0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Afiq 'Found 21 Related Products
Filtered By
author
By Afiq & Nazri
USUAL: RM8.00

NOW: RM 8.00 (-0%)

MEMBER: RM 7.20 (-10%)

By Syafiq Zulakifli
Kembara Kewartawanan: Mencari Frekuensi di Laut Merah merupakan karya daripada seorang wartawan muda yang pernah berkhidmat di TVAlhijrah dan IKIMfm. Melalui pengalaman kewartawanan di beberapa negara seperti Gaza, Mesir, Jordan, Arab Saudi, Turki, dan Greece, kisah perjalanan ini dirakamkan agar pembaca sedar bahawa pengalaman inilah yang akan menjadi memoir dalam lipatan kerjaya. Kesinambungan kisah-kisah ini diadun kemas melalui perjalanan realiti seorang wartawan da Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Syakirin Yuslan , Afiq Syazwan
Komik ini mengumpulkan beberapa kisah benar, sentap serta menyentuh hati berkaitan dengan dunia remaja hari ini. Ia berdasarkan kepada pengalaman dua orang trainer muda daripada PROTAZZ LEGACY Training & Consultancy (PLTC) yang bergerak aktif dalam menyebarkan motivasi kecemerlangan dan kerohanian khususnya untuk para remaja di seluruh negara. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Muhammad Syafiq Mohd Yusof
Buku 200 Tip Memimpin Gaya Rasulullah memberi informasi kepada kita gaya kepimpinan bermula dari diri sendiri, seterusnya keluarga, organisasi dan akhir sekali masyarakat. Setiap orang wajib memimpin sekurang-kurang memimpin diri sendiri. Kehidupan ini tidak boleh lari daripada memimpin. Buku ini menghuraikan 200 tip untuk kita memimpin berdasarkan 40 hadis Rasulullah s.a.w. Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.85 (-10%)

By SYAFIQ NASRI PUBLICATION
Pertama: Seorang MUALLAF yang berkongsi cerita mengenai kesusahan hidupnya mencari hidayah Allah SWT. Kedua: Seorang pemuda yang menceritakan mengenai perbuatan khurafat yang berlaku dalam keluarganya sendiri. Menghancurkan silaturrahim keluarga yang terjalin dan merosakkan hubungan baik sesama sendiri. Penulis mengambil langkah untuk mengolah jalan cerita dan diselitkan dengan plot yang dicipta sendiri, penuh dengan sindiran dan pengajaran kepada pembaca. Menurut penulis, be Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Syafiq Nasri
Bersama-sama menyelami kisah suka duka seorang pemuda bernama Raihan dan sahabatnya Luqhfi. Mungkin ada yang sama dengan jalan cerita kita hari ini, kerana coretan ini adalah inspirasi dari kisah benar. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Shafiq Shafie
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Adik Afiq & Adik Afnan
USUAL: RM22.90

NOW: RM 18.32 (-20%)

MEMBER: RM 18.32 (-20%)

By Jamal Saifufbads , Syafiq Taib
7 Steps FB Ads for Business Owner (Edisi Bahasa Melayu) Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Afiq & Nazri
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Syafiq Nasri & Da'I Azrin
“Jika mereka boleh, aku juga boleh!” - Syafiq Nasri “Kalau aku tak pergi masjid waktu ini, ditakdirkan tak ada siapa di masjid, macam mana?” - Daʻi Azrin EJEN 1: Jadilah seorang Mukmin yang kuat luar dan dalam, supaya segala urusan dapat dilaksanakan dengan mudah dan tersusun. Usia muda semestinya punyai kekuatan fizikal yang lebih, jadi gunakanlah ia untuk menyumbang ke jalan kebenaran. EJEN 2: Wahai Muslimah! Kamu semua dah indah seperti bun Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Syafiq Nasri
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Syafiq Aidil
SIRI PENYIASAT KADET MUDA - MISTERI VILA LAMA Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

By Syafiq Nasri
CINTA: Baru masuk dunia 'pertunangan', sudah berlagak seperti suami isteri. PEREMPUAN: Adakah engkau harini benar - benar muslimah sejati atau hanya muslimah dalam lakonan dan khayalan? FRIENDSHIP: Jangan terlalu mendongak ke langit sehingga lupa kehidupan di bumi. MEDIA SOSIAL: Cari Allah bukan time ada masalah sahaja, tapi setiap masa. AKHLAK: Kejayaan yang ada harini tidak kekal lama kalau akhlak nothing ! KELUARGA: Akan sampai satu masa, kawan lebih utama b Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Syafiq Nasri
Jika kita tidak kembali bertuhan kepada Allah. Sampai bila-bila kita akan penat berlari tanpa menjumpai penghujungnya. Dengan lafaz yang hakiki, kita mulakan larian ini. Let's Run Back to Allah. Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Syafiq Nasri
HWAITING! Nak berjaya kena fight. Baru jadi. Kawan-kawan. Hidup usah fikir orang lain terlebih dahulu. Fikirkan diri kita sendiri yang jahil ini. Next, baru fikirkan tentang mereka. Ciptalah kejayaan dengan ilmu yang dimiliki. Adakah anda cari ilmu untuk mereka? Sudah semestinya tidak. Kerana kita mencari ilmu kerana Redha-Nya. Dan ingin cipta kejayaan. Kejayaan tidak akan hadir dengan ilmu yang banyak di dada. Tetapi akan terhasil melalui ilmu yang diamal. Hwaiting! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Afiq Mazlan
Afiq Sazlan berkongsi cara untuk para pemuda memasang cita-cita setinggi langit, tetapi tetap berpijak atas bumi realiti.   Kecemerlangan milik pemuda yang memiliki pemikiran luar biasa, dan kemahiran untuk memanfaatkan ciptaan-ciptaan Allah di dunia ini.   Ini adalah cara beliau pandang hidup beliau; berbeza, sungguh istimewa. Tidak ramai pemuda berani mengambil keputusan yang boleh mengubah seluruh jalan hidupnya, jadi, bagaimana beliau berani mengambil langkah pe Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

Seram, adakah ia hanya menyeramkan apabila kita berhadapan dengan hantu? Atau, adakah seram jika hantu berhadapan dengan kita? Seram bukan hanya perasaan, ia juga boleh dirasai oleh jiwa. Kalau jumpa hantu tak cukup seram, mungkin kita sendiri yang perlu jadi hantu tu. Mungkin hantu ada di sekeliling kita sahaja? Gabungan 20 orang penulis; -Muhamad Fazrin -Nur Mayani -Uu Syaurah -Nur Dila -J Hamzah Shaari -Oked -Muhamad Faizal -Ramizah R Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Haniff Zikri ,  Shafiq Said
“Akhirnya, yang condong tetap condong patuh aturan Tuhan dan yang sombong tetap sombong mati menghadap Tuhan.” (Condongnya Pisa) Menelusuri setiap bait yang dicipta dari kembara dua penulis ini, membawakita singgahmenikmati keindahan Seville, menguntum rindu buat Baitullah, menyemai cinta buat tanah yang pernah menjadi saksi tertegaknya kalimah Allah, Membenih cemburu buat Rumaikiyyah dan akhirnya memanggil kita pulang ke kampung halaman, tanah tumpah keringat Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Ahmad Syafiq Jusoh
MANISNYA CINTA SI ANAK MUDA Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Afiq & Nazry
Selepas berjaya mencapai misi 8A, Aizad dan Zahid bersama-sama menyambung pengajian di sekolah berasrama penuh. Di sekolah baru, Zahid menghadapi banyak masalah dan dugaan sehingga prestasi akademiknya jatuh merudum. Lebih teruk lagi, statusnya sebagai penerima biasiswa juga terancam. Sebagai rakan, Aizad berusaha membantu menyelesaikan masalah Zahid demi mencapai sasaran Misi 10A. Dengan pelbagai cabaran serta rintangan yang membebankan, mampukah Aizad dan Zahid menyemp Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

21 Item(s)

*

Back to Top