0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Afiq 'Found 57 Related Products
Filtered By
author
By Afiq , Nazry Salam
Novel ini menampilkan kompilasi cerita daripada Misi Detektif Fateh 1, 2 dan 3. Istimewanya ia memuatkan kisah penamat bagi siri ini iaitu ‘Kes 10: Perang Mental.’ Ringkasnya buku ini adalah karya lengkap Misi Detektif Fateh. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Muhammad Syafiq Mohd Yusof
Buku 200 Tip Memimpin Gaya Rasulullah memberi informasi kepada kita gaya kepimpinan bermula dari diri sendiri, seterusnya keluarga, organisasi dan akhir sekali masyarakat. Setiap orang wajib memimpin sekurang-kurang memimpin diri sendiri. Kehidupan ini tidak boleh lari daripada memimpin. Buku ini menghuraikan 200 tip untuk kita memimpin berdasarkan 40 hadis Rasulullah s.a.w. Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.85 (-10%)

By SYAFIQ NASRI PUBLICATION
Pertama: Seorang MUALLAF yang berkongsi cerita mengenai kesusahan hidupnya mencari hidayah Allah SWT. Kedua: Seorang pemuda yang menceritakan mengenai perbuatan khurafat yang berlaku dalam keluarganya sendiri. Menghancurkan silaturrahim keluarga yang terjalin dan merosakkan hubungan baik sesama sendiri. Penulis mengambil langkah untuk mengolah jalan cerita dan diselitkan dengan plot yang dicipta sendiri, penuh dengan sindiran dan pengajaran kepada pembaca. Menurut penulis, be Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Ayumi Syafiqah
They say a princess always waits for a prince to come and save her, right? Well, this princess saves herself. Itulah moto hidup yang dipegang Kamilia Asyiqin atau Cami, selama ini. Dia tidak perlukan mana-mana lelaki untuk berjaya dalam hidup. Sebab itulah calon-calon suami yang dicarikan oleh mamanya, Julia ditolak mentah-mentah. “Apa masalah Cami ni? Semua calon yang mama carikan untuk Cami semua Cami tak nak. Cami nak yang macam mana sebenarnya?”- Julia “Anak Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Syafiq Nasri
Bersama-sama menyelami kisah suka duka seorang pemuda bernama Raihan dan sahabatnya Luqhfi. Mungkin ada yang sama dengan jalan cerita kita hari ini, kerana coretan ini adalah inspirasi dari kisah benar. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Shafiq Shafie
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Adik Afiq & Adik Afnan
USUAL: RM22.90

NOW: RM 22.90 (-0%)

MEMBER: RM 20.61 (-10%)

By Ayumi Syafiqah
Tiga saudara Waji, Nas, dan Umai mengikat sumpah untuk tidak bercerita tentang kejadian yang berlaku pada malam kehilangan Sari sampai bila- bila. Tragedi berdarah itu biarlah terkubur begitu sahaja. Sepuluh tahun berlalu, semuanya berubah apabila Sari pulang ke rumah. “Cik Sari… Cik Sari dah balik ke rumah.” “Sari masih hidup,” “Jadi dia tak mati malam tu?” “Kalau pun dia tak mati malam tu, macam mana dia boleh survive sepuluh tahun dalam hutan tu? Sepulu Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Afiq , Nazri
Ramai orang mempunyai impian yang melangit tinggi. Begitu juga dengan Hadi dan Aidil. Impian mereka memang tinggi, mahu terbang bebas mengembara melihat dunia. Sesuatu yang mungkin cuma fantasi pada orang lain, tetapi tidak bagi mereka berdua yang gigih berusaha menjadikannya realiti! Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By Ayumi Syafiqah
"I heard stories. Dah ramai pelajar kat sini yang ternampak hantu tu.” – Maissa “Hantu apa? Pocong? Toyol? Puntianak?” – Shad “Saya tak payah cari puntianak, sebab makhluk tu dah ada kat depan mata saya sekarang.” – Maissa Bermula dengan dialog ringkas itu, hati SHAD FAKHIRI mula dicuri oleh gadis penuh misteri bernama NUR MAISSA. Apa saja dia sanggup buat untuk buktikan yang dia ikhlas untuk berkawan. Tapi ternyata Maissa bukan seperti gadis-gadis l Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Jamal Saifufbads , Syafiq Taib
7 Steps FB Ads for Business Owner (Edisi Bahasa Melayu) Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Afiq & Nazri
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Afiq , Nazry
stimewa dalam MISI PT3: - 100% komik berwarna - Komik bonus & eksklusif: MISI 10A PRELUDE - Artikel baru Misi - 89 perubahan & kemas kini daripada komik bestseller MISI 8A Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Ayumi Syafiqah
Dua tahun lalu, Mikayla hilang seluruh ahli keluarga dan rakan-rakannya. Mereka semua mati di tangan seorang pembunuh bersiri tidak berwajah bernama Z. Setiap gangguan telefon daripada Z pasti akan berakhir dengan kematian. Kata Z, dia lakukan semua itu untuk Mikayla. Mereka semua penipu. Mereka semua tidak pernah peduli tentang Mikayla, kecuali dia. “Siapa kau yang sebenarnya?” – Mikayla “Aku sebenarnya…” – Z Dua tahun kemudian, Mikayla akhirnya meningg Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Syafiq Nasri & Da'I Azrin
“Jika mereka boleh, aku juga boleh!” - Syafiq Nasri “Kalau aku tak pergi masjid waktu ini, ditakdirkan tak ada siapa di masjid, macam mana?” - Daʻi Azrin EJEN 1: Jadilah seorang Mukmin yang kuat luar dan dalam, supaya segala urusan dapat dilaksanakan dengan mudah dan tersusun. Usia muda semestinya punyai kekuatan fizikal yang lebih, jadi gunakanlah ia untuk menyumbang ke jalan kebenaran. EJEN 2: Wahai Muslimah! Kamu semua dah indah seperti bun Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Syafiq Nasri
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Syafiq Aidil
SIRI PENYIASAT KADET MUDA - MISTERI VILA LAMA Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

By Kamarul Afiq
SIRI PENYIASAT KADET MUDA - MISTERI PANGGILAN PULAU Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

By Nur Syafiqa
Buku Siri Cari Kata ini mengandung perkataan-perkataan menarik yang dapat megaktifkn minda dan juga memberi keseronokan dalam masa yang sama. Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.71 (-10%)

By Nur Syafiqa
Buku Siri Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda dan juga memberi keseronokan dalam masa yang sama. Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.71 (-10%)

By Nur Syafiqa
Buku Siri Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda dan juga memberi keseronokan dalam masa yang sama. Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.71 (-10%)

By Nur Syafiqa Yusoff & Fatimah Abd Nasir
USUAL: RM26.90

NOW: RM 26.90 (-0%)

MEMBER: RM 24.21 (-10%)

By Nur Syafiqa Yusoff , Fatimah Abdul Nasir
366 CERITA SAHABAT RASULULLAH SAW Learn More
USUAL: RM34.90

NOW: RM 34.90 (-0%)

MEMBER: RM 31.41 (-10%)

By Syafiq Nasri
CINTA: Baru masuk dunia 'pertunangan', sudah berlagak seperti suami isteri. PEREMPUAN: Adakah engkau harini benar - benar muslimah sejati atau hanya muslimah dalam lakonan dan khayalan? FRIENDSHIP: Jangan terlalu mendongak ke langit sehingga lupa kehidupan di bumi. MEDIA SOSIAL: Cari Allah bukan time ada masalah sahaja, tapi setiap masa. AKHLAK: Kejayaan yang ada harini tidak kekal lama kalau akhlak nothing ! KELUARGA: Akan sampai satu masa, kawan lebih utama b Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Nur Syafiqa Yusoff , Fatimah Abdul Nasir
Mari ikuti telatah dan gelagat watak-watak cilik ini dalam menjalani aktiviti harian mereka yang sangat menghiburkan! Contohi sikap dan peribadi mereka yang sentiasa mengingati Rasulullah S.A.W dengan mencontohi adab-adab Baginda dan berpandukan ajaran Islam. Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Waled , Aishun Rafiq , Shah Othman
Kita sering kali terlepas pandang batas aurat dalam kalangan keluarga, sedangkan ia amat penting demi menjaga maruah diri dan keluar. Penjagaan aurat bukan sehaja bermula apabila kita melangkah keluar dari rumah, malah ia bermula dari dalam rumah. Semak kembali pergaulan kita sesama ahli keluarga. Adakah kita boleh bersalaman dengan sepupu? dua pupu? atau bapak saudara? Antara topik menarik dalam buku ini: - Siapa mahram saya? - Boleh kita bersalaman? - Lesen bert Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Syafiq Nasri
Jika kita tidak kembali bertuhan kepada Allah. Sampai bila-bila kita akan penat berlari tanpa menjumpai penghujungnya. Dengan lafaz yang hakiki, kita mulakan larian ini. Let's Run Back to Allah. Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Syafiq Nasri
HWAITING! Nak berjaya kena fight. Baru jadi. Kawan-kawan. Hidup usah fikir orang lain terlebih dahulu. Fikirkan diri kita sendiri yang jahil ini. Next, baru fikirkan tentang mereka. Ciptalah kejayaan dengan ilmu yang dimiliki. Adakah anda cari ilmu untuk mereka? Sudah semestinya tidak. Kerana kita mencari ilmu kerana Redha-Nya. Dan ingin cipta kejayaan. Kejayaan tidak akan hadir dengan ilmu yang banyak di dada. Tetapi akan terhasil melalui ilmu yang diamal. Hwaiting! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Afiq Mazlan
Afiq Sazlan berkongsi cara untuk para pemuda memasang cita-cita setinggi langit, tetapi tetap berpijak atas bumi realiti.   Kecemerlangan milik pemuda yang memiliki pemikiran luar biasa, dan kemahiran untuk memanfaatkan ciptaan-ciptaan Allah di dunia ini.   Ini adalah cara beliau pandang hidup beliau; berbeza, sungguh istimewa. Tidak ramai pemuda berani mengambil keputusan yang boleh mengubah seluruh jalan hidupnya, jadi, bagaimana beliau berani mengambil langkah pe Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ayumi Syafiqah
"I hate birthdays. They just remind me of how old I am and how long I've been alone in my whole life.” – Azy Rania. Sejak bertemu Farish Luqman, Azy mula percaya dengan cinta pandang pertama. Kehadiran Farish memberi satu sebab untuk dia tidak berasa sunyi lagi seumur hidupnya. Namun, tidak semudah itu jalan untuknya mengejar bahagia. Azy pasrah apabila dia tahu lelaki yang dia cintai dalam diam itu rupa-rupanya lelaki yang telah lama bertakhta di hati kakaknya sendiri. Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Nur Afiqah
Syaf memang gemar berfesyen, lebih-lebih lagi fesyen hijab. Dia mempunyai koleksi tudung dan selendang sehingga penuh almari di rumahnya. Pantang ada jualan murah, pasti dia akan sampai ke situ. Tetapi yang peliknya, Syaf tidak pula bertudung. Suatu hari, Syaf bergaduh dengan dengan seorang gadis di dalam sebuah butik kerana berebutkan tudung. Sejak hari itu, gadis bernama Dania itu mula menyimpan dendam terhadap Syaf. Atas dorongan rakannya, Aisyah dan kakaknya, Syara, Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By Dr. Muhamad Rafiqi Hehsan
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Afiqah Aimi
38 CITRA RESIPI KUIH & KEK BERLAPIS Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 24.90 (-0%)

MEMBER: RM 22.41 (-10%)

By Nur Afiqah
Sudah banyak tempat Naura pergi temu duga, namun tiada satu pun yang memanggilnya bekerja. Disebabkan sudah tiada pilihan, Naura Aqilah terpaksa memilih kerjaya sebagai PA kepada Naim meskipun itu bukanlah kerja yang digemarinya. Dalam diam, Syaima menyorokkan semua surat tawaran bekerja Naura. Apa sahaja yang cuba dicapai oleh Naura, akan dihalang oleh Syaima. Malah, Syaima berpakat dengan Julia, sepupu Naim bagi memalukan Naurah. Mengapa Syaima bertindak demikian? Adakah N Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By Tim MISI , Nazry Salam , Afiq
Apa akan jadi apabila siri komik motivasi bestseller bergabung dengan jenama program motivasi yang terkenal di seluruh negara? Jawapan: letusan kuasa motivasi berganda-ganda! Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Ayumi Syafiqah
“Ingat apa saya cakap?” “Apa?” Fazira kerut kening. “Jarak tu tak penting. Apa yang penting, hati kita,” tenang Zafirul membalas. “Tapi kemungkinan untuk tersuka kat orang lain tu tetap ada, kan,” balas Fazira pula. Perkataan ‘ter’ itu ditekan dalam-dalam. Zafirul menggeleng sambil ketawa kecil. “Insya-Allah, tak.” FAZIRA... hari demi hari dia menunggu. Saat demi saat dia teringatkan kenangannya bersama Zafirul. Dia penat, dia hilang arah d Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Nur Syafiqa Yusoff
RAKSASA MENGANTUK Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Samira Janatdoust , Syafiqa
uku ini menghimpunkan resipi-resipi unik biskut antarabangsa yang sesuai untuk mereka yang ingin mencuba resipi baharu biskut tradisional dan moden. Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Mesbo , Aishun Rafiq
Apa persamaan di antara makhluk yang kelihatan dan yang tidak kelihatan, iaitu ghaib? Bukankah semuanya makhluk ciptaanNya juga? Dia pelik. Bagaimana Warna boleh mengetahui namanya? Sedangkan dia tidak kenal langsung dengan Warna dan Cahaya. Malah Shafiq juga baru dikenalinya. “Warna selalu nampak kamu,” sambung Warna lagi dengan senyuman yang tidak lekang dari bibirnya. Matanya tajam merenung She. “Nampak saya? Di mana?” Kepelikan She bertambah. “Di man Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

Seram, adakah ia hanya menyeramkan apabila kita berhadapan dengan hantu? Atau, adakah seram jika hantu berhadapan dengan kita? Seram bukan hanya perasaan, ia juga boleh dirasai oleh jiwa. Kalau jumpa hantu tak cukup seram, mungkin kita sendiri yang perlu jadi hantu tu. Mungkin hantu ada di sekeliling kita sahaja? Gabungan 20 orang penulis; -Muhamad Fazrin -Nur Mayani -Uu Syaurah -Nur Dila -J Hamzah Shaari -Oked -Muhamad Faizal -Ramizah R Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Engku Afiq
Sejak terpilih sebagai calon pemenang dalam Anugerah Blogger Terbaik (ABT), Fatini sering menerima e-mel dan mesej berbaur ugutan. Perasaan Fatini jadi tidak menentu dan sering berasa ketakutan. Namun, dia tidak pernah menceritakan perkara itu kepada sesiapa pun. Tidak cukup dengan itu, orang-orang terdekat dan kesayangan Fatini juga ditimpa musibah sebagai amaran supaya Fatini menarik diri daripada menyertai ABT. Bagaimanapun, Sorfy, kawan baik Fatini tidak membenarkanny Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By Ayumi Syafiqah
Dia pernah berasa peritnya disakiti. Keperitan dan keperihan yang dilalui membuatkan dia meneruskan hidup dengan dendam di hati. Dia cemburu dengan kebahagiaan orang lain dan menjadikan itu sebagai alasan untuk mengubah hidup sendiri. Dia sudah puas menangis, jadi biar dia pula yang menjadi penonton tangisan orang lain. Andainya dengan menjadi ‘orang lain' segala rasa di hatinya akan terhapus, dia rela. Dia... sekuntum bunga yang beracun di taman larangan... Amar Idla Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Nazry Salam , Afiq
Selepas Misi 8A dan Misi 10A sudah berjaya disempurnakan, apakah #thenextmisi untuk Aizad, Zahid, Putera, Kimi, Fizi, dan Mat? Misi 4 Flat ataupun…? Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Wan Nur Shafiqah
Allysia terperangkap di Alam Fantasia. Ketika berada di alam itu, ada misi yang perlu Allysia laksanakan! Dalam tempoh tujuh hari, Allysia perlu menyelamatkan tujuh pari-pari pelangi yang disembunyikan di tempat yang berasingan oleh Tuan Salman Salji. Lala dan Zack turut sama membantu Allysia menjejak kesemua pari-pari yang disembunyikan. Sekiranya mereka tidak dapat menemui semua pari-pari itu, Allysia akan terperangkap selama-lamanya di alam itu dan tidak boleh kembali duni Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By Nur Syafiqa Yusoff
20 SIRAH HIDUP RASULULLAH SAW Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Afiq , Nazry Salam
Terbaik dalam buku ini! - Himpunan komik menarik dan terbaik karya Afiq & Nazry di Komik-M.100% berwarna! - Mahu belajar melukis komik? Mahu tahu tip-tip mudah melukis komik? Mahu tahu alat yang digunakan untuk melukis? Mahu tahu bagaimana cara Afiq & Nazry menghasilkan komik? Buku ini ada jawapannya! Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Haniff Zikri ,  Shafiq Said
“Akhirnya, yang condong tetap condong patuh aturan Tuhan dan yang sombong tetap sombong mati menghadap Tuhan.” (Condongnya Pisa) Menelusuri setiap bait yang dicipta dari kembara dua penulis ini, membawakita singgahmenikmati keindahan Seville, menguntum rindu buat Baitullah, menyemai cinta buat tanah yang pernah menjadi saksi tertegaknya kalimah Allah, Membenih cemburu buat Rumaikiyyah dan akhirnya memanggil kita pulang ke kampung halaman, tanah tumpah keringat Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Ayumi Syafiqah
Dua tahun menyulam cinta bersama Hayyan Rizqi, Zenia cukup bahagia. Apatah lagi apabila buah hati sering ada menemani sepanjang bergelar mahasiswa. Segala kekurangan Zenia diterima Hayyan seikhlas hati. Kasih sayang Hayyan terus mengikat hati Zenia untuk terus jatuh cinta. Janji untuk hidup bersama selepas tamat pengajian dilakar indah berdua, semakin utuh dari hari ke hari. “I'm gonna be your husband someday, so don't forget to put my name on the list. Okay?” – Hayy Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Ahmad Syafiq Jusoh
MANISNYA CINTA SI ANAK MUDA Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Ayumi Syafiqah
“Saya janji akan buat awak happy every single day yang saya ada.” – Rafiqi. DILARA dan Rafiqi bertemu di kolej. Saat cinta menggebu, dunia Rafiqi berubah 360 darjah apabila berita tentang mama yang hilang 13 tahun lalu tiba-tiba muncul dalam hidupnya. “Sekali Fiq keluar dari rumah ni, Fiq bukan anak papa lagi.” – Datuk Maslan. RAFIQI yang tabah…Hidup susah dan bekerja apa saja untuk sesuap nasi. Hatinya menangis sayu. Dia hilang seorang ayah, dia hilang Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Ayumi Syafiqah
Cinta yang hadir bukan untuk melemahkanjiwa, tetapi untuk menguatkan hati menjalani hari-hari yangmendatang. Kerana itulah, Anatasya memilih untuk menerima Naqiu dalamhidupnya biarpun cintanya pernah dipermainkan lelaki itu lima tahunyang lalu. Dia cuba memujuk hati untuk memaafkan dan memberi peluangkepada diri untuk bahagia sekali lagi. “Abang rindukan Tasya yang dulu.Tasya yang sentiasa ceria bila jumpa abang, Tasya yang tak pernahlekang dengan senyuman, Tasya yang suka Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Nur Syafiqa
SOLAT JEMAAH, PANDUAN IMAM & MAKMUM memperjelaskan hukum-hakam dalam solat berjemaah yang kurang diketahui umat Islam. Penjelasan disampaikan secara ringkas dan padat berdasarkan pendapat ulama dalam mazhab Syafi'i. Antara persoalan yang diperjelaskan dalam buku ini:  Imam dan makmum niat solat berbeza.  Rukuk dan sujud serentak dengan imam.  Hukum mufaraqah daripada imam.  Makmum muwafiq dan makmum masbuk.  Imam terlupa atau tersalah dalam solat. Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Afiq , Nazri Salam
Tidak perlu sinopsis, testimoni-testimoni ini sudah cukup menggambarkan kehebatan komik ini. "Komik ini dapat merangsang otak kanan dan otak kiri secara serentak dan mampu menjadi bahan motivasi yang mapan, unggul dan berimpak." Dato' Dr. Mohd. Fadzilah Kamsah, pakar motivasi terkenal. Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By Afiq & Nazry
Selepas berjaya mencapai misi 8A, Aizad dan Zahid bersama-sama menyambung pengajian di sekolah berasrama penuh. Di sekolah baru, Zahid menghadapi banyak masalah dan dugaan sehingga prestasi akademiknya jatuh merudum. Lebih teruk lagi, statusnya sebagai penerima biasiswa juga terancam. Sebagai rakan, Aizad berusaha membantu menyelesaikan masalah Zahid demi mencapai sasaran Misi 10A. Dengan pelbagai cabaran serta rintangan yang membebankan, mampukah Aizad dan Zahid menyemp Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By Nursyafiqah R
DR BUBBLES DAN WAK KERUSI Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Syafiqah Zakaria
Manasik Haji & Umrah merupakan rangkuman tatacara perbuatan, doa dan lafaz bacaan dalam pelaksanaan ibadah Haji & Umrah. lbadah ini merupakan salah satu ibadah yang banyak menekankan kepada perbuatan atau perlakuan. Contohnya seperti berihram, wukuf, melontar jamrah, tawaf, saei, bercukur dan sebagainya. Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

57 Item(s)

*

Back to Top