0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Afifah Jamal 'Found 2 Related Products
Filtered By
author
By Afifah Jamal
Atok tengok, bahagian defend kamu okey tapi macam kurang berkomunikasi. Kamu tahu tak, pemain pertahanan kadang kala  boleh menjadi posisi paling memenatkan dalam permainan bola sepak? Terutamanya apabila striker lawan menyerang bagai nak rak. Lagi-lagi pula kena counter attack. Kalau tak pun, mesti midfielders tak buat kerja... Senang cerita mereka ni memang pemalas... Atau mereka ni langsung tak berfungsi nak sweep serangan lawan. Paling tak guna, bila mereka tak boleh c Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Afifah Jamal
“Baliklah cu. Usah disimpan dendam dan marah kepada orang tua kita macam tu. Mereka tu pinjaman Allah buat kita cu,” pujuk Tuk Ayah. “Tapi... Aqish geram tuk. Aqish tak boleh sabar dengan keadaan macam ni,” ucap Aqish dengan tangisan yang tidak dapat ditahan-tahan. Setiap orang mengimpikan keluarga yang bahagia. Begitu juga Aqish. Namun, impian hanya kekal impian sahaja. Hari demi hari, Aqish berperang dengan perasaannya sendiri. Rasa marah terhadap bapanya tida Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

2 Item(s)

*

Back to Top