0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Jamal Sifufbads 'Found 24 Related Products
Filtered By
author
By Jamal Sifufbads
Ada masalah copywriting? Buku ini ditulis khas untuk anda... Anda akan didedahkan “the real secret formula” bagaimana membina high converting copywriting & teknik menulis write from your heart sehingga prospek cair dengan ayat manis Anda. Powerful, proven & latest techniques ever created in Malaysia! Anda pasti akan berkata “OHSEM!” selepas baca buku ini… Selesaikan segala masalah copywriting anda hari ini! Jangan biarkan lama-lama, nanti jadi barah. Usahawan lain d Learn More
USUAL: RM55.00

NOW: RM 44.00 (-20%)

MEMBER: RM 44.00 (-20%)

By Jamal Sifufbads
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Jamal Sifufbads
"Branding is a selling price" Ya, "branding" adalah bagaimana anda memberikan pengalaman kepada pelanggan yang mewakili jenama anda. Kerana pengalaman yang meberikan nilai dan manfaat kepada pelanggan anda. Learn More
USUAL: RM65.00

NOW: RM 52.00 (-20%)

MEMBER: RM 52.00 (-20%)

By Jamal Sifufbads
107 TIPS SALES SIFUFBADS. Ianya mengandungi tips2 yang digunakan untuk gandakan sales sehingga 7 angka. Ia juga turut kongsikan kepada pelajar-pelajar sifufbads. Alhamdulillah, sales mereka makin kencang! Order masuk tak henti2! Bisnes bertambah masyuk! Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Jamal Saifufbads , Syafiq Taib
7 Steps FB Ads for Business Owner (Edisi Bahasa Melayu) Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Diya Jamal
Bertemu tidak sampai beberapa hari, Haznik sudah berani membuat pengakuan cinta. Katanya, mahu memikat Nurhana. Siapa yang akan percaya? “Ada apa-apa ke kat muka saya ni?” - Nurhana “Takde apa-apa.” - Haznik “Habis tu, kenapa tenung muka saya?” - Nurhana “Kat dalam mata awak, ada saya.” – Haznik “Tolonglah jangan buat macam tu, Nik. Saya rasa tak selesa kalau awak asyik tenung saya. Nak makan pun susah.” – Nurhan “Apa boleh buat? Mata saya ta Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 23.20 (-20%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Jamal Sifufbads
Tips berkaitan dengan FB ads Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 12.00 (-20%)

MEMBER: RM 12.00 (-20%)

By Afifah Jamal
Atok tengok, bahagian defend kamu okey tapi macam kurang berkomunikasi. Kamu tahu tak, pemain pertahanan kadang kala  boleh menjadi posisi paling memenatkan dalam permainan bola sepak? Terutamanya apabila striker lawan menyerang bagai nak rak. Lagi-lagi pula kena counter attack. Kalau tak pun, mesti midfielders tak buat kerja... Senang cerita mereka ni memang pemalas... Atau mereka ni langsung tak berfungsi nak sweep serangan lawan. Paling tak guna, bila mereka tak boleh c Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Jamal Sifufbads
RAHSIA DISEBALIK KEJAYAAN 'STUDENTS SIFUFBADS' BAKAL MENJADI INSPIRASI BISNES DAN HIDUP ANDA! Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Jamal Sifufbads
FORMULA RAHSIA'ANG BUKAN LAGI RAHSIA…. Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Yusri Jamal
Bebas Jangan Sampai Terbabas ? Buku tentang apa wei? Kau mungkin rasa kau bijak bila kau dapat buat ikut suka hati kau. Kau bangga dengan gelaran liberal sebab jiwa kau yang memberontak tu tak suka dikongkong. Kau pun mulalah mencari manusia-manusia untuk kau ‘sembah'. Kau tengok ke barat, lepas tu kau agungkan diorang. Kau puja idea-idea diorang dan kau habiskan masa kau untuk menyatakan kekaguman kau terhadap berhala-berhala ni. Kau tu baca buku baru berapa banyak, Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Jamal Abdul Rahman
CARA NABI MENDIDIK GENERASI MUSLIM Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Kamariah jamaludin
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Afifah Jamal
“Baliklah cu. Usah disimpan dendam dan marah kepada orang tua kita macam tu. Mereka tu pinjaman Allah buat kita cu,” pujuk Tuk Ayah. “Tapi... Aqish geram tuk. Aqish tak boleh sabar dengan keadaan macam ni,” ucap Aqish dengan tangisan yang tidak dapat ditahan-tahan. Setiap orang mengimpikan keluarga yang bahagia. Begitu juga Aqish. Namun, impian hanya kekal impian sahaja. Hari demi hari, Aqish berperang dengan perasaannya sendiri. Rasa marah terhadap bapanya tida Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Jamal Ma'mur Asmani
Buku ini mengingatkan kita, bagaimanakah nasib kehidupan yang akan pasti kita jalani setelah kita dimasukkan ke liang lahad oleh mereka yang sangat menghormati dan mencintai kita selama ini, hingga 7 malam akan datang. SubhanAllah... Ya Allah, beginikah rasanya 1 malam pertama kehidupan sepi di alam kubur? Tolonglah hamba-Mu ini Ya Allah... Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Kamariah jamaludin
USUAL: RM34.40

NOW: RM 34.40 (-0%)

MEMBER: RM 30.96 (-10%)

By Azim Jamal

*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.
*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title.

" Learn More
USUAL: RM63.90

NOW: RM 28.00 (-56%)

MEMBER: RM 28.00 (-56%)

By Jamal Sifufbads
Khas untuk anda yang mahu mulakan marketing dengan menggunakan FACEBOOK. Buku BAGAIMANA BUAT BISNES DARI PLANET NEPTUN membongkar teknik-teknik yang sepatutnya anda perlu tahu! Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 36.00 (-20%)

MEMBER: RM 36.00 (-20%)

By Amin Muhammad Jamaluddin
Buku ini membahaskan mengenai tiga peristiwa besar yang akan berlaku dan keadaan pada akhir zaman, yang bermula sejak berlakunya berbagai rangkaian peristiwa serta persiapan yang perlu kita lakukan untuk menghadapinya. Salah satu diantara perbahasan buku ini yang cukup menarik adalah mengenai kiraan usia umat Islam dan membuktikan bahawa semua tanda kiamat kecil sudah muncul, serta kebenaran sabda Rasulullah s.a.w dengan realiti zaman kita pada ketika itu. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By 迦玛鲁丁
迦玛笔下 Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Azim Jamal

*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.
*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title.

" Learn More
USUAL: RM63.90

NOW: RM 63.90 (-0%)

MEMBER: RM 57.51 (-10%)

By Azim Jamal

*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.
*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title.

" Learn More
USUAL: RM63.90

NOW: RM 63.90 (-0%)

MEMBER: RM 57.51 (-10%)

By Azim Jamal

*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.
*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title.

" Learn More
USUAL: RM63.90

NOW: RM 25.00 (-61%)

MEMBER: RM 25.00 (-61%)

By Djamaluddin Ahmad Al-Buni
Solat Tahajjud ini begitu istimewa sehingga disebutkan di dalam AI-Quran dan Hadis tentang kelebihannya. Nabi Muhammad S.A.W sangat menganjurkan kepada umat Islam untuk menunaikan solat sunat ini sebagai solat tambahan kepada solat fardu. Mengapa? Sudah pasti ada misteri di sebaliknya. Banyak fadilat di sebalik amalan Solat tahajjud ini yang sudah pasti kita pernah dengar dan baca sebelum ini. Buku ini menghadirkan kepada kita tentang bagaimana hebatnya Solat Tahajjud ini se Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

24 Item(s)

*

Back to Top