0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Murad Arsad 'Found 8 Related Products
Filtered By
author
By Murad Arsad
Masa kecil dulu aku rasakan hidup di dunia ni senang je. Bangun pagi, mandi, gosok gigi (itu pun mak suruh, kalau tak abaikan je). Sarapan dah sedia atas meja. Pergi sekolah duduk dalam kelas dengar je apa yang cikgu ajar, lepas tu buat latihan sikit-sikit. Balik sekolah ada orang jemput sampai rumah dapat makan lagi. Lepas tu pergi mengaji, petangnya dah free boleh main dengan kawan-kawan sampai lebam. Malam pula tengok TV lepas tu tidur dan macam tu la juga hari-hari seteru Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Murad Arsad
REVOLUSI SATRIA BULAN BINTANG 4 Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By Murad Arsad
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Murad Arsad
Meskipun lahir dari perut ibu yang sama, namun bagi pasangan kembar Mia dan Kia, mereka memiliki karakter yang berlainan. Mia seorang anak yang manja tetapi agresif, manakala Kia pula lemah-lembut dan ‘cool’. Mia sering terburu-buru dalam membuat keputusan berlainan dengan pasangannya; Kia. Kia lebih matang dan berhati-hati sebelum bertindak. Kombinasi karakter yang berlainan ini menjadikan konflik yang dihadapi dapat diatasi meskipun terpaksa berhadapan dengan pelbagai m Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Murad Arsad
Rasa depress dengan diri sendiri? Apa saje yang dibuat, semua tak kena. Dah lah tu, asyik kena marah je. Go on, go on… Haha, nampak sangat korang tak pernah baca cerita pasal aku kan? Aku tumpang simpati… Kalau korang baca, mesti korang rasa koranglah manusia paling beruntung dalam dunia ni. Mana taknya, bersikap dramatik sudah menjadi identiti aku. Tumpahkan air, asyik tercedera dan memalukan diri sendiri sudah menjadi rutin harian aku. Dramatik la sangat… Gara-gara ak Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

By Murad Arsad
“Saya pernah bermimpi melihat wajah awak sewaktu saya tertidur selepas mengaji Al-Quran. Keesokannya saya benar-benar berhadapan dengan awak.” “Yusuf... Yusuf... Tolong! Sakitnya!” Zulaikha seorang pelajar dari Fakulti Pendidikan, Universiti Putra Malaysia yang merancang untuk berkahwin awal agar tidak dihantar bertugas di luar Semenanjung. Justeru, dia meminta bapanya mencarikan seorang calon suami untuknya. Namun pilihan bapanya terpaksa ditolak oleh Zulaikha walaup Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 19.71 (-10%)

MEMBER: RM 19.71 (-10%)

By Murad Arsad
“Ala tak usah beranganlah nak tubuhkan fan club. Korang tu perempuan. Tak sesuai langsung.” “Ooh… Awak cabar saya, ya? Saya sahut cabaran awak tu!” Mengisahkan empat sahabat iaitu Riana, Farah, Dheera dan Syaznor yang fanatik dengan bola. Masing-masing sering bercerita tentang bola sepak di dalam kelas, apatah lagi ketika itu World Cup sedang berlangsung. Keghairahan mereka bercakap tentang bola membuatkan rakan sekelas, Zahar tidak senang hati kerana menganggap mer Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By Murad Arsad
Papa dan mama bawa Amani dan Along pulang ke kampung. Di kampung, papa bawa Amani berjalan- jalan di sawah padi. Subhanallah, cantiknya pemandangan di sawah padi. Papa kata, setiap pokok padi mengandungi banyak biji padi. Apabila sebiji padi ditanam semula, ia akan tumbuh dan menghasilkan beratus-ratus biji padi yang boleh dikongsikan bersama ramai orang. Tapi, ada sesuatu yang buat Amani rasa sungguh terharu. Atuk dan nenek beritahu kepada Amani sekeluarga bahawa mereka h Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

8 Item(s)

*

Back to Top