0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Ann Wan Seng 'Found 1067 Related Products
Filtered By
author
By ANN , ZOE
全民大肉搜!露毛怪客現身公眾場所   鬧的民眾驚叫連連,要求再露一次!   特徵:鼻有痣、臉頰小曬傷、海苔瀏海   (民眾如有發現請儘快通知本局,以免有人被毛驚!)   ★本局懸賞公告★   凡看到持光劍手槍之露毛怪客者,本局將給予重賞!   賞1:無腦頗能玩書籤卡(加強腦力)   賞2:手殘也能貼貼紙(訓練手肌力)   賞3:星 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 44.36 (-20%)

MEMBER: RM 44.36 (-20%)

By Danny Chu
Simple, healthful and vegetarian, shojin ryori originated from Japanese Zen temples and is beloved today for its exquisite flavours, creativity and regard for ingredient, provenance and beauty. Following the success of his previous book, Shojin Ryori: The Art of Japanese Vegetarian Cuisine, chef Danny Chu of Enso Kitchen demonstrates once again the versatility and sophistication of the cuisine. With clearly written step-by-step instructions and insightful cooking tips, Learn More
USUAL: RM114.90

NOW: RM 114.90 (-0%)

MEMBER: RM 103.41 (-10%)

By Ramlee Awang Murshid
"Anding Ayangan II, kisah yang sangat mengujakan dan dibayangi dengan imaginasi yang penuh magis. Kisah masih berteraskan konsep saspens thriller. Anding Ayangan II tetap sebuah penceritaan bersandarkan Dark Dream dan make believe. Nilainya sangat tinggi dan berbaloi untuk dihayati. Seperti pembaca sedia maklum, kekuatan gaya bahasa dan teknik penceritaan yang penuh dramatik lebih memberikan kesan kepada pembaca. Berkisarkan mengenai dua dunia yang mempunyai kehidupan be Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Damya Hanna
Tegarkah dia berdepan dengan kenyataan andai diri masih dihimpit kenangan lalu? Ke mana jua langkahnya dibawa, kisah duka yang pernah terpalit itu, amat sukar diluputkan daripada ingatan. Tanpa kata-kata perpisahan, Shafika kabur daripada pandangan mata. Lantaran itu, jiwa Fariz terus lumpuh tak keruan. Bertahun lamanya memendam rasa, kemunculan Vivianna menarik perhatian. Pertemuan pertama yang terjadi bagaikan dirancang, namun hakikatnya ada rahsia yang tersingkap. Fariz Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By 溫蒂·蜜雪兒 , 安娜·沃頓
  ★英國亞馬遜5星讚譽!92%讀者熱淚推薦──失智症患者人生紀實之作!★   獻給臺灣27萬個正受到失智海嘯衝擊的家庭,   道出失智症長者最想被兒女聽見的心聲:   直到失去記憶那刻,   父母仍放不開緊握兒女的那雙手;   即使忘了摯愛的名字,   記掛在心的,仍是永遠不變的愛……   ❖   罹患失智症的世界,並非被黑暗籠罩, Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Prawan Prayoonhong , Dusit Kladchat
当年一场疫苗实验项目失误,不仅造成弗兰肯和贝尔反目,更让贝尔走火入魔成疾病魔王别西卜。从那次之后,弗兰肯和别西卜都在纠缠不休地斗争着。 为了保护众人,弗兰肯决定狠下心,单独找上别西卜摊牌,结束这一段纠缠不休的斗争。 然而,别西卜不是省油的灯。他释放大量的水痘疱疹病毒,让弗兰肯也招架不住! Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By 安·露易絲·吉特曼
  ∥不論什麼年齡,新陳代謝都能重新振作快轉∥   「激進代謝飲食法」提升細胞活動力、啟動體內淨化程式   讓代謝重返最佳狀態   精神變好了、多餘脂肪消滅了、自然而然瘦下來了!   ★顛覆傳統醫學的美國營養學先驅、《紐約時報》排行榜暢銷作家最新力作!   ★美國20多位專家學者共同推薦!   ★揭開讓身體痠痛、發胖的一切關鍵, Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By 安妮·卡根
人死後會去哪呢?   轟動全美暢銷書的衝擊性真人真事!   死亡不是離開,只是換作另一種形式的陪伴   安妮,妳一定覺得我在跟妳說話是自己的幻想吧。   覺得自己用幻想來減輕離別的痛苦對吧。   我要如何讓妳相信這是事實呢?   對了,我秀「證據」給妳看好了。   絕對的證據。   請妳做我接下來說的事好嗎?   本書作 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By Sarah Ann Juckes
Here's the thing about being Inside. Ain't no one believes that they are. Ele has never been Outside, but she knows it exists - she just has to prove it. Her whole world is Inside. Trapped with her books and the Others and Him. She has never seen a tree or felt the rain but that's about to change. Ele's getting out. For good. ____ In the spirit of Emma Donoghue's Room, Outside is a poignant story of strength, friendship and unconditional love, even in the most ch Learn More
USUAL: RM46.50

NOW: RM 46.50 (-0%)

MEMBER: RM 41.85 (-10%)

By Deanna Chee
Aku yang dahulu bukanlah aku yang sekarang. Tidak pernah aku terlintas untuk berhijrah daripada jahil menjadi tahu. Daripada membenci ajaran agama, menjadi pemuja nombor satu. Tapi kini aku sudah kembali. Kembali kepada fitrah. Namun jalannya bukan mudah. Dicaci, dihina, dipulau, dibuang, sampaikan aku jatuh terduduk di titik paling bawah. Noktah. Sehinggakan aku 'ditegur' sesuatu. Kerana 'teguran' itu, aku bingkas bangkit. Kerana 'teguran' itu, aku terus berlari dan tidak Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Iwan Reaz
Adik-adik pernah bercita-cita untuk menjadi seorang penulis? Adik-adik mahu jadi penulis tetapi tidak tahu caranya? Tahukah adik-adik bahawa usia muda bukan penghalang untuk menulis buku sendiri? Ketahuilah bahawa Adrian juga masih bergelar seorang pelajar. Tetapi beliau percaya pada minat dan bakat yang dimiliki. Berbekalkan semangat juang dan bimbingan daripada mentornya, Aiman Syafiq, Adrian berjaya menjadi seorang penulis superstar! Bagaimanakan cara untuk bergelar seor Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Nix Ridzwan
Iman mengembara bersama Kugar dalam melaksanakan misi mencari kunci peti azimat dan juga mencari anak dan isteri Kugar. Mereka telah terserempak dengan Radeus, salah seorang manusia Satria yang juga merupakan pahlawan pedang yang digeruni. Mereka telah berjaya memujuk Radeus untuk turut sama dalam pengembaraan tersebut memandangkan Radeus juga mempunyai misi mendapatkan kembali pedang keturunanya yang telah dicuri. Dalam pergembaraan mereka iaitu Iman, Info, Kugar dan R Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Siti Fatiha Yahya , Sharifah Nursyahidah Syed Annuar
Di tangan Siti Fatiha & Sharifah Nursyahidah, Hallyu bukan sekadar produk budaya popular Korea Selatan – drama, filem, muzik, makanan segera & fesyen – tetapi juga kuasa lunak (soft power) yang memiliki dimensi ekonomi dan politik. Melalui olahan yang kemas dan padat, penulis menghuraikan bagaimana Hallyu terbentuk hasil perubahan struktur ekonomi Korea Selatan yang kemudiannya menjadi bahan eksport yang menguntungkan ekonomi serta sosio-politik Korea Selatan. Tidak puas Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Wan Nur Najihah
"‭Papa tu tak setia dengan ibu. Berbelas tahun ibu hidup bermadu. Ibu sanggup tahan ‬dengan papa. Tolonglah ibu minta cerai dengan papa. Rina tak suka tengok ibu hidup macam ni. Ada laki macam tak ada. Ibu terlalu baik, papa yang tak pandai hargai ibu‭."‬ MARINA KHADEEJA Hadirnya dia setelah 10 tahun orang tuanya berkahwin. Hidup yang diharapkan indah seperti pelangi hancur disebabkan ayahnya yang memilih untuk berpoligami. Dia saksi penderitaan ibunya yang hidup ber Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By 蘇珊·柯林斯
  我名叫凱妮絲。   為什麼我還沒死?   我應該要死的。   那是未來的世界:施惠國,一個獨裁的都城統治十二個貧窮的行政區。每年,各區被迫推出一男一女的青少年,投入至死方休,只能有一人存活的競技遊戲。這是統治者娛樂都城市民、警告各區人民的節目,因此被當作電視實境秀播放,全國人必看。生死搏鬥、戰爭、政治、娛樂遂無從區別 Learn More
USUAL: RM147.85

NOW: RM 147.85 (-0%)

MEMBER: RM 133.07 (-10%)

By 蘇珊·柯林斯
  第七十四屆飢餓遊戲即將開始。   遊戲是真實的,不只存在螢幕上。   愛情仍然令人渴望,只是難以擁抱。   抽籤那一天,凱妮絲的人生改變了。   大毀壞之後,世界已經荒蕪。重生的國度,科技和權力掌握在都城的統治者手上。一年一度,來自十二個地區經由抽籤產生的二十四名少男少女,被迫走進競技場,互相獵殺。最後只能有一人存活, Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By 鮑伯·柏格 , 約翰·大衛·曼恩
  操縱人心可以贏得一時,卻不會永遠獲勝。   這本書提醒我們,當今一個人影響力的大小取決給出什麼,而非獲得什麼。   ──華頓商學院教授、《給予》作者 亞當‧格蘭特   操縱人心,是為了自身利益而去影響他人,讓他們去做「你」想要的事;   而說服力,則是兼顧他人的利益,讓他們去做「你們」想做的事。   故事開始於兩位立場不 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 39.44 (-20%)

MEMBER: RM 39.44 (-20%)

By 香娜·甘迺迪 , 琳黛·密契爾
  我在做什麼?   我能夠做什麼?   我可以改變什麼?   從最簡單的飲食、呼吸、獨處、時間管理等20個和自己的約定做起,   找到「我」的想法、「我」的能力、「我」的品味……   化為美好生活的力量,從內到外,整頓身心,為生活注入屬於你的清明微光。   你可以這樣喜歡生活──   日日安眠,對生活的期待讓你自然醒;   認真 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 39.44 (-20%)

MEMBER: RM 39.44 (-20%)

By 川畑杏奈
基本繡法就能繡出這麼美的圖案! 刺繡作家annas為所有人而設計的實用文字刺繡, 英文字母、數字、日語50音搭配立體插畫繡圖, 繡在任何地方都適用,成為專屬的名字標籤。   翻開書就令人一見傾心,質感精緻的圖文繡面設計,來自刺繡作家annas的匠心獨運,以構圖精美、配色優雅的繪本風原創繡圖提案,帶來用途廣泛的文字刺繡用字型。   ˙以常用的 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By 川畑杏奈
繪本風刺繡!annas的萬用文字繡 ×【GALAXY刺繡材料包】 基本繡法就能繡出這麼美的圖案! 刺繡作家annas為所有人而設計的實用文字刺繡, 英文字母、數字、日語50音搭配立體插畫繡圖, 繡在任何地方都適用,成為專屬的名字標籤。   翻開書就令人一見傾心,質感精緻的圖文繡面設計,來自刺繡作家annas的匠心獨運,以構圖精美、配色優雅的繪本風原創繡圖提 Learn More
USUAL: RM76.85

NOW: RM 76.85 (-0%)

MEMBER: RM 69.17 (-10%)

By 麥可·派頓 , 凱文·坎農
  23位知名思想家跨科「鬥嘴鼓」,2500年哲學精華說分明!   這鐵定是你上過最有趣、最迷人的哲學課!   哲學教授麥可・派頓和獲獎插畫家凱文・坎農聯手,帶我們進入檢驗人生的偉大傳統。由幽默風趣的赫拉克利特做嚮導,帶領讀者一同暢遊迂迴曲折的哲學之河,與年代橫跨近三千年的西方偉大思想家相會,一探從倫理、自我概念實存本質的重大論 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By 丹尼·歐本海默 , 格萊迪·克萊恩
  獲獎漫畫家與獲獎心理學家聯手出擊!   帶領讀者進入心理學複雜卻充滿歡樂的世界。   心理學是研究人類行為的學科。它嚴謹而可貴的努力帶給我們科學知識,讓我們認識人類心智了解世界的方法。然而,正如心理學家丹尼・歐本海默與漫畫家格萊迪・克萊恩指出:對人類經驗的研究經常非常有趣。畢竟,正是這門學科帶來流口水的狗、要點心的老 Learn More
USUAL: RM66.20

NOW: RM 66.20 (-0%)

MEMBER: RM 59.58 (-10%)

By Luqmmann
Metanoia berasal daripada perkataan Greek yang bermaksud 'satu perjalanan mengubah minda seseorang, hati, diri, atau cara hidup'. Seorang lelaki kaya membawa anaknya berjalan di sebuah perkampungan orang miskin bagi menunjukkan betapa kaya dan banyaknya harta mereka. Dan perjalanan itu telah mengubah anaknya. Di penghujung kampung, sang ayah bertanya kepada anaknya,"Sudahkah kamu melihat betapa miskinnya perkampungan ini?" Lalu si anak menjawab, "Wahai ayah, terim Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By 琳恩·艾瑞克森 , 洛薏絲·蘭寧 , 瑞秋·法蘭琪
「這本書機敏、睿智又激勵人心。藉著提醒我們學科的本質,本書向學科致敬;抱持教師透過瞭解教學的力量而成為更好的人的信念,本書向教師致敬;藉著期盼地球的子民暨未來世界的繼承者成為守護地球的明智思考者,本書向學生致敬。」   ─ 卡若‧安‧湯琳森(Carol Ann Tomlinson)威廉‧柯雷‧派瑞許二世講座教授維吉尼亞大學柯芮教育學院   「當事 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Hannah West
USUAL: RM46.95

NOW: RM 46.95 (-0%)

MEMBER: RM 42.26 (-10%)

By 安瑪莉·摩爾
入圍二○一○年英國社會學協會(BSA)「健康與疾病社會學」書卷獎   與疾病共處,是我們逃不了的命運,   但「什麼是好的照護?」   我們以為,醫護人員給予病人越多的資訊、越詳盡的解釋、越透明的知情同意,醫病關係就越順暢,病人越能做出正確的決定,過著更理想的生活,但實情比這個還複雜。   過去,我們共同抵抗醫療霸權,擘畫出 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By 安妮·杜克
做決策就像下賭注,可能成功,也可能失算, 任何人都無法保證所做的決定100%正確, 但卻可以透過學習,想辦法提高勝算!   ★融合德州撲克思維與心理學知識的最新決策法則   ★美國矽谷知名創投家馬克.安德森2018年夏日閱讀書單   ★普立茲得獎記者、知名創業家、華頓商學院教授、心理學專家、投資大師……好評推薦   請先想想,今年你做 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By 簡·尼爾森 , 謝瑞爾·艾爾文 , 羅思琳·安·達菲
「學齡前」是啟動正向教養的黃金時期, 掌握正確育兒方向, 孩子就能擁有更好的人生起跑點。   ★作者簡.尼爾森為阿德勒學派教養權威、美國風行近40年的「正向教養」創始人。   ★「正向教養」系列叢書共出版22冊,以16種語言發行60國,全球銷售逾600萬冊。   ★不同階段孩子有不同教養重點與分齡行為,正向教養強調適齡發展,本書特別針 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

「學齡前」是啟動正向教養的黃金時期, 一書一套卡讓你深入了解教養原則, 又能掌握52項實用工具精華, 以最快速度提升教養技巧,輕鬆化解育兒難題!   【一書一套卡組7大特色】   特色1 作者簡.尼爾森為阿德勒學派教養權威、美國風行近40年的「正向教養」創始人。   特色2 「正向教養」系列叢書共出版22冊,以16種語言發行60國,全球銷售逾600 Learn More
USUAL: RM112.40

NOW: RM 112.40 (-0%)

MEMBER: RM 101.16 (-10%)

By Prawan Prayoonhong , Dusit Kladchat
当初,光明骑士团的成立,为的是一种理念:人魔二族可以和谐共处。 该组织有着优秀的人才,推行人魔二族共同合作的项目,期望人魔二族互惠互利,共荣共存。 他们研发疫苗互惠实验项目,希望透过这个项目,能让人魔二族共同生活。然而,实验出现失误,其中一个实验体变异成怪物。贝尔最疼爱的妹妹——麦德琳不幸感染疾病。由于无法控制自己,造 Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By Ng Hwei Wan
Arianne jalani hidup macam biasa, tiada yang istimewa. Dia ke sekolah hanya untuk dapatkan keputusan sekadar cukup makan. Hinggalah berlaku suatu insiden di stesen bas yang mungkin bakal merubah hidupnya. "Kau tak suka aku ke?" "Hah?" Arianne terkejut mendengar pertanyaan Aden. Wajah lelaki itu nampak muram. "Pagi tadi tendang bola ke muka aku. Lepas tu sengaja lari dari aku. Kau memang bencikan aku ku?" Riak Aden masih mencuka. Renungan matanya bagaikan kucing dibua Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Ramlee Awang Murshid
Haryani dan Laksamana Sunan...saling jatuh cinta. Pertemuan kedua insan ini dalam satu dimensi di luar batas jangkauan manusia, malah sukar diterima lojik akal. Mereka dari zaman yang berbeza. Haryani terperangkap dalam perkelahian antara kebaikan dan kebatilan manusia. Perjalanan yang panjang, penuh ranjau dan cabaran membuatkan Haryani dan Saifudin mendiamkan sahaja cinta yang terpendam. Dani... pertama kali melihat Haryani yang terlantar koma di hospital terus jatuh hati. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Ramlee Awang Murshid
Pilu hati saat dikhabarkan suaminya gugur di medan perang, Catalina rebah tidak sedarkan diri. Sebaik terjaga, dia membicarakan hajatnya ke Hulu Melaka. Ingin mencari 'lelaki bertanduk dua'. Tanpa diduga, takdir menentukan Laksamana Sunan lelaki yang dicari Catalina. Malangnya, Laksamana Sunan bukan lagi wirawan. Kudratnya lenyap dan ditawan penjajah yang menakluk Melaka. Hampir dibunuh musuh, dia diselamatkan oleh cinta yang dipendam Luna. Laksamana Sunan, Catalina dan Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Ramlee Awang Murshid
Ryu-Watanabe berasa tidak dirahmati; dilahirkan di penjara dan membesar di rumah kebajikan. Sepanjang hidupnya tidak pernah tenteram lalu membawa diri ke Jepun. Dia menyertai satu kumpulan yakuza dan menjadi samurai yang mahir bermain pedang. Jenaya adalah gelanggang permainannya dan penamat permainan itu adalah maut. Dalam kumpulan itu, dia jatuh cinta dengan Noriko. Kisah mereka dan kumpulan yakuza menjadi tarikan kepada Sabrina untuk mengetahui dengan lebih lanjut. Dia Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Ramlee Awang Murshid
RASA rindu terhadap keluarga menggamit hati Saifudin merentasi Tanah Sumatera untuk pulang ke Punggor, Tanah Melayu. Namun, kejahatan seolah-olah memburunya. Setiap langkahnya dibayangi halangan yang tak berkesudahan. Berita kepulangannya di Tanah Melayu sampai ke pengetahuan Sultan Melaka. Kemarahan baginda kerana tidak dapat mengahwini Haryani menyebabkan dia mula menjadi buruan orang istana. Saifudin lari ke gua. Di situlah bermulanya satu lagi keajaiban. Jasadnya be Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Ramlee Awang Murshid
Rahsia susur galur Aiddin sengaja dirahsiakan oleh ayahnya, Ibrahim. Justeru… dia memiliki sebuah keluarga yang bahagia. Bagaimanapun kehidupan manusianya yang gembira dan ceria, tercalar apabila disahkan menghidap barah otak tahap empat. Doktor meramalkan Aiddin hanya mampu hidup dalam tempoh yang sangat singkat. Jiwanya terganggu dan sejak itu, Aiddin suka bersendirian. Aiddin yang berduka cita ditenteramkan oleh tunangnya, Feena yang berjanji akan setia pada ikatan ci Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Ramlee Awang Murshid
Bila Hilman dapat bertemu dengan anaknya Jeslina di New York setelah berbelas tahun terpisah, mereka berasa begitu bahagia. Namun, keriangan mereka diragut bila kereta yang mereka naiki terlibat dengan satu kemalangan jalan raya. Jeslina koma sementara Hilman pula dituduh memandu dalam keadaan mabuk. Dalam situasi genting itu, muncul Mia Sara, seorang petugas di Kedutaan Malaysia, Washington D.C. Melalui bantuannya, Hilman dinasihatkan ke mahkamah untuk mendapat keadilan. Nam Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Ramlee Awang Murshid
SEORANG pengarang novel cuba menulis naskhah terbaharu. Malangnya, gejala writers block melanda. Suatu masa... dalam keadaan separa sedar ketika terlena, dia terlihat seseorang menggunakan komputer ribanya. Namun kelibat orang itu samar-samar. Sebuah cerita yang siap ditaip terpamer pada skrin. Sebuah kisah yang mengujakan, tetapi bukan dia penulisnya. Teorinya – mungkin dia ada berkarya tanpa disedari, tetapi minda logiknya ragu-ragu. Satu demi satu cerita baharu ditemu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Ramlee Awang Murshid
Balas dendam, pencarian keluarga kandung, keadilan, kasih sebuah percintaan, air mata dan kesetiaan seorang lelaki yang bernama suami, adalah satu janji yang melingkari hidup Luqman. Tragedi pembunuhan ayah Luqman, telah membuka satu rahsia yang menjadi hijab jalur pengkhianatan. Pada ketika inilah Luqman menemui Adelia Mustapha. Kasih dan cinta Luqman, rupa-rupanya menjadi racun berbisa di hati Adelia. Janji yang begitu teguh di hati Luqman akhirnya membawa musibah. De Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Ramlee Awang Murshid
CINTA menuntut seluruh pengertian. Saifudin dan Ratna Sang Ratu Sulaman menyulam cinta dalam kancah pertempuran, permusuhan dan perjuangan. Cinta – tidak terlafaz dalam lisan. Hanya suara hati yang melagukannya biar dilandai krisis paling parah. Cinta – bakal diakhiri dengan peperangan. Mengorbankan insan tersayang. Apakah semua ini mahar untuk sebuah pernikahan? Wali Sufi – melarang cinta Saifudin dan Ratna Sang Ratu Sulaman atas alasan yang berbeza. Cintai Pencipt Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Anna Milia
Nujaid cemburu lagi “Aizat tu memang suka bergurau.”- Firda. “I don’t need an explanation.”-Nujaid. “Yes, you do. Cara awak pandang saya sekarang ni, saya dah tahu apa yang awak fikirkan.”- Firda. Daripada posisi bersandar, Nujaid tegakkan tubuhnya. Mata masih dipasak pada wajah Firda. Kasihan pula dia melihat wajah serba salah isterinya. “Apa yang saya fikirkan?” Nujaid bertanya. “I was flirting with him.” Nujaid menggeleng. Dia tidak salahkan Fir Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Hanny Esandra
Betulkah ada peluang kedua? Tapi, bukan dengan orang yang sama? Ada. Jazman dan Lis Dahlia. Seorang teruna. Seorang janda. Seorang guru yang secara sukarela ditukarkan ke Kampung Muka Pecah dan seorang lagi memang anak jati kampung tersebut. Duduk pula berjiran. Rumah pula bertentangan. Apa lagi? Dalam hati mulalah ada taman. "Sebab selalunya kalau ada pertemuan pertama, mesti akan ada pertemuan kedua. Masuk pertemuan ketiga, abah mesti suruh masuk meminang."- Jazman. Darip Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Suzanne Collins
Sixteen-year-old Katniss Everdeen regards it as a death sentence when she is forced to represent her district in the annual Hunger Games, a fight to the death on live TV. But Katniss has been close to death before-and survival, for her, is second nature. The Hunger Games is a searing novel set in a future with unsettling parallels to our present. Welcome to the deadliest reality TV show ever... Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By Suzanne Collins
After winning the brutal Hunger Games, Katniss Everdeen returns to her district, hoping for a peaceful future. But Katniss starts to hear rumours of a deadly rebellion against the Capitol. A rebellion that she and Peeta have helped to create. As Katniss and Peeta are forced to visit the districts on the Capitol's cruel Victory Tour, the stakes are higher than ever. Unless Katniss and Peeta can convince the world that they are still lost in their love for each other, the conse Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By Suzanne Collins
Against all odds, Katniss Everdeen has survived the Hunger Games twice. But now that she's made it out of the bloody arena alive, she's still not safe. The Capitol is angry. The Capitol wants revenge... The thrilling final instalment of this ground-breaking trilogy promises to be one of the most talked-about books of the year. Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By 安妮·雷納德
本書影片《東西的故事》在YouTube上超過500萬人次點閱!6000名網友熱烈回應! 環保暢銷書《東西的故事》在台破萬經典改版, 再一次感受消費與環境間密不可分的關係!   以前手機能用10年,但現在手機平均使用1年後就GG?!   家電和電子產品的維修費過高,直接買新的還比較便宜?!   流行時尚每季主題大不相同,沒穿當季款就遜掉了?!   我們 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Johanna Basford
World of Flowers: A Coloring Book and Floral Adventure Learn More
USUAL: RM79.95

NOW: RM 79.95 (-0%)

MEMBER: RM 71.96 (-10%)

By Anna-Marie McLemore
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By 梅蘭妮·葛列瑟 , 艾克·霍佛曼
儀式,孩子很吃這套! 德國幼教老師、兒童心理專家齊聲推薦! 從學齡前小小孩至國中青少年都適用的「儀式教養法」 在生活中建立儀式,不需吼叫碎念就能養出規律獨立的孩子!   ◎如果生活中没有儀式那麼家長、老師必定很絕望   ◎幼教老師、兒童心理專家與家長群們共同撰寫   ◎100則以上適用家庭且效果極佳的經典儀式   ★「儀式」能帶給 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By Peter Swanson
On the eve of his college graduation, Harry is called home by his step-mother Alice, to their house on the Maine coast, following the unexpected death of his father. But who really is Alice, his father's much younger second wife? In a brilliant split narrative, Peter Swanson teases out the stories and damage that lie in her past. And as her story entwines with Harry's in the present, things grow increasingly dark and threatening - will Harry be able to see any of it clearly t Learn More
USUAL: RM40.95

NOW: RM 40.95 (-0%)

MEMBER: RM 36.86 (-10%)

By Wan Ali Akbar & Dr. Mohd Yusuf
Siapakah Umar yang dimaksudkan dalam buku ini? Apakah yang dimaksudkan dengan Muwafaqat Umar? Bagaimanakah yang dikatakan dengan ketepatan pandangan Umar berlandasankan wahyu? Dapatkan segala jawapan berkaitan Muwafaqat Umar yang berlandaskan wahyu Allah S.W.T dalam buku ini. Tuntas, terperinci dan padat. Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Haslina Hassan , Ann Wan Seng
Isu LGBT sentiasa menggamit perhatian orang ramai. Ada yang menyokong dan tidak kurang juga yang menentang. Setiap mereka mempunyai pandangan dan hujah masing-masing mengenai isu yang semakin hangat dibicarakan sejak kebelakangan ini. Umum tidak mengetahui siapakah sebenarnya golongan LGBT dan cerita-cerita di sebalik tabir yang menyelubungi kehidupan para pengamal seks songsang dan di luar tabie serta fitrah manusia ini. Buku ini menjawab segala persoalan yang berkaitan deng Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 34.11 (-10%)

By Ann Hann
Kalaulah aku tidak pernah bertemunya, tentu situasi itu berbeza. Dia mungkin berada dalam dunianya sendiri tanpa mengetahui kewujudanku. “Untuk pengetahuann… awakkk…” Darahku menggelegak, tidak mampu menahan amarah. “Saya bukan pelayan kafe ini!” ~ Halyn Yong Olyphant. Dapatkah Halyn mengharungi kehidupan mengejutnya sebagai gadis biasa yang tiba-tiba menjadi buruan paparazi dan media sosial sepanjang percintaannya dengan Kaizil? Amanda, model yang terkenal itu pu Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Prawan Prayoonhong
Dr. Franken dan Mun meneruskan pengembaraan mereka untuk memburu Belzeebub. Dalam perjalanan, mereka telah diserang oleh virus bawaan nyamuk. Siapakah dalang penyebaran virus tersebut? Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Nix Ridzwan
Iman mengembara bersama Kugar dalam melaksanakan misi mencari kunci peti azimat dan juga mencari anak dan isteri Kugar. Mereka telah terserempak dengan Radeus, salah seorang manusia Satria yang juga merupakan pahlawan pedang yang digeruni. Mereka telah berjaya memujuk Radeus untuk turut sama dalam pengembaraan tersebut memandangkan Radeus juga mempunyai misi mendapatkan kembali pedang keturunanya yang telah dicuri. Dalam pergembaraan mereka iaitu Iman, Info, Kugar dan Radeus, Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Khairul Ahmad , Del Osmera , Zehann Ur Rakhie
“Aku pernah tengok satu cerita seram macam ni. Aku rasa kita sebenarnya dah mati! Mungkin kita mati berlanggar masa Guan potong lori tu! Dan kini roh kita merayau-rayau di tempat yang kita nak pergi... Taman Tema Teratai!” ucap Bala dengan nada perlahan, hampir sedih dan sayu. Pang! Haikal menampar Bala dengan kuat. “Wei! Kenapa tampar aku!” pekik Bala memegang pipinya yang berdamar. “Sakit tak?” tanya Haikal. “Mestilah sakit!” tempelak Bala marah. “Ka Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By 彼得·博恩藍
.「帕利賽德」是誰?為何是三疊紀的末日死神,卻又可能是第六次大滅絕的救世主? .盤古大陸為什麼會毀了地球的溫控機制? .「扔了吧石」是什麼地質學上的好東西? .「伽瑪射線爆終結了奧陶紀」,這說法為何被學界恥笑? .恐龍的骨頭,是如何飛到月球上的?   《地球毀滅記》是場迷人的時空探險。在回顧地球的五次慘烈的瀕死經驗的同時 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By 葛文德
  為什麼問題處理不了?   知道不夠,更要做到。   頂尖人士都在用的利器,   關於清單,你用對了嗎?   ★美國亞馬遜網路書店健康管理行政類第 1 名、醫院管理行政類第 1 名   在現今社會,資訊日趨龐大與複雜,專業分工愈來愈細膩。即使累積了很多技能知識(know-how),然而可以避免的錯誤依然一再發生,不管是醫療、施政、法律、金融 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By
  初學者必備!家用縫紉機OK!   實用收錄拉鍊&提把&口金技巧縫法x裡袋設計   詳細圖解一級棒!   【特別加贈一大張紙型】   ■超詳細圖片分解步驟教學   ■漂亮局部設計縫法大公開   ■依照喜好選擇內口袋款式   ■必學拉鍊&提把縫法訣竅   ■豐富收錄托特包、鋁口金包、拉鍊小包……詳細插畫圖解作法   講究的手作包如何製作 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By 馬克·威廉斯 , 丹尼·潘曼
  只要全心全意   你就能到美好的那端   跟隨老師引導,踏上愉悅生活的旅途   「禪修」不是非得空出時間,也不必一定在蒲團上。   每天睡覺、吃飯、沐浴、更衣、走路、排隊、使用電腦等等,   這些都是我們練習「生活禪」最好的時機。   「正念認知療法」(MBCT Mindfulness Based Cognitive Therapy)是以西方主流心理治療為基礎的禪修療癒法, Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

1-1067 of 1067

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top