0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Fara Hana 'Found 109 Related Products
Filtered By
author
By Farah Deraman
Cinta pertama Aira bersama Hakimi telah lama tersulam indah sejak zaman sekolah menengah lagi. Namun, impian mereka untuk ke jenjang pelamin musnah di tengah jalan bila mama Aira, Puan Azlinda bermati-matian menghalang dengan alasan Aira tidak akan bahagia menjadi isteri kedua Hakimi. Aira akur. Sementelah mamanya sendiri telah merasakan peritnya hidup bermadu. Tika pintu hati ditutup rapat untuk lelaki, Zafran hadir menawarkan sesuatu yang tidak masuk akal dan tidak pernah Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Farhana Numan
"Kehidupan desa yang damai sekelip mata menjadi suram kerana pemergian ibu tercinta. Bukan sekadar suram, awan seolah-olah menjadi gelap-gelita. Emneya terpingga-pingga sendirian mencari langkah. Ternyata mendung yang singgah ada pelangi yang sedang menanti. Cinta terpatri, kasih bersemi. Erman dan Emneya terus bahagia melayari bahtera indah rumah tangga. Namun pelangi pula semakin sirna. Di saat cinta sudah disulam dengan rona-rona kasih yang tulus, tanpa diduga, sang sua Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Hana Ichika
Together with her childhood friend Morio, Morikawa Kokone heads for Tokyo to help her father Momotarou, who has been arrested under false charges. As she naps during the journey, Kokone dreams that she is Ancien, the princess in a fantasy story that her father always told her when she was little. How will Kokone save her kingdom from monsters in the dream world and clear her father's name in the real world? The worlds of fantasy and reality collide in the climatic conclusion Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Hana Ichika
Morikawa Kokone menuju ke Tokyo dari Okayama bersama Morio, kawannya sejak kecil. Tujuannya untuk selamatkan Momotarou, ayahnya yang ditahan polis atas tuduhan palsu. Dalam perjalanan, Kokone bermimpi jadi Ancien, seorang puteri dari dunia mimpi. Dia masuk dalam pengembaraan menakjudkan berkaitan kenangan keluarga Morikawa. Ia berdasarkan kisah rekaan yanh ayahnya selalu cerita sewaktu kecilnya. Bolehkah diorang tewaskan raksasa yang menyerang dunia mimpi dan sekali gus sela Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Fara Hana
Bunga Aurelia - Gelandangan? Tidak pernah terlintas di fikirannya yang dia akan ‘tersadai’ di lorong gelap dan kotor ini, meniti hari mendatang yang penuh kesulitan. Hadirnya Benjamin memberinya sinar harapan. Kemewahan yang diberi bukan sedikit, kasih sayang yang ditabur bukan sementara. Benjamin dunianya kini. Lelaki itu adalah segala-galanya. Benjamin - Dalam diri Bunga ada Benjamin yang silam… Benjamin yang bukan siapa-siapa. Dia tahu apa yang Bunga rasakan. Dia men Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Nur Hanan Mardhiah Ghazali
Perniagaan yang dijalankan Rasulullah s.a.w. atas dasar kejujuran dan reputasi akhlak yang mulia, ramai yang menjadikan baginda sebagai rakan kongsi dalam perniagaan termasuklah Khadijah binti Khuwailid, isteri baginda sendiri. Khadijah mengahwini Rasulullah s.a.w. juga kerana terpesona dengan akhlak yang mulia baginda ketika menjalankan perniagaan. Berbekalkan akhlak terpuji ketika berniaga, baginda menjadi usahawan yang berjaya dan disegani oleh masyarakat arab. Sesua Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.85 (-10%)

By Farah Darianna
Bertemu, bercinta dan berkahwin. Mudah aturan hidup Hazrul dan Daliya. Tetapi bukan manusia namanya jika hidup tidak diuji. Ketika sedang bahagia, Hazrul ditimpa musibah. “Tolong beritahu Lya, bukan abang yang lakukan semua tu?” - Daliya Kebisuan si suami untuk menafikan tuduhan buatkan Daliya kecewa. Dia pergi membawa hati yang lara. Pertemuan semula selepas dua tahun membongkar rahsia yang selama ini Daliya simpan. Rupanya, mereka ada zuriat. Heidi Isyraf bin Hazrul Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Liza Suhana Ramli
Naskhah ini bukan saja perlu dimiliki oleh pelajar, pensyarah atau guru, ia juga sesuai dibaca oleh sesiapa saja yang sedang berusaha mahu memperbaiki diri. Leteran jika dizahirkan dengan suara, kadang memekakkan telinga. Tapi coretan ini berjaya menukarkan leteran menjadi ‘sesuatu’ yang perlahan-lahan mampu meresap masuk ke dalam jiwa.  Sungguh ini bukan coretan kosong. Ada inti. Paksinya realiti yang menjentik hati. Bahkan kisah-kisah yang terkandung di dalam buku Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Dania Hanania
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By Farah Husain
Kerana tidak mahu dicop sebagai ‘loser’, Alina Suffiya bertindak pantas menarik lengan jejaka ‘random’ untuk diperkenalkan sebagai tunangannya. Apa nak buat, hanya si random itu saja yang dia nampak ketika itu. Hidup Zariel Amzar yang tenang dan damai tiba-tiba seperti menaiki roller-coaster di taman tema. Ini semua perempuan psiko tu punya pasal! Gosip liar mula tersebar dan dia diberi tekanan oleh mama tersayang. Suratan atau kebetulan? Mereka kini di bawah satu b Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Hazira Hanapi , Aman Wan
Kesempitan wang, kedaifan hidup serta keuzuran ibu bapa menjadi pendorong Husna untuk kekal berjaya dalam akademik. Sepenuh hidup dihambakan demi mendapat keputusan cemerlang. Sebuah tawaran biasiswa akhirnya menjadi penentu masa depan dan kesenangan keluarga. Namun, dirinya terpaksa berhadapan dengan beberapa calon pelajar terbaik yang kini menghalang bahagia. Husna terdesak. Sebuah kesilapan akhirnya bertukar menjadi dosa. Langkah yang berdarah tidak mampu disucikan k Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Hana Ilhami
“Kalau Aliah melangkah keluar dari rumah ni, gugur talak!” - HISYAM Dari berterusan menjeruk rasa, lebih baik Aliah mencari bahagia sendiri. Aliah nekad pulang ke kampung bersama tiga orang anaknya untuk membina hidup baru. Rumah tangga yang dibina atas dasar suka sama suka akhirnya runtuh jua. Aliah pasrah. Di kampung, kisah rumah tangganya terbongkar apabila Pak Osman, ayah Aliah yang nyanyuk terlepas cerita kepada Talhah, teman sekampung Aliah sedari kecil. Khabar te Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Effi Aizat , Farah Fakhira
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Farah Shahirah
USUAL: RM19.00

NOW: RM 19.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.10 (-10%)

By Hazira Hanapi
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Artis Nomik , Hazira Hanapi
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Maya Hanania
160 KUIZ SUPER MINDA BUKU 2 Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 11.92 (-20%)

MEMBER: RM 11.92 (-20%)

By Ustaz Hanafiah Abd Malek
TERBITAN: KARYA BESTARI PENULIS: USTAZ HANAFIAH ABD MALEK Hidup ini ibarat roda yang berputar. Kadang berada di atas kadang berada di bawah. Hidup ini juga seperti laut. Adakalanya tenang, dan adakalanya bergelombang di hantam badai. Itulah kehidupan. .. Ujian dan musibah? Setiap orang akan lalui semua itu, sesuai dengan kadar kemampuannya. Itu janji Allah. Jangan pernah sekalipun berkeluh kesah dan berasa seperti dibebani. Jangan membiasakan diri selalu berfik Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Ummu Hanan
KEMBAR SONGSANG Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.90 (-10%)

By Fara Hana
TENGKU DENNIS… bagai bulan jatuh ke riba. Begitulah perumpamaan bagi kehadiran lelaki itu dalam hidup Lisa. Kedudukan dan kemewahan yang dimiliki lelaki itu telah mengubah kehidupan Lisa sepenuhnya bagaikan malam yang diganti siang. Atas bawah kiri kanan dihiasi dengan kemewahan sehinggakan Lisa turut hanyut dalam dunia yang dicipta oleh lelaki itu. LISA… apa lah sangat perempuan kampung tu, buat enjoy waktu muda ni ok lah. Begitulah niat yang disimpan oleh Tengku Dennis Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Farah Darianna
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Hana Ilhami
Di The Stanley’s Suite Hotel, Tamara merupakan gadis kelahiran Bosnia yang dipelihara oleh orang Malaysia dan dijadikan anak angkat. Penampilannya ayu mengalahkan gadis Melayu, berbaju kurung, bertudung persis ustazah. Tapi pabila terlanggar eksekutif housekeeper yang garang dan cerewet itu, terkeluar habis loghat Negeri Sembilannya. “Oh, mak kau kopalo jendol!” “Hey, you! Stop right there!” Pertemuan dengan Daniel Haidar berlaku pabila secara tak sengaja dia Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Farah Fakhira , Effi Aizat
INDAHNYA CINTA SELEPAS NIKAH? Effi seorang pelajar jurusan engineering di Universiti Islam Antarabangsa, ujian kehilangan ayah jelas memberi impak yang besar dalam hidupnya, berbeza pula dengan Farah, dia menghadapi pelbagai dugaan sejak di bangku sekolah lagi, difitnah oleh rakan dan diuji dengan pelbagai ujian yang melalaikan sehingga pada suatu hari dia tekad untuk masuk ke Darul Quran Wal Hadith, satu sekolah yang bakal mengubah 360 darjah kehidupannya, selepas tama Learn More
USUAL: RM26.90

NOW: RM 26.90 (-0%)

MEMBER: RM 24.21 (-10%)

By Hana Ichika
Morikawa Kokone ialah pelajar sekolah tinggi yang tinggal dengan ayahnya kat Okayama lepas kematian ibu. Dia selalu tertelap. Kebelakangan ni mimpinya kerap berulang. Mimpi kisah dongeng mesin dan magik yang ayahnya, Momotarou selalu ceritakan waktu kecil dulu. Tiga hari sebelum Sukan Olimpik Tokyo 2020 bermula, Momotarou ditangkap. Satu-satunya cara nak selamatkan ayahnya yang tak bersalah tu ialah dengan... 'bermimpi'! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Patricia Fara

*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.
*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title.

Learn More
USUAL: RM54.95

NOW: RM 54.95 (-0%)

MEMBER: RM 49.46 (-10%)

By Rowan Hisayo Buchanan

WINNER OF THE 2017 AUTHOR'S CLUB FIRST NOVEL AWARD
WINNER OF A BETTY TRASK AWARD
SHORTLISTED FOR THE 2017 DESMOND ELLIOTT PRIZE

'Announces a startling talent' Guardian

'Stylishly written . . . exceptional' Literary Review

'This brilliant debut novel is cause for celebration' Lorrie Moore

'A refreshing, bold book' Sunday TelegraphLearn More

USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Ain Maisarah & Hazira Hanapi
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Dr. Hana Hadzrami , Dr. Adibah Abdullah , Dr. Khairil Idham Ismail
Sering berbaju biru dan bertopeng muka, doktor bius menjadi figur misteri di hospital. Mereka muncul tiba-tiba, dan pergi tanpa disedari. Dalam dewan bedah mereka hanya bayang-bayang yang muncul antara jaga dan khayal, dan hilang sebelum mata pesakit benar-benar terbuka. Begitu perahsia, sehingga kita tertanya-tanya: siapakah watak-watak biru ini? Beep… beep… Sejak kali pertama berdegup di dalam rahim ibu, jantung tidak pernah berhenti. Menghidupkan organ, menggerakkan Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By 望月實 , 花房幸範
◎工作報告被人說「聽不出你想表達什麼」、「你的重點是……」,怎麼改善? ◎想製作漂亮、專業的報表,但沒學過Excel,怎麼讓系統自動幫我算好好? ◎當了主管,每個月看一大堆報表、簽單,裡頭有沒有地雷?如何快速抓錯? ◎不小心動到儲存格裡頭的公式,整份報表的數據全亂了,怎麼救?   兩位作者都是日本國家認證的會計師,   (臺灣 Learn More
USUAL: RM50.80

NOW: RM 50.80 (-0%)

MEMBER: RM 45.72 (-10%)

By Muhammad Farabi Al-Dasukki
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Intan Nurfarahin
Adlina dan Damia sering tidak sefahaman sejak mula hari pertama perkenalan mereka. Ada sahaja yang tidak kena pada mata masing-masing. Lebih-lebih lagi Damia, yang memang suka mengganggu hidup Adlina. Dia bagaikan tidak senang duduk selagi tidak membuat kacau terhadap Adlina dan rakan-rakannya. Damia mencabar Adlina menyertai pertandingan Ria Superstar. Pada mulanya Adlina tidak mahu melayan karenah Damia. Namun, disebabkan sikap Damia yang tidak sudah-sudah membuat provo Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By Suhana Amiril
AKU CHENTA ALLAH Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By  Farah Aisyah Ahmad , Abdul Hakim Othman
Bulan Ramadan menyimpan banyak limpahan rahmat dan kasih sayang Allah SWT. Allah SWT amat pemurah untuk merahmati setiap amal ibadah hamba-Nya dengan pelbagai ganjaran pahala. Lantas, menjadi tugas hamba-hamba-Nya pula untuk berebut-rebut meraih sebanyak mungkin ganjaran daripada-Nya. Tidak kira sama ada lelaki, wanita, orang tua atau orang muda, semuanya berpeluang menikmati ganjaran pahala daripada-Nya. Cuma, ada beberapa kemusykilan yang masih wujud tentang hukum-hakam da Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Aisya Rihana
Nur Julia Arina ialah seorang gadis biasa. Dia mendambakan cinta daripada seorang lelaki kaya. Keadaan dirinya menjadi kacau apabila kakak kandungnya sendiri bersuamikan seorang jurutera dan kerap menghinanya kerana belum mempunyai pekerjaan tetap dan tidak mempunyai teman lelaki. Disebabkan itu, api cinta yang datang mula tumbuh kepada duda di sebelah rumahnya dibuang jauh-jauh. “Aku tak boleh kahwin dengan lelaki pokai. Nehi, nehi. Love is nothing without money!”- Ju Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Farah Aisyah Ahmad , Abdul Hakim Othman
Ketahuilah bahawa wanita merupakan makhluk Allah yang sangat mulia. Wanita menjadi seindah-indah perhiasan dunia. Wanita pembawa bahagia, pendamai jiwa. Wanita pelengkap kepada dua jiwa; seorang jejaka maka seorang lagi wanita. Wanitalah tonggak penting dan watak signifikan yang rancak memacu kemajuan. Baik intelektual mahupun spiritual. Sudah terlalu banyak bukti ditonjolkan melalui cerminan zaman. Lantas ketahuilah bahawa Islam tidak sekali-kali merendahkan wanita. Islam d Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By 室永供未 , 花形怜
用一杯手沖咖啡的溫度,找回愛上咖啡的初衷—— 《咖啡時光》原作者花形怜本格派咖啡漫畫邁向夢想的完結篇! 每一杯的咖啡背後,都有一個感動的故事。   在知名大公司・大日本咖啡擔任講師的香樹,再一次以創業開店為目標展開了行動。   另一方面,關在家烘焙咖啡仍然沒有進展,這時候突然來造訪他的人是ーー。   挑戰咖啡的無限可能性, Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.00 (-0%)

By 室永供未 , 花形怜
用一杯手沖咖啡的溫度,找回愛上咖啡的初衷—— 《咖啡時光》原作者花形怜又一本格派咖啡漫畫! 每一杯的咖啡背後,都有一個感動的故事。   在自家庭院烘焙咖啡豆的要長年繭居在家中,   得知此事的香樹成功將他帶了出來。   喝下人生第一杯濃縮咖啡的要興奮不已。   就在香樹欲與要一起創業之時,   事情卻往出乎意料的方向發展…! Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.00 (-0%)

By Hana Ilhami
Maulana Iqbal. Dunianya hanya Darul Ulum At-Taufiqiyah. Al-Quran yang penuh di dalam dada menjadi modal buat pembimbing bakal-bakal hafiz. Hasil tarbiah madrasah, maka lahirlah seorang maulana di Kampung Pulau Sayak. adra liyana, maksudnya si perawan cantik yang lemah lembut. Tetapi sayang, watak tidak secantik namanya. Si anak Tan Sri berambut karat, bermini skrit masuk kampung dengan sebuah agenda, untuk memindahkan Darul Ulum dan membina hotel resort di atasnya. Baginya Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Ummu Hani Abu Hassan , Norhayati Abu Bakar , Hanafi Sarif , Ahmad Fouad
Buku ini mengungkapkan juzuk-juzuk pengalaman sekumpulan rakyat Malaysia yang pernah 'hinggap' di Korea Selatan. Kisah-kisah yang berlaku di Korea Selatan ini dikumpulkan bagi membenarkan tanggapan bahawa setiap peristiwa yang berlaku mempunyai hikmah dan manfaat. Perbezaan budaya, agama, pemikiran dan geografi adalah aset untuk dikongsikan dengan para pembaca di Malaysia khususnya tentang Korea Selatan. Menariknya, setiap penulis mengungkapkan variasi pengalaman dengan b Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 室永供未 , 花形怜
也許你還不了解,何謂頂級的咖啡之道—— 《咖啡時光》原作者花形怜又一本格派咖啡漫畫! 每一杯的咖啡背後,都有一個感動的故事。   確定了父親的想法後,香樹在旅途中的一間咖啡吧工作,   在那邊香樹與許多人相遇,並找回了初心,決定再次面對咖啡。   分別了短暫的相遇之後,香樹有了一個奇妙的相遇。   本格派咖啡漫畫新章第8集開幕 Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.00 (-0%)

By Hananee Amir
Bertahun sudah berlalu, namun peristiwa pahit antara Qausar dan Raihana tidak akan dilupakan sampai bila-bila.“Kalau aku jadi Raihana… aku tampar kau balik macam mana kau tampar dia dulu.”Akibat daripada sikapnya yang kurang waras ketika itu menyebabkan Qausar kehilangan Raihana. Gadis itu akhirnya memilih orang lain.Lama selepas itu, Mejar Qausar bertemu kembali dengan Raihana dalam pertemuan yang tidak disangka. Kasihnya pada Raihana tidak pernah mati. Qausar kembali Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Anna Raihana
Mereka bukan Romeo & Juliet. Terang-terang bukan. Atia dan Nadhif memang tidak boleh bertemu. Di Kolej, Atia menjadi pelajar junior paling popular. Dialah satu-satunya yang berani melawan para senior yang diketuai oleh Nadhif. Tetapi, berani melawan tidak semestinya menang. Sengketa di koleh ini menulai ke kafe keluarga Atia. Atas hubungan orang tua, Nadhif meluaskan kuasanya di kafe itu. Angin Atia yang gilakan hot chocolate dan Nadhif yang ketagih cappucino sekali lagi bert Learn More
USUAL: RM18.50

NOW: RM 18.50 (-0%)

MEMBER: RM 16.65 (-10%)

By 室永供未 , 花形怜
也許你還不了解,何謂頂級的咖啡之道—— 《咖啡時光》原作者花形怜又一本格派咖啡漫畫! 每一杯的咖啡背後,都有一個感動的故事。   香樹與長年找尋的父親偶然相遇,   但他之後卻突然無故離職,   就此消失了蹤影。   傷心欲絕的香樹過了一段流浪日子,   最後他所到達的地方是--?   歡迎來到令人陶然沉醉、甘美甜蜜的酒精世界 Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.00 (-0%)

By 室永供未 , 花形怜
也許你還不了解,何謂頂級的咖啡之道—— 《咖啡時光》原作者花形怜又一本格派咖啡漫畫! 幸福的午後時光,從遇到一本好書以及一杯好咖啡開始。 帶領大家進入義式咖啡的新世界!   WBCC日本大會決賽主題為   「使用濃縮咖啡調製一杯創意飲品」。   香樹在無意之中得到了創作的靈感。   各有妙計的咖啡師們齊聚一堂,   決賽就此揭 Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.00 (-0%)

By Ain Maisarah , Hazira Hanapi
Kegilaan remaja kini ~ budaya Korea yang rancak lagi popular! Apatah lagi ditambah dengan kacaknya Oppa Korea, ia mampu buatkan jantung berdegup kencang, mata sampai membuntang, urat muka pun jadi tegang! Memang gila bayang! Bertambah gila sekiranya ada pengumuman konsert jelajah di Malaysia. Automatik bagaikan ombak di lautan, peminat KPOP menunjukkan padunya sokongan! Syilala juga begitu... peminat BigBang paling fanatik tahap maksima! Berlainan personaliti dengan Ema Mo Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Hana Ilhami
"Di mana bumi dipijak, di situ langit dijunjung Aku tak akan berganjak demi Dia yang Maha Agung..." BLURB Madrasah Darul Uloom Al-Haniffa semakin terkenal di bumi Swiss. Ustaz Naim menggalas tanggungjawab memperluaskan syiar Islam di sana. Segalanya berjalan lancar sehinggalah penemuan nota-nota di tembok batu di hadapan madrasah, menimbulkan pelbagai tanda tanya. Tanpa Ustaz Naim sedari, perkembangan Darul Uloom tidak disenangi oleh pihak tertentu. Kemunculan Miriam dan Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Farrah Hana
Joana adalah puteri tunggal kepada Encik Zulkiflie dan Puan Emma. Kematian Encik Zulkiflie menyingkap rahsia keturunan Joana. Siapa sangka, dia benar-benar seorang puteri!Kedatangan Viola dan Cindy, dua pari-pari membawa misi menyelamatkan Carina daripada Si Melician yang jahat. Joana perlu membantu Viola dan Cindy menewaskan Melician sekali gus menunaikan hasrat terakhir ayahnya. Siapakah Melician sebenarnya? Adakah Joana dan kawan-kawannya berjaya menyelamatkan Carina? Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By Ain Maisarah , Hazira Hanapi
Aku Mahu jadi Selfiestar merupakan sambungan kisah Airin dan Nur Haness iaitu watak utama dalam Siri Projek : Projek Fesyen Ain Maisarah. Dalam Projek Fesyen Ain Maisarah, Airin dan rakan-rakan telah banyak membantu Nur Haness dalam usaha meraih hadiah kemenangan penerbangan ke Dubai dalam Pertandingan Busana Muslimah sempena Minggu Kesenian dan Kebudayaan Islam peringkat Sekolah Sri Bangsar. Setelah Nur Haness pulang dari Dubai, gaya hidupnya semakin berubah. Nur Haness m Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Damya Hana
Bagai tidak terhitung penderitaan yang membelenggu hidup Najma Naqiah. Namun, dia terpaksa mengharunginya sendiri sejak ibu dan ayahnya pergi menghadap ILAHI. Kekosongan dan kesepian menjadi bayang-bayang hitam yang mengekori bila abangnya pula hilang bersama misteri. Selama ini, soal cinta bukan perkara utama dalam kamus hidupnya. Namun, kehadiran Arsyad mencoret sejarah baru. Insiden tertumpah air kopi menjadi detik pertemuan mereka. Malah, turut menjadi punca mereka ber Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Hana Ilhami
PEREMPUAN LINDUNGAN KAABAH. Itulah gelaran yang diberikan oleh orang di sekelilingnya kepada Hanan disebabkan sikapnya yang sempurna sebagai seorang Muslimah yang solehah. Kehadiran lelaki yang mendambakannya menjadi seorang isteri telah menyebabkan hati Hanan keliru untuk memilih di antara jasa dan rasa... “Hanan, selama ini saya mengetahui Islam dengan lebih mendalam dari awak. Itupun melalui e-mel atau telefon. Setiap kali saya nak ajak awak keluar, awak selalu m Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

Antologi Cerpen Layar Pena 2015 merupakan gabungan 20 buah cerpen yang dihasilkan oleh gabungan penulis lama dan penulis baru.Terim kasih kepada penulis -penulis,yang telah memberi kerjasama kepada Layar Pena .20 buah cerpen terbaik yang bertemakan cinta dan kehidupan ini mempunyai pelbagai kish yang berbeza ,pelbagai ini mempunyai pelbagai kisah yang berbeza , pelbagai situasi dan berlainan ,pelbagai encah dan rasa..telah kami pilih untuk menghiburkan anda.Di harap kisah-kis Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Farahie , Syaqirah
Ada orang bukan tak nak berubah tapi dia tak yakin dia boleh berubah. Dia ingatkan berubah itu pahit hakikatnya ia amat manis. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ruhana Zaki
ALLAH HIDUP MATIKU HANYA UNTUKMU Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Damya Hana
Tidak mahu jatuh cinta! Itu prinsip Isyatul kerana bukan mudah untuk dia menyerahkan hatinya kepada mana-mana lelaki, lebih-lebih lagi kepada Amrin yang sentiasa mengejarnya tanpa jemu. Entah kenapa prinsip itu terbang dibawa angin lalu apabila hatinya dapat menerima lelaki itu ke dalam hidupnya. Amrin membawa rombongan merisik. Isyatul dilamar sebagai bukti tahap keseriusan lelaki itu mencintainya. Namun, rombongan merisik pulang dalam kehampaan. Isyatul kecewa. Ada sesua Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Farrah Hana
Izara Ariesaya begitu meminati bidang fesyen. Rakan baiknya, Sofia dan Jeamy juga meminati fesyen, sama seperti Izara. Di kolej, mereka belajar bersama dan sentiasa menghasilkan rekaan-rekaan terkini. Namun, Wana dan Zizi, senring muncul bagi membuat onar dengan merosakkan rekaan-rekaan yang dihasilkan oleh Izara. Suatu hari, Izara, Jeamy, dan Sofia mendapat tawaran bagi mengikut projek Runaway yang dianjurkan din Korea. Mereka bertiga berasa sungguh gembira kerana terpili Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By 室永供未 , 花形怜
也許你還不了解,何謂頂級的咖啡之道—— 《咖啡時光》原作者花形怜又一本格派咖啡漫畫!   幸福的午後時光,從遇到一本好書以及一杯好咖啡開始。   讓你開啟義式咖啡的新世界!   所謂咖啡師,是能針對各式各樣客人的要求,製作出最美味咖啡的咖啡達人。   在義大利羅馬咖啡吧裡工作的日本咖啡師香樹,煮的每一杯咖啡都像一盞燈 Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.00 (-0%)

By Intan Nurfarhana
Permusuhan antara Amanda dan Hafiza bermula sejak hari pertama Hafiza dipindahkan di sekolah Amanda. Amanda seorang pelajar cerdik dan sering mengharumkan nama sekolah. Namun, selepas kemunculan Hafiza, Amanda seakan tenggelam daripada populariti di sekolahnya. Amanda kemudian merancang beberapa strategi jahat bagi mengenakan Hafiza. Walau bagaimanapun, Hafiza tetap bersabar dengan segala tingkah laku Amanda dan tidak pernah sesekali menyerangnya. Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By Damya Hana
Fariz amat mencintai Vivianna, gadis sekolejnya yang berbangsa Cina tetapi hubungan mereka terhalang oleh kedua-dua keluarga. Pada masa yang sama, Shafika yang pernah meninggalkan Fariz hadir untuk menagih cinta lelaki itu. Terjadilah pelbagai konflik yang mencetuskan perasaan dan hati. Marah, geram dan gembira bercampur baur. Antara Shafika, Vivianna dan Siti Nur Ain... Fariz hanya mampu memilih satu. Namun, akan ada hati yang pasti terluka dengan keputusannya. Dia sek Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Illa Shanahila
WANDA NURHANNAH. Seorang yang kalut, lurus dan tak capai apa-apa kejayaan yang membanggakan selain mendapat 5A dalam UPSR. Namun dia punya hati... Dia punya perasaan... Dan dia juga pernah dikecewakan. Akhirnya dia bangkit menjadi Wanda Nurhannah yang baru. NICK RAYYAN LEE. Dikenali dengan gahnya, disegani dengan kebijaksanaannya dan diidami wanita kerana ketampanannya. Tapi dia juga punya rahsia sendiri. Satu keinginan hati, dia hanya inginkan yang memahami dan yang tulus Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By 山內敏珠
內容簡介: 「在假日古市集漫遊,邂逅古道具與老茶屋,猶如掉入時光的縫隙,得享短暫的緩慢與安息,是現代生活中,難得的珍貴時光!」――李清志 商業周刊建築專欄作家 旅途中很喜歡逛市集,因為以為那?總有著一個「邂逅」在等待著自己。不是很多很多的邂逅,而是一個只屬於自己「命運的邂逅」在等待著。  Learn More
USUAL: RM45.80

NOW: RM 45.80 (-0%)

MEMBER: RM 41.22 (-10%)

1-109 of 109

Page:
  1. 1
  2. 2
*

Back to Top