0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Cahaya Ainn 'Found 10 Related Products
Filtered By
author
By Cahaya Ainn
“I don’t have a groom.” “I can be yours…” “Setuju tak?” Sekali lagi Akhbar bertanya. OMG! Adakah Akhbar sedang melamarnya? Ditinggalkan di malam pernikahannya sendiri membuatkan Adalia tekad membawa diri ke bumi Kashmir. Tujuannya hanya satu. Untuk mengubati luka di hati. Namun, dia tak menyangka yang kedatangannya ke Kashmir bakal membuka cerita cinta yang baru dalam hidupnya. Pertemuannya dengan Akhbar yang secara tidak sengaja, berjaya membuahkan bibit ci Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Cahaya Ainn
“So, berapa harga you untuk... Let say, one week? Hundred K? Two hundred K? Or five hundred K?” Gara-gara terlihat kelibat Diana di kelab malam, Syafiq mula menjejaki gadis itu. Hati lelakinya mahukan gadis itu. Walau apa pun kosnya, termasuklah dengan membeli resort tempat Diana bekerja. “Tujuan saya panggil awak ni sebab nak tawarkan satu jawatan penting.” “Jawatan apa?” “Pembantu peribadi saya.” “Terus terang saya cakap, saya lebih rela jadi tuka Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Cahaya Ainn
MENTORKU, SUAMI AKU Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Cahaya Ainn
Alia, seorang pensyarah Matematik yang bertugas di salah sebuah kolej di ibu negara, terpaksa menghadapi takdir hidup apabila ibu dan ayahnya ingin mengahwinkannya dengan anak kenalan mereka. Disebabkan Alia tidak berani untuk mengatakan tidak, dia mengambil keputusan untuk meminta bantuan daripada bakal suaminya, Syah. “Memanglah rancangan saya… Tapi, awak dah setuju nak tolong saya. Awak cakap yang awak akan pastikan mak dan ayah awak batalkan rancangan ni…” Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Cahaya Ainn
Hey I just met you And this is crazy But here’s my number So call me maybe? 013-4567890 “Awek mana pulak yang bagi nombor telefon pada kau guna lirik lagu Carly Rae Jepse ni?” Disebabkan kejadian lima tahun dulu, hidup Razan Atira berubah 365 darjah! Puan Azira, ibunya telah memberikan kata dua iaitu: A. Kahwin dalam tahun ini juga. B. Berhenti kerja. Mana mungkin dia akan memilih pilihan pertama! Sudah terlalu banyak yang dia lalui dan korbankan semat Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Cahaya Ainn
“Siapa cakap awak akan pegang position tu lagi? Kan saya dah cakap tadi, awak tak layak untuk position itu.” “Habis tu?” Ash merenung wajah gadis di hadapannya itu dalam-dalam. Dia tidak mahu melepaskan peluang untuk melihat perubahan pada wajah gadis itu apabila diberitahu jawatan yang akan disandang oleh gadis itu. “Pembantu peribadi saya.” Disebabkan insiden yang berlaku di kampung Jun yakin bahawa lelaki bernama Ash itu mahu membalas dendam kepadanya. Ja Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Cahaya Ainn
“Awak ni serius sangatlah. Macam nak angkat sumpah untuk ditabalkan sebagai sultan Indera Mahkota pulak.” “Kalau betul saya jadi sultan Indera Mahkota, awak nak tak jadi permaisurinya?” “Awak jadi putera mahkota dulu, baru saya fikirkan.” Pertemuan tanpa sengaja antara Dahlia Sophia dan Shah aka Tengku Shah Putra di Kota Paris telah mengubah hidup mereka. Dahlia ke Paris setelah kematian tunang tercinta manakala Tengku Shah Putra pula ‘lari' ke Paris kerana Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Cahaya Ainn
Untuk pertama kali dalam hidup ini, insan bernama Irham Daniel telah membuatkan seorang Irine jatuh cinta. Dalam diam Irine mula jatuh cinta pada Irham, namun keadaan memisahkan mereka. Masing-masing ego untuk mengaku sayang. Namun, jika sudah jodoh, lari kemana pun tetap akan bersatu. Akhirnya mereka ditunangkan. Tetapi di sangka panas sampai ke petang, rupanya hujan di tengah hari. Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 33.00 (-0%)

MEMBER: RM 29.70 (-10%)

By Cahaya ainn
Andriana, gadis moden yang membesar di luar negara tidak pernah menyangka kehidupannya bakal berubah 180 darjah hanya disebabkan kejadian itu. "Err, boleh abang masuk?" Abang? Ngee. Siapa sangka, gadis seperti Andriana yang digelar Andy Hilton boleh terjebak dengan kahwin paksa. Dengan siapa lagi kalau bukan dengan Wafiy a.k.a. Mr. MPP si mamat skema tu. This is nightmare! Tapi... betul ke semua itu hanyalah mimpi ngeri semata-mata? "Bising macam mak nenek." What?! Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Cahaya Ainn
Bermula dengan misteri kewujudan bilik muzik di Sekolah Tinggi Swasta yang dikatakan sebagai kawasan larangan itu, Ariana dengan Akmal ditemukan. Ariana, guru muda yang baru sahaja melapor diri di sekolah swasta tersebut sentiasa ingin tahu kenapa bilik muzik yang dibina di dalam kawasan sekolah itu boleh jadi ' kawasan larangan ' bagi pelajar-pelajar dan guru-guru. Perasaan ingin tahu yang membuak-buak itu telah merubah nasib Ariana selamanya. Akmal, pelajar tingkatan enam Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

10 Item(s)

*

Back to Top