0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' KADOKAWA GEMPAK STARZ 'Found 19 Related Products
Filtered By
publisher
By CANDY FACTORY
This limited edition set comes with a glossy-covered comic & cute Candy pouch! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Candy Factory
CANDY SERIES LIMITED EDITION: BANDING AGAINST BULLIES Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 28.00 (-20%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Keith
Lawak Kampus kali ini lain daripada lain! Nikmatilah kompilasi cerita pendek Lawak Kampus +1 kisah spesel ini!!! Dapatkan barangan eksklusif SARUNG KUSYEN dengan setiap pembelian PEK SPESEL LAWAK KAMPUS ADD ON!! Hanya boleh didapati di Popular! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-0%)

By Kin , Estheryu
"Barbara has a new task for the Rising Star Society - to complete a 5-kilometre long-distance race! Zach, who hates sports, is greatly distressed. He even ends up in hospital after fainting during a 3-kilometre race due to exhaustion. Can Zach beat the odds and complete his task? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kin , Estheryu
Cheerful new student Gary Miles, handsome and academically excellent Zach Law, and timid Nicky Hills are classmates. One day, a mysterious senior student by the name of Barbara appears and pressures them into joining her Rising Star Society. What is her motive? And can the three of them meet her expectations? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Rin Hinata
TUP! Tiba-tiba lampu kelas terpadam. Tidak sampai seminit, ia menyala semula. “Hantu!!!” Puan Sonia menjerit bagai mahu tercabut anak tekak. Lintang pukang semua berlari keluar kelas. “Kelas ni berhantu!” Sekolah Jeffery Anderson gempar dengan gangguan hantu dan menyebabkan pelajar dan guru panik. Dalam masa sama, Abell mendapati dirinya bertukar halimunan. Perkara terakhir yang diingatnya adalah perlanggaran dengan seorang pak cik tua selepas dikejar si Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
Korang masih ingat karya ikonik artis komik KADOKAWA GEMPAK STARZ? Pastinya nukilan kreatif itu masih #SegarDalamIngatan, kan? Kompilasi jilid ke-3 ini menghidangkan lebih banyak cerita menarik kegemaran korang. Jadi, kisah mana menjadi idaman kalbu? Rembat segera Komik GEMPAK Rapsodi sebelum terlambat!!! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Sloow Studio
"Pertemuan dengan Nishimiya... buatkan aku nak berubah." Sejak bertemu Nishimiya Shouko semula, dunia Shouya semakin berkembang. Shouya dan kawan-kawan mula berbincang mengenai filem yang diusul oleh Nagatsuka dan dia mengajak Shouko tolong sekali. Mereka semua meluangkan masa bersama pada musim panas. Setiap hari masa berlalu dengan penuh kebahagiaan, tetapi jauh di sudut hati Shouya masih ada sekelumit kerisauan. Apabila kerisauan itu semakin membesar, pergolak Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Yoru Sumino
Tanpa disangka suatu hari, aku terjumpa sebuah diari rahsia berjudul 'Disease Coexistence Journal'. Ianya adalah hasil catatan budak sekelasku bernama Yamauchi Sakura yang menderita penyakit pankreas. Di dalamnya tercatat kisah gadis itu yang sedang meniti hari menikmati kehidupan di dunia ini... Novel ringan terlaris mengenai jalinan antara 'aku yang tidak bernama' dan 'dia yang sudah hilang erti kehidupan'! Kisah air mata yang mengubah 'aku' melihat dunia ini dari su Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Candy Factory
Populariti Mia seorang yang lemah lembut tetapi ragu-ragu, Joni suka bertindak melulu dan Emilia pula tegas serta pentingkan kesempurnaan. Disebabkan perbezaan personaliti ini masalah sering timbul... Impian Ketika bercakap tentang cita-cita di dalam kelas, rupa-rupanya Emilia dan Mia sudah pun ada cita-cita sendiri. Joni pula belum pasti apa yang ingin dilakukan dewasa nanti. Joni mula rasa cemas apabila melihat kawan-kawan berusaha ke arah impian masaing-masing. B Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-32 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-0%)

By Zint
Disebabkan selalu dapat watak mob, Chitose mencabar diri menyertai uji bakat watak heroin. Tetapi pesaingnya adalah seiyuu paling popular dan rakannya dari syarikat sama! Inikah masanya untuk Chitose, si seiyuu comel yang pandang rendah terhadap dunia sekeliling 'menyeru' semangat dirinya?!! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By Nuharu Yachi
"TUP!" Tiba-tiba lampu kelas terpadam. Tidak sampai seminit, ia menyala semula. “Hantu!!!” Puan Sonia menjerit bagai mahu tercabut anak tekak. Lintang pukang semua berlari keluar kelas. “Kelas ni berhantu!” Sekolah Jeffery Anderson gempar dengan gangguan hantu dan menyebabkan pelajar dan guru panik. Dalam masa sama, Abell mendapati dirinya bertukar halimunan. Perkara terakhir yang diingatnya adalah perlanggaran dengan seorang pak cik tua selepas dikejar si pembul Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Wataru Watari
Disebabkan selalu dapat watak mob, Chitose mencabar diri menyertai uji bakat watak heroin. Tetapi pesaingnya adalah seiyuu paling popular dan rakannya dari syarikat sama! Inikah masanya untuk Chitose, si seiyuu comel yang pandang rendah terhadap dunia sekeliling 'menyeru' semangat dirinya?!! Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Lee Seow Yin
Rosy ialah seorang gadis introvert, tidak berkeyakinan diri dan tidak berani bercakap di hadapan khalayak ramai. Malah, dia sering diketawakan rakan sekelasnya. Pada hari lahirnya, dia telah memasang satu impian untuk menjadi seorang yang berkeyakinan. Pada suatu hari, seekor pari-pari comel muncul dan memberikannya seutas kalung ajaib yang dikatakan boleh menunaikan impiannya. Adakah impian Rosy akan terlaksana? Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Kiyohiko Starz
Musim panas kian melabuhkan tirainya dan Yotsuba gunakan masa untuk bersuka ria dengan sebaik mungkin. Dia bertemu robot pelik di bilik Ena, mencari buruj bintang, pergi ke kedai DVD dan ke pantai? Wah! Pengembaraan Yotsuba makin menyeronokkanlah! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Clay
Berlaku seabad yang lalu dimana pertempuran antara tiga sateria dan naga pertama, Kriemhild. Pertempuran akhirnya tamat tetapi telur-telur naga ini telah tersebar meluas. Kubu Naga melindungi semua daripada serangan naga. Tiga pelatih yang gagal ujian diletakkan di bawah tanggungjawab Wizard D'Vinci. Apakah cabaran trio ini dalam dunia naga? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-32 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Nishiki
Apa cerita Meow dan rakan-rakan kali ini? Agak-agaknya lebih menggelikan hati tak? Kalau nak tahu, kenalah dapatkan Lawak Pasal Meow jilid ke-6 ini! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

19 Item(s)

*

Back to Top