0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Bella 'Found 26 Related Products
Filtered By
author
By Bella , Sarah
Pernah punya mimpi yang ‘terlalu mahal’ dan kemudian melupakannya? Tapi, bagaimana jika kemudian mimpi itu terwujud? Pernah stress dikejar deadline menulis tugas akhir dan dimarahi dosen pembimbing karena otak kita pas-pasan? Tapi, bagaimana jika dosen pembimbing tersebut berasal dari negara lain sehingga kultur kita yang berbeda menyebabkan kesalah pahaman? Pernah patah hati dan kemudian kembali bersemangat karena dihibur teman-teman dekat? Tapi, bagaimana jika teman-te Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Crystal Anabella
Penumbuk, penendang dan muka beku. Itu ‘hadiah’ biasa Ice Queen a.k.a Erin Malaika untuk kawan baiknya. Senyum meleret, kenyit mata dan flying kiss. Itu simptom Mr. Sexy a.k.a Noah Aiden ketika berhadapan kesayangannya. Balas dendam - matlamat hidup Erin. Memiliki Erin - impian hidup Noah. Ketika dua insan berbeza personaliti itu menjalin hubungan bertahun-tahun lamanya, pelbagai masalah timbul. “Kalau rambut saya panjang macam Rapunzel, leher awak dulu saya jerut. Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Bella
  布料醞釀出溫度,   裁刀、布剪、捲尺、手縫線……,被雙手賦予了生命。   布料嚴選x剪裁獨特x獨家包款,   29款設計師好感手作布包,創造獨家日雜系風格。   讓每一式都是好設計。   【500張清晰的步驟圖解,享受從基礎到進階,進步的快樂。】   工具介紹、基礎技法、入門製作到進階包款。不怕初學者看不懂,也不怕進階者想 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Crystal Anabella
Pertemuan pertama, pipi Luth calar kena tampar. Pertemuan kedua, jantung Elena hampir tercabut. Pertemuan ketiga, Luth Zafrel mengisytiharkan perang buat Ammara Elena. Perang menyakat dan buat gadis itu malu bertingkat-tingkat. “Bagi saya bos tak ada gaya lelaki yang dilamun cinta. Gaya lain ada.”- Elena “Gaya apa?” - Luth “Gaya playboy.” - Elena “Playboy paling hot, paling handsome dan paling seksi yang pernah awak lihat, kan?”- Luth Luth Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Christopher de Bellaigue
SHORTLISTED FOR THE BAILLIE GIFFORD PRIZE 2017 'An eye-opening, well-written and very timely book' Yuval Noah Harari 'The best sort of book for our disordered days: timely, urgent and illuminating' Pankaj Mishra 'It strikes a blow...for common humanity' Sunday Times The Muslim world has often been accused of a failure to modernise and adapt. Yet in this sweeping narrative and provocative retelling of modern history, Christopher de Bellaigue charts the forgotten st Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Crystal Annabella
Bila pemuda dingin bersemuka dengan gadis suka menyakat, apa yang bakal berlaku? Puteri Aurora @ Ice, seorang gadis kampung yang lincah dan ceria. Raizil Nasri pula pemuda dingin dan kurang emosi. Aurora buat perangai gila dengan menyakat pemuda itu saban hari. “Sir tak perasan ke, sir tertinggal apa? Cuai betul sir ni?” - Aurora “I tertinggal apa Aurora?” – Raizil “Sir tertinggal hati saya! Tak nak ambil dan simpan ke?” – Aurora Kadang-kadang Raizil din Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Crystal Anabella
Nur Serena Melissa seorang gadis yang memiliki dua identiti berbeza. Apabila dia menjadi Serena, dia akan bereaksi seolah-olah dia adalah gadis normal. Namun tiada siapa yang tahu bahawa Serena juga adalah Crystal Kennedies (CK), superstar antarabangsa dalam dunia lakonan. Pertemuan dengan Zyafran, abang kepada seorang sahabat yang memerlukan bantuan menyebabkan Serena jatuh cinta pandang pertama. Dia sanggup mengetepikan kontrak kerja CK dan menjadikan Zyafran suami simpa Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Bella Fauzi
NAM:DHIA TAK NAK KONGSI! Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Bella Fauzi
USUAL: RM34.90

NOW: RM 26.18 (-25%)

MEMBER: RM 26.18 (-25%)

By 阿菈貝拉·卡特─強森
  ★美國Amazon 5顆星好評   ★艾莉絲的驚人創作,讓她在歐洲、亞洲及美國受到高度讚賞。──英國獨立報   ★乍看艾莉絲的畫作,宛如印象派大師莫內或雷諾瓦的作品。──CNN   ★好萊塢女星安潔莉娜‧裘莉也是艾莉絲的粉絲。──時代雜誌   備受矚目的天才小畫家,三歲即受到全球媒體的瘋狂報導,   五歲時畫作即在拍賣會上以近2,000英鎊 Learn More
USUAL: RM64.35

NOW: RM 64.35 (-0%)

MEMBER: RM 57.92 (-10%)

#1 best-selling guide to Thailand* Lonely Planet Thailand is your passport to the most relevant, up-to-date advice on what to see and skip, and what hidden discoveries await you. Wander through wild orchids in Mae Hong Son, charter a longtail boat on the Andaman Coast or look for tigers and monkeys in national parks; all with your trusted travel companion. Get to the heart of Thailand and begin your journey now! Inside Learn More
USUAL: RM165.00

NOW: RM 165.00 (-0%)

MEMBER: RM 148.50 (-10%)

By Bella Fauzi
Buku istimewa ini adalah buku aktiviti khusus untuk kanak-kanak berumur 4 tahun ke atas. Ada pelbagai cerita bertema, doa harian, aktiviti mewarna dan banyak lagi aktiviti menarik yang membantu meningkatkan daya pemikiran kanak-kanak di samping berhibur. Jom belajar sambil bergembira bersama Afi!Jom belajar sambil bergembira bersama Mia! Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By 茱莉亞‧梅拉貝拉
★ 本書超強食譜的美味祕訣: 1. 超詳細解說玻璃罐料裡擺放順序和技巧,一看就懂,馬上學會。 2. 以玻璃罐來計算分量,從一人份到多人派對料理,就算新手也會成功。 3. 玻璃罐不只是裝沙拉,還有順口的果昔、飽足的義大利麵、香氣四溢的燉飯和各種經典醬料。 4. 搭配醬料簡單,單一醬料就可以做出一週的玻璃罐午餐,忙碌的上班族或者媽媽們也可以無痛 Learn More
USUAL: RM50.05

NOW: RM 50.05 (-0%)

MEMBER: RM 45.05 (-10%)

By Anabella
RANIA IXUNA Seorang gadis comel yang mempunyai pelbagai kelebihan. Kelebihan yang membuatkan semua mata membulat dan rahang hampir terjatuh setiap kali melihatnya. EMIR ENRIQUE… Seorang pemuda biasa dengan perangai yang biasa-biasa. Tidak menyangka hidupnya akan berubah apabila berkahwin dengan si comel yang digelar ‘raksasa’ oleh sepupunya itu! Si comel yang merupakan cinta pandang pertamanya! “Sayang, sayang nak pakai baju pengantin warna apa?” “Hitam. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Bella
【隨書附贈:獨家設計包款版型】 布料醞釀出溫度, 裁刀、布剪、捲尺、手縫線……,被雙手賦予了生命。 布料嚴選x剪裁獨特x獨家包款, 29款設計師好感手作布包,創造獨家日雜系風格。 讓每一式都是好設計。 【500張清晰的步驟圖解,享受從基礎到進階,進步的快樂。】  工具介紹、基礎技法、入門製作到進階包款。不怕初學者看不懂,也不怕進階者想挑 Learn More
USUAL: RM47.20

NOW: RM 47.20 (-0%)

MEMBER: RM 42.48 (-10%)

By Anabella
Elman Shah, tiada apa yang lebih hebat tentang dirinya berbanding dia telah menjadikan lapan orang gadis sebagai bekas tunangnya. "Bagi aku, dalam dunia ni, perempuan cuma ada dua jenis. Jenis jual murah dan jenis jual mahal. Kedua-duanya, sampah!" - Shah "Awak tak tahu ke jenis perempuan yang ketiga?"- Reny Fathia "Apa?" - Shah "Perempuan yang tak ingin jual apa-apa pada sampah macam awak!"- Reny Fathia. Nah, bila jumpa cinta pertama zaman sekolahnya, terus te Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.90 (-10%)

By Anabella
Tengku Hafifi Hafiz - Nurafifah Alia Aqilla? Gadis yang brutal. Hobi utama, ‘melipat’ orang. Jika diberi pilihan, dia lebih rela digelar teruna tidak laku daripada bergelar suami kepada perempuan yang sering membuatnya meluat dan benci! Nurafifah Alia Aqilla - Tengku Hafifi Hafiz? Meskipun semua lelaki sudah pupus, hatinya tidak akan sesekali menerima pencinta wanita tegar seperti Tengku Hafifi Hafiz! Muktamad! Tengku Adam Haizrill. Seorang lelaki yang setia akan Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Bella Andre
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. The sweetest temptation...Sophie Sullivan fell head over heels for Jake McCann at the age of five. Twenty years later, the notorious bad boy still sees her as the 'nice' Sullivan twin. When they both get caught up in the magic of a wedding, she kn Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 15.00 (-62%)

MEMBER: RM 15.00 (-62%)

By Bella
Bella一直努力嘗試不同的包包設計,也擷取了生活中的一些感動,將它客製成包包的布藝品,不料訂製的人愈來愈多..... 現在Bella換個角度,以悠閒緩慢的步調,創作出25款風格獨具的小物.袋包,每款作品皆有其質量與情感,透過出書將製作方式分享給讀者,要您一起體驗手感幸福! 注入情感,慢慢縫製,您的作品將最無價! Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

By Crystal Anabella
Mayurie Rosella, nama yang pelik, namun pemilik nama itu adalah gadis yang biasa-biasa saja. Yuri seorang gadis lepasan SPM, bekerja di Pizza Star dan berasal daripada keluarga serba kekurangan. Kelebihannya hanya satu, dia memiliki suara yang merdu bak buluh perindu. Kehadiran seorang pelanggan serba kacak yang lancang bersuara mengubah hidup Yuri. “Tolong sangkutkan jaket tu dekat tempat yang sepatutnya. Saya takut jaket saya kotor.” “Maaflah, encik, Pizza Star bu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Bella Andre
Gabe Sullivan risks his life every day as a firefighter, but he knows better than to risk his heart. But he can't stop thinking about a woman he saved from a deadly fire...Megan Harris owes everything to the hero who rescued her and her daughter. But after losing her pilot husband, she has vowed never again to suffer through loving - and losing - a man with a dangerous job. But how can he possibly ignore her courage, determination and beauty? And how can she deny his strong b Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 15.00 (-70%)

MEMBER: RM 15.00 (-70%)

By 布魯斯.漢寧頓 , 貝拉.馬汀 
書中介紹了100種廣被設計人及學界採用的方法。結合了多門學科和領域,從不同的角度切入,是設計人同步增加廣度和深度的一本實用工具書。  Learn More
USUAL: RM92.95

NOW: RM 92.95 (-0%)

MEMBER: RM 83.66 (-10%)

By Miquel Abellan , Ana J
USUAL: RM201.30

NOW: RM 30.90 (-85%)

MEMBER: RM 30.90 (-85%)

By Bella Andre
Maya Jackson doesn't sleep with strangers. Until the night grief sent her to the nearest bar and into the arms of the most explosive lover she's ever had. Six months later, the dedicated arson investigator is coming face to face with him again. Gorgeous, sexy Logan Cain. Her biggest mistake. Now her number-one suspect in a string of deadly wildfires. As leader of an elite fire-fighting crew in Tahoe, Logan won't back down from a blaze - or a woman. Maya Jackson may have Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 38.61 (-10%)

By Bill Bellamy
USUAL: RM48.90

NOW: RM 48.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.01 (-10%)

By John Bellairs , Edward Gorey
USUAL: RM35.90

NOW: RM 35.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.31 (-10%)

26 Item(s)

*

Back to Top