Popular
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Eza 'Found 50 Related Products
Filtered By
author
By Mudin Ezairi
Cinta itu umpama membina kerajaan. Kita bersama mentadbir zahir dan batin. Kahwin suka sama suka setelah sekian lama terpisah! Namun ada hati yang berbolak-balik. Yang seorang sudah bersedia sehingga sanggup mencari kekasih hatinya itu. Yang seorang lagi pula waswas. Takut tatkala menempuh first night nanti. Hesy, peninglah budak berdua ni! “Aku nak kau percaya pada aku. Setidak-tidaknya, kalau aku terpaksa tinggalkan kau esok lusa lepas kita bernikah, aku tenang. Aku tahu, Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Honobu Yonezawa
Eru enlists Houtarou to help with the "Living Hina Dolls Festival" at a shrine near her home. But the festival crew is shocked when Houtarou informs that them, the Choukyuu Bridge he passed on his way to the shrine is under construction and cannot be used. Amidst the confusion, Eru asks to speak with Houtarou...  Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Siti Hazneza Abdul Hamid
Akan aku palam retak hatimu dengan kasih cinta membara Melur itu sifatnya bersih dan suci. Ia tenang. Cemar pada melur hanya menceritakan tentang noda pada tangan pemegangnya. Kelopak melur yang terusik hanya menggambarkan kurang cermatnya si pemegang. Tidak ada salahnya pada si melur. Panggilan daripada Natasha pada suatu malam mengejutkan Farihin. Telah lama gadis itu dijauhinya gara-gara patah hati. Ya, Natasha telah bertunang tanpa sempat dia meluahkan rasa. Gadis it Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Nurina Feeza
Siapa yang dapat melupakan cinta pertama? Menyimpan sedih terlalu lama hanya akan meninggalkan segaris luka yang takkan pernah habis. Benar, kecundangnya cinta pertama itu lain macam… sangat menyakitkan. Elis Nou'rell. Sekali dia jatuh cinta, berkali-kali hatinya akan tulus mengasihi. Tersilap caturan dek terlalu menurut kata hati menariknya ke lembah kekecewaan. Sakitnya tidak terkata! Kini dia bangkit dengan harapan agar segala memori hitam itu segera pergi. "Selamat t Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

"Nak kurus? Nak sihat? Nak awet muda? Tidak. Kami tidak jual ubat atau suplemen. Bukan semua ubat dalam bentuk pil. Apa yang anda perlukan hanya disiplin, tekad dan sasaran – juga diet dan senaman! Pemakanan dan senaman. Dua ‘ubat ajaib’ untuk kesihatan. Organik, halal, dan tiada bahan kimia, bahkan diamalkan sejak turun-temurun. Terbukti untuk hampir semua penyakit. Tak perlu belanja besar. Tak perlu testimoni. Tak perlu ejen atau stokis. Siapa kata doktor-doktor Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By RHEA , SYASYA DE LUNA , NURHAYATI ISHAK , EB REZA , LYLA
NOVEL THRILLER Learn More
USUAL: RM27.90

NOW: RM 27.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.11 (-10%)

By Eza , Khairi (Pak Teh)
"Pelbagai contoh dan bimbingan oleh mereka yang berada di sebalik keyboard laman web kewangan dan pelaburan popular di Malaysia, MajalahLabur.com. Daripada beribu-ribu artikel yang telah kami terbitkan, ini adalah kompilasi wajib tahu! Inilah buku yang menggabungkan ilmu, rahsia dan tips mahal; dalam bahasa santai yang senang faham. Lepas habis baca, pilih dengan tenang pelaburan yang sesuai dengan jiwa " Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Eb Reeza , Juls , Zaff Izuaf
KEMBARA MISTIK 2.0: PERPUSTAKAAN - FP Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 10.00 (-23%)

MEMBER: RM 10.00 (-23%)

By Hannah Ezaty
Lila mempunyai segala-galanya. Cantik. Kaya. Popular. Namun, segala yang dimilikinya masih tetap tidak mampu menandingi rasa kosong dan sunyi di hati. Hidup Lila berubah apabila maruahnya hampir tergadai di tangan Amri pada malam sebuah parti. Tanpa terduga, muncul seorang lelaki asing menjadi hero penyelamatnya. Siapa Jaad Hayder yang sebenarnya? Persoalan itu sering menghantui Lila. Kerana, di setiap musibah yang melanda... lelaki bernama Jaad Hayder itulah orang Learn More
USUAL: RM27.90

NOW: RM 27.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.11 (-10%)

By Eb Reeza , Maria Kajiwa , Rhea
Judul 1: HOMESTAY PUTIH NIAN Penulis: Maria Kajiwa Cerita ini mengisahkan usaha dua orang sahabat iaitu Razak dan Amran; untuk menukar sebuah rumah lama di tepi laut menjadi sebuah homestay. Melihatkan potensi rumah dan kawasan tersebut untuk dijadikan homestay, Razak telah membeli tanah itu daripada kawannya yang bernama Fuad tanpa menyedari akan kisah silam rumah tersebut. Amran ditugaskan untuk melakukan semua kerja yang diperlukan namun orang yang diupah membersihkan Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Eb Reeza
Dia pembisik cinta.... Dia mampu menarik wanita ke dalam pelukannya.... Dia tidak akan lepaskan wanita yang berkerjaya..... DIa sandarkan harapan palsu... DIa bermanis mulut dalam mengatur ayat cinta... Dia adalah pemusnah... Mampukah yang terjebak dengannya menarik diri? Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

Wanita sering digambarkan sebagai makhluk Allah yang rumit untuk difahami, teliti dan beremosi. Justeru, bukan satu perkara mudah untuk makhluk ciptaan Allah yang indah ini mahu bergelut menjalankan dua peranan serentak. Sebagai tulang belakang dalam rumah tangga. Sebagai wanita bekerjaya yang menyumbang tenaga untuk masyarakat. MRS PAPA. Merekalah yang cuba berjuang untuk menjadi isteri dan ibu sejati. Mereka jugalah serikandi yang turut gigih memerah keringat mencari reze Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Ieza Yusof
JERAT KEWANGAN & HARTANAH Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Honobu Yonezawa
Hari Krismas muncul. Ketika Houtarou dalam perjalanan ke bilik kelab selepas waktu persekolahan, Eru dan Mayaka sedang merenung sebuah kotak di atas meja. Kotak yang mengandungi hadiah daripada Satoshi tu berkunci. Lalu mereka pun mencabar diri untuk mentafsir kod diberi untuk membuka kotak misteri tu. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Honobu Yonezawa
Pesta Koir Ejima merupakan festival tahunan yang berlangsung di Kamiyama bagi memperingati penulis lagu kanak-kana; Ejima Sandou. Chitanda dan pasukan koir turut terlibat bagi menjayakan acara yang diadakan. Namun empat jam sebelum acara berlangsung, mereka dapat perkhabaran Chitanda menghilangkan diri. Apa yang berlaku? Adakah Chitanda sengaja buat begitu? Misteri pengundi hantu, konflik Kelab Penyelidikan Manga serta insiden Chitanda menhilangkan diri dan tiga lagi kisah Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Honobu Yonezawa
Akhirnya Houtarou bersemuka dengan 'Pencuri Juumoji'. Dengan deduksi Houtarou, kes 'Juumonji' bakal terungkai. Lalu berakhirlah pesta sekolah ahli-ahli Kelab Sastera Klasik yang meriah dan penuh suka duka itu. Terimalah bahagian 'Urutan Kudryavka' yang akhirnya bakal menutup tirai! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Honobu Yonezawa
Pencuri 'Juumoji' yang tiba-tiba muncul di pesta Kanya meneruskan jenayahnya, seolah-olah mempersendahkan pelajar-pelajar yang berimpian menjadi detektif dan mengawasi situasi tersebut. Ketika ditemu ramah Kelab Penyiaran, Eru mencabar 'permainan' Juumonji dengan mempertaruhkan 'manuskrip siap dipruf'milik Kelab Sastera Klasik! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Reza Aslan
THE NEW YORK TIMES BESTSELLER In God, Reza Aslan sheds new light on mankind's relationship with the divine and challenges our perspective on the history of faith and the birth of religion. From the origins of spiritual thought to the concept of an active, engaged, divine presence that underlies all creation, Aslan examines how the idea of god arose in human evolution, was gradually personalized, endowed with human traits and emotions, and eventually transformed into a Learn More
USUAL: RM57.95

NOW: RM 57.95 (-0%)

MEMBER: RM 52.16 (-10%)

By Honobu Yonezawa
Musim bunga sudah muncul! Ada pelajar baru bernama Oohinata Tomoko sertai Kelab Sastera Klasik dengan tujuan untuk menimba pengalaman. Namun belum sempat menjadi ahli rasmi, tiba-tiba dia tarik diri selepas meninggalkan kata-kata misteri yang membingungkan. Apa sudah jadi sebenarnya? Walaupun dia rapat dengan Chitanda Eru dan yang lain, namun perbualannya dengan Chitanda dikatakan menjadi punca utama. Oreki Houtarou tidak dapat menerimanya kerana berasakan Chitanda bukan g Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Honobu Yonezawa
Kumpulan Kelab Sastera Klasik' berjaya mengatasi cabaran 'Wild Fire' dengan ketajaman akal Houtarou. Selesainya pertandingan itu, Mayaka mengadu tentang kehilangan 'senduk'. Eru yang berada di tempat kejadian terjumpa memo daripada penjenayah, 'Juumonji'. Dia teringat kembali kejadian serupa di 'Kelab Penyelidikan Tilik Nasib' dan jadi berminat dengan kes ini?!! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Honobu Yonezawa
The Culture Festival has begun! But a mistake by the printing shop has Eru, Houtarou, Mayaka and Satoshi scrambling to sell 200 copies of their club anthology, "Hyouka"! Meanwhile, Mayaka - who's also in the school Manga Club - has to deal with drama among the members...? "The Order of Kudryavka" begins here! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Honobu Yonezawa
Oreki Houtarou, ahli Kelab Sastera Klasik menyertai satu pesta tempatan dipanggil Ikibina Matsuri (Pesta Patung Hina Hidup) apabila Chitanda Eru minta bantuannya. Dalam pesta tersebut, patung Hina hidup diarak keliling bandar dengan kimono juunihitoe. Namun disebabkan salah faham, masalah mula menimpa menyebabkan pelan pesta hampir tergugat. Dengan bantuan Chitanda yang tajam akal, akhirnya pesta tersebut berlangsung dengan lancar. Namun disebabkan tertarik dengan 'kes Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Honobu Yonezawa
At his sister's insistence, Houtarou takes a part-time job as a pool lifeguard. When Satoshi finds out, he takes Eru and Mayaka to tease "Hotaro At Work". While Eru and the others are having fun in the pool, a group of younger kids ask Houtarou to help them find some lost earrings...?! And at last, the curtain rises on the Kamiyama High School Culture Festival! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Honobu Yonezawa
The Classic Literature Club members finish reviewing the proposed solutions to Class 2-F's incomplete mystery movie. But none of the theories match up with the setup by Hongou, the original scriptwriter. Then, Irisu personally requests Oreki Houtarou to deduce the correct solution to the mystery. Can Houtarou succeed where his upperclassmen have failed? The curtain rises on the final act of the Fool's Endroll! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Editor Rhoda Belleza
For fans of Pierce Brown and Firefly comes an epic sci-fi fantasy, hailed as "an important and relevant novel" by The New York Times. Empress Rhee, also known as Crown Princess Rhiannon Ta'an, is the sole surviving heir to a powerful dynasty. She'll stop at nothing to avenge her family and claim her throne. Fugitive Aly has risen above his war refugee origins to find fame as the dashing star of a DroneVision show. Learn More
USUAL: RM46.95

NOW: RM 46.95 (-0%)

MEMBER: RM 42.26 (-10%)

By Honobu Yonezawa
At last, Houtarou gets closer to the truth behind the 45-year-old mystery of "Hyouka". Then, the Classic Literature Club members hear from someone who knows everything about the incident of 45 years ago... and receive a message from Sekitani Jun, the president of the Classic Literature Club at that time! Will this finally resolve the mystery that has haunted Chitanda Eru?! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Honobu Yonezawa
Akhirnya Pesta Kanya yang dinantikan sudah tiba. Tetapi ada masalah besar telah berlaku di Kelab Sastera Klasik. Disebabkan kesilapan, antologi esei ‘Hyouka’ dicetak lebih dari sepatutnya. Ketika ahli kelab sibuk memikirkan jalan penyelesaian, kes kecurian aneh mula berlaku. Antara barang dicuri ialah batu Go, kad tarot dan pistol air... Jom selesaikan kes ini dan harumkan nama kelab! Matlamat kita ialah untuk menjual semua antologi ‘Hyouka’ . Adakah Oreki Houtarou Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Honobu Yonezawa
“Aku nak tahu..." Chitanda Eru yang penuh dengan perasaan ingin tahu terjebak dalam misteri sebuah filem indie hasil ciptaan Kelas 2-F yang bakal ditayangkan semasa berlangsungnya Pesta Kanya. Seorang lelaki dikunci dalam bilik rahsia sebuah bangunan terbiar. Dia mati setelah tangannya dipotong hingga putus. Tetapi... siapa yang bunuh? Macam mana caranya? Filem itu hanya tamat begitu sahaja tanpa sebarang penjelasan. Disebabkan perasaan ingin tahu yang membuak-buak, Chit Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Honobu Yonezawa
Akhirnya Houtarou semakin mendekati jawapan sebenar di sebalik kes 'Hyouka' 45 tahun lalu. Kemudian, Houtarou dan ahli Kelab Sastera Klasik lain bertanya pada saksi kejadian tersebut tapi...?!! Mesej dari Sekitani Jun, ketua Kelab Sastera Klasik 45 tahun lalu, baru diterima ahli Kelab Sestera Klasik sekarang. Kini misteri Hyouka yang dimulakan Chitanda Eru akhirnya sampai ke penghujung! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Honobu Yonezawa
Oreki Houtarou, seorang remaja kurang aktif yang tidak suka terlibat dalam apa jua aktiviti. Suatu hari, rakan dari Kelab Sastera Klasik meminta pertolongannya dan sejak itu, dia mula menyelesaikan pelbagai misteri pelik dalam kehidupan seharian mereka; bilik kelas bertukar menjadi bilik rahsia, buku sama dipinjam setiap minggu, remaja lelaki asyik menafikan kewujudan koleksi karya yang sememangnya wujud dan kebenaran 33 tahun lalu tersembunyi dalam antologi berjudul 'Hyouka' Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Rose Ezadora
JODOH YANG TERTANGGUH Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Pyezan , Sulaiman , Y.K Gan
Buku Ini Diterbitkan Rujukan Kepada Semua Golongan Yang Ingin Mempelejari Bahasa Arab Penggunaan Perkataan , Frasa Dan Ayat Yang Mudah Dapat Membantu Pembaca Mempraktikan Pengunaan Bahasa Arab Dalam Perbualan Harian Mereka. Learn More
USUAL: RM12.50

NOW: RM 12.50 (-0%)

MEMBER: RM 11.25 (-10%)

By Hannah Ezaty
Bagi Merah, lelaki semuanya sama. Suka mengambil kesempatan dan tidak bertimbang rasa. Disebabkan seorang lelaki, dia disumbat ke dalam lokap dan kerana seorang lelaki juga dia dikeluarkan dari sana. Nama saya Adrian Syah. Panggil saja Adrian. - ADRIAN Adrian hadir tanpa diduga pada masa, tempat dan keadaan yang tepat. Merah yang kehilangan tempat berteduh, kesempitan duit dan tiada pekerjaan tetap tiba-tiba dihulur bantuan. Kehidupannya berubah sekelip mata tetapi Mera Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By 金澤伸明 , 栗山廉士
學生們在地獄般的命令之下死裡逃生,   不過等待在眼前的卻是慘絕人寰的現實!   在24小時內跑到100公里遠的龜首遺跡──   面對這個條件嚴苛的命令,   學生們逐一脫隊。   穿過稱不上是道路的小徑,   一行人終於抵達曾經在戰爭中有上千人在此往生的遺跡。   剩下的學生們在這個時候接到了最後一道命令。   並且是絕對無法服從的命 Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.00 (-0%)

USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By 米澤
巴黎最美麗的風景,是街頭時尚! 巴黎街頭的時尚態度   ♪不刻意打扮的優雅與低調   ♪不盲從潮流的時髦與品味   ♪不屈就身形的性感與魅力   如果有一個城市可以作為時尚的代表,那「巴黎」絕對不會缺席!   因為她擁有全世界最悠久的時尚產業、最聞名的時尚盛典,   甚至是唯一一個正式以法律、政府保護「時尚」的城市!   女人 Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 38.61 (-10%)

By Nazrin Aneeza
Soraya yang kehilangan adiknya Mounira pernah diselamatkan Zaki, seorang gelandangan dalam satu insiden. Gakeem, rakan niaga pak cik Soraya, yang berasal dari Cape Town menaruh hati kepada Soraya dalam diam. Malek, anak kepada seorang ustazah yang kurang disenangi Soraya juga memendam perasaan yang sama terhadap Soraya. Dalam penghijrahan Soraya dan keluarganya untuk menjadi Mukmin yang lebih baik, mereka tidak sunyi diuji bertalu daripada yang Satu. Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By 金澤伸明 , 栗山廉士
伸明、健太、美月為了查明國王遊戲的謎團而動身前往夜鳴村。   命令是必須寄送死亡簡訊給班上同學的美月,   以及對自己下令要【保護美月】的健太,   兩個人在發現互有好感之後,   都決定要犧牲自己藉此拯救對方。   當伸明終於找到兩個人的時候──   奈津子則是彷彿在嘲笑三個人一般,   開始執行命令。 Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.00 (-0%)

By Syafeza Sauli
Buku yang harus dimiliki setiap WANITA! Siapa pun anda, nyata menjadi seorang wanita itu cukup sukar, persoalan mengenai cinta, nilai dan kehidupan sering menjadi mainan dan igauan yang tiada penghujungnya. Ayuh, kita susuri dan jalani kehidupan dengan berpandukan Al-Quran dan As-Sunnah demi kehidupan yang nyata berbeza! Tentang Cinta : Hebatnya kehidupan berkasih-sayang dalam kehidupan manusia. Tentang Cinta Pertama & Terakhir : Kesakitan, bahkan kebahagiaan yang tidak bisa Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Dr Ezani Menoto
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By 雷薩‧阿斯蘭
亞馬遜、紐約時報、出版人周刊、邦諾書店、洛杉磯時報、華爾街日報等排行榜非文學類第一名   反抗帝國,反抗權貴,耶穌是搞革命的猶太農民   本書重返歷史現場,還原耶穌的真實面貌,重新詮釋基督教的起源與精神   他是一位充滿魅力的傳道者,敢於冒犯宗教領袖的權威。   他是激進的猶太民族主義者,勇於挑戰外邦統治者。   他是革命 Learn More
USUAL: RM50.05

NOW: RM 50.05 (-0%)

MEMBER: RM 45.05 (-10%)

By Hannah Ezaty
“Nama I Emrizal bin Mokhtar. Sofea, you masih ingat dekat I, kan?” -RIZAL “Mana boleh lupa, tempat jatuh lagikan dikenang. Ini pula pembuli durjana macam kau!”-SOFEA Hati SOFEA ANNISA bagai dilanda Garuda apabila ingatannya singgah kepada Rizal a.k.a Jai yang kuat membulinya ketika zaman kanak-kanak. Jai, ‘si monster' yang pernah mengikat dirinya di pohon rambutan, menyumbat mulutnya dengan pasir sungai, menyimbah dirinya dengan air perigi yang sejuk. Perasaan Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 33.00 (-0%)

MEMBER: RM 29.70 (-10%)

By Reza Rahadian
USUAL: RM27.50

NOW: RM 27.50 (-0%)

MEMBER: RM 24.75 (-10%)

By 米澤穗信
 動畫化!京都動畫2012年強檔巨獻《冰果》原作   「一個謎團,能有幾種真相?」   節能少年+名門大小姐+女帝學姊   聯手挑戰電影結局之謎   校園青春推理旗手--米澤穗信   清爽微苦,又像夏日豔陽般閃閃發亮的青春推理小劇場   神山高中文化祭的班級自製電影,   編劇因病中止創作,   節能少年奉太郎臨危受命,   要 Learn More
USUAL: RM37.20

NOW: RM 37.20 (-0%)

MEMBER: RM 33.48 (-10%)

By 米澤穗信
2012超人氣動畫《冰果》原著小說 古籍研究社系列Ⅲ《庫特利亞芙卡的順序》   上次是密室殺人,這回是縱橫文化祭的怪盜?!   千鈞一髮的古籍研究社v.s.神出鬼沒的怪盜十文字   校園青春推理旗手——米澤穗信   清爽微苦,又像夏日豔陽般   閃閃發亮的青春推理小劇場   為了振興人氣低靡的「古籍研究社」,   社員們再度接下青 Learn More
USUAL: RM54.30

NOW: RM 54.30 (-0%)

MEMBER: RM 48.87 (-10%)

By Sayyid Ahmad Reza & Wiwi Alawiyah Daud
Ingin berjaya dan kaya, maka berusahalah. Jika mahu rnenjadi kaya dan diberkati, maka berusaha dan berdoalah! Ini adalah formula untuk kaya yang tidak dapat disangkal lagi. Tetapi usaha yang disertakan dengan doa lebih besar manfaatnya, bukan sahaja mendapat harta yang berlimpah, malah is juga membawa keberkatan. Buku ini mengungkapkan kepada kita semua rahsia untuk mengaut harta kekayaan dan juga meraih keberkatan dan keredaan Allah. Tip utamanya ialah berdoa. Bagaimana unt Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Dr. Mohd Azreen Ezairy Mohammad Salih
55 SOAL JAWAB PENYAKIT BERSAMA DR.EZAIRY Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Reza Aslan
*Ten years on from 9/11, much of the Muslim faith remains largely unknown and misunderstood in the West. *While there have been a number of successful books on the topic of Islamic history - from Karen Armstrong's Islam: A Brief History to Bernard Lewis's The Crises of Islam - there is surprisingly no book for a popular audience about Islam as a religion, let alone one by an author from an Islamic background. *No God But God fills that gap, addressing issues of belief Learn More
USUAL: RM54.90

NOW: RM 54.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.41 (-10%)

By 米澤穗信
校園青春推理旗手——米澤穗信 榮獲2001第五屆角川校園小說大獎之清新出道作   摸透東野圭吾,想必不會錯過《放學後》;   算計米澤穗信,怎能少了出道作《冰果》!   「青春」+「推理」   成長的苦澀微甜.日常的謎影幢幢   唯有當時15歲的眼與心能夠看見的真相   讓曾經是15歲的你與我笑著回味的輕狂   這個夏天,來認識米澤 Learn More
USUAL: RM35.75

NOW: RM 35.75 (-0%)

MEMBER: RM 32.18 (-10%)

By ZANY EZATIE
"Empat tahun Ziyadh Al-Fateh membawa diri ke Kota London oleh sebab dihalau oleh papanya, Datuk Umar. Namun, semenjak menjejak kaki kembali ke Malaysia, bayangan semalam seakan kembali mengejarnya. “Aku nak kau cari dalang yang mula sebarkan video dan gambar-gambar ni.” - Ziyadh Al-Fateh “Akui kesalahan yang saya tak buat? Tak! Saya takkan ikut awak. - Dian Ariana Terpaksa dan dipaksa, kedua-dua pengkhianat dan yang dikhianati punya alasan tersendiri untuk terus Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

50 Item(s)

*

Back to Top