0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Kuzie Ku Abas 'Found 508 Related Products
Filtered By
author
By Kaku , Michio
Human civilization is on the verge of living beyond Earth. But how will it happen? World-renowned physicist Michio Kaku takes us on a journey to the future, introducing the mind-boggling developments in robotics, nanotechnology and biotechnology that will one day enable us to make our homes among the stars. Learn More
USUAL: RM57.95

NOW: RM 46.36 (-20%)

MEMBER: RM 46.36 (-20%)

By 宮路秀作
  唯有學習地理,你才能看清楚這個世界!   日本升東大連鎖補習班最具實力的地理名師,最受歡迎的原創地理講座課程精華!   超過50幅地圖及圖表生動解說 ╳ 世界經濟重要統計數據   長踞 Amazon Japan 地理類圖書 TOP 10!   ●從地利就可以解讀一個國家的經濟戰略!   ●從資源就可以看出哪些國家講話很大聲!   ●從地理看清貿易在世界賴 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Nantachaphorn Theprangsri , Suchada Polpichetakul
某个遥远国度的宁静小镇里,镇上的护发专家――伊托勒和柯路把长发公主捉走了!长发公主留有一头严重受损的长发,想不到却因此被盯上,成了伊托勒的新产品测试对象。长发公主被他们困在一座高塔里,唯一能够使她逃离的方法,竟然是把长发剪短,并把剪下的长发结成绳子,然后顺着爬下高塔?! Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By 久保田博南 , 五日市哲雄
打呼不等於睡得香,高枕不一定無憂! 自療睡眠困擾,找偏方不如挑對床 讓全家人不再被失眠綁架! 降低肥胖風險,免疫力、記憶力、學習力,全部UP!   總被睡眠問題綁架?你可能挑錯寢具!   ◆人一生要換6次床,你知道嗎?   ◆乳膠枕、羽絨枕,怎麼選才對?   ◆芳療精油能助眠,但該用哪一種?   你對寢具的所有疑惑,本書一一解答! Learn More
USUAL: RM44.65

NOW: RM 44.65 (-0%)

MEMBER: RM 40.19 (-10%)

By 馬格斯·朱薩克
為什麼是我?我問上帝; 上帝說,因為你有使命在身。   不滿二十歲的艾德靠開計程車賺錢。他的人生不特別爛,但也不特別好。然而,一切都在他阻止了一樁銀行搶案後改變――   一張寫上陌生住址與時間的方塊A撲克牌來到他門前。   艾德本來懶得管,卻被好奇心搔得癢兮兮。他照著撲克牌上的指示做,接著卻出現了更多牌卡――   一張梅花 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By 白澤卓二
轟動全球的ReCODE療法,已證實能改善阿茲海默症9成初期症狀! 白澤醫師專為東方人體質設計的ReCODE療法進化版   阿茲海默症是可以治療的,現在開始改善都還來得及   家族裡有失智症患者的人,以前也許都會抱著絕望的心情,認為失智症是無法治療的。確實,失智症的治療非常困難,當醫療界對阿爾茨海默症束手無策時,2017年,全球公認的神經變性疾 Learn More
USUAL: RM46.20

NOW: RM 46.20 (-0%)

MEMBER: RM 41.58 (-10%)

By Dr.Go
ANDA PASTI MENGETAHUI KISAH-KISAH DAHSYAT BERIKUT! Kawasan Sekolah ialah bekas tapak perkuburan. Patung gangsa akan mengalirkan air mata pada waktu tengah malam. Kononnya ada hantu di bilik tandas perempuan yang ke-4. Sesiapa yang tahu akan legenda sekolah yang ke-50 akan disambar petir. Hantu di seluruh dunia akan bersekolah pada waktu tengah malam. Roh orang yang membunuh diri masih berkeliaran di sekolah. Jika berhujan semasa hari perkelahan, kanak-kanak yang telah Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Orbit Buku
Topik-topik yang terdapat dalam Mengamati Sains: Televisyen-Kotak Permainan Berjalur, Rahsia Putaran Skrin Video, Melihat dengan besar dan Jelas, Teleskop manakah yang dapat melihat dengan lebih jelas?, "Subaru" Teleskop terhebat di dunia, Binokular-Rahsia Prima, Kamera autofokus?, Memeriksa fokus dari mata elektron, Bumi terbang?, Paru-paru menarik nafas dengan banyak? Apakah perbezaan antara kek beras dengan nasi? Ekspedisi ke dalam sel! Papan tanda yang bercahaya! Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 19.92 (-20%)

MEMBER: RM 19.92 (-20%)

By Orbit Buku
Topik-topik yang terdapat dalam Robot Sehari-hari: Asal usul robot, Apakah itu robot? Dimanakah robot manusia android bekerja? Mengapakah robot manusia tidak digunakan secara meluas? Isu-isu tentang robot manusia, Apakah yang menyebabkan robot tidak berfungsi? Robot yang mempunyai perasaan, Apakah tujuan robot manusia dicipta? Potensi robot humanoid pada masa hadapan, Kemanakah air sisa kotoran pergi? Bagaimana hendak menanggalkan kotoran? Bola bersayap Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 19.92 (-20%)

MEMBER: RM 19.92 (-20%)

By Orbit Buku
Topik-topik yang terdapat dalam Angkasa Raya: Pek kukuh mudah dikoyakkan?, Sekilas pandang fokus tepat!, Alam semula jadi yang tiada cahaya laser, Tempat yang terdekat dengan angkasa lepas, Pertempuran besar influenza, Mengapa perut tidak mencerna diri sendiri?, Sains merentas masa, Menghasilkan elektrik dengan haba bumi, CD yang merakam bunyi, Kenderaan penghalang pemanduan ketika mengantuk?, ATP ialah bahan api manusia?, Meneruskan hidup dengan "Mengapa", Usah Takut akan pe Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 19.92 (-20%)

MEMBER: RM 19.92 (-20%)

By Orbit Buku
Topik-topik yang terdapat dalam Kapal Angkasa Kita: Roket pertama Jepun dan satelit buatan, Misi ke Angkasa! Daya tarikan graviti, Dapatkah berat badan ditukar dengan kelajuan? Misi Kelajuan 7.9 km per Saat! Semakin ringan semakin laju, Roket laju atau roket kuat?, Roket sudah siap!, Pengembaraan ke angkasa lepas, Adakah gas kehidupan gas beracun? Pengenalan kepada gas oksigen. Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 19.92 (-20%)

MEMBER: RM 19.92 (-20%)

By Orbit Buku
Topik-topik yang terdapat dalam Bumi Kita: Roket pertama buatan Jepun, Lawatan ke pusat angkasa di Tanegashima, H-II berlepas ke angkasa!, kemusnahan lapisan ozon, ciri-ciri gas freon atau kluorofluorokarbon, Bumi semakin panas, Hentikan pembaziran tenaga!, Jus turun dari langit? Turunlah hujan,hapuskan hujan asid, Hutan yang semakin hilang, Timbunan sampah masalah terbesar alam sekitar?, Peningkatan taraf hidup penyebab sampah semakin bertambah? Bagaimana untuk mengurangkan Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 19.92 (-20%)

MEMBER: RM 19.92 (-20%)

By Orbit Buku
Topik-topik yang terdapat dalam Penciptaan Roket: Keluar dari atmosfera, Menjelajah ke angkasa lepas, Mata kanan atau mata kiri?, Kemana perginya plastik?, Bagaimana petroleum dihasilkan? Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 19.92 (-20%)

MEMBER: RM 19.92 (-20%)

By Orbit Buku
Topik-topik yang terdapat dalam Dunia Sains: Salad dalam kapsul, kulit ketam membantu manusia, hebatnya mikroorganisma, misteri ikan kili yang bersinar, pakaian diperbuat daripada susu, bagaimanakah memilih tembikai manis?, lampin pakai buang penyelamat bumi, ubat yang menjadikan seseorang bijak, cahaya, warna dan penglihatan, ubat untuk mengelakkan gigi rosak, robot menjadi ular, kalkulator sotong dan pewarna kuku ikan, super logam halus, misteri serbuk besi, kebimbangan ter Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 19.92 (-20%)

MEMBER: RM 19.92 (-20%)

By Orbit Buku
Topik-topik yang terdapat dalam Pengurusan Sains: Apakah bahan radiasi, atom pembelahan nuklear, alam semesta diperbuat daripada apa?, identiti bima sakti, matahari bintang yang terang tapi sukar dilihat, hubungan antara bulan dan bumi, bagaimanakah bentuk robot?, rintangan angin terhadap kapal terbang. kawan atau lawan?, bakteria menghasilkan makanan lazat, apakah perbezaan antara ikan laut dengan ikan sungai?, bagaimanakah pisau memotong? Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 19.92 (-20%)

MEMBER: RM 19.92 (-20%)

By 加來道雄
20世紀發明電腦 21世紀會發明什麼?   ☛ 用念力搖控電視機?   ☛ 吃顆藥丸就能遺忘記憶?   ☛ 還能將自己的意識上傳臉書?      沒錯!科幻電影《阿凡達》、《駭客任務》、《鋼鐵人》的異想世界即將成真!   未來我們能上傳下載記憶,奈米機器人能讓我們青春永駐,可以用心電感應了解他人的想法……這一切即將改變我們的世界。    Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 46.80 (-20%)

MEMBER: RM 46.80 (-20%)

By 加來道雄
紐約時報暢銷作家、當代物理大師 加來道雄經典代表作 透過理解百年後的科技進展,我們將能在今日決定人類走向何方   ✦ 全球暖化將會摧毀地球?或者我們能找到為地球降溫的方法?   ✦ 節約能源的文明與浪費能源的文明,誰能在宇宙中活更久?   ✦ 《銀河飛龍》、《星際大戰》中的世界,真的代表未來的模樣嗎?   ✦ 從現代社會走向 Learn More
USUAL: RM61.60

NOW: RM 49.28 (-20%)

MEMBER: RM 49.28 (-20%)

By 加來道雄
  繼紐約時報暢銷書《2100科技大未來》後   弦論奠基人、當代物理學大師 加來道雄   預言改造火星、星際旅行、長生不朽與後地球時代的終極命運   21世紀地球的下一步是什麼?當鋼鐵人馬斯克揭露其醞釀已久的太空旅遊計畫、波音公司總裁米倫伯格表示太空發射系統已臻成熟,全球產業鏈移轉、科技股應聲上漲,新一波太空科技競賽宣告正式開打 Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 51.76 (-20%)

MEMBER: RM 51.76 (-20%)

By Kua Kia Soong
The 14th GENERAL ELECTION (GE14) defeat of the Barisan Nasional Coalition, which had ruled the country since 1971 was unprecedented in Malaysian history. The displacement of what seemed an unshakeable BN led regime, is testimony to the determination of the Malaysian people and the persistence of civil society in their votes for Pakatan Harapan because the coalition had promised in their GE14 manifesto to implement wide ranging reforms that made them seem radically different f Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Aku Dengar Studio
Pernah dengar cerita tentang eskalator telan orang? Benarkah ia satu kemalangan... atau ada sebab lain? Macam mana pula legenda menghitung anak tangga pada malam hari? Benarkah ia boleh mengancam nyawa? Kesimpulannya, apa sebab eskalator boleh telan orang? Dan kenapa pula, kalau hitung anak tangga boleh bawa maut? 'Aku Dengar Kat Tangga Ada...' menyingkap misteri tangga yang belum terungkai! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 杉作
銀座咖啡與咖哩店的老闆和店貓小澎相遇的真實故事!   某一天,有隻髒兮兮的流浪貓,躲在銀座一間沒人氣的咖啡與咖哩店。   一直口口聲聲說不喜歡貓的老闆,不僅幫她取了名字小澎,還暫時用紙箱幫她在店門口做了一個小屋,小澎就這樣住了下來。後來小澎像是貓的報恩一般,成了超人氣的店貓,幫這家店帶來了川流不息的客人。沒想到地震來了 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By 坎蒂斯·熊井
  讀完本書,你將心境豁達、身體精進,   看起來比實際年齡小10歲。   美國CBS、《華爾街日報》大力推薦,   NBA、Nike、adidas、資生堂、香奈兒、三星、《紐約時報》、耶魯大學、   健全食品(Whole Foods)……各界正在推廣的身心修復術。   什麼是金繕修復?   「金繕」發源於日本室町時代(1334年),是一種用漆補縫或黏合碎片,   再以 Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 61.45 (-0%)

MEMBER: RM 55.31 (-10%)

By Aditi Krishnaku
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.71 (-10%)

By 米蘭·昆德拉
這本書奠定了米蘭‧昆德拉作為 世界上最偉大的在世作家的地位!   文壇大師昆德拉最膾炙人口的代表作   二十世紀最動人的小說   此生必讀的文學經典   ★本書曾在華文世界掀起一股昆德拉熱潮,暢銷逾百萬冊!      ★全新版書封以昆德拉早期親手繪製的書中小狗「卡列寧」珍貴插畫做設計,並採用200g維納斯麗綺紙,書名燙藍,極具珍藏 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By 亞當·庫查司基
  從「賽局理論」約翰・馮紐曼到《他是賭神,更是股神》愛德華.索普,   博奕的魔力吸引了古往今來各領域的頂尖腦袋,   他們的研究成果,對於理解運氣和決策有何啟發?   又點出我們解讀事物的哪些常見盲點?   ———《數學大觀念》作者亞瑟‧班傑明口碑推薦!———   長久以來,各領域的頂尖頭腦都深受博奕吸引,他們不斷挑戰 Learn More
USUAL: RM61.60

NOW: RM 61.60 (-0%)

MEMBER: RM 55.44 (-10%)

By 松本大洋 , 永福一成
  ★ 天才的進化沒有極限!松本大洋再次自我超越的不朽傑作。。   ★ 繼《惡童當街》、《乒乓》、《花男》,松本大洋作品第四彈!   ★ 華文世界讀者跪求十年,首度中文化!   ★ 中文版收錄作者為海外版特別繪製的「背景解說圖文」。   ★ 台灣版由Mangasick副店長黃鴻硯翻譯、旅日動漫達人馬世儀日文審定、漫畫家力本嘔心瀝血書法手寫 Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.00 (-0%)

By 松本大洋 , 永福一成
  ★ 天才的進化沒有極限!松本大洋再次自我超越的不朽傑作。   ★ 繼《惡童當街》、《乒乓》、《花男》,松本大洋作品第四彈!   ★ 華文世界讀者跪求十年,首度中文化!   ★ 中文版收錄作者為海外版特別繪製的「背景解說圖文」。   ★ 台灣版由Mangasick副店長黃鴻硯翻譯、旅日動漫達人馬世儀日文審定、漫畫家力本嘔心瀝血書法手寫字 Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.00 (-0%)

By Nantachaphorn Theprangsri , Suchada Polpichetakul
爱洛公主被诅咒,将永远沉睡。唯一打破诅咒的方法,就是获得真爱之吻。爱洛公主从小就有严重的口腔问题。每当她张开嘴巴,难闻的气味就扑鼻而来。因此,她的首要任务是解决口腔问题,再等待真爱来打破诅咒! Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By Sirin
Kenali karnival hantu yang terdapat di serata negara serta hantu pada zaman kuno. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Tunku Halim
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 強·酷·葉格
  順從原力的引導,成就完整命運吧!   年輕的學徒啊……   原力能帶領你找到生命中一切問題的解答!   《星際大戰》教導我們所有真實生活中的重要之事   人生是從放手後才開始的   找到不被恐懼、情感、執著所支配的生活方式   《星際大戰》作為一套史上最經典的科幻系列作品,不論電影、小說、漫畫、遊戲與其衍生的各種相關創作 Learn More
USUAL: RM84.70

NOW: RM 84.70 (-0%)

MEMBER: RM 76.23 (-10%)

By Tunku Halim , Christina Hiew
Brimming with exciting recipes and ideas, The “So Fat-lah!” Cookbook serves up delicious, nutritious meals curated by foodie Christina Hiew and weight-loss guru Tunku Halim. From colourful beverages to creative fruit salads, from delightful snacks to mouth-watering local and Western main courses, this is a celebration of nourishing, life-affirming food. All here for you to enjoy while taking those kilos off! Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.61 (-10%)

By 柳瀨久美子
  風靡全球的美味可麗餅   簡單快速!一支平底鍋就能完成   多樣麵糊配方X餅皮繽紛摺法X超百搭餡料   自由搭配組合,豐富美味又滿足   早午餐、輕食、點心好適合   60道人氣名店的創意巧思   想做就能輕鬆做,天天都能享受百變好滋味   ♥自家限定!利用平底鍋,輕鬆做出口味多變的法式餅皮   想要輕薄酥脆→加入「蕎麥粉和麵粉 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Robert Kuok , Andrew Tanzer
Winner of Best Book of the Year at the Singapore Book Publishers Association awards 2018. Robert Kuok is one of the most highly respected businessmen in Asia. But this legendary Overseas Chinese entrepreneur, commodities trader, hotelier and property mogul has maintained a low profile and seldom shed light in public on his business empire or personal life. That is, until now. In these memoirs, the 94-year-old Kuok tells the remarkable story of how, starting in British Colonia Learn More
USUAL: RM139.90

NOW: RM 99.90 (-29%)

MEMBER: RM 99.90 (-29%)

By Naphatrapi Luangsakul , Sawamninee Nualkaekul
  \給烘焙初心者的信心指南/   烘焙完美西點不是靠感覺,每個步驟都是決定成敗的關鍵。   善用食材與工具,建立正確知識與技法,在家烘焙很簡單!   最末篇特闢新手入門Q&A,貼心解釋有問必答!   【零藏私烘焙心法】   打發奶油前需將新鮮奶油冷凍?雞蛋必須非常新鮮打蛋時氣泡才多?做酥皮只能用中筋麵粉?職人傾囊相授,烘焙迷思 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By Keith & Skuad
Sinopsis buku: APA AKAN TERJADI BILA TEAM ‘LAWAK KAMPUS’ BERTEMU ‘BOBOIBOY GALAXY’? Perlawanan bola sepak persahabatan antara pelajar Lawak Kampus dan SMK Pulau Rintis menjadi huru-hara apabila kapal angkasa Adu Du mendarat di padang sekolah. Adu Du menjumpai Power Sphera berbahaya yang boleh mengancam keselamatan, namun tiba-tiba ia melancarkan kuasanya! Ketika semua orang sibuk selamatkan diri, Cikgu Noodle dan Komander Cici Ko tertangkap menyebabkan mereka len Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.00 (-0%)

By 邁克爾·庫赫
為什麼我們容易上癮? 從藥物到飲食,大腦病變,一本通曉。   成癮是一種腦部病症,就像偏頭痛或癲癇,   倘若我們對大腦具有充分認識,就能更有效治療成癮者!   好萊塢知名演員小勞勃.道尼(Robert Downey Jr.)曾經染上嚴重藥物問題,   他向一位法官坦白,即便知道麻煩上身,卻無力戒絕;   美國靈魂樂大師雷.查爾斯(Ray Charles)使用海 Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 51.76 (-20%)

MEMBER: RM 51.76 (-20%)

By 塔妮莎·秋恩朋 , 婫拉媞妲·侖樂昂葛雅
全年齡!零基礎! 無論你幾歲,通通說得出口!   超萬用!超百搭!   只要你會A-Z,就可以開口說英文!   《全年齡!零基礎!用156組會話學英文》,   「國外出差」、「出國進修」、「打工度假」必學的口說攻略!   只要156組超級好學的會話,   萬種話題舉一反三隨你說!   沒有英文程度限制,一定學得會的英語會話!   只要156組生 Learn More
USUAL: RM58.35

NOW: RM 58.35 (-0%)

MEMBER: RM 52.52 (-10%)

By Nantachaphorn Theprangsri , Suchada Polpichetakul
与世无争的白雪公主竟然成了后母——王后的眼中钉,因为王后担心白雪公主会比自己更加漂亮,所以她使尽千方百计,非要弄死白雪公主不可才善罢甘休。有一天,白雪公主在误打误撞之下闯入了森林,并意外地遇到了七个小矮人。白雪公主的肌肤状态非常糟糕,不过她有幸在小矮人们的帮助下,展开了一连串的美肌计划,使白雪公主的肌肤恢复靓丽,以及从 Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By Candace Ku
打從何時,孩子的派對漸漸豪華起來,地點在宴會廳,助興的是魔術師或穿起特別服裝的表演人員,吃的是來自餐廳或酒店的到會服務。甚至場地報置,都變得富麗堂皇。 作為兩女之母的Candace Mama希望藉着簡單的食譜,把派對的初衷再次帶給爸爸媽媽們,孩子的美麗回憶非來自物質或奢華,而是來自父母的愛,將來長大了,回憶裏是一個個由爸媽親手「煮」理 Learn More
USUAL: RM44.00

NOW: RM 44.00 (-0%)

MEMBER: RM 39.60 (-10%)

By 松本大洋 , 永福一成
  ★ 繼《惡童當街》、《乒乓》、《花男》,松本大洋作品第四彈!   ★ 成熟洗練的時代劇武俠漫畫,松本大洋再度超越自我,浮世繪畫風藝術大作。   ★ 華文世界讀者跪求十年,首度中文化!   ★ 中文版收錄作者為海外版特別繪製的「背景解說圖文」+評論家中条省平解說文。   ★ 台灣版由Mangasick副店長黃鴻硯翻譯、旅日動漫達人馬世儀 Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.00 (-0%)

By URUKUST
自己的皮革自己縫! 日本職人不藏私傳授皮件製作訣竅與技法, 使用容易上手的工具和簡單的構造, 輕鬆完成讓人每天都想用的24款手感皮件!   皮革溫潤的觸感與愈用愈有光澤的獨特韻味,讓許多人都愛不釋手。不過要找到符合自己喜好的皮件,往往像找出最後一塊拼圖般困難。其實製作工序看似複雜的皮革製品,只要透過「手縫」就能完成質感滿分的 Learn More
USUAL: RM52.35

NOW: RM 52.35 (-0%)

MEMBER: RM 47.12 (-10%)

By 佐藤ZAKURI
  對戀愛自卑到極點的女生・艾蜜莉和青梅竹馬的輕浮男・帝斗的落差愛情故事第三集!雖然兩人因為戀愛經驗值相差甚遠而漸行漸遠,但因為艾蜜莉的敢死告白,他們成功變成正式情侶了♥   另一方面,平常雖然很土,但其實是網路偶像的紀子,她和帝斗花美男軍團當中的一個人・廣樹也逐漸發展成戀愛…但是,自從他們接吻之後,廣樹就開始躲避紀子 Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.00 (-0%)

By 伊恩·戈爾丁 , 克里斯·庫塔納
《金融時報》∕麥肯錫年度最佳商業圖書獎入選 Goodreads閱讀社群網站5顆星讀者肯定 Amazon網路書店4.5顆星熱烈好評 《衛報》、《赫芬頓郵報》重磅推薦   我們的時代,是新的文藝復興時代。   這個時代,沉潛的天才與隱藏的風險將恆久角力。   21世紀將是怎樣的一段歷史?一切取決於你我。   當前的世界,與文藝復興時期極為相似。   不論主 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By Yim , Kang Jae
Komik ini menceritakan kisah hantu di sekolah yang ada di Amerika Syarikat. Meskipun Amerika Syarikat semakin berkembang maju namun kes kehilangan kanak-kanak bertambah setiap tahun. Di manakah kanak-kanak tersebut? Adakah mereka telah disorok oleh hantu atau bunian? Buku ini ada jawapannya. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Aku Dengar Studio
ROH DALAM KELAS KOMIK SERAM BIKIN MEREMANG & KENCANG PASTI MENGGIGIL KETAKUTAN SIRI ÁKU DENGAR KAT...' MEMBUATKAN SUASANA TEGANG & BADAN KEJUNG! Kelas merupakan tempat paling lama kamu habiskan masa berbanding rumah. Jika ada seseorang beritahu kamu bahawa ada hantu di dalam kelas, apa yang kamu akan lakukan? Dapatkah kamu terus belajar seperti biasa? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Tengku Khalidah Tengku Bidin
"Bertemankan seorang teman rapat, Aidil akhirnya sampai juga ke tempat kami akan dinikahkan. Melihat wajah riang gembiranya tatkala bersiap menyarungkan baju pengantin (yang tak berupa pengantin sebenarnya), aku yakin, jauh di dalam hati, Aidil memang menginginkan pernikahan ini. Kerana Aku seorang perempuan:Walaupun pernikahan kami berlangsung dalam suasana serba kurang, serba tiada, tetapi aku sangat-sangat bahagia. Terasa seperti berada di padang yang sangat luas, Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

By Nasihatku
Siapakah tidak gembira apabila kelak Allah mempertemukan kita kembali dengan si kekasih? Adakah kehidupan yang lebih indah bagi sepasang suami isteri daripada bersama-sama di dunia melayari cinta dan kasih sayang, lalu kedua-duanya disatukan kembali di syurga oleh Allah Yang Maha Mengasihani, lagi Maha Menyayangi? Buku ini membicarakan mengenai bagaimana cara agar kita dapat bersama-sama bahagia masuk ke syurga bersama keluarga kita. Jangan sesekali bercita-cita untuk masuk Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Nasihatku
Kebaikan itu sentiasa datang dari Allah. Kita sama sekali tidak mempunyai kuasa sedikit pun untuk mendatangkan kebaikan atau menolak keburukan kecuali dengan hidayah dari Allah. Ada banyak cara untuk menjadi Muslimah solehah. Akan tetapi, hanya Allah yang mampu menjadikan diri kita menjadi seorang yang solehah, melalui ibadah dan amalan yang terbaik seperti zikir, solat, menjaga kehormatan, dan perbuatan baik yang lainnya. Maka, Dear Allah, jadikanlah kami Muslimah Solehah. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By 盧建彰
每個人最好都要有這本書, 因為不管你在哪個行業,你都是在創意部。 你和世界的問題,靠創意來改變! 我們身在尚未被揭露的答案裡陸續拓荒; 你企圖的,正漂浮在時間裡等你。 ──聶永真│永真急制設計師 鬼才導演盧建彰Kurt Lu ★執導金士傑「下一個十年。22K」短片,瀏覽人次近億 ★繼《文案力》、《願故事力與你同在》後最新力作 大家都 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 44.00 (-25%)

MEMBER: RM 36.00 (-38%)

By 岡田郁子
有趣&可愛の 紙摺三角片×立體造型疊疊樂!   ▲紙張取得便利   除了使用市售的專用紙張,也可以將正方形色紙對半裁剪使用。   只要是長寬比約為1:2的長方形紙張都OK!   ▲作法絕對簡單!   只要學會三角片的摺法&「正插」、「倒插」的套疊技巧,   就能作出多樣造型&豐富色彩變化的立體裝飾作品。   標示三角片&疊層數量的 Learn More
USUAL: RM46.20

NOW: RM 46.20 (-0%)

MEMBER: RM 41.58 (-10%)

By Hyrohiku , Nazry Salam
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Ash Kun
USUAL: RM8.00

NOW: RM 8.00 (-0%)

MEMBER: RM 7.20 (-10%)

By 福田淳子
多款蛋糕裝飾 讓自製蛋糕華麗起來! 活用擠花嘴,變化擠花法 您也能成為裱花蛋糕大師   14款擠花嘴 + 20種花式擠花法   10款自製蛋糕體+8種裝飾奶油霜   漸層蛋糕   婚禮蛋糕   生日蛋糕   派對水果塔   節日糖果屋   蒙布朗   黑森林   陳列在玻璃蛋糕櫃裡,華麗又迷人的裝飾蛋糕,   是生日、婚禮、祝賀、節日不 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 46.80 (-20%)

MEMBER: RM 46.80 (-20%)

By Thaleungsak Laungsarn
Pintu ruang masa kembali aktif. Garin telah dibawa ke sebuah tempat yang cukup misteri. Kali ini, dia akan berhadapan dengan Ogre yang menggerunkan. Pengembaraan yang penuh mendebarkan bakal bermula sekali lagi. Garin dan Run akan merungkai rahsia ogre dengan menggunakan kebolehan masing-masing. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Eattaku
坐下來,喝杯好咖啡, 讓你的東京自由行與眾不同!   日本名列咖啡進口三大國之一,   全世界知名的咖啡豆、沖煮法、烘豆師、咖啡師……   更是精華薈萃於東京。   都決定自己安排行程自由行了,   就別去那麼多通俗的景點走馬看花啦,   選一家別具特色的café,   打個卡、喝杯精品好咖啡,   讓它成為你的東京之旅最讓人豔羨的 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Anna Gregory , Mike Gould , Alex Melville , Kurt A. Johnson , Chris Green
Help your students develop the skills and understanding to succeed in IGCSE (R) Literature in English. The Student Book provides an ideal companion to the Cambridge IGCSE (R) and IGCSE (R) (9-1) course for first examination in 2020, giving students the tools they need to tackle their own set texts in depth and tackle examinations with confidence. Exam Board: Cambridge Assessment International Education Level & Subject: IGCSE Literature in English (0475), IGCSE (9-1) Literat Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 80.91 (-10%)

By 倉橋利江
百種家常料理輕鬆上桌! 親民的食材、簡單到不行的步驟、快速的烹飪時間 家人吃得也開心~享受游刃有餘的做菜樂趣♪   冷凍醃漬讓食材充分入味!   不怕鮮味流失,營養充足又令人讚不絕口的好味道。   各式肉類與海鮮、蔬菜料理,餐餐均衡又健康。   不只正餐時能派上用場,帶便當或下酒菜也都很適合!   ◆PART 1 袋裝冷凍配菜的基本原 Learn More
USUAL: RM46.20

NOW: RM 46.20 (-0%)

MEMBER: RM 41.58 (-10%)

By 熊野整
日本資料製作大神【熊野整】, 寫給經常用滑鼠修改到手指抽筋的你!! 愈高明的提案愈簡單! 跟著全彩圖解,1個步驟只需1秒鐘, 1張表、1張圖、1頁PTT, 60秒內提案通過、訂單成交、說服所有人!   【秒懂!零失誤!】66個你急需在電腦前實作的Excel與PPT技法   (1)你一定犯過以下毛病:   ▪習慣「靠左對齊」或統一「置中」   ▪背景是一片白 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By 櫻木紫乃
《皇家賓館》直木賞作家櫻木紫乃 渾身解數出道之作   一望無際的銀白大地   純潔‧剔透‧刺骨   不管世俗眼光的愛   縱然一無所有,還有彼此   37歲那年,作者以前所未有的俐落手法描寫北國男女間大量的性愛場面,獲得高度肯定,繼宮部美幸之後榮獲「ALL讀物新人獎」。其後長達五年半時間,無法完成任何作品……終於,〈雪蟲〉收錄在這 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

1-508 of 508

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top