0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Najmi Fetih 'Found 4 Related Products
Filtered By
author
By Najmi Fetih
"Seteguh manapun kepercayaan, jangan sampai tiada kosong untuk keraguan. Sungguh, aku bukan Tuhan." Miasara, seorang wanita berumur 21 tahun. Di usianya yang muda itu, dia telah diuji dengan kematian kedua-dia orang tuanya di hadapan mata. Tidaklah dendam dengan pembunuh, lebih kepada tidak redha atas pemergian orang tua tercinta. "Andai Engkau boleh tunjukkan kepadaku kembali kejadian yang sebenar-benarnya terjadi kepada orang tuaku, sungguh tiada lagi raguku padaMu.” Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Najmi Fetih
Buku ini mempersembahkan anda dengan 100 puisi, luahan hati penulis untuk memujuk lembut diri pembaca agar mereka lebih menghargai diri sendiri. Ramai yang kata, "Tuhan kejam. Kenapa aku? Aku pun teringin nak hidup seperti orang lain. Bahagia." Sedang mereka merintih menginginkan sesuatu dalam hidup orang lain, mereka tidak sedar, berapa ramai orang yang sedang menanti doa mereka dikabulkan untuk mendapatkan sesuatu seperti apa yang kita kecapi. Bersyukurlah. Hanya dengan ber Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Najmi Fetih
“Mustahillah dia hidup balik. Kau jangan main-main Raziq, mana ada manusia yang dah mati hidup balik!” Khai berang. Dia tidak kisah andai sahabatnya itu ingin bergurau dengannya. Tapi satu, jangan bergurau tentang lelaki yang paling dicintainya. Lelaki yang pertama menjentik hatinya, memberi semangat dan sentiasa ada dengannya sehinggalah dia berjaya tinggalkan jahiliahnya. Tapi tak lama.. “Aku tak sangka kau buat benda ni Khai. Sejak bila?” tempik Raziq. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Najmi Fetih
“Takkan nak ngorat awek tengah-tengah jalan kot bro? ni set-set tudung labuh pun kau minat?” tanya Khai. “Bukan Khai.. Ni haaa dua perempuan pakai khemah atas kepala ni rasa dah besar sangat nak tegur aku. Hahahaha.” Gelak Is kuat, diikuti Hanif. “Eh kau cakap baik sikit eh? Siapa yang kau cakap pakai khemah atas kepala?” marah Solehah. Darahnya naik setelah diperli sedemikian rupa. “Takkan sebab tu je kau nak buang masa bergaduh dengan dua budak tak matang n Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

4 Item(s)

*

Back to Top