0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Cik Tet 'Found 61 Related Products
Filtered By
author
By Cik Tet
Perwatakan Husna yang degil dan suka melawan telah membuahkan rasa cinta dalam hati Amzar, seorang jejaka yang berumur awal 40-an. Lagi kuat Husna melawan, lagi besar keinginan dalam hatinya untuk memiliki anak manja Pak Cik Hamidi itu. “Una nak kahwin dengan saya?” “Tak naklah, Una. Dahlah tua, muka penuh dengan semak-samun. Gelilah, pak cik. Nak cari bibir pun tak jumpa.” “Kenapa nak cari bibir saya? Una nak buat apa dengan bibir saya ni?” Walau luaran Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By 久保田博南 , 五日市哲雄
打呼不等於睡得香,高枕不一定無憂! 自療睡眠困擾,找偏方不如挑對床 讓全家人不再被失眠綁架! 降低肥胖風險,免疫力、記憶力、學習力,全部UP!   總被睡眠問題綁架?你可能挑錯寢具!   ◆人一生要換6次床,你知道嗎?   ◆乳膠枕、羽絨枕,怎麼選才對?   ◆芳療精油能助眠,但該用哪一種?   你對寢具的所有疑惑,本書一一解答! Learn More
USUAL: RM44.65

NOW: RM 44.65 (-0%)

MEMBER: RM 40.19 (-10%)

By Pak Cik Bad
Allah SWT berfirman: “Mereka (yang ingkar derhaka seperti itu) ialah orang-orang yang tetap menerima hukuman (azab) bersama-sama dengan umat-umat yang terdahulu daripada mereka - dari kalangan jin dan manusia; kerana sesungguhnya mereka telah menyebabkan diri mereka menjadi orang-orang yang rugi.” (Al-Ahqaaf 46:18) Projek Seram? Apakah cerita yang dibawakan oleh Pak Cik Bad kali ini? Tak sabar nak tahu kisah selanjutnya. Apa tunggu lagi...jom dapatkan buku kompilasi komi Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Pak Cik Bad
Hantu. Terdapat macam-macam jenis hantu yang biasa kita dengar. Antaranya ialah pocong, pontianak, hantu raya dan sebagainya. Adakah hantu-hantu ini wujud? Bagaimana pula dengan hantu dalam komik Godaan Syaitan ini? Allah berfirman: “Wahai sekalian jin dan manusia! Kalau kamu dapat menembus keluar dari kawasan-kawasan langit dan bumi (untuk melarikan diri dari kekuasaan dan balasan Kami), maka cubalah kamu menembus keluar. Kamu tidak akan menembus keluar melainkan dengan s Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Cik Tet
Aisyah Humairah. Gadis malang yang terpilih untuk menyaksikan sendiri kecurangan insan yang dia cintai di hadapan matanya sendiri. Dia terluka. Hatinya hancur dengan onar yang dibuat oleh Tuah Iskandar dan Camelia. Jebat Zulkairnain. Si perengus yang muncul di saat Aisyah masih diburu dengan kenangan yang begitu menyakitkan. Setiap hari dihidangkan dengan kata-kata manis, hati mana yang tidak cair. Kesungguhan serta romantisnya seorang Jebat berjaya memikat hati Aisyah. Tanpa Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Cik Q
Nadia dan Diana, insan yang berbeza, punya nasib yang berlainan tapi mencari arah hidup yang sama. Pertemuan tak terduga membuatkan mereka bersahabat. NADIA. Cintanya kepada Ezuan tidak berbalas membuatkan dia berpaling dan pasrah. Bertemu dengan Alan, pemilik salun yang sentiasa mendengar keluh kesahnya membuatkan hati Nadia terpaut. Tapi, bagaimana dengan Alan? Adakah Alan punya rasa yang sama sepertinya? DIANA. Dia punya kecelaruan hidup. Hadirnya Nadia merubah hidupnya. B Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Cik Amal Amina
“Aku ceraikan kau, Amna Binti Adam dengan talak satu.” – Hadi Tak sampai sehari memegang gelaran isteri, dia diceraikan. Bertahun dia merawat hati. Membina kembali kepercayaan kepada lelaki dan juga namanya perkahwinan. Empat tahun berlalu... Masa merubah seorang Amna. Tiada lagi Amna yang gemuk dan berjerawat. Yang ada hanyalah Amna yang persis model. Dan statusnya juga berubah. Daripada janda, kini menjadi tunangan Ahmad Isyq Iman. Lelaki yang mulutnya tak pernah ada Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

Kru dari Langit adalah cerita-cerita dari petugas lapangan terbang, ikuti segala cabaran yang dihadapi oleh mereka. Bermula dari penjaga kaunter sehinggalah para juruterbang berkongsi cerita sisi lain yang anda tidak akan dengar melainkan dari kaca mata mereka yang bertugas. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Acik Lana
Juna si penganggur yang memegang 'jawatan' kasanova, toy boy, playboy dan heart breaker memiliki satu 'keistimewaan' yang mungkin tidak dimiliki oleh orang lain. Tapi sayang, kelebihan itu disalahguna untuk mendapatkan kesenangan dunia dengan cara mudah. Peduli apa halal haram, yang penting dia hidup mewah! Namun tanpa disangka, Juna bertemu dengan si model muslimah bernama Jane Razman kerana satu pertolongan. Entah apa takdir yang tersembunyi, mereka kerap kali terserempa Learn More
USUAL: RM37.00

NOW: RM 37.00 (-0%)

MEMBER: RM 33.30 (-10%)

By Cik Amal Amina
JADI MENANTU PILIHAN Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Cik Tet
Pertama kali bertentang mata, ada rasa aneh menjengah hati kedua-duanya. Namun rasa yang terbit terpaksa disembunyikan di sudut hati yang paling dalam kerana si dia itu bakal menjadi milik orang. Tiga tahun berlalu, kedua-dua hati itu ditemukan kembali. Masing-masing dengan lara di hati lantaran kesakitan yang ditinggalkan insan tersayang. Cinta kembali mengetuk hati kedua-duanya. Bagi Diyana Aqilah, rasa cinta itu perlu dilawan. Bimbang kalau hati bakal dilukai lagi. Nam Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Cikpuan Fifi , Siti Solehah , Aida Anggerik
“Kamu ni terkena santau. Kalau dibiarkan, akan memudaratkan kepada diri kamu juga. Orang yang menganiaya kamu ni sangat cerdik. Dia menghantar santau malah menyihir diri kamu hanya melalui Facebook saja!” Tiga kisah yang berlaku dalam buku ini mungkin pernah benar-benar berlaku kepada kawan kepada kawan kita, atau sepupu kepada kawan kepada kawan kita. Yakinlah, alam ghaib itu wujud. Ia sentiasa menjadi misteri kepada kita, dan rahsia kepada orang-orang yang dianugerahkan Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Tetsuo Takashima
When T, an artist, takes in a small stray kitten, his life turns around-filled with happiness, warmth, and the joy of life with a cat. Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Tetsuo Takashima
T terjumpa seekor anak kucing kecil pada suatu hari yang sejuk. Mula-mula T teragak-agak untuk bela kucing tu tapi kerana kecomelannya yang tak terhingga, T mengalah dan namakannya Maro. Sejak hari tu hidup T penuh kegembiraan, kasih sayang dan kecomelan Maro! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Cik Puan Fifi , Sabrina Ismail , Drfendi Ameen
Dendam Jasmin tidak pernah padam. Sejak hari kematiannya, dia menanam azam untuk membalas dendam terhadap pemandu-pemandu teksi yang jahat dan tidak jujur. Tiga kisah yang berlaku dalam buku ini mungkin pernah benar-benar berlaku kepada kawan kepada kawan kita, atau sepupu kepada kawan kepada kawan kita. Yakinlah, alam ghaib itu wujud. Ia sentiasa menjadi misteri kepada kita, dan rahsia kepada orang-orang yang dianugerahkan Tuhan untuk melihatnya. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By 岡部哲郎
❤為所愛的人,獻上滿滿的感謝❤ 《給你,我的心意》圖文書╳2018-2019萬用手帳 ╳手帳用透明貼紙╳貓咪紙膠帶╳感謝明信片 日本知名繪師岡部哲郎首本圖文全新創作!   此時此刻,   你想對誰說一聲「謝謝」?   向遠方的朋友傳遞祝福?   感到難過時,為自己打氣的心情;   向成為自己支持力量的人,表達感謝之意;   愛上某個 Learn More
USUAL: RM97.00

NOW: RM 97.00 (-0%)

MEMBER: RM 87.30 (-10%)

By 岡部哲郎
一幅圖、一句話, 讓可愛的貓咪為你加油打氣。 每頁盡是滿滿的療癒與繽紛, 每天都是充滿陽光的日子。   此時此刻,   你想對誰說一聲「謝謝」?   向遠方的朋友傳遞祝福?   感到難過時,為自己打氣的心情;   向成為自己支持力量的人,表達感謝之意;   愛上某個人的思念情意;   擁有重要的人,所獲得的幸福;   在同一個時代 Learn More
USUAL: RM46.20

NOW: RM 46.20 (-0%)

MEMBER: RM 41.58 (-10%)

By 西尾徹也
  此「麻辣數獨系列」是回應「希望可以解許多難題」的數獨迷而誕生的。就編纂者所知,這大概是全世界所有數獨中最難的系列吧。不過,當初其實並沒有系列化的打算,只是單純想讓喜歡難題的數獨迷享受解題樂趣。   但這樣的數獨迷竟然不少,真是令人驚訝。出版第1集後,他們問:「續集呢?」出版第2集後,他們又說:「再多出一些!」於是在回 Learn More
USUAL: RM15.40

NOW: RM 15.40 (-0%)

MEMBER: RM 13.86 (-10%)

By Cik Bawang
CHINTA UNTUK ALI - TROP Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Cik Tet
BLURB~MAHABBAH TERINDAH ADAM DAN HAWA Kerana cemburu, dia bertindak di luar kewarasan. Harga diri menjadi taruhan hati butanya. Kerana kecewa, si dia hilang tanpa sebarang jejak. Meninggalkannya dengan penyesalan yang hampir membuatkan dia rebah. Sesak dadanya menanggung sebuah kerinduan. Tiga tahun berlalu.. mereka ditemukan dalam satu pertemuan yang tak dirancang. Si dia muncul kembali di depan mata, namun hadirnya bukan bersendirian. Ada si comel yang petah berkata-kat Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By 西尾徹也
  此「麻辣數獨系列」是回應「希望可以解許多難題」的數獨迷而誕生的。就編纂者所知,這大概是全世界所有數獨中最難的系列吧。不過,當初其實並沒有系列化的打算,只是單純想讓喜歡難題的數獨迷享受解題樂趣。      但這樣的數獨迷竟然不少,真是令人驚訝。出版第1集後,他們問:「續集呢?」出版第2集後,他們又說:「再多出一些!」於是 Learn More
USUAL: RM15.40

NOW: RM 15.40 (-0%)

MEMBER: RM 13.86 (-10%)

By 伊戈爾·T·梅奇克
這是心中的風景。這是我們的祖國,我們的烏克蘭……   「去找我姊姊。」母親說。「答應我,如果你到烏克蘭,你會找到我們的家人。我希望你回來告訴我,那裡發生了什麼事。答應我!」   「我答應妳。」   「我只剩下這個。」母親把一本包著皮革的老相簿交給我,還有一個裝著泛黃、破碎信件的信封,以及一把鑰匙……   ###   二〇 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Cik Bawang
DIA JEJAKA EKSKLUSIF Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Cik Tet
Dia..lelaki yang punya segalanya. Harta, pangkat dan kedudukan. Rupa paras yang mampu menggugat hati si gadis. Belum lagi dengan body ‘tilam kekabunya’ yang cukup untuk membuatkan si gadis dilanda angau. “Makhluk apa ni Pija?” “Inilah makhluk pembunuh, D.” “Bukan orang utan ke?” “Orang utan mana ada jambang yang ohsem macam ni. Inilah makhluk Tuhan yang paling seksi yang aku pernah nampak.” “Ini bukan seksi Pija, ini seksa namanya..” Namun, bila Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Pak Cik Bad
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Pak Cik Bad
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Pak Cik Bad
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By 苏菲·杜慕黛
宝宝抚触按摩不仅能促进宝宝的肌肉与骨骼发育,助其放松,改善睡眠,舒缓消化系统,促进血液与淋巴液循环,增强宝宝的免疫系统及排毒能力,还能增进宝宝与父母之间的亲子交流,宝宝通过抚触按摩与父母建立起相互信任的亲密关系,这是健康幸福的保障。 本书共有300幅图片,经验丰富的婴儿按摩专家详细展示所有按摩手法,提供实用建议与细致解说, Learn More
USUAL: RM39.80

NOW: RM 39.80 (-0%)

MEMBER: RM 35.82 (-10%)

By Cik Bawang
INI kisah Nick Batman and the gang…Black, Mark, Zainal dan Malik. NAMA dia dalam surat beranak ialah Nik Benjamin bin Nik Borhan. Nama gengsternya pula Nick Batman. Nama kampungnya, Amin! Ada sebab Nick menjadi gangster. Ketua kumpulan yang membuat jenayah di waktu malam… KISAHNYA dengan Bella bermula apabila Malik dan Zainal tersalah culik! Nak culik Bella Marmara, anak musuhnya, terculik pula Bella Qistina…Tambah masalah, dia terjatuh cinta dengan tebusannya… Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Cik D
Bila tiba waktunya aku harus memilih... Dengan Atau Tanpamu? Dian Fatihah kata Jeffry Azman, cucu jiran sebelah merangkap abang angkatnya itu gila kerana meminangnya tiba-tiba. Tambah gila bila lelaki itu terus mendesaknya untuk menjalin satu hubungan yang bagi Dian mustahil untuk dilaksana. Alasan demi alasan Dian cipta demi menyelamatkan diri daripada jodoh tak diundangnya itu. Tak dijangka, hadir Adryan Umar, jejaka tampan yang merupakan anak kepada kenalan Dian dan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 菲利普·泰特洛克 , 丹·賈德納
亞馬遜網路書店2015年商業與投資類最佳圖書 《經濟學人》2015年度最佳圖書 《紐約時報》暢銷書暨編輯選書 《華盛頓郵報》暢銷書 哈德遜書店2015年最受關注商業書籍 《金融時報》與麥肯錫年度商業書籍獎初選入圍 公理商業圖書獎商業理論類(金牌) 商業內幕網站2015年「20本最佳商業圖書」入選 BetterRead網站2015年度好書 2015年誠品書店外文書社科類選書    Learn More
USUAL: RM68.60

NOW: RM 68.60 (-0%)

MEMBER: RM 61.74 (-10%)

By Acik Lana
Dalam mengharungi kehidupannya yang huru-hara, Helena bertemu dengan Izzat yang sinis, ego, berlagak tak bertempat. Semua ini menambahkan kekusutan di kepala Helena. Baker bajet hot yang bekerja di bakeri cabuk itu sentiasa mencari pasal dengan Helena. Ada sahaja yang tak kena di matanya. Dan keadaan semakin tegang apabila keadaan memaksa Helena bekerja dengan Izzat di bakeri yang sama. Hinggalah… hati mereka bertaut dengan kasih. Namun, rahsia Helena terbongkar sewaktu mer Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ocik Baim
Himpunan kisah-kisah paranormal, horror dan thriller. Bersedialah untuk berasa seram, jijik, sedih, dan…tersenyum! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 吉蓮.邰蒂
★亞馬遜行為科學類暢銷榜 第1名 ★亞馬遜人類學類暢銷榜 第1名 ★亞馬遜流程與架構類暢銷榜 第1名 ★歐美最受矚目的話題關鍵字 ★CNN、《金融時報》、 《經濟學人》、《觀察家報》、《衛報》多家媒體推薦報導 金融風暴、911恐攻事件、SONY衰退、Facebook崛起…… 這些看似無關,卻都有一個被嚴重忽視的共通點──穀倉效應!   政府、企業、團隊、 Learn More
USUAL: RM60.10

NOW: RM 60.10 (-0%)

MEMBER: RM 54.09 (-10%)

By Acik Lana
Mampukah dia yang bernama Darlina mengecap bahagia ? Mungkinkah derita dia akan pergi jua? Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

By 譽田哲也
令人引頸期盼的《草莓之夜》系列再啟動! 譽田哲也筆下最霸氣的女警 姬川玲子將重返搜查一課!?     餐具批發商社長被發現在自家上吊身亡,背後卻牽扯出假訂貨真詐財的犯罪集團。偽裝買家臥底調查的玲子,卻發現主謀者的動機竟是……   震驚池袋的連續殺人案「藍色謀殺事件」,隨著犯罪集團落網而暫告一段落。然而整起案件依然疑點重 Learn More
USUAL: RM60.10

NOW: RM 60.10 (-0%)

MEMBER: RM 54.09 (-10%)

Antologi Cerpen Layar Pena 2015 merupakan gabungan 20 buah cerpen yang dihasilkan oleh gabungan penulis lama dan penulis baru.Terim kasih kepada penulis -penulis,yang telah memberi kerjasama kepada Layar Pena .20 buah cerpen terbaik yang bertemakan cinta dan kehidupan ini mempunyai pelbagai kish yang berbeza ,pelbagai ini mempunyai pelbagai kisah yang berbeza , pelbagai situasi dan berlainan ,pelbagai encah dan rasa..telah kami pilih untuk menghiburkan anda.Di harap kisah-kis Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Cik Sakura
Benarkah semua novelis cinta boleh selesaikan semua jenis masalah cinta? Ini kisah Lisa. Seorang penulis novel cinta yang dilantik menjadi PA kepada big boss idaman Malaya, Zul Zafri, untuk menjalankan satu misi penuh mustahil. “Bos, saya cuma seorang penulis novel cinta dan bukannya Tuhan yang boleh rancang takdir seseorang!” “Saya tak suruh awak jadi Tuhan. Saya suruh awak jadi seseorang yang boleh selesaikan masalah saya.” Sejak itu, kehidupan Lisa bertam Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By 黑柳徹子
每個人心中,都住著一個小荳荳! 以「愛」傾聽,被「尊重」理解, 在自信和幸福中慢慢的長大……   日本出版史上暢銷書第一名,世代必讀愛的經典,   譯成35國語言,感動全球千萬讀者的真實故事。   第二次世界大戰即將結束,   一所東京真實存在過的小學,   一個不知道自己因為被退學才轉學的小女孩,   在自由之丘,踏上「 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By 黑柳徹子
每個人心中,都住著一個小荳荳! 以「愛」傾聽,被「尊重」理解, 在自信和幸福中慢慢長大……   日本出版史上暢銷書第一名,世代必讀愛的經典,   譯成35國語言,感動全球千萬讀者的真實故事。   妳真的是個好孩子!   這句溫柔叮嚀,荳荳永遠記得……   一所東京真實存在過的小學,   一個不知道自己因為被退學才轉學的小女孩 Learn More
USUAL: RM107.25

NOW: RM 107.25 (-0%)

MEMBER: RM 96.53 (-10%)

By 西尾徹也
此「嗆辣數獨系列」是回應「希望可以解許多難題」的數獨迷而誕生的。就編纂者所知,這大概是全世界所有數獨中最難的系列吧。不過,當初其實並沒有系列化的打算,只是單純想讓喜歡難題的數獨迷享受解題樂趣。   但這樣的數獨迷竟然不少,真是令人驚訝。出版第1集後,他們問:「續集呢?」出版第2集後,他們又說「再多出一些!」 Learn More
USUAL: RM14.30

NOW: RM 14.30 (-0%)

MEMBER: RM 12.87 (-10%)

By 史蘭德 , 特茲利
 賈伯斯,一個由挫敗淬練而成的天才。   天才無法解,但挫敗裡的轉化歷程可以學習。   看賈伯斯如何從桀傲不遜的科技新貴,   蛻變為胸懷遠見的領導者。   關於賈伯斯,世人看到的是他的台上一分鐘,   本書作者卻看到了他的台下十年功。   本書是《賈伯斯傳》裡缺少的一塊拼圖。   賈伯斯逝世之後,媒體多半把他描繪成一 Learn More
USUAL: RM71.40

NOW: RM 71.40 (-0%)

MEMBER: RM 64.26 (-10%)

By CikGadis
Aku jaga kau, jaga sampai kau mampu jaga diri sendiri… “Aku tak boleh kahwin dengan dia. Aku dengan Akif macam Tom and Jerry, macam Bush dengan Osama Laden, macam Israel dengan Palestin…” ZUYYIN Jadi isteri pada usia 19 tahun? Zuyyin akan pastikan, ia tidaklah sesukar mana walaupun dia dijodohkan dengan lelaki yang menjadi musuhnya sejak kecil lagi. Semuanya gara-gara permintaan terakhir arwah atuk mereka berdua… “Abang Akif jahat!” - ZUYYIN “Ah, sudah! Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By あらたまい
毫不活躍的31歲現役魔法少女(?)巴麻美,努力又和平地度過每一天!   年過30的魔法少女們過著什麼樣的生活呢?   有的人新婚、有的人已結婚生子,而巴麻美則是過著自由又懶散的獨居生活。雖然表面上有個交往3年的男朋友(假)……   和友人聚會、參加同學的婚禮、減肥,以及與丘比緊張的再會…!? Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.00 (-0%)

By 西尾徹也
此「麻辣數獨系列」是回應「希望可以解許多難題」的數獨迷而誕生的。就編纂者所知,這大概是全世界所有數獨中最難的系列吧。不過,當初其實並沒有系列化的打算,只是單純想讓喜歡難題的數獨迷享受解題樂趣。   但這樣的數獨迷竟然不少,真是令人驚訝。出版第1集後,他們問:「續集呢?」。出版第2集後,他們又說「再多出一些!」。於是在回應 Learn More
USUAL: RM14.30

NOW: RM 14.30 (-0%)

MEMBER: RM 12.87 (-10%)

By 譽田哲也
★超越宮部美幸、湊佳苗!日本ORICON暢銷榜累積超過五百萬本! 《草莓之夜》系列暢銷名家譽田哲也,年度最爭議話題新作! ★取材改編自人類史上最惡名昭彰最令人髮指的「北九州監禁殺人事件」! 赤裸裸描寫人化身為殘虐的野獸,互相殘殺的過程,最後再加上推理轉折。無論是小說內容或事件本身,都相當具有話題性。 ★日本亞馬遜、紀伊國屋、丸善書 Learn More
USUAL: RM51.50

NOW: RM 51.50 (-0%)

MEMBER: RM 46.35 (-10%)

By Acik Lana
DARRIZ IMDAD... kepulangannya ke tanah air menemukannya dengan seorang wanita anggun, jelita dan cukup mempesona. Hati disentuh perasaan indah yang tidak pernah dia rasakan sebelum ini. Perasaan indah bila jatuh cinta… buat kali pertama! “Fakhry tu siapa Zenia? Abang you?” ~ Darriz Imdad “No, Fakhry tu suami I.” ~ Zenia Jiwa terhenyak pedih dengan sebuah kenyataan. Memang tidak ada manusia yang berdosa kerana jatuh cinta, tapi jatuh cinta kepada isteri orang, s Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By 謝宗哲
伊東豊雄建築生涯 集大成之作 臺灣真正首座前衛建築—— 臺中國家歌劇院, 已在臺中市落成,不只是臺灣的新地標, 也是世界建築地圖上的九大新地標之一。 臺中國家歌劇院由 2013 年普立茲克建築獎得主伊東豊雄設計, 這是全世界第一座由「管狀結構」構成的無接縫式連續體。 伊東豊雄以「壺中居」形容臺中國家歌劇院, 期許它既是表演藝術場地,也是 Learn More
USUAL: RM92.95

NOW: RM 92.95 (-0%)

MEMBER: RM 83.66 (-10%)

By 西尾徹也NISHIOTetsuya
此「麻辣數獨系列」是回應「希望可以解許多難題」的數獨迷而誕生的。就編纂者所知,這大概是全世界所有數獨中最難的系列吧。不過,當初其實並沒有系列化的打算,只是單純想讓喜歡難題的數獨迷享受解題樂趣。 但這樣的數獨迷竟然不少,真是令人驚訝。出版第1集後,他們問:「續集呢?」。出版第2集後,他們又說「再多出一些!」。於是在回應這些 Learn More
USUAL: RM14.30

NOW: RM 14.30 (-0%)

MEMBER: RM 12.87 (-10%)

By East Diani
Perkahwinan Ikram dan Marina bahagia disulami cinta yang sentiasa memekar walaupun tanpa dikurniakan zuriat. Siapalah mereka untuk menidakkan takdir Tuhan. Janji yang kukuh terpateri akhirnya rapuh. Kehadiran Insyirah dan anak kecilnya menggoyahkan rumah tangga yang kukuh terbina. Insyirah memang bijak sehingga Ikram termakan kata dustanya. Hati Marina remuk kala dia dipersalahkan oleh suami tercinta. Kerana cemburu buta Ikram, kesetiaan Marina diragui dan kepercayaan terh Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By MarkSmiciklas
視覺資訊圖表是最能表達內容 / 展現重點 / 提供即時資訊 / 得到成果的溝通方式 如果你要賣東西 / 經營品牌 / 說服客戶 / 團隊合作 / 評估風險,快來用資訊圖  講求每個人都可以畫、一看就懂的資訊圖  妥善歸納、整理重點,過濾出有效訊息  企業該如何應用資訊圖,成功達到行銷方式 關於資訊圖,你印象中的大多是錯的: 統計圖表就是視覺資訊圖表 要 Learn More
USUAL: RM57.20

NOW: RM 57.20 (-0%)

MEMBER: RM 51.48 (-10%)

By Cik Sakura
Anak Mak Cik Zara yang bernama Syazwan, workaholic orangnya. Siang, malam, pagi, petang, asyik kerja memanjang. Bila Dayah tahu bakal suami tanpa relanya ialah Encik Workaholic, dia kena bersiap sedia dari segi mental dan fizikal. Encik Workaholic itu calon terakhir keluarga. Baginya, lebih baik dapat orang yang mabuk kerja daripada mabuk perempuan! Jadi, kahwin ajelah. “Kalau awak rasa saya tak sesuai hadir dalam hidup awak, beritahu awal-awal dan berterus terang. Tapi, Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Cikgu Kamil
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By 高島徹治
從53歲開始,考取91項證照 日本超人氣證照諮詢顧問的強效學習法 筆記整理得再好,參考書買得再多,記不住就是個悲劇! 只要睡前1分鐘重點瀏覽→6小時睡眠→起床馬上複習 你將體驗驚人的記憶力! 本書作者高島徹治是目前日本最受矚目證照諮詢顧問,他從53歲開始,以自我實踐佐以科學研究結果的進修方法取得近百張證照,以其獨創的睡前記憶 Learn More
USUAL: RM35.75

NOW: RM 35.75 (-0%)

MEMBER: RM 32.18 (-10%)

By Cikgu Kamil , Kusyi Hirdan , Roziah Adama , Siti Zarinah , Tg Norlaila
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By C. Jeantet
可愛又具有100%設計感的瓦楞紙, 囊括各種活潑逗趣的動物造型,結合了實用的生活雑貨、裝飾品,與意想不到的風格家具, 充滿了讓人會心一笑的法式幽默! 1.從初學者到進階,材料介紹、製作概念到紙型裁切和步驟說明,一次學會各種可愛又有趣的瓦楞紙技巧。 2.全書分成三類,從迷你的禮物盒、筆筒、毛巾掛鉤等生活雜貨,到長頸鹿、變色龍、駱駝等 Learn More
USUAL: RM45.80

NOW: RM 45.80 (-0%)

MEMBER: RM 41.22 (-10%)

By Kim Inglis , Luca Invernizzi Tettoni
Asia has emerged as the global leader in tropical villa design. Tropical Home showcases innovative indoor /outdoor architecture engineered to facilitate a relaxed, al fresco lifestyle and provides a myriad of solutions to suit every taste and pocket. Full-color photography of interiors and exteriors, gardens, pools and pavilions as well as decorative details and furniture is accompanied by insightful text that traces past history, present trends and what to look out fo Learn More
USUAL: RM66.00

NOW: RM 66.00 (-0%)

MEMBER: RM 59.40 (-10%)

By 小和田哲男 , 小杉彰 
日本史專家審定+歷史名詞解說+歷史舞台漫畫重演 從神話時期、神武天皇開國,一直到戰國武將們裂變天下 再由江戶承平進入滿腔熱血的幕末大時代  Learn More
USUAL: RM107.10

NOW: RM 107.10 (-0%)

MEMBER: RM 96.39 (-10%)

By 小和田哲男
是生還是死?!百年內殺伐不斷的日本戰國時代,領導武將身負決策大任,一個命令不僅影響一己性命,更牽動整個家族、跟隨臣下的生死興亡,其壓力與責任之大,完全超乎現代人所想像。 即使時空轉換,人性依舊有其共通之處;全書以推動時代之輪轉動的戰國武將為主角,看他們身處嚴酷處境、面對最終抉擇,是如何斬斷迷惑、痛下決心、突圍而出?日 Learn More
USUAL: RM37.20

NOW: RM 37.20 (-0%)

MEMBER: RM 33.48 (-10%)

By Shad Helmstetter
From acclaimed psychologist Dr. Shad Helmstetter comes a life-changing guide to helping you help yourself through motivational self-talk and positive thinking.

Imagine relying on yourself to optimize your outlook, focus your plans, and keep you on top, in touch, and going for it! You can do it, by adopting the simple techniques of self-talk, and understanding the power of key phrases like these:

I choose my thoughts. No thought, at any time, can dwell in my mind wit Learn More

USUAL: RM34.90

NOW: RM 34.90 (-0%)

MEMBER: RM 31.41 (-10%)

1-61 of 61

Page:
  1. 1
  2. 2
*

Back to Top