0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Eyla Hime 'Found 11 Related Products
Filtered By
author
By Eyla Hime
“Aku nak kau tolong aku tackle Ailin jadi girlfriend aku.” – ANIQ Zafreen sangka, pada hari jadinya yang ke 29 tahun, Aniq akan meluahkan perasaan dan mengajaknya bercinta. Namun, lain pula yang berlaku bila Aniq jatuh cinta pada sepupunya yang cukup menjengkelkan itu. Kesedihan Zafreen membawa kepada pertemuannya dengan Imaad, pemain piano terkenal dunia yang ketika ini sedang hiatus. Mamat ni nak merompak aku ke? Ke dia nak culik, lepas tu rogol aku? Eh! Lepa Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By 珊达·莱梅斯
《试着说是》是一本给人生路上总是迟疑不前的人的书。 珊达·莱梅斯说编剧写作就像为一列正在驶来的火车铺轨,你需要主动迎接挑战,而人生又何尝不是如此。 珊达·莱梅斯是好莱坞资深制作人,每年要制作4部电视剧,3个综艺秀,还要养育3个孩子,因为时间精力有限,她对令自己恐惧的事物统统拒绝。经过姐姐的提醒,她尝试在一年中对自己恐惧或者 Learn More
USUAL: RM42.00

NOW: RM 42.00 (-0%)

MEMBER: RM 37.80 (-10%)

By Eyla Hime
Untuk membalas budi. Hanya itu sebabnya kenapa Hadif Adrian memilih untuk bersetuju mengahwini Hana Naziha. Kerana itu, dia tidak mampu untuk bersikap mesra terhadap gadis itu. Apatah lagi bila Hana Naziha juga mempunyai satu kekurangan yang tidak mungkin boleh diterima oleh lelaki lain yang waras seperti dirinya. Namun, dingin Hadif Adrian itu cuma sekadar di bibir. Sifat acuh tak acuhnya juga cuma sekadar lagak. Hakikatnya, setiap kali Hana Naziha memerlukan bantuan, jej Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Eyla Hime
Mendepani dosa silamnya bukan sesuatu yang mudah untuk Durrah lakukan. Empat tahun lamanya wanita yang kini berusia 34 tahun itu mengambil masa untuk keluar dari balik tirai dan mendekati Tariq. Hasratnya ketika itu tidak lain tidak bukan cuma satu, untuk membantu Tariq mengejar cita-citanya, dan mengakui kesalahan diri serta memohon keampunan daripada pemuda berusia 22 tahun itu, sebaik dia benar-benar bersedia. Namun, lain jadinya. “Macam mana kalau Tariq cakap Ta Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 23.20 (-20%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Eyla Hime
Amna perempuan gila! Dilabel Akif perempuan itu sebagai perempuan gila kerana Amna tiba-tiba sahaja datang ke Kafe Smile miliknya, meluah perasaan dan penuh yakinnya berkata yang Akif akan jatuh hati kepadanya, dan yang lebih gila lagi, Akif akan menjadi suaminya! Bagi Akif, itu semua tidak mungkin menjadi kenyataan. Dia sudah pun punya Maisara sebagai kekasih dan mereka sudah pun merancang untuk menjadi suami isteri. Masakan dia akan menerima Amna? Namun gadis itu tidak p Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Amri Nason & Aishah Hashimee
Mengapa perlu menghafal al-Quran? Apa yang akan kita dapat dengan menghafal al-Quran? Benarkah usaha menghafal al-Quran boleh dimulakan seawal usia kanak-kanak? Apakah langkah dan tip yang boleh diaplikasikan oleh ibu bapa yang ingin menjadikan anak mereka HAFIZ AL-QURAN? Buku ini mendedahkan 3 langkah yang mudah dan berkesan untuk ibu bapa mendidik anak-anak kecil hafal al-Quran tanpa paksaan. Juga terdapat pelbagai tip keibubapaan dan metod Rasulullah dalam mend Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Amri Mohd Nason , Aishah Hashimee
RASULULLAH AJAR...JADILAH ORANG BERADAB Menghuraikan 31 ADAB seorang Muslim yang mudah dan praktikal. Dihuraikan berdasarkan al-Quran dan hadis dan pandangan ulama. Berbentuk isi-isi penting yang ringkas dan padat. Antara adab yang dimuatkan: - Cara tidur dan bagun yang betul mengikut sunnah. - Adab makan dan minum. - Adab berguru. - Adab dengan haiwan - Adab dengan tumbuhan - Adab dengan buku. - Adab menggunakan telefon. - Adab melancong. - Adab Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By 姬野友美
東京電視台超人氣名醫──姬野友美醫師,不藏私大公開! 4000人見證! 照著做,身材苗條不復胖,身體又健康!   你知道糖對身體的影響嗎?   黑斑、皮膚鬆弛、水腫、跟吃太甜有關?   「肚子餓吃巧克力」反而造成骨質疏鬆?   喝奶昔瘦身,反而變胖?   疲倦、皮膚粗糙、情緒低落,是蛋白質不足?   斷糖飲食三大重點:   ○ Learn More
USUAL: RM46.20

NOW: RM 46.20 (-0%)

MEMBER: RM 41.58 (-10%)

By Eyla Hime
“Buta warna punya lelaki. Warna coklat gelap dengan warna hitam pun kau tak reti beza! Hisy! Kalaulah aku tahu kau ni lelaki yang biadab macam ni, dari dulu lagi aku tak hingin nak minat dekat kau tahu!” Daripada minat, terus jadi tak minat. Usikan nakal Aiman Darwish, pelakon terkenal juga top three most eligible bachelors dekat Malaysia buat dia hilang rasa suka dan kagumnya kepada lelaki itu. Panggil dia hitam siapa suruh?! “Aku nak jadi boyfriend kau.” - A Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Shimeko
本系列的書有兩個焦點,一是「日本插畫大師」,另一則是「一步一步」,正如書名所寫的那樣。在書上你可以看到這些站在日本插畫領域頂端的大師們,是真的把自己獨門的繪畫技巧,一個步驟接著一個步驟的寫在書上。 本書是系列的第三本書,將由日本以畫蘿莉著稱的插畫家Shimeko老師為大家闡釋朦朧電繪的奧秘。 Shimeko老師他與本書系第二集的作者水上香 Learn More
USUAL: RM64.35

NOW: RM 64.35 (-0%)

MEMBER: RM 57.92 (-10%)

By TraceyLawson
◎《CNN》新聞專題報導、《每日郵報》、《華盛頓郵報》 ◎美國亞馬遜網路書店暢銷書,5顆星★★★★★好評推薦 義大利是世界五大長壽國之一,居民的平均年齡是95歲,人瑞更是出奇多! 心臟病、肥胖、癌症,在這裡幾乎找不到! 到底是什麼樣的飲食習慣,讓他們活得健康又長壽? 義大利沒有連鎖咖啡店;大人小孩都愛的速食店,在義大利只有觀光客會 Learn More
USUAL: RM45.80

NOW: RM 45.80 (-0%)

MEMBER: RM 41.22 (-10%)

11 Item(s)

*

Back to Top