0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Bahruddin Bekri 'Found 8 Related Products
Filtered By
author
By Mohd Sukur Ibrahim , Bahruddin Bekri
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Dr. Muhaya Mohamad , Bahruddin Bekri
Pesanan-pesanan positif daripada 'Live video FB' Datuk Prof. Dr. Muhaya Mohamad yang menjentik jiwa-jiwa kita menjadi insan yang lebih positif, dan sentiasa kembali kepada Allah dalam apa jua aktiviti seharian kita. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Bahruddin Bekri
SYRIA ONE WAY TICKET Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Aizat Razak , Bahruddin Bekri , Aizzat Adnan
"Senangnya nak kurus kan? Makan apa yang kau nak makan, lepas tu telan aje ubat kurus yang berlambak-lambak dijual di pasaran. Tadaaa... DAH KURUS! Tak payah bersenam pun. Kau rasa? JANGAN HARAP!!! Kau dah sumbat macam-macam dalam badan kau selama berpuluh-puluh tahun, lepas tu kau harap nak KURUS dalam masa 3 bulan? Memang taklah! Ini bukan kisah Aizat seorang. Ini kisah suka duka 88 individu yang pernah melalui fasa kegemukan itu. Bermacam-macam cara mereka lakukan, ber Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

By Linda Rafar , Bahruddin Bekri
MENUNGGUMU DI PINTU SYURGA Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Bahruddin Bekri
MAMA adalah pendidik terbaik, Pendidik yang penyayang tetapi tegas, Setinggi mana pelajaran MAMA, Sesibuk mana kerjaya MAMA, MAMA tetap sentiasa ada. Perkongsian rutin seorang ibu, isteri, dan pelajar yang menyambung phD di UK selama tiga tahun setengah. Pelbagai info menarik negara UK yang dikongsi bersama termasuk pengalaman pahit manis bagi mendapatkan phD bersama keluarga tercinta yang sentiasa di sisi. Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Bahruddin Bekri
Suatu hari, Puan Ainon memuat naik gambar suaminya, Prof. Abdullah, sedang menolak mesin rumput. "Selesai mesin rumput, suami saya belikan nasi lemak lauk telur untuk sarapan kami. Beginilah cinta orang tua-tua." Lebih kurang begitulah katanya. How sweet! Lalu saya titipkan komen ini kepada Puan Ainon, "Kak! Orang tua tak boleh makan telur selalu, tau! Kolesterol! *bahak* Kemudian saya terfikir, selama mana agaknya cinta pasangan suami isteri akan kekal 'membumbubg? Lim Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Bahruddin Bekri
Manuskrip ini menghimpunkan kisah-kisah inspirasi daripada sisi seorang ibu, berkaitan isu didikan dan pendidikan. Dr. Nik Salida yang mempunyai pengalaman menghantar anak-anak bagi mendapatkan pendidikan awal di United Kingdom, berkongsi rahsia, tip, dan info-info menarik daripada sistem pendidikan di sana. Menariknya, sistem pendidikan di sana mirip dengan sistem yang diterapkan dalam kitab-kitab agama Islam yang lama. Turut dikongsikan di sini bagaimana kanak-kanak s Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

8 Item(s)

*

Back to Top