0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Maya Hanania 'Found 45 Related Products
Filtered By
author
By Ana Eimaya
Kalau bertunang tak semestinya sampai ke jinjang pelamin. Lebih kurang dua bulan saja lagi, status diri Nur Adinda dan Tengku Haidar bakal bertukar single kepada married. Namun, sedang hati mereka memandu menuju pelamin angan, tiba-tiba ada pula yang datang melanggar. Terus jadi ‘pelamin anganku musnah’. “Tolong tarik balik keputusan awak. Kita dah nak berkahwin, kan sayang?” – Haidar “Tak nak dan tak mungkin! Sebab tak lama lagi kita nak jadi suami isterilah sa Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Nurul Asmayani , Ami Susiani
Koleksi Kisah Penyuntik Semangat Anak-anak Agar Rajin Solat dan Puasa. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Hamka Kereta Mayat
Anak-Anakku, Ketika korang membaca catatan ini, bermakna ayah sudah pergi tak kembali. Maafkan ayah kerana merahsiakan penyakit ini. Sila simpan air mata dalam doa Tahajud masing-masing dan sebutlah nama ayah jika teringat. Selamat membaca surat yang ayah tulis mengikut umur dan peristiwa penting yang bakal korang lalui dalam hidup. Ada surat untuk anak belum baligh, untuk remaja, untuk pasangan baru berkahwin, untuk memilih kerjaya dan lain-lain. Malahan surat untuk koran Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 16.00 (-20%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By Maya Iris
“Dia makin cantik, kan?”- Shamsul Afif Izzat terpaku. Ya, dia masih cantik. Dia masih lagi Insyirah yang sama. Empat tahun lalu, itulah gadis yang menjadi pendampingnya. Gadis yang membawa kebahagiaan dalam hidupnya. Dia tertunduk. Kerana wang hantaran, dia terpaksa memutuskan hubungan dengan Insyirah. Kerana menjaga satu hubungan, dia melupakan cintanya pada gadis itu. Dan, kerana melindungi hubungan itu juga, Afif Izzat hanya membawa kenangan indah bersamanya. Kenangan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Dania Hanania
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By Maya Adira
Kalut! Beberapa hari sebelum majlis pernikahan, Izyan dan Iqram menghilang. Semutar dua keluarga mencari, namun dua sejoli itu bagai hilang ditelan kabus. Che Embun sudah hilang daya, mahu terguling. Hajah Jawaher pula terduduk, pening kepala. Kata Haji Manaf dan Che Azhan, gantikan saja dengan pasangan lain. Nak buat macam mana, kad jemputan sudah diedar. What? Kahwin?? Dengan abang si Iqram, bakal adik ipar yang tiba-tiba halimunan. Dengan Harris, si ngok ngek perasan mu Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 23.20 (-20%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Maya Iris
Perlanggaran kecil menemukan Lutfi dengan Aria Natasha. Dalam masa yang pantas, mereka jatuh cinta. Namun, cinta mana yang tidak bergolak? Aria terpisah daripada Lutfi apabila dia hampir-hampir menjadi mangsa pemerdagangan manusia. ASP Hadid telah ditugaskan untuk melindungi Aria sementara pihak polis mencari dalang di sebalik penculikan Aria yang hanya dikenali sebagai Mr. Zed. Kes bertambah rumit apabila Mr. Zed menyenaraikan nama Aria dalam sistem bidaan penjenayah, The Da Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By MAYA RAHMAN
Dari seorang majikan egois a.k.a ‘bapa singa’ menjadi seorang suami? Danial Firdaus, lelaki yang diburui kerna harta,rupa. Tapi siapa sangka jodohnya disatukan kedua ibu bapanya bersama Aisya Sofia . Gadis yang berpendidikan tapi masih dididik penuh agama. "CEO kita yg dah macam singa tu kau tak kenal?" -Fatini "Awak, nak pergi honeymoon tak?" – Aisya Sofia "Kalau kau nak pergi, pergi lah sorang-sorang. Kalau nak pergi dengan aku, honeymoon kita dekat lobby office."- Da Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Maya Hanania
160 KUIZ SUPER MINDA BUKU 2 Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By Maya Adira
SERIBU RINDU Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By NUR MAYANI
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Yeni Ismayani
buku yang bakal membantu anda;memukau ,menarik perhatian prospek-prospek anda tanpa susah -susah lagi. Hanya dari smartphone , dari poket anda sajaa…that’s all…. Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Maya Banks
USUAL: RM37.50

NOW: RM 37.50 (-0%)

MEMBER: RM 33.75 (-10%)

By 瑪雅·佩恩
你的夢想,準備起飛了嗎? 全世界最年輕的總裁--瑪雅能,你也能。   瑪雅(Maya S. Penn)年僅15歲,她卻已經身經百戰--   ‧8 歲創辦「瑪雅的創意」環保服裝設計公司、15歲開創「瑪雅對地球的創意」公益組織,獲得富比世雜誌、時代周刊等多家知名雜誌專題報導。   ‧TEDWomen演說超過1200萬點閱人次,躋身該系列迄今最受歡迎的前15大演說。    Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By Shilpi Somaya Gowda

*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.
*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title.

Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Maya Iris
Menakluk dunia. Itu agenda Konsortium. Untuk dipersembahkan kepada ‘Raja Besar’ yang berkuasa menghidupkan yang mati dan mematikan yang hidup. Namun, perancangan itu terencat akibat campur tangan tidak sengaja dua orang rakyat Malaysia. Pasangan suami isteri ini perlu dihapuskan walau dengan apa cara sekalipun. Demi keselamatan, Dr. Ehsan dan Nur Sayang menjadi pelarian tanpa rela. “Jangan terpisah. Selagi kita bersama, kita kuat.” – Nur Sayang. Tragedi me Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Hamka Kereta Mayat , Paola Kira Ewusi , Arlina Banana , Riduan A.Dullah
SATU Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Maya Banks

*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.
*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title.

#1 USA Today and New York Times bestselling author Maya Banks continues her suspenseful and sizzling Slow Burn series with this fourth book-a mesmerizingly sexy tale of a strong, brilliant woman who encounters the one man who Learn More

USUAL: RM59.90

NOW: RM 17.00 (-72%)

MEMBER: RM 17.00 (-72%)

By Nur Mayani
Mampukah cinta dua darjat di antara Wafiy dan Huda bertahan walau terpisah 3650 hari lamanya? Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Ana Eimaya
“Ini keputusan muktamad abi dan ingat…Khuz tak boleh kata tidak.”- Tan Sri Junaidi. Mampus! Memang sah-sahlah Hasbi Khuzairy tiada pilihan. Baginya, tidak perlu lagi dia pertaruhkan kebahagiaan untuk sebuah perkahwinan. Namun, alasan serik dan takut mendirikan rumah tangga untuk kali kedua, awal-awal lagi dipangkah oleh abi. Nak tak nak, ‘ya' jugalah jawabnya. “Kerek! Ego! Membosankan!”- Dhia Belum sampai sehari bergelar isteri, Dhia Irdina denga Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Gavin Pritchard , Maya Gangadha

*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.
*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title.

Eat your way to a happy, healthy gut with the Healthy Gut Cookbook, a delicious recipe guide to improve your digestive health. Healthy Gut Cookbook is packed with over 120 delicious recipes from sauerkraut to smoothie, and butternut to burrito Learn More
USUAL: RM75.50

NOW: RM 29.90 (-60%)

MEMBER: RM 29.90 (-60%)

By Maya Iris
Dia, gadis yang mendapat tempat di hati Faris. Kehadirannya merubah hidup lelaki ini. Namun, sukarnya dia untuk menghuni hati seorang yang bernama Mira Zahila. “Aku sayangkan dia, Amir. Tapi dia tolak aku mentah-mentah.” – Faris “Siapa? Mira?” – Amir “Mungkin dia bukan jodoh kau, Faris.” – Dina Impian Mira hanyalah untuk mendapat segulung ijazah. Demi keluarganya. Satu kejadian telah menyebabkan Mira bersetuju mengahwini Faris. Reda dengan ketentuanNya, Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Hamka Kereta Mayat
Kata cikgu Isa selepas keretanya rosak, “Ada Dajjal di kampung kita”. Mahdi Infradi seorang nelayan yang selalu alami tayar motosikal pancit, setuju dengan kata kata Cikgu Isa, lalu menyeru Pemandu Kereta mayat yang sedang dalam perjalanan membeli makanan yang bini sedang mengidam, untuk pergi bersama mereka menangkap Dajjal. Dijalanan, tidak kami sedari, rupanya ada Yakjud Makjud sedang mara merobohkan masjid… Kisah dalam buku ini selain menceritakan peristiwa Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Hamka Kereta Mayat
Anak-anak kita amat suka bertanya, seperti:dari mana adik datang? Kenapa dada ayah berbulu? Cabul tu apa? Kenapa ayah tak pandai masak? Hantu tu wujud ke? Siapa Zombie? Bagaimana nak khusyuk dalam solat? Siapa Santa Clause? Kenapa ketiak ayah berbulu? Kenapa kemaluan lelaki dan perempuan berbeza? Dan lain-lain. Lantas aku tersenyum kerana terdengar dari dapur akan suara anak sedang bertanya Puan Bini tentang pelbagai soalan.Nampaknya, ada tanda kematangan pada soalan-soalan m Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 愛麗莎.克雷 , 凱拉.馬婭.菲利普斯
異軍突起年代,傳統模式不再可行 其實,人人心中都有異類! 學會釋放異類能量,就能做不一樣的自己 讓你不再盲目從眾、更有創造力! 索馬利亞海盜、外星人綁架事件專家、 駱駝奶商人、駭客、出獄後學習創業的前黑道老大⋯⋯ 他們和光鮮亮麗的矽谷企業家之間,有什麼共通點? 如何借用這些人的長處,在你的職涯與人生中找到改變的契機?   ▌《 Learn More
USUAL: RM45.80

NOW: RM 45.80 (-0%)

MEMBER: RM 41.22 (-10%)

By Yeni Ismayani
400 RESEPI POPULAR Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By Hamka Kereta Mayat
Pesan aku, sila renung kisah salah seorang dari tetamu yang menghadiri majlis perkahwinan kamu. Susahnya mereka hendak tiba ke tapak kenduri setelah diuji sepanjang perjalanan yang sepatutnya setengah hari telah menjadi tiga hari tiga malam. Jangan mudah lafaz talak! Kerisauan sebenar bukan untuk dunia. Bantulah pasangan anda selamat dari azab api nereka. Semoga WOHA sampai syurga. Woha! Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

Seram, adakah ia hanya menyeramkan apabila kita berhadapan dengan hantu? Atau, adakah seram jika hantu berhadapan dengan kita? Seram bukan hanya perasaan, ia juga boleh dirasai oleh jiwa. Kalau jumpa hantu tak cukup seram, mungkin kita sendiri yang perlu jadi hantu tu. Mungkin hantu ada di sekeliling kita sahaja? Gabungan 20 orang penulis; -Muhamad Fazrin -Nur Mayani -Uu Syaurah -Nur Dila -J Hamzah Shaari -Oked -Muhamad Faizal -Ramizah R Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By 瑪雅.范.瓦格能
親愛的讀者,你好!我是瑪雅.范.瓦格能,我正在進行一個實驗,主題是──成為一個受歡迎的超人氣美少女。很難吧?我也這樣以為,不過,歷經九個月的努力,我竟然成功了!而且我相信每一個人都可以做到!從現在起,別再躲在害羞底下,一起走出保護自己的大蚌殼吧! Learn More
USUAL: RM45.80

NOW: RM 45.80 (-0%)

MEMBER: RM 41.22 (-10%)

By Maya Banks

For fans of E. L. James, Sylvia Day, J. Kenner and Meredith Wild. Are you ready to surrender to the powerful sensuality and erotic romance of No. 1 New York Times bestselling author Maya Banks and her sensational trilogy?

Kylie sees the way Jensen looks at her. The dark promise in his eyes. That rough edge of dominance she knows he possesses. But dominance is the one thing that frightens her above all else. She and her brother barel Learn More

USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Maya Banks

For fans of E. L. James, Sylvia Day, J. Kenner and Meredith Wild. Are you ready to surrender to the powerful sensuality and erotic romance of No. 1 New York Times bestselling author Maya Banks and her sensational trilogy?

Josslyn found perfection once; she knows she'll never find it again. Now widowed, she seeks the one thing her beloved husband couldn't give her: dominance. But at an exclusive club which indulges the most hedonisti Learn More

USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Yeni Ismayani
Buku ini ibaratkan seperti sebuah peta yang mengandungi jalan pintas untuk menghasilkan duit di internet.Terdapat 9 strategi yang dikongsi oleh Ammar Zahar berdasarkan pengalaman yang telah dipraktik oleh sendiri.Buku ini amat sesuai dibaca oleh anda yang mahu menjana pendapatan sehingga RM 1000 dalam masa 48 jam... Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By 瑪亞.班克斯
【一本在黑暗中才能看見深情的小說】   關燈之後,才能看見隱藏的文字   就像隱藏在愛情中的某些面向,只有真正的戀人才看得見……   全美熱銷逾1,000,000冊   中文版搶先全球,與英文版同步上市   擦槍走火指數更勝《格雷的五十道陰影》   妳不會想要在通勤、開會或上班的時候偷看這本書,   因為妳絕對無法壓抑內心的那股騷動 Learn More
USUAL: RM51.50

NOW: RM 51.50 (-0%)

MEMBER: RM 46.35 (-10%)

By 麻耶雄嵩
新本格鬼才麻耶雄嵩力作!这个家伙还能写出“中规中矩”的推理?!不信的话,就请阅读这部《贵族侦探》。 《维也纳森林的故事》、《闲聊快速波尔卡》、《蝙蝠》、《加速圆舞曲》、《春之声》,每篇作品均以小施特劳斯的经典曲目命名,这将会是怎样有品位的推理! 三名仆人,就可以解决一切困扰!“推理这种粗活不需要我这个贵族去做,我只需要 Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Maya Banks
USUAL: RM43.95

NOW: RM 43.95 (-0%)

MEMBER: RM 39.56 (-10%)

By Yeni Ismayani
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By 傑米.奧利佛
傑米.奧利佛式的精實料理工藝 30 分鐘完成前菜 + 主菜 + 甜點   英文精裝版銷售破2,000,000冊,食譜界的奇蹟!   打破非文學書史上「銷售最快」的紀錄   同名電視節目榮獲2011 TV Choice Award「最佳美食節目」   他曾發起飲食革命,讓無數學童遠離垃圾食物;   現在他將帶來另一波改變,讓烹飪過程從冗長散漫變得精準迅速!   前菜、主菜加上甜 Learn More
USUAL: RM68.60

NOW: RM 68.60 (-0%)

MEMBER: RM 61.74 (-10%)

By Shilpi Somaya Gowda

"Moving and thought-provoking and informative and imaginative and beautifully executed. What a wonderful story!"
-Mary Jane Clark

"This book is a must for anyone touched by adoption, or India, or the delicate dynamic between adolescent girls and their mothers."
-Sujata Massey, author of Shimura Trouble

Secret Daughter, a first novel by Shilpi Somaya Gowda, explores powerfully and poignantly the emotional terrain of m Learn More

USUAL: RM36.90

NOW: RM 36.90 (-0%)

MEMBER: RM 33.21 (-10%)

By Nurul Asmayani
USUAL: RM21.50

NOW: RM 21.50 (-0%)

MEMBER: RM 19.35 (-10%)

By Maya Kaathryn Bohnhoff , Michael Reaves

*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.
*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title.

Stranded on Tatooine with a broken-down hyperdrive, Dash Rendar and crew--his Nautolan copilot, Eaden Vrill, and a droid named Leebo--have to find a way to raise credits. It comes in the lovely form of Javul Charn, a multi-talented human holostar Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 15.00 (-54%)

MEMBER: RM 15.00 (-54%)

By Yeni Ismayani
KKE:PUDING AGAR-AGAR & JELLY Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By Dapur Ismayani
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By Maya Angelou
USUAL: RM29.90

NOW: RM 22.43 (-25%)

MEMBER: RM 22.43 (-25%)

By Maya Snow

*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.
*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title.

Kai Provence, Japan. 1216. Hana and Kimi are delighted when their heroic uncle, Hidehira, arrives at their palace, along with his dashing army of Samurai soldiers. He is their father's right hand man, a guardian and protector who helps him govern Learn More
USUAL: RM35.90

NOW: RM 17.00 (-53%)

MEMBER: RM 17.00 (-53%)

By 露易莎‧梅‧奧爾科特(LouisaMayAlcott)
體會最真實的酸甜苦辣 四個小姊妹,帶你一同領會最溫暖的人生況味! 從兒童的卡通到成人的舞台劇, 小婦人的故事不斷的被傳誦與改編, 四位小女孩美麗、聰明、溫柔、淘氣的形象, 深植於每個曾聽過和看過這個故事的讀者心中。 然而,喜好閱讀的你是否知道, 小婦人不止有童年的回憶, 甚至還有她們成長後的故事, 你想不想知道,美麗的梅格、勇敢 Learn More
USUAL: RM42.80

NOW: RM 42.80 (-0%)

MEMBER: RM 38.52 (-10%)

45 Item(s)

*

Back to Top