0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Ami Susiani 'Found 551 Related Products
Filtered By
author
By 久保田博南 , 五日市哲雄
打呼不等於睡得香,高枕不一定無憂! 自療睡眠困擾,找偏方不如挑對床 讓全家人不再被失眠綁架! 降低肥胖風險,免疫力、記憶力、學習力,全部UP!   總被睡眠問題綁架?你可能挑錯寢具!   ◆人一生要換6次床,你知道嗎?   ◆乳膠枕、羽絨枕,怎麼選才對?   ◆芳療精油能助眠,但該用哪一種?   你對寢具的所有疑惑,本書一一解答! Learn More
USUAL: RM44.65

NOW: RM 44.65 (-0%)

MEMBER: RM 40.19 (-10%)

By Muhd Kamil Ibrahim
Beri Dua Minit merupakan himpunan tazkirah pendek yang disampaikan oleh penulis kepada khalayak tidak kira di mana pun lokasinya. Misalnya di R&R, penulis diminta menjadi imam. Masing-masing mahu pantas beredar kerana sedang dalam perjalanan. * Usai memberi salam, saya menghadap mereka dan bertanya, “Boleh beri saya dua minit? Saya mahu menyebut satu terjemahan hadis. Insya-Allah ... boleh jadi ilmu bermanfaat.” Mereka fikir dua minit masa singkat. Hampir kesemuan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Hafiz Hamidun
Dapatkan album terbaru dari Hafiz Hamidun - Nur Zikir Terapi IV yang menampilkan 10 buah zikir yang pasti menggetarkan rasa dan jiwa. Sebuah lagi produk terbaik terbitan Arteffects Sdn. Bhd. Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By Takara Akegami
Sebelum aku jumpa kau... Sejujurnya, aku ni popular. Tapi langsung tak tahu apa-apa fasal cinta dan aku rasa semua gadis sama je. Aku tak dapat nak kawal cinta ni. Bila dengan kau, aku selalu dan sengaja tunjukkan sisi tak cool. Ayat-ayat senang yang aku cakap kat perempuan lain akan jadi berpusing-pusing bila aku ucapkan kat kau. * Hangat, berdebar-debar dan membuatkan korang tersipu-sipu tanpa sedar bila membacanya. Kisah cinta romantis antara jejaka dan gadis suci ini Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Aizuddin Hamid
“Pernah tak kamu terfikir, macam mana kalau Allah terus balas ‘cash’ atas maksiat dan dosa yang kamu buat? Contohnya, kamu suka tengok aurat perempuan, tiba-tiba Allah tarik nikmat mata kamu sampai jadi buta. Tapi, Allah tak buat macam tu sebab Allah nak bagi kamu peluang untuk bertaubat.” - Malik - . “Melalui internet dan media sosial, fitnah sekarang ini di hujung jari. Agama Islam bebas diperlekeh dan dimalukan begitu saja. Ajaran sesat dan golongan LGBT pula b Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Ustaz Muhammad Abdullah Al-Amin
Membina rumah tanggga mungkin tidak sukar, tetapi memastikan rumah tangga dan keluarga itu aman damai, bahagia dan berjalan lancar itulah cabaran yang tidak dapat dielakkan. Panduan untuk menghadapi cabaran dalam berumah tangga dan berkeluarga berpandukan ayat-ayat suci al-Quran al-Karim didedahkan dalam buku ini. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By 並木伸一郎
  超詳盡死後世界全覽導!   帶你遊遍各國地獄,   探究輪迴轉世,以及靈魂出竅的真實體驗   ‧死後七七四十九天,要面對什麼樣的試煉?   .閻羅王的審訊會問什麼問題?   .你可以決定自己來世要去哪裡?   .重新投胎時,要怎麼保留「前世記憶」?   .夏目漱石、北野武……這些名人全都窺見「死後的世界」?   .達頼喇嘛的 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Rohamiah Muda
Relaks betul membaca naskhah ini! Rasa seperti menonton drama di televisyen. Boleh baca sambil makan bertih jagung. Pendekatan dakwah yang cukup santai dan bersahaja hingga kepala pun tak rasa berat mahu menghadam intipati mesejnya. Topik yang diketengahkan berkisar tentang isu biasa yang sentiasa berlegar-legar di sekeliling kita namun dikupas dengan ketinggian ilmu dan ketegasan penulisnya. Alhamdulillah, Berdamai Dengan Takdir adalah naskhah yang sangat sesuai untuk mereka Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 16.00 (-20%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By 莫妮卡·拉米雷斯·巴斯科
心理学家研究发现,绝大多数人追求的生活不仅是要幸福的,而且是要完美的——而这正是大多数人不幸福的原因。 我们生而不完美,只有认识到这一点,不跟自己较劲儿,才能真正地享受人生,收获幸福。 本书从心理学的角度出发,帮助我们摒弃完美主义的极端思维,提倡用优主义取而代之。灰度认知、宽容、妥协、让步,这些看似不完美的生活态度,才是 Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By 武神健之
工作不順時,沒有什麼「維大力」;   加班加到死也沒有時間去「義大利」,   這種情況到底是出了什麼問題?   其實,你有沒有想過這些狀況,都可能來自於職場上的溝通不良呢?   ●為什麼和下屬總是不能圓滑地進行溝通?   ●為什麼和下屬總是要一步一步帶他才會做事?   ●為什麼和上司說話總是要戰戰兢兢如履薄冰?   ●為 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By 堀川波
  日本人氣圖文作家堀川波不藏私大公開   簡約不簡單、日常不平常的穿搭提案!   14種顏色運用×10種花紋搭配   =102款有型style!   勇敢嘗試,找到最適合自己的專屬色彩!   現正火紅的「莫蘭迪色」,要怎麼搭配出低調中不失小奢華的氣質感?   自己不喜歡的顏色,是否就等於不適合自己的顏色?   隨著年紀增長,是否就 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Hamish Mckenzie
The first account of one of the 21st century's greatest business stories, Tesla and Elon Musk. Learn More
USUAL: RM84.95

NOW: RM 84.95 (-0%)

MEMBER: RM 76.46 (-10%)

By 二神弓子
日本熱賣超過10萬本! 日本亞馬遜書店、樂天網站時尚類第一名銷售冠軍! 日本網路、雜誌超人氣話題! 隨書附贈「攜帶型基因色彩色票卡」!   時尚面前,人人平等!   不管妳是梨型、筒型、丸型、筷型……哪一種體型,   都可以透過不花錢、不費力的方法成為天生衣架子!   透過骨架分析,找出時尚實穿的命定服裝;   透過基因色彩,找出 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By 文森·阿米耶
  只要簡單幾步驟,一鍋到底,享受美味好時光!   從充滿巴西風味的椰奶鯛魚,到印度王公的甜點荳蔻布丁,   跟著法國主廚的鑄鐵鍋食譜,就能煮出異國風味的頂級饗宴!   鑄鐵鍋耐高溫,導熱功能良好,特別適合需要燉煮的菜餚,在調理時保留最多風味。書中收錄食譜從各式肉類、蔬菜到海鮮及水果,鹹甜皆備,每一道都帶給你無比的味覺享 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By Nurul Asmayani , Ami Susiani
Koleksi Kisah Penyuntik Semangat Anak-anak Agar Rajin Solat dan Puasa. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Hani Amizam
Dia YUSUF ABID, dan aku BUNGA AISHAH. Dia orang panggil Usop Hantu, manakala aku pula orang sapa Ecah, Ecah? Tak glamour langsung, tapi tak apalah, nama Ecah lebih baik daripada digelar hantu macam Usop dan wajarlah orang gelar dia hantu. Dalam semua orang menyapa diriku dengan nama Ecah, hanya Usop sahaja yang memanggil namaku dengan panggilan Bunga. Bila kutanya mengapa memanggil namaku Bunga? Sahutnya kerana hidungku kembang seperti bunga raya. Kenyataan berani mati U Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Nami Adnan
Novel Sihir Jin Lamashtu mengisahkan keluarga Adam Syakir yang terpaksa berpindah dari banglo mewah di Kuala Lumpur ke rumah sewa kampung di Sungai Bakap, Pulau Pinang kerana perniagaan bapanya Encik Burhan merosot hingga menjadikan mereka miskin. Kehidupan baharu itu menjadikan hubungan keluarga kian rapat berbanding sebelum ini kerana di kampung mereka tidak disibukkan dengan urusan keduniaan. Namun, kegembiraan mereka tidak bertahan lama kerana rumah yang mereka se Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Ami Amira
Hafeez mula diganggu sejak dia pulang ke rumah selepas jam 12 tengah malam. Bermula daripada itulah dia sering dihantui satu mesej bertulis yang memintanya membebaskan sesuatu yang dikurung di tingkat 15. Kehidupan Yana serta bapanya, Johari turut diganggu pada setiap malam setelah berpindah ke flat 15 tingkat. Selepas Manaf hampir dibunuh oleh Pak Karim, Hafeez tekad untuk membebaskan satu roh manusia yang didakwa dikurung di tingkat 15 selama tujuh tahun. Namun selepas pemb Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Lou Hamilton
A unique guide to taking control of your imagination, confronting your fears and finding your true purpose. When we lose touch with our imaginations, we can become paralysed by fear, doubt and anxiety. But if we take back control of the imagination, our creativity becomes an amazingly powerful tool for identifying, confronting and controlling our fears. Artist and creative life coach Lou Hamilton guides you through a series of insights and simple creative exercises which gra Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By Jamil Bin Dato'Tajuddin
Amalan Qiamullail mengupas serba-serbi tentang qiamullail, merangkumi tip untuk mudah berqiamullail, amalan ketika qiamullail, doa-doa serta zikir yang sahih. Juga panduan lengkap solat sunat Tarawih. Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By Jamil Bin Dato'Tajuddin
Menghimpunkan zikir-zikir yang diambil daripada sumber yang jelas kesahihannya. Himpunan Zikir Muttaqin merangkumi Ratib al-Haddad, zikir pagi dan petang, zikir selepas solat fardu, selawat dan doa-doa mustajab. Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By Konami Kanata
Chi yang keluar bermain hampir dilanggar kereta, namun sempat diselamatkan oleh mama, Ah, Chi dah ingat mama! Hmm, mujurlah mama tak apa-apa. Tapi... bagaimanakah kesudahan hidup Chi? Adakah Chi akan kembali bersama mama atau tetap bersama keluarga Yamada? Saksikan semuanya dalam volum terakhir ini! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Yazana Samsul , Nf. Amira Sall
"Ketahuilah, ketidaksempurnaan yang kau ada itu bukan kelemahan kau. Tetapi, ia iadalah kelebihan. Itulah 'sempurna' yang kau miliki. Lesung pipit adalah satu kecacatan. Begitu juga dengan tahi lalat pada wajahmu. Dan ia dipanggil KECANTIKAN. Ia sangat INDAH. Air mata dan tangisan kau itu bukan sia-sia. Sesudahnya, tidakkah kau memperolehi kelegaan dan semangat bagi mencapai apa yang kau mahu? Jadi, jangan bimbang. Ketidaksempurnaanmu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Cik Amal Amina
“Aku ceraikan kau, Amna Binti Adam dengan talak satu.” – Hadi Tak sampai sehari memegang gelaran isteri, dia diceraikan. Bertahun dia merawat hati. Membina kembali kepercayaan kepada lelaki dan juga namanya perkahwinan. Empat tahun berlalu... Masa merubah seorang Amna. Tiada lagi Amna yang gemuk dan berjerawat. Yang ada hanyalah Amna yang persis model. Dan statusnya juga berubah. Daripada janda, kini menjadi tunangan Ahmad Isyq Iman. Lelaki yang mulutnya tak pernah ada Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By 新將命
殼牌石油、日本可口可樂、嬌生、飛利浦…… 曾任職多家頂尖外資企業的經營者親授! 結合歸納與演繹,完整濃縮40年的經驗精髓。   「經營沒有正確答案,   但是有該走的正確道路。」   企業頻頻爆發醜聞、經營者的品質每況愈下,   在這樣的時代背景下,我們有必要重新認識經營的「原理原則」。   全世界唯有2%企業了解並持續實踐的「王 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By 蓋瑞·納米 , 茹絲·納米
遇上辦公室的不公、排擠、打壓, 是不是讓你覺得自己像 《後宮甄嬛傳》甄嬛/《延禧攻略》瓔珞/《如懿傳》青櫻? 沒錯,「職場霸凌」就是一齣宮鬥劇! 歡迎翻開本書,對號入座找解方   暢銷10年經典!   美國反職場霸凌專家   教你如何識破爛同事、壞主管、慣老闆的霸凌技倆   停止在工作關係中被剝削的劣勢   不再被惡霸傷害,找回自信 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Amily Shen
  榮獲2018 JIA日本插畫大獎(JIA Illustration Award)佳作、 全球授權16國語言《奇幻夢境》──Amliy Shen   全新色鉛筆插畫書   ★用色鉛筆畫畫超簡單,只要三個步驟,就能畫出超萌超閃亮的立體圖案!   ★超萌動物/花草植物/甜點蛋糕/時尚單品/街景房屋/家居小物,超過1000種的可愛小圖,一次擁有!   好想跟著一起畫!準備好你的色鉛筆, Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By Chloe Benjamin
The bewitching first novel from the bestselling author of THE IMMORTALISTS 'Benjamin is a gifted writer, a creator of quiet asides and haunting images' Financial Times 'Matches the subtle surrealism of a dream with the underpinnings of a thriller' Emma Straub 'You wonder if here is a writer who is truly capable of anything' Daily Mail Sylvie and Gabe meet and fall in love at boarding school in Northern California when they are just teenagers. Their headmaster is t Learn More
USUAL: RM47.90

NOW: RM 47.90 (-0%)

MEMBER: RM 43.11 (-10%)

By Kamila Shamsie
USUAL: RM51.95

NOW: RM 51.95 (-0%)

MEMBER: RM 46.76 (-10%)

By Roza Roslan & Muhd Kamil Ibrah
Ibadat haji wajib dilakukan hanya sekali seumur hidup. Itu pun jika mampu. Lalu haji mabrur menjadi impian dan harapan setiap jemaah. Tiada balasan melainkan syurga. Anugerah ini bersyarat. Ia perlu dirancang dan diusahakan. Malangnya tidak ramai yang bergelar ‘haji’ dan ‘hajah’ berjaya mengekalkan haji mabrur hingga akhir hayat. Ada yang gagal sebaik sahaja pulang ke tanah air. Lihat sekitar. Sudah ada yang ‘tidak solat berjemaah di masjid’ bagi bagi si haji dan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Nur Kamilia Naaimah Nordin
Buku 200 Tip Keluarga Bahagia Gaya Rasulullah memberi informasi kepada kita tentang bagaimana ingin menjadi bakal pasangan, suami isteri, ibu bapa, anak serta keluarga mengikut panduan Islam dan acuan gaya Rasulullah s.a.w. Buku ini memberi menyediakan 200 tip yang praktikal dalam menuju ke arah pembentukan keluarga bahagia gaya Rasulullah s.a.w. Buku ini juga menyediakan 40 hadith sahih dan hasan yang sesuai dijadikan amalan serta panduan dalam membina keluarga yang de Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.85 (-10%)

By Konami Kanata
Chi tetap menafikan dia seekor kucing walapun puas diyakinkan oleh kawan-kawannya. "Chi sama macam ayah, ibu dan Youhei la." Adakah Chi akan terima kenyataan bahawa dia bukan manusia? Bolehkah dia terima kehadiran mama? Dan... kenapa mama memanggilnya Sarah? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 达米安·唐宁
  50年来,在所有的发达国家,吸入性、食物性和化学性过敏症患者的人数一直呈上升趋势,最近20年内更是急剧攀升。很多过敏症病例被误诊,患者经过治疗后往往并没有解除过敏痛苦。好消息是,将《过敏症与维生素》作为指南,你自己就可以采取许多常识性的步骤,缓解甚至是预防过敏症。   远离:一旦你发现了引发过敏的物质,就要远离它。清除所 Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By 阿米爾·樂維 , 瑞秋·赫勒
穩定的關係,需要足夠的安全感作為基礎。 然而,培養安全感的秘密,不光只是愛或信賴, 而在於「依附風格」!   當她說:「為什麼你老是很忙,都不回我電話?」   她真正的意思是:「我希望你多陪陪我。」   當他說:「我工作一整週快累死了,為什麼休假還要陪妳出門?」   他真正的心聲是:「我需要更多自己的空間,拜託讓我喘口氣!」 Learn More
USUAL: RM52.35

NOW: RM 52.35 (-0%)

MEMBER: RM 47.12 (-10%)

By Habib Ali Zaenal Abidin Al-Hamid
Ilmu Sirah adalah ilmu yang mengkaji tentang Nabi Muhammad SAW dan mesti ada sanadnya untuk menjadi sumber rujukan dalam Islam. Dikatakan salah satu makna ilmu Sirah adalah daripada kata ‘sair’ iaitu ‘perjalanan’. Perjalanan yang dimaksudkan ialah perjalanan Rasulullah SAW yang perlu kita jadikan contoh ikutan agar kita dapat berjalan di jalan yang dijalani oleh Nabi Muhammad SAW. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Konami Kanata
Chi yang sedang rancak bermain dengan Kotch didatangi dua ekor anak kucing... yang serupa dengannya! Siapa mereka dan siapa 'mama'? Dalam masa yang sama, Chi juga meragui diri sendiri. "Chi rasa Chi memang bukan kucinglah." Adakah persoalan Chi akan terjawab? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Jamie Oliver

Give them la dolce vita this Christmas with Jamie Cooks Italy - authentic Italian recipes never before written down.

'Every bookshelf needs this - it's Italian food, but not as you know it' - The Times

Jamie returns to cooking the food he loves the most, getting right to heart of the Italian kitchen in his ultimate go-to Italian cookbook. He shows you that truly authentic Italian cooking is simple, beau Learn More

USUAL: RM150.95

NOW: RM 113.21 (-25%)

MEMBER: RM 113.21 (-25%)

By Norhafsah Hamid
Letters to God is about a journey of a young girl named Sarah in trying to find her footing in a challenging world. An introvert by nature, Sarah struggles to balance her work, life and her spiritual longing while trying to adapt to her new surroundings. She found friendship along the way and also experienced hostility and heartache. Not knowing who to turn to, she decided to rant and rave to her Creator. This is a story of how a young girl, who made a decision to write lette Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By
Tafsir Mini Surah al-A’la merupakan antara surah yang menjadi amalan bacaan Rasulullah saw dalam solat dua hari raya dan solat Jumaat. Surah ini mengandungi intipati dan mesej yang sangat penting untuk diambil perhatian oleh orang yang beriman dan seluruh umat manusia. Antara mesej yang disampaikan dalam surah ini ialah kita boleh melihat pada permulaan surah ini, Allah swt memberitahu kepada kita bukti-bukti kekuasaan-Nya yang tidak dapat ditandingi oleh sesiapa pun. Kekua Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Benjamin Harrison
Exam board: Cambridge Assessment International Education Level: IGCSE Subject: History First teaching: September 2018 First exams: Summer 2020 This title is endorsed by Cambridge Assessment International Education to support Option B for examination from 2020. Reinforce learning and deepen understanding of the key concepts covered in the latest syllabus; an ideal course companion or homework book for use throughout the course. • Develop and strengthen skills and Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Saifuddin Hamizan , Baha'uddin Hamizan
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Muhd Kamil Ibrahim & Roza Rosli
“Kreativiti sambil melihat sesuatu isu dalam keadaan sedikit berbeza memberi kesan yang luar biasa kepada khalayak pembaca.” Jika sebaris ayat yang diperlukan, itulah yang ingin saya simpulkan setelah membaca manuskrip 50 Tip Motivasi Haji & Umrah. Begit Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Muhd Kamil Ibrahim
"Ya Allah, aku mohon keampunan-Mu. Ya Allah, aku mohon kerahmatan-Mu. Ya Allah, aku mohon taufik dan hidayah-Mu. Ya Allah, aku mohon kepada-Mu, izinkanlah aku bercerita tentang pengalaman dan pengajaran yang telah aku lalui semasa menunaikan fardu haji. Y Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Konami Kanata
Chi yang ceria kadang-kadang suka merajuk. Tapi, merajuk pun Chi tetap comel! Jom buat origami instimewa Chi? Chi dan kawannya, Kotch yang sedang bersiar-siar, berlari tak cukup tanah apabila dikejar seekor anjing! Diorang panjat pokok tinggi demi menyelamatkan diri. Tapi... "Tingginya..." "Macam mana kita nak turun?" Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Amin Muhammad
Kian hari umur bumi kian meningkat, tanda-tanda kemunculan Imam Mahdi semakin jelas. Manusia kini sedang berada dalam fasa akhir zaman di mana kemunculan Imam Mahdi ditunggu-tunggu sementara kehadiran Dajjal digeruni. Imam Mahdi akan segera muncul, tidak ada yang tahu dan tidak dinyatakan waktu bagi munculnya Imam Mahdi. Nabi SAW hanya menyebutkan tentang siapa Imam Mahdi, ciri cirinya, dan apa tanda menjelang kemunculan Imam Mahdi. Dia akan memenuhi bumi ini dengan keadilan Learn More
USUAL: RM36.00

NOW: RM 36.00 (-0%)

MEMBER: RM 32.40 (-10%)

By Ebriza Aminnudin
Cahayakan pusaka kita, cu! Ezra sering diganggu dengan kehadiran roh atuk dan nenek di dalam mimpi dan di dalam jaganya. Roh atuk dan nenek itu mengaku Ezra adalah cucu mereka dan meminta Ezra menyelamatkan pusaka mereka. Ezra buntu dan amat tertekan. Setiap kali roh atuk dan nenek itu muncul, pasti akan diiringi makhluk halus yang akan mencederakannya. Apakah benar Ezra adalah cucu kepada roh atuk dan nenek itu? Kenapa makhluk-makhluk halus itu mahu mencederakan Ezra? “ Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Ebriza Aminuddin
Kem Remaja: Ebriza Aminnudin "Bila realiti menjadi mimpi ngeri." Mangsa: Saifuzaman Ahmad "Kerana nafsu mereka menjadi mangsa. Siapa mangsa seterusnya?" Teksi: S. Kausari "Hati-hati menumpang teksi, ada penumpang yang tidak perlu membayar tambang." Dorm 403: Hasrudi Jawaw "Bisikan dan suara di sebalik dinding dorm 403, siapa dan mengapa?" Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Amiza Khusyri Yusof
HIDUP INI BUKAN UNTUK GEMBIRA? BUKAN UNTUK GEMBIRA SAJA. TAPI UNTUK BAHAGIA. BAHAGIA DUNIA. BAHAGIA AKHIRAT. Bahagia tidak mampu dicapai seorang diri. Ia datang daripada orang disekelilingmu. Orang yang paling rapat. Yang terlebih dahulu memegangmu sebelum kau tersungkur. Yang menyimpan tangismu dan yang memberi hati mereka kala kau belum menjadi menang. Mereka, adalah keluargamu. Siapa yang tidak mahu memiliki keluarga yang bahagia? Untuk punya keluarga yang baik, seor Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Konami Kanata
Chi yang baru sembuh dari radang mata tak dibenarkan keluar dari rumah demi keselamatannya. "Chi kena keluar juga, Kotch mesti tengah tunggu Chi..." Adakah keluarga Yamada akan membenarkan Chi untuk keluar bermain lagi? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Ummu Ammar Amir , Abu Ammar Romlie
Menerangkan dengan lebih mendalam tentang surah al- Syams sehingga anak-anak boleh memahami dan mentadabbur setiap ayat. Membantu ibu bapa dan para pendidik memupuk rasa gembira dalam diri anak-anak sewaktu dan mentadabbur kitab suci al-Quran Disertai ilustrasi serta aktiviti menarik bagi membantu mengekalkan minat dan memeudahkan pemahaman setiap ayat suci Al-Quran. Sesuai digunakan oleh ibu bapa dan pendidik untuk menggalakkan kominikasi berkesan dengan anak-anak melalui Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 12.00 (-20%)

MEMBER: RM 12.00 (-20%)

By Siti Suhaila Samian
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Adah Hamidah
Batrisyia. Orangnya sangat simple. Belajar sambil berkhidmat secara sukarela di Al-Husna. Dalam hidupnya, ada walid, umi, Hilman dan penulis kesayangannya, Mr. Anonymous. Batrisyia percaya, wanita yang baik adalah untuk lelaki yang baik. Bak kata Mr. Anonymous, 'Kebaikan takkan pernah meninggalkan orang yang baik'. Keyakinan itu menyebabkan Batrisyia tanpa ragu-ragu memilih Aidil. "Apa pasal berdiri aje kat luar tu? Nak jadi maling?" ~ Batrisyia "Haah, sebab nak curi hati a Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Haruki Murakami
THE SUNDAY TIMES BESTSELLER A dazzling new collection of short stories from the beloved, internationally acclaimed Haruki Murakami Across seven tales, Haruki Murakami brings his powers of observation to bear on the lives of men who, in their own ways, find themselves alone. Here are vanishing cats and smoky bars, lonely hearts and mysterious women, baseball and the Beatles, woven together to tell stories that speak to us all. Marked by the same wry humor that has defined Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By Mazliham Mohd Su'ud , Muhd Kamil Ibrahim
"Ia bukan soal pandai, pandai sedikit atau tidak pandai" Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By 艾米·考夫曼 , 杰·克里斯朵
連連上榜、連連獲獎的超狂吸睛之作 INSTAGRAM潮圖洶湧.YOUTUBER爭相說書 布萊德彼特光速搶下電影版權 奇幻名家陸希未跨刀支援圖像日誌 瘋狂又殘虐的機密,必須以無盡的戰鬥來揭露!   不論選擇「逃」或「戰」,都要有面對真相的勇敢!   求救,求救,求救,聽到請回答。   你們會回覆嗎?今天跟昨天會有什麼不一樣嗎?   星謎小組快報!! Learn More
USUAL: RM92.25

NOW: RM 92.25 (-0%)

MEMBER: RM 83.03 (-10%)

Kru dari Langit adalah cerita-cerita dari petugas lapangan terbang, ikuti segala cabaran yang dihadapi oleh mereka. Bermula dari penjaga kaunter sehinggalah para juruterbang berkongsi cerita sisi lain yang anda tidak akan dengar melainkan dari kaca mata mereka yang bertugas. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Aizuddin Hamid
"Korang nampak aku baik sebab Allah tutup aib aku. Kalau Allah tunjukkan segala dosa yang aku pernah lakukan, mesti korang akan pandang hina aku.” - Uzair Akhyar . "Kadang-kadang, nak tegur orang ‘agama’ ni lebih susah daripada orang biasa. Ada saja dalil untuk menghalalkan kemungkaran yang dilakukan. Nampak baik, tapi sebenarnya diorang dah tertipu dengan syaitan.” - Irfan Azqie . "Sekarang ni zaman internet. Nak buat pahala memang senang, share saja perkara-perkara Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Azanil Fitri , Haryani Kamilan
Dajal, makhluk perosak akhir zaman yang tugasnya menghasut manusia melakukan kejahatan. Maka manusia yang terdorong melakukan kejahatan juga tidak ada bezanya dengan Dajal. Ini adalah kisah lima sahabat yang punya perangai kejam yang amat. Mereka digelar Senior Dajal yang membuli tanpa belas, semata-mata untuk menunjukkan kuasa. Mereka senior jadi semua orang dipaksa tunduk hormat. Siapa melawan, akibat yang menanti teramat berat. Langsung menikus para junior, takut men Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Damian Hughes
In The Winning Mindset, Professor Damian Hughes, the acclaimed author of Liquid Thinking and How to Think Like Sir Alex Ferguson, draws on both his lifetime experience and academic background within sport, organization and change psychology to reveal the best ways to create a winning mindset in both personal and professional life. Having worked with some of the top teams in the UK, and watched some of the best coaches in the country at work, Hughes distils the five keys prin Learn More
USUAL: RM64.90

NOW: RM 64.90 (-0%)

MEMBER: RM 58.41 (-10%)

By Kate DiCamillo
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.61 (-10%)

1-551 of 551

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top