0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' James Lu 'Found 12 Related Products
Filtered By
author
By James Lu
Nanas leka main game sampai dia terperangkap dalam dunia game si Jared. Tiba-tiba tercampak kat Zaman Dinosaur. Ah, masaklah Nanas. Si Bawang rajin tolong orang. Tapi boleh tahan nakal juga dia tu. Si Raja Markah gigih nak berpidato. Tapi boleh pula panik kat pentas sampai muntah. Serabut kepala cikgu menghadap murid-murid bermacam perangai ni. Guru besar pun kadangkala tak senonoh, dia pula over. Jom gelak ketawa bersama Roger! Roger! Volum 8 ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By James Lu
"Gempak juga Roger! Roger! kali ni. Ada je idea Nanas nak mengusik. Si Bawang ni kalau tak blur tak sah. Raja Markah pula asyik bernasib malang. Bukan penyanyi rock je datang nak menyewa, samseng pun ada. Kecut perut mak cik dibuatnya. Si Jared tetap obsesi dengan komputer. Banyaklah drama si Moonlight dengan Hailey ni, tapi dua-dua masuk air. Korang jangan lupa dapatkan volum kali ni. Best tau!" Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By James Lu
PERHATIAN SEMUA! ADA BILIK UNTUK DISEWA! Macam-macam ragam diorang ni. Macam biasa, Nanas tetap degil dan malas. Sampai masuk hospital mak cik dibuatnya. Cosplay Boy makin licik dengan bakat melukis. Moonlight pula tak habis-habis dengan pelan romantik tidak menjadi. Eh, agaknya apa cerita Jared dengan game dia tu? Di sekolah, cikgu tegas dan garang pun selalu buat perangai. Jom ikuti volum ni yang pasti buat korang tersengih. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By James Lu
PERHATIAN SEMUA! ADA BILIK DISEWA! Apa lagi diorang ni? Nanas leka main game, bukannya nak belajar. Naik hantulah mamanya. Bawang tetap baik hati, tapi tak habis-habis ditimpa malang. Moonlight biasalah dengan lagak maconya. Cosplay Boy semakin menjadi-jadi muslihatnya. Sampai tuan rumah pun jadi mangsa. Di sekolah pula, terlatah murid-murid buat cikgu pening. Dalam bergelak ketawa, ada pengajarannya. Korang jangan lepaskan peluang ni. Memang lucu habis! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 詹姆士·魯西諾
「詹姆士‧魯西諾再次證明了《星際大戰》中的壞蛋跟好人一樣有意思。」──《紐約每日新聞》   ☆ 《星際大戰》為一九七七年全球最賣座電影。   ☆ 《星際大戰》排行全美票房收入榜第二名,僅次於《亂世佳人》。   ☆ 《星際大戰》獲選美國電影協會二十世紀百大電影榜第十五名。   ☆ 華文地區首次獲得授權,完整翻譯出版《星際大戰》相關 Learn More
USUAL: RM67.75

NOW: RM 67.75 (-0%)

MEMBER: RM 60.98 (-10%)

By James Lu
Tak habis-habis diorang ni buat onar. Si Nanas suka buang masa dengan perkara tak berfaedah. Si Bawang pula tak reti bertegas mengajar Si Nanas. Di sekolah pula masing-masing tunjuk perangai tak senonoh. Mak cik tuan rumah asyik memekik. Apa boleh buat, anak dan penyewanya ada macam-macam ragam. Moonlight berlagak maco depan awek tapi penakut depan tuan rumah. Pelik-pelik perangai diorang ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By James Lu
Diorang buat hal lagi! Sekarang ni kawan-kawan dan cikgu sekolah pun dah terjebak sekali. Habis semua masuk air. Si Nanas masih malas, Si Bawang masih kuat semangat dan mak cik tuan rumah pula sentiasa tegas. Moonlight kekal dengan konsepnya yang 'biar papa asal bergaya', Cosplay Boy yang banyak akal demi makanan dan kemunculan watak lain yang tak kurang lawaknya! Banyak udang banyak garam, banyak orang banyak ragam! Macam-macam diorang buat untuk korang gelak berguling-gul Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By James Lu
Penyewa bilik di sini hebat-hebat belaka. Hebat macam mana tu? Macam-macam kerenah; mak cik tuan rumah dan anaknya, si cikgu malang yang kononnya hebat, pasangan suami isteri shopaholic, pemuda kerja sambilan tetapi susah menyimpan duit, otaku berkawan dengan lipas dan pemuda cosplayer. Kesemua mereka pasti menggeletek hati korang dalam komik strip ini! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 詹姆士·魯西諾
  複製人之戰終戰在即,但在希望的地平線上,最黑暗的一顆星正在崛起。   蓋倫‧厄索如何被迫加入死星建造計畫,又如何逃離昆尼克的掌握,《星際大戰》世界中精采萬分的獨立故事《俠盜一號》前傳故事……   ☆ 《星際大戰》為一九七七年全球最賣座電影。   ☆ 《星際大戰》排行全美票房收入榜第二名,僅次於《亂世佳人》。   ☆ 《星際 Learn More
USUAL: RM67.75

NOW: RM 67.75 (-0%)

MEMBER: RM 60.98 (-10%)

By James Luceno
USUAL: RM46.95

NOW: RM 46.95 (-0%)

MEMBER: RM 42.26 (-10%)

By James Lucas
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By James Lull
USUAL: RM76.90

NOW: RM 76.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.21 (-10%)

12 Item(s)

*

Back to Top