0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Leoz 'Found 26 Related Products
Filtered By
author
By 蓝国清
肉眼看不见的鬼怪、诅咒……往往都让人恐惧。 《阴魂相伴》收录了4篇惊悚漫画,借着“鬼怪”引发的事件,展现出人性之脆弱及黑暗。 披着人皮的鬼怪,比鬼怪更邪恶的人,你更害怕哪个呢? 无论是何者,你都要小心被盯上,以免变成“他们”的替死鬼…… Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Leoz
Komik seram bikin meremang & jantung berdegup kencang. Pasti menggigil ketakutan. Siri 'Aku Dengar Kat...' membuatkan suasana tegang & badan kejung! Raungan Membingitkan Bayangan misteri tersembunyi di bumi Perancis membentuk persekitaran menakutkan. Dari istana terbiar hinggalah kawasan desa yang sunyi sepi, suasana seram dan ghaib menyelubungi setiap cerut. Adakah fenomena aneh dan peristiwa menakutkan ini mempunyai maksud di sebalik? Dan adakah kuasa jahat terus berleluas Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.00 (-21%)

By 蓝国清
洋认识了一个自称会制造火箭的大叔,修。修怀疑自己失踪的女儿就在云海那端,于是请求洋替他操作控制台,好让他得以借助火箭升空,一探究竟。没想到的是,洋在出于好奇坐上火箭时,火箭意外被启动,把他带到云海国度。在那里,他遇到了 云海宫殿的宫主——欧申娜…… Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Leoz
Komik seram bikin meremang & jantung berdegup kencang. Pasti menggigil ketakutan. Siri 'Aku Dengar Kat...' membuatkan suasana tegang & badan kejung! Roh Legenda Amerika Korang percaya pada hantu? Di Amerika Syarikat, walaupun di bandar kecil, korang boleh mendengar penduduk tempatan bercerita tentang kisah hantu. Banyak bandar besar juga digelar bandar hantu kerana latar belakang sejarahnya yang istimewa. Banyak legenda iblis, pontianak dan makhluk asing... Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Leoz
Mistik Di Mana-Mana! Komik seram bikin meremang & jantung berdegup kencang. Pasti menggigil ketakutan. Siri 'Aku Dengar Kat...' membuatkan suasana tegang & badan kejung! England, negara Eropah yang mempunyai sejarah ribuan tahun dengan pelbagai jenis insiden mistik. Peristiwa tidak masuk akal berlaku di universiti, jambatan, bangunan bersejarah, pekan kecil dan lain-lain. Apa kisah seram yang menjadikan England negara misteri? Cepat belek komik ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
Roh Cari Mangsa Komik seram bikin meremang & jantung berdegup kencang. Pasti menggigil ketakutan. Siri 'Aku Dengar Kat...' membuatkan suasana tegang & badan kejung! Jika korang pernah ke Taiwan, tak kisahlah ke mana saja pasti korang nampak tokong di merata tempat. Tak dinafikan bila ditimpa masalah dan kesukaran dalam kehidupan seharian, diorang akan memohon keberkatan. Tapi tahu tak kadang-kadang diorang bukannya menyembah dewa tapi hantu...?!! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
Bila roh jadi peneman hidup... Niat Yuki bergembira di rumah mak ciknya bertukar seram bila munculnya dua kelibat roh berkeliaran. Lebih menakutkan, roh tersebut seolah-olah 'menemani' sepupunya, Bob. Apa agaknya yang Bob cuba rahsiakan? Kisah mistik dunia 'sang mawar' menerjah! Berteman Roh Terperangkap Pancing Hantu Pasu Mistik Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
Dikontrol dan 'Diperdaya' Makhluk Asing Menjadi MOE? Demi penuhi 'misi', lima gadis otaku berkuasa bagaikan pejuang; Adonis, Kauri, Ros, Agnes dan Pain jadi bahan eksperimen. Menjadi MOE* dan kuat, level diorang berbeza. Namun jika hilang kawalan, ianya akan memakan diri. Apakah kesudahan pertembungan diorang ni? *karakter comel akibat kemaruk terhadap watak dalam manga, anime dan game Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Puyuh , Leoz , Qizeaq , Fishball , Gary Wuu & John Soo
Kompilasi Loba Serakah Definisi Paranoia: Gangguan Mental Menyebabkan Seseorang Mengkhayalkan Perkara Yang Aneh. Pernah Alami Gangguan Paranoia? Terbayang Secara Tak Sengaja Atau Membayangkan? Adakah Ianya Realiti Atau Helah Mata Semata? Nak Percaya Ke Tak? "Aku Tak Tipu, Betul, Aku Nampak." Kompilasi 12 Dunia Entiti Gelita 6 Artis Komik Kadokawa GEMPAK STARZ: Puyuh, Leoz, Qizeaq, Fishball, Gary Wuu dan John Soo! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
Komik seram bikin meremang & jantung berdegup kencang. Pasti menggigil ketakutan. Siri 'Aku Dengar Kat' membuatkan suasana tegang & badan kejung! Yokai Ganggu Lena Yokai dah datang! Tak perlu disangkal lagi, masyarakat Jepun percaya tentang kewujudan yokai ni. Entiti dan roh ghaib mitos rakyat Jepun menyerupai 'sesuatu' ini sering berlegar-legar. Malah banyak cerita dan mitos tersebar. Antaranya jika 100 batang lilin dinyalakan pada tengah malam dan dipadamkan selepas berc Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
Komik seram bikin memang & jantung berdegup kencang. Pasti menggigil ketakutan. Siri 'Aku Dengar Kat' membuatkan suasana tegang & badan kejung! Banyak artifak sejarah dan hasil seni tersimpan di muzium. Asal usul benda ni amat menarik. Tapi mungkin tersembunyi perihal seram tak diketahui ramai. Melawat muzium lewat malam... mungkin tempat terbaik untuk entiti lain bermain! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
Segala bermula tatkala Dania mimpi sedang memancing. Disangkanya dapat ikan, rupanya hanya sebilah gunting misteri. Terus dibuangnya gunting tu.Dania terus-menerus alami mimpi ngeri! Dia seolah-olah dipaksa 'mengunting hayat' manusia. Meskipun tak rela, ada petaka menanti jika dia ingkar! Apa kesudahan nasib Dania? Adakah dia akan terus diganggu?Dihantui puaka dalam siri 'Black Rose'! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
Orang kata, makhluk ghaib suka tempat-tempat kotor. Parit juga tak terkecuali. Sampah sarap, najis dan macam-macam yang bertimbun menjadi sarang tikus, lipas dan serangga."Bunga mujarab tumbuh dalam parit!""Mayat ditemui tepi parit berdekatan kawasan perumahan..."Awasi langkah korang! Parit mungkin tak berbahaya. Tapi puaka mengerikan yang menghuni parit tu tunggu masa je nak perangkap mangsa! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
Gali kubur dan mayat dikeluarkan. Kuku dan rambut mayat dipotong lalu dibungkus dalam kain putih sebelum diikat macam bebola. Jadilah patung cuaca. Kemudian darah dititis atas patung tu untuk seru roh!Entahlah ritual tu mitos atau betul-betul berlaku. Tapi disebabkan hujan tak henti-henti, Jun guna cara tu untuk ubah cuaca. Asalnya niat nak main-main je, tapi apa yang jadi lepas tu... Jun pasti menyesal tak sudah!Aura jahat dalam siri ‘Black Rose’ kembali! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

Out of stock

By Leoz
"Ahhh... best-nya dapat rehat dalam bilik sendiri..."Tapi sebelum tu, periksa dulu kawasan sekeliling sebab..."Jangan kacau akuuu!!! Keluar dari siniii!!!"'Dia' bukan kira tempat tu selesa atau tak. Yang penting 'dia' boleh buat onar dan paling utama, nak balas dendam! Ya, bilik tidur juga tak terlepas, sama juga macam korang... yang mungkin takkan terlepas daripada genggaman 'dia'! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
Twins Chong Zhi and Chong Xin have never met their father. But one day, their mother takes them to meet a man whom she say is their father… Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
For years, the owners of two neighbouring coffeeshops have been on bad terms due to a misunderstanding. But as their business declines over time, how far are they willing to go to survive... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
Jasmine's life changes drastically after her parents divorce. After starting a new life in a new home, her home comes crashing down when her mother is diagnosed with cancer... How will Jasmine find the strength to deal with her new normal? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
Angie has to bury her passion for heavy metal because her parents don't understand it. Then, a chance meeting reawakens her determination to stay true to her roots... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
After suffering a blow to his confidence, Jun Ming seeks refuge in an online chatroom. There, he meets and befriends someone called 'Dandelion'. Will his friendship with Dandelion give Jun Ming the courage to face the real world again? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
After Han Hua's daughter transfers to his old primary school, he keeps running into his former primary school classmates and even their teachers. And so, Han Hua and his old friends decide to organise a class reunion… Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
Annie excels in her studies, art, and playing the piano. But what is the painful secret behind her pursuit of perfection? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
Wei Min has to stay with his grandparents in a small town while his parents live and work in the city to support them. Unhappy with his grandmother's nagging and his cranky invalid grandfather, Wei Min feels out of place among his classmates and longs to live with his parents in the big city. But then an unexpected disaster comes along... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
At school, Joel is bullied by older students. At home, nothing he does pleases his father. Tired of feeling weak, Joel decides to become stronger – but at what cost? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
Born to a wealthy family, Shun Sheng is envied by his friends. But his family is constantly arguing about money. To earn enough to move out on his own, Shun Sheng turns to gambling.... but will the mindless pursuit of money be his downfall? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
Time is running short for an orphaned young boy at a children's home and an old man in the old folks' home next door. Then, their paths cross… Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

26 Item(s)

*

Back to Top