0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Ain Lutfi 'Found 651 Related Products
Filtered By
author
By BANDAI NAMCO Entertainment Inc.
  ★橫跨遊戲、電影、廣播劇、演唱會等多媒體作品《偶像大師灰姑娘女孩》首本官方漫畫登場!   ★《灰姑娘女孩劇場》全新第4季動畫將於2019年4月開始播放!   ★首刷限定「高垣楓&十時愛梨&小日向美穗」燙金簽名海報   「讓你久等了,製作人!」   超人氣手機遊戲「偶像大師灰姑娘女孩」的官方漫畫書籍化!   偶像們的日常,還有平 Learn More
USUAL: RM39.00

NOW: RM 35.10 (-10%)

MEMBER: RM 35.10 (-10%)

By 湯姆·溫萊特
  這本黑色幽默的書,比毒品更令人上癮!   美國亞馬遜網路書店「年度最佳圖書」   《科克斯書評》、《路透社》、《圖書館期刊》亮眼推薦   川普在美墨邊境築牆,販毒集團為何竊竊自喜?   在墨西哥,傍晚5點45分為什麼不要出門?   幫派成員從頭到腳刺青,竟然是為了預防員工跳槽?   一個地盤不夠就來兩個,毒梟也搞連鎖加盟?   Learn More
USUAL: RM66.20

NOW: RM 66.20 (-0%)

MEMBER: RM 59.58 (-10%)

By 巴尼·班恩
  你比你自己想的還有創意!   本書提供一張改變生活的地圖,   透過任何時間場合都可應用的各種創意練習,   超視覺、意念呼吸、計時書寫、三十三秒、多重空間……   幫助我們啟動天賦,超越已知,進入想像力的領域,讓創新誕生。   ◆全球電影夢工場好萊塢最受歡迎的創意工作坊,創意心法不藏私大公開!屢屢獲獎的電影編導製全才作 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By BANDAI NAMCO Entertainment Inc.
★橫跨遊戲、電影、廣播劇、演唱會等多媒體作品《偶像大師灰姑娘女孩》首本官方漫畫登場!   ★《灰姑娘女孩劇場》全新第4季動畫將於2019年4月開始播放!   「讓你久等了,製作人!」   超人氣手機遊戲「偶像大師灰姑娘女孩」的官方漫畫書籍化!   偶像們的日常,還有平常看不見的舞台下另一面,都被描繪成了可愛的五格漫畫!   還有 Learn More
USUAL: RM39.00

NOW: RM 39.00 (-0%)

MEMBER: RM 39.00 (-0%)

By Nurul Ain Syuhada
“Kau ni ahli sihir eh?! Kau yang sebabkan aku patah kaki!” “Aku bagi tahu apa yang aku nampak aje!” Zap! Teringatkan ejekan demi ejekan sewaktu dia masih kecil itu buat jantung Mareeya bagai direntap. Semuanya bagai deja vu. Sebolehnya dia tidak mahu kelebihan itu. Mampu melihat masa depan dari anak mata seseorang? Itu semua malapetaka baginya. Mareeya berdoa semoga suatu hari nanti dia menjadi manusia yang normal. Tapi… Setelah 24 tahun memiliki kebolehan itu, ti Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Mahizan Husain
“Aku yang mastermind. Kau cuma simulasi yang aku cipta. Kau berada di mana aku mahu kau berada.” – Narong Memilih untuk masuk ke dalam dunia gengster ketika berusia 17 tahun dengan tujuan untuk mencari pembunuh ibu kawan baiknya, ARI HARAPAN dilatih untuk menjadi yang terbaik di antara yang terbaik. Hasilnya, dia digeruni pada usia yang masih mentah. Namun… Semua itu tidak kekal lama. Dia dikhianati. Diperguna dalam diam. Ari lari menyembunyikan diri. Dia perlu ke Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Ainon Zaini
“Naga jumpa buaya. Dua-dua menyusahkan orang.” – JULITA Mr. Erwin, naga jadian yang buat Julita berapi sepanjang masa. Suka sangat mamat garang ni menghura-harakan hidupnya. Semua nak ikut kata dia. Poyolah dia ni. “Kerja tak boleh main-main. Awak sudah cederakan pekerja lain. Saya bagi warning akhir. Kalau mahu kerja, mesti perangai cantik. Kalau tidak, awak boleh berhenti kerja – MR. EDWIN Julita ketap bibir membendung perasaan. Rasa mahu sepak-sepak saja bos y Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Business Train
  專訪全日本10家、4種不同類型的人氣咖啡店,   請教關於他們成功創業&經營的計畫,   要開一間夢想中的咖啡店,絕不能錯過的開店指南!   在有如雨後春筍般不斷冒出的各式咖啡店之中,   怎麼樣才能找到自己咖啡店的獨特魅力與定位,   在一片餐飲店之中打造亮點,吸引顧客上門呢?   創業之初,又該如何訂定資金計畫,考慮店面 Learn More
USUAL: RM52.35

NOW: RM 52.35 (-0%)

MEMBER: RM 47.12 (-10%)

By 奈爾·傑斯坦尼
  ★耶魯大學出版社知名「小歷史」(Little History)系列   ★2013諾貝爾經濟學獎得主羅伯.席勒 大師推薦   唯有讀懂經濟學,你才能正確地解讀世界!   「倫敦政經學院經濟史專家、聯合國經濟政策顧問」專業執筆,   用生花妙筆故事,帶你看懂經濟學如何替世界開出解方!   本書闡述了形塑了人類世界的經濟概念、力量與兩難,   讓你 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 44.36 (-20%)

MEMBER: RM 44.36 (-20%)

By Ustaz Zulkarnain Dollah
Al-Quran atau sunah Rasulullah saw dilengkapkan bukan sahaja dengan penetapan akidah, syariah dan akhlak, bahkan dieselitkan juga dengan kisah-kisah menarik yang penuh dengan pengajaran dan panduan bagi kehidupan manusia. Ia adalah kisah-kisah teladan dan panduan terbaik kerana matlamatnya memperbaiki jiwa menusia dengan cara yang indah dan mudah difahami oleh semua peringkat. Ia juga memaparkan contoh-contoh dan watak-watak orang terdahulu yang paling baik ada dalam sejarah Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Mohamad Feroz Mohammad Zaini
"Buku ini merupakan anekdot sekuel kepada buku pertama penulis, AKU, DIA DAN REZEKI. Aku, Dia & Rezeki 2 juga hadir dengan konsep himpunan kisah-kisah menarik pengalaman sebenar penulis bersama masyarakat sekeliling yang sarat dengan pengajaran. Abang Long, Penjual dadih menulis buku." Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Cahaya Ainn
“So, berapa harga you untuk... Let say, one week? Hundred K? Two hundred K? Or five hundred K?” Gara-gara terlihat kelibat Diana di kelab malam, Syafiq mula menjejaki gadis itu. Hati lelakinya mahukan gadis itu. Walau apa pun kosnya, termasuklah dengan membeli resort tempat Diana bekerja. “Tujuan saya panggil awak ni sebab nak tawarkan satu jawatan penting.” “Jawatan apa?” “Pembantu peribadi saya.” “Terus terang saya cakap, saya lebih rela jadi tukang cuci Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Nia Qurratun'Aini
Dinda Andria. Nama bukan main sedap, tapi dia suruh orang panggil dia D saja. “Jangan panggil saya dengan nama tu. Panggil saya D.” “Nama Dinda sesuai untuk awak. Awak pulak boleh panggil saya Qib. Tapi, kalau awak nak panggil saya kanda pun boleh. Dinda, kanda.” “Tunggu Malaysia turun salji kut baru saya panggil awak kanda.” Bagi Khairi Raqib, pencarian gadis misteri selama tiga tahun berakhir bila D muncul di hadapan matanya. Lidah jadi kelu, hati pula Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 凱薩琳·仙伯格
  每天一分鐘冥想,平穩準媽媽的身心靈!   受過「靈性胎教」的寶寶,出生後都特別平和喜悅   迎接寶寶誕生的同時,也療癒自己曾受傷的內在小孩   ・清理潛意識對於懷孕的抗阻,益於受孕   ・懷孕期間,保護你和寶寶遠離不好的能量   ・減輕生產時的疼痛,縮短分娩的時間   ・加速產後體態恢復,加速傷口癒合   ・降低「產後憂鬱 Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 59.12 (-20%)

MEMBER: RM 59.12 (-20%)

By Ustaz Zulkarnain Dollah
Buku ini menghimpunkan amalan- amalan yang dapat menggugurkan dan menghapuskan dosa-dosa yang dilakukan oleh seseorang hamba. Buku ini juga membicarakan amalan-amalan yang menjadi sebab untuk mendapat pengampunan Allah SWT. Antaranya: • Berwuduk dengan sempurna • Memelihara solat fardhu • Qiamullail • Melaungkan azan • Solat berjemaah • Menyebarkan salam • Berbuat baik • Bersedekah • Menghadiri majlis ilmu • Akhlak mulia dan lain-lain. Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By 派屈克·亞倫
  面對拖懶慢員工、玻璃心上司、難搞客戶,怎麼說最到位?   中文、英文3秒鐘一句話精準表達,踩人底線也不怕!   完勝外商工作、應付外國客戶的必備溝通指南   119種職場情境,3000句客氣話、機車話一手掌握!   面對不合群、整天抱怨、愛八卦等問題員工時,該怎麼說?才能當頭棒喝,不拖垮團隊績效。   顧客不一定是對的,卻是公司的 Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 49.16 (-20%)

MEMBER: RM 49.16 (-20%)

By Soman Chainani
USUAL: RM34.90

NOW: RM 34.90 (-0%)

MEMBER: RM 31.41 (-10%)

By Soman Chainani
USUAL: RM34.90

NOW: RM 34.90 (-0%)

MEMBER: RM 31.41 (-10%)

By Soman Chainani
USUAL: RM34.90

NOW: RM 34.90 (-0%)

MEMBER: RM 31.41 (-10%)

By Aziah Zainal , Zyra Safiya & Sufi Abqari
Hassan seorang anggota polis yang amat berdedikasi. Pada suatu hari dia terjebak dalam satu kes yang luar biasa. Kes tiga perompak yang melarikan wang tebusan dengan kereta api menjadi rumit apabila ketiga-tiganya hilang tanpa dikesan di Stesen Keretapi Lama secara tiba-tiba. Apakah yang terjadi kepada mereka? Adakah ada yang terkorban akibat kemarahan roh tidak tenteram yang mengganggu tiga perompak itu? Jangan turun sebelum kau sampai ke destinasi! / GHAIB / AZIAH ZAINAL Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Dr. Danial Zainal Abidin
Pernahkah kita terfikir bagaimana masyarakat Arab yang jahil dapat berubah menjadi bangsa yang hebat sehinggakmampu menguasai hampir seluruh pelusuk dunia? Bagaimana mereka berjaya mencapai kegemilangan itu dalam tempoh yang singkat? Apakah faktor yang mendorong mereka berubah dan berjaya? Apakah formula kecemerlangan mereka? 7 Formula Individu Cemerlang mempunyai jawapannya. Ia menjelaskan secara lengkap dan terperinci formula-formula motivasi terunggul sepanjang zaman. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Adele Faber , Elaine Mazlish
Tiga tahun dan beberapa draf kemudian, apabila kami akhirnya memiliki manuskrip yang telah siap di tangan kami, kami semua berasa sangat berpuas hati. Kami telah meletakkan garis panduan yang jelas bagi How to Talk So Kids Can Learn—At Home and in School. Kami telah memberikan contoh-contoh yang konkrit berkenaan sikap dan bahasa dalam setiap teras proses pembelajaran. Kami telah menunjukkan bagaimana mencipta persekitaran emosi yang membuat kanak-kanak berasa selamat untuk Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Tajul Zulkarnain , Nasa Yusuf
30 cerpen seram dalam buku ini. Sebahagiannya kisah benar dan sebahagian lagi adalah fiksyen. 1. Naskah Mati 2. Etwas 3. Sekilas 4. Pusaka 5. Selamat Tinggal Maya 6. Cindai Laila 7. Jelmaan 8. Kathrina 9. Amukan Roh 10. Incognito 11. Lapar 12. Lemah Semangat 13.Cinta Hati Abah 14. Housemate 15. Rooftop 16. Van Jenazah 17. Tersilap 18. Diari 1 Malam 19. Diary Seorang Penulis 20. Jangan, Mia! 21. 7 Hari Kembali 22. Rindu 23. Dua Penunggu 24. Menyewa De Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 凱·傑米森
★躁鬱症經典之作 ★一位躁鬱症女精神醫師的回憶錄   她似乎比別人多了一副靈魂,   有時如春天般明朗亮麗而充滿夢想;   有時又似墜入地獄,   抑鬱恐慌而寧願結束自己的生命。   她是臨床心理博士,是躁鬱症權威,   就在擔任大學教授三個月後,   她,瘋狂了……   她的世界曾是那麼精力充沛,教她心喜若狂。轉眼才一瞬間,思 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By Ainan Adha
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By 安東尼‧波登
  ☆美國AMAZON書店、《紐約時報》排行榜暢銷好書☆   繼《廚房機密檔案》後火力全開的精彩續集   《波登不設限》《波登闖異地》 賤嘴主廚安東尼‧波登   最「辛辣,但真誠」的人生告白   毫無保留,火力全開!     「毫不在乎」對我來說一直是很成功的商業模式。 ——安東尼.波登(Anthony Bourdain)   ☆從主廚、作家到專業美食 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By KADOKAWA CORPORATION ENTERBRAIN
日本經典花藝雜誌《花時間》繁體中文版   以花店最富人氣的十種花卉為主題:玫瑰、大理花、百合、洋桔梗、芍藥、非洲菊、菊花、繡球花、蘭花、康乃馨……介紹花卉處理方法及不同的色彩表現手法,常見又好取得的特性也令人開心,春天不妨就以這些受歡迎的花,來設計出季節感十足的作品吧!   在家裡除了種植蔬菜與花花草草之外,也可以種植 Learn More
USUAL: RM61.00

NOW: RM 61.00 (-0%)

MEMBER: RM 61.00 (-0%)

By Iqbal Zain Al-Jauhari
Selawat Nabi termasuk dalam pengertian zikrullah kerana terkandung di dalamnya makna doa dan permohonan kita kepada Allah SWT agar menghantar rahmat dan kesejahteraan kepada Kekasih-Nya, Rasulullah SAW. Antara selawat yang dikumpulkan dalam buku ini: o Selawat Nariyah o Selawat Adrikiyyah o Selawat ‘Azhimiyyah o Selawat Al-‘Ali Al-Qadri o Selawat Jawahirul Anwar o Selawat Thabibi Qalbi o Selawat Wisal dan banyak lagi. Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Faris Mubeen
Tak semua perkara kita buat disenangi orang lain. Tu perkara biasa. Perkara yang baik-baik ni seolah-olah KHAS atau HANYA atau LAYAK kepada orang yang betul-betul suci dan sudah terjamin ke syurga? Bila pemikiran sebegini ada pada kita semua maka percayalah dan yakinlah hidup kita takkan tenang hanya disebabkan su-u-zzon (sangka buruk) kita terhadap seseorang. Nampak orang buat baik, alhamdulillah! Nampak orang buat amal soleh, alhamdulillah! Nampak orang buat kebajikan, a Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Farah Husain
Kerana tidak mahu dicop sebagai ‘loser’, Alina Suffiya bertindak pantas menarik lengan jejaka ‘random’ untuk diperkenalkan sebagai tunangannya. Apa nak buat, hanya si random itu saja yang dia nampak ketika itu. Hidup Zariel Amzar yang tenang dan damai tiba-tiba seperti menaiki roller-coaster di taman tema. Ini semua perempuan psiko tu punya pasal! Gosip liar mula tersebar dan dia diberi tekanan oleh mama tersayang. Suratan atau kebetulan? Mereka kini di bawah satu b Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Ed Husain
'Not just timely but important too. Ed Husain does not just set out the fundamentals of Islam as a religion but explains how and why understanding it properly matter. This should be compulsory reading' Peter Frankopan, author of The Silk Roads A fascinating and revelatory exploration of the intricacies of Islam and the inner psyche of the Muslim world from the bestselling author of The Islamist `Islam began as a stranger,' said the Prophet Mohammed, `and one day, it wil Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By Christine Caine

Is it possible to have peace in an uncertain world? To not only expect the unexpected but embrace it?

Most of us want to have life under control. But God wants us to anticipate the unexpected with a faith deeply rooted in his goodness. He wants us to know that because he is in control, we don't have to be.

In Unexpected, beloved author Christine Caine helps us walk into the life God has for us-unknowns and all. Using dramatic examples from her Learn More

USUAL: RM76.90

NOW: RM 76.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.21 (-10%)

By Christine Caine

"Unstoppable will encourage you to run the race God has placed before you with new confidence."

- Joyce Meyer, Bible teacher and bestselling author

Now includes discussion questions for small-group study.

Have you been a spiritual spectator for too long, waiting on the sidelines, thinking God could never use you for something big? Maybe you have been searching for greater purpose. Well get prepared, because God has a baton rea Learn More

USUAL: RM74.90

NOW: RM 74.90 (-0%)

MEMBER: RM 67.41 (-10%)

By Inpainterglobal
本書特色   青春浪漫的日本鐵道旅行完全導覽   車站設施×好玩景點×好吃店家   必買小物×交通×住宿×行程規劃   靈活運用周遊券,體驗別具風情的鐵道旅行   從北海道到九州,循著鐵路到日本大都市小鄉鎮,走走吃吃玩玩看看真爽快。   日本鐵道私旅詳盡解說,並推薦特殊行程,教你如何搭乘列車、活用周遊券、掌握預算。   36個鐵路車 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By Elaine Dundy

'One of the funniest books I've ever read' - Gore Vidal

*

The Dud Avocado gained instant cult status on first publication and remains a timeless portrait of a woman hellbent on living. It is, as the Guardian observes, 'one of the best novels about growing up fast'.

Sally Jay Gorce is a woman with a mission. It's the 1950s, she's young, and she's in Paris. Having dyed her hair pink, she wears evening dresses in the d Learn More

USUAL: RM54.90

NOW: RM 54.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.41 (-10%)

By Ain Lutfi
Bertugas sebagai misi di siang hari sangat mencabar. Kemasukan pesakit yang ramai, prosedur, rondaan juga tufasan rutin lain yang tidak pernah ada penamat. Tetapi apabila matahari mula terbenam, bulan suram di balik awan dan salakan anjing bersahut-sahutan, cabarab bertugas sebagai misi syif malam berbeza. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 阿兰
如果有保持沉默的艺术,那还有一种艺术是能够让人倾听你的真实想法。习得后一种艺术比前一种难得多,以至于我们往往不惜任何代价去说服别人,为自己争取被认可、被尊重的机会,坚定我们存在的价值。 我们经常用“沉重”来描述生命的艰辛,而“轻视”和“忽略”往往更足够在精神上把一个人压垮。我们会不由自主地向生命中最亲密的爱人、父母、子 Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Business Train
專訪東京、神奈川、大阪、京都、長野 10家人氣麵包店成功祕訣分享+11個具體開店步驟 要開一間夢想中的麵包店,絕不能錯過的開店指南!   現在街頭巷尾都有各式各樣的麵包店,麵包早已成為我們不可或缺的日常之一。   而這些小小的麵包店,為什麼會歷久不衰、令人青睞呢?   店家風格、主打麵包、職人堅持……   本書前半介紹10間店的麵包 Learn More
USUAL: RM52.35

NOW: RM 52.35 (-0%)

MEMBER: RM 47.12 (-10%)

By Ain Maisarah , Nur Khairiah
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Ain Maisarah , Azanil Fitri
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Ain Maisarah , Izanor Sharif
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Sylvain Neuvel

We always thought the biggest threat to humanity would come from the outside.

We were wrong.

As the human race picks up the pieces of destruction left behind, a new world order emerges. New alliances are formed. Old divisions are strengthened. And, with a power struggle fuelled by the threat of mutually assured destruction, nothing is certain.

At a time when the world's nations should have been coming together, they have never been more divi Learn More

USUAL: RM79.95

NOW: RM 79.95 (-0%)

MEMBER: RM 71.96 (-10%)

By Shasya Ali , Rashiela Nurain
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Ain Zanowi
Masa lalu adalah memori yang begitu menyakitkan buat insan bernama Muhammad Hakimi. Hadirnya Datuk Muaz di sangka mampu menyelamatkannya dari dunia luar yang begitu menakutkan. Namun, dia terpaksa berdepan dengan cubaan lain yang lebih mencabar apabila Datin Sofia tidak pernah mengakui kehadirannya demi melindungi anak kesayangannya, Isyraf Rizky. “Saya tak tahu apa yang ada dalam fikiran abang sampai abang boleh buat keputusan ni. Budak ni… Entah dari mana abang kutip! Learn More
USUAL: RM26.90

NOW: RM 26.90 (-0%)

MEMBER: RM 24.21 (-10%)

By Nuruk Ain Syuhada
Selepas pemergian kedua orang abang kembarnya, Nur Aina yang lebih dikenali Nunu mula dipersiakan kedua orang tua apabila mereka lebih memilih kerja daripada dirinya sendiri untuk mengubat luka perit kehilangan anak kembar itu. Tertekan dengan perlakuan kedua orang tuanya, Nunu sentiasa membuat masalah di sekolah hanya untuk meraih perhatian dan sedikit masa dari orang tuanya. “Bukan salah dia orang I’m spoiled! Ayah pernah cermin diri tak? Bilanya mama dengan ayah ada m Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Auni Zainal
SEKALI LAGI Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Noraine Abu
USUAL: RM9.80

NOW: RM 9.80 (-0%)

MEMBER: RM 8.82 (-10%)

By Ahmad Lutfi Othman
PRU 14 ibu segala pilihan raya,medan tempur paling sengit dan tragis .Korbannya juga dijangka besar.Buat pertama kali ,gabungan pembangkang sepakat menamakan Dr Mahathir Mohamad calon perdana menteri.Mahathir , sosok pelbagai dimensi ,dihormati juga digeruni,disanjung sekali gus diwaspadai,diharap membina semula negara yang rosak teruk namun turut diingati kerana ada sisi gelapnya dalam era 22 tahunnya.Pas pula membawa tanda soal,siapa mendapat manfaat dari penyertaannya seba Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By Ain Maisarah & Nana Syaza
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Datin Hjh Ruslaini Othman
MEMBONGKAR MISTERI HIKAYAT MELAYU Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 34.11 (-10%)

MEMBER: RM 34.11 (-10%)

By Sylvain Neuvel
Praise for Sleeping Giants 'This year's The Martian... if you want a captivating story with some serious sci-fi elements and dark undertones, this is it! So good and so eerie' Buzzfeed 'This stellar debut novel...masterfully blends together elements of sci-fi, political thriller and apocalyptic fiction ... so much more than the sum of its parts-a page-turner of the highest order!' Kirkus Reviews (Starred Review) 'First-time novelist Sylvain Neuvel does a bold, splash Learn More
USUAL: RM42.50

NOW: RM 42.50 (-0%)

MEMBER: RM 38.25 (-10%)

By 巴奈特·贝恩
  你是否认为,灵感是无迹可寻的神秘东西?它只会是天才才有的能力?巴奈特·贝恩的成功经历可以明确的告诉我们:灵感不是天才的专利,跟天分更没有多大关系,它是可以『练出来』的。   在本书中,作为好莱坞金牌导演、奥斯卡奖和艾美奖常客,巴奈特·贝恩为我们总结了他自己运用的一套『灵感激发方法』,并为我们拆解灵感的运转方式,以及怎 Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By El-Husaini
Hisy, geramnya! Mama aku ni pun satu, paksalah aku kahwin dengan mana-mana pilot, aku tak kisah. Dengan rela hati aku terima nikahnya, tahu tak? KEHIDUPAN Tengku Maria Sherina tidaklah seindah kehidupan seorang berketurunan raja yang lain. Berbapa tirikan seorang lelaki yang tegas, membuatkan Sherina ingin lari dan mengubah nasibnya dan mama. Kerana itu dia berusaha keras mengejar cita-citanya menjadi seorang peguam. “Awak ni pilot, kan?” Harriz ketawa, namun dia Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By KADOKAWA CORPORATION ENTERBRAIN
日本經典花藝雜誌《花時間》繁體中文版   美好嶄新的一年,少不了聚會與拜訪,洋溢著新氣象的迎賓花也是家中必備,由北歐花藝師Nicolai Bergmann懷著對祖國丹麥的懷念之情,演繹出獨具風格的新年花飾。年末年初有許多值得歡欣慶祝的節日與時刻,在餐桌上搭配著食物,妝點上花卉,作出相應的道具與擺設吧!   象徵圓滿的花圈,與製作簡單倒掛花束 Learn More
USUAL: RM61.00

NOW: RM 61.00 (-0%)

MEMBER: RM 61.00 (-0%)

By Syikin Zainal
Embun, pewaris keturunan dukun hitam, seorang dukun yang benar-benar ampuh di zaman silam. Kedua-dua orang tuanya dibunuh oleh neneknya sendiri yakni Nek Kuntum semasa dia kecil. Sejak kecil Embun hanya didedahkan dengan segala macam sihir dan ilmu hitam. Dia diasingkan oleh masyarakat kerana dua sebab. Pertama, kerana Nek Kuntum mahu menyediakan dia sebagai pewaris ilmu tengkorak hitam dan sekali gus menjadi pewaris dukun hitam. Dan yang sebab kedua, kerana dia adalah cucu N Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

Tahukah anda bahawa Hospital (lama) Changi di Singapura, hospital Nocton Hall di England, hospital Universitario di Honduras, hospital (lunatic) Beechworth di Australia, dan sebuah hospital yang tidak diketahui namanya di Jepun telah tersenarai sebagai 5 buah hospital paling berhantu di dunia. Malah, carian di internet mencatatkan terdapat beratus-ratus lagi hospital di dunia pernah mengalami peristiwa-peristiwa misteri serta menyeramkan. "Makcik-makcik cleaner yang selalu j Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 安東尼·聖修伯里
★夜間飛行【獨家隱藏夜光版】,隱藏在書衣裡的夜光秘密?! 將書衣對準光源10-15秒,在暗處即可發現神奇的事情發生了,原來封面上不是只有飛機,還有……? ★《小王子》作者聖修伯里不朽詩意的原點! ★榮獲法國四大文學獎之一:費米娜文學獎! ★諾貝爾文學獎得主紀德盛讚《夜間飛行》:「兼具文學與文獻價值!」 夜間郵務這項工作草創之 Learn More
USUAL: RM28.95

NOW: RM 28.95 (-0%)

MEMBER: RM 26.06 (-10%)

By Ainon Nohd
Memulakan Bisnes Sendiri adalah sebuah naskah yang cukup lama bertahan di pasaran. Dalam edisi terbaru, buku ini telah diolah 100% ke bentuk infografik dan berwarna. Buku ini ditulis bagi saudara yang baru hendak mencari peluang memulakan bisnes sendiri. Buku-buku panduan memulakan bisnes sendiri yang sudah ada dalam pasaran lazimnya mengandaikan sesiapa sahaja dapat memulakan bisnes sendiri dengan jayanya. Andaian itu meleset daripada realiti sebenar. Tidak semua orang dap Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 32.00 (-20%)

MEMBER: RM 32.00 (-20%)

By Butsainah As -Sayyid Al- Iraqi
“Tahukah engkau akan olang yang mendustakan agama (meliputi hari pembalasan)? Orang itu ialah yang menindas serta berlaku zalim kepada anak yatim” (Surah AI-Ma’un: 1-2) Mengapa Baginda Rasulullah SAW amat menitik beratkan perihal urusan anak yatim? Buku ini merungkai kelebihan dan ganjaran serta muamalat lengkap kepada masyarakat dalam berinteraksi terhadap anak-anak yatim yang merupakan golongan yang dipandang mulia di sisi Allah SWT. Mudah-mudahan dengan pengisian dan Learn More
USUAL: RM17.90

NOW: RM 17.90 (-0%)

MEMBER: RM 16.11 (-10%)

By Tajul Zulkarnain
Jon diupah oleh seorang pendendam yang mahu dia melakukan sesuatu terhadap seorang pendosa. Dendam itu bukan dendam biasa dan si pengupah ada hubungan dengan si pendosa. Jon tetap melakukan tugas itu walaupun dia merasakan kehendak si pendendam sangat gila. Dia melakukannya kerana duit tetapi tiba-tiba sahaja Jon menjadi pendosa yang dikejar oleh kifarahnya. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

1-651 of 651

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top