0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' James Lu 'Found 969 Related Products
Filtered By
author
By Kesia Lupo
A stunning and original YA fantasy from a fantastic new talent. Perfect for fans of Leigh Bardugo and Laini Taylor 'Deft, dark and daring' MELINDA SALISBURY 'A stormer of a story' KIRAN MILLWOOD HARGRAVE In a city where magic is feared and the dead are worshipped, life is overshadowed by a powerful and devastating storm cloud. One young woman is running for her life. Another is trying to return home. Both are looking for a place where they belong. But what Lena and Cons Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By Lauren James
How far would you go to save those you love? Lowrie and Shen are the youngest people on the planet after a virus caused global infertility. Closeted in a pocket of London and doted upon by a small, ageing community, the pair spend their days mudlarking and looking for treasure – until a secret is uncovered that threatens their entire existence. Now Lowrie and Shen face an impossible choice: in the quiet at the end of the world, they must decide what to sacrifice to save the Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By 詹姆士·雷德非
  這是一趟考驗與改變的旅程。   考驗智慧,考驗對生命的了解,   考驗對宇宙能量的認識。   一旦通過考驗,將能進入傳說中的香格里拉,   那隱匿在人間、如天堂般美好的聖地。   ★【聖境之書】系列長銷三十年,心靈覺知探索經典   -----------------------------------------   透過這場新的冒險與新的心靈真理,   你將會發現,每個人都有 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 44.36 (-20%)

MEMBER: RM 44.36 (-20%)

By 詹姆士·雷德非
  這是一趟實踐信念的旅程。   一旦我們身體力行,以感恩、正向的心回饋宇宙,   就有機會體現內心深處的願。   察覺宇宙間的奇妙機緣,   將心靈覺知落實在生活中   便能找出自己的使命,展現天賦,改變世界。   ★【聖境之書】系列長銷三十年,心靈覺知探索經典   ----------------------------------   將心靈覺知落實在日常生活中, Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 39.44 (-20%)

MEMBER: RM 39.44 (-20%)

By 詹姆士·雷德非
  這是一趟開啟覺知的旅程。   人生,是一場冒險,   為了追尋永恆的生命奧義,   我們一再出發,   朝向那彷彿既定卻又未知的目的地。   ★長銷三十年,心靈覺知探索經典之作   ★《出版趨勢》(Publishing Trends)統計一九九六年國際最暢銷書籍   ★★盤踞《紐約時報》暢銷書排行榜長達三年   ★★★特別收錄作者最新創作〈活在覺知 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 46.80 (-20%)

MEMBER: RM 46.80 (-20%)

By 詹姆士·雷德非
  這是一趟邁向無懼的旅程。   人生沒有偶然,所有發生的事都有寓意。   若我們保持覺醒,預感和直覺會引導我們找到答案,   帶領我們穿越困惑和恐懼,   在人生道路上更向前邁進一步。   ★【聖境之書】系列長銷三十年,心靈覺知探索經典   ★《紐約時報》暢銷書排行榜   ---------------------------------------------   這樣的一本書,將 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 44.36 (-20%)

MEMBER: RM 44.36 (-20%)

By 刀剣乱舞-ONLINE-より (DMM GAMES/Nitroplus) , 津田穂波
藉由審神者之力而得以顯現的付喪神‧刀劍男士們,在審神者的命令下,前往過去的時代,為打倒企圖改變歷史的時間溯行軍而努力。 新人隊員堀川國廣,與過去同為土方歲三佩刀的和泉守兼定在接到審神者的指令:「文久三年,時間溯行軍將襲擊某處的城下町。」後,出陣前往幕末時代,並試圖從敵軍令人費解的行動中,找出對方真正的意圖…! Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.00 (-0%)

By 詹姆斯·考伯垂
  穿梭風起雲湧的印度鍍金時代!   下個世紀將會是美國、中國和印度三強鼎立競爭的局面,   在這三者中,印度仍在起步,也因此改變的潛力是最大的,   今天,印度就站在如何定位自己成為一個超級強權的十字路口上!   印度是一個有著超過十億人口、經濟擴展速度快於中國大陸之世界上最大的民主政體。但是經濟成長的成果卻一直沒有被公 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By 艾倫·路普頓 , J·亞伯特·米勒
  一場書頁上的展覽盛大揭幕,   繁體中文版搶先全球上市。   設計界雙權威巧手編排,   環環相扣的圖文解說,   深掘包浩斯理論傳承百年的始末。   ★ 包浩斯成立 100 週年紀念版,搶先全球上市。   ★ 長銷 28 年經典再現,洞悉包浩斯核心理論的第一本書。   ★ 榮獲美國平面設計終身成就獎的雙權威聯手,打造有如看展的閱讀體驗。 Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 64.70 (-0%)

MEMBER: RM 58.23 (-10%)

By Luqman Makhtar
Rasulullah sebagai manusia juga berumah tangga. Lalu dalam berumah tangga Baginda hadapi asam garamnya. Ada ketika ceria bersama, ada ketika saling bermasam muka. Ada ketika romantik, ada juga ketikanya berkonflik. Sungguh setiap saat dalam hidup baginda ada teladan untuk umat. Barulah umat boleh belajar daripada Baginda. Benarlah, Rasulullah uswah hasanah; teladan terbaik. Buku ini memaparkan babak - babak asam garam rumah tangga Nabi yang mungkin kita tidak tahu selama ini Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By James Lee
CERITA #1: Perjalanan berbasikal bertukar menjadi mimpi ngeri bila Lucas Low dan kawan-kawannya mula mendengar lolongan serigala. Keadaan menjadi semakin teruk apabila mereka bertemu dengan Dr Wolfgang yang misteri. Berjaga-jaga, tiada seorangpun yang selamat dalam KEHADIRAN SERIGALA LIAR. CERITA #2: Seseorang telah mengekori Millennia Wang, memerhatikannya di sebalik bayang-bayang. Adakah ia salah seorang peminatnya atau sesuatu yang menakutkan? Dia telah membahayakan dirin Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 7.92 (-20%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By James Lee
DETIK TENGAH MALAM #27 Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 7.92 (-20%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By James Lee
DETIK TENGAH MALAM #28 Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 7.92 (-20%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By James Lee
DETIK TENGAH MALAM #29 Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 7.92 (-20%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By James Lee
DETIK TENGAH MALAM #30 Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 7.92 (-20%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By Luvis Eija
Kerana kenangan silam, Cinta Arissa menutup pintu hatinya untuk semua lelaki. Janji abang sepupunya, Hariz Ilman terus dipegang. Bertahun-tahun lamanya. 7 tahun Hariz pergi menyepikan diri, membiarkan Arissa terus hidup bersama kenangan silam; membuatkan perasaan rindu bertukar sedikit demi sedikit menjadi dendam. Kepulangan semula Hariz bersama seorang anak perempuan comel menambahkan lagi luka di hati Arissa. Tapi, kepetahan anak comel itu membuatkan hati kecilnya terpaut s Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Melur Jelita
MY PRECIOUS IRIS LEGACY EDITION VOL 1 & 2 --------------------------------------------------------------------- Dengan hati ikhlas yang sentiasa mengingati Allah, langit runtuh pun aku tak takut! Kisah kehidupan yang penuh warna. Tanpa iman dan kasih sayang, jiwa manusia sangat menderita di dalam kolam hati. Seumpama perahu kertas yang belayar di launtan luas. Betapa rapuh dan lemahnya sehelai kertas menahan asakan dari gelombang. Manusia adalah apa yang mahu dipercayai dan Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Melur Jelita
MY PRECIOUS IRIS LEGACY EDITION VOL 1 & 2 --------------------------------------------------------------------- Dengan hati ikhlas yang sentiasa mengingati Allah, langit runtuh pun aku tak takut! Kisah kehidupan yang penuh warna. Tanpa iman dan kasih sayang, jiwa manusia sangat menderita di dalam kolam hati. Seumpama perahu kertas yang belayar di launtan luas. Betapa rapuh dan lemahnya sehelai kertas menahan asakan dari gelombang. Manusia adalah apa yang mahu dipercayai dan Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By James Lu
"Gempak juga Roger! Roger! kali ni. Ada je idea Nanas nak mengusik. Si Bawang ni kalau tak blur tak sah. Raja Markah pula asyik bernasib malang. Bukan penyanyi rock je datang nak menyewa, samseng pun ada. Kecut perut mak cik dibuatnya. Si Jared tetap obsesi dengan komputer. Banyaklah drama si Moonlight dengan Hailey ni, tapi dua-dua masuk air. Korang jangan lupa dapatkan volum kali ni. Best tau!" Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kapten James Tan
APA PENGHUJUNG KISAH INSPIRASI INI? Juruterbang adalah cita-cita James Tan sejak kecil. Menyedari dirinya menghidap disleksia, beliau enggan berputus asa dan terus mengorak langkah. Pengorbanan itu akhirnya terbayar apabila berjaya memperoleh lesen juruterbang diikuti rancangan membuat penerbangan solo mengelilingi dunia. Namun langit tak selalu cerah. Ketika melewati sebuah negara bergolak, beliau melihat sendiri sendiri sebuah bandar dibom. Perasaannya berkecamuk dan kera Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Holub Joan
USUAL: RM35.90

NOW: RM 35.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.31 (-10%)

By Luqmmann
Metanoia berasal daripada perkataan Greek yang bermaksud 'satu perjalanan mengubah minda seseorang, hati, diri, atau cara hidup'. Seorang lelaki kaya membawa anaknya berjalan di sebuah perkampungan orang miskin bagi menunjukkan betapa kaya dan banyaknya harta mereka. Dan perjalanan itu telah mengubah anaknya. Di penghujung kampung, sang ayah bertanya kepada anaknya,"Sudahkah kamu melihat betapa miskinnya perkampungan ini?" Lalu si anak menjawab, "Wahai ayah, terim Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 14.40 (-20%)

MEMBER: RM 14.40 (-20%)

By 詹姆斯·柯米
  以恐懼領導的人   才要求個人的忠誠。   《紐約時報》暢銷第一名! 亞馬遜書店暢銷第一名!   我信仰法治   也相信全國沒有半個人可以不受法律管轄   我擔心的是……有人覺得自己可以超越法律   2017年5月,時任聯邦調查局長的詹姆斯・柯米(James Comey),不願答應總統要求他停止調查特定人士,也不願回應總統「對個人效忠」的要 Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 51.76 (-20%)

MEMBER: RM 51.76 (-20%)

By Simone St. James
Vermont, 1950. There's a place for the girls whom no one wants--the troublemakers, the illegitimate, the too smart for their own good. It's called Idlewild Hall, and local legend says the boarding school is haunted. Four roommates bond over their whispered fears, their budding friendship blossoming--until one of them mysteriously disappears . . . Vermont, 2014. Twenty years ago, journalist Fiona Sheridan's elder sister's body was found in the overgrown fields near the ruin Learn More
USUAL: RM49.95

NOW: RM 49.95 (-0%)

MEMBER: RM 44.96 (-10%)

By James Lu
PERHATIAN SEMUA! ADA BILIK UNTUK DISEWA! Macam-macam ragam diorang ni. Macam biasa, Nanas tetap degil dan malas. Sampai masuk hospital mak cik dibuatnya. Cosplay Boy makin licik dengan bakat melukis. Moonlight pula tak habis-habis dengan pelan romantik tidak menjadi. Eh, agaknya apa cerita Jared dengan game dia tu? Di sekolah, cikgu tegas dan garang pun selalu buat perangai. Jom ikuti volum ni yang pasti buat korang tersengih. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zara Aluwi
Cinta pertama tidak akan mati sampai bila-bila. Ia akan terkubur oleh waktu, tetapi tidak pada hati. “Abang masih tunggu Nurul. Sampai bila-bila pun, abang tetap tunggu.”– SYUKRI “Cinta semalam dah berlalu, bang. Jangan tunggu Nurul. Berkahwinlah dengan sesiapa pun. Nurul tumpang bahagia.” - NURUL Syukri cinta pertamanya, lelaki yang telah menyelamatkannya tetapi lelaki itu jugalah yang telah mematahkan hatinya. Nurul akur bukan jodohnya bersama Syukri. Antara Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By James Clear
Atomic Habits: An Easy & Proven Way to Build Good Habits & Break Bad Ones Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By James C Dobson
USUAL: RM63.90

NOW: RM 63.90 (-0%)

MEMBER: RM 57.51 (-10%)

By 布莉塔·洛斯盧
那麼,就頭也不回的,出走你的人生吧。   《小鎮書情》後,   悅知文化獻給讀者們最甜美的城市情書!   媲美《刺蝟的優雅》的巴黎況味,療癒全球數百萬讀者。     //每個人都揣測著他人的祕密,   就如同我們其實也不瞭解自己一樣。//   故事發生在法國巴黎的蒙馬特。   幾十年來,蒙西卜經營雜貨店,過著平凡的小日子。某天 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Lisa Lueddecke
Ice, myth, magic and danger in this bone-chilling, page-turning, beautifully written fantasy novel set in the same world as A SHIVER OF SNOW AND SKY. Blood-red lights have appeared in the sky over the frozen island of Skane, causing a cloak of fear and suspicion to fall over the village like a blanket of snow. In a desperate attempt to keep out the plague, the village elders barricade its borders - no-one, no matter how in need Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By 蘇珊·布魯
  *美國亞馬遜525位讀者4顆半星推薦   *自體免疫類書籍排名第一   不只自體免疫疾病患者需要,想恢復免疫系統健康的人,也很需要   你總是疲倦,每逢流感必定中獎?你關節僵硬疼痛?失眠?過敏、常腹瀉、肌肉無力、掉髮、皮膚乾燥、冷熱感覺與旁人不 同?總是感到焦慮不安、思緒很難清明、暴躁易怒?……各種說不清楚的毛病,看過許多 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 55.44 (-20%)

MEMBER: RM 55.44 (-20%)

By 詹姆斯·葛雷易克
改變過去X回到未來 當代科普大師葛雷易克 打造現代歷史、哲學、文學、影視和科學中的時間文化誌   ◆ H•G•威爾斯的《時間機器》,告訴我們動動按鈕就能回到一萬年後?   ◆殺死希特勒,卻無法改變死傷慘重的第二次世界大戰?   ◆費茲傑羅讓班傑明的生老病死順序與常人相反!   ◆伍迪•艾倫讓現代人穿越百年與海明威當朋友! ◎ 推動 Learn More
USUAL: RM66.20

NOW: RM 52.96 (-20%)

MEMBER: RM 52.96 (-20%)

By James Lee
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By 詹姆斯·漢布林
  ▼ 98則關於身體運作與維持的最重要小知識▼   對於自己的身體,你是不是常常產生很多疑問?像是——   ●如果隱形眼鏡在眼睛裡不見了,它會不會跑到我的大腦裡?   ●為什麼抓癢令人覺得舒服呢?   ●我真的不該躺在床上滑手機嗎?   ●為什麼三更半夜時我就想吃垃圾食物呢?   ●吃綜合維他命是否有任何壞處?   ●一天真的需 Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 64.70 (-0%)

MEMBER: RM 58.23 (-10%)

By Naphatrapi Luangsakul , Sawamninee Nualkaekul
  \給烘焙初心者的信心指南/   烘焙完美西點不是靠感覺,每個步驟都是決定成敗的關鍵。   善用食材與工具,建立正確知識與技法,在家烘焙很簡單!   最末篇特闢新手入門Q&A,貼心解釋有問必答!   【零藏私烘焙心法】   打發奶油前需將新鮮奶油冷凍?雞蛋必須非常新鮮打蛋時氣泡才多?做酥皮只能用中筋麵粉?職人傾囊相授,烘焙迷思 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By OJT Solutions股份有限公司
★《商業周刊》1392期商周書摘推薦   ◎「製造速度不能比銷售速度快。」   ◎「工作交接要像田徑接力,不是游泳接力。」   ◎「有6成把握就去做!」   ◎「站在這裡看30分鐘!」   ◎「你知道公司的基準數字是什麼嗎?」   日本豐田汽車,蟬聯多年世界銷量第一至今。   為什麼能這麼強?理由居然是內部流傳超過 20年的口頭禪。    Learn More
USUAL: RM46.20

NOW: RM 46.20 (-0%)

MEMBER: RM 41.58 (-10%)

By 詹姆斯·畢德威爾
從共享經濟、物聯網到虛擬實境, 讓改變持續發生,才能創造更多的契機、更高的利潤!   Uber、Airbnb等第一批共享經濟的創業模式,對傳統經濟掀起一波重大革命。我們雖無法事先替這類新創產業制定計畫──但只要閱讀本書,就可帶領你提前布局。   在本書中,你可以看到100個創新點子,從智慧城市、旅遊新方式、汽車工業革命,到新零售模式,橫跨 Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 61.45 (-0%)

MEMBER: RM 55.31 (-10%)

By Amy Lukavics
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By 露西·克里斯多弗
  令人不安卻又卻觸動人心!   從膽戰心驚到熱淚盈眶,一個不同凡響的綁架故事!   駭人聽聞的綁架事件、令人窒息的囚禁關係、令人動容的真摯情感,   被綁架的女孩道出在野性大地度過的奇異歲月……   十六歲的潔瑪原本過著再平凡不過的人生,和朋友一起做些青少年風格的蠢事、偶爾和父母意見不合大吵大鬧,這一切卻在喝一杯咖啡的時 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By 阿瓦列多 , 江瑟 , 皮凱提 , 賽斯 , 祖克曼
2050年,我們的世界將更加不平等,還是有別的選項? 一份關於過去、現在與未來的全球貧富差距報告   為公眾論辯與民主審議提供可靠的資料根據   《二十一世紀資本論》將經濟不平等議題推上公共論辯的高峰之後,全球各地的經濟學家紛紛加入皮凱提等人創立的世界高所得資料庫(WTID),整理與提供各國能取得的資料。目前全球已有七十幾個國家、 Learn More
USUAL: RM80.10

NOW: RM 80.10 (-0%)

MEMBER: RM 72.09 (-10%)

By James Lu
PERHATIAN SEMUA! ADA BILIK DISEWA! Apa lagi diorang ni? Nanas leka main game, bukannya nak belajar. Naik hantulah mamanya. Bawang tetap baik hati, tapi tak habis-habis ditimpa malang. Moonlight biasalah dengan lagak maconya. Cosplay Boy semakin menjadi-jadi muslihatnya. Sampai tuan rumah pun jadi mangsa. Di sekolah pula, terlatah murid-murid buat cikgu pening. Dalam bergelak ketawa, ada pengajarannya. Korang jangan lepaskan peluang ni. Memang lucu habis! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Eloisa James

'Nothing gets me to a bookstore faster than Eloisa James' Julia Quinn

Eloisa James's dazzling new Georgian-set series continues . . .

The richest bachelor in England plays matchmaker . . . for an heiress he wants for himself!

For beautiful, witty Lavinia Gray, there's only one thing worse than having to ask the appalling Parth Sterling to marry her: being turned down by him.

Now the richest bachelor in Eng Learn More

USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By 詹姆士·魯西諾
「詹姆士‧魯西諾再次證明了《星際大戰》中的壞蛋跟好人一樣有意思。」──《紐約每日新聞》   ☆ 《星際大戰》為一九七七年全球最賣座電影。   ☆ 《星際大戰》排行全美票房收入榜第二名,僅次於《亂世佳人》。   ☆ 《星際大戰》獲選美國電影協會二十世紀百大電影榜第十五名。   ☆ 華文地區首次獲得授權,完整翻譯出版《星際大戰》相關 Learn More
USUAL: RM67.75

NOW: RM 67.75 (-0%)

MEMBER: RM 60.98 (-10%)

By 詹姆士·迪尼寇蘭托尼歐
本書是檢視超過500份文獻的報告, 揭露了鹽對血壓及心臟疾病真正的影響。 不僅高血壓、心臟疾病患者、腎臟病患者必須要知道, 你我更不能忽視鹽對身體的重要。 最完整解釋鹽與重大慢性疾病的關係、破解釐清長年來人們對鹽的迷思, 並教人如何用鹽把健康吃回來!   ★★營養學權威台北醫學大學教授 謝明哲審定推薦★★   ★★高踞美國亞馬遜高 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 46.80 (-20%)

MEMBER: RM 46.80 (-20%)

By 陸可鐸
  ★紐約時報,亞馬遜書店暢銷書   你越來越少開懷大笑了?   最瞭解你的人說你越來越負面而且激進了?   你總是在做最壞的打算?   在聽到好消息時,你認為好消息絕沒那麼棒?   許多時候你寧可躺在床上也不想起床?   你總是會放大負面感受,而不在乎正面力量?   你甚至為自己的「憂慮」而憂慮,   你不常笑,不享受身邊的一 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By James Lu
Tak habis-habis diorang ni buat onar. Si Nanas suka buang masa dengan perkara tak berfaedah. Si Bawang pula tak reti bertegas mengajar Si Nanas. Di sekolah pula masing-masing tunjuk perangai tak senonoh. Mak cik tuan rumah asyik memekik. Apa boleh buat, anak dan penyewanya ada macam-macam ragam. Moonlight berlagak maco depan awek tapi penakut depan tuan rumah. Pelik-pelik perangai diorang ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Marie Lu

From #1 New York Times bestselling author Marie Lu - when a game called Warcross takes the world by storm, one girl hacks her way into its dangerous depths.

For the millions who log in every day, Warcross isn't just a game - it's a way of life. Struggling to make ends meet, teenage hacker Emika Chen works as a bounty hunter, tracking down players who bet on the game illegally.

When Emika hacks into the game illegally, she's convinced s Learn More

USUAL: RM46.95

NOW: RM 46.95 (-0%)

MEMBER: RM 42.26 (-10%)

By 呂特根 , 塔布克 , 塔沙
  透過最暢銷的地球科學讀本,   循序漸進,瞭解地球的點點滴滴。   地球上,堅硬的地殼是岩石構成的,   組成岩石的基本物質則是礦物,   你知道什麼是礦物嗎?礦物與岩石的差異何在?   地球上含量最豐富的礦物群為何?   地球上有哪幾類岩石?這些分類跟地球的地質作用有何關連?   刻劃地表的作用力,又有哪些?   不可一 Learn More
USUAL: RM77.00

NOW: RM 61.60 (-20%)

MEMBER: RM 61.60 (-20%)

By 呂特根 , 塔布克 , 塔沙
  認識我們所在的美麗星球,   掌握地球的變與不變。   盤古大陸是什麼?大陸到底有沒有漂移?   地球上的所有陸地,是不是曾經都黏在一起?   令人害怕的地震是怎麼來的?要怎麼找出震央的位置?   地震的規模有多大、強度有多強,又怎麼定出來的?   常常搖個不停的台灣,又是位在哪一個地震帶上?   世界上最高的喜馬拉雅山, Learn More
USUAL: RM77.00

NOW: RM 61.60 (-20%)

MEMBER: RM 61.60 (-20%)

By 呂特根 , 塔布克 , 塔沙
  帶我們認識地球的古老過去,   探查現在的廣闊海洋、海底和洋流,   明白雲、霧、大氣對天氣有何影響。   地質學家要如何解讀地球歷史、為地球測定年齡?   化石是怎麼生成的?對我們瞭解地球的過去有何助益?   海水為何是鹹的?各處的海水都一樣鹹嗎?   潮汐、海浪、海嘯是怎麼形成的?   波浪的高低又受了哪些因素影響? Learn More
USUAL: RM77.00

NOW: RM 77.00 (-0%)

MEMBER: RM 69.30 (-10%)

By 呂特根 , 塔布克 , 塔沙
  身上拂過的風,抬頭仰望的星空,   不再只是充滿詩意與哲理的想像,   對於其中的變化,更能了了分明,沒有疑惑。   氣象報告裡的冷氣團、暖氣團,到底會造成什麼樣的天氣?   冷鋒與暖鋒又有什麼不同?   一雷是否真能破九颱?   雷雨與颱風這兩種天氣型態,真的勢不兩立嗎?   風從哪裡來?要往哪裡吹?高氣壓與低氣壓是怎麼 Learn More
USUAL: RM77.00

NOW: RM 61.60 (-20%)

MEMBER: RM 61.60 (-20%)

By Luoka
这本书收录了身为作者的姐姐和作为绘者的妹妹之间不为人知的秘密。 描述姐妹俩相处时所发生的趣事和蠢事! 让人会心一笑之余,或许也能找到一些共鸣。 Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By 比尔·克林顿 , 詹姆斯·帕特森
一千四百万生民失去水源,数亿民众的电子设备遭受病毒侵袭…… 当美国正面临重大的生存危机时,总统却离奇失踪了! 与此同时,白宫外枪声四起。 是极端分子惨无人道的恐怖袭击,还是白宫内部的政治部署? 总统失联状态下的美国在迷雾中失去了方向。 “总统先生,您到底有没有用电话同世界头号恐怖分子联系过?” 听证会上,众议院议长不止一次对总 Learn More
USUAL: RM49.00

NOW: RM 49.00 (-0%)

MEMBER: RM 44.10 (-10%)

By Melur Jelita
KISAH KEMANUSIAN YANG PENUH DENGAN KASIH SAYANG. Perjalanan hidupku mencari jawapan kepada rasa sepi dan tidak berpunya yang sering bertandang dalam hati. Aku, Iris the diva. Pembunuh senyap lelaki tanpa bayang. I'm bad and dangerous! "Apalah sangat dengan saman tiga ratus ringgit? Lebih dari itu I boleh bayar. Berbaloi dapat love letter dengan hottie ni. Handsome dan pedassss!" IRIS "Kesalahan keempat cuba mengoda polis. Kesalahan kelima, menghina kerja polis, Kesal Learn More
USUAL: RM48.00

NOW: RM 48.00 (-0%)

MEMBER: RM 43.20 (-10%)

By Melur Jelita
PENGEMBARAAN MISI KEMANUSIAAN DI BUMI KEMBOJA SEMAKIN PANAS. Firman yang pedas berapi. Suka melanun tidak bertempat. Iris yang gedik sengal, suka menggoda tidak kira masa. Membiarkan bumi kemboja ini tidak pernah aman dari dua manusia ini. Bertengkar, bertengkar dan bertengkar sehingga hampir berbunuhan. "Nay... saya takkan date dengan lelaki cantik dari saya." IRIS "Saya takkan date dengan lelaki yang berpakaian seperti tahi cicak." FIRMAN My precious saya pun ta Learn More
USUAL: RM48.00

NOW: RM 48.00 (-0%)

MEMBER: RM 43.20 (-10%)

By 卢克·艾诺特
罗伯一个人独自住在英国西南部的康沃尔郡,成天酒瓶不留手,其他时间都用来旅行,登上高处拍下360度的全景照片,然后上传到他建立的网站“我们的天空”。 没有人知道,照片里的那些地方,都是他与儿子杰克曾经去过的地方,上传照片时,他会在每张照片上设一段密码,那是他再也没有机会对杰克说出口的话。 罗伯曾经是个电脑天才,在剑桥大学念书 Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Afdholul Rahman
Tak apa. Jangan kau salahkan dirimu, jangan kau salahkan sesiapa. Kau manusia, Merapatlah dengan Tuhan. Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Luqman Hakim
Sejarah Para Anbiya’ yang selalu dipaparkan kepada kita menyingkapkan perjuangan yang disulami dengan pengorbanan dan penderitaan yang dihadapi para Nabi ketika menyampaikan risalah Allah SWT kepada kaurnnya. Maka didalam buku yang sedang para pembaca budiman tatap ini turut mengajak kita mengimbau kembali dengan hati yang insaf dan berazam untuk sama-sama meneruskan perjuangan yang suci dan mulia ini. Intisari daripada usaha dakwah yang menjadi agenda utama para nabi itu d Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 26.10 (-10%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By James Beere  , Karen Borrington  , Clive Riches
Collins Cambridge IGCSE (R) Economics Student Book provides comprehensive coverage of the Cambridge IGCSE Economics (0455) syllabus, with in-depth content presented in a clear and easily accessible format. Written by experienced teachers, it offers a wide range of carefully developed features to help students to develop and apply their knowledge. Exam Board: Cambridge Assessment International Education First teaching: 2018 First exams: 2020 The Student Book provide Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 80.91 (-10%)

By Beverly Rickwood , Gemma Young , Mark Levesley , Lucy Hawkins , Stuart Lloyd
Inspire and engage your students with this brand new Lower Secondary Science course from Collins offering comprehensive coverage of the curriculum framework including all suggested practical and scientific enquiry skills. • Develop your students' scientific skills with a strong emphasis on scientific enquiry integrated throughout the course and plenty of opportunities for practical activities and analysis • Allow students to take ownership of their learning with sel Learn More
USUAL: RM67.50

NOW: RM 67.50 (-0%)

MEMBER: RM 60.75 (-10%)

1-969 of 969

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top