0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' ANN 'Found 808 Related Products
Filtered By
author
By Shannon Schuren
A compelling novel about speaking out, standing up, and breaking free perfect for fans of The Handmaid's Tale. Miriam lives in New Jerusalem, a haven in the desert far away from the sins and depravity of the outside world. Within the gates of New Jerusalem, and under the eye of its founder and leader, Daniel, Miriam knows she is safe. Cared for. Even if she's forced, as a girl, to quiet her tongue when she has thoughts she wants to share, Miriam knows that New Jerusalem is a Learn More
USUAL: RM54.50

NOW: RM 54.50 (-0%)

MEMBER: RM 49.05 (-10%)

By Aiman Banna
"Jangan dibina istana bahagia kau di atas sungai yang mengalirnya air mata aku. Ada sebab Tuhan cipta manusia ada satu hati, bukannya dua!" Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Annie Duke
Even the best decision doesn't yield the best outcome every time. There's always an element of luck that you can't control, and there's always information hidden from view. So the key to long-term success (and avoiding worrying yourself to death) is to think in bets: How sure am I? What are the possible ways things could turn out? What decision has the highest odds of success? Did I land in the unlucky 10% on the strategy that works 90% of the time? Or is my success attributa Learn More
USUAL: RM65.95

NOW: RM 65.95 (-0%)

MEMBER: RM 59.36 (-10%)

By Aiman Banna
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By 吉姆·麥考米克 , 瑪莉安·卡林區
一本讓你搖身變成金牌業務員的銷售實戰祕笈! 賣產品、賣觀念、賣服務,賣什麼都可以成交!   如何解讀潛在客戶的語氣與動作?   怎樣展現自己的舉止及態度?   從搖頭拒絕到握手成交,「身體語言」就是最關鍵的鑰匙。   你有過這種經驗嗎?   約客戶談生意的時候,對方無意識地旋轉手上的筆;   向客戶做簡報時,對方老是瞄手機或眼 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By Annis Rizani
Sukar menerima hakikat bahawa dirinya menjadi mangsa kerakusan lelaki, Nur Zara membawa diri ke Rumah Raudhah. Impian cinta alam persekolahan tidak kesampaian apabila Hanafi mengundur diri. Separuh nyawanya terasa melayang. Dia sedar, dirinya tak mungkin menjadi wanita sempurna. Rasa aneh, tapi bahagia yang menderu bagaikan angin lalu yang mendamaikan menyapa hati Zara tatkala membaca nota-nota yang ditinggalkan di keretanya. Namun, perasaan itu seboleh mungkin cuba diabaik Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Wannie Nordin
“Terima kasih, doc. Awak dah selamatkan nyawa saya. Maafkan saya sebab dah menyusahkan…” - TIA IZZARA “Tak apa, Tia… awak tak menyusahkan saya pun. Yang penting awak selamat. Dan kalau boleh lepas ni janganlah awak buat kerja bodoh dan gila macam ni lagi. Hidup kita ni hanya sekali, jadi kena fikir berkali-kali sebelum buat benda tak berfaedah.” – ILHAM QAIS Siapa menduga Ilham Qais yang selama ini dingin dan sejuk beku boleh berubah apabila mengenali gadis li Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Bae Jinyoung (Wanna One)
1st Single album from ex-wanna one member, Bae Jinyoung Learn More
USUAL: RM96.90

NOW: RM 96.90 (-0%)

MEMBER: RM 87.21 (-10%)

By Sophie Hannah
The world’s most beloved detective, Hercule Poirot – the legendary star of Agatha Christie’s Murder on the Orient Express and most recently The Monogram Murders and Closed Casket―returns in a stylish, diabolically clever mystery set in 1930’s London. Returning home after lunch one day, Hercule Poirot finds an angry woman waiting outside his front door. She demands to know why Poirot has sent her a letter accusing her of the murder of Barnabas Pandy, a man she has n Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Suzanne Young
Westworld meets The Handmaid's Tale in this start to a thrilling, subversive near future series from New York Times bestselling author Suzanne Young about a girls-only private high school that is far more than it appears to be. Some of the prettiest flowers have the sharpest thorns. The Girls of Innovations Academy are beautiful and well-behaved-it says so on their report cards. Under the watchful gaze of their Guardian, they receive a well-rounded education that promis Learn More
USUAL: RM61.90

NOW: RM 61.90 (-0%)

MEMBER: RM 55.71 (-10%)

By Anna Milia
Pertama kali bertemu tanpa sengaja, Dhifa terus jatuh hati pada Aryan. Mereka dipertemukan sekali lagi namun kali ini bersama si kembar Dhifa, Anida. Aryan terpikat pada Anida yang terlebih manja. Temu janji antara mereka berdua diatur. Nak dijadikan cerita, pada masa yang sama, Anida mempunyai temu janji dengan Haikal. Oleh kerana sifat tamak dan Aryan hanyalah calon back up boyfriend, dia meminta Dhifa berlakon sebagai dirinya. Sayangnya Dhifa tidak pandai berlakon. D Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By 安娜·戈華達
  在我們生命裡,有些人、有些事的出現,   不是為了令你絕望,   而是要將你推向前,與更好的人生相遇。   ★法國文壇暢銷傳奇,《在一起就好》作者最新力作   ★法國出版不到半年,銷售超過70萬冊   ★獲評論讚譽:比《刺蝟的優雅》更迷人的巴黎小說   ★法國「救世主作家」、「國民作家」,最療癒的小說天后   三個年紀不到30 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 44.36 (-20%)

MEMBER: RM 44.36 (-20%)

By 克卜勒
霍金逝世週年紀念 天文學+物理學經典(復刻精裝版) 五百年來,中文版第一次出齊 霍金 主編、導讀   一六一八年,日耳曼天文學家克卜勒(Johannes Kepler, 1571-1630)完成了他的曠世巨著──《世界的和諧》。有人是這麼形容這部作品:「一幅由科學、詩、哲學、神學與神祕主義編織成的宏偉宇宙景觀。」克卜勒用了五卷的篇幅,將他的和諧理論擴展到音樂、 Learn More
USUAL: RM46.20

NOW: RM 46.20 (-0%)

MEMBER: RM 41.58 (-10%)

By ANN , ZOE
全民大肉搜!露毛怪客現身公眾場所   鬧的民眾驚叫連連,要求再露一次!   特徵:鼻有痣、臉頰小曬傷、海苔瀏海   (民眾如有發現請儘快通知本局,以免有人被毛驚!)   ★本局懸賞公告★   凡看到持光劍手槍之露毛怪客者,本局將給予重賞!   賞1:無腦頗能玩書籤卡(加強腦力)   賞2:手殘也能貼貼紙(訓練手肌力)   賞3:星 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By 亞倫·甘奈特
靈感是鍛鍊來的! 每個人都有足夠的創意潛力,而且都可以鍛鍊。 拆解創意曲線的4大法則,鍛鍊你的創意肌肉,強化你的創意體格!   +吸收   +模仿   +創意社群   +反覆修改   ⊙本書未出版即獲全球暢銷作家大力推薦!   丹尼爾‧品克▂《未來在等待的銷售人才》   安德斯‧艾瑞克森▂《刻意練習》   賽斯‧高汀▂《紫牛》    Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By 瑪莉安·包爾
一場「自我提升」之旅,演變成「自我接受」之旅,   然後,最不可思議的奇蹟發生了……   *《紐約時報書評》《衛報》《書商雜誌》《泰晤士報》《英國每日電訊》《心理學雜誌》《富比士雜誌》、BBC、NBC、倫敦LIVE TV、歐美各大節目、廣播競相報導!   *風靡歐美勵志書,版權狂售25國,即將改拍成電視影集   你試過向宇宙下訂單、對恐懼感 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Danny Chu
Simple, healthful and vegetarian, shojin ryori originated from Japanese Zen temples and is beloved today for its exquisite flavours, creativity and regard for ingredient, provenance and beauty. Following the success of his previous book, Shojin Ryori: The Art of Japanese Vegetarian Cuisine, chef Danny Chu of Enso Kitchen demonstrates once again the versatility and sophistication of the cuisine. With clearly written step-by-step instructions and insightful cooking tips, Learn More
USUAL: RM114.90

NOW: RM 114.90 (-0%)

MEMBER: RM 103.41 (-10%)

By Damya Hanna
Tegarkah dia berdepan dengan kenyataan andai diri masih dihimpit kenangan lalu? Ke mana jua langkahnya dibawa, kisah duka yang pernah terpalit itu, amat sukar diluputkan daripada ingatan. Tanpa kata-kata perpisahan, Shafika kabur daripada pandangan mata. Lantaran itu, jiwa Fariz terus lumpuh tak keruan. Bertahun lamanya memendam rasa, kemunculan Vivianna menarik perhatian. Pertemuan pertama yang terjadi bagaikan dirancang, namun hakikatnya ada rahsia yang tersingkap. Fariz Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By 溫蒂·蜜雪兒 , 安娜·沃頓
  ★英國亞馬遜5星讚譽!92%讀者熱淚推薦──失智症患者人生紀實之作!★   獻給臺灣27萬個正受到失智海嘯衝擊的家庭,   道出失智症長者最想被兒女聽見的心聲:   直到失去記憶那刻,   父母仍放不開緊握兒女的那雙手;   即使忘了摯愛的名字,   記掛在心的,仍是永遠不變的愛……   ❖   罹患失智症的世界,並非被黑暗籠罩, Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By 安·露易絲·吉特曼
  ∥不論什麼年齡,新陳代謝都能重新振作快轉∥   「激進代謝飲食法」提升細胞活動力、啟動體內淨化程式   讓代謝重返最佳狀態   精神變好了、多餘脂肪消滅了、自然而然瘦下來了!   ★顛覆傳統醫學的美國營養學先驅、《紐約時報》排行榜暢銷作家最新力作!   ★美國20多位專家學者共同推薦!   ★揭開讓身體痠痛、發胖的一切關鍵, Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By 安妮·卡根
人死後會去哪呢?   轟動全美暢銷書的衝擊性真人真事!   死亡不是離開,只是換作另一種形式的陪伴   安妮,妳一定覺得我在跟妳說話是自己的幻想吧。   覺得自己用幻想來減輕離別的痛苦對吧。   我要如何讓妳相信這是事實呢?   對了,我秀「證據」給妳看好了。   絕對的證據。   請妳做我接下來說的事好嗎?   本書作 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By Sarah Ann Juckes
Here's the thing about being Inside. Ain't no one believes that they are. Ele has never been Outside, but she knows it exists - she just has to prove it. Her whole world is Inside. Trapped with her books and the Others and Him. She has never seen a tree or felt the rain but that's about to change. Ele's getting out. For good. ____ In the spirit of Emma Donoghue's Room, Outside is a poignant story of strength, friendship and unconditional love, even in the most ch Learn More
USUAL: RM46.50

NOW: RM 46.50 (-0%)

MEMBER: RM 41.85 (-10%)

By Deanna Chee
Aku yang dahulu bukanlah aku yang sekarang. Tidak pernah aku terlintas untuk berhijrah daripada jahil menjadi tahu. Daripada membenci ajaran agama, menjadi pemuja nombor satu. Tapi kini aku sudah kembali. Kembali kepada fitrah. Namun jalannya bukan mudah. Dicaci, dihina, dipulau, dibuang, sampaikan aku jatuh terduduk di titik paling bawah. Noktah. Sehinggakan aku 'ditegur' sesuatu. Kerana 'teguran' itu, aku bingkas bangkit. Kerana 'teguran' itu, aku terus berlari dan tidak Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Wannie Nordin
“Nama saya Intan Darissa binti Ahmad Imran.” – Darissa Bagaikan terpaku Hakim mendengar suara itu memperkenalkan dirinya. Cantik macam bidadari kayangan! Memang cantik, secantik Miss Universe! Ya… Miss Universe! Itulah gelaran yang sewajarnya diberi untuk gadis cantik yang telah berjaya membuat hati lelakinya terusik dan terpikat dengan hanya sekali pandang sahaja. Tetapi, ternyata untuk memiliki cinta Miss Universe yang bernama Darissa itu bukannya mudah; penuh deng Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Anna Milla
Berkahwin dengan Nawal si berhingus hijau tu? Memang taklah. Budak perempuan itu mencacatkan keindahan zaman kanak-kanaknya. Namun, apabila Nawal dengan senang hati menerima pinangan dan umi main peras ugut, Hanan tidak ada pilihan. Bagi Nawal pula, dia terpaksa menerima pinangan keluarga Hanan demi menutup satu rahsia besar. Ikutkan hati, tak sudi dia berlakikan Hanan si lembik yang selalu merajuk. Apa susah? Buatlah macam main pondok-pondok dulu. Mereka kan sudah sepuluh k Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Anna Milia
Panas! Meletep Kebabom! Itu yang dirasakan oleh Hazran setiap kali bertemu Athea. Ketika pertemuan pertama, gadis yang disangka janda anak dua itu berebut pek Panadol dengannya. Berlakulah siri pertemuan seterusnya. "Awak lagi?" - Hazran "Apa salah anak-anak saya kali ni?" - Athea Cermin tingkap rumahnya dipecahkan dan kucing kesayangannya dicuri. Semuanya angkara Athea dan anak-anak. Malah, Athea punca dia putus tunang dengan Bella. Namun, siapa sangka jiran yang dipandan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Siti Fatiha Yahya , Sharifah Nursyahidah Syed Annuar
Di tangan Siti Fatiha & Sharifah Nursyahidah, Hallyu bukan sekadar produk budaya popular Korea Selatan – drama, filem, muzik, makanan segera & fesyen – tetapi juga kuasa lunak (soft power) yang memiliki dimensi ekonomi dan politik. Melalui olahan yang kemas dan padat, penulis menghuraikan bagaimana Hallyu terbentuk hasil perubahan struktur ekonomi Korea Selatan yang kemudiannya menjadi bahan eksport yang menguntungkan ekonomi serta sosio-politik Korea Selatan. Tidak puas Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By 蘇珊·柯林斯
  我名叫凱妮絲。   為什麼我還沒死?   我應該要死的。   那是未來的世界:施惠國,一個獨裁的都城統治十二個貧窮的行政區。每年,各區被迫推出一男一女的青少年,投入至死方休,只能有一人存活的競技遊戲。這是統治者娛樂都城市民、警告各區人民的節目,因此被當作電視實境秀播放,全國人必看。生死搏鬥、戰爭、政治、娛樂遂無從區別 Learn More
USUAL: RM147.85

NOW: RM 147.85 (-0%)

MEMBER: RM 133.07 (-10%)

By 蘇珊·柯林斯
  第七十四屆飢餓遊戲即將開始。   遊戲是真實的,不只存在螢幕上。   愛情仍然令人渴望,只是難以擁抱。   抽籤那一天,凱妮絲的人生改變了。   大毀壞之後,世界已經荒蕪。重生的國度,科技和權力掌握在都城的統治者手上。一年一度,來自十二個地區經由抽籤產生的二十四名少男少女,被迫走進競技場,互相獵殺。最後只能有一人存活, Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By 鮑伯·柏格 , 約翰·大衛·曼恩
  操縱人心可以贏得一時,卻不會永遠獲勝。   這本書提醒我們,當今一個人影響力的大小取決給出什麼,而非獲得什麼。   ──華頓商學院教授、《給予》作者 亞當‧格蘭特   操縱人心,是為了自身利益而去影響他人,讓他們去做「你」想要的事;   而說服力,則是兼顧他人的利益,讓他們去做「你們」想做的事。   故事開始於兩位立場不 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By 香娜·甘迺迪 , 琳黛·密契爾
  我在做什麼?   我能夠做什麼?   我可以改變什麼?   從最簡單的飲食、呼吸、獨處、時間管理等20個和自己的約定做起,   找到「我」的想法、「我」的能力、「我」的品味……   化為美好生活的力量,從內到外,整頓身心,為生活注入屬於你的清明微光。   你可以這樣喜歡生活──   日日安眠,對生活的期待讓你自然醒;   認真 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By 川畑杏奈
基本繡法就能繡出這麼美的圖案! 刺繡作家annas為所有人而設計的實用文字刺繡, 英文字母、數字、日語50音搭配立體插畫繡圖, 繡在任何地方都適用,成為專屬的名字標籤。   翻開書就令人一見傾心,質感精緻的圖文繡面設計,來自刺繡作家annas的匠心獨運,以構圖精美、配色優雅的繪本風原創繡圖提案,帶來用途廣泛的文字刺繡用字型。   ˙以常用的 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By 川畑杏奈
繪本風刺繡!annas的萬用文字繡 ×【GALAXY刺繡材料包】 基本繡法就能繡出這麼美的圖案! 刺繡作家annas為所有人而設計的實用文字刺繡, 英文字母、數字、日語50音搭配立體插畫繡圖, 繡在任何地方都適用,成為專屬的名字標籤。   翻開書就令人一見傾心,質感精緻的圖文繡面設計,來自刺繡作家annas的匠心獨運,以構圖精美、配色優雅的繪本風原創繡圖提 Learn More
USUAL: RM76.85

NOW: RM 76.85 (-0%)

MEMBER: RM 69.17 (-10%)

By 麥可·派頓 , 凱文·坎農
  23位知名思想家跨科「鬥嘴鼓」,2500年哲學精華說分明!   這鐵定是你上過最有趣、最迷人的哲學課!   哲學教授麥可・派頓和獲獎插畫家凱文・坎農聯手,帶我們進入檢驗人生的偉大傳統。由幽默風趣的赫拉克利特做嚮導,帶領讀者一同暢遊迂迴曲折的哲學之河,與年代橫跨近三千年的西方偉大思想家相會,一探從倫理、自我概念實存本質的重大論 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By 丹尼·歐本海默 , 格萊迪·克萊恩
  獲獎漫畫家與獲獎心理學家聯手出擊!   帶領讀者進入心理學複雜卻充滿歡樂的世界。   心理學是研究人類行為的學科。它嚴謹而可貴的努力帶給我們科學知識,讓我們認識人類心智了解世界的方法。然而,正如心理學家丹尼・歐本海默與漫畫家格萊迪・克萊恩指出:對人類經驗的研究經常非常有趣。畢竟,正是這門學科帶來流口水的狗、要點心的老 Learn More
USUAL: RM66.20

NOW: RM 52.96 (-20%)

MEMBER: RM 52.96 (-20%)

By Luqmmann
Metanoia berasal daripada perkataan Greek yang bermaksud 'satu perjalanan mengubah minda seseorang, hati, diri, atau cara hidup'. Seorang lelaki kaya membawa anaknya berjalan di sebuah perkampungan orang miskin bagi menunjukkan betapa kaya dan banyaknya harta mereka. Dan perjalanan itu telah mengubah anaknya. Di penghujung kampung, sang ayah bertanya kepada anaknya,"Sudahkah kamu melihat betapa miskinnya perkampungan ini?" Lalu si anak menjawab, "Wahai ayah, terim Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By 蒂姆·墨菲 , 劳丽安·奥伯林
隐形攻击是生活中一种常见的现象,但是我们往往会忽略它的存在。在失衡的人际关系中,若强势的一方压迫性过强,让弱势的一方不能或不敢表达自己的感受,“隐形攻击”这种防御机制就会被触发。 隐形攻击是指:关系中弱势的一方通过拖延、躲避、故意激怒、暗中报复等非直接方式,向强势一方表达因地位不平等而累积的愤怒。在某些情况下,隐形攻击 Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By 琳恩·艾瑞克森 , 洛薏絲·蘭寧 , 瑞秋·法蘭琪
「這本書機敏、睿智又激勵人心。藉著提醒我們學科的本質,本書向學科致敬;抱持教師透過瞭解教學的力量而成為更好的人的信念,本書向教師致敬;藉著期盼地球的子民暨未來世界的繼承者成為守護地球的明智思考者,本書向學生致敬。」   ─ 卡若‧安‧湯琳森(Carol Ann Tomlinson)威廉‧柯雷‧派瑞許二世講座教授維吉尼亞大學柯芮教育學院   「當事 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Hannah West
USUAL: RM46.95

NOW: RM 46.95 (-0%)

MEMBER: RM 42.26 (-10%)

By 安瑪莉·摩爾
入圍二○一○年英國社會學協會(BSA)「健康與疾病社會學」書卷獎   與疾病共處,是我們逃不了的命運,   但「什麼是好的照護?」   我們以為,醫護人員給予病人越多的資訊、越詳盡的解釋、越透明的知情同意,醫病關係就越順暢,病人越能做出正確的決定,過著更理想的生活,但實情比這個還複雜。   過去,我們共同抵抗醫療霸權,擘畫出 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 46.80 (-20%)

MEMBER: RM 46.80 (-20%)

By 安妮·杜克
做決策就像下賭注,可能成功,也可能失算, 任何人都無法保證所做的決定100%正確, 但卻可以透過學習,想辦法提高勝算!   ★融合德州撲克思維與心理學知識的最新決策法則   ★美國矽谷知名創投家馬克.安德森2018年夏日閱讀書單   ★普立茲得獎記者、知名創業家、華頓商學院教授、心理學專家、投資大師……好評推薦   請先想想,今年你做 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By 簡·尼爾森 , 謝瑞爾·艾爾文 , 羅思琳·安·達菲
「學齡前」是啟動正向教養的黃金時期, 掌握正確育兒方向, 孩子就能擁有更好的人生起跑點。   ★作者簡.尼爾森為阿德勒學派教養權威、美國風行近40年的「正向教養」創始人。   ★「正向教養」系列叢書共出版22冊,以16種語言發行60國,全球銷售逾600萬冊。   ★不同階段孩子有不同教養重點與分齡行為,正向教養強調適齡發展,本書特別針 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

「學齡前」是啟動正向教養的黃金時期, 一書一套卡讓你深入了解教養原則, 又能掌握52項實用工具精華, 以最快速度提升教養技巧,輕鬆化解育兒難題!   【一書一套卡組7大特色】   特色1 作者簡.尼爾森為阿德勒學派教養權威、美國風行近40年的「正向教養」創始人。   特色2 「正向教養」系列叢書共出版22冊,以16種語言發行60國,全球銷售逾600 Learn More
USUAL: RM112.40

NOW: RM 112.40 (-0%)

MEMBER: RM 101.16 (-10%)

By Anna Milia
Nujaid cemburu lagi “Aizat tu memang suka bergurau.”- Firda. “I don’t need an explanation.”-Nujaid. “Yes, you do. Cara awak pandang saya sekarang ni, saya dah tahu apa yang awak fikirkan.”- Firda. Daripada posisi bersandar, Nujaid tegakkan tubuhnya. Mata masih dipasak pada wajah Firda. Kasihan pula dia melihat wajah serba salah isterinya. “Apa yang saya fikirkan?” Nujaid bertanya. “I was flirting with him.” Nujaid menggeleng. Dia tidak salahkan Fir Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Hanny Esandra
Betulkah ada peluang kedua? Tapi, bukan dengan orang yang sama? Ada. Jazman dan Lis Dahlia. Seorang teruna. Seorang janda. Seorang guru yang secara sukarela ditukarkan ke Kampung Muka Pecah dan seorang lagi memang anak jati kampung tersebut. Duduk pula berjiran. Rumah pula bertentangan. Apa lagi? Dalam hati mulalah ada taman. "Sebab selalunya kalau ada pertemuan pertama, mesti akan ada pertemuan kedua. Masuk pertemuan ketiga, abah mesti suruh masuk meminang."- Jazman. Darip Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Suzanne Collins
Sixteen-year-old Katniss Everdeen regards it as a death sentence when she is forced to represent her district in the annual Hunger Games, a fight to the death on live TV. But Katniss has been close to death before-and survival, for her, is second nature. The Hunger Games is a searing novel set in a future with unsettling parallels to our present. Welcome to the deadliest reality TV show ever... Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By Suzanne Collins
After winning the brutal Hunger Games, Katniss Everdeen returns to her district, hoping for a peaceful future. But Katniss starts to hear rumours of a deadly rebellion against the Capitol. A rebellion that she and Peeta have helped to create. As Katniss and Peeta are forced to visit the districts on the Capitol's cruel Victory Tour, the stakes are higher than ever. Unless Katniss and Peeta can convince the world that they are still lost in their love for each other, the conse Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By Suzanne Collins
Against all odds, Katniss Everdeen has survived the Hunger Games twice. But now that she's made it out of the bloody arena alive, she's still not safe. The Capitol is angry. The Capitol wants revenge... The thrilling final instalment of this ground-breaking trilogy promises to be one of the most talked-about books of the year. Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By 安妮·雷納德
本書影片《東西的故事》在YouTube上超過500萬人次點閱!6000名網友熱烈回應! 環保暢銷書《東西的故事》在台破萬經典改版, 再一次感受消費與環境間密不可分的關係!   以前手機能用10年,但現在手機平均使用1年後就GG?!   家電和電子產品的維修費過高,直接買新的還比較便宜?!   流行時尚每季主題大不相同,沒穿當季款就遜掉了?!   我們 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Johanna Basford
World of Flowers: A Coloring Book and Floral Adventure Learn More
USUAL: RM79.95

NOW: RM 79.95 (-0%)

MEMBER: RM 71.96 (-10%)

By Anna-Marie McLemore
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By 梅蘭妮·葛列瑟 , 艾克·霍佛曼
儀式,孩子很吃這套! 德國幼教老師、兒童心理專家齊聲推薦! 從學齡前小小孩至國中青少年都適用的「儀式教養法」 在生活中建立儀式,不需吼叫碎念就能養出規律獨立的孩子!   ◎如果生活中没有儀式那麼家長、老師必定很絕望   ◎幼教老師、兒童心理專家與家長群們共同撰寫   ◎100則以上適用家庭且效果極佳的經典儀式   ★「儀式」能帶給 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By James Hoffmann
Coffee has never been better, or more interesting, than it is today. Coffee producers have access to more varieties and techniques than ever before and we, as consumers, can share in that expertise to make sure the coffee we drink is the best we can find. Where coffee comes from, how it was harvested, the roasting process and the water used to make the brew are just a few of the factors that influence the taste of what we drink. Champion barista and coffee expert James Hoffma Learn More
USUAL: RM104.90

NOW: RM 54.90 (-48%)

MEMBER: RM 54.90 (-48%)

By Haslina Hassan , Ann Wan Seng
Isu LGBT sentiasa menggamit perhatian orang ramai. Ada yang menyokong dan tidak kurang juga yang menentang. Setiap mereka mempunyai pandangan dan hujah masing-masing mengenai isu yang semakin hangat dibicarakan sejak kebelakangan ini. Umum tidak mengetahui siapakah sebenarnya golongan LGBT dan cerita-cerita di sebalik tabir yang menyelubungi kehidupan para pengamal seks songsang dan di luar tabie serta fitrah manusia ini. Buku ini menjawab segala persoalan yang berkaitan deng Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 34.11 (-10%)

By Ann Hann
Kalaulah aku tidak pernah bertemunya, tentu situasi itu berbeza. Dia mungkin berada dalam dunianya sendiri tanpa mengetahui kewujudanku. “Untuk pengetahuann… awakkk…” Darahku menggelegak, tidak mampu menahan amarah. “Saya bukan pelayan kafe ini!” ~ Halyn Yong Olyphant. Dapatkah Halyn mengharungi kehidupan mengejutnya sebagai gadis biasa yang tiba-tiba menjadi buruan paparazi dan media sosial sepanjang percintaannya dengan Kaizil? Amanda, model yang terkenal itu pu Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Khairul Ahmad , Del Osmera , Zehann Ur Rakhie
“Aku pernah tengok satu cerita seram macam ni. Aku rasa kita sebenarnya dah mati! Mungkin kita mati berlanggar masa Guan potong lori tu! Dan kini roh kita merayau-rayau di tempat yang kita nak pergi... Taman Tema Teratai!” ucap Bala dengan nada perlahan, hampir sedih dan sayu. Pang! Haikal menampar Bala dengan kuat. “Wei! Kenapa tampar aku!” pekik Bala memegang pipinya yang berdamar. “Sakit tak?” tanya Haikal. “Mestilah sakit!” tempelak Bala marah. “Ka Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By 彼得·博恩藍
.「帕利賽德」是誰?為何是三疊紀的末日死神,卻又可能是第六次大滅絕的救世主? .盤古大陸為什麼會毀了地球的溫控機制? .「扔了吧石」是什麼地質學上的好東西? .「伽瑪射線爆終結了奧陶紀」,這說法為何被學界恥笑? .恐龍的骨頭,是如何飛到月球上的?   《地球毀滅記》是場迷人的時空探險。在回顧地球的五次慘烈的瀕死經驗的同時 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By 馬克·威廉斯 , 丹尼·潘曼
  只要全心全意   你就能到美好的那端   跟隨老師引導,踏上愉悅生活的旅途   「禪修」不是非得空出時間,也不必一定在蒲團上。   每天睡覺、吃飯、沐浴、更衣、走路、排隊、使用電腦等等,   這些都是我們練習「生活禪」最好的時機。   「正念認知療法」(MBCT Mindfulness Based Cognitive Therapy)是以西方主流心理治療為基礎的禪修療癒法, Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Giovanna Fletcher
Funny, warm and witty, this book would make a PERFECT STOCKING FILLER to curl up with after over-indulging on the Christmas dinner! Happiness can be found where you least expect it . . . ________When the love of your life says you're not The One, what next? After celebrating a decade together, everyone thinks Lizzy and Ian are about to get engaged. Instead, a romantic escape to Dubai leaves L Learn More
USUAL: RM46.50

NOW: RM 46.50 (-0%)

MEMBER: RM 41.85 (-10%)

By 洪素珊
  【本書榮獲德國歌德學院(Goethe-Institut)「翻譯贊助計畫」支持出版】   對大部分十五歲的少女來說,能去世界之都上海三個月,根本就是夢寐以求的事。但對木蘭而言,要跟她的中國家人待在一起三個月,卻讓她五味雜陳。爸爸是德國人,媽媽是中國人,從小在德國長大的木蘭,對她東方的那一半血統,始終有認同的問題,尤其她還和母親大吵了一架 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 43.12 (-20%)

MEMBER: RM 43.12 (-20%)

1-808 of 808

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top