0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Ernest Ng 'Found 2309 Related Products
Filtered By
author
By Tan Phay Shing
With their delicate meringue-based shells and variety of decadent fillings, macarons are the perfect treat to share with family and friends. Now you can take them to the next level with creative baker Tan Phay Shing. Her first book, Creative Baking: Macarons, took the baking world by storm with a collection of macarons in the shape of animals, vehicles and things around the house. In this book, she shares all the basic techniques she uses to make her adorable macarons. With Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Adrian Wong
传说日本有一个不可唤其名的鬼怪, 一首不可朗读出来的“杀人诗”, 一条不可在夜晚进入的隧道…… 因为“他们”曾夺走了无数鲁莽之人的性命…… 收录在本书的6宗迷离档案将告诉你,因好奇心而惹来的丧命之祸…… 杀人诗 ~ 民宿惊魂 ~ 不能说的名字 死亡隧道 ~ 命定之爱 ~ 团聚 Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Ramlee Awang Murshid
"Anding Ayangan II, kisah yang sangat mengujakan dan dibayangi dengan imaginasi yang penuh magis. Kisah masih berteraskan konsep saspens thriller. Anding Ayangan II tetap sebuah penceritaan bersandarkan Dark Dream dan make believe. Nilainya sangat tinggi dan berbaloi untuk dihayati. Seperti pembaca sedia maklum, kekuatan gaya bahasa dan teknik penceritaan yang penuh dramatik lebih memberikan kesan kepada pembaca. Berkisarkan mengenai dua dunia yang mempunyai kehidupan be Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Prawan Prayoonhong , Dusit Kladchat
当年一场疫苗实验项目失误,不仅造成弗兰肯和贝尔反目,更让贝尔走火入魔成疾病魔王别西卜。从那次之后,弗兰肯和别西卜都在纠缠不休地斗争着。 为了保护众人,弗兰肯决定狠下心,单独找上别西卜摊牌,结束这一段纠缠不休的斗争。 然而,别西卜不是省油的灯。他释放大量的水痘疱疹病毒,让弗兰肯也招架不住! Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By Nantachaphorn Theprangsri , Suchada Polpichetakul
某个遥远国度的宁静小镇里,镇上的护发专家――伊托勒和柯路把长发公主捉走了!长发公主留有一头严重受损的长发,想不到却因此被盯上,成了伊托勒的新产品测试对象。长发公主被他们困在一座高塔里,唯一能够使她逃离的方法,竟然是把长发剪短,并把剪下的长发结成绳子,然后顺着爬下高塔?! Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By 凱倫·阿姆斯壯
  《週日泰晤士報》(Sunday Times)暢銷書   一趟數千年西方宗教歷史之旅,   一場對科學宗教和無神論者的答辯   16、17世紀科學興起之後,以基督宗教為中心的西方宗教受到極大的衝擊和挑戰。近期應運而生的無神論者之砲火,更是針對宗教施行的暴力、教條、文字信仰猛烈抨擊,引起廣大民眾的熱烈迴響。但世界級的宗教權威學者阿姆斯壯卻指出 Learn More
USUAL: RM89.30

NOW: RM 89.30 (-0%)

MEMBER: RM 80.37 (-10%)

By 安潔絲·納維多
  觀察力X推理力X成就感   字謎遊戲 另類數獨 有趣迷宮   生活經驗應用 益智推理 比一比找不同    視覺分析 數理思維 語文能力 論證思考   年節假期必備,最豐富、最多元的燒腦遊戲書,準備接招!   熱血沸騰的冰上曲棍球賽季即將展開,明星球員卻在開賽當天遭人攻擊!?   更衣室裡的祕密紙條隱藏了什麼訊息?   擔心自 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By Lang Leav
The much anticipated new book by international bestselling author Lang Leav. A breathtakingly beautiful collection of contemporary poetry and prose, offering powerful insights into love, heartbreak, relationships, and self-empowerment. Filled with wisdom and encouragement, every single page is a testament to the power of words, and the impact they can have on the relationships you build with others. And most importantly, the one you have with yourself. Lang Leav captur Learn More
USUAL: RM74.95

NOW: RM 55.90 (-25%)

MEMBER: RM 55.90 (-25%)

By 安荷樂絲·杜良特
  , , 淚水永遠不可能沾濕電子郵件 , ,   一封封關於懊悔、繋絆,及夢想的人生信簡   訴說著愛的刻不容緩   ●首刷溫馨限定:作者寫給台灣讀者的專屬信,展信愉快!   ●西班牙暢銷作家法蘭西斯科.米拉雷斯推薦:「這部小說是美妙的驚喜!」   ●亞馬遜網路書店上千名讀者感動推薦   ●全球16個版本,征服歐美文壇的西班牙新興作家 Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 61.45 (-0%)

MEMBER: RM 55.31 (-10%)

By Ng Wei Aik
Strata Management Tribunal Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By King Chen
  痞客邦第二屆休閒旅遊潛力獎得主 King Chen,   部落格累積人氣破千萬,暢玩關西旅遊新指標!   2019全新增訂!19種周遊交通票券&收錄竹田城跡、美山町、道船神社、萬博紀念公園等熱夯話題景點   想在最短時間內,一次玩到四個城市最豐富的玩樂體驗嗎?   想知道在有限的時間內,遊歷四個城市,該如何移動嗎?   不知道如何規畫行程、 Learn More
USUAL: RM60.05

NOW: RM 60.05 (-0%)

MEMBER: RM 54.05 (-10%)

By Thaleungsak Laungsarn
Garin dan Run tiba di sebuah bandar selepas ditarik oleh tangan misteri semasa berada dalam ruang masa. Di sana, Garin dan Run menentang homonculus yang ganas. Mitas pula cuba membunuh Run. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Shima Awang
Benarlah penantian itu satu penyeksaan. Dek memungkiri sebuah janji, Nur menggelar orang yang paling disayanginya manusia munafik! Lelaki itu menghilang tanpa khabar berita bertahun-tahun lamanya. Kebisuan dan kehilangan lelaki itu memberi tamparan hebat buat Nur. Perasaannya buat lelaki itu semakin pudar dan tawar, tetapi dalam masa yang sama dia merindui lelaki yang pernah dianggap lebih sebagai seorang abang. “Abah tipu! Tak mungkin manusia munafik tu bagi cincin dekat Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Thaleungsak Laungsarn
Garin dan Run telah bersepakat untuk menentang seorang yurodivy, Rasputin. Saksikan kehebatan ilmu sains serta ilmu sihir dalam penyelesaian kes kali ini. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Lee Bong Gi
"Mulai hari ini, prinsip keluarga kita ialah berani untuk menyahut cabaran berjimat!" Demi menjadi orang kaya, Keluarga Bakhil memutuskan untuk menerima sebarang cabaran berjimat cermat! Pelbagai cabaran disahut seperti penjimatan majlis perkahwinan, cabaran mengasaskan perniagaan, cabaran hidup tanpa wang perbelanjaan dalam sebulan! Ayuh kita menyahut 12 cabaran berjimat yang sukar bersama Keluarga Bakhil! Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Gantawi Thangchalaungchi
动物小管家们最后的挑战来啦! 终于迎来最后一轮的测试!小伙伴们必须竭尽全力完成。当军诺还在寻找自身的立场时,却发现杰奇失踪了!目前,乐滋滋动物园正改建为开放式动物园,因此必须将杰奇坟墓边的树迁移至森林保护地带,也许这是造成军诺找不到杰奇的原因。杰奇不在了,军诺如何才能通过挑战呢? 一起来见证军诺与伙伴们成为最棒的动物小 Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By J.K. Rowling

Selama ini Harry Potter menyangka yang dia hanya seorang budak lelaki biasa, anak yatim piatu yang menumpang di rumah ibu dan bapa saudaranya – sehinggalah dia bertemu dengan seorang lelaki gergasi, mendaftar di Sekolah Ahli Sihir Hogwarts, belajar bermain Quidditch, dan berjuang untuk menyelamatkan nyawanya. Semua itu dialaminya kerana dia HARRY POTTER, SEORANG AHLI SIHIR!

Learn More

USUAL: RM29.90

NOW: RM 23.92 (-20%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By J.K. Rowling

Harry Potter seorang ahli sihir terkemuka yang menentang kuasa jahat dan ilmu hitam. Harry, yang kini merupakan pelajar tahun kedua di Sekolah Ahli Sihir Hogwarts, tidak mengetahui bahawa seperti tahun lalu, pengalaman yang mengerikan menantinya di Hogwarts.

peraduanhp

Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 23.92 (-20%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By J.K. Rowling

Selama dua belas tahun, Penjara Azkaban, sebuah kota kubu sihir yang mengerunkan, telah memenjarakan banduan paling kejam, Sirius Black. Ahli sihir itu, yang dikatakan penyokong kuat Raja Kuasa Jahat, Lord Voldemort, telah berjaya melarikan diri dari penjara, dan kini sedang memburu Harry Potter untuk membalas dendam atas kejatuhan tuannya. Harry Potter dalam bahaya. Tembok tebal sekolah sihirnya sekali pun tidak dapat melindunginya daripada Sirius Black, apatah lagi denga Learn More

USUAL: RM34.90

NOW: RM 27.92 (-20%)

MEMBER: RM 27.92 (-20%)

By J.K. Rowling

Apabila perlawanan Quidditch Piala Dunia dicemari oleh insiden amuk para penyokong Voldemort serta kemunculan Tanda Kuasa Jahat, jelas yang Voldemort bukan semakin lemah tetapi sebaliknya! Tanda-tanda penting kebangkitan semula Raja Kuasa Jahat ke dunia ajaib menjadi alamat bagi kecundangnya satu-satunya manusia yang terselamat daripada sumpahan maut Raja Kuasa Jahat itu, Harry Potter. Jadi, apabila nama Harry Potter tersenarai sebagai wira Kejohanan Ahli Sihir Trio yang s Learn More

USUAL: RM43.90

NOW: RM 35.12 (-20%)

MEMBER: RM 35.12 (-20%)

By J.K. Rowling

Harry Potter naik angin kerana dibiarkan terkontal-kantil di rumah keluarga Dursley sepanjang cuti musim panas walhal dia mengesyaki pada masa yang sama, Voldemort sedang mengumpulkan pengikut dan dia mungkin akan disergap. Setelah dia diselamatkan oleh sekumpulan ahli sihir yang menjadi pengawal peribadi, dia mendapat tahu yang Dumbledore sedang mengumpulkan semula ahli Kumpulan Phoenix, pertubuhan rahsia yang dibentuk buat pertama kalinya bertahun-tahun lampau untuk mene Learn More

USUAL: RM43.90

NOW: RM 35.12 (-20%)

MEMBER: RM 35.12 (-20%)

By J.K. Rowling

Pertengahan musim panas, tetapi kabus di luar musim yang melanda, menerpa cermin-cermin jendela. Di biliknya di rumah keluarga Dursley di Privet Drive, Harry Potter sedang tertunggu-tunggu penuh cemas Profesor Dumbledore datang sendiri untuk menjemputnya. Harry hampir-hampir tidak percaya bahawa dalam banyak tempat di dunia, Profesor Dumbledore muncul di rumah keluarga Dursley. Mengapa baru sekarang profesor itu datang? Apakah perkara yang penting sangat yang tidak sempat- Learn More

USUAL: RM43.90

NOW: RM 35.12 (-20%)

MEMBER: RM 35.12 (-20%)

By J.K. Rowling

Harry Potter dibebani sesuatu tugas berat, berbahaya, dan kelihatan mustahil: menjejaki dan memusnahkan baki Horcrux-Horcrux Voldemort. Harry belum pernah berasa begitu kekosongan atau memandang masa depan dengan penuh ketidakpastian seperti yang dialaminya sekarang. Namun, dia perlu sedaya upaya mencari kekuatan diri bagi menyempurnakan tugas yang diamanahkan. Dia terpaksa meninggalkan keselesaan dan kehangatan di The Burrow dan mengharungi, tanpa gentar dan ragu-ragu, la Learn More

USUAL: RM43.90

NOW: RM 35.12 (-20%)

MEMBER: RM 35.12 (-20%)

By Tang Ah Chai , Imran Bin Mohd Rasid , Jeremy Lim Jiang Shen , Yvonne Tan Yit Fong
"Malaysia Baharu ini bukanlah hasrat Tun Dr. Mahathir Mohamad, Datuk Seri Anwar Ibrahim, Lim Guan Eng, Mohamad Sabu, atau saya sendiri, sebaliknya ini adalah hasrat berama rakyat Malaysia... [dan] sepertimana yang disimpulkan oleh jurnalis Malaysia Juliet Yeow dalam artikel terbarunya, 'sungguhpun kita belum menjadi Malaysia Baharu, kita sekarang sudah ada upaya untuk menyebut dengan penuh yakin bahawa kita tidak akan sekali-kali balik ke Malaysia lama!" - Lim Kit Siang Buku Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By 卡娅·努尔英恩
我们为什么会有不同的人格? 学习和记忆的方式有何不同? 男人和女人的方向感为何不同? 喜怒哀乐与大脑有什么关系? 听莫扎特的音乐就能变聪明吗? 你的大脑让你成为你自己。是大脑让你得以与其他人沟通,从简单的寒暄交流,到理解别人说的是“反话”或“话里有话”,都靠它。大脑也赋予你不同的感受和个性。大脑会记得童年发生的事,会学习,会 Learn More
USUAL: RM48.00

NOW: RM 48.00 (-0%)

MEMBER: RM 43.20 (-10%)

By Cheeming Boey
In a time of turmoil and tuberculosis, threatened by war, two very different lives are united by love. This book explores the lives of Gor Ko (played by my dad) and Ah Pui (played by my mom) as they overcome great challenges and difficulties to finally come together to form the greatest underrated comic book artist ever (me), just so I can tell their stories. Learn More
USUAL: RM36.90

NOW: RM 28.90 (-22%)

MEMBER: RM 28.90 (-22%)

By 馬克·史坦格勒 , 保羅·安德森
生活品質跟治療一樣重要   權威醫師臨床實證的治療解答   你可以擁有更多、更好的生命選擇!   傳統癌症治療雖然佔有一席之地,但也有其局限性及嚴重副作用,對癌症患者來說,成功治療的判斷標準不僅是活下來,更要活得好!一直以來,整體及輔助療法都很關注患者的生活品質,協助癌症患者減少化學治療、放射治療、手術後帶來的常見副作用 Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 59.12 (-20%)

MEMBER: RM 59.12 (-20%)

By 大衛·瓦勒 , 魯柏·楊格
  名聲,比金錢更重要   名聲在21世紀的價值,將會超過20世紀的貨幣   本書先定義「名聲」是什麼,同時說明名聲與行銷、公關、品牌塑造、形象或地位的差異何在,以及為什麼要瞭解這些差異。   作者接著說明幾個與名聲相關的重要議題,包含:名聲如何塑造、如何維持、為什麼會遭到破壞、名聲破壞之後如何重建。還有,我們的名聲將如何在 Learn More
USUAL: RM61.60

NOW: RM 61.60 (-0%)

MEMBER: RM 55.44 (-10%)

By 丹尼爾·威靈漢
掌握9大認知原則,就能掌握有效學習的訣竅! 不是學生不喜歡學習,原來是大腦喜歡這樣學!   ★比爾∙蓋茲(Bill Gates)大力推薦   ★《商業周刊》第1622期書摘推薦   ★被評選為教育教學與學習10大好書之一 本書特色   大部分教師都會感到困惑,學生為什麼對課堂上的知識學習興趣缺缺,卻熱中於打電玩、滑手機,對偶像劇的 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 43.12 (-20%)

By Tang Ah Chai
" the New Malaysia is not what Tun Dr. Mahathir Mohamad, Datuk Seri Anwar Ibrahim, Lim Guan Eng, Mohamad Sabu or myself individually want, but what Malaysians, both inside the country and the worldwide Malaysian Diaspora, want. .. As Malaysian journalist Juliet Yeow concluded in her recent article, 'while we are not quite Malaysia Baharu, we now have the power to say, with certainty, we will never go back to being Malaysia Lama!'" - Lim Kit Siang This book is an anthology o Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 29.90 (-21%)

MEMBER: RM 29.90 (-21%)

By Kua Kia Soong
The 14th GENERAL ELECTION (GE14) defeat of the Barisan Nasional Coalition, which had ruled the country since 1971 was unprecedented in Malaysian history. The displacement of what seemed an unshakeable BN led regime, is testimony to the determination of the Malaysian people and the persistence of civil society in their votes for Pakatan Harapan because the coalition had promised in their GE14 manifesto to implement wide ranging reforms that made them seem radically different f Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By 張小怡 , Robert King
  50句英語,翻轉你的英語能力,   讓您說英文像老外一樣流利。   好到連老外都說讚!   文壇大師說過:寫文章,就要像女人的迷你裙,句子越短越好!   說英語也是,越短越生動,越短越流利,   一句話,只要2個字、3個字、4個字,就夠了。   面對老外,馬上對答如流,   老外怎麼說,都聽得懂。   本書收錄外國人天天說的超短句 Learn More
USUAL: RM46.05

NOW: RM 46.05 (-0%)

MEMBER: RM 41.45 (-10%)

By 安格莉卡·法蘭茲 , 丹尼爾·諾斯勒
  Q:何謂不死族?   A:泛指死後復行於人間或者從墳墓作祟的怪物,包括殭屍、喪屍、吸血鬼、索命鬼、復行者等等   Q:對付不死族的方法是什麼?   A:1.石鎮、2.釘樁、3.火焚、4.挖心、5.斬首、6.以上皆是   ★「比任何吸血鬼小說都更恐怖。」――《新蘇黎世報》周日版(NZZ am Sonntag)   ★「……一趟前往早已逝去的時代的探訪死人之旅…… Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 44.36 (-20%)

MEMBER: RM 44.36 (-20%)

By Aku Dengar Studio
Pernah dengar cerita tentang eskalator telan orang? Benarkah ia satu kemalangan... atau ada sebab lain? Macam mana pula legenda menghitung anak tangga pada malam hari? Benarkah ia boleh mengancam nyawa? Kesimpulannya, apa sebab eskalator boleh telan orang? Dan kenapa pula, kalau hitung anak tangga boleh bawa maut? 'Aku Dengar Kat Tangga Ada...' menyingkap misteri tangga yang belum terungkai! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Ben Wong
Chuck Chicken Robotzilla -Dee menghantar Robotzilla untuk menghuru-harakan Tenggeran Rocky. Dee mengugut untuk memusnahkan empangan lalu menyebabkan seluruh bandar ditenggelami air sekiranya Datuk Bandar tidak mahu menyerahkan satu bilion ringgit kepadanya. Walaupun memiliki kuasa daripada telur emas, Chuck tidak dapat menumpaskan Robotzilla. Apa yang dapat dilakukan oleh Chuck untuk melemahkan lawannya yang perkasa itu bagi menyelamatkan seluruh bandar daripada ditenggelami Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By Ben Wong
Chuck Chicken Penaklukan Zombi -Doktor Mingo mencipta sejenis cecair hijau yang dapat menukarkan benda hidup menjadi raksasa pemusnah. Malangnya, eksperimen tersebut tidak berjaya dan Doktor Mingo hendak menghapuskan ceccair itu. Pen dan Guin membuang cecair hijau itu di kawasan perkuburan yang terpencil. Cecair hijau itu tumpah ke tanah dan meresap ke dalam kubur-kubur di situ. Tanah di kawasan itu mula merekah dan beberapa zombi bangkit lalu mengancam penduduk. Zombi-zombi Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By Damrong Pinkoon
To become successful, people must start with their thoughts. If we start with the right thought, we start on the right foot. If we start on the right foot, we head in the right direction. Many do not know the right way to think. Many fail because they start with negative thoughts. Apart from beginning with the right thoughts, taking the right action is equally important. Living a life guided by the right principles is crucial. Learn More
USUAL: RM36.90

NOW: RM 36.90 (-0%)

MEMBER: RM 33.21 (-10%)

By 潔西卡·亞歷姍卓 , 伊本·珊達爾
  跟著全世界最幸福國家的父母   一起教出有自信、適應力強、情緒穩定、自重愛人的全人孩子   丹麥──   人口僅500萬的北歐小國   過去四十年,幾乎年年獲選「經濟合作暨發展組織」全球最幸福國家   名列聯合國〈幸福報告書〉、世界經濟論壇〈全球競爭力報告〉優等生   是什麼原因,讓丹麥人一直如此幸福?   丹麥人幸福的關鍵是 Learn More
USUAL: RM50.80

NOW: RM 50.80 (-0%)

MEMBER: RM 45.72 (-10%)

By 安德莉亞·蘭基爾
歐美最夯的棒針編織書,甫上市已售出多國版權: 日、德、義、丹麥、芬蘭、瑞典、挪威、俄國…… 藝術家原創設計,獨家公開200款棒針花樣 簡約獨特的北歐圖案,豐富多樣的創意織品!   貓頭鷹、機器人、貓咪肉球、骷顱頭、愛心、蘑菇、波浪紋……   織一件絕不撞衫的毛衣、一頂與眾不同的毛帽、一雙客製化的手套,   其實沒有你想像中那麼難 Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 51.76 (-20%)

MEMBER: RM 51.76 (-20%)

By 中村慎吾
管理風險的人和束手無策的人, 不同的思考方式, 決定了誰能突破「不知道」困境, 從不確定的未來獲益!   集結NASA×MIT×史丹佛大學   世界頂尖天才在不確定中也能好好決策的思考方式   ※成功的企業通常都擁有管理負面風險,並從中找到機會的管理技術,你與競爭者的差距,就在於如何面對不確定時,你怎麼應對?   向超一流學習!   NASA Learn More
USUAL: RM76.85

NOW: RM 76.85 (-0%)

MEMBER: RM 69.17 (-10%)

By 琳恩·艾瑞克森 , 洛薏絲·蘭寧 , 瑞秋·法蘭琪
「這本書機敏、睿智又激勵人心。藉著提醒我們學科的本質,本書向學科致敬;抱持教師透過瞭解教學的力量而成為更好的人的信念,本書向教師致敬;藉著期盼地球的子民暨未來世界的繼承者成為守護地球的明智思考者,本書向學生致敬。」   ─ 卡若‧安‧湯琳森(Carol Ann Tomlinson)威廉‧柯雷‧派瑞許二世講座教授維吉尼亞大學柯芮教育學院   「當事 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Jk Rowling
At the end of Fantastic Beasts and Where to Find Them, the powerful Dark wizard Gellert Grindelwald was captured in New York with the help of Newt Scamander. But, making good on his threat, Grindelwald escapes custody and sets about gathering followers, most unsuspecting of his true agenda: to raise pure-blood wizards up to rule over all non-magical beings. In an effort to thwart Grindelwald's plans, Albus Dumbledore enlists Newt, his former Hogwarts student, who agrees to he Learn More
USUAL: RM90.90

NOW: RM 68.18 (-25%)

MEMBER: RM 68.18 (-25%)

By Audrey Tang
This business book is great for leaders, middle managers and entrepreneurs interested in the following categories; LEADERSHIP AND MANAGEMENT MINDFULNESS WELLBEING PERSONAL DEVELOPMENT "A timely book for anyone who wants to bring out the best in themselves - and others - using simple, effective techniques. Tang's highly readable style makes this a book that can be dipped into again and again, with observations and examples that inspire. Read it for a more enjoya Learn More
USUAL: RM67.50

NOW: RM 67.50 (-0%)

MEMBER: RM 54.00 (-20%)

By 蘿拉·萊恩 , 安吉拉·斯佩拉
  亞馬遜4.5顆星好評!   1111,最瞎趴的光棍節獻禮!   史上最不正經的戀愛聖經   兩位古靈精怪的紐約喜劇作家及知名網紅——蘿拉‧萊恩Laura Lane和安吉拉‧斯佩拉Angela Spera,化身愛情特務,聯手執行21世紀不可能的脫單任務。   同名視頻節目This is why you’re single.,「播客」(Podcast)開播以來,多次登上iTune喜劇類節目前十名榜單!書籍連同音 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By 文恩·霍夫 , 庫帝永
英國 BBC 紀錄片拍攝,日本、德國、波蘭、西班牙各國專題報導。 世界級舉重冠軍、美國海豹部隊教練、荷蘭溜冰冠軍、俄羅斯壺鈴大師…… 都在跟作者文恩.霍夫(Wim Hof)學這套讓人不生病的「冰人呼吸法」。   不生病?是的。他真的從不生病。   為什麼文恩.霍夫這麼厲害,連BBC都要幫他拍紀錄片?   因為他可以裸著上半身在雪地跑馬拉松;可 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By 大衛·布萊威 , 喬·基林
從平凡到成就偉大,不必天縱英明、背景傲人,你需要的是…… 當信仰、未來無可依靠時,讀讀他們的故事。   ◎美式資本主義、美國夢、利己主義風行全世界,啟蒙者卻是一個蘇聯女人。   ◎美國有皇帝,而且還憑著「政績」廣受世人愛戴。是什麼政績?   ◎他引領全世界的人認識藏傳佛教,其實根本沒去過西藏,他的書全是想像的小說。   ◎他 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Prawan Prayoonhong , Dusit Kladchat
当初,光明骑士团的成立,为的是一种理念:人魔二族可以和谐共处。 该组织有着优秀的人才,推行人魔二族共同合作的项目,期望人魔二族互惠互利,共荣共存。 他们研发疫苗互惠实验项目,希望透过这个项目,能让人魔二族共同生活。然而,实验出现失误,其中一个实验体变异成怪物。贝尔最疼爱的妹妹——麦德琳不幸感染疾病。由于无法控制自己,造 Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By Gantawi Thangchalaungchi
动物小管家又要接受新挑战啦! 新一轮的培训中,军诺和伙伴们要照顾受保护野生动物——赤颈鹤。这一次的主角是皮丽——一只不想飞、一天到晚只黏在医生身边的雌赤颈鹤。它不肯飞,就无法回归大自然;如果它肯飞,回到大自然的时候,又会面对各种生存威胁……对于此事,军诺也举棋不定。该让赤颈鹤留在保护中心,还是放手让它回归大自然呢? 一 Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By Ng Hwei Wan
Arianne jalani hidup macam biasa, tiada yang istimewa. Dia ke sekolah hanya untuk dapatkan keputusan sekadar cukup makan. Hinggalah berlaku suatu insiden di stesen bas yang mungkin bakal merubah hidupnya. "Kau tak suka aku ke?" "Hah?" Arianne terkejut mendengar pertanyaan Aden. Wajah lelaki itu nampak muram. "Pagi tadi tendang bola ke muka aku. Lepas tu sengaja lari dari aku. Kau memang bencikan aku ku?" Riak Aden masih mencuka. Renungan matanya bagaikan kucing dibua Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Noor Hayati Yasmin Nga Timin
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ramlee Awang Murshid
Haryani dan Laksamana Sunan...saling jatuh cinta. Pertemuan kedua insan ini dalam satu dimensi di luar batas jangkauan manusia, malah sukar diterima lojik akal. Mereka dari zaman yang berbeza. Haryani terperangkap dalam perkelahian antara kebaikan dan kebatilan manusia. Perjalanan yang panjang, penuh ranjau dan cabaran membuatkan Haryani dan Saifudin mendiamkan sahaja cinta yang terpendam. Dani... pertama kali melihat Haryani yang terlantar koma di hospital terus jatuh hati. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Ramlee Awang Murshid
Pilu hati saat dikhabarkan suaminya gugur di medan perang, Catalina rebah tidak sedarkan diri. Sebaik terjaga, dia membicarakan hajatnya ke Hulu Melaka. Ingin mencari 'lelaki bertanduk dua'. Tanpa diduga, takdir menentukan Laksamana Sunan lelaki yang dicari Catalina. Malangnya, Laksamana Sunan bukan lagi wirawan. Kudratnya lenyap dan ditawan penjajah yang menakluk Melaka. Hampir dibunuh musuh, dia diselamatkan oleh cinta yang dipendam Luna. Laksamana Sunan, Catalina dan Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Ramlee Awang Murshid
Ryu-Watanabe berasa tidak dirahmati; dilahirkan di penjara dan membesar di rumah kebajikan. Sepanjang hidupnya tidak pernah tenteram lalu membawa diri ke Jepun. Dia menyertai satu kumpulan yakuza dan menjadi samurai yang mahir bermain pedang. Jenaya adalah gelanggang permainannya dan penamat permainan itu adalah maut. Dalam kumpulan itu, dia jatuh cinta dengan Noriko. Kisah mereka dan kumpulan yakuza menjadi tarikan kepada Sabrina untuk mengetahui dengan lebih lanjut. Dia Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Ramlee Awang Murshid
RASA rindu terhadap keluarga menggamit hati Saifudin merentasi Tanah Sumatera untuk pulang ke Punggor, Tanah Melayu. Namun, kejahatan seolah-olah memburunya. Setiap langkahnya dibayangi halangan yang tak berkesudahan. Berita kepulangannya di Tanah Melayu sampai ke pengetahuan Sultan Melaka. Kemarahan baginda kerana tidak dapat mengahwini Haryani menyebabkan dia mula menjadi buruan orang istana. Saifudin lari ke gua. Di situlah bermulanya satu lagi keajaiban. Jasadnya be Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Ramlee Awang Murshid
Rahsia susur galur Aiddin sengaja dirahsiakan oleh ayahnya, Ibrahim. Justeru… dia memiliki sebuah keluarga yang bahagia. Bagaimanapun kehidupan manusianya yang gembira dan ceria, tercalar apabila disahkan menghidap barah otak tahap empat. Doktor meramalkan Aiddin hanya mampu hidup dalam tempoh yang sangat singkat. Jiwanya terganggu dan sejak itu, Aiddin suka bersendirian. Aiddin yang berduka cita ditenteramkan oleh tunangnya, Feena yang berjanji akan setia pada ikatan ci Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Ramlee Awang Murshid
Bila Hilman dapat bertemu dengan anaknya Jeslina di New York setelah berbelas tahun terpisah, mereka berasa begitu bahagia. Namun, keriangan mereka diragut bila kereta yang mereka naiki terlibat dengan satu kemalangan jalan raya. Jeslina koma sementara Hilman pula dituduh memandu dalam keadaan mabuk. Dalam situasi genting itu, muncul Mia Sara, seorang petugas di Kedutaan Malaysia, Washington D.C. Melalui bantuannya, Hilman dinasihatkan ke mahkamah untuk mendapat keadilan. Nam Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Ramlee Awang Murshid
SEORANG pengarang novel cuba menulis naskhah terbaharu. Malangnya, gejala writers block melanda. Suatu masa... dalam keadaan separa sedar ketika terlena, dia terlihat seseorang menggunakan komputer ribanya. Namun kelibat orang itu samar-samar. Sebuah cerita yang siap ditaip terpamer pada skrin. Sebuah kisah yang mengujakan, tetapi bukan dia penulisnya. Teorinya – mungkin dia ada berkarya tanpa disedari, tetapi minda logiknya ragu-ragu. Satu demi satu cerita baharu ditemu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Ramlee Awang Murshid
Balas dendam, pencarian keluarga kandung, keadilan, kasih sebuah percintaan, air mata dan kesetiaan seorang lelaki yang bernama suami, adalah satu janji yang melingkari hidup Luqman. Tragedi pembunuhan ayah Luqman, telah membuka satu rahsia yang menjadi hijab jalur pengkhianatan. Pada ketika inilah Luqman menemui Adelia Mustapha. Kasih dan cinta Luqman, rupa-rupanya menjadi racun berbisa di hati Adelia. Janji yang begitu teguh di hati Luqman akhirnya membawa musibah. De Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Ramlee Awang Murshid
CINTA menuntut seluruh pengertian. Saifudin dan Ratna Sang Ratu Sulaman menyulam cinta dalam kancah pertempuran, permusuhan dan perjuangan. Cinta – tidak terlafaz dalam lisan. Hanya suara hati yang melagukannya biar dilandai krisis paling parah. Cinta – bakal diakhiri dengan peperangan. Mengorbankan insan tersayang. Apakah semua ini mahar untuk sebuah pernikahan? Wali Sufi – melarang cinta Saifudin dan Ratna Sang Ratu Sulaman atas alasan yang berbeza. Cintai Pencipt Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By J.D. Salinger
In honour of the centennial of the birth of J.D. Salinger in 1919, Penguin reissues all four of his books in beautiful commemorative hardback editions - with artwork and text based on the very first Salinger editions published in the 1950s and 1960s. A collection of nine exceptional stories from one of the great American voices of the twentieth century. Witty, urbane and frequently affecting, For Esme - with Love and Squalor sits alongside Salinger's very best work - a ge Learn More
USUAL: RM75.50

NOW: RM 75.50 (-0%)

MEMBER: RM 67.95 (-10%)

1-2309 of 2309

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top