0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Habib Ali Zaenal Abidin 'Found 647 Related Products
Filtered By
author
By Mentalist DaiGo
你該用錢買「價值」,而非「價格」! 股神巴菲特的致富秘密,權威讀心師完全揭露 「興趣」連動「收入」,啟動「金錢螺旋」 四大聯想訓練,打造「致富直覺力」 讓花掉的錢連本帶利流回來 Amazon4.5星好評   辛苦賺到錢,卻越花越貧窮,以下錯誤理財觀念也害了你?   (X)想買的課程太貴,省下來自學更划算   (X)發薪日揮霍一筆慰勞自己,才有 Learn More
USUAL: RM46.20

NOW: RM 46.20 (-0%)

MEMBER: RM 41.58 (-10%)

By NALI
  「想解決問題,態度認真確實很好,但把事情都看得很嚴重是不行的。   比起凡事都看得很嚴重,唯有先覺得事情有趣,一切才會開始轉變。」   讓全世界最貼近人心、最直白的NALI心理學,   幫助你解決生活中的各種煩惱。   「我不可能受人喜愛。」   「我不能一直這樣下去。」   「我鐵定是不行的。」   「為什麼我總是沒有錢?」 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By James Lee
CERITA #1: Perjalanan berbasikal bertukar menjadi mimpi ngeri bila Lucas Low dan kawan-kawannya mula mendengar lolongan serigala. Keadaan menjadi semakin teruk apabila mereka bertemu dengan Dr Wolfgang yang misteri. Berjaga-jaga, tiada seorangpun yang selamat dalam KEHADIRAN SERIGALA LIAR. CERITA #2: Seseorang telah mengekori Millennia Wang, memerhatikannya di sebalik bayang-bayang. Adakah ia salah seorang peminatnya atau sesuatu yang menakutkan? Dia telah membahayakan dirin Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 7.92 (-20%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By Abdul Latip Talib
Al Quran menceritakan bahawa Firaun dan bala tenteranya mati tenggelam dalam laut merah; “Dan (kenangkanlah) ketika Kami belahkan laut (Merah) untuk kamu lalui (kerana melarikan diri dari angkara Firaun), maka Kami selamatkan kamu dan Kami tenggelamkan Firaun bersama-sama tenteranya, sedang kamu semua menyaksikannya.” (al Baqarah, ayat 50) Kemudian Allah pelihara jasad Firaun sebagai bukti kebenaran Al Quran sebagai peringatan dan iktibar kepada manusia; “Maka pada h Learn More
USUAL: RM27.90

NOW: RM 27.90 (-0%)

MEMBER: RM 22.32 (-20%)

By Mastura Mohd Salim
Nak tahu cerita di sebalik kisah-kisah di sebalik orang-orang yang bekerja di bank? Mesti banyak ceritanya kan? Semuanya boleh dibaca melalui perkongsian menarik tentang situasi bekerja di bank yang ditulis penulis di dalam buku ini. Bukan setakat dengan kerja yang pelbagai dan menimbun, tetapi juga dalam menghadapi pelbagai karenah pelanggan, terutamanya yang masih tidak faham tentang apa itu Perbankan Islam. Selain daripada membaca kisah yang dikongsi, dengan membaca buku Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Alia Basirah
“Hari ni minah mangkuk tingkat bawa bekal apa ek?” sindir Damia. ‘Huh, mangkuk tingkat dengan Bento pun tak dapat beza ke?’ rungut Sofea. “Apa kau cakap??” sergah Damia lagi. DAPATKAN JUGA... Kata orang, masakan ibu merupakan masakan yang paling enak di dunia. Dan kerana itulah, Sofea mengambil keputusan untuk membawa bekalan Bento hasil air tangan ibunya ke sekolah setiap hari! Biarlah apa yang orang nak kata, asalkan dia bahagia. Lagipun Bento hasil ciptaannya i Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Zalina Binti Yahaya
Kandungan 6 Prakata 8 Mengenali Chef Zalina Yahaya 10 Ramuan dan Rempah yang Biasa Digunakan Daging 18 Kari Daging Utara 20 Masak Lemak Cili Padi Daging dengan Belimbing Buluh 22 Singgang Daging 24 Daging Goreng Kunyit 26 Daging Salai Goreng Pedas 28 Goulash Ekor Lembu 30 Daging Masak Merah 32 Daging Goreng Kerisik 34 Gulai Daging dan Rebung Utara 36 Sup Tulang Thai 38 Daging Goreng Lada Hitam 40 Daging Masak Hitam 42 Kerabu Daging Ala Thai Ayam dan Itik Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Normaliza Mahadi
Mak, mak… Orang kata mak ini multitasking orangnya. Sambil memasak pun, dia masih sempat membasuh pinggan mangkuk yang penuh di sinki, masih sempat mengemop lantai, masih sempat masukkan baju dalam mesin basuh. Mak masih sempat jerit pada anak suruh mandi! Tapi dalam dipuji multitasking dan superwomen pun, mak-mak letih sebenarnya bila kudrat dicurah sini sana. Lelaki-lelaki, inilah masa untuk tunjukkan ‘kesadoan’. Bantu isteri dengan kerja-kerja rumah yang tak pernah Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Habiburrahman El Shirazy
"Novel ini mendeskripsikan dunia pesantren dengan bagus. Khazanah dan nilai-nilai pesantren yang tinggi mutunya pun disampaikan dalam bahasa sastera yang indah. Lebih dari itu, novel ini memotivasi para generasi muda pada umumnya untuk meraih kejayaan dengan bekerja keras, tidak mudah putus asa, rendah hati dan menebar kebaikan secara universal. Saya menggalakan novel ini dibaca semua anak muda!" - PROF. DR. MASYKURI ABDILLAH, MA, DIREKTUR SEKOLAH PASCASARJANA UIN SYARIF HI Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Alice
☆★☆★化妝能改變氣場,更能改變人生!☆★☆★ 讓自己美翻天,是妳的責任也是本事!   網紅、部落客御用美妝師的獨家祕技大公開   14個獨家小技巧 +5個必學零瑕疵底妝 +20個好感妝   ─找出讓自己「亮點」,變美,然後開始美好未來!─   ■為什麼彩妝師化的妝總是特別美?──首先妳必須先改變化妝的心態!   美妝熱門臉書 Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 48.00 (-26%)

MEMBER: RM 48.00 (-26%)

By 吉姆·艾爾卡利里
「史蒂芬霍金科學傳播獎」首屆得獎者   暢銷書《悖論》、《解開生命之謎》作者吉姆.艾爾卡利里   邀請各領域頂尖科學家,針對科技未來撰寫十八篇深度導文   讓我們思考人類會將地球的未來帶向何方?   你覺得未來會是什麼模樣?   街上人們踩著懸浮滑板,出門再也不用自己開車;科學家發明能讓人感到幸福的藥丸,基因改造讓人們 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 46.80 (-20%)

MEMBER: RM 46.80 (-20%)

By Totoro
Misi kali ini ialah calon perlu mendapatkan telur seismosaurus. Adakah Sky and calon-calon yang berjaya mendapatkan telur tersebut? Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Moniralily
Aku boleh menjadi pendengar setia waktumu, Tetapi untuk hari-harimu, Aku perlukan sebuah cinta... Perkenalan Zuhar Izqi dengan seorang gadis bernama Ismira Liyana membuatkan Zuhar jatuh cinta buat kali kedua, begitu juga dengan Ismira. Mereka berdua bercinta, tetapi mendapat halangan daripada Fareed, Rina dan kedua-dua orang tua mereka sendiri. Fareed mahukan Ismira, manakala Rina juga mahukan Zuhar sedangkan Fareed dan Rina merupakan pasangan kekasih. Pelbagai kisah menari Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Halimatul Fadila
USUAL: RM16.90

NOW: RM 13.52 (-20%)

MEMBER: RM 13.52 (-20%)

By Ches Al-Maliki
Mengisahkan seorang graduan universiti yang mencipta pengalaman bekerja di ladang Australia selama 3 tahun. Dunia yang 360 darjah sangat berbeza dengan latar belakang . Beliau tidak malu untuk berkecimpung dalam dunia lumpur kerana pada waktu yang sama ingin mengutip pengalaman hidup di luar negara. Selain bekerja ladang, beliau juga berpengalaman untuk membawa pelancong Malaysia menjelajah kota Melbourne. Ikuti kisah penuh permusafiran anak muda ini yang pada mulanya tid Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Alisa Omar
Ada kala aku ingin berheni berjalan.Cukup sudah pengembaraan selama ni - sejauh ini. Aku letih dan lelah .kaki ini telah penat melangkah .Namun,bagaimana boleh aku berhenti berjalan sedangkan hidup itu sendiri sebuah perjalanan Dengan kesedaran itu ,aku berjalan lagi - kali isi membelah lautan Hindi cuba untuk meneroka mistik dan pesona di sebuah tempat yang sungguh asing Mauritis, Reunion Island, madagascartelah membuka mataku lebih luas dalam mengenal erti kehidupan dan Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By J.D. Salinger
In honour of the centennial of the birth of J.D. Salinger in 1919, Penguin reissues all four of his books in beautiful commemorative hardback editions - with artwork and text based on the very first Salinger editions published in the 1950s and 1960s. A collection of nine exceptional stories from one of the great American voices of the twentieth century. Witty, urbane and frequently affecting, For Esme - with Love and Squalor sits alongside Salinger's very best work - a ge Learn More
USUAL: RM75.50

NOW: RM 75.50 (-0%)

MEMBER: RM 67.95 (-10%)

By Malinda Lo
"A twisty, dark psychological thriller that will leave you guessing til the very end."--Teen Vogue

"[A] riveting read..."--NPR

The line between best friend and something more is a line always crossed in the dark.

Jess Wong is Angie Redmond's best friend. And that's the most important thing, even if Angie can't see how Jess truly feels. Being the girl no one quite notices is OK with Jess anyway. If nobody notices her, she's fre Learn More

USUAL: RM51.95

NOW: RM 51.95 (-0%)

MEMBER: RM 46.76 (-10%)

By Wan Ali Akbar & Dr. Mohd Yusuf
Siapakah Umar yang dimaksudkan dalam buku ini? Apakah yang dimaksudkan dengan Muwafaqat Umar? Bagaimanakah yang dikatakan dengan ketepatan pandangan Umar berlandasankan wahyu? Dapatkan segala jawapan berkaitan Muwafaqat Umar yang berlandaskan wahyu Allah S.W.T dalam buku ini. Tuntas, terperinci dan padat. Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Dr. Khalid Umar Ad-Dasuqi
Hiduplah pada hari yang sedang anda lalui sekarang dengan aman dan tenteram. Juga dengan ketenangan jiwa, sikap yang optimis dan harapan yang cemerlang. Hidup anda sesungguhnya penuh dengan dugaan dan rintangan. Tidak seorang pun dari kita yang hidupnya sepi dari perkara tersebut. Kerana keamanan abadi hanya ada di dalam syurga. Sedangkan, di dunia kita tidak lekang diuji. Semoga buku ini mampu mengembalikan senyuman, harapan yang telah terputus, kebahagiaan dan semangat dal Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Hijanah & Hazalif
Tatkala Tuhan memerdekakan seseorang hamba kerakusan dunia, maka dia berlari keluar daripada penjara 'Syaitan' yang bersalut duka demi menjadi pengganti sang ayah yang mati kerana agama. "Kenapa kalimah Allah ada di pergelangan tangan aku?" "Mengapa muncul lelaki bercahaya dalam mimpiku? Siapa dia?" Aisyah Hijanah, wanita berjiwa lemah, kudratnya keletihan dek sering jatuh tersungkur. Rambutnya ditarik bertubi-tubi, kepalanya ditebuk sehingga dibuang kemanisan dunia, Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Syahirah Hani Mohamed Ali
Buku ini sememangnya lengkap untuk panduan ibu-ibu yang ingin membuat sendiri kelengkapan bayi. Jika dapat melakukannya sendiri, pasti lebih jimat dan mengurangkan kos. Malah, menjahit kelengkapan bayi ini boleh dijadikan sebagai pendapatan sampingan. Jadikan buku ini sebagai rujukan. Selamat mencuba! Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Sirin
Kenali karnival hantu yang terdapat di serata negara serta hantu pada zaman kuno. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Tunku Halim
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 艾莉絲·施洛德
  巴菲特畢生唯一授權傳記   全球首富與世人分享最慷慨的資產   除了股票,巴菲特更教你投資自己   《紐約時報》、《華爾街日報》、《華盛頓郵報》、《時代》雜誌、《富比士》雜誌、《時人》雜誌一致推薦   , 最新增訂版 , 新增第63章危機、第64章雪球   巴菲特從未寫過任何一本回憶錄,但他在五年多的時間內,接受本書作者艾莉絲‧施 Learn More
USUAL: RM135.50

NOW: RM 109.00 (-20%)

MEMBER: RM 109.00 (-20%)

By Khairul Ghazali
Harga diri individu itu berdasarkan apa yang dilakukan bagi memperbaiki dirinya. "Marah adalah satu antara panah-panah syaitan yang mengandungi racun. Oleh itu, hindari marah supaya kamu dapat menewaskan syaitan dan bala tenteranya." Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Tunku Halim , Christina Hiew
Brimming with exciting recipes and ideas, The “So Fat-lah!” Cookbook serves up delicious, nutritious meals curated by foodie Christina Hiew and weight-loss guru Tunku Halim. From colourful beverages to creative fruit salads, from delightful snacks to mouth-watering local and Western main courses, this is a celebration of nourishing, life-affirming food. All here for you to enjoy while taking those kilos off! Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.61 (-10%)

By Barbara Oakley , Terrence Sejnowski , Alistair McConville
USUAL: RM75.50

NOW: RM 75.50 (-0%)

MEMBER: RM 67.95 (-10%)

By Natalie C. Parker
After her family is killed by corrupt warlord Aric Athair and his bloodthirsty army of Bullets, Caledonia Styx is left to chart her own course on the dangerous and deadly seas. She captains her ship, the Mors Navis, with a crew of girls and women just like her, who have lost their families and homes because of Aric and his men. The crew has one mission- stay alive, and take down Aric?s armed and armored fleet.But when Caledonia?s best friend and second-in-command barel Learn More
USUAL: RM54.50

NOW: RM 54.50 (-0%)

MEMBER: RM 49.05 (-10%)

By Muhammad Ali Imran
Wahai TuhanKu, sesungguhnya aku memohon kepada-Mu dengan menyebut nama-Mu yg suci, yang baik yang penuh keberkataan, yang lebih Engkau sukai, iaitu nama yang apabila diseru akan Dikau dengan nama itu, Engkau perkenankan permohonan dan apabila dipohonkan kepada-Mu itu,Engkau kabulkan dan apabila dimintakan sesuatu rahmat kepada-Mu dengan nama itu,Engkau kurniakan rahmat itu dan apabila dipohonkan kelapangan daripada-Mu dengan nama-nama itu,maka Engkau lapangkan"(HR Al-Hak Learn More
USUAL: RM9.80

NOW: RM 9.80 (-0%)

MEMBER: RM 8.82 (-10%)

By Dr. Mohammad Ali Toha
365 tip sihat yang mudah dan murah berdasarkan kajian penulis pada amalan hidup Rasulullah dan kitab-kitab perubatan Islam silam. Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Nur Hanan Mardhiah Ghazali
Perniagaan yang dijalankan Rasulullah s.a.w. atas dasar kejujuran dan reputasi akhlak yang mulia, ramai yang menjadikan baginda sebagai rakan kongsi dalam perniagaan termasuklah Khadijah binti Khuwailid, isteri baginda sendiri. Khadijah mengahwini Rasulullah s.a.w. juga kerana terpesona dengan akhlak yang mulia baginda ketika menjalankan perniagaan. Berbekalkan akhlak terpuji ketika berniaga, baginda menjadi usahawan yang berjaya dan disegani oleh masyarakat arab. Sesua Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.85 (-10%)

By Veronica Halim
國際知名設計師Veronica Halim優雅示範 日文版同步授權台灣.美國.英國出版社出版。   筆尖下的線條展現著美感律動──   文字,來自於大自然,和人一樣。   一枝沾水筆,能幻化出什麼樣的魔力?   在步調快速的生活中,   伏案,書寫,   彷彿是一場呼喚靈感的 美麗的儀式。   ♣初學者就從握筆開始   認識筆尖構造,學會筆桿與筆尖 Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 73.90 (-0%)

MEMBER: RM 66.51 (-10%)

By 羅莎莉·瑪吉歐
  ★長踞亞馬遜暢銷榜30年,全球狂賣2,000,000冊的英文溝通寫作經典,中文版磅礡上市!   寫好信其實是一門藝術,本書從內容、用字到範例,幫你打造完美英文書信!   在現今文字溝通漸成主流的社會,如何遣詞用字表達心中想說的話,是人際往來溝通中最重要的事情。光是使用自己的語言表達想法,已經不太容易,何況是用英文來溝通。《英文溝通 Learn More
USUAL: RM100.10

NOW: RM 100.10 (-0%)

MEMBER: RM 90.09 (-10%)

By Habib Ali Zaenal Abidin Al-Hamid
Ilmu Sirah adalah ilmu yang mengkaji tentang Nabi Muhammad SAW dan mesti ada sanadnya untuk menjadi sumber rujukan dalam Islam. Dikatakan salah satu makna ilmu Sirah adalah daripada kata ‘sair’ iaitu ‘perjalanan’. Perjalanan yang dimaksudkan ialah perjalanan Rasulullah SAW yang perlu kita jadikan contoh ikutan agar kita dapat berjalan di jalan yang dijalani oleh Nabi Muhammad SAW. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Dr. Danial Zainal Abidin
Pernahkah kita terfikir bagaimana masyarakat Arab yang jahil dapat berubah menjadi bangsa yang hebat sehinggakmampu menguasai hampir seluruh pelusuk dunia? Bagaimana mereka berjaya mencapai kegemilangan itu dalam tempoh yang singkat? Apakah faktor yang mendorong mereka berubah dan berjaya? Apakah formula kecemerlangan mereka? 7 Formula Individu Cemerlang mempunyai jawapannya. Ia menjelaskan secara lengkap dan terperinci formula-formula motivasi terunggul sepanjang zaman. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Mohd Razali Kamarudin
Dengan izin Allah, Buku Mudah Ingat Makna Surah Ad-Dhuha hingga An-Nas : untuk bacaan dalam solat dapat membantu anda mencapai hasrat ini. . Menariknya, buku ini ditulis oleh seorang yang tiada asas Bahasa Arab. Menerusi buku ini, anda akan dipandu untuk memahami makna surah Al-Duha hingga surah Al-Nas dengan lima langkah mudah berikut : 1. Faham keunikan dan latar belakang surah. 2. Baca semua ayat dalam sesuatu surah beserta maknanya dan kaitkan dengan keunikan da Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 16.20 (-10%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Alif Fitri
Buku Kisah-kisah Al-Andalus merupakan himpunan kisah yang tercatat dalam lembaran-lembaran sejarah sejak umat Islam mula menjejakkan kaki di sana pada tahun 711M sehinggalah ia berakhir dengan kejatuhan Kerajaan Bani Nasr di kota Granada pada tahu 1492M. Kisah-kisah yang dipetik sudah tentunya mengandungi iktibar dan ibrah yang perlu diambil oleh kita sebagai umat Islam hari ini agar kesilapan masa lalu tidak lagi diulangi dan kejayaan masa lalu akan kembali berulang. Learn More
USUAL: RM35.90

NOW: RM 32.31 (-10%)

MEMBER: RM 32.31 (-10%)

By Sharon Saline
USUAL: RM79.95

NOW: RM 79.95 (-0%)

MEMBER: RM 71.96 (-10%)

By S. K. Ali
A William C. Morris Award Finalist
An Entertainment Weekly Best YA Book of 2017

Saints and Misfits is a "timely and authentic" (School Library Journal, starred review) debut novel that feels like a modern day My So-Called Life...starring a Muslim teen.

There are three kinds of people in my world:

1. Saints, those special people moving the world forward. Sometimes you glaze over them. Or, Learn More
USUAL: RM55.90

NOW: RM 55.90 (-0%)

MEMBER: RM 50.31 (-10%)

By Alicia Skinner Cook
Bestselling writer and activist Alicia Cook returns with I Hope My Voice Doesn't Skip, a collection of poetry, prose, and song. The follow-up to Stuff I've Been Feeling Lately contains anthem-like poems about relationships, mental health, current social issues, and learning from loss, with the promise that recovery is possible.

The reader's experience with this unique collection is lifted from the page as Cook has collaborated with a number of up and Learn More
USUAL: RM70.50

NOW: RM 70.50 (-0%)

MEMBER: RM 63.45 (-10%)

The Breakfast Club meets One Day in Floored, a unique collaborative novel by seven bestselling and award-winning YA authors: Sara Barnard, Holly Bourne, Tanya Byrne, Non Pratt, Melinda Salisbury, Lisa Williamson and Eleanor Wood.

When they got in the lift that morning, they were strangers. Sasha, who is at the UK's biggest TV centre desperately trying to deliver a parcel; Hugo, who knows he's by far the richest - and best-looking - guy in the l Learn More

USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Onjali Q. Rauf

SHORTLISTED FOR THE BLUE PETER BOOK AWARD 2019

Told with heart and humour, The Boy at the Back of the Class is a child's perspective on the refugee crisis, highlighting the importance of friendship and kindness in a world that doesn't always make sense.

There used to be an empty chair at the back of my class, but now a new boy called Ahmet is sitting in it.

He's nine years old (just like me), but he's very strange. He never talks and never Learn More

USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 34.11 (-10%)

By 娜塔莉·阮氏
超簡單40道炒鍋食譜大集合! 只要一支鍋,從準備到上桌,15分鐘搞定一餐!   你是否常忙到沒時間好好吃飯,想為自己或家人煮一餐,光準備材料和清潔碗盤就覺得累,外食又怕吃到NG的餐點?現在只要一支快炒鍋,不須弄髒其他鍋碗瓢盆,也不用餓著肚子等開飯,就能讓你輕鬆吃到豐盛的一鍋餐。   娜塔莉.阮氏是一位餐飲設計顧問,曾幫法國、美國 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By Dr. Atikah Razali
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.90 (-10%)

By Ustaz Zubair Malik
Buku ini menghuraikan hukum hakam Tajwid dengan lengkap. Ia disampaikan dengan penyampaian yang penuh warna, lengkap dengan contoh, disertai carta dan rajah serta grafik bagi memudahkan pemahaman. Sesuai dimilik oleh pelbagai peringkat usia yang ingin mempelajari ilmu Tajwid dan memperbaiki mutu bacaan al-Quran. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Alice Tang
甜品本來就人見人愛,再配上萌萌的造型,真是可愛得讓人想尖叫。不論開派對或用來饋贈親友,也一定會讓大小朋友開心! 造型甜品導師Alice在本書教授各種可愛造型,除了糖霜和翻糖甜品外,更介紹不同款式的曲奇、日式糰子、冬甩、啫喱杯等各式造型小點心,適合做派對小吃或孩子的下午茶,如柴犬糰子、漢堡造型小蛋糕、羊咩咩蛋糕球等。此外,書中 Learn More
USUAL: RM49.00

NOW: RM 39.20 (-20%)

MEMBER: RM 39.20 (-20%)

By Azleya Shadzalin
MASIH SEPERTI DULU Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Tengku Khalidah Tengku Bidin
"Bertemankan seorang teman rapat, Aidil akhirnya sampai juga ke tempat kami akan dinikahkan. Melihat wajah riang gembiranya tatkala bersiap menyarungkan baju pengantin (yang tak berupa pengantin sebenarnya), aku yakin, jauh di dalam hati, Aidil memang menginginkan pernikahan ini. Kerana Aku seorang perempuan:Walaupun pernikahan kami berlangsung dalam suasana serba kurang, serba tiada, tetapi aku sangat-sangat bahagia. Terasa seperti berada di padang yang sangat luas, Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

By Ustaz Ali Omar Al-Hafiz
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

Perkerjaan sebagai seorang Jurutera tidaklah semudah yang di sangka, mereka berperanan memudah dan menyelesaikan urusan manusia dengan teknologi. Sebagai seorang jurutera tidak akan lari dari masalah sehinggalah ia selesai, meskipun terpaksa menggali lubang lain demi mencari puncanya. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Miftahul Asrar Malik
CINTA DI HATI MUHAMMAD S.A.W Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By Alison Green
From the creator of the popular website Ask a Manager and New York's work-advice columnist comes a witty, practical guide to 200 difficult professional conversations--featuring all-new advice! There's a reason Alison Green has been called "the Dear Abby of the work world." Ten years as a workplace-advice columnist have taught her that people avoid awkward conversations in the office because they simply don't know what to say. Thankfully, Green does--and in this incredibly he Learn More
USUAL: RM75.50

NOW: RM 75.50 (-0%)

MEMBER: RM 67.95 (-10%)

By Shasya Ali , Rashiela Nurain
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By 瑞·達利歐
☆全世界企業界、管理者、金融業者、渴望進化的人都在看☆ ☆淬煉40年、價值1,500億美元的成功法,不藏私公開☆   ☆年度最強商管書,無人能及☆   美國亞馬遜書店商管榜首、   《紐約時報》暢銷榜首、   中國亞馬遜書店商管榜首   ☆企業和個人進化必備經典☆   比爾•蓋茲盛讚:   「瑞.達利歐曾給我非常寶貴的指導和忠告,   你 Learn More
USUAL: RM92.40

NOW: RM 92.40 (-0%)

MEMBER: RM 83.16 (-10%)

By Alice Pung
Lucy is a bit of a pushover, but she’s ambitious and smart, and she has just received the opportunity of a lifetime: a scholarship to a prestigious school, and a ticket out of her broken-down suburb. Though she’s worried she will stick out like badly cut bangs among the razor-straight students, she is soon welcomed into the Cabinet, the supremely popular trio who wield influence over classmates and teachers alike. Linh is blunt, strong-willed, and fearless—everything Learn More
USUAL: RM46.95

NOW: RM 46.95 (-0%)

MEMBER: RM 42.26 (-10%)

By Yim , Kang Jae
China merupakan sebuah negara besar yang mempunyai sejarah lama. Oleh itu, banyak legenda yang dahsyat telah tersebar. Mari kenali beberapa tempat berhantu yang terkenal dan kisah-kisah mengenai sekolah di China. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Thaleungsak Laungsarn
Pintu ruang masa kembali aktif. Garin telah dibawa ke sebuah tempat yang cukup misteri. Kali ini, dia akan berhadapan dengan Ogre yang menggerunkan. Pengembaraan yang penuh mendebarkan bakal bermula sekali lagi. Garin dan Run akan merungkai rahsia ogre dengan menggunakan kebolehan masing-masing. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Ablah Ibtisam Yassin Ali Taha
Travelog seorang guru dari Sudan yang tidak kenal erti penat untuk memastikan anak didik dan anak angkatnya yang berasal dari Malaysia, berjaya dalam pembelajaran dan pelajaran. Menjadi orang asing di sebuah negara serba kekurangan, Amirul, remaja yang baru masuk usia belasan tahun tabah menghadapi cabaran. Ditinggalkan oleh keluarga di benua Afrika demi menimba ilmu. Namun, kehadiran Ablah Ibtisam sebagai penjaga yang juga merupakan ibu angkat dan guru bersama keluarganya, Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Dr. Salah Abdul Fattah Al-Khalidi
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

1-647 of 647

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top