Back to School
Back to School

Popclub Feb 2024
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Makoto Shinkai 'Found 10 Related Products
Filtered By
author
By 新海诚
十七岁的少女铃芽和阿姨住在九州静谧的海港城镇。某天上学时,她在路上遇见迎面而来的一名俊美青年。那名青年说他在「寻找门」。铃芽追着他,来到山中的废墟,然而那里只有一扇老旧的白门,仿佛在崩坏中被独自遗留下来。铃芽好似被某种东西吸引,朝着门伸出手——连结过去、现在与未来的铃芽「关门」的故事开始了。 本书为新海诚导演亲自执笔 Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Makoto Shinkai
Kebenaran di sebalik pintu... Gadis 17 tahun bernama Suzume tinggal bersama mak ciknya di bandar pelabuhan Kyushu yang terpencil. Suatu hari dalam perjalanan ke sekolah, dia terserempak dengan pemuda kacak yang berkata, "Aku tengah cari pintu". Suzume mengikut pemuda bernama Souta itu hingga ke lokasi terbiar dalam hutan. Tapi yang ada di situ cuma sebuah pintu putih lama di tengah-tengah runtuhan. Seakan terpanggil, Suzume memulas tombol pintu itu. Namun tiba-tiba kejadian Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Makoto Shinkai , Naruki Nagakawa
For fans of THE TRAVELLING CAT CHRONICLES and translated by Ginny Tapley Takemori, translator of CONVENIENCE STORE WOMAN, a tender and mesmerizing story about kindness, community and the wonder of life On the outskirts of Tokyo, in a neighbourhood crossed by a commuter railway, local cats weave their way through the lives and homes of their owners as they navigate difficult times. A cat named Chobi sends silent messages of courage to a young woman, willing her to end a falt Learn More
USUAL: RM62.95

NOW: RM 62.95 (-0%)

MEMBER: RM 56.66 (-10%)

By Makoto Shinkai
Ketika musim panas, Hadoka; pelajar tahun 1 sekolah tinggi yang tinggal di pulau membawa diri ke Tokyo. Kota metropolitan yang padat dan dilanda hujan setiap hari telah mencorakkan takdir hidup Hodaka. Dia dipertemukan dengan Hina, gadis berkuasa misteri boleh ubah cuaca. "Lepas ni cuaca pasti cerah." Kisah merpati dua sejoli yang terpaksa 'memilih' hala tuju kehidupan dalam keadaan cuaca tidak menentu. Novel karya asal filem 'Gadis Cuaca' (Weathering With You') dit Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Makoto Shinkai
Aku tak sabar nak tengok komet”.Meskipun runsing dengan mesej Mitsuha tu, Taki terpaksa juga keluar dengan Okudera. Namun Taki kecewa sebab cubaan dating dengan Okudera gagal. Taki ingat bandanny dan Mitsuha masih akan bertukar tapi la tak berlaku lagi sejak hari tu. Jadi Taki mula mencari Mitsuha. Dia cuba mengagak lokasi gadis tu bersasarkan gambar dilihatnya kat pameran foto ‘Nastagia’yang dikunjungi bersama Okudera Berbekalkan tu, Taki berangkat ke Hida dari stesen Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Makoto Shinkai
“5 sentimeter per saat tu adalah kelajuan kelopak bunga sakura gugur”. Itulah yang diucap Akari, gadis kesayangan Takaki ketika musim bunga. Bertemu di sekolah rendah dan terpisah di sekolah menengah. Menyebabkan cinta mereka tergantung tidak berkesudahan. Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Makoto Shinkai
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By 新海诚
住在日本乡间小镇的女高中生宫水三叶向往着都市的生活,而立花泷则是住在东京市中心的男高中生。居住环境截然不同的两人,有一天竟在入睡互换了身体,初始还以为这只是梦的他们,渐渐在对方留下的讯息中了解到这的确是真正发生过得事实,虽然两人都因互换身体而有过困扰,却也开始变得熟悉彼此… Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Makoto Shinkai
Pertemuan dua jiwa tak pernah bersua. Namamu... Tinggal sebulan je lagi komet kali terakhir muncul seribu tahun lalu bakal muncul kembali kat langit Jepun. Mitsuha ialah seorang pelajar perempuan sekolah tinggi yang menetap kat desa dalam suatu kawasan pergunungan. Kempen undian ayahnya, seorang datuk bandar dan tradisi lama kuil keluarga membuat kehidupan hariannya bosan dan menyedihkan. Hidup kat bandar kecil dalam usia begitu menjadikan dia sangat sensitif dengan Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Makoto Shinkai
Mitsuha, pelajar perempuan sekolah menengah tinggal di pedalaman bermimpi menjadi lelaki. Tiba-tiba sahaja ruang bilik yang asing dan rakan-rakan tidak dikenali serta suasana bandar Tokyo terbentang depan mata. Manakala pelajar lelaki sekolah menengah bernama Taki berasal dari Tokyo bermimpi menjadi perempuan dan tinggal di pedalaman. Akhirnya mereka sedar bahawa mereka telah bertukar badan menerusi mimpi! Pertemuan mereka telah menggerakkan putaran takdir. Sebuah novel karya Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

10 Item(s)

*

Back to Top