0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Aida Adia 'Found 95 Related Products
Filtered By
author
By Iman Fadia
“Aku selalu diganggu. Perempuan tu muncul dengan pakaian merah. Macam pakaian pengantin perempuan Cina zaman dulu…” “Jadi, benda tu selalu ikut kau? “Ya, sebab aku langgar pantang.” Tidak cukup dengan itu, misteri kehilangan Amoi, anak gadis ketua kampung membuatkan Sham dan Bidin dilanda hidup yang tak tenteram. “Ayah dia kata, Amoi dibunuh. Pada aku, kalau dia dibunuh, tentu polis dah jumpa mayatnya. Tak pun, polis dapat kesan kat mana.” Sham perasan ada Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Haida Hassan
Akibat mengikut emosi yang terlalu mahu melindungi anaknya, Uwan Konah sanggup mengambil Tanjung sebagai pendamping. Namun menjaga makhluk itu bukanlah mudah. Dugaan demi dugaan tidak pernah terhenti sehingga waris seterusnya, Munah berkahwin dengan Hadi dan mengandungkan anak kembar. “Abang tolonglah panggilkan bomoh, ubatkan saya ni,” rintih Munah separuh merayu. “Bomoh apa ni sayang? Abang kan ada, kita mohon pertolongan Allah.” Lebih 700 tahun lalu, Arya Sanska Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Zubaidah Bte Che Pa
101 Resipi Kek Mudah Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Hashim Musa , Rohaidah Kamaruddin , Shamshull Kamar Ahmad
Buku ini adalah kesinambungan buku Hang Tuah: Catatan Okinawa bagi membuktikan kewujudan watak Hang Tuah dalam sejarah Melayu Nusantara. Bagi membuktikan lagi kewujudan watak laksamana Melaka ini, penulis telah ke Vijayanagara, India seperti yang tercatat dalam buku Hikayat Hang Tuah. Hikayat Hang Tuah mencatatkan bahawa Laksamana telah ke Vijayanagara untuk berkhidmat di bawah Maharaja India di jajahan Vijayanagara. Semoga dengan penulisan ini menambah kukuhnya dapatan adiwi Learn More
USUAL: RM54.00

NOW: RM 54.00 (-0%)

MEMBER: RM 48.60 (-10%)

By Fitri Hussin , Syaida Ilmuna
Kereta yang dipandu Amar dan ditumpangi Noni kekasihnya, terbabas ke dalam gaung. Rakan sekonvoi, Budi, Zaid dan Razi turun ke gaung untuk memeriksa kereta itu dan mendapati Amar dan Noni tiada di dalam kereta yang remuk teruk itu. Sedang mereka mencari tubuh Amar dan Noni di kawasan sekitar, salah seorang daripada mereka ternampak kelibat seseorang memikul sesuatu. Mereka bertiga mengekori kelibat itu sehingga sampai di satu kawasan seperti sebuah kompleks bangunan lama. Sia Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Mohd Fadzilah Kamsah & Syaidatun Nazirah binti Abu Zaharin
Buku ini mengupas persoalan cinta menurut perspektif Islam dan psikologi. Ia turut membincangkan nilai-nilai yang berkait rapat dengan cinta seperti rasa tanggungjawab, kasih sayang, keprihatinan, kemesraan, kerinduan, persaudaraan dan juga kebencian yang dikupas mengikut perspektif Islam. Terdapat pelbagai definisi, jenis dan kefahaman yang berkaitan dengan cinta. Persoalan cinta membabitkan semua golongan bermula dari dalam kandungan sehinggalah menjelang hari kematian. Ole Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 17.60 (-20%)

MEMBER: RM 17.60 (-20%)

By Ustazah Isfadiah Mohd Dasuki
Siapa cakap didik anak itu mudah ? Cakap sahaja memang boleh tapi untuk laksana jika tiada ilmu ibu bapa akan gagal ! Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ustazah Isfadiah Mohd Dasuki
Dalil daripada Al-Quran, hadith, dan pendapat ulama. Bertemakan '1 hari 1 tip', disertakan 365 Tip Jom Amal lengkap sebagai bimbingan ibu bapa untuk setahun Setiap topik dinyatakan kelebihan dan tujuan pelaksanaannya. Contoh cadangan aktiviti yang boleh dilakukan oleh ibu bapa bersama anak-anak. Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Heidi Foxford , Aidan Gill , Dorothy Warren
Build confidence and understanding with our brand new Lower Secondary Science write-in workbooks offering comprehensive coverage of the curriculum framework. * Offers a full range of questions for every topic in the student book * Provides regular practice for students and in applying and developing their scientific enquiry skills to new contexts as well as using key scientific vocabulary, facts and ideas * Supportive worked examples and writing frames help students im Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Heidi Foxford , Aidan Gill , Dorothy Warren
Build confidence and understanding with our brand new Lower Secondary Science write-in workbooks offering comprehensive coverage of the curriculum framework. * Offers a full range of questions for every topic in the student book * Provides regular practice for students and in applying and developing their scientific enquiry skills to new contexts as well as using key scientific vocabulary, facts and ideas * Supportive worked examples and writing frames help students im Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Heidi Foxford , Aidan Gill , Dorothy Warren
Build confidence and understanding with our brand new Lower Secondary Science write-in workbooks offering comprehensive coverage of the curriculum framework. * Offers a full range of questions for every topic in the student book * Provides regular practice for students and in applying and developing their scientific enquiry skills to new contexts as well as using key scientific vocabulary, facts and ideas * Supportive worked examples and writing frames help students im Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Siti Noraidah
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 娜迪雅‧穆拉德 , 珍娜‧克拉耶斯基
★ 中文版獨家收錄娜迪雅‧穆拉德專訪   ★ 2016年諾貝爾和平獎提名   ★ 獲2016年哈維爾國際人權獎   ★ 喬治‧庫隆尼夫人──維權律師艾瑪‧庫隆尼(Amal Clooney)作序   ★《紐約時報》編輯選書   ★《紐約時報》、《華盛頓郵報》、《經濟學人》強力盛讚   ★ 何榮幸、李雪莉、阿潑、房慧真、胡忠信、張鐵志、黃哲斌、陳鳳馨……等新 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Zubaidah bte Che Pa
Kuih-muih Tradisional Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 17.91 (-10%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Aidah Bakri
Dilamar oleh cinta pertama, masakan mahu ditolak. Umpama orang mengantuk disorongkan bantal. Sudah terbayang bahagia hidup bersama nanti. Namun cinta yang tidak berbalas dulu, tetap tidak berbalas meski diri sudah bergelar isteri. Dia hanyalah singgahan sementara. “Diam adalah cara yang paling tepat saat rindu tak berbalas.” Luah Inara tanpa sedar. Hujung matanya terasa hangat. Abang Is! Hati masih menyeru nama yang satu itu. “Diam adalah cara yang paling tepat saat b Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Haida Kamaruzaman
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Cikpuan Fifi , Siti Solehah , Aida Anggerik
“Kamu ni terkena santau. Kalau dibiarkan, akan memudaratkan kepada diri kamu juga. Orang yang menganiaya kamu ni sangat cerdik. Dia menghantar santau malah menyihir diri kamu hanya melalui Facebook saja!” Tiga kisah yang berlaku dalam buku ini mungkin pernah benar-benar berlaku kepada kawan kepada kawan kita, atau sepupu kepada kawan kepada kawan kita. Yakinlah, alam ghaib itu wujud. Ia sentiasa menjadi misteri kepada kita, dan rahsia kepada orang-orang yang dianugerahkan Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zubaidah Bte Che Pa
101 RESIPI BISKUT MODEN Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Iman Fadia
ADAM, penyiasat persendirian separuh masa terjebak dengan kemunculan sebuah diari merah yang tiba-tiba dihulurkan kepadanya ketika satu kejadian di sebuah restoran. Perasaan ingin tahu yang membuak pada diari merah usang itu, telah mengheret Adam ke dunia yang penuh drama dan mistik. HAWA, menjadi pelarian dan buruan diari merah yang disimpannya. Diari merah itulah yang membawa pertemuan Hawa dan Adam ke dalam kancah sihir dan dendam. Siapa sangka, penyiasatan Adam ke atas se Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By S.Kausari , Aida Adia & Jessy Mojuru
Nazri, Munirah dan anak-anaknya, Iskandar serta Hana berpindah ke sebuah rumah sewa bagi memulakan perniagaan restoran baru. Rumah itu pernah mengalami kebakaran dan budak bernama Syaqila yang terperangkap di dalamnya masih tidak diketahui penduduk di situ. Setelah terjumpa kotak berisi mainan di stor, pelbagai kejadian aneh mula menimpa Iskandar dan Hana. Pelbagai ikhtiar dilakukan oleh Iskandar supaya gangguan itu berakhir. Akhirnya, terbongkar apa yang sebenarnya telah ber Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Aida Anggerik , Siti Solehah , Pn Fakarina
"Berpuakanya jambatan itu sebab dahulunya, kepala-kepala manusia yang disembelih diletakkan di bawah jambatan itu semasa pembinaannya sebagai pasak, agar ia kukuh dan tidak akan roboh selama-lamanya,” Tuan Guru Haji Yahya memulakan ceritanya. Tiga kisah yang berlaku dalam buku ini mungkin pernah benar-benar berlaku kepada kawan kepada kawan kita, atau sepupu kepada kawan kepada kawan kita. Yakinlah, alam ghaib itu wujud. Ia sentiasa menjadi misteri kepada kita, dan rahsi Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Cici Aida
Duda pemalu, mudah melatah, dialah Dini Al-Farid. Ada pula anak bijak dan petah seperti Dafi Wirdad, baginya hidup sudah cukup sempurna. Akan tetapi, apabila si anak tiba-tiba buat permintaan mengejut… “Carikan mama untuk Dafi. Nanti papa ada kawan gaduh-gaduh bila Dafi pergi tuisyen.” – Dafi Permintaan si anak buat hati Dini jadi kecut. Bila makin diam, makin merayu pula si anak. Dapat pula kawan baik seperti Ryzal yang suka menyakat. “Kau dah sunat ke bel Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Aida
幸福是由小事累積而成的, 今天你關注對方了嗎?   Aida圖文全新創作   63萬粉絲 喜歡被這種情侶閃推薦   當兩個人進入穩定期,終於像家人一般自然地相處生活,但你們是否反而各自滑著手機,獨自忙著工作,想著心事,明明在一起卻像身處兩個世界?      情侶交往除了要有愛,放下高冷正經,偶爾一起耍耍幼稚是絕對必要;   吵架有 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By Haidar Aswadi
SUPER MINDA JUNIOR BUKU AKTIVITI 3 Learn More
USUAL: RM13.50

NOW: RM 13.50 (-0%)

MEMBER: RM 12.15 (-10%)

By Nadia Hasbi
What is your biggest—and scariest—dream and why do you want to achieve it? For Nadia Hasbi, it was to leave her successful corporate job to create the world’s most beautiful sportswear, to encourage women to lead more active and healthier lifestyles. This wasn’t always her dream, though. Nadia had an exciting career within the corporate world. She thought she had it all, until a series of unfortunate events left her crushed and broken. It was during this dark time tha Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Nadia Murad , Jenna Krajeski
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By Nurul Nadiah Mz
Kenapa harus memiliki buku ini: Mengandungi tujuh rekaan tudung instant yang terkini. Terdapat dua bonus menjahit inner iaitu inner magic dan inner loops. Disertakan dengan pola bercetak. Mengandungi tip dan info Diajar dari mula, cara mengukur, memotong dan menjahit tudung. Mudah difahami dengan gambar rajah yang terang dan jelas. Tudung yang dihasilkan juga labuh dan menutup aurat. Bukan sekadar rekaan fesyen semata-mata. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Syaida Ilmuna , Akma Saidon , Saidee Nor Azam
GEGAR TANAH – SYAIDA ILMUNA ~Jangan biar kau terperangkap!~ Daniel dan Natasya ditimpa kemalangan teruk ketika melalui lebuh raya untuk ke Sungai Petani. Dalam keadaan nyawa-nyawa ikan, pasangan suami isteri ini didatangi makhluk berlidah panjang yang sedia untuk meragut nyawa. Tanpa diduga, datang seorang lelaki misteri yang membantu dan kemudian membawa mereka ke sebuah kampung yang terselindung dari pandangan orang biasa. Siapa Bidan Sufiah dan Khalif? Apa sengketa m Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Cici Aida
“G tu apa?”- Arin “Gundeklah.”- Naz Bila G sudah menyerang, Naz Amsyar jadi tidak senang duduk. Jadi terpaksalah Arin menjalankan misi Mak Jemah vogue dengan lelaki itu. Semuanya gara-gara sayang. Tapi mampukah Arin menyelesaikan misi menghapuskan G, Naz Amsyar? Dan bagaimana dengan Naz Amsyar bila diberi dua syarat dari Tuan John. Berjayakah atau tidak cucu lanun ini mendapatkan apa yang dia mahu? Ikuti kisah mereka sehingga ke titik akhir. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Amal Nadiah Ghazali
Amal Nadiah Ghazali explores the fascinating tale about a young woman who gets dumped by her boyfriend a day before her birthday. Follow her many adventures in travelling, bad dates, hilarious hiccups and wake-up calls as she pursues the purpose of it all. Through her journey, she recalls lessons on growing up, what love really means, finding her footing in the world, and discovering whether there is more to life than just a good story. Learn More
USUAL: RM35.90

NOW: RM 35.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.31 (-10%)

By Noraida Suhaimi
SNAM : FANTASI LIA Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Haida Hassan
Munah sering diganggu makhluk halus yang ingin berdamping dengannya. Semakin diamati, Munah yakin dia diganggu saka Uwan Konah yang memaksanya menerima belaan warisan itu. “Jangan macam tu, tak ada apa pun. Cuma barang pusaka saja. Aku ni rasa macam dah tak panjang umur. Sekurang-kurangnya, tenang sikit hati aku dah berbagi ni. Kau terima ya…” “Tak nak!” Munah semakin teruk dicederakan. Lewat mimpi, makhluk halus itu menikam dan merobek perut Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Fitri Hussin , Syaida Ilmuna , Resmanshah
PROJEK THRILLER: BAYI Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Aida Adia
HIJAB Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Nadia Hashimi
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Nadia Hashimi
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Zubaidah bte Che Pa
101 RESIPI BISKUT KLASIK'FEB17/SEASHORE Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Marhaini Shuhaida
USUAL: RM18.90

NOW: RM 18.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.01 (-10%)

By Chef Zubaidah Che Pa
50 RESIPI LANGKAH DEMI LANGKAH BISKUT Learn More
USUAL: RM22.90

NOW: RM 22.90 (-0%)

MEMBER: RM 20.61 (-10%)

By Siti Surjinah Sarnap
Setiap anak wajib mengetahui hak ibu bapa yang perlu ditunaikan sama ada kedua-duanya masih hidup atau sesudah meninggal dunia; bagaimana perilaku yang mesti ditonjolkan pada ibu bapa, apakah perbuatan yang mendatangkan mudarat pada mereka semasa di dalam kubur, apakah pahala amalan yang boleh dihadiahkan dan sampai kepada mereka. Ilmu ini wajib difahami untuk memudahkan anak menunaikan kewajipan berbakti kepada ibu bapa. Buku ini harus dibaca oleh semua anak - sama ada tu Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 24.90 (-0%)

MEMBER: RM 22.41 (-10%)

By Maria Kajiwa , Zaifuzaman Ahmad , Aida Adia
Kisah Latifah - Maria Kajiwa Cerita ini mengisahkan ketabahan watak utamanya, Azim mencari adiknya, Bahiyah yang hilang sewaktu pergi ke sebuah kampung. Pencarian Azim membawa dia dan dua orang rakannya ke sebuah kem tahanan perang dunia ke 2 yang sudah ditinggalkan di atas sebuah bukit. Di situ, Azim dan kawan-kawannya berhadapan dengan pelbagai rintangan untuk menyelamatkan Bahiyah dari puaka yang mengawal tempat itu. Akhirnya setelah berhempas pulas, mereka berempat be Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Elin Nadia
NAIM HAZIQ, seorang lelaki kota yang berasal daripada keluarga berada telah jatuh cinta pandang pertama dengan SAFIA HANA, seorang gadis desa yang hidup sederhana. Naim memerlukan Safia hidup di sisinya kerana gadis itu penuh dengan jiwa penyayang. Manakala Safia yang masih muda dan naif memerlukan seorang lelaki yang boleh membimbingnya menjadi seorang wanita dewasa yang matang. Sebelum kahwin, Safia rasa dia tepat memilih Naim. Lelaki itu sempurna di matanya. Walau apa j Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Iman Fadia
Sejak memiliki peti kayu pemberian Phat yang dikenali di sebuah tokong Siam, hidup Dayah mula diselubungi misteri. Klong Mai yang sering disebut oleh wanita bangsawan Siam dalam mimpinya memberi petanda yang peti kayu pemberian Phat bukan sebarang peti biasa. “Dayah..awak simpan peti tu baik-baik. Saya tak boleh sentuh peti kayu tu. Tangan saya akan jadi panas. Awak simpan ya. Kalau ditakdirkan kita tak berjumpa lagi, saya redha peti tu dengan awak.” PHAT "Aku har Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Cici Aida
Ego! Cengil! Pendendam! Cukup pakej sifat Ira Harisya. Cantik, manis dan penuh gaya dengan aura memikat. Namun begitu, Ira Harisya benci lelaki yang suka ambil kesempatan pada perempuan cantik sepertinya. Lebih-lebih lagi, lelaki itu Zeid Farhans. “Saya Cuma tak nak cik jatuh ‘terguling-guling' sendiri dekat tangga tu.Tumit kasut cik tu, cuba nak malu kan cik. Cuba cik tengok, dah ‘terpatah' pun. Dan bukan niat saya nak ‘terpeluk' cik dengan sengaja.” - Hans. Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Nuraqilah Syuhaida
“Abang, mana abang pergi selama ni? Rina rindu abang...Rindu sangat-sangat...” Selepas kehilangan insan yang tersayang, Khai berubah menjadi dirinya yang dulu, iaitu seorang tomboi. Baginya, lebih baik dia mencari punca kehilangan suaminya meskipun terpaksa bertindak sendirian! Ya, Khai berani melakukannya. Demi menuntut kebenaran yang tiada siapa dapat merungkaikannya. Namun, tak mungkin Khairul dan Azman akan membiarkan Khai bertindak sendirian. Dengan bantuan mereka Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Marhaini Shuhaida
USUAL: RM24.50

NOW: RM 24.50 (-0%)

MEMBER: RM 22.05 (-10%)

By Syaida Ilmuna Ismail
PERTEMUAN pertama Bella Amira dan Kaylina sudah cukup membuatkan hatinya diasak seribu macam rasa. Saat tangan mereka bertaut, imbasan hitam putih mula menerjah ke minda Bella. Senyuman seorang wanita berbibir nipis hadir dan kelihatan sebilah pisau tajam bergerigi di tangannya. Pisau itu berlumuran darah! “Bella Amira!” Rizqi cuba membawanya ke alam nyata. Semenjak itu, kehidupan Bella tidak lagi serupa. Isteri baru bekas suaminya itu menyimpan seribu satu macam Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Marhaini Shuhaida
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Marhaini Shuhaida
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By Marhaini Shuhaida
PUSARA MENANGIS Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By Marhaini Shuhaida
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By Ustazah Isfadiah Mohd Dasuki
Dibahagikan kepada 6 segmen, iaitu: Akidah Ibadah solat Akhlak Al-Quran Sunnah Ibu bapa sebagai guru pertama anak-anak Dalil Al-Quran, hadith, dan pendapat ulama. Bertemakan '1 hari 1 tip', disertakan 365 Tip Jom Amal sebagai bimbingan ibu bapa untuk setahun. Ilustarasi yang menarik. Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Aida
和你相遇才懂得, 最浪漫的, 原來是生活。   ★60萬粉絲熱議,笑中帶淚、令人溫暖感動的後熱戀期心聲   ★隨書附贈獨家版行李箱貼紙組+禮物包裝紙   如果有這麼一個人,   能讓你停止在自己的小世界兜圈空轉,讓你成為更好的人,   這是多麼值得慶幸的事。   Aida的全新圖文創作,用他們的真實故事和每張圖畫點亮我們曾經歷 Learn More
USUAL: RM41.45

NOW: RM 41.45 (-0%)

MEMBER: RM 37.31 (-10%)

By Irine Nadia
Cerita & Cinta merupakan nukilan dan coretan Irine Nadia tentang perjalanan hidupnya yang tidak pernah diduga. Beliau berkongsi pengalaman pahit manis, suka duka dan liku-liku kehidupan yang dilalui dalam mengejar dan menggapai cita-citanya bersama keluarga. Penulisannya di blog yang bermula dari alam persekolahan sehingga ke alam rumah tangga menyimpan sejuta cerita dan rasa cinta. Jatuh dan bangunnya dalam merealisasikan impian untuk bergelar isteri, ibu dan juga usahawa Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Noorfadzillah , Aziah Zainal , Helmi Effendy , Aida Adia
ZON HITAM – HELMI EFFENDY ~Tiada yang lebih gelap daripada sisi gelap seorang manusia~ Lapangan Terbang Hang Nadim di Eurasia dirampas oleh kumpulan pengganas. Dalam masa yang sama, sebuah pesawat yang telah hilang lima tahun lalu muncul secara tiba-tiba. Tidak lama kemudian, lapangan terbang itu diselubungi gelombang hitam yang tidak diketahui dari mana datangnya. Apa sebenarnya yang terjadi? Misteri apakah yang sedang melanda lapangan terbang itu? Bala tidak berhenti me Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Suzani Nadzir , Aida Adia , Helmi Effendy , Noorfadzillah
Ada 4 cerita seram yang bakal menganggu malam Jumaat anda. Terdapat kisah seram Bidan Sumiah, kerana harta sanggup mewarisi ilmu hitam yang salah, kisah seram Alya, Alya kembali menuntut dendam kepada mereka yang menyeksanya, kisah seram Kem Motivasi yang penuh tanda tanya dan menyeramkan dan kisah seram Hutan, memaparkan dendam lama sudah kembali. Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 瑪蒂亞波門
★ 百歲醫師唯一親自背書推薦,最完整的育兒百科指南   「在這世上是誰――最了解什麼東西對我的孩子最好?」   「是妳。」丹瑪醫師這麼說。   在我們快速變遷的文化裡,媽媽容易因為相衝突的育兒建議,而變得十分困惑及灰心。但丹瑪醫師,這位傳奇性(百日咳疫苗的研發者之一)、享年一百一十四歲高齡,史上執業最長(超過七十五年) Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Hashim Muda , Rohaidah Kamaruddin
Hang Tuah: Catatan Okinawa terbitan UPM Press adalah sebagai bukti bahawa Hang Tuah sebagai wira melayu bukan hanya cerita dongeng. Learn More
USUAL: RM58.00

NOW: RM 58.00 (-0%)

MEMBER: RM 52.20 (-10%)

Perjalanan yang panjang selalu membuatkan kita leka atau kadang-kadang kita lupa arah tuju sebenar perjalanan itu. Pelbagai perkara yang terjadi dalam perjalanan juga selalu membuatkan kita serik mahu menggunakan lebuh raya lagi. Namun, hanya itu sahaja laluan pantas yang kita ada. Tetapi, bukan kita sahaja yang gunakannya ___ Pethronella Raimi Aida Mahelen Nor Husna Mohd Rosli Ahmad Mahzan Borhan Mohamad Khairi Mohamad Ani Shahida Hani Mohamad Shariff Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Marhaini Shuhaida
USUAL: RM17.90

NOW: RM 17.90 (-0%)

MEMBER: RM 16.11 (-10%)

1-95 of 95

Page:
  1. 1
  2. 2
*

Back to Top