0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Aizat Razak 'Found 19 Related Products
Filtered By
author
By Mohd Solleh Ab Razak
Ramai manusia yang diperdayakan oleh cahaya samar kerana dia dalam gelap. Perasaannya didahulukan daripada pertimbangannya. Dia datang kepada cahaya yang baru itu. Sampai di sana, yang dicarinya tidak ada sama sekali. Akan kembali pulang ke tempat asal, jalan yang telah lebih gelap daripada dahulu, lantaran ia tidak sabar menunggu cahaya yang sejati. Memang, sebab-sebab buat mencapai bahagia amat banyak, tetapi kita manusia mencari juga yang lain. Dia ada dalam tangan kita, Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Effi Aizat , Farah Fakhira
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Nizam Razak , Anas Abdul Aziz
Gerai Kokotiam Tok Aba telah diserang oleh si alien yang mahu membalas dendam terhadap apa yang telah BoBoiBoy lakukan kepada nasib dirinya. Tok Aba, Ochobot dan penduduk bumi yang lain kini diancam bahaya! Mampukah BoBoiBoy dan rakan-rakan mempertahankan bumi serta Power Sphera dari keganasan alien baru ini? Apa yang telah BoBoiBoy lakukan sehingga alien dari planet lain sanggup datang ke bumi demi melaksanakan misinya. Juga memaparkan episod khas yang eksklusif! Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Nizam Razak , Anas Abdul Aziz
Kembara Bersama Boboiboy! Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Farah Fakhira , Effi Aizat
INDAHNYA CINTA SELEPAS NIKAH? Effi seorang pelajar jurusan engineering di Universiti Islam Antarabangsa, ujian kehilangan ayah jelas memberi impak yang besar dalam hidupnya, berbeza pula dengan Farah, dia menghadapi pelbagai dugaan sejak di bangku sekolah lagi, difitnah oleh rakan dan diuji dengan pelbagai ujian yang melalaikan sehingga pada suatu hari dia tekad untuk masuk ke Darul Quran Wal Hadith, satu sekolah yang bakal mengubah 360 darjah kehidupannya, selepas tama Learn More
USUAL: RM26.90

NOW: RM 26.90 (-0%)

MEMBER: RM 24.21 (-10%)

By Nizam Razak , Anas Abdul Aziz
Boboiboy dan rakan-rakan diberikan misi untuk menghantar bungkusan kepada salah seorang bekas ahli TAPOPS di Planet Dargha’ya. Namun, misi tersebut tidaklah semudah yang disangka. Berbagai rintangan yang harus dilalui mereka termasuklah menghadapi serangan makhluk asing yang merbahaya! Dalam misi mereka untuk menyelamatkan Power Sphera seterusnya pula, mereka bakal bertemu dengan saingan baru yang terhebat..dan tidak dijangkal? Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Mohd Solleh Ab Razak
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Nizam Razak , Anas Abdul Aziz
Power Sphera- sekumpulan robot yang mampu menganugerahkan kuasa luar biasa sentiasa menjadi sasaran pemburu-pemburu Power Sphera sejak dahulu lagi. Oleh itu, satu organisasi rahsia yang dinamakn TAPOPS (Tracckers and Protectors of Power Spheras) yang diketuai oleh Komander Ciciko/Kokoci berusaha mencari dan menyelamatkan kesemua Power Sphera bagi mengelakkan kuasa-kuasa ini jatuh ke tangan yang salah. Dalam buku komik Boboiboy Galaxy:Kembara ke Angkasa, Boboiboy dan rakan-r Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Nizam Razak , Anas Abdul Aziz
Boboiboy dan rakan-rakan memulakan pengembaraan mereka ke angkasa! Namun perjalanan mereka dipenuhi dengan pelbagai rintangan. Mampukan mereka mengharungi cabaran-cabaran yang bakal tiba? Mungkinkah pertolongan akan tiba daripada seseorang yang mereka kenal? Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Aizatul Aisya
Aisya peminat tegar cupcake. Pantang disua, matanya pasti bersinar galak dan tidak sabar mahu merasa keenakan cupcake. Ibunya juga turut sama meminati cupcake, sama seperti Aisya. Mereka berdua memilih Kedai Cupcake Bakery sebagai lokasi meluangkan masa hujung minggu mereka. Suatu hari, Aisya dikejutkan dengan berita pemergian ibunya. Aisya sungguh terasa dengan pemergian ibunya. Kini, tiada lagi yang akan berkongsi minat bersama Aisya. Mujur ada Sarah dan Syikin yang se Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By Abd Razak Muthalib
365 HARI MENCARI SYURGA Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Izzaty Razak
“Kalau aku tanya kau sayang aku ke tak, kau jawab ya ke apa?” Ah, sudah. Ini yang aku tak suka late night calls. Sebab nilah, Haa. “Weh, sejuknya kat luar. Aku rasa macam nak tidur luar pulak. Feeling feeling New York sikit.” Aku malas nak layan. Baik tukar topik. “Sebab kalau kau cakap ya, aku cuma nak cakap yang aku sayangkan jugak.” Bamm. Okay, what’s next? Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Aizat Razak , Bahruddin Bekri , Aizzat Adnan
"Senangnya nak kurus kan? Makan apa yang kau nak makan, lepas tu telan aje ubat kurus yang berlambak-lambak dijual di pasaran. Tadaaa... DAH KURUS! Tak payah bersenam pun. Kau rasa? JANGAN HARAP!!! Kau dah sumbat macam-macam dalam badan kau selama berpuluh-puluh tahun, lepas tu kau harap nak KURUS dalam masa 3 bulan? Memang taklah! Ini bukan kisah Aizat seorang. Ini kisah suka duka 88 individu yang pernah melalui fasa kegemukan itu. Bermacam-macam cara mereka lakukan, ber Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

Perjalanan yang panjang selalu membuatkan kita leka atau kadang-kadang kita lupa arah tuju sebenar perjalanan itu. Pelbagai perkara yang terjadi dalam perjalanan juga selalu membuatkan kita serik mahu menggunakan lebuh raya lagi. Namun, hanya itu sahaja laluan pantas yang kita ada. Tetapi, bukan kita sahaja yang gunakannya ___ Pethronella Raimi Aida Mahelen Nor Husna Mohd Rosli Ahmad Mahzan Borhan Mohamad Khairi Mohamad Ani Shahida Hani Mohamad Shariff Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

Hospital. Lazimnya, kita menggambarkan hospital sebagai tempat untuk mendapatkan rawatan. Tetapi, dalam naskhah antologi cerpen Hospital ini, para penulisnya menggambarkan hospital daripada sisi lain – sisi gelap, suram yang penuh misteri serta mistik. Melalui olahan yang mendebarkan jantung, para penulis berjaya membawa keseraman sebuah hospital kepada sesiapa sahaja yang membacanya. Hospital, menggabungkan 20 orang penulis dengan penghasilan 20 buah karya cerpen Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

Kali Pertama, membawa pelbagai makna dalam hidup. bukan sekadar kali pertama kita buat jahat pada orang lain atau orang lain buat jahat kepada kita. Kali pertama kita bunuh orang. Kali pertama kita jumpa dengan alien. Kali pertama ditegur dengan hantu dalam kereta. Kali pertama pembongkaran rahsia besar dan macam-macam lagi. Biarlah kali pertama itu menjadi kali pertama yang bermakna dalam hidup anda. Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Abd. Razak Muthalib
Amalan hadis palsu yang disandarkan sumbernya kepada Rasulullah boleh merosakkan pegangan umat Islam. Jika tidak dibendung, dikhuatiri menimbulkan amalan yang dianggap sahih tetapi sebenarnya adalah terpesong daripada ajaran Islam. Usaha serius perlu digarap bagi mendedahkan hadis palsu yang wujud dikalangan masyarakat kini. Begitu juga dengan hadis lemah yang tidak boleh dijadikan hujah. Buku 40 Hadis Palsu dan Lemah Popular - Edisi 2016 ini membincangkan perkara asas be Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Mohd Solleh Bin Abdul Razak
Surah Yasin merupakan salah satu surah lazim yang sering diamalkan oleh masyarakat Islam bagi memohon hajat atau perlindungan daripada Allah SWT. Surah ini sentiasa meniti di bibir dan terpahat di hati masyarakat Islam sama ada dalam kalangan anak-anak kecil ataupun dewasa berbanding surah-surah yang lain. Surah Yasin juga sering dibaca dalam majlis-majlis kesyukuran, doa selamat, qiamullail, mahupun ketika ditimpa musibah seperti keuzuran atau kematian. Rasulullah SAW be Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By Jefri Razak
USUAL: RM18.50

NOW: RM 18.50 (-0%)

MEMBER: RM 16.65 (-10%)

19 Item(s)

*

Back to Top