0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Hisham Ar 'Found 7344 Related Products
Filtered By
author
By Sara Holland
The New York Times bestselling series!Jules Ember confronts the girl who is both her oldest friend and greatest enemy in the highly anticipated sequel to Everless, praised by New York Times bestelling author Stephanie Garber as "an intoxicating blend of blood, secrets, and haunting mythology."Jules Ember was raised hearing legends of the ancient magic of the wicked Alchemist and the good Sorceress. But she has just learned the truth: She is the Alchemist, and Caro-a woman who Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Mark Burnell
Mark Burnell's riveting thriller The Rhythm Section begins with the crash of flight NEO027. The crash destroys Stephanie Patrick's life: her family was on board and there were no survivors. Devastated, she drops out of college and her life spins out of control as she enters a world of drugs and prostitution--until a journalist discovers that the crash wasn't an accident. There was a bomb planted on the plane. Filled with rage, and with nothing left to lose, she focuses on one Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Tayari Jones
A moving portrayal of the effects of a wrongful conviction on a young African-American couple.' - Barack Obama Newlyweds Celestial and Roy are the embodiment of the American Dream. He is a young executive, and she is an artist on the brink of an exciting career. Until one day they are ripped apart by circumstances neither could have imagined. Roy is arrested and sentenced to twelve years for a crime Celestial knows he didn't commit. Devastated and unmoored, Celestial f Learn More
USUAL: RM49.95

NOW: RM 49.95 (-0%)

MEMBER: RM 39.96 (-20%)

By 安倍夜郎
平成年最後的相聚時刻, 能一起開懷大吃喜歡的東西是最好不過了!   每一夜故事持續上演,   一道菜,交換一個記憶,   有哭有笑,有失戀也有團聚。   這裡是深夜食堂——   常客們共同的家。   歡迎光臨,今晚想點什麼呢?   炸雞翅、玉米炸餅,老闆的限定菜色總會吸引意想不到的新客來訪。   辣椒風味炒春甘藍包裹著不 Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 29.00 (-12%)

MEMBER: RM 29.00 (-12%)

By Yoshiharu Kashima
Living with Air Plants is the perfect introduction to the world of Tillandsia and the many ways they can be used to design and upgrade your home or work space. It is the work of a prominent horticulturist and a design, lifestyle and gardening expert from Japan, and displays a wonderful Japanese design aesthetic and attention to detail. These endearing plants are friendly to seasoned gardeners and beginners alike, and easy to grow and care for, once you know how. This referenc Learn More
USUAL: RM69.00

NOW: RM 69.00 (-0%)

MEMBER: RM 62.10 (-10%)

By Susan Dennard
War is sweeping the witchlands and tainted magic is destroying both friends and enemies. While the Bloodwitch Aeduan is keeping one crucial secret . . . Here, loyalties will be tested as never before . . . The Bloodwitch Aeduan and Iseult the Threadwitch race for safety, desperate to evade the Raider King. His attempts to subdue the Witchlands are gaining momentum, as his forces sow terror in the mountains, slaughtering innocents. Despite differing goals, Aeduan and Iseult Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 38.61 (-10%)

By 芭芭拉·安吉麗思
做自己的生命主人   唯有出自靈魂,才能使人生真正轉變   ★★★ 當代重量級靈性成長導師 ★★★   睽違八年的全新升級經典之作   不分宗教,一致深刻好評!   當感覺到一股不舒服從內在湧現,就表示有什麼在呼喚著我們,要求我們去看見或是說出來。此時,我們絕對不能忽略,因為這是覺醒的信號。你的內在沒有任何欠缺。我們之所以 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By A.Darwisy , Suzani Nadzir , Faizul Rahim
KAIN IBU SYAITAN – A. DARWISY Hari pertama Azham bekerja di Muzium Tekstil Negara, dia sudah diganggu dengan perkara-perkara aneh. Bukan dia seorang saja, tetapi hampir semua pekerja di dalam muzium itu turut merasai pengalaman yang menakutkan. Kemuncaknya, adalah pada program Denai Malam yang dianjurkan oleh Jabatan Muzium Malaysia. Apa yang terjadi pada malam itu? Apa pula kaitannya dengan siri kejadian seram yang menimpa mereka sebelum ini? Benarkah muzium itu berhantu Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Edward De Bono
Think, don't fight. In today's world we use an out of date thinking system to navigate our way through modern society, especially when it comes to conflicts and disagreements. Conflicts argues that instead of our age old system of debate we should adopt what de Bono calls a `design idiom' and use lateral thinking to navigate a feud. If two parties think their argument is best, we should be introducing a third party role. De Bono explains how this concept of triangular Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By 溫蒂·蜜雪兒 , 安娜·沃頓
  ★英國亞馬遜5星讚譽!92%讀者熱淚推薦──失智症患者人生紀實之作!★   獻給臺灣27萬個正受到失智海嘯衝擊的家庭,   道出失智症長者最想被兒女聽見的心聲:   直到失去記憶那刻,   父母仍放不開緊握兒女的那雙手;   即使忘了摯愛的名字,   記掛在心的,仍是永遠不變的愛……   ❖   罹患失智症的世界,並非被黑暗籠罩, Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Fargoes
USUAL: RM12.90

NOW: RM 9.68 (-25%)

MEMBER: RM 9.68 (-25%)

By Richard Gerver
To be successful, you have to be able to adapt to change' - Sir Alex Ferguson The pace of change is greater than ever. We face new challenges every day in our jobs and in our personal lives. Those who can handle change are the most fulfilled. Those who fear change will find it hardest to thrive. As a head teacher, Richard Gerver famously transformed a failing school into one of the most acclaimed learning environments in the world - in just two years. As a hugely popula Learn More
USUAL: RM59.95

NOW: RM 59.95 (-0%)

MEMBER: RM 47.96 (-20%)

By 蘇珊·佛沃 , 唐娜·費瑟
五種典型有毒姻親,正在侵蝕你的婚姻!   ★國際知名心理專家、美國版《情緒勒索》與《母愛創傷》作者蘇珊·佛沃探討「姻親關係」另一力作!   ★呂秋遠(律師)、鄧惠文(精神科醫師;榮格心理分析師)、賴奕菁(精神科醫師;《好女人受的傷最重》作者)同感推薦!(依名稱筆劃順序排列)   我們帶著自己的故事、經驗與需求走進婚姻, Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By 凱倫·阿姆斯壯
  《週日泰晤士報》(Sunday Times)暢銷書   一趟數千年西方宗教歷史之旅,   一場對科學宗教和無神論者的答辯   16、17世紀科學興起之後,以基督宗教為中心的西方宗教受到極大的衝擊和挑戰。近期應運而生的無神論者之砲火,更是針對宗教施行的暴力、教條、文字信仰猛烈抨擊,引起廣大民眾的熱烈迴響。但世界級的宗教權威學者阿姆斯壯卻指出 Learn More
USUAL: RM89.30

NOW: RM 89.30 (-0%)

MEMBER: RM 80.37 (-10%)

By 安潔絲·納維多
  觀察力X推理力X成就感   字謎遊戲 另類數獨 有趣迷宮   生活經驗應用 益智推理 比一比找不同    視覺分析 數理思維 語文能力 論證思考   年節假期必備,最豐富、最多元的燒腦遊戲書,準備接招!   熱血沸騰的冰上曲棍球賽季即將展開,明星球員卻在開賽當天遭人攻擊!?   更衣室裡的祕密紙條隱藏了什麼訊息?   擔心自 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By 亞瑟·叔本華
  是時候,為你的生活按下靜音鍵,來一場孤獨狂歡。   請收下這張將帶你踏上孤獨之旅的車票,   你的列車長是從不為孤身一人感到抱歉的叔本華,   讓他用一場盛大的寂寞,   挽救你分貝破表的喧囂心靈   在這熱鬧超載的世界,「孤獨」彷彿成為無法大聲喧嚷的禁忌,承認孤獨彷彿承認自己與這世界格格不入,不被需要。然而,孤獨大師叔 Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 73.90 (-0%)

MEMBER: RM 66.51 (-10%)

By Leigh Bardugo
Face your demons . . . or feed them. Nikolai Lantsov has always had a gift for the impossible. No one knows what he endured in his country's bloody civil war - and he intends to keep it that way. Now, as enemies gather at his weakened borders, the young king must find a way to refill Ravka's coffers, forge new alliances, and stop a rising threat to the once-great Grisha Army. Yet with every day a dark magic within him grows stronger, threatening to destroy all he has bu Learn More
USUAL: RM55.90

NOW: RM 55.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.72 (-20%)

By 馬格斯·朱薩克
為什麼是我?我問上帝; 上帝說,因為你有使命在身。   不滿二十歲的艾德靠開計程車賺錢。他的人生不特別爛,但也不特別好。然而,一切都在他阻止了一樁銀行搶案後改變――   一張寫上陌生住址與時間的方塊A撲克牌來到他門前。   艾德本來懶得管,卻被好奇心搔得癢兮兮。他照著撲克牌上的指示做,接著卻出現了更多牌卡――   一張梅花 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Naritha Sukpraman
  \專為韓語初學者量身打造/   圖解發音、單字、文法、句型的趣味韓語自學書!   想聽懂韓劇的歐巴歐膩在說什麼嗎?   想去韓國觀光時和店員或當地人用韓語聊天對話嗎?   想看懂韓國招牌、菜單和各種美食、美妝產品的外包裝嗎?   又或者曾經學過韓語的你,背了一堆單字卻無法運用,對韓語一知半解嗎?   不管是完全零基礎的韓 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By 麗莎·馮特思
  愛你,就可以這樣嗎?   失控的親密關係,比你想像的更恐怖   你的關係,真的沒有暗藏危機嗎?   現代人迫切需要的情感教育,就從認識「高壓型控制」開始!   如何辨識有「高壓型控制」傾向的恐怖情人?   如何提分手,從高壓型控制關係中安全脫身?   如何協助、陪伴正在受其所苦的親朋好友?   「高壓型控制」(Coercive Control Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By 巴尼·班恩
  你比你自己想的還有創意!   本書提供一張改變生活的地圖,   透過任何時間場合都可應用的各種創意練習,   超視覺、意念呼吸、計時書寫、三十三秒、多重空間……   幫助我們啟動天賦,超越已知,進入想像力的領域,讓創新誕生。   ◆全球電影夢工場好萊塢最受歡迎的創意工作坊,創意心法不藏私大公開!屢屢獲獎的電影編導製全才作 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By MedPartner美的好朋友醫療團隊
  保養是科學,不是儀式!   用知識為美麗打底,徹底搞懂洗臉、卸妝、保濕、防曬、美白所有保養肌膚的原理。   如果你符合以下描述,一定要趕緊買下這本書──   # 認為化妝品兼有保養功能,有時懶得卸妝就去睡了   # 白還想更白,保養只為了美白   # 討厭角質,每天都必須徹底去角質才甘願   # 完全聽信廣告,從不在乎自己肌膚的反應 Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 61.45 (-0%)

MEMBER: RM 55.31 (-10%)

By 衣笠彰梧
輕井澤惠開始在意起從過去的束縛中解救她的綾小路。   友人佐藤麻耶找上了這樣的她,諮詢聖誕節與綾小路約會的事情。   綾小路更同時聯絡了輕井澤,希望她說出對佐藤的了解!   綾小路的行動是單純對異性感興趣,還是為了利用佐藤呢?   聖誕節在即,輕井澤止不住心裡的疙瘩。   另一方面,綾小路為了新學期,與許多人物做了接觸。 Learn More
USUAL: RM150.90

NOW: RM 150.90 (-0%)

MEMBER: RM 135.81 (-10%)

By 凱倫·樂文
  ★2002年甫出版即成為暢銷書,獲獎無數,版權發行40多個國家,感動全世界!   ★改編成膾炙人口的紀錄片「打開漢娜的旅行箱」,賺人熱淚、好評如潮。   ★收錄珍貴的漢娜家族照片及猶太集中營歷史文件,呈現第一手真實記錄。   ★歷史課最棒的教材,認識歷史最好的博物館教育,引帶領全世界兒童學會尊重差異、寬容和平的價值。   這個 Learn More
USUAL: RM46.20

NOW: RM 46.20 (-0%)

MEMBER: RM 41.58 (-10%)

By Karen M Mcmanus
A perfect town is hiding secrets. Two teenagers are dead. Two murders unsolved. And a killer who claims to be coming back.Ellery's never been to Echo Ridge, but she's heard all about it. It's where her aunt went missing at age sixteen, never to return. Where a Homecoming Queen's murder five years ago made national news. And where Ellery now has to live with a grandmother she barely knows, after her failed-actress mother lands in rehab. Malcolm grew up in the shadow of t Learn More
USUAL: RM47.50

NOW: RM 35.90 (-24%)

MEMBER: RM 35.90 (-24%)

By ネコ光一 , Nardack
★第二屆OVERLAP文庫WEB小說大獎‧『金獎』得主,超人氣輕小說改編漫畫版!1、2集同步發售!!! ★最強特務,浴火轉生──充滿溫馨與感動的師徒&家人羈絆。最想在異世界學習的「課程」,正式開課! ★另收錄原作加筆小說「諾艾兒的必殺技」!   「既然妳再無一物可失去,就隨我來吧。   我會教妳在這個世界活下去的方法。」   這是過去被喚為 Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.00 (-0%)

By ネコ光一 , Nardack
★第二屆OVERLAP文庫WEB小說大獎‧『金獎』得主,超人氣輕小說改編漫畫版!1、2集同步發售!!! ★最強特務,浴火轉生──充滿溫馨與感動的師徒&家人羈絆。最想在異世界學習的「課程」,正式開課! ★卷末還收錄了番外漫畫「諾艾兒的婚禮」及加筆小說「莉絲的訓練計畫」!   新弟子的加入,「學園篇」展開——!!   「將我的一切——    Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.00 (-0%)

By Prichard Skip
Have you ever wondered why some people seem to catch all the breaks and win over and over again? What do the super successful know? What is standing between you and your wildest dreams? The Book of Mistakes will take you on an inspiring journey, following an ancient manuscript with powerful lessons that will transform your life. You'll meet David, a young man who with each passing day is more disheartened and stressed. Despite a decent job, apartment, and friends, he just Learn More
USUAL: RM76.90

NOW: RM 76.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.21 (-10%)

By Kara Barbieri
As the last child in a family of daughters, seventeen-year-old Janneke was raised to be the male heir. While her sisters were becoming wives and mothers, she was taught to hunt, track, and fight. On the day her village was burned to the ground, Janneke-as the only survivor-was taken captive by the malicious Lydian and eventually sent to work for his nephew Soren. Janneke's survival in the court of merciless monsters has come at the cost of her connection to the human world Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By 蔭山はるみ
運用身邊隨手可得的素材,從零開始打造Only One的迷你織布機。 徽章、杯墊輕鬆完成,連小小波奇包都能一次織好免縫紉! 解放雙手的紡織創作欲,將零星線段變成身上的美麗小物吧!   藉由紗線的直橫交錯,建構出多彩柔軟的布匹。依個人喜好織出一塊量身打造的布料,是許多手作愛好者心中的一個夢想。現在只要利用身邊隨手可得的厚紙板、紙箱、相框 Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 64.70 (-0%)

MEMBER: RM 58.23 (-10%)

By 夏洛特·亞伯拉罕
  *已售澳洲、紐西蘭、韓國、日本四國版權   *英國亞馬遜書店讀者4.5顆星好評   HYGGE這個象徵丹麥幸福與溫暖生活的關鍵字,   如何改變我們看待世界與自我的方式?   我們如何才能擁有更踏實的滿足與快樂?   英國設計策展人夏洛特親訪丹麥,分享幸福的哲學,   邀你一起擁抱簡單、快樂、放鬆的丹麥式生活。   燭光是HYGGE,現煮 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 46.80 (-20%)

MEMBER: RM 46.80 (-20%)

By 史考特·安東尼 , 克拉克·吉伯特 , 馬克·強生
  Amazon網路書店4.9顆星好評不斷   入選《富比士》雜誌2017年創新領導書   權威商業書評網「800-CEO-Read」當月重點關注商業書   安泰、福特汽車、新加坡電信等跨國企業聯合推薦   最具實用性的企業轉型指南!   「對於現存公司如何因應破壞的困境,本書給了答案。」   ──創新大師、哈佛商學院教授/克萊頓・克里斯汀生   這是落敗者 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By 彼得·班奈特 , 史蒂芬·博睿 , 莎拉·菲
活用間歇性斷食   改善過敏、減少慢性病風險、提高免疫力、專注力   「現代生活有個不幸的現實,就是我們的高度毒性暴露情形。來自工業廢棄物的環境汙染,營養不良所累積的代謝性毒素,抗生素造成腸道細菌異常等,都會增加毒性,損害健康。由班奈特和博睿兩位自然醫學醫師所提出的指導和智慧,提供排毒和恢復活力的一條康莊大道。」--美國 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By 萊茵赫德·席勒
  不只是香草植物,新增三十種樹木療效,包括蘋果樹、楓樹、樺樹……。   蜂蜜梨子、蜂蜜薰衣草、蜂蜜栗子、蜂蜜大車前草,都是好東西!各有什麼療效?   德國最暢銷的藥用植物醫學寶典,居家保健必備!   當你胃痛、頭痛、經痛時,你都怎麼辦?吞一顆普拿疼撐過去?   當你躺在床上,輾轉反覆地數羊,羊都跑光了兩眼卻還是瞪得大大的 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Sarah Ann Juckes
Here's the thing about being Inside. Ain't no one believes that they are. Ele has never been Outside, but she knows it exists - she just has to prove it. Her whole world is Inside. Trapped with her books and the Others and Him. She has never seen a tree or felt the rain but that's about to change. Ele's getting out. For good. ____ In the spirit of Emma Donoghue's Room, Outside is a poignant story of strength, friendship and unconditional love, even in the most ch Learn More
USUAL: RM46.50

NOW: RM 46.50 (-0%)

MEMBER: RM 41.85 (-10%)

By James Lee
CERITA #1: Perjalanan berbasikal bertukar menjadi mimpi ngeri bila Lucas Low dan kawan-kawannya mula mendengar lolongan serigala. Keadaan menjadi semakin teruk apabila mereka bertemu dengan Dr Wolfgang yang misteri. Berjaga-jaga, tiada seorangpun yang selamat dalam KEHADIRAN SERIGALA LIAR. CERITA #2: Seseorang telah mengekori Millennia Wang, memerhatikannya di sebalik bayang-bayang. Adakah ia salah seorang peminatnya atau sesuatu yang menakutkan? Dia telah membahayakan dirin Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 7.92 (-20%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By Zan Zarida
Utuhkan hatiku buat dirinya... ‘Berkolaborasi’ dengan Zain Arash sampai lelaki itu sanggup memberi cincin? Ingat bercinta ni sama dengan berbusiness? Peliknya, Miya Adeena tidak sedar bagaimana boleh terpikat dengan lelaki itu. “Tak baik marah-marah. Jom kita pergi masjid kat depan tu. Hari ni kita dirikan solat, siapa tahu hari lain kita dirikan masjid pulak.” ~ Zain Arash Begitu pun, Miya memulangkan cincin itu kerana mahu Arash menghantar rombongan rasmi. Malan Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Artis Komik Re:On Comics
GIGIL' - Kompilasi seram karya artis komik muda berbakat besar Indonesia kini diterjemah ke bahasa Melayu. Pasti korang gigil dan berpeluh satu badan! REUNION - REVIVAL - REQUIEM Teks: Andik Prayogo , Komik: Felix Setiawan Bermula dari agenda reunion, Aldi dan lima rakannya dilanda musibah gara-gara sebotol minuman keras. Aldi berusaha memperbaiki dan menebus segala kesilapannya dengan kembali ke tempat dia dan rakan-rakannya bercuti. KERIS Teks: Yudha Negara Nyoman , Komik Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Takara Akegami
Sebelum aku jumpa kau... Sejujurnya, aku ni popular. Tapi langsung tak tahu apa-apa fasal cinta dan aku rasa semua gadis sama je. Aku tak dapat nak kawal cinta ni. Bila dengan kau, aku selalu dan sengaja tunjukkan sisi tak cool. Ayat-ayat senang yang aku cakap kat perempuan lain akan jadi berpusing-pusing bila aku ucapkan kat kau. * Hangat, berdebar-debar dan membuatkan korang tersipu-sipu tanpa sedar bila membacanya. Kisah cinta romantis antara jejaka dan gadis suci ini Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Muhammad Abdul Aziz Al-Khuly
"YA ALLAH .. GUNAKANLAH DIRIKU, MASAKU, HARTAKU, HATTA NYAWAKU HANYA UNTUK AGAMAMU" Learn More
USUAL: RM39.00

NOW: RM 39.00 (-0%)

MEMBER: RM 35.10 (-10%)

By Syuhada , Aisyah , Era
Nasihat Nabi Kita adalah himpunan hadis-hadis Rasulullah SAW dan disertakan dengan cerita yang menarik dan penuh manfaat sebagai rujukan kepada kawan-kawan! Pelajari cara Rasulullah SAW menjaga silaturahim. Cara Rasulullah SAW bekerja dan beribadah. Serta pelbagai lagi sunah Rasulullah SAW. Selamat membaca. Semoga kita tergolong dalam kalangan umat yang mencintai dan dicintai Rasulullah SAW. Selamat membaca. Semoga kita tergolong dalam kalangan umat yang mencintai dan cinta Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Mariam Sarbini
Jaka dan Puspa adalah anak kepada sahabat baik ayah Anas dan Anis. Mereka diterbangkan oleh orang tua mereka dari Australia untuk menghabiskan cuti hujung tahun bersama Anas dan Anis. Anas dan Anis gembira dapat bercuti bersama kawan baharu. Pada suatu hari, mereka dalam perjalanan ke utara tanah air untuk mengambil ibu Anas dan Anis dari berkursus. Kereta yang dinaiki mereka yang dipandu oleh ayah Anas dan Anis terlibat dengan kemalangan kecil. Mereka terkandas di kawasan s Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Penerbitan Fargoes
IQRA' JILID 1-6 RASM UTHMANI Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Paeh Design , MF Zakaria
Sakuragi, seorang pelajar tahun akhir di Universiti Osaka, Jepun adalah seorang agnostik iaitu tidak punyai agama tetapi percaya kepada Tuhan. Pertemuannya denga Nuri Wardah yang merupakan sahabat Jawaher iaitu rakan sekuliahnya telah membuka episod baharu dalam kehidupannya. Setelah enam bulan tamat pengajian dari universiti di Malaysia, Nuri Wardah datang bercuti ke Jepun atas jemputan Jawaher sambil menunggu tawaran kerja. Percutian Nuri Wardah ke Jepun itu dalam masa yan Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Mariyati Miskon
Dipinang orang? Kalau orang lain, dipinang orang, biasalah tu kan? Tapi, untuk sweet seventeen macam Dania Hana memang luar biasa. Lagi-lagi daripada orang yang tak dikenali. Gila ke apa? Eh, tak nak klise… kahwin paksa + paksa kahwin. Tetapi Qayyum ni bijak, bagi ayat yang manis macam gula, mulalah Dania blink-blink love dekat Qayyum. Sekuat apapun Dania menolak, tetap saja namanya yang terucap saat diijab kabul. “Bagi abang apa pentingnya hubungan ini?” – Dania Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Siti Fatiha Yahya , Sharifah Nursyahidah Syed Annuar
Di tangan Siti Fatiha & Sharifah Nursyahidah, Hallyu bukan sekadar produk budaya popular Korea Selatan – drama, filem, muzik, makanan segera & fesyen – tetapi juga kuasa lunak (soft power) yang memiliki dimensi ekonomi dan politik. Melalui olahan yang kemas dan padat, penulis menghuraikan bagaimana Hallyu terbentuk hasil perubahan struktur ekonomi Korea Selatan yang kemudiannya menjadi bahan eksport yang menguntungkan ekonomi serta sosio-politik Korea Selatan. Tidak puas Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Jaafar Bin Salleh
Kita jarang-jarang didedahkan dengan kejadian dan peristiwa aneh yang terjadi kepada Nabi Muhammad SAW. Antara yang dipaparkan dalam buku ini ialah tentang kejadian semasa Baginda dilahirkan, peristiwa-peristiwa aneh yang dilalui sepanjang usia Baginda dan ramalan-ramalan peristiwa yang bakal terjadi pada akhir zaman menjelang kiamat dan lain-lain yang boleh didapati dalam buku ini. Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 20.72 (-20%)

By Rina Farizq
BUDAK JAHAT itu membuatkannya bahagia dan menyemarakkan rasa cinta tapi tak sangka, Budak Jahat itu jugalah yang telah menghancurkan hati dan perasaannya dengan kejam! Saat dia menjalani kehidupannya yang baru selepas terluka dan dikecewakan, Budak Jahat itu boleh pula muncul semula. Mengapa? Sungguh dia tak suka! “I nak you lepaskan I. I nak bebas seperti you bebas memilih perempuan lain semasa I masih bersama dengan you sebelum ni.” - Minah “No. Never!” – Tengk Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Farah Deraman
Cinta pertama Aira bersama Hakimi telah lama tersulam indah sejak zaman sekolah menengah lagi. Namun, impian mereka untuk ke jenjang pelamin musnah di tengah jalan bila mama Aira, Puan Azlinda bermati-matian menghalang dengan alasan Aira tidak akan bahagia menjadi isteri kedua Hakimi. Aira akur. Sementelah mamanya sendiri telah merasakan peritnya hidup bermadu. Tika pintu hati ditutup rapat untuk lelaki, Zafran hadir menawarkan sesuatu yang tidak masuk akal dan tidak pernah Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Sharina Elisa
"""Minggu lepas seorang pecah kepala. Bersepai otak."" Pantas Delina menoleh. Wajah Sera todak beriak. Gadis itu berdiri di sebelahnya seolah-olah lupa langsung amarah tadi. ""Jatuh ke?"" ""Entah. Tapi orang kata, otak lembu kalau sedut waktu segar, sedap. Otak manusia mesti lagi sedap, kan? Sayang betul. Boom! Berkecai,"" Kata Sera sambil tangannya membuat aksi seperti letupan. Tregedi bunuh diri setiap malam Jumaat berlaku tanpa sebarang bukti. Delina, robot per Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-20%)

Kucing telah mendominasi peradaban sejak zaman Nil lagi. Di mana ada manusia, di situ kucing mengiau. “Miau, miau, aummm…” Itulah jampi yang berkurun membuat manusia jatuh cinta pada bangsa berbulu yang licik, nakal, dan kaki jilat ini. Manuskrip ini jadi dalil betapa kucing telah menawan manusia. Di rumah. Di pejabat. Di kedai makan. Di tepi jalan. Segala-galanya kucing. Cuma AWAS. Jangan sampai buku ini sampai ke tangan bangsa anjing, burung, atau tikus! Panjang cer Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Dr. Farhan Hadi , Fatimah Syarha
Hadiah buat dirimu atau, insan kesayanganmu yang sedang diuji sakit. “This is simply a book that everyone must sitdown and read” Dr.Ihab Elsayed Mohamed Ali,Associate Professor ORL H&N, Taylor’s University. “The is a power in the book which will begin to flow in our lives the moment we start to read page by page of the book” Dr. Alireza,Lecturer of Orthopedic Surgery, Taylor’s University “Buku ini benar-benar mengajak kita sentiasa di atas landasan iman samaa Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By 馬克·史坦格勒 , 保羅·安德森
生活品質跟治療一樣重要   權威醫師臨床實證的治療解答   你可以擁有更多、更好的生命選擇!   傳統癌症治療雖然佔有一席之地,但也有其局限性及嚴重副作用,對癌症患者來說,成功治療的判斷標準不僅是活下來,更要活得好!一直以來,整體及輔助療法都很關注患者的生活品質,協助癌症患者減少化學治療、放射治療、手術後帶來的常見副作用 Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 59.12 (-20%)

MEMBER: RM 59.12 (-20%)

By 市原真
  疾病是什麼?又為何會讓病人如此痛苦?   讓病理專科醫師告訴你   與五大常見症狀相關的疼痛和不適   肚子疼痛 胸口不舒服 呼吸困難 體溫飆高 頭暈目眩   在網路上擁有近十萬粉絲的病理醫師YANDEL(Dr_yandel)   將他自身在診間最常遇到的5大症狀──   肚子疼痛 胸口不舒服 呼吸困難 體溫飆高 頭暈目眩   以最簡單易懂的方 Learn More
USUAL: RM52.35

NOW: RM 52.35 (-0%)

MEMBER: RM 47.12 (-10%)

By 松浦彌太郎
「坦誠、親切、微笑,是我的人生目標。 今後,我也將秉持『讓大家能被眾人所愛、也能關愛眾人』的信念, 全力以赴地工作與生活。 對我來說,這就是『正直』。」-松浦彌太郎   49歲嶄新的開始,28則回顧過往、展望未來的人生感悟。   本書是作者松浦彌太郎在年滿49歲之際,回顧過往,寫下人生旅途上曾遭遇成功與失敗的經驗,並重新省思自 Learn More
USUAL: RM46.20

NOW: RM 46.20 (-0%)

MEMBER: RM 36.96 (-20%)

By 瑟琳·莎德拉 , 柏納·波杜安
*梅村官方授權傳記* 正念倡導人其一生的足跡   反抗的僧人 , 勇於革新的行動家 , 內在與外在和平的倡導者   貧窮、戰火、革命、流亡,顛沛流離的一生,   他的每一步,都懷抱和平與正念之心行過。   「你在此刻和你的生命有約。如果你錯過這次約會,你也可能錯過你的生命。」   一行禪師將正念推廣至全球世界各地,而他顛沛流離的一生 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By 瑪莉安·麥加蒙
當零工經濟興起,自由工作成為職場新趨勢時 如何找出自己的定位,創造興趣與工作兼顧的人生?   近幾年來,Uber、滴滴等叫車平台與數位人力網站急速發展,吸引愈來愈多擁有特殊專長的工作者投入,並導致職場出現重大變化。過去大家認為,進入大公司工作才是最好的職業生涯,但是現在有愈來愈多人發現,兼職接案才是掌控人生最好的方法。   最 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By 安倍夜郎
「找到適合自己的位置,細水長流地走下去,我花了20年呢。」──安倍夜郎 做過19年廣告導演,他從未放棄漫畫家夢, 一部作品反覆磨3年,41歲才以新人獎出道。 得獎的那一刻,他告訴自己:啊,這樣就可以辭職了。 人生的夢想路,走慢一點,也可以。 只要是真心喜愛,總會找到合適自己的路── 漫畫家的人生哲學、暢銷580萬冊 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 34.00 (-21%)

MEMBER: RM 34.48 (-20%)

By Jared Reck
Equal parts hilarious and heartbreaking, this unrequited-love story will appeal to fans of Jennifer Niven, John Green, and Jesse Andrews. Seriously, how can you see a person nearly every day of your life and never think a thing of it, then all of a sudden, one day, it’s different? You see that goofy grin a thousand times and just laugh. But goofy grin #1,001 nearly stops your heart? Right. That sounds like a bad movie already. Matt Wainwright is constantly sabotaged Learn More
USUAL: RM46.95

NOW: RM 46.95 (-0%)

MEMBER: RM 42.26 (-10%)

By Art Shiiji
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-20%)

1-7344 of 7344

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top