0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' zakir naik 'Found 129 Related Products
By DR. ROHAILY AL-JAWHARY
Buku ini merupakan panduan bagi umat Islam dalam menunaikan ibadah utama, iaitu solat. Buku panduan sebegini amat perlu dimiliki oleh setiap Muslimin dan Muslimat kerana wajib bagi kita melaksanakan solat dengan betul dan sempurna agar solat kita diterima. Ketahuilah jika solat kita tidak diterima, maka dikhuatiri seluruh amalan kita juga tidak akan diterima kelak. Betapa ruginya jika itu terjadi sedangkan peluang untuk melaksanakan ibadat solat dengan sempurna telah terbenta Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By
Is It Wrong To Try To Pick Up Girls In A Dungeon ? IV: Shin Shou - Meikyuu-hen在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼IV 新章 迷宮篇(Season 4) Intrepid adventurer Bell Cranel has leveled up, but he can’t rest on his dungeoneering laurels just yet. The Hestia Familia still has a long way to go before it can stand toe-to-toe with the other Familias of Orario — but before Bell can set out on his next mission, reports of a brutal murder rock the adventuring commun Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 20.72 (-20%)

MEMBER: RM 20.72 (-20%)

By XIAO JIANGNAM
Botani mendapati sekeping gambar berserta dengan peta harta karun yang hanya tinggal separuh di bilik bawah tanah rumah Dave. Namun, petunjuk dalam peta itu pula membawa mereka menuju ke sebuah tempat yang bernama Pekan Lunas.Setibanya di Pekan Lunas, Botani menjumpai telur dinosaur peninggalan ayah Dave. Kemudian kereta api hantu yang dinaiki mereka tertarik masuk ke dalam herotan ruang-masa. Ketika sampai di dunia lain, Botani telah mengatasi kesukaran yang dihadapi dan akh Learn More
USUAL: RM17.50

NOW: RM 15.75 (-10%)

MEMBER: RM 14.00 (-20%)

By Hasumi Fujita
Kisah Fesyen Unik! Kizuna berimpian untuk menjadi stylist. Dan dia ada kuasa pelik boleh dengar suara pakaian! Susah nak rapat dengan kawan-kawan…? Tak boleh terus terang dengan crush…? Nak jadi gadis yang disukai senior…? Jom selami kisah Kizuna! Segala dilema akan diselesaikan oleh Kizuna menggunakan pertimbangan dan aura keceriaannya! Menarik di dalam: Luahkan Semuanya, Closet! Tunaikan Keinginanku, Salon Twinkle Twinkle Runway (Edisi Ekstra) Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By AZIMAH LILY
Ungku Aziz Bin Ungku Adam, lelaki berusia 30 tahun yang merupakan anak tunggal Dato’ Ungku Adam dan Datin Ida. Sejak di bangku sekolah lagi, Aziz memasang impian melancong seluruh dunia. Tetapi impian Aziz ditentang Datin Ida kerana Datin Ida mahu Aziz menolong dia menguruskan empayer perniagaan mereka selepas kematian suaminya Dato’ Ungku Adam. Aziz membuat perjanjian dengan ibunya sekiranya membenarkan Aziz melancong ke luar negara selama tiga tahun, selepas itu Aziz Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Nia Qurratun’Aini
Bukan sempurna yang kucari. Cukup kau ada di sisi, menemani sampai akhir nanti. Mengembara menaiki kereta api Trans-Siberian merupakan salah satu bucket list dalam hidup Teja Adelia. Namun, Teja sama sekali tidak menyangka yang dia akan duduk berjiran di dalam kereta api dengan Aqid Syamsudin, seorang pelakon popular Malaysia. Sekali gus, menerbitkan tanda tanya dalam hati Teja, mengapa Aqid berada di Rusia. “Saya ada dua sebab. Satu, saya nak bercuti, rehatkan diri say Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By NERODNO
Kisah Mr. Guardian Miss Angel bermula dengan pertemuan tanpa sengaja di antara Izz Ardan dan Aufy Zasha. Pertemuan yang menjadikan Izz Ardan sebagai saksi pertumpahan air mata Aufy Zasha, gadis yang langsung tidak dikenalinya. Gadis yang menangis itu bukan sahaja berjaya menarik perhatiannya, malah tangisan gadis yang tidak dikenalinya itu telah membuatkan hatinya sakit bagaikan ditusuk benda tajam. Setelah pertemuan tersebut, Izz Ardan tidak mampu melupakan gadis yang tidak Learn More
USUAL: RM31.90

NOW: RM 31.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.52 (-20%)

By Noorfadzillahs , Kausaririzal Ramli
SINOPSIS TAMAN BUKIT TELAGA - NOORFADZILLAH KEMATIAN tunang Hazami secara misteri mendapat tamparan hebat bagi seluruh ahli keluarga. Laporan forensik juga menunjukkan tidak ada sebarang tanda penyakit serius. Hazami nekad untuk menyiasat sendiri punca kematian tunangnya. Pencarian bermula dari sebuah taman perumahan. Dengan bantuan kawan baiknya iaitu seorang anggota polis, penduduk di taman itu banyak menyimpan rahsia yang tidak diketahui oleh dunia luar. Menurut sumber y Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Liza Nur
Khadeeja, dibesarkan dalam keluarga yang penuh kacau-bilau. Sikap pilih kasih orang tuanya, menjadikan dia gadis yang suka memendam rasa. Diamnya selalu disalahtafsirkan. Senyumannya tak kena tempat dan masa. Kehadiran Adlyn sebagai sahabat memberi Khadeeja ruang untuk bernafas, tetapi insiden hitam telah berlaku sehingga menyebabkan dirinya dibenci. Ketika dia sedang lelah memikul tanggungjawab keluarga, Nufail datang memikat. Khadeeja cuba memujuk hatinya untuk menerima N Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 29.70 (-10%)

MEMBER: RM 26.40 (-20%)

By
Saiyuki最遊記 JAP/ENG E/C (SAIYUKI + RELOAD+GUNLOCK) E/C/M (RELOAD BLAST+RELOAD HEROIN ) Saiyuki is the story of four anti-hero- like heroes: the monk Genjyo Sanzo, the monkey king Son Goku, the half-demon Sha Goiyo, and the man who turned intoa demon Cho Hakkai (formerly Known as Cho Gonou). They have been dispatched by the Sanbutsushin (the Three Aspects of Buddha, who relay the orders of heaven) to travel to India to stop the possible resurrection of the Ox-De Learn More
USUAL: RM99.90

NOW: RM 79.92 (-20%)

MEMBER: RM 79.92 (-20%)

By
Karakai Jouzu no Takagi-san 擅长捉弄人的高木同学 JAP/ENG (E / C / M) Living by this principle, the middle schooler Nishikata gets constantly made fun of by his seat neighbor Takagi-san. With his pride shattered to pieces, he vows to turn the tables and get back at her some day. And so, he attempts to tease her day after day, only to find himself victim to Takagi-san's ridicule again sooner than later. Will he be able to make Takagi-san blush from embarrassment ev Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By Dr. Mohammad Nidzam Abdul Kadir
Antara kewajipan yang paling utama bagi umat Islam adalah solat. Solat merupakan rukun Islam kedua yang menjadi tiang agama sebagai tanda keimanan kepada Allah SWT. Bagi umat Islam yang meninggalkan solat dikatakan tiadalah agama baginya. Solat boleh dilakukan secara bersendirian atau berjemaah tetapi kita lebih digalakkan untuk menunaikan solat secara berjemaah. Hal ini demikian kerana solat berjemaah lebih afdal daripada solat bersendirian. Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 26.10 (-10%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Alia Umaira
Logiknya, selepas habis sekolah rendah tadika, kita akan masuk sekolah rendah. Setiap tahun kita akan naik darjah 1 hingga 6. Kemudian selepas tamat sekolah rendah, kita pula akan masuk sekolah menengah. Sebenarnya perkataan yang lebih tepat adalah wajib masuk sekolah menengah. Mana boleh sambung sekolah rendah lagi hanya dengan alasan kita takut tidak boleh faham mata pelajaran di sekolah menengah. Tetapi tidak bagi Alya Amira. Dia tidak mahu masuk sekolah menengah kerana be Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Suri Ryana
Menjadi seorang Fatihah Nabila bukan mudah. Dicurangi Ayden Aqashah benar-benar memberi tamparan hebat dalam meniti usia dewasanya. Namun, siapa sangka di kala dia mahu menjauhi lelaki itu, takdir seakan menolaknya rapat pada Aidid Aqashah, kembar seiras Ayden pula. Bekerja sebagai caretaker mama Aidid dan Ayden, Datin Mahani benar-benar membuatkan hidupnya seperti menaiki roller coaster. Tunggang-langgang! Ayden sering merayu untuk kembali manakala Aidid sentiasa dingin Learn More
USUAL: RM36.00

NOW: RM 32.00 (-11%)

MEMBER: RM 29.00 (-19%)

By Zaza Qry
Bahagia itu perlu diteroka, bukan sekadar dinanti. Bekerja dengan Riaz Ezran yang garang, siapa saja tak takut. Tapi, tidak bagi Fazra Imaris. Mahu dikata dia tidak terlalu takut, tidak pula. Tapi, berani jugalah dia berlawan cakap dengan Riaz. Tak pasal-pasal dia gelarkan Riaz singa datang bulan. Puan Hazlin, umi kepada Riaz pun sama naik, gelarkan Riaz begitu. Dah garang sangat kan. Asyik nak marah tak tentu masa saja. “Tak beranilah saya. Encik Riaz serupa singa data Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Takasi
Tak habis lagi hajat kucing ni nak takluk dunia nampaknya. Ish, macam mana nak buat diorang ni sedar diri, eh? Tak apa... kita bagi can. Jangan naik kepala dahlah. Nanti macam-macam perangai keluar. Nak tahu apa pula gelagat miau ciptaan Takasi kali ni? Jom kita layan sama-sama. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Asraf Shaari
Aku haus darah, wahai penghuni neraka. Sejarah menjadikan dirinya liar. Sekelilingnya adalah musuh utama. Dia tergoda dengan duniawi sehingga tergamak mengikut telunjuk iblis. Darah manusia adalah santapan utamanya. Tatkala malam melabuhkan tirai, pasti malapetaka terjadi. Segalanya harus ditunaikan setelah termeterai lafaz janji untuk menjadi hamba abdi kepada makhluk terkutuk. Serangan demi serangan bukan sahaja membuatkan seluruh kampung berjaga-jaga, malah membuatkan Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Nishiki
Susah jugak melayan kerenah haiwan reti protes ni. Tak layan salah, layan terlebih naik tocang pulak. Eh, kucing pun ada tocang? Ish, tak payah serius sangatlah. Jom kita viral-kan kecomelan LAWAK PASAL MEOW agar terus jadi pilihan penuhi waktu santai korang. Happy-kan minda dan sayangi diri! ❤️ Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Rino Mizuho
Rumah agam terletak nun jauh dalam hutan belantara didiami ahli sihir cantik Aikawa Shokora dan seekor kucing hitam. Gadis itu pencipta coklat 'makanlah dan impian kau akan jadi kenyataan'.Di samping tunaikan hajat, Shokora juga ambil sesuatu paling berharga sebagai bayaran. Tak kisahlah korang nak jadi cantik, nak luahkan perasaan, nak jumpa semula kekasih atau kawan baik... semuanya dia mampu realisasikan.Hari ni pun ada pelanggan datang cari coklat yang ada kuasa misteri. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-17%)

By 德杜特·帕塔納克
給現代人最具體而微的人生智慧, 也是我們面對困頓迷障時,最好的指引與滋養──《薄伽梵歌》 ◆◆◆ 我們如何做到不「批判」,消除人我之間的分別心? 人生最大的恐懼,是來自於什麼呢? 我們該如何穿越心念的動盪,找到內心更深處的平靜? 又該怎麼在「輪迴」的世界裡追求真正的「解脫」? ◆◆◆   印度知名神話學家德杜特.帕塔納克規 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By Manz
Akim baru saja habis cuti hujung minggu. Dia mahu balik asrama sendirian. Malang tidak berbau apabila bas dinaiki tiba-tiba rosak. Sesampai di asrama, hari sudah larut malam, Dengan suasana suram dan sepi, Akim pelik bila dapati semua bilik berkunci dan kosong.Ke mana semua orang pergi? Apa sudah jadi dengan asrama ni sebenarnya?Himpunan 5 karya meremang tentang gangguan dan rasukan entiti halus. Khas buat pemburu kisah misteri. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Daneen Nizar
Perancangan Faizan, seorang ASMRtist dan Mukbanger untuk merakam dan memuat naik konten terbaru iaitu vlog di sebuah kawasan pedalaman iaitu Kampung Gosong Hitam berukar menjadi tragedi apabila salah seorang rakan baiknya tiba-tiba menghilangkan diri. “Beberapa tahun dulu, ada orang kampung hilang lepas mereka masuk ke dalam hutan dekat hujung kampung. Ada juga yang cerita, makhluk tu akan hukum orang yang bersalah. Ibarat menghukum orang yang berdosa.” - Inara “Saya Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

Out of stock

By Wilson Lew
Pesawat dinaiki Jason dan pasukannya terhempas dalam perjalanan ke Laut Aral. Semua hilang di padang pasir yang seperti tiada penghujung. Selain kekurangan sumber air, kehadiran burung hering juga jadi masalah besar. Cuba bertahan untuk kelangsungan hidup hingga bantuan tiba adalah satu-satunya pilihan yang ada! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Sa' Adiah Shuib
Blurb ... 9BULAN 10HARI Coretan daripada 25 orang penulis memberi manfaat yang tidak ternilai berbanding dengan harga yang perlu dibayar untuk keringat para penulis. Sebagai panduan menjadi ibu dan ayah terbaik untuk permata hati. 9 Bulan 10 Hari, membicarakan pengalaman, realiti, regatta imaginasi dan kreativiti yang tinggi, menjadi kekuatan dan panduan untuk menjadi ibu dan ayah terbaik buat permata hati yang bakal dilahirkan nanti. Debaran ibu bersama denyut nadi permat Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Mia Azwari
Jangan benci, nanti jatuh cinta... Hanan dan Hafiz... Pantang berjumpa, ada sahaja yang tidak kena. Hanya disebabkan Hanan selalu menumpang kasih ibunya, hati Hafiz terbakar gara-gara cemburu. Namun ada sesuatu yang membuatkan perasannya selalu keliru setiap kali gadis itu di sisi lelaki lain. “Mulut kau ni suka sangat cakap perkara buruk pasal aku. Aku nak balik dengan dia, suka hati akulah. Kau tak ada hak dalam hidup aku!” - Hanan “Kau nak bercakap pasal hak ya? T Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.60 (-10%)

By Datuk Dr. Haji Zahazan Mohamed
Sesungguhnya, seorang manusia yang bergelar hamba kepada Yang Maha Esa ini tidak lari daripada kekurangan, lantas memerlukan bantuan dan sokongan daripada-Nya. Begitulah hakikat hidup seorang insan, agar hari-hari dan saat-saat dalam kehidupannya tidak lari daripada mengingati penciptanya. Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Shakirah Md Din
Pasport Jenazah 2 merupakan sambungan kisah Ceq yang diuji dengan kanser. Sebelum sempat melengkapkan sesi rawatan, Ceq dijemput menunaikan haji. Ditemani si cinta hati, Pokji Laling di sisi, permusafiran selama 42 hari menjadi bukti dalam mengejar cinta yang hakiki. Sesungguhnya ujian kesakitan yang diberi hilang dibawa angin lalu, apabila Ceq dijemput menjadi memori betapa kanser adalah pasport untuk mencari reda Ilahi. Semoga Pasport Jenazah 2 menjadi asbab untuk kita yaki Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 33.00 (-0%)

MEMBER: RM 29.70 (-10%)

By Neko
Dalam Dunia Magik, menaiki penyapu terbang itu normal, tetapi bukan bermakna tiada peraturan. Jika semua orang terbang sesuka hati, tentu berlaku kemalangan! Ikuti Joni, Emilia dan Mia belajar tentang keselamatan trafik. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Krez dan Mick ada satu misi penting antara hidup atau mati. Cari latar belakang Vax! Susah betullah nak tahu sejarah hidup mamat seorang ni.Haih~Okeylah. Jom jalan-jalan naik kereta baru.Eh, kenapa Vax tak ada sekali?Ini boleh mendatangkan marah si kaki metal tu!Huwarghh!!!Dengar cerita reunion tak terjangka pun ada. Budak kepala merah? Hah, reunion dengan universe mana pulak ni?!!Hehehe~Jilid ke-6 lebih gempak + terbaik untuk korang! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Rino Mizuho
Siapa tak kenal Aikawa Shokora, pembuat coklat boleh tunaikan hajat? Sebagai bayaran, dia akan ambil sesuatu paling penting milik pelanggan. Hari ini pun ada yang datang kedai 'Chocolat Noir' sebab tertarik dengan aroma manis coklat. Sudah pasti ada sesuatu yang dihajati.Suka dan sanggup galas tugasan diamanahkan demi Akademi Seihyou. Bukan saja melibatkan akademi, malah hostel. Begitulah sikap terpuji Ai, pelajar menengah perempuan yang juga dikehendaki memantau murid junior Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 16.00 (-11%)

MEMBER: RM 14.00 (-22%)

By Rumie , D. Rafael , Azmeer Shah , Zaifu Zaman Ahmad , Muhammad Fatrim
- Rumie Hayati yang kerasukan dibawa suaminya, Faris dan adiknya Ahmad untuk berubat di rumah Ustaz Omar. Malang apabila laluan biasa kesesakan hingga memaksa mereka menggunakan jalan lama. Detik pertama mereka mengharungi jalan tersebut, satu persatuigangguan yang menyeramkan melanda bingga kereta yang dinaiki terhumban Ice 'dalam curam. Masing-masing terperangkap tiada jalan "Ikeluar. Lebih menggerunkan sesuatu bersifat kejam sedang memburu nyawa mereka di situ! Siapa yang Learn More
USUAL: RM27.90

NOW: RM 27.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.11 (-10%)

By Shukriah Rodzi
Shannie dan pasukan cari gali Profesor Idris rasa teruja kerana menemui satu lagi artifak bersejarah berupa mohor jongkong emas dengan ukiran mahkota ular berkepala lima yang boleh digunakan oleh mereka untuk membantu kajian tentang ketamadunan Kerajaan Kedah Purba. “Nah, Shan pakailah rantai ni. Ni, sebenarnya rantai nenek papa. Dia suruh wariskan pada anak perempuan sulung papa.” Jasadnya dirasakan terawang-awangan hinggakan dirinya dibawa ke alam siluman ular yang pe Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Emy Roberto
“Tuan Jeyhan, ada lagi pakaian kotor yang perlu saya bawa?” Terkejut Luna bila Tina tiba-tiba muncul dengan bakul pakaian. Dia tak perasan pun Tina lalu di sini tadi. Nak kata Tina datang masa dia tengah mandi, tak logik pula sebab sejak tadi hanya dia dan Jeyhan saja di dalam rumah. “So far cuma yang ada dalam bakul tu aje.” “Errr, macam mana dengan tuala? Patutnya ada empat helai, tapi dalam ni cuma ada dua helai.” Wow, itu pun nak kira sekali ke dik? Luna t Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Nurul Izah
Aku mencintaimu kerana kau tercipta untuk berada di sisiku selamanya Sudah tertulis bagaimana hidupnya, seperti apa kisahnya. Tidak perlu dipaksa kerana sesuatu yang ditakdirkan, pasti tidak akan tertukar melainkan Dia membolak-balikkan hati seseorang. Huru-hara hidup Syakila kerana belum menemui pemilik jiwa. Ingat mudah mencari cinta? Inikan pula mencari calon suami. Bukan seperti beli ikan di pasar, nampak insang merah, mata bercahaya, kulit tegang, segarlah ikan tu. Ke Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Pynat Mouri
Jahat atau baik… Aku pilih yang tengah-tengah! Nama asal diberi, Madihah Sofie. Nak glamor punya pasal, dia tukar jadi Maddy. Daripada ke hulu ke hilir dengan selipar jamban, sekarang dia dah sarung kasut tumit tinggi tau. Dulu, pakai tudung pun senget benget aje, sekarang, huh, dah terbang terus tudungnya! Barulah nampak moden, kan? Adi Miyaz pula, lelaki yang budiman. Tapi perangai budimannya sudah kurang sukatnya bila bersama wanita sengal itu. Serik. “Eh... Muka aw Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Riku Hozumi
Suatu hari di musim panas... ketika melewati sebuah taman dipenuhi mawar, Kasumi terserempak dengan lelaki misteri. Sejak hari tu, satu demi satu kejadian pelik melanda. Semasa berada kat Chocolat Noir, Kasumi menerima memo daripada Kakao agar dia segera ke rumah agam vampire.Apa tujuannya? Kenapa Kasumi kena pergi? Tanpa berlengah dia dan Shokora pun berangkat ke sana.Aikawa Shokora, ahli sihir yang tak boleh dipisahkan dengan coklat magik boleh tunaikan hajat. Tapi, tiada Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 16.00 (-11%)

MEMBER: RM 14.00 (-22%)

By Fara Hana
“Saya…saya janji saya akan bayar setiap sen yang saya dah ambik. Saya tak sengaja…saya sangat perlukan duit waktu tu. Tuan tolonglah…tolong jangan bunuh saya. Saya janji saya akan bayar balik.” “Kau ada duit?” ringkas soalan yang dilontarkan Beast memotong percakapan Ratu yang sepertinya banyak lagi yang mahu dituturkan. Ratu tidak dapat mengesan nada sedang marah mahupun tidak pada suara itu tapi dia yakin lelaki seperti Beast tidak boleh dipandang remeh. Learn More
USUAL: RM36.00

NOW: RM 32.40 (-10%)

MEMBER: RM 28.80 (-20%)

By 朱智勋 , 柳承龙 , 裴斗娜 , 金相浩 , 陈善奎
Set in Korea’s medieval Joseon period, it tells the story of Crown Prince Yi-Chang (Ju Ji-hoon), who becomes embroiled in a coup/political conspiracy and is forced to embark upon a mission to investigate the spread of a mysterious undead plague that has beset the current emperor and the country's southern provinces. The story starts with a notice written in Korean on a billboard, claiming the king of Joseon is dead and the crown prince should be crowned immediately as the n Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By 严正化 , 朴诚雄 , 李相仑 , 裴正南 , 李善彬
Mi-Young (Uhm Jung-Hwa) runs a shop at a traditional market, where she makes and sells twisted bread sticks. Her husband Seok-Hwan (Park Sung-Woong) works as a computer repairman. One day, Seok-Hwan wins a free trip to Hawaii. Mi-Young and Seok-Hwan will go on their first international trip together. When Mi-Young and Seok-Hwan get on the airplane to Hawaii, things don't go as expected. Terrorists, including Cheol-Seung (Lee Sang-Yoon), who chase after a secret agent, get on Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By Rino Mizuho
Kedai coklat Chocolat Noir terletak nun jauh dalam hutan. Korang yang berminat pasti tahu coklat yang dijual di sini merupakan air tangan ahli sihir gelap, Aikawa Shokora. Coklat tu ada kuasa misteri boleh tunaikan hajat sesiapa yang memakannya. Tapi 'benda paling penting dalam hidup' akan diambil dan dijadikan bayaran... Korang sanggup berkorban apa je demi memenuhi kehendak, populariti dan cinta? Tamak haloba manusia bangkitkan sifat sebenar Shokora. Volum ke-20 penuh impak Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Riku Hozumi
Aikawa Shokara ialah pembuat coklat di Chocolat Noir. Apa Shokara jual kat kedai dia adalah coklat yang boleh tunaikan hajat. Hari ni pun ada pelanggan datang sebab tertarik dengan haruman manis.Tak rela! Itu yang Shizuki Risa rasa bila terpilih sebagai ahli Persatuan Pelajar. Nak hilangkan perasaan yang membelenggu, novel misteri menjadi pilihannya untuk dibaca. Tapi entah kenapa, tiba-tiba ada sesuatu yang berubah! Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 16.00 (-11%)

MEMBER: RM 14.00 (-22%)

By Ibnu Ibrahim At-Tawari
Mahsuri membesar dan diasuh dengan penuh adat resam serta tatasusila oleh kedua orang tuanya, Sejak zaman kanak-kanak lagi, Mahsuri telah menunjukkan ciri-ciri luar biasa di mana dia tidak seperti kanak-kanak lain. Sehingga meningkat dewasa, ciri-ciri kewanitaannya lebih terserlah, dengan wajah yang cantik rupawan, serta hati budi yang sangat baik. Sehinggakan menjadi buah mulut penduduk LAngkawi dan akhirnya sampailah ke telinga Datuk Pekerma Jaya. Dia adalah wakil sultan, m Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Rino Mizuho
Siapa ada masalah, datanglah ke kedai aku. Sebab coklat buatan aku boleh tunaikan hajat dengan satu gigitan saja. Bayarannya? Macam biasa, aku akan ambil aset paling penting korang. Aku Aikawa Shokara, pakar coklat di Chocolat Noir. Coklat aku lain daripada lain sebab ia berkuasa untuk penuhi hajat pembelinya. Dan hari ni... ramai datang berhajatkan kuasa yang aku miliki. Kasih sayang, cinta dan benci. Dah masuk jilid ke-19! Komik fantasi gelap menyingkap drama manusia tamak Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Max
3 trio ternakal; Axel, budak degil, suka cari fasal dan gila figura.Chad, kipas-susah-mati 'Kamen Rider' yang lurus bendul.Bobby, paling lembik dan penakut.Walaupun perangai masing-masing berbeza, tapi bila bergabung, bukan setakat budak lain naik darah, cikgu pun pening na Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Citra Naquya
Tiada kata secantik bahasa, untuk kuungkap rasa cinta. Ayu Tiara tiada pilihan. Pada hari sepatutnya dia disatukan dengan Encik Baharin, dia tekad melarikan diri dan bersembunyi di dalam sebuah kereta yang berhenti di depan masjid. “Encik, tolong bawa saya pergi dari sini. Saya… saya diculik. Tolong, encik. Tolong selamatkan saya.” Kemunculan gadis misteri itu mencetuskan huru-hara buat Zayn Akhtar dan Arafat. Lebih kecoh apabila Arafat akur dengan permintaan gadis i Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By
932 Dead or Alive! Queen's Sumo Inferno! 非生即死 QUEEN的大相撲地獄 Mati atau Hidup! Neraka Sumo Queen! 933 Gyukimaru! Zoro Fights a Duel on Bandit's Bridge! 牛鬼丸 索隆劫路橋的決鬥 Gyukimaru! Zoro Bertarung di Jambatan Perompak! 934 A Big Turnover! The Three-Sword Style Overcomes Danger! 大逆轉 跨越生死關頭的三刀流 Pusing Ganti Besar! Gaya Tiga Pedang Mengatasi Bahaya! 935 Zoro, Stunned! The Shocking Identity of the Mysterious Woman! 索隆 Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By Ella Affandy
Mewangi Selamanya Phi Phi Island menjadi saksi pertemuan antara Niq Nashriq dan Nuraisha Iman. Kerana satu insiden, termeterai satu perjanjian. “One week husband, you have nothing to lose.”- Niq Bagi Aisha, itu hanyalah perjanjian. Namun bagi Niq, dia mengharapkan lebih daripada itu. “Cinta pun macam mee segera?”- Aisha “Nikah dulu baru pupuk cinta dan sayang.”- Niq Pada malam terakhir di pulau, mereka saling mengikat dengan harapan akan saling mencari bila pulang Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Nurul Shuhada
Nur Afwan Insyirah, di sebalik sebaris nama itu ada harapan yang ditanam untuknya. Dia sanggup melakukan apa sahaja untuk mendapatkan ha knya sebagai seorang anak. Sekaligus menunaikan janji yang telah dilafazkan kepada arwah abah. “Afwan... janji dengan abah. Janji yang Afwan akan cari keluarga Afwan. Cari mereka dan dapatkan balik hak Afwan sebagai anak.” - Pak Malik Bermulalah rancangannya mahu mendekati keluarga kandung dengan m Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Nurhayati Ishak
“Boon, you pergilah temankan Denis kat kereta sana. Kesian pulak dia memandu balik seorang-seorang.” Kerah Josen. Pantas Bunga rungkai tali pinggang keledar.“Tak payah!” jerkah Dee George. Bunga baru sahaja buka pintu kereta dan keluarkan kakinya letak atas tanah. Dee George tiba-tiba jerkah dengan kuat. Sampai terangkat terus kakinya masuk ke dalam kereta semula. Perlahan-lahan dia tutup pintu. Geram jugak dia. Terkejut macam nak mati! Dia lihat Josen sudah mengur Learn More
USUAL: RM27.90

NOW: RM 27.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.11 (-10%)

By Darus Senawi
Kembara Darus Senawi adalah coretan pengembaraan ilmu Ustaz Darus Senawi pada tahun akhir 60-an dan awal 70-an. Siapa yang suka buku sirah yang diterjemah daripada Bahasa Arab pasti kenal dengan individu ini. Beliau adalah penterjemah buku Rahiq Makhtum dan Fiqh Sirah. Pengembaraan Ustaz Darus Senawi bermula apabila beliau mahu pergi ke Mesir. Cita-citanya untuk menuntut ilmu Sastera Bahasa Arab di Universiti Al-Azhar. Disebabkan duit tidak mencukupi untuk menaiki kapal terb Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By
Mengandungi: Bab “A” : Peraturan-Peraturan Pegawai Awam (Pelantikan, Kenaikan Pangkat dan Penamatan Perkhidmatan) 2012 Bab “B” : Elaun-Elaun Dalam Perkhidmatan 1974 Bab “C” : Cuti 1974 Bab “D” : Peraturan-Peraturan Pegawai Awam (Kelakuan dan Tatatertib) 1993 Bab “E” : Rumah dan Bangunan Pejabat Kerajaan 1974 Bab “F” : Perubatan 1974 Bab “G” : Waktu Bekerja dan Lebih Masa 1974 Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Kay Omena
“Syaratnya, saya tak nak anak. Cukup kita berdua saja.” – Izrad. Syarat yang diletakkan Izrad untuk sebuah perkahwinan membuatkan Nalia tolak tanpa berfikir walau sesaat. Tapi, hanya kerana seorang ayah, perkahwinan yang ditolak itu terjadi jua. “Sebagai wanita, selain menjadi isteri, saya impikan untuk menjadi seorang ibu.”- Nalia. Pada Izrad, memilih Nalia sebagai isteri bukan sekadar demi kepentingan dirinya sendiri. Ada sesuatu yang dicari dan dia yakin Nalia ma Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Syu Ariani
… yang memberi aku perasaan itu. TIGA tahun terpisah dan kemudian bertemu semula, Nurul Aileen tidak mampu menyorokkan perasaannya terhadap Adam Haidar. Kerana sememangnya, hatinya hanya menginginkan Adam. Hanya dia! Tetapi… “Ada apa dengan kita?” – Adam Haidar Layanan dingin Adam jauh berbeza dengan setiap gerak-gerinya. Aileen yakin Adam turut berkongsi perasaan yang sama dengannya. Namun sayang, tidak semudah itu. Di antara Aileen dan Adam, ada satu tali penghub Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Aein Dhiyauddin
“Awak panggil saya nama kuih? Mochi tu kuih, kan? Kenapa awak panggil saya mochi?” - Raisya “Saya dah panggil nama Raisya tapi awak tak menoleh pun. Bila saya panggil Mochi, terus aje awak pusing.” - Ilham Panggilan Mochi memang pelik bagi Raisya. Namun kerana panggilan pelik itu dia jatuh hati kepada Ilham. Lelaki itu bukan sahaja kacak tetapi juga romantik serta pandai mengambil hati. “Saya rindukan awak. Sepanjang hari ni hati saya tak tenang sebab tak nampak mu Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By AZIZAH AMI
TERSEDAK Rinie tatkala Alif membawa seseorang ke rumah untuk diperkenalkan padanya. Macamlah dia tak kenal dengan Abu tu. Setiap kali dia ke bengkel, mata lelaki itu galak memandang daripada atas ke bawah. Gatal bukan main! "Keluarlah berkenalan dengan dia." Alif memaksa. "Abang Long tak nampak ke Rinie tengah makan tengah hari ni? Abang Long pergilah layan dia. Suruh Rinie pula dah," rungut Rinie lalu meneguk air kosong dengan laju. Arin dah menggeleng geram. "Lepas makan, A Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By HIJANAH & HAZALIF
"Biarpun engkau pergi terlalu awal, Pemergianku dirindui sepanjang hidupku. Engkau pergi bukan membawa diri, Tetapi membawa seluruh isi hidupku bersama. ""Kenapa terlalu cepat Allah tank semua benda? Bukan abi seorang! Tapi semua benda! Allah memang kejam!"" Seorang lelaki berdiri, lengkap berbalut kain putih, tapi koyak rabak di seluruh tubuh badan. Ah! Darah penuh melekat di setup inci kain itu. Baunya usah dicakap, tak ubah seperti bangkai binatang! Wajahnya menakutkan! Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.61 (-10%)

By ANNA MILIA
Aku pernah menyesal dengan pertemuan ini, namun aku lebih menyesali perpisahan kita. Dia disuruh lari pada hari pernikahan. Namun, Airin memilih untuk menjadi isteri kepada Ilhan, the most eligible bachelor. Cukup dua tahun usia perkahwinan mereka, Airin membawa diri. Dia mahu membina hidup baru. Lama dia menyepi sebelum muncul tujuh tahun kemudian. Kenapa? Kerana dia perlukan wang Ilhan yang sudah berpangkat Dato’. Dengan pelan Dato’ Ilhan yang tersusun, mereka kemb Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By SHAMSUDDIN KADIR
"Siapa kata makan gaji tidak boleh kaya? Jangan baca buku ini sekiranya sudah tidak mahu tahu apa orang makan gaji perlu tahu, memiliki dividen lebih daripada 6 peratus setahun, naik pangkat dalam masa kurang 5 tahun, memiliki lebih daripada sebuah hartanah, tidak menanggung hutang jahat, menjadi staf harapan majikan, tiada hutang untuk rumah yang didiami, ada duit pelaburan maksimum dalam ASB, tidak risau sekiranya diberhentikan kerja hari ini dan tempoh pembiayaan kereta ku Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Nurul Atiqh Ghuzir
Tak mungkin kerana benci, tak mungkin juga kerana sayang. Tidak tahan diejek dan dibuli, hitam dendam mengaburi hati yang dahulunya putih suci. Dengan bantuan Amir, kawan baiknya, Diana berjaya menjejaki Rafael, Zikri dan Nick. Naik gila Zikri dan Nick dikenakannya. Biarlah! Bukannya mereka kenal dia pun lagi. Dia kini Amaya yang cantik persis bidadari. Bukan lagi Diana yang buruk macam mak lampir. “Memang korang tiga orang buat hidup aku macam neraka. Kau tiga orang hin Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Dreamer
Akibat dendam terhadap Hilda, Joanna terpedaya dengan buku misteri berjudul 'Hajat Jadi Realiti'. Betul ke buku ni boleh tunaikan hajat? Adakah Joanna akan terperangkap dalam 'perjanjian puaka'? Nampaknya ada 'pertukaran' harus dibuat bila ketiga-tiga hajatnya ditunaikan!!! Kompilasi kesumat melibatkan makhluk halus dan sifat keji manusia. Selami cerita seram pelbagai variasi yang pasti buat korang meremang. Kisah hitam dunia si mawar dari siri terkini 'Black Rose' ! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

1-129 of 129

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
*

Back to Top