0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Julia Ayu 'Found 181 Related Products
Filtered By
author
By Arniza Idayu
“Lina, mulai esok kau tak payah lagi buat kerja teruk-teruk tu. Sepatutnya kau anak dara ni, jaga badan, jaga muka. Bukan buat semua kerja tu. Tengok lengan kau tu, berurat. Entah jantan mana yang suka dekat kau. Dah la perangai mengalahkan jantan.” – PEAH Sinis kata-kata itu membuat dia berfikir… sampai bila ujian datang tanpa berhenti menguji diri? Membesar bersama Tok Mek dalam keadaan serba kekurangan membuatkan Adlina dlilingkari masalah keluarga yang tiada berp Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Ayuma Umairah
CINTA, hadirnya memberi pelbagai reaksi, ada yang sudi menerimanya sepenuh hati, menjaga sepenuh jiwa. Ada yang membenci tanpa henti, dipandang pun tak sudi. Ada yang sedar kehadiran cinta tapi tidak mahu memperduli, dibiarkan Cinta sendiri seperti menagih kasih dari yang tak sudi. Jika tiada yang mahu menjaga Cinta biar dia sahaja yang memberi kasih, lagipun Cinta sudah lama wujud dalam hidupnya, tanpa Cinta harinya tak akan ceria, tidurnya tak akan lena. Tapi adanya Cinta j Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Bambi Shirayuki
"Magical Fromage ialah kedai online menjual barangan ajaib yang boleh makbulkan apa jua permintaan. Kedai itu dimiliki gadis magis bernama Maju. Setiap hari Maju terima pelbagai permintaan tapi Maju bukanlah gadis magis biasa.... Bukan itu saja, malah rakan-rakan Maju yang kecoh pun akan muncul seorang demi seorang! Kisah komedi ajaib gadis-gadis magis yang hebat!" Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Julia Walton
Fans of More Happy Than Not, The Perks of Being a Wallflower, and It's Kind of a Funny Story will cheer for Adam in this uplifting and surprisingly funny story of a boy living with schizophrenia. When you can't trust your mind, trust your heart. Adam is a pretty regular teen--he's just navigating high school life while living with paranoid schizophrenia. His hallucinations include a cast of characters that range from the good (beautiful Rebecca) to the bad (angry Mob Boss) Learn More
USUAL: RM46.95

NOW: RM 46.95 (-0%)

MEMBER: RM 42.26 (-10%)

By 酒井真由
§ 《MOMO》、《不想跟你談戀愛》作者──酒井真由老師最新作 § 全台冠軍少女雜誌《夢夢》月刊人氣連載中! § 藝能X青春 校園演藝作品 全面啟動~~ § 且看無名小咖奮勇在眩目的演藝圈闖盪!! § 人氣高漲的溫柔青梅竹馬 VS. 神祕帥氣的無名小咖夥伴 同班小鮮肉相互較勁 § 『希望能找到那時如群青色般眩目的你…』 § 同場加映☆深入日本藝能高中生生活 Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.00 (-0%)

By Ayuna Asma
Lima tahun berlalu, Umar Shafie menjaga Umairah Nurain dengan penuh kasih sayang. Tetapi permintaan Umairah untuk pengganti ibunya menyesakkan dada Umar. Cintanya masih untuk Annisa Nurain. Bertambah kusut bila ibu mentuanya meminta dia menerima Kayla, sepupu kepada Anis sebagai ibu baru Umairah. Nurain Amna. Pekerja baru di syarikatnya. Kehadiran Nurain Amna di pejabat membuatkan dia kembali jatuh hati. Dia mula menyukai kesederhanaan gadis ini. Dia yakin, Amnalah peremp Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Julia Heaberlin

'Gripping' The Times
____________

Long ago, Carl Feldman was acquitted of murder.

Now he lives alone in Texas with a few fading memories.

Until the day his daughter arrives and takes him away.

Only she's not his daughter . . .

This woman is sure Carl's a murderer, and that he's killed others.

Including her sister Rachel.

Now they're visiting old crime scenes to s Learn More

USUAL: RM52.50

NOW: RM 52.50 (-0%)

MEMBER: RM 47.25 (-10%)

By Xue Yayu
Percutian Fateh di vila sahabat baik ayahnya membawa kepada pertemuannya dengan Lufya, seorang gadis yang seperti murai tercabut ekor. Suka membuatkan darah Fateh mencanak naik. “You sengaja provoke I suruh pukul you ke apa ni?”- FATEH “Marilah kita bertomoi. Tengok siapa yang menang?”- LUFYA Lufya, dialah angin yang memarakkan api jiwa seorang Fateh. Dan dia jugalah air yang menenangkan panas baran lelaki itu. Dalam kenakalan, terselit secebis peringatan dan nasihat Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By MAYUMI
★只練單一部位,不會瘦!先練核心深層肌,體幹有力、全身都能瘦下去!   「想瘦哪裡、先動哪裡」的直觀想法,   只會讓你過量運動、累得要命,卻又看不到成效。   想甩開掰掰袖,在抬手舉啞鈴之前,要先練背部肌肉;   消除大腿贅肉,首先要從屁股開始鍛鍊;   打造筆直美腿,除了抬腳,還得練側腹肌肉!   ◎核心是什麼?   「 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By Julia Burchell
This brand-new Workbook helps students to consolidate their learning, with further practice activities and language support to accompany each chapter of the Student Book. This Workbook supports the syllabuses for Cambridge IGCSE (R) and IGCSE (R) (9-1) First Language English (0500 and 0990) for first examination in 2020. Exam Board: Cambridge Assessment International Education Level & Subject: IGCSE First Language English (0500), IGCSE (9-1) First Language English Learn More
USUAL: RM37.50

NOW: RM 37.50 (-0%)

MEMBER: RM 33.75 (-10%)

By 高橋步
「我的人生,如果我不過,誰要過?」──自由人 高橋步   平凡、普通,樂觀,18歲的高橋步,卻有個煩惱,就是害怕「沒有夢想」!   他很討厭說不出「夢想」的自己,但又找不到只有自己才有的「特殊天分」。   究竟我要過什麼樣的人生?做一個可樂博士?帥氣牛仔?當街頭藝人?飆車少年?   這些瘋狂的奇想,不論誰聽了都會大喊「你做白 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Murayoshi Masayuki
滿足對乳酪的狂熱!   CHEESE!乳酪!起司!   不管你怎麼稱呼,其獨特的滋味與滿足感無可取代!   濃郁、鹹香、軟綿!   基本起司蛋糕、軟餅乾、沙布雷、起司酥餅、馬芬蛋糕、起司瑪德蓮……   所有經典與意想不到的糕點完整收錄!   種類多采多姿,每天都想吃!   蛋糕、餅乾、瑪德蓮……   365天的點心時間、生日或送禮等 Learn More
USUAL: RM46.20

NOW: RM 46.20 (-0%)

MEMBER: RM 41.58 (-10%)

By 茱莉亞‧卡麥隆 , 艾瑪‧萊弗利
獻身自己熱愛的事物,重新看見生活的美好! 無論你現在幾歲,啟動創造力,永遠不嫌晚!   面臨退休或步入中年後期的你,   無論過去的人生多麼精采,都到了該重新尋找生活座標的時候!   本書是暢銷作家茱莉亞.卡麥隆累積超過四分之一世紀的教學精華,   為那些正要展開「人生第二春」的人,解答「接下來該做什麼」的疑問,   也 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By Julian Cheah , Michael Brech
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Ayumi Syafiqah
They say a princess always waits for a prince to come and save her, right? Well, this princess saves herself. Itulah moto hidup yang dipegang Kamilia Asyiqin atau Cami, selama ini. Dia tidak perlukan mana-mana lelaki untuk berjaya dalam hidup. Sebab itulah calon-calon suami yang dicarikan oleh mamanya, Julia ditolak mentah-mentah. “Apa masalah Cami ni? Semua calon yang mama carikan untuk Cami semua Cami tak nak. Cami nak yang macam mana sebenarnya?”- Julia “Anak Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 酒井真由
  § 家人、戀人、朋友,無法一言以蔽之我們間的羈絆…   § 一邊是初戀男友,一邊是沒血緣的養兄,希羽琉最後情繫何處──?   § 酒井真由老師於《夢夢》月刊連載作品感動完結   § 單行本特別收錄❶→星崎家大哥──透的戀愛(?)番外篇   § 單行本特別收錄❷→內封加筆「航哥試用SNOW,萌照公開♡」 四格漫畫   § 單行本特別收錄❸→ Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.00 (-0%)

By 酒井真由
  § 希羽琉與新開始交往後的第一個甜蜜暑假♥   § 但…戀情竟轉變為禁忌的三角關係!?   § 酒井真由老師於全台冠軍少女雜誌《夢夢》月刊連載作品   § 單行本限定✩酒井真由老師出版第40本單行本祝賀插圖──老師本人感恩重繪,一次回顧歷部作品女角+助手們的賀圖   兩人開始交往後第一個暑假!!   來到鄉下,新得知了十分驚人 Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.00 (-0%)

By 酒井真由
  § 歡樂校慶START♡   § 本應是如此…卻揭開了紛亂的序幕!?   § 星崎家的祕密,即將揭曉。   § 酒井真由老師於全台冠軍少女雜誌《夢夢》月刊連載作品   和新交往後,兩人展開熱戀模式♥   …本應是如此,航哥哥在此時也交了新女友…希羽琉內心卻不太舒坦?   航在心裡仍有希羽琉的情況下答應和光交往。   新早就知道兩人 Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.00 (-0%)

By 村田真優
  ☆大好評!酸甜微苦,令人耀眼眩目的青春戀愛故事!   ★與你相遇,使我變得更加堅強--   暑假,一起來到海邊玩的羽花等人。   本來應該是很開心的地方,   羽花卻遇見了最不想見到的人們──   另一方面,界則是被前女友芹奈叫了出去…!?   原本已經停止的戀情,   又悄悄地重新運轉了起來。   如夢似幻的每一天,    Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.00 (-0%)

By Julia Ayu
AMMARA bertemu Rizki kerana mahu menemani kawan-kawan mereka yang berdating blind date. “Awak pernah pergi Paris?” “You tengok I ni nampak macam berduit sangat ke nak bercuti sampai ke Paris? I nak bercuti dalam Malaysia pun kena kumpul duit bertahun-tahun. You salah orang.” NAMUN, pertemuan itu melelahkan Ammara. Rizki, lelaki blind datenya itu tak sudah mengejarnya hingga sedikit demi sedikit rahsia hatinya terbongkar. Anak yang dianggap derhaka, Isteri yang Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Julia Samuel

Death is the last taboo in our society, and grief is still profoundly misunderstood. So many of us feel awkward and uncertain around death, and shy away from talking honestly with family and friends. Grief Works is a compassionate guide that will inform and engage anyone who is grieving, from the 'expected' death of a parent to the sudden unexpected death of a small child, and provide clear advice for those seeking to comfort the bereaved.

With deeply moving c Learn More

USUAL: RM57.95

NOW: RM 57.95 (-0%)

MEMBER: RM 52.16 (-10%)

By 朱利安·西蒙斯
「最棒的犯罪小說不只是消遣,也是文學!」 既全面、又有個人觀點的推理文學聖經 榮獲1973年美國推理作家協會愛倫.坡獎「特別獎」 英美推理界評選「世界百大偵探小說」的參考指標   推理文壇唯一「三冠王」:朱利安.西蒙斯(Julian Symons),曾獲   ►美國推理作家協會「大師獎」   ►英國犯罪作家協會「鑽石匕首獎」   ►瑞典偵探學院「大 Learn More
USUAL: RM92.25

NOW: RM 73.80 (-20%)

MEMBER: RM 73.80 (-20%)

By 森崎繭香
剛出爐時,外表樸素的翻轉蛋糕, 將模具倒扣、脫模後才能看到暗藏其中的驚喜!   4大主題 X 6種烤模,   就能做出各式各樣的翻轉蛋糕!   說到翻轉蛋糕,   大家通常會先想到使用蘋果、鳳梨製作的經典口味,   但除了這兩種水果外,   還有很多與翻轉蛋糕非常搭配的食材!   比如加熱後甜味倍增的香蕉、   酸味清爽的夏橙、   多 Learn More
USUAL: RM46.20

NOW: RM 46.20 (-0%)

MEMBER: RM 41.58 (-10%)

Tahukah anda bahawa Hospital (lama) Changi di Singapura, hospital Nocton Hall di England, hospital Universitario di Honduras, hospital (lunatic) Beechworth di Australia, dan sebuah hospital yang tidak diketahui namanya di Jepun telah tersenarai sebagai 5 buah hospital paling berhantu di dunia. Malah, carian di internet mencatatkan terdapat beratus-ratus lagi hospital di dunia pernah mengalami peristiwa-peristiwa misteri serta menyeramkan. "Makcik-makcik cleaner yang selalu j Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 熊谷真由美
風靡全台的法國甜點──可露麗專門食譜 材料簡單、作法超Easy! 自家烤箱烘焙OK! Step by step全圖解 解決心手疑難雜症精闢Q&A 一次學會50款甜+鹹可露麗&傳統法國甜點   外層酥脆,內部柔軟,每一口都充滿依戀……   擁有寶石般美麗優雅外型;   嚐一口就上癮的美味和香氣!   除了傳統甜味之外,   本書還收錄了和風&鹹食變化款可露麗,   內 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By Ayumi Syafiqah
Tiga saudara Waji, Nas, dan Umai mengikat sumpah untuk tidak bercerita tentang kejadian yang berlaku pada malam kehilangan Sari sampai bila- bila. Tragedi berdarah itu biarlah terkubur begitu sahaja. Sepuluh tahun berlalu, semuanya berubah apabila Sari pulang ke rumah. “Cik Sari… Cik Sari dah balik ke rumah.” “Sari masih hidup,” “Jadi dia tak mati malam tu?” “Kalau pun dia tak mati malam tu, macam mana dia boleh survive sepuluh tahun dalam hutan tu? Sepulu Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Sedgwick Julian
The thing about ghosts is sometimes we create our own. And sometimes they find us, no matter what we do.' The thrilling conclusion to the Ghosts of Shanghai by the award-winning author of the Mysterium trilogy, for fans of Philip Pullman, Susan Hill and Robin Stevens. Ruby is on a mission to rescue the boy she loves: Charlie has been swept away in the powerful waters of the River Yangtze. But the world she loves is now broken by danger and fear, and Ruby is lost and surroun Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 34.11 (-10%)

By 冨山真由
每天提早2小時回家的高效工作術! 立刻擺脫各種干擾、分心、不順 從此告別加班、拖延人生!   你也許沒想過~~這些方法,可以讓你盡快進入狀況,把事情快速做完,準時下班!   ‧只要輕敲桌子3聲:叩、叩、叩,就能拉回8小時的專注心情!!!   ‧對自己信心喊話:「好!」將帶來前所未有的戰鬥力!   ‧當你感到即將要分心時,只要注視 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By 村田真優
  ☆酸甜、微苦,令人耀眼眩目的青春戀愛故事!   ★文化祭正式展開,羽花跟三浦同學之間加速進展!?   擔任文化祭執行長而十分努力的羽花,   收到了三浦同學送的讓人開心的驚喜。   喜歡的心情愈來愈強烈,   但前女友芹奈現在也仍對三浦同學──? Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.00 (-0%)

By Ayu Balqis
HIJAB GHAIB Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By 村田真優
  ☆人氣作家村田真優全新連載!   ★三浦同學的前女友.芹奈登場!?   羽花認識了三浦同學的前女友.芹奈。   她看見與對方之間的差異後失去了信心。   但即使如此,   她也受到三浦同學的話鼓舞,   決心要有勇氣喜歡他──   心中的悸動停不下來!   在這裡,   你可以邂逅最閃耀的青春!   無限怦然心動的第三集登場! Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.00 (-0%)

By Anis Ayuni
Biarpun tiada janji syurga mahupun janji bahagia, namun Nisa tekad dalam hati, ingin setia dalam berkasih. Meskipun, haruman cinta Qashfi yang kekadang seperti kuntuman mawar mekar setaman dan kekadang membuatkan diri Nisa terasa dipinggirkan, namun Nisa tak mahu biarkan ikatan cinta putus di tengah jalan. Qashfi: Kalau Arief dengan Delia sanggup tangguhkan perkahwinan, inikan pulak kita yang belum buat apa-apa persediaan. Nisa: Aku nak kata apa lagi? Takkan nak desak Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Murayoshi Masayuki
強調「在家做更美味」的麵包研究家 提供了半年來烘烤法國長棍的不敗祕笈 輕鬆做出外皮酥脆‧內芯濕潤有咬勁的長棍麵包   除了無酵麵餅之外,材料的配方最單純的就是法國麵包。   將麵粉、水、鹽、酵母這4種材料比例均衡地組合,就能做出美味的長棍麵包。   也因此,材料的選擇及製作手法大致決定了會有怎麼樣的成品。   可以說是一種將麵 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Ayumi Syafiqah
"I heard stories. Dah ramai pelajar kat sini yang ternampak hantu tu.” – Maissa “Hantu apa? Pocong? Toyol? Puntianak?” – Shad “Saya tak payah cari puntianak, sebab makhluk tu dah ada kat depan mata saya sekarang.” – Maissa Bermula dengan dialog ringkas itu, hati SHAD FAKHIRI mula dicuri oleh gadis penuh misteri bernama NUR MAISSA. Apa saja dia sanggup buat untuk buktikan yang dia ikhlas untuk berkawan. Tapi ternyata Maissa bukan seperti gadis-gadis l Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By 朱利安·巴吉尼
當代最暢銷的天才型哲普作家朱利安‧巴吉尼,向人類拋出20個倫理學大疑問: 不管是家庭與性愛,還是戰爭與恐怖主義?請問你如何回答?   安樂死該合法化嗎?墮胎是一種謀殺嗎?   性是道德議題嗎?吸毒是永遠不被認可的嗎?   究竟在怎樣的狀況下,我們該為自己的行為負責?   根據蓋洛普民調,約有38%-45%美國人認為「沒有什麼道德價值可 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Pena Kayu
KERINDUAN Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Julia Gregson

A compelling story of love, adventure, and the secrets that follow us, wherever we go...

I adored this wonderful story...Astonishingly good' Dinah Jefferies, bestselling author of The Tea Planter's Wife and Before the Rains

Oxfordshire, 1947. Exhausted by the war and nursing a tragic secret, Kit Smallwood throws herself into helping her godmother Daisy set up a charity sending midwives to India, a plan fraught with Learn More

USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By 村田真優
☆人氣作家村田真優全新連載! ★帥氣不良少年與害羞女孩,兩人之間有了新的發展!?   羽花喜歡上三浦同學,   也交到新朋友…   對她來說,   高中生活就像是奇蹟一般。   大家一起出遊歡迎新生的遠足,   卻有意想不到的事件等著他們──!?   青澀而甜蜜──   無限怦然心動的青春,   第二集登場!! Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.00 (-0%)

By 酒井光雄 , 武田雅之
★日本亞馬遜讀者★★★★★4.5顆星好評! ★最詳盡豐富的案例,每家企業必備的行銷戰略祕笈!   在日新月異的商業環境下,企業光是倚靠奠基於過去經驗法則的方法已無法有效解決問題的情況,正拚命地試圖找出解決的方法。然而,也有許多企業並未受到價格競爭的影響,透過自己創造出的獨特市場獲取高額的收益、推出具有魅力的品牌,在全球擄獲無 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Musa Nuwayri , Hidayu Hatta , Dll
Ketika mahasiswa lain sibuk keluar masuk kuliah dan menekuni peperiksaan, sebilangan kecil mahasiswa Malaysia di Jordan berhasil membina 3 sekolah untuk anak-anak pelarian di Irbid dan Mafraq. Dan sekolah itu hari ini hampir berusia 4 tahun dan masih beroperasi selagi perang di Syria belum tamat. Ini adalah cebisan dan fragmen kisah mereka yang berhasil menumbuhkan pendidikan untuk anak-anak perang ketika orang lain merasakan usaha itu adalah mustahil. Ini adalah kisah Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By 村田真優
  ☆《愛戀流星鏡》、《明天也要戀愛》,人氣作家村田真優全新連載!   ★帥氣不良少年與害羞女孩的酸甜愛戀~   內向而不善表達的羽花,   國中時期甚至被戲稱作『石頭』,   令她忘了什麼是哭和笑。   但她憧憬著偶然遇見的檸檬髮色男生──三浦同學,   而選擇和他進入了同所高中。   但是──!?   用你的魔法,   改變 Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.00 (-0%)

By 森崎繭香
風靡日本、韓國的療癒系〔杯緣子餅乾〕  讓降臨在杯緣子上的可愛餅乾,拯救寂寞小宇宙 用可愛的力量,擊退枯燥無力的生活   風靡日本IG,超人氣杯緣子餅乾食譜,   趴趴小熊.跳舞熊貓.散步貓咪,將平凡的麵糰變成超可愛的造型餅乾,   在家享受最療癒、最可口的午茶時光。   ★ 隨書附贈23款日本獨創設計「杯緣子餅乾紙模」   ◎什麼 Learn More
USUAL: RM40.05

NOW: RM 40.05 (-0%)

MEMBER: RM 36.05 (-10%)

By Aunie Ayunie
Setiap kali bertemu dengan encik duda sayang, Dara rasa hatinya bergetar dan buat dia berangan-angan naik bukit turun bukit sambil nyanyi lagu Hindustan. Oh, syahdu sungguh bila hati jatuh cinta. Duda? Ah, itu bukan ukuran. Bak kata orang putih, everything is fair in love. Dara memulakan kerjanya sebagai babysitter dan pembantu rumah di rumah Khayr dan manalah dia sangka lelaki itu adalah lelaki yang sama buat jiwanya jadi nanar. Khayr rasa macam nak gila bila dapat Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Julia Quinn

#1 NYT bestselling author Julia Quinn returns to the world of the Bridgertons with a witty, romantic and all-new series

While you were sleeping . . .

With her brother Thomas injured on the battlefront in the Colonies, orphaned Cecilia Harcourt has two unbearable choices: move in with a maiden aunt or marry a scheming cousin. Instead, she chooses option three and travels across the Atlantic, determ Learn More

USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By 酒井真由
§ 與外星系男孩的戀愛令人捉摸不定!? § 酒井真由老師熱門作《夢夢》月刊連載中   無法釐清的混亂心情與突然冒出的情敵,雙重夾擊!!   面對新曖昧不清的態度,   希羽琉的內心感到混亂。   在此同時突然出現謎樣的競爭對手,   讓感情帶來了大危機…!?   差點被新親吻的希羽琉,   內心一面感到小鹿亂撞,   卻也對不感到討 Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.00 (-0%)

By Julian Lees

'Lees' strikingly descriptive writing transports you directly to the streets of Jakarta... this will make you want to book a flight right now' Independent

Taut and suspenseful, The Bone Ritual is the first in a crime series set in contemporary Jakarta

Inspektur Ruud Pujasumarta has seen some gang-perpetrated horror crimes in his time, but the slum murder of a middle-aged woman he is called to is both horrifying and baffli Learn More

USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Julia Shaw
THE INTERNATIONAL BESTSELLER 'Truly fascinating.' Steve Wright, BBC Radio 2 - Have you ever forgotten the name of someone you've met dozens of times? - Or discovered that your memory of an important event was completely different from everyone else's? - Or vividly recalled being in a particular place at a particular time, only to discover later that you couldn't possibly have been? We rely on our memories every day of our lives. They make us who we are. And y Learn More
USUAL: RM62.90

NOW: RM 62.90 (-0%)

MEMBER: RM 56.61 (-10%)

By Julia Quinn
USUAL: RM36.90

NOW: RM 36.90 (-0%)

MEMBER: RM 33.21 (-10%)

By Ayumi Syafiqah
Dua tahun lalu, Mikayla hilang seluruh ahli keluarga dan rakan-rakannya. Mereka semua mati di tangan seorang pembunuh bersiri tidak berwajah bernama Z. Setiap gangguan telefon daripada Z pasti akan berakhir dengan kematian. Kata Z, dia lakukan semua itu untuk Mikayla. Mereka semua penipu. Mereka semua tidak pernah peduli tentang Mikayla, kecuali dia. “Siapa kau yang sebenarnya?” – Mikayla “Aku sebenarnya…” – Z Dua tahun kemudian, Mikayla akhirnya meningg Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Ayu Balqishah
ISTERIKU NANNY Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By 貝瑞·雅各布 , 茱莉亞·梅爾
  ★亞馬遜年老雙親類暢銷榜 第1名   你因為照顧家人,而失去了自己的人生嗎?   家庭照護者,是家中最常被忽略的背影,   就算感到疲累、焦慮、怨恨,也只能往肚裡吞。   但如何平衡自己的負面情緒與精神上的壓力?   照顧久病家人前,別忘了先照顧好自己!   照顧失智症的父母、中風的另一半、罕見疾病的孩子……   家庭照護 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 43.12 (-20%)

MEMBER: RM 43.12 (-20%)

By 山口真由
  為什麼我這麼努力卻還是失敗?   會讀書不等於出人頭地!   「找不到標準答案」的職場新鮮人必讀!      日本家喻戶曉的知名美女律師山口真由,   大三即考上律師執照、以第一名之姿從東京大學法律系畢業,   並考進錄取率極低的日本財務省,   超會讀書的美女律師,進入職場後卻狠摔一跤。   在學生時代,只要找到「正確答案 Learn More
USUAL: RM40.05

NOW: RM 40.05 (-0%)

MEMBER: RM 36.05 (-10%)

By Julia Quinn

*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.
*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title.

Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 15.00 (-40%)

MEMBER: RM 15.00 (-40%)

By Julian Birkinshaw , Kenn Mark

25 Need-to-Know MBA Models provides easy access to the most useful models, tools and concepts that are covered on MBA programmes. Whether you are a student about to embark on an MBA or a manager who wants to understand the ideas taught, this guide will help you to get ahead.

Covering 25 key models that have been picked from programmes around the world, 25 Need-to-Know MBA Models cuts through the jargon to give you the core information on each m Learn More

USUAL: RM67.50

NOW: RM 67.50 (-0%)

MEMBER: RM 60.75 (-10%)

By Julia March

Go behind the scenes and discover everything there is to know about The LEGO (R) Batman (TM) Movie with this ultimate guide. Featuring popular LEGO Batman sets and minifigures, this fantastic LEGO book for children is the perfect companion to LEGO Batman's first solo movie.

From Robin to Batgirl, The LEGO (R) Batman (TM) Movie: The Essential Guide covers all of the heroes, villains, vehicles and locations from The LEGO (R) Batman (TM) Movie. Thi Learn More

USUAL: RM54.95

NOW: RM 54.95 (-0%)

MEMBER: RM 49.46 (-10%)

By 茱莉亞·羅思曼
從現在開始, 張開你的每一個毛孔去認識大自然吧! 亞馬遜讀者★★★★★推薦 700幅手繪插畫╳7大類自然主題 微型自然科普書帶你認識大自然   你知道為什麼每片雪花的形狀都是不一樣的?   世界上最能適應環境的生物是什麼?   暴風雨來臨前,為什麼鳥都飛得很靠近地面?   一次大戰期間,人類使用苔蘚當做消毒紗布使用?   世界上總類 Learn More
USUAL: RM51.80

NOW: RM 51.80 (-0%)

MEMBER: RM 46.62 (-10%)

By Julia Heaberlin
'I never told anyone about the letters. It was another of my secrets, one that would . . . lead to places I don't want to go again.' When Emily and her husband move to Clairmont, Texas, they believe that it's the perfect place to build a new life. At a prestigious party, she meets a group of rich and influential housewives, but soon she begins to suspect that there is more to them than meets the eye. Then local doyenne Caroline disappears and Emily receives a host Learn More
USUAL: RM41.95

NOW: RM 41.95 (-0%)

MEMBER: RM 37.76 (-10%)

By 朱立安·巴吉尼 , 安東尼雅·麥卡洛
英國哲普暢銷作家朱立安.巴吉尼的「番外作品」 這次他跨出哲學,與心理學家聊聊時下流行的自我成長議題   「發揮真正的天分」、「找尋真實的自己」、「一路玩到掛」、「人生不後悔」……現代人內心似乎總有一股渴望,想要走出當前苦悶的人生,想要暫別工作、家人,發掘自己隱藏的一面,實現不同的生命。其實,不光是現代人,兩千多年來,許 Learn More
USUAL: RM51.80

NOW: RM 51.80 (-0%)

MEMBER: RM 46.62 (-10%)

By 高橋步
  明明腦中有感動,   卻找了各種理由不去行動,等於自己親手扼殺了自己的可能性。   先擁有屬於自己的色彩,才能和別人攜手創造出彩虹。   不管有沒有夢想,能快樂享受人生的傢伙才是最強的!      如果把「沒時間」拿來當藉口,你如何跨出第一步?   如果把「因為沒有錢」掛在嘴邊,你的可能性是什麼?   你身上有「雀躍感應器 Learn More
USUAL: RM41.45

NOW: RM 41.45 (-0%)

MEMBER: RM 37.31 (-10%)

By Ayuma Umairah
RAYYAN Yusof, gayanya ala-ala playboy. Hidupnya makin mewah apabila semua harta neneknya akan diwasiatkan kepadanya. Apa sahaja kata neneknya, pasti akan diturutinya. Tetapi hajat neneknya yang satu ini memang sukar dan tidak akan diturutinya. Nurul Fatia menerima pinangan itu dengan rasa lega. Tetapi rupa-rupanya dia bertepuk sebelah tangan. Kali pertama berjumpa sudah dihadiahkan dengan maki hamun dan kata-kata kesat.. Haikal mula menjadi perhatian nenek. Sejak mereka di Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

1-181 of 181

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
*

Back to Top