0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Adnin Roslan 'Found 9 Related Products
Filtered By
author
By Adnin Roslan
Adnin Roslan Pernah tak terkadang, kau rasa ujian hidup yang kau lalui terlalu berat, hingga sampai satu tahap, kau rasa tersangat pedih, sedih, resah, gelisah, terseksa, gundah-gulana, sehingga kau berkali-kali nak bunuh diri Pernah tak? Hatta, terkadang kita pernah salahkan Allah, benci Allah dan menganggap Allah kejam, kerana beri kita ujian yang bagi kita, ianya tidak lagi mampu untuk kita hadapi. Wahai kawanku yang pernah berputus-asa dengan musibah yang melandamu, ya Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Adnin Roslan
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Adnin Roslan & Siddiq Mohd Ami
Hmm… Aku selalu fikir. Kenapa, kenapa setiap kali bila aku nak buat baik, mesti ada orang kutuk. Setiap kali aku nak berubah, mesti akan ada orang pertikai dan ungkit kisah silam aku. Kenapa tiap kali aku nak ajak orang buat baik, aku akan di label dengan pelbagai labelan dan kutukan…. Aku rasa, siapa yang pernah tegur kawan dia, mesti pernah kena kutuk dengan ayat-ayat macam ni: “Kau nak tegur, checkla diri kau dulu! Tak payah nak bajet baik. Kau tu poyo je lebih!” Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Adnin Roslan
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Adnin Roslan
Kadang-kadang, ummah hari ini perlukan sentapan, agar, mereka yang tenggelam di hanyut arus kembali bangkit menjadi SINGA... Buku ini adalah sambungan dari buku Tarbiah Sentap 2. Untuk siapakah buku TARBIAH SENTAP 3 ini? - Untuk orang yang merasakan dirinya tak pernah buat dosa. Mungkin dia lupa, yang maksum hanya Rasulullah. - Untuk orang yang merasakan dirinya tak pernah bertaubat. Mungkin dia lupa, Rasulullah pun setiap hari bertaubat tak kurang dari 100 kali seh Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Adnin Roslan
*Untuk orang yang merasakan dirinya tak pernah buat dosa. Mungkin dia lupa, yang maksum hanya Rasulullah. *Untuk orang yang merasakan dirinya tak pernah bertaubat. Mungkin dia lupa, Rasulullah pun setiap hari bertaubat tak kurang dari 100 kali sehari. *Untuk orang yang merasakan umur dia masih muda. Mungkin dia lupa, ajal boleh datang bila-bila. *Untuk orang yang terlalu over confident bahawa taubatnya pasti diterima. Mungkin dia lupa, angan-angan dan terlalu over co Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Adnin Roslan
"Buku paling sentap di dunia! Gugur jantung sebab banyak kali kena headshot!" "Tarbiah Sentap telah membuka hati aku selama ini. Kata-kata yang membuatkan aku sedar dari kesilapanku..." "Alhamdulillah! Most of my hijrah steps were initiated by Tarbiah Sentap coz saya dah lama nak berhijrah cuma tak cukup kuat..." "Bila saya baca buku ni, saya rasa macam pegang something yang sangat berharga! Memang dulu saya usaha jaga ikhtilat tetapi saya ragu-ragu dengan apa yang s Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Adnin Roslan , Shukery Azizan , Qamarul Nazrin , Hakim Sufian , Muaz Faris
Buku kompilasi kisah sentap jiwa. Kisah 5 penulis buku ini sendiri..Ada di kalangan penulis pernah di buang sekolah, pernah masuk kes polis, derhaka ibu bapa, tidak solat, jauh dari agama, buruk akhlak, mencuri merosakkan harta benda sekolah, pemalas, sombong, ego dan bagaikan tiada harapan untuk berubah. Tapi itu kisah mereka dahulu. Kini, ada di kalangan mereka, berjaya menghafal 30 juzuk Al-quran, mendapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan dan degree, memberi cera Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Aiman Banna , Adnin Roslan
Berangkatlah dari jahiliah walau payah setara mana pun kesusahannya kerana di syurga itu sebaik-baik tempat rehat, dunia ini untuk berjihad! Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

9 Item(s)

*

Back to Top