0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Crystal Anabella 'Found 14 Related Products
Filtered By
author
By Crystal Anabella
Pertemuan pertama, pipi Luth calar kena tampar. Pertemuan kedua, jantung Elena hampir tercabut. Pertemuan ketiga, Luth Zafrel mengisytiharkan perang buat Ammara Elena. Perang menyakat dan buat gadis itu malu bertingkat-tingkat. “Bagi saya bos tak ada gaya lelaki yang dilamun cinta. Gaya lain ada.”- Elena “Gaya apa?” - Luth “Gaya playboy.” - Elena “Playboy paling hot, paling handsome dan paling seksi yang pernah awak lihat, kan?”- Luth Luth Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By 克麗絲朵‧卡達基雅
如果你看不懂斜槓青年在做什麼, 你又怎麼管理他們?賣東西給他們? 千禧世代是你最該認識的員工與顧客! 這年頭的年輕人為什麼寧可排隊兩小時也要吃一碗拉麵? 寧可吃一個月的泡麵也要買一支iPhone? 他們專注力短暫,吃不了苦; 講究權利,卻不怎麼盡義務! 面對職場上的小白,更精準地說,面對這些七、八年級生小屁孩時, 各位人資、主管 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Crystal Annabella
Bila pemuda dingin bersemuka dengan gadis suka menyakat, apa yang bakal berlaku? Puteri Aurora @ Ice, seorang gadis kampung yang lincah dan ceria. Raizil Nasri pula pemuda dingin dan kurang emosi. Aurora buat perangai gila dengan menyakat pemuda itu saban hari. “Sir tak perasan ke, sir tertinggal apa? Cuai betul sir ni?” - Aurora “I tertinggal apa Aurora?” – Raizil “Sir tertinggal hati saya! Tak nak ambil dan simpan ke?” – Aurora Kadang-kadang Raizil din Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Crystal Anabella
Nur Serena Melissa seorang gadis yang memiliki dua identiti berbeza. Apabila dia menjadi Serena, dia akan bereaksi seolah-olah dia adalah gadis normal. Namun tiada siapa yang tahu bahawa Serena juga adalah Crystal Kennedies (CK), superstar antarabangsa dalam dunia lakonan. Pertemuan dengan Zyafran, abang kepada seorang sahabat yang memerlukan bantuan menyebabkan Serena jatuh cinta pandang pertama. Dia sanggup mengetepikan kontrak kerja CK dan menjadikan Zyafran suami simpa Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By 穆熙妍
人生很长,谁都难免苦难,这本书是一张细密柔软的安全网,在冷风刺骨的夜晚,希望某个故事能将又疲又累的你稳稳接住。我想你明白世界的艰难,可我要你被温柔托起,振翅高飞,永不下坠。 阳光温暖,春风正好,谢谢你们在这个时节发现了我;而我除了真诚,无以为报。 暖心男友穆熙妍首部情感故事集,29个真真假假的故事,精选恋爱箴言 #那些爱 Learn More
USUAL: RM39.80

NOW: RM 39.80 (-0%)

MEMBER: RM 35.82 (-10%)

By Anabella
RANIA IXUNA Seorang gadis comel yang mempunyai pelbagai kelebihan. Kelebihan yang membuatkan semua mata membulat dan rahang hampir terjatuh setiap kali melihatnya. EMIR ENRIQUE… Seorang pemuda biasa dengan perangai yang biasa-biasa. Tidak menyangka hidupnya akan berubah apabila berkahwin dengan si comel yang digelar ‘raksasa’ oleh sepupunya itu! Si comel yang merupakan cinta pandang pertamanya! “Sayang, sayang nak pakai baju pengantin warna apa?” “Hitam. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By 克里斯朵·汉森
从混乱的思维中解脱向华丽的人生转变。   我们总在脑海中构想生活,纵容潜意识支配生活,而恰恰是这些错误的思维模式使我们深陷糟糕的处境。   内心明明很渴望,但是头脑这个“安全卫士”总是有理由叫停我们实现梦想的脚步……   在本书中,作者不仅会告诉我们大脑如何产生破坏性和无效性的思维模式,什么样的思维模式造就了现在的我们,还 Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Anabella
Elman Shah, tiada apa yang lebih hebat tentang dirinya berbanding dia telah menjadikan lapan orang gadis sebagai bekas tunangnya. "Bagi aku, dalam dunia ni, perempuan cuma ada dua jenis. Jenis jual murah dan jenis jual mahal. Kedua-duanya, sampah!" - Shah "Awak tak tahu ke jenis perempuan yang ketiga?"- Reny Fathia "Apa?" - Shah "Perempuan yang tak ingin jual apa-apa pada sampah macam awak!"- Reny Fathia. Nah, bila jumpa cinta pertama zaman sekolahnya, terus te Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.90 (-10%)

By Anabella
Tengku Hafifi Hafiz - Nurafifah Alia Aqilla? Gadis yang brutal. Hobi utama, ‘melipat’ orang. Jika diberi pilihan, dia lebih rela digelar teruna tidak laku daripada bergelar suami kepada perempuan yang sering membuatnya meluat dan benci! Nurafifah Alia Aqilla - Tengku Hafifi Hafiz? Meskipun semua lelaki sudah pupus, hatinya tidak akan sesekali menerima pencinta wanita tegar seperti Tengku Hafifi Hafiz! Muktamad! Tengku Adam Haizrill. Seorang lelaki yang setia akan Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Crystal Paine

*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.
*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title.

" Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 80.91 (-10%)

By Crystal Anabella
Mayurie Rosella, nama yang pelik, namun pemilik nama itu adalah gadis yang biasa-biasa saja. Yuri seorang gadis lepasan SPM, bekerja di Pizza Star dan berasal daripada keluarga serba kekurangan. Kelebihannya hanya satu, dia memiliki suara yang merdu bak buluh perindu. Kehadiran seorang pelanggan serba kacak yang lancang bersuara mengubah hidup Yuri. “Tolong sangkutkan jaket tu dekat tempat yang sepatutnya. Saya takut jaket saya kotor.” “Maaflah, encik, Pizza Star bu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 大衛·克里斯托
  這不但是一本獨特非凡的英語語言史,也是一本趣味橫生的生活書籍,彙集了各種富有歷史脈絡的、當今風行的、讓你徹底出人意表之100個英文字詞。   語言權威大衛.克里斯托個人精選出一百個字詞,提供該字在文化及歷史面貌中的最佳闡明,並為形塑眾多分歧的英語字詞來源、影響和相關歷史事件,提出其互動過程中的文字革命故事。本書100個令 Learn More
USUAL: RM44.40

NOW: RM 8.00 (-82%)

MEMBER: RM 8.00 (-82%)

By Crystal Bowman

*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.
*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title.

Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 12.00 (-54%)

MEMBER: RM 12.00 (-54%)

By 大衛.克里斯托
有人說,簡訊族是一群蹂躪摧毀語言的野蠻人, 也有人主張簡訊是讓語言逐步演化的交流方式; 有人認為簡訊是文盲用的文體,為了掩飾閱讀困難症、拼字爛和懶得用大腦等毛病, 也有人斷言,簡訊對於提升讀寫水平,是助力,而非阻力。   呃,我們好像有麻煩了。有哪種語言學現象,能在這麼短的時間內,狂烈激起眾人最大的好奇、懷疑、恐懼、困惑、 Learn More
USUAL: RM37.20

NOW: RM 37.20 (-0%)

MEMBER: RM 33.48 (-10%)

14 Item(s)

*

Back to Top