0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' ANAASA PUBLICATION 'Found 54 Related Products
Filtered By
publisher
By Adnil Zaff
Sindrom Stockholm! Sesuatu yang tidak pernah diangankan oleh Amalina. Dia telah diculik oleh seorang mafia bernama Tajul Gazi. Bukanlah wang tebusan yang dihendakkan oleh lelaki itu. Sebaliknya, Tajul mahukan anak. Eh! Ada ke wanita yang mahu melahirkan anak kepada penjahat seperti Tajul? Amalina pada mulanya takut akan lelaki itu. Riak wajahnya bengis dan lelaki itu memang kaku. Tetapi setelah beberapa minggu ditawan Tajul, Amalina sendiri yang sudi dinikahi lelaki itu. K Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Dilla Ahmad
“Meera selalu ingat masa kita kecik-kecik dulu, Abang Khalif. Kita main sama-sama, makan sama-sama. Tidurpun sama-sama. Memang best masa tu, kan?”-ZAMEERA “Sekarang mana boleh tidur sama-sama. Lain pulak jadinya karang.”- KHALIF ANDRE Mengenali gadis bernama Zameera, buat hidupnya yang kelam, menjadi ceria. Sebagai anak isteri ke dua Datuk Hisham, dia tidak punya hak untuk mendapatkan kasih sayang seorang papa. Itu yang Khuzairi sering katakan kepadanya. “A Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Dilla Ahmad
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Ayra Zahra
ALAHAI MISS BLUR Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Anna Milia
“Cepatlah. Kat luar ni dah panjang orang berbaris tunggu abang. Apesal lambat sangat ni? Tersangkut zip seluar ke?” – Aisya Khaffy membuka pintu bilik. Terus tangan Aisya ditarik masuk ke dalam bilik kecil itu tanpa sempat dia mengelak. Aisya tergamam. Lelaki itu bukan abangnya. Hah?!!! Dia sudah tersalah bilik. Mereka saling memandang. “Kenapa dengan awak ni? Saya baru masuk aje. Try baju pun belum. Yang awak ketuk pintu macam nak roboh kenapa? Awak ada masalah Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Azimah Lily
BIAR BETUL!NAMA DIA BOUGAINVILLEA Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Ameera Ameer
“Manusia boleh berubah kan?” – Ustaz Anas “Betul tu.Dan saya juga dah berubah.Kalau dulu saya suka sushi sekarang tidak lagi.Bukan hanya selera saya sahaja yang dah berubah tetapi perasaan saya juga.” – Hazel Ustaz Kazim Elias selalu berkata, kalau dah jodoh tidak ke mana tetapi sungguhkah mereka berjodoh andai Hazel terikat dengan permintaan orang tuanya sedang Ustaz Anas pula begitu teguh mempertahankan pegangannya? Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Nina Kamal
SAYANG I'M YOURS Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Theya Nur
TILL JANNAH Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Dhiyana
RINDU TIADA NOKTAH Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Shima Rostam
BERIKAN AKU PELUANG MENCINTAIMU Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Izma Qahiera
NASI LEMAK TEPI KUBUR Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Rose Ezadora
JODOH YANG TERTANGGUH Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Adnil Zaff
DIKAULAH SELURUH CINTA Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Dilla Ahmad
Benarlah jodoh itu di tangan Tuhan. Bukan di tangan manusia. Nurul Ain telah ditunangkan dengan Tengku Zarif. Tapi kemudian dinikahkan dengan Tengku Hadif bila Tengku Zarif tiba-tiba menghilangkan diri. Untuk menjaga nama baik Tok Abah dan Ayah Ku, Tengku Hadif yang punya masalah sendiri akur dengan permintaan keluarga. "Ain nak mintak abang tolong tanggalkan sepit kat belakang selendang Ain ni. Boleh tak? Kalau tak boleh tak apalah..." - Nurul Ain "Aku tunggu kat lu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Dilla Ahmad
“Awak nak bayar dengan apa, dik? Awak tu sekolah pun tak habis lagi. We're talking about a lot of money here, my dear. Walau awak buat dua atau tiga kerja pun, awak tidak akan mampu membayarnya semula even if you sell your body, belum tentu cukup untuk membayarnya. Kecualilah kalau awak nak jadi perempuan simpanan saya.” Dia Nurul Hannah Adam Mukriz. Pelajar sekolah menengah yang nekad berjumpa dengan Megat Danial Hakim, CEO Megat Holdings. Hanya kerana satu tujuan da Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Sara Kyoko
Camellia Hayyani aka sang Kameleon, 30 tahun, pereka fesyen terkenal. Mewangi dalam dunia fesyen tanah air, tapi, membusuk dalam dunia percintaan! Satu senarai yang membariskan puluhan ciri -ciri ‘Mr. Right'nya telah menyebabkan deria rasanya tertutup untuk merasai kehadiran lelaki yang betul-betul tulus menyintainya. ‘Kalau nak jadi suami Camellia Hayyani, kenalah betul-betul jadi the Right Guy! Mr. Right. Hidup bersama bukan untuk sehari dua, kalau boleh mestilah un Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Ameera Ameer
“Kadang Allah sembunyikan matahari, Dia datangkan guruh dan kilat. Kita bersedih dan tertanya ke mana menghilangnya matahari, rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita pelangi”. Begitulah kisah Ku Ariff dan Dania. Ujian yang telah Allah hadirkan semakin mematangkan mereka dalam melayari bahtera rumahtangga malah telah menguatkan lagi cinta mereka. Malah kebahagiaan itu menjadi lebih indah lagi apabila diserikan pula dengan kehadiran tiga cahaya mata yang sering kali mencu Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Nuril Bahanudin
Vee Layla Adib, punya kehidupan yang tidak seindah namanya. Dari kecil diri dia tidak putus-putus diuji. Kasih yang diharapkan dari darah daging sendiri pun terlalu sukar untuk dia raih. Ada emak, emak membenci. Ada ayah, ayah menafikan hak dia sebagai seorang anak hanya kerana kegagalan mengemudi rumah tangga sendiri. Salah dan silap semua dituding ke arah dia kerana kata mereka dia adalah pembawa nasib yang paling malang! Adib : “Baik…Kalau you nak cerai, cerailah. Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Hannah Ezaty
“Lil, kau tahu tak kat mana nak cari perempuan serba sempurna yang menepati piawaian aku?” – Carl “Tahu.” - Akalil “Kat mana?” - Carl “Dekat dalam mimpi!” - Akalil Benarkah perempuan serba sempurna itu hanya wujud di dalam mimpi? Carl tidak percaya malah dia yakin yang cik serba sempurna itu benar-benar wujud dan dia akan meminang gadis tersebut sebaik mereka bertemu. Tetapi bila dia bertemu dengan Rara, hidupnya yang bagai berada di alam fantasi mula Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Silencer
Untuk seorang anak yatim piatu sepertinya, kehadiran Wardina merupakan rahmat terbesar yang dia ada. Bagi Ruzain, itulah syurganya di dunia mahupun akhirat. Sungguh! Dia sayang gadis itu. “Isteri adalah anugerah buat suami. Saya ada. Tulang empat kerat saya masih lagi boleh bekerja. Boleh berjasa pada orang yang saya cinta.” - Muhamad Ruzain Wardina tahu, dia adalah perempuan teruk. Akhlaknya kosong. Mudah melengking, ego melangit juga kuat melawan. Namun, Ruzain ma Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Jaja Ahmad
Cinta pandang pertama. Ramai yang percayakan cinta pandang pertama tetapi tidak ramai yang mampu memilikinya. Nadia Aliff, seorang gadis yang kuat dan cekal tetapi hidup di dalam bayangan cinta pandang pertama yang tidak pernah kunjung tiba. Farhan Shah Umar. Saat terpandangkan wajah gadis yang kalut itu, jantungnya mula berdetak laju. Pertemuan demi pertemuan tetapi tidak juga mencambahkan sebarang ikatan. Dua tahun berlalu, masing-masing masih mencari dalam bisu. P Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Cici Aida
Ego! Cengil! Pendendam! Cukup pakej sifat Ira Harisya. Cantik, manis dan penuh gaya dengan aura memikat. Namun begitu, Ira Harisya benci lelaki yang suka ambil kesempatan pada perempuan cantik sepertinya. Lebih-lebih lagi, lelaki itu Zeid Farhans. “Saya Cuma tak nak cik jatuh ‘terguling-guling' sendiri dekat tangga tu.Tumit kasut cik tu, cuba nak malu kan cik. Cuba cik tengok, dah ‘terpatah' pun. Dan bukan niat saya nak ‘terpeluk' cik dengan sengaja.” - Hans. Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Ayumi Syafiqah
"I hate birthdays. They just remind me of how old I am and how long I've been alone in my whole life.” – Azy Rania. Sejak bertemu Farish Luqman, Azy mula percaya dengan cinta pandang pertama. Kehadiran Farish memberi satu sebab untuk dia tidak berasa sunyi lagi seumur hidupnya. Namun, tidak semudah itu jalan untuknya mengejar bahagia. Azy pasrah apabila dia tahu lelaki yang dia cintai dalam diam itu rupa-rupanya lelaki yang telah lama bertakhta di hati kakaknya sendiri. Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Sakura Ria
Dia menawan. Dia hebat. Dia punya segala-galanya kecuali satu perkara…cinta! Ya,dia tidak punya itu kerana dia percaya cinta sejati sudah tidak wujud di muka bumi ini. Dialah Ammara Delisha, pemain cinta terulung abad ini. Gelaran pemain cinta itu disandang penuh bangga demi sebuah dendam yang masih belum terlunas. Setiap sakit yang ditanggungnya perlu dibayar dengan harga yang sama kerana semuanya terlalu pahit untuk ditelan sendirian. Ikhtar Wazien. Lelaki yang bera Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Zuri Yanie
Izinkan cinta ini memeluk hatimu... “Mulai saat ini, Raof gantung Nina tanpa tali. Nina bebas ke mana saja Nina pergi tetapi bukan untuk mendampingi lelaki lain. Mungkin ini harga yang perlu Nina bayar kerana menidakkan Raof sebagai suami Nina yang sah.” – Raof Kata orang putih, “If you love someone, set him free.” Ya, kerana Nina mencintai Raof Nina terpaksa bertindak gila. Berkahwin hanya satu malam kemudian meminta perpisahan keesokkan harinya. Kalaulah R Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Qaseh Farina
Benci? Tidak sesekali. Semakin lama, semakin mencintai... Suka Ayin ? Oh ! Please... bukan taste Yayalah ! Ayin tu, berlagak ya ampun. Harapkan muka saja handsome, tapi perangai hampeh ! Namun, perasaan mula berubah selepas mengetahui kenapa Ayin jadi begitu. Bahagia berbunga apabila Ayin mula meyedari kewujudannya, tetapi hanya seketika. Ooo.. Kau tak layan aku ya, Sinar? Tak apa..Cara halus tak jalan, aku buat cara kasar. Cara baik tak dapat, aku buat cara jahat. - Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Luvis Eija
Cinta itu milik Allah, Hadirnya tanpa diduga, Perginya tanpa dipaksa.. Kerana rancangan bodoh Zakhwan, dua hati menjadi mangsa. Kerana terlalu cinta, Hanim terjerat dalam rasa. Kerana terhutang budi, Firash pula terpaksa menggadai maruah diri. Dalam masa tiga tahun tu macam-macam boleh jadi, Zack. Aku tak berani ambil risiko. Aku manusia biasa, Zack. Hanim juga! Jangan kau percaturkan hidup kami. Banyak cara lain lagi, Zack. Kita fikir sama-sama, okey? - Firash Ta Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Danisyarahmat
Hangatnya cinta dan kasihmu mencairkan kebekuan hatiku Mulanya hanya satu permainan yang dimainkan oleh Andrea kerana geram dengan sikap acuh tak acuh Luqman Hakimi pada perhubungan mereka. Bagi Luqman Hakimi yang senang disapa sebagai Luke, ini sajalah peluang untuk dia melepaskan diri dari Andrea yang serupa pacat menghisap darah. “Kalau I berjaya pikat dia, you nak buat apa?” “I tinggalkan you” “Tapi kalau you gagal pikat dia, you kena kahwin deng Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Naniey Tj
Jika aku diberi pilihan, aku memilih untuk bahagia selamanya. “Laili, sepatutnya kau tu pergi kahwin dulu. Belajar jadi isteri solehah dulu. Barulah datang nasihat aku pasal hal-hal rumah tangga ni.” Biar aku basuh sikit perangai budak ni. Terdiam jugak dia seketika. “Excuse me. Aku sekarang tengah cakap tentang perangai kau. Pasal abang aku,” tegas Tengku Laili. “Betullah. Aku suruh kau cari pengalaman dulu. Baru datang ceramah aku. Atau sebenarnya, ka Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Dhiyana
Pakej cinta yang paling unik! Tackle satu dapat dua Semuanya bermula bila dia mengahayati ciptaan Tuhan. Aufa Norjannah, berada dalam mimpinya saat terpandang wajah kacak Ameer Fayyadh yang berjalan ke luar rumah. Persis filem Hindustan. Bagai ada angin yang mengiringi adegan itu. Jeritan Ameer kepadanya membuatkan Aufa tersenyum manis. Tapi... "Awak! Pandang depan!" - Ameer Fayyadh "Arghhh!!!" - Aufa Norjannah Pertama kali terjatuh di hadapan lelaki itu, sakitny Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ailah Diela
Aku bukan kedekut tapi aku tamak jika melibatkan barang milik aku. Aku pernah digelar pakar dalam soal wanita. Memang aku jahat tapi aku tidak pernah menjadi yang pertama memusnahkan mariah seorang wanita. Tapi apa aku harus buat jika ada yang masih terpelihara datang menyerah? "Kahwin dengan saya." - Maria Jane "Kahwin? Kau ingat kahwin tu boleh selesaikan semua masalah ke?" - Zafrul Jafni Kahwin? Itulah jalan penyelesaian? Memang dia boleh ikut semua kemahua Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Dilla Ahmad
Aina Humaira, Cik Housekeeping, Bekerja di hotel bukanlah mudah. Lebih-lebih lagi bila dapat bos macam Issac Daniel bin Datuk Iskandar. Oh, dia taklah cerewet. Tapi dia hanya mahu Aina Humaira untuk melakukan tugas dibiliknya Hati Aina kecewa dengan perbuatan curang tunangnya, membuatkan dia serba salah untuk menerima lamaran Issac Daniel. Semankin bersalah bila mommy Issac Daniel adalah kawan baik kepada arwah mamanya. Janji lama cuba ditunaikan. "Saya nak jumpa awak Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Maya Iris
Dia, gadis yang mendapat tempat di hati Faris. Kehadirannya merubah hidup lelaki ini. Namun, sukarnya dia untuk menghuni hati seorang yang bernama Mira Zahila. “Aku sayangkan dia, Amir. Tapi dia tolak aku mentah-mentah.” – Faris “Siapa? Mira?” – Amir “Mungkin dia bukan jodoh kau, Faris.” – Dina Impian Mira hanyalah untuk mendapat segulung ijazah. Demi keluarganya. Satu kejadian telah menyebabkan Mira bersetuju mengahwini Faris. Reda dengan ketentuanNya, Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Annis Rizani
Suffiya, dia hanyalah gadis biasa. Namun di sebalik kebiasaan itulah, tersembunyi suatu yang istimewa dalam dirinya. Cintanya hanya pada tunangnya, Khairy. Namun, di saat kebahagian hampir menjelma, Khairy mula mengkhianati cinta mereka. Lakonan Khairy tidak dapat menutup segala kecurangan apabila Suffiya sendiri dikasari sehingga meninggalkan trauma dalam hidupnya. Namun, sayang Suffiya pada Khairy masih bersisa. Di saat Suffiya hilang kepercayaan pada cinta, Mukhri Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Izma Qahiera
Bujang tapi ‘not available’. Meletakkan status dirinya sudah berpunya walaupun sebenarnya dia belum ada teman istimewa.. Azraf Hamidi. Di hatinya sudah tertulis satu nama. Raisya Azzahra aka budak lesung. Setelah lapan tahun berlalu, budak lesung ni muncul semula tetapi tidak mengenalinya. Mustahil! Kalau diikutkan wajahnya tak banyak berubah. Masih lagi kacak. Bergaya. Kenapa Raisya tak kenal dia? Hati mula tak senang. “Ini sayalah, Azraf. T Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Amanda Zee
"Kita kahwin?" - Hazim Arif Gadis itu terkaku. Gila! Kenal pun tak lama, bagaimana lelaki ini yakin yang dia akan terima? Memang rumit. Sejak pertama kali dia bertemu Hazim Arif, hidupnya mula kucar-kacir. Makan, minum, semuanya sudah tak ikut jadual. Pengsan? Memang berkali-kali. Namun, belum sempat hati menolak, mulut laju mengucapkan setuju. Ernie pejamkan mata! Namun, Hazim Arif bukan sekejam yang disangka. Dia masih adil memberi peluang supaya Ernie berfikir sedala Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Hannah Ezaty
" Far cakap Far nak bercerai!" - Farhah Perkahwinan yang dibina atas dasar cinta, tiba-tiba berantakkan dan mahu diakhiri dengan penceraian. Farhah dengan keras kepala dan egonya, manakala Muhsin pula hanya mahu memenuhi kehendak si isteri. Dalam pada sibuk bercakaran dan saling bertegang urat, 'perpisahan' sementara yang terjadi, menerbitkan satu rasa aneh di hati masing-masing. Saat itu, mesej cinta menjadi penghubung antara mereka. Hai, wife. Dah tidur? Hai, husb Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Dilla Ahmad
"Pasti ada sesuatu perkara yang awak buat sampai umi hantar awak ke mari, kan?" - Syed Harraz "Saya dah bunuh seseorang!" - Johanna Pertama kali bertentang mata dengan Johanna, Syed Harraz tidak suka dengan imej gadis itu. Dari atas sampai ke bawah, semuanya hitam. Gothic. Itulah gaya yang dibawa oleh Johanna. Tak pernah ada perempuan yang tak menggedik bila bersama dengannya. Semua akan menempel apabila melihat wajah kacak Syed Harraz. Tapi yang ini, sedikit pun tid Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Ailah Diela
"Khalish? Siapa? Anak siapa? Putera raja? Anak Dato' atau Tan Sri mana?" - Umar Ahqaf "Anak Encik Azlan. Bukan sesiapa, tapi dia ada hati yang sangat hebat. And I love him so much." - Elina Safia Macam antara dua darjat! Susahnya untuk lulus ujian menjadi menantu lelaki yang pernah digelar Bad Guy itu. Sesi temuduga mengalahkan nak jadi jeneral. Semua benda Umar Ahqaf ambil kira. Ingat senang nak ambil alih tugasnya sebagai pelindung Elina? "I tak suka budak-budak tu pand Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Cici Aida
“Kenapa aku? Sepatutnya kau yang minta maaf sebab kau cuba nak bunuh aku tadi. Nyaris tak mati katak. Kalau jadi apa-apa dekat aku tadi, belum tentu kotak buruk kau tu mampu nak bayar insurans nyawa aku.”- Dania “Hei, kenapa mulut kau ni jahat sangat ha? Aku tak pernah jumpa perempuan sewel kuat menjawab macam kau ni. Kalau aku tak tarik kau tadi, memang kau dah mati katak. Aku juga yang rugi, sebab kau tak dapat bayar ganti rugi kereta aku. Aku tak nak banyak cakap. B Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ailah Diela
Tiada yang mustahil jika dialah pereka cinta kami. “Qaseh. You know what. The truth is you don't need a boyfriend to be happy. But you need me. Your future husband. Trust me!” – Meor Bercinta dengan orang lain. Tapi berkahwin dengan orang lain. Memang ada yang terjadi. Contoh terdekat adalah Qaseh Daria. Tak ada angin, tak ada ribut tiba-tiba saja lelaki tu ajak dia kahwin. Tak nak! Dia dah ada Zakuan sebagai kekasih hati. Tapi kalau dah jodoh tu kuat, kahwin juga me Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By East Diani
Bila hati dah sayang, aku jadi gila bayang! Ramai yang ingin menghulurkan cinta kepadanya tapi hatinya terkunci rapat. Dia hidup sendiri dengan kenangan yang masih tersimpan rapi. Namun, pertemuan pertama dengan Naqib sudah membuatkan hatinya berdetik tidak tenang. Apatah lagi, ada pertemuan seterusnya yang tidak dijangka. Sikap Naqib membuatkan Yani sesak. Naqib suka menakluki dirinya menjadikan Yani bertambah benci padanya. Lelaki perasan bagus! “Berani kau tampar Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Ameera Ameer
"Kau kena jadi orang gaji sepupu aku.” - Tengku Syakila Kerana satu pertaruhan, hidup Dania jadi tunggang-langgang. Sebagai seorang anak perempuan yang manja dan ‘buta' perihal rumah tangga, pertaruhan tersebut ibarat sengaja menjerut nyawa. Namun, demi menjaga nama baik seorang sahabat, Dania tiada pilihan, syarat Tengku Syakila akhirnya diturutkan. Tetapi mampukah Dania bertahan apabila ‘majikan' sementara yang digelarkan ‘orang tua' itu cerewetnya mengalahkan pe Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Adnil Zaff
"Lepas kau tinggalkan aku, aku tak pernah harap apa-apa lagi daripada kau. Aku tak pernah termimpi kau akan kembali untuk tunaikan segala janji kau dulu. Apatah lagi kahwin dengan kau. Ini semua mengarut!" "Kahwin dengan Rynn itu adalah pilihan abang. Bukan paksaan sesiapa. Keputusan yang abang buat datang daripada pemikiran abang sendiri. Ini bukan mengarut. Ini kenyataan. Abang tak mahu kita berdua lari dari kenyataan lagi. Lapan tahun dah terlalu lama untuk abang melari Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Luvis Eija
Sara Dhia. Seorang gadis desa yang hidupnya senantiasa dirundung duka. Sejak kecil dia telah dijaga oleh makciknya kerana kedua ibu dan bapanya telah meninggal dunia. Namun, menumpang kasih ibu saudara tidaklah sama dengan kasih ibu sejati. Banyak derita yang harus dia tempuhinya. Pertemuan tak terduga dengan seorang lelaki bernama Adam Hakimi telah mengikat dia buat selama-lamanya dengan lelaki itu. Atas alasan hutang, Sara disunting oleh lelaki itu sebagai suri. Biarpun Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Wardina Aisyah
Kehilangan orang tersayang tiga hari sebelum majlis perkahwinan mereka merupakan tamparan hebat dalam hidup Tengku Rayyan. Sejak hari itu, hidupnya berubah. Dia menjadi seorang yang gemar menyendiri dan menyibukkan diri dengan urusan kerja. Sikapnya ini menimbulkan kebimbangan di hati Ku Ana. Bersama Qisya, Ku Ana menjalankan misi mencari jodoh untuk Tengku Rayyan. Namun semuanya gagal apabila Tengku Rayyan sering mengelak bila diajak berbicara soal jodoh. Cintanya pada ar Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Aulia Iman
Cinta? Dia datang tanpa diundang, dan perginya juga tanpa dipinta. Di mana sahaja cinta itu hadir, waktu dan ketikanya tidak pernah menjadi halangan. Begitu juga dengan cinta pandang pertama Kris Al-Hadi. Cintanya berputik saat terpandang gadis berpakaian penjara. Comel dan anggun. Tapi sayang, cik gadis yang diminati sedang menanti hari perbicaraan. “Saya nak awak tahu, dari hari pertama saya lihat awak dengan pakaian penjara, hati saya sudah terdetik untuk ambil awak s Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Dilla Ahmad
Jatuh cinta dengan bos? Mustahil bagi Cik Nur Azah Amira untuk mengidamkan lelaki seperti Encik Fayed Arya. Apatah lagi, lelaki kacak ini menjadi idaman Cik Liyana Datuk Manan yang sentiasaa vogue dan seksi. Fayed Arya, bukan seperti lelaki lain yang memandang kecantikan luaran wanita. Hatinya sudah pun dimiliki. Tiga tahun hatinya dihuni cinta. Hari pertama terpandang gadis polos itu, hati terus mengangguk suka. Suka tapi tak terluah. Namun, satu kejadian menyebabkan gadi Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Ailah Diela
Zara. Dia gadis yang cantik, manis dan kadangkala ada polosnya. Cuma, dia ada satu perangai yang buat Rizza meluat. Kaki kikis! Itulah panggilan setelah mengetahui gadis itulah yang memporak perandakan keluarganya. Tetapi,bila adiknya, Adila cuba bertindak bodoh ke atas Zara, dia pula yang tiba-tiba baik hati menolong. Jadi superhero tidak sengaja kepada kekasih ayah sendiri bukan mudah rupanya. “Sudahlah Rizza! Awak ni memang manusia paling buruk sekali pernah saya jump Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Nuril Bahanudin
"Manalah aku cabar kau. Kau tu yang tak berani. Mulut je cakap besar tapi pengecut. Sungguh..sampai sekarang aku tak faham apa motif kau serang aku dekat sini ni! Kau ingat muka kau kacak sangat ke sampai asyik nak muncul dekat depan aku ni?” ~ Chomel Mayesa “Pengecut kau kata aku? Eh, kau ni memang nak kenalah. Jangan panggil aku Zaif, kalau aku tak buat kau melutut dengan aku!! ~ Zaif Affendy” Menjadi tukang kasut! Chomel Mayesa, menyambung legasi arwah ayahnya Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Nuril Bahanudin
Gara-gara adik, dirinya tersepit! Dia terpaksa mencari suami segera dek kerana syarat yang digariskan oleh ibu dan ayahnya. Lantaran itu, hidupnya yang aman sentosa menjadi huru-hara! Leila Suria, gadis yang akhirnya menuruti syarat kedua ibu bapanya demi kebahagian adiknya. Memilih untuk menerima lelaki yang tak diundang untuk menjadi suaminya, membuatkan hidupnya berubah. Keindahan cinta mula dirasai. Namun, di kala bahagia mula berbunga, duka menjengah di hati. “Me Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Izma Qahiera
"Aduh alamak! Habis basah baju. Macam mana awak jalan ni?" ~ Fatin "Maafkan saya, awak yang langgar saya dulu. Nah, ambil tisu ni." ~ Kamal Lantai takdir telah menemukan Kamal Akasyah seorang peguam muda dan gadis 19 tahun, Fatin Syuhada. Perlanggaran tanpa sengaja telah menjentik rasa aneh di hati kamal, namun tidak bagi Fatin. Dalam usaha menembusi benteng hati Fatin, ada sahaja halangan yang perlu ditempuhi oleh Kamal. Lina, seorang gadis yang terlalu obses untuk me Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Adah Firaisaa
Walau liku hidupnya tak seindah orang lain, namun Marha Karmila masih mampu tersenyum dan ceria. Segala kisah duka dulu cuba dilupakan dan disimpan kemas, jauh di sudut hati. Namun, hanya kerana seorang lelaki yang digelar naga, hidupnya berubah serta merta. “Apa?? Awak kata saya bagi awak bala?? Eh, hello, saya dah minta maaf baik-baik. Suka suki awak cakap saya macam ni ye? Dah lah muka merah macam naga. Sedap mulut je cakap kita bawa bala”~ Marha “Kau ambik baj Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

54 Item(s)

*

Back to Top