tidak! Hati ini bukan melaungkan nama dia.” NURUL JANNAH Kata orang, cinta itu manis. Perkahwinan itu indah. Tetapi aku? Manisnya cinta aku menemui penamat kala aku menikahi dia. Dua tahun menyulam kasih, rupa-rupanya itu sekadar pentas ciptaan Amsyar untuk mengikat aku dalam perkahwinan penuh derita. “Aku kahwin dengan kau sebab aku nak hancurkan kau.” - Amsyar “Aku bukanlah perempuan yang kau bole Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By NURHAYATI ISHAK
Seorang, lurus bendul, bersaiz XXL dan banyak cakap. Seorang, pendiam dan misteri. Moon dan Ilham dua watak yang tiada langsung persamaan. Namun siapa sangka, ketentuan-Nya mereka bertemu dalam keadaan yang tidak terduga… Moon tak sangka, lelaki kacak yang terserempak dengannya di tepi sungai itu adalah tunangnya. Hensemnya tunang Moon mak oi! Hampir-hampir Moon nak jerit. Tetapi sayang, Ilham tidak tahu dia siapa. Err… Pelik… Cinta memang pelik atau Ilham yang pelik, Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By IMAN XARA
Kasih sayang yang didambakan... kenapa kebencian yang menjadi dalangnya? Cahaya yang diharapkan... kenapa kegelapan menyelubungi hidupnya? Eliza rasa putaran kisahnya memang sudah dicorak penuh hitam tanpa putih, dia terdera fizikal dan mental. Ingin saja dia lenyap dari dunia ini, berlari tanpa berhenti kerana setiap perhentian penuh duri yang membunuh. Namun, mustahil kerana hamparan duka ada di mana-mana. Apatah lagi wanita itulah yang menjaga dirinya selama ini. Siapa s Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 20.70 (-10%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By EYLA HIME
Orangnya tenang tak banyak cakap. Senyumnya juga sesuatu yang jarang sekali dilihat, ala-ala tujuh keajaiban dunia. Namun, dia mampu buat warga Muse meremang bulu roma. Bila perlu berdepan dengan wanita 34 tahun itu, usus masing-masing rasa macam kena pulas. Sebab itulah ketua editor Muse itu digelar Cik Medusa. Tak perlu buka mulut. Hanya dengan renungannya yang tajam bak mata pedang itu saja, Lisa boleh buat sesiapa saja bertukar keras macam batu tak bernyawa. Impresi per Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By AUNIE AYUNIE
Pantang dicuit, dia akan menerkam bak singa lapar. Kenji Osama, bertahun lamanya dia hidup dalam dendam yang melahar. Bagi Ken, papanya adalah pengkhianat. Ketegangan bertambah bila orang tua itu pandai-pandai aturkan jodohnya. Dia melenting seolah-olah papanya sudah melakukan dosa yang besar. Namun, nafas bagaikan terhenti saat berdepan dengan bakal pemilik jiwanya… Jasmine Aurora. Gadis itu adalah dambaan kalbunya sejak dulu. Pertama kali dia merasakan takdir mahu dia b Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By DAISY ZAHRA
“Bilik tu dan bilik ni ada penghuninya!”- NABILA Zarina ragu-ragu. Masakan tiba-tiba rumah orang tua mereka itu berpuaka? Sehinggalah dia sendiri diganggu dan gangguan tersebut berlarutan sehingga dia pulang dari kampung. Nabila pula beria-ia mengatakan yang emak mereka ada membela saka, sama seperti yang dikatakan oleh orang-orang kampung. “Lagi teruk gangguan tu bila tuan tu dah meninggal, tapi benda tu tak diwariskan, atau tak sempat diwariskan. Kadang-kadang, tuan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By AZURA HASHIM
Proses mengenal diri mengambil masa yang panjang dalam fasa hidup kita. Ada kajian menyatakan ianya mengambil masa lebih kurang 10 ribu jam untuk meneroka dan mencari siapa diri. Insan bernama manusia adalah ciptaan unik Tuhan yang tersimpan jutaan rahsia yang tidak diketahui. Buku ini mengupas rahsia ilmu tulisan tangan membantu memahami diri dan sekeliling dengan cara yang mudah. pantas clan menyeronokkan.Teknik ini telah dikaji dan disahkan secara ilmiah di bawah konsep Learn More
USUAL: RM35.90

NOW: RM 35.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.31 (-10%)

By Illa Shanahila
Nura hampir nak hantuk kepala ke meja bila dia ‘terpaksa rela’ menjadi pembantu kepada Aryan yang digelar si Putera dari Antartika. Dah la sinis semedang dan beku memanjang, super pembuli tak payah cakap. “I nak you iklankan cari secretary baru untuk gantikan you. Ciri-cirinya, berperwatakan menarik, bujang, umur 27 tahun ke bawah dan sedap mata memandang.” - Aryan. Bulat mata Nura memandang encik bos di depannya. Hari pertama masuk pejabat, sudah mahu mencari pengga Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By SHAMSUDDIN KADIR
"Siapa kata makan gaji tidak boleh kaya? Jangan baca buku ini sekiranya sudah tidak mahu tahu apa orang makan gaji perlu tahu, memiliki dividen lebih daripada 6 peratus setahun, naik pangkat dalam masa kurang 5 tahun, memiliki lebih daripada sebuah hartanah, tidak menanggung hutang jahat, menjadi staf harapan majikan, tiada hutang untuk rumah yang didiami, ada duit pelaburan maksimum dalam ASB, tidak risau sekiranya diberhentikan kerja hari ini dan tempoh pembiayaan kereta ku Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By WAN ROSLAN WAN SALLEH
"Ramai orang begitu teruja menginginkan kehidupan yang luar biasa apabila melihat secara fizikal kekayaan dan kesenangan hidup yang dimiliki yang membuatkan hati berdetik dan berdebar-debar mencari formula yang memungkinkan kita pun boleh menjadi kaya seperti mereka. Malangnya, kerana kita tidak punya banyak ilmu maka kaya yang cuba kita capai adalah kaya yang cuba disegerakan, seperti terlibat dalam skim cepat kaya. " Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By SOPHILEA
ZAHRED HADRI yang membenci wanita dan ZULAIKHA NASREEN yang terdesak… Zahred ketawa sinis. “Tolak? Berapa? Seribu sebulan? Kemudian sehingga seratus bulan. Seratus bulan baru selesai? Berapa lama tu? Lapan tahun tiga bulan. Apa awak yakin selama itu awak akan terus bekerja di sini?” Sinis suara Zahred bertanya. Zulaikha yang masih berdiri sedikit menggeletar. Dia harus kuat. Dia kena cuba dapatkan. Ini saja jalan yang dia ada. “Saya janji tuan, atau tuan boleh poton Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By RITSU MIYAKO
Nak merompak pun ada notis amaran? Advance betul pencuri bayangan dan misteri kamaitachi ni. Dia dituduh mencuri harta milik pedagang kaya Kunihime digelar 'pengeram abadi'. Tapi jejaknya hilang tanpa dapat dikesan. Apa yang terjadi sebenarnya? Lepas tu, kenyataan wartawan Sasaki yang hadir di lokasi kejadiaan mengejutkan semua orang! Kisah misteri zaman retro moden 'berputar' penuh elegan! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By DATO' SRI SITI NURHALIZA
ManifestaSITI2020 ialah album studio ke-18 oleh penyanyi wanita Malaysia, Dato' Sri Siti Nurhaliza. Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By Rei SHIOJIMA
Kisah zaman Meiji menuju era baru... Roh pedang tercedera? Cuma Tensuke, si tukang baiki barang je mampu sembuhkan sebab dia boleh lihat dan sentuh bukkon (roh objek). Dan bukkon tulah mempertemukannya dengan Ayari, anak pemilik dojo yang telah bankrap dan cuba mempertahankan tempat tersebut. Sejak tu, Tensuke dan Ayari sepakat selamatkan barang yang rosak dan dibuang. Dan diorang jadi semakin rapat... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By CIK AMAL AMINA
Ahmad Idrus Bin Ahmad Qalif a.k.a bapa singa, lelaki paling garang pernah wujud dalam hidup Nuha. Lelaki yang hanya tahu menyakitkan hati dan paling Nuha ingin elak di atas muka bumi ini. Namun, lain pula yang tertulis di lipatan takdir. Orang yang paling Nuha tak suka itulah yang bakal menjadi suaminya. Padahal yang Nuha puja ialah si adik, bukannya si abang. “Kalau tak dapat yang bujang, duda pun ada.” – Idrus. “Awak duda? Barang second hand? Barang reject? Barang Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By LAYDEE AMARFI
Sejak belasan tahun, Akasyah sudah yakin Emelda adalah satu-satunya wanita yang dia mahu dalam hidupnya. Tapi dia tak pernah faham kenapa Emelda menolak cintanya. Takut kehilangan Emelda, Akasyah meminta dengan cara yang baik daripada keluarga gadis itu. Janjinya, dia akan menjadi suami terbaik buat Emelda. “You deserve better, Akasyah.” – Emelda “I don’t want better. I just want you.” – Akasyah Tinggal sebumbung, tetapi tidur berasingan. Itu yang Emelda tuntut Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By EZZA MYSARA
Hidup Asiah jadi huru-hara bila dia tiba-tiba dilamar oleh dua lelaki serentak. Dua-dua pun duda. Yang seorang, duda Asiah sendiri dan yang seorang lagi, duda a.k.a bos sendiri. “Marry me, again. Beri abang peluang kedua.” – Dayyan. “Kalau awak pilih saya, saya tak akan minta peluang kedua.” - Iskandar. Dayyan dan Iskandar saling merebut tempat di hati Asiah. Ada sahaja benda yang hendak digaduhkan. “Kau ni pun kalau nak teman As menangis, bawalah stok tisu.” - Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Nurul Atiqh Ghuzir
Tak mungkin kerana benci, tak mungkin juga kerana sayang. Tidak tahan diejek dan dibuli, hitam dendam mengaburi hati yang dahulunya putih suci. Dengan bantuan Amir, kawan baiknya, Diana berjaya menjejaki Rafael, Zikri dan Nick. Naik gila Zikri dan Nick dikenakannya. Biarlah! Bukannya mereka kenal dia pun lagi. Dia kini Amaya yang cantik persis bidadari. Bukan lagi Diana yang buruk macam mak lampir. “Memang korang tiga orang buat hidup aku macam neraka. Kau tiga orang hin Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By MARISSA
"Kalau sudah kata jodoh, takkan ke mana… Itu kata-kata Sufian, tunangnya apabila baru saja kena tangkap khalwat dengan Aida. Lagi kurang sebulan saja majlis perkahwinan mereka, tapi kini semuanya tinggal kenangan. Rasa tawar hati itu membawa Wardina ke bumi Kundasang bersama teman baiknya, Zaimah. Tak sangka, dia dipertemukan dengan lelaki serabut alam bernama Idham. Serupa perompak pun ya. Tapi lelaki itu memang sesuatu. Wardina menolak sekerasnya namun Zaimah tetap d Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By
When she was little, Mira Kinohata met a boy named Ao at a campsite in town. While gazing at the starry sky together, Mira learns that there's a star with the same name as her, but no star named Ao. The two then promised to one day explore asteroids together and find a star to name it after him. Several years later, Mira enrolls at the Hoshizaki high school and decides to join the astronomy club to fulfill her promise. However, she learns that the astronomy club will be merg Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Makna Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Makna Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

1-1128 of 1128

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top