0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Nami Adnan 'Found 54 Related Products
Filtered By
author
By 久保田博南 , 五日市哲雄
打呼不等於睡得香,高枕不一定無憂! 自療睡眠困擾,找偏方不如挑對床 讓全家人不再被失眠綁架! 降低肥胖風險,免疫力、記憶力、學習力,全部UP!   總被睡眠問題綁架?你可能挑錯寢具!   ◆人一生要換6次床,你知道嗎?   ◆乳膠枕、羽絨枕,怎麼選才對?   ◆芳療精油能助眠,但該用哪一種?   你對寢具的所有疑惑,本書一一解答! Learn More
USUAL: RM44.65

NOW: RM 44.65 (-0%)

MEMBER: RM 40.19 (-10%)

By 並木伸一郎
  超詳盡死後世界全覽導!   帶你遊遍各國地獄,   探究輪迴轉世,以及靈魂出竅的真實體驗   ‧死後七七四十九天,要面對什麼樣的試煉?   .閻羅王的審訊會問什麼問題?   .你可以決定自己來世要去哪裡?   .重新投胎時,要怎麼保留「前世記憶」?   .夏目漱石、北野武……這些名人全都窺見「死後的世界」?   .達頼喇嘛的 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By 堀川波
  日本人氣圖文作家堀川波不藏私大公開   簡約不簡單、日常不平常的穿搭提案!   14種顏色運用×10種花紋搭配   =102款有型style!   勇敢嘗試,找到最適合自己的專屬色彩!   現正火紅的「莫蘭迪色」,要怎麼搭配出低調中不失小奢華的氣質感?   自己不喜歡的顏色,是否就等於不適合自己的顏色?   隨著年紀增長,是否就 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Nami Adnan
Novel Sihir Jin Lamashtu mengisahkan keluarga Adam Syakir yang terpaksa berpindah dari banglo mewah di Kuala Lumpur ke rumah sewa kampung di Sungai Bakap, Pulau Pinang kerana perniagaan bapanya Encik Burhan merosot hingga menjadikan mereka miskin. Kehidupan baharu itu menjadikan hubungan keluarga kian rapat berbanding sebelum ini kerana di kampung mereka tidak disibukkan dengan urusan keduniaan. Namun, kegembiraan mereka tidak bertahan lama kerana rumah yang mereka se Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Konami Kanata
Chi yang keluar bermain hampir dilanggar kereta, namun sempat diselamatkan oleh mama, Ah, Chi dah ingat mama! Hmm, mujurlah mama tak apa-apa. Tapi... bagaimanakah kesudahan hidup Chi? Adakah Chi akan kembali bersama mama atau tetap bersama keluarga Yamada? Saksikan semuanya dalam volum terakhir ini! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 蓋瑞·納米 , 茹絲·納米
遇上辦公室的不公、排擠、打壓, 是不是讓你覺得自己像 《後宮甄嬛傳》甄嬛/《延禧攻略》瓔珞/《如懿傳》青櫻? 沒錯,「職場霸凌」就是一齣宮鬥劇! 歡迎翻開本書,對號入座找解方   暢銷10年經典!   美國反職場霸凌專家   教你如何識破爛同事、壞主管、慣老闆的霸凌技倆   停止在工作關係中被剝削的劣勢   不再被惡霸傷害,找回自信 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Konami Kanata
Chi tetap menafikan dia seekor kucing walapun puas diyakinkan oleh kawan-kawannya. "Chi sama macam ayah, ibu dan Youhei la." Adakah Chi akan terima kenyataan bahawa dia bukan manusia? Bolehkah dia terima kehadiran mama? Dan... kenapa mama memanggilnya Sarah? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Konami Kanata
Chi yang sedang rancak bermain dengan Kotch didatangi dua ekor anak kucing... yang serupa dengannya! Siapa mereka dan siapa 'mama'? Dalam masa yang sama, Chi juga meragui diri sendiri. "Chi rasa Chi memang bukan kucinglah." Adakah persoalan Chi akan terjawab? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Konami Kanata
Chi yang ceria kadang-kadang suka merajuk. Tapi, merajuk pun Chi tetap comel! Jom buat origami instimewa Chi? Chi dan kawannya, Kotch yang sedang bersiar-siar, berlari tak cukup tanah apabila dikejar seekor anjing! Diorang panjat pokok tinggi demi menyelamatkan diri. Tapi... "Tingginya..." "Macam mana kita nak turun?" Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Konami Kanata
Chi yang baru sembuh dari radang mata tak dibenarkan keluar dari rumah demi keselamatannya. "Chi kena keluar juga, Kotch mesti tengah tunggu Chi..." Adakah keluarga Yamada akan membenarkan Chi untuk keluar bermain lagi? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Noor Suraya binti Adnan Sallehudin
101 Resipi Air Tangan Mak Cik Raja Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Konami Kanata
Chi yang dibenarkan keluar mula mengembara dan menemui banyak benda baru! Kenapa jiran-jiran berkelakuan aneh? Apa yang ada dekat taman? Eh, kawan baru? Ikuti kembara Chi yang menyeronokkan! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Konami Kanata
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Konami Kanata
Keluarga Yamada tekad berpindah ke kejiranan mesra haiwan peliharaan demi Chi. "Sini kat mana? Jomlah balik rumah kita!" Pengembaraan Chi kat rumah baru lebih melucukan! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Nami Adnan
Novel PAZUZU mengisahkan Jeri, pelajar di Fakulti Undang-undang, Universiti Darul Ridzuan merupakan seorang yang agnostik iaitu seorang yang sering mempertikaikan perkara-perkara ghaib dalam Islam. Perkara ghaib itu lebih menjurus kepada kewujudan jin dan syaitan. Demi menegakkan dogmanya, dia sanggup menjalankan upacara hitam hanya untuk membuktikan bahawa makhluk-makhluk ghaib itu tidak wujud. Namun, tanpa disedari Jeri, dia sebenarnya telah berjaya menyeru sesuatu yang san Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Konami Kanata
Chi berkawan dengan kucing hitam yang sering menimbulkan gangguan dan dianggap satu masalah oleh pengurus bangunan. Pengurus bangunan juga mengesyaki bahawa ada keluarga yang membela kucing kat situ. Adakah rahsia keluarga Yamada yang membela Chi akan terbongkar akhirnya? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Konami Kanata
Hari-hari Chi bersama keluarga Yamada berlalu dengan bahagia. Setiap hari, ada je benda baru Chi belajar. Suatu hari, muncul kucing hitam gemuk berhampiran rumah Chi. Badan besar dan aura gagahnya buat Chi rasa takut. Kucing hitam tu ada niat jahat kat Chi dan keluarganya ke...?!! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Konami Kanata
Seekor anak kucing belang kelabu putih terpisah dari maknya lalu sesat. Ia bertemu seorang budak lelaki bernama Yamada Youhei dan ibunya. Diorang bawa balik kucing tu dan namakan ia, Chi. Bermulalah hidup baru Chi yang kekok dan penuh masalah kat rumah keluarga Yamada. Dah beberapa kali Chi cuba lari untuk cari mak ia namun tak berjaya. Lama-kelamaan Chi semakin biasa dan jadi sebahagian dari keluarga tu. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Azreen Adnan
USUAL: RM16.90

NOW: RM 16.90 (-0%)

MEMBER: RM 15.21 (-10%)

By 並木伸一郎
歡迎來到死後世界! 穿越生死, 走跳陰陽,看遍死蔭幽谷的神祕風景   「靈魂旅程」要到何時才會結束?   「無法接受肉身已死的靈魂」會變得怎麼樣?    「死亡的技術」是什麼?要怎樣才能一死再死,自由穿越陰陽?   數千年來,人類對生死靈魂的追尋與疑問沒有盡頭,   一本書,帶你徹底「死一遍」,探究死後世界的所有祕密!   人 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Dynamic Art Studio
Kenapa salji mempunyai pelbagai bentuk berbeza? Mengapa kotak hitam dicari selepas berlaku nahas udara? Apa kaitan sikap berani dengan saiz pundi hempedu? Kenapa doktor melihat lidah bila kita jatuh sakit? Kenali tumbuhan tertua di dunia. Mineral semula jadi apakah yang paling keras di dunia? Betulkah ada sungai dalam laut? Apa yang telah terjadi sebenarnya? Jangan tunggu lagi, ayuh ikut Remy untuk mencari jawapan! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 伴奈美 , 深澤暁子 , 今井洋子
不使用奶油、鮮奶油、起司、蛋也能完成, 突破傳統的鹹派與甜塔食譜!   通常聽到這樣的介紹   腦中都會浮現樸實無華的印象吧!   但你會訝異它們竟是如此繽紛可愛、時尚又令人雀躍,   非常適合作為家庭聚會或一人一菜派對時的點心。   即使少了奶油也能作出酥鬆可口的派皮&塔皮,   不使用鮮奶油的內餡依然濃郁滑順,   沒有蛋 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By 清田予紀 , 南幅俊輔
當阿德勒遇上貓→內心困惑有解,幸福人生Start!!   作者運用「阿德勒心理學的基礎」搭配「萌貓的照片」,設計出3類29道心理測驗。並針對每一個選項,從阿德勒心理學的角度出發,提出精闢的分析與建議。   書中觸及我們人生中最在意的三個領域:自我追尋、戀愛、職場,是具學理基礎,又有療癒感,能輕鬆閱讀的心理學入門書。   ★特別適 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 26.00 (-40%)

MEMBER: RM 26.00 (-40%)

By Ahmad Adnan Fadzil , Muhammad Aizuddin Kamarul Zaman
Buku Ensiklopedia Perang Rasulullah ini bukan sahaja membawa kita mengimbau kembali ke zaman silam dengan mengikuti kronologi peperangan Rasulullah, namun turut mengupas sebab, taktikal, strategi serta analisis yang mampu mengubah persepsi kita selama ini terhadap penglibatan Rasulullah dalam peperangan. Learn More
USUAL: RM89.00

NOW: RM 89.00 (-0%)

MEMBER: RM 80.10 (-10%)

By Dynamic Art Studio
Remy sakit kepala ketika kelas Pendidikan Jasmani dan terpaksa berehat. Apa punca sebenar sakit kepala? Apa yang harus dilakukan ketika sakit kepala? Mengapa kesan gigitan nyamuk jadi bintat dan gatal? Adakah logamaya yang wujud di padang pasir hanya khayalan semata-mata atau ia merupakan fenomena semula jadi? Bagaimana kucing boleh terselamat bila terjatuh dari tempat tinggi? Ayuh ikut Remy dan rakan-rakannya untuk sama-sama merungkai rahsia semua ini! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 乃南亞沙
人生不能重來,直到我學會為誰流下眼淚…… 直木賞作家 撞擊你的迷茫與徬徨 最溫暖人心的療傷之作 「讀到最後,因為淚水模糊視線而無法讀完……」 =故事簡介= 我,殺了人嗎? 反正只要一直逃、躲到某個遙遠的地方就好。 我的人生就像泡泡一樣, 就算有一天「啵」的消失,也不會有人注意到…… 伊豆見翔人,沒有錢也沒工作,靠著搶 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By Dynamic Art Studio
Berapakah panjang Tembok Besar China? Mengapakah sesetengah daripada kita menjerit masa tidur? Adakah kamu perasan bila kecilkan mata, kamu boleh nampak lebih jelas? Benarkan si kidal lebih bijak? Mengapakah antibiotik tidak boleh diambil sembarangan? Apa kegunaan lubang pada permukaan bola golf? Mengapakah kadangkala bulan nampak lebih besar dan terang? Ayuh cari jawapan dalam buku ini! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Ahmad Adnan Fadzil , Amly Asenar
“Siapa yang kecintaan kepada Allah telah menempati hatinya, maka kecintaan itu akan menyibukkan dirinya hingga ia tidak tahu lagi panas dan sejuk, manis dan masam, hangat dan dingin.” ‘Utbah al-Ghulam 1.Terlebih bercakap 2.Terlebih melihat 3.Terlebih makan 4.Terlebih berkawan Tahukah anda bahawa 4 perkara ini ialah punca penyakit hati? Apakah rawatan dan penawarnya? Insya-Allah, buku kecil ini akan memandu anda ke arah pemurnian hati agar: •Dapat mengenal Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Ahmad Adnan Fadzil , Amly Arsenar
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Amni Adnan
Ulamak yang ditakuti puak Syiah, Dr Ihsan Ilahi Zhahir. "Jika Syiah berbicara, pasti pembohongan akan berlaku. Seolah Syiah dan kebohongan adalah perkara pasti dan tidak boleh dipisahkan." Eksklusif Syiah di sebalik krisis Syria. Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By 飯島奈美
相聚的時光,是最幸福的人生光景 家常的美味,把這一刻的溫暖轉化成未來一年的力量   「深夜食堂的菜色不深奧……   用平價食材費心做出美味料理,這才是家常菜。」--安倍夜郎   歲末年終,自己親手為親友們打造一個深夜食堂?!   跟著日本首席美食設計師 飯島奈美學一桌家常菜   安倍夜郎&深夜食堂影視團隊 一致推薦    Learn More
USUAL: RM39.95

NOW: RM 39.95 (-0%)

MEMBER: RM 35.96 (-10%)

By Ummi Ilman , Ustaz Ezzat Adnan
Buku ini dapat membantu anak-anak mengenali siapa nabi dan rasul Allah s.w.t. Ini pasti menjadi pengalaman dan pembelajaran yang menyeronokkan kerana buku ini dipenuhi dengan ilustrasii menarik dan berwarna-warni. PEMBETULAN: - Muka surat 61: Poin ketiga. Ayat asal > Ditangkap dan dihukum bakar hidup-hidup oleh Firaun. Ayat pembetulan > Ditangkap dan dihukum bakar hidup-hidup oleh Raja Namrud. Learn More
USUAL: RM9.50

NOW: RM 9.50 (-0%)

MEMBER: RM 8.55 (-10%)

By Dynamic Art Studio
Mengapa ada banyak lipatan pada otak? Betulkah kesejukan mengakibatkan selesema? Mengapa semut tidak mati apabila terperangkap di dalam ketuhar gelombang mikro? Bagaimana telur terbentuk? Apakah perbezaan cara kehidupan di angkasa lepas dengan di bumi? Benarkah sampah sarap dapat dijana sebagai sumber tenaga elektrik? Mengapa patung roly-poly tidak jatuh walaupun ditolak dengan kuat? Apa tunggu lagi? Cepat ikuti Remy, Shah, Jumbo dan Lili untuk mencari jawapannya! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Nami Fujio
Masa aku ucapkan selamat tinggal pada kau hari tu, aku sebenarnya nak kejar kau... 7 tahun dah berlalu setelah Nacchan, kawan Ayako sejak kecil yang suka menangis tinggalkan dia. Sebelum tibanya Festival Nagasaki Kunchi, Nacchan datang bertemu Ayako... tapi masa tu penampilan dan personaliti Nacchan dah tak seperti dulu... Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Aizat Razak , Bahruddin Bekri , Aizzat Adnan
"Senangnya nak kurus kan? Makan apa yang kau nak makan, lepas tu telan aje ubat kurus yang berlambak-lambak dijual di pasaran. Tadaaa... DAH KURUS! Tak payah bersenam pun. Kau rasa? JANGAN HARAP!!! Kau dah sumbat macam-macam dalam badan kau selama berpuluh-puluh tahun, lepas tu kau harap nak KURUS dalam masa 3 bulan? Memang taklah! Ini bukan kisah Aizat seorang. Ini kisah suka duka 88 individu yang pernah melalui fasa kegemukan itu. Bermacam-macam cara mereka lakukan, ber Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

By 松本忠子 , 濱內千波 , 野崎洋光 , 菱沼孝之 , 小林武志 , 高賢哲
不管是每日的家常菜、還是招待親友的宴客菜,全都交給這一本! 日本AMAZO四顆星推薦★★★★ 只要有湯和兩道小菜就足夠,不再為菜單大傷腦筋! 知名料理研究家&大廚親自教導!     為了豐富每日的餐桌、家人的健康,白飯搭配主菜、副菜、湯的「兩菜一湯」,是時下最理想的菜單。菜單的規劃聽起來似乎很難,但其實就是考量味道和營養的均衡, Learn More
USUAL: RM57.20

NOW: RM 57.20 (-0%)

MEMBER: RM 51.48 (-10%)

By Ustaz Ezzat Adnan
Kisah-Kisah daripada Al-Quran dan Hadis menghimpunkan pelbagai kisah tentang perjalanan hidup Nabi dan sahabat, kisah-kisah perang yang berlaku serta kepahlawanan Nabi dan sahabat dalam menyebarkan agama Islam. Buku ini berkonsepkan Bedtime Stories, Satu Hari Satu Cerita mengikut kalendar Islam. Sangat santai untuk dijadikan aktiviti bersama Si Cilik sebelum tidur. Ia juga dapat menjadikan mesej yang ingin disampaikan oleh Al-Quran dan hadis dekat dengan kehidupan para pem Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

By Ahmad Adnan Fadzil
Banyak hadis yang diriwayatkan telah menceritakan betapa Rasulullah SAW ialah seorang individu yang menitikberatkan soal kesihatan dan cara memeliharanya. Bagaimanakah kaedah pengubatan yang Baginda lakukan? Adakah tatacara pemakanan yang sekian lama kita lakukan bertepatan dengan kaedah yang pernah dilakukan oleh Nabi Muhammad SAW? Apakah fadilat dan kelebihan di sebalik pengubatan dan nutrisi Baginda? Maka buku yang menjadi tatapan pembaca ini menjadi pilihan yang tepat bag Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Ummi Ilman , Ustaz Ezzat Adnan
Kawan-kawan, apakah pengertian doa yang sebenarnya? Adakah doa bermaksud memohon dan meminta kepada Allah s.w.t. semata-mata? Doa adalah satu ibadah yang sering dilakukan oleh semua umat Islam, namun tidak ramai yang tahu khasiat setiap doa yang diucapkan, pengertiannya, adab-adabnya serta pelbagai lagi perkara tentangnya. Oleh itu, buku ini menyediakan pengetahuan asas mengenai amalan berdoa supaya kanak-kanak mendapat gambaran yang lebih jelas tentang amalan harian in Learn More
USUAL: RM9.50

NOW: RM 9.50 (-0%)

MEMBER: RM 8.55 (-10%)

By Tie Maryam Tajuddin , Ustaz Ezzat Adnan
Buku ini dapat membantu anak-anak mengetahui dan memahami apa itu Rukun Islam dan Rukun Iman. Ini pasti menjadi pengalaman dan pembelajaran yang menyeronokkan kerana buku ini dipenuhi dengan ilustrasi menarik dan berwarna-warni. Learn More
USUAL: RM9.50

NOW: RM 9.50 (-0%)

MEMBER: RM 8.55 (-10%)

By 浜內千波
●日本亞馬遜書店高達滿分★★★★★的評價 ●日本知名瘦身女王×料理研究家──?內千波親授的安心健康低卡菇料理 ●Power Up!低卡×降脂×防癌! ●純淨無汙染的菇蕈,用其王者的健康能量讓身體活力滿分,肥肉病菌不上身! ●安心安全無毒生產‧低脂低卡營養美味 ●食譜皆標示1人份所含熱量,方便計算不超標 你知道嗎? 樣貌看似平凡的菇類,不止對身 Learn More
USUAL: RM37.20

NOW: RM 37.20 (-0%)

MEMBER: RM 33.48 (-10%)

By 飯島奈美
歡迎光臨,電影食堂! 這裡應有盡有,有歡笑有淚水, 還有一道道令人難以忘懷的美味佳餚。 將電影裡的餐桌搬回家 在自家享受主角大快朵頤的菜餚。 令人垂涎三尺的菜餚,是電影中的最佳配角,也為故事增色不少。遇到以鄉下為故事背景的電影,可以營造特有的溫馨感;遇到驚悚電影,緊張懸疑氣氛下的餐點,看似美味的食材去卻是對主角心理寫照的 Learn More
USUAL: RM35.75

NOW: RM 35.75 (-0%)

MEMBER: RM 32.18 (-10%)

By Ustaz Ahmad Adnan Fadzil
Buku Kenali Rasul Kita Muhammad merupakan hasil terjemahan daripada Matan asy-Syamail al-Muhammadiyyah karangan Imam at-Tirmizi. Buku ini bukan hanya menghimpunkan hadis tentang akhlak dan budi pekerti Nabi Muhammad SAW, tetapi disertakan juga hadis tentang sifat-sifat fizikal, pakaian, makanan, minuman, ibadah, pergaulan dan sebagainya yang berkait dengan kehidupan Baginda secara menyeluruh. Learn More
USUAL: RM89.00

NOW: RM 89.00 (-0%)

MEMBER: RM 80.10 (-10%)

【徹底解析攝影器材的原理與奧妙之處!】   把數位單眼相機的構造、先進科技,用300個最淺顯易懂的Q&A方式,幫助讀者透徹地瞭解相機、鏡頭、配件、軟體的真正用法與最佳設定。   【把令人不解的「硬」規格,轉化成容易吸收的「軟」知識!】   把各廠牌間令人眼花撩亂的技術規格化整為零,透過表格與對照表,讓你我能夠迅速得知最適合自己的 Learn More
USUAL: RM74.40

NOW: RM 74.40 (-0%)

MEMBER: RM 66.96 (-10%)

By Nor Aini Adnan
VARIASI CUPCAKES Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Ahmad Adnan Fadzli
Kematian di dunia adalah permulaan kepada kehidupan di alam barzakh. Tiada siapa yang mengetahui hakikat sebenarnya melainkan Allah SWT. Berita-berita kedahsyatan kiamat kecil ini serta gegak gempitanya kehidupan di alam barzakh hanyalah dikutip daripada mutiara-mutiara hadis baginda Nabi Muhammad SAW yang berbicara dengan panduan wahyu Ilahi. Tiada siapa boleh menceritakan betapa sakitnya saat kematian kerana mereka sudah berpindah ke alam yang lain. Tiada siapa juga boleh m Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Tie Maryam Tajuddin , Ustaz Ezzat Adnan
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.01 (-10%)

By Ummi Ilman , Ustaz Ezzat Adnan
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.01 (-10%)

By Tie Maryam Tajuddin , Ustaz Ezzat Adnan
Buku ini dapat membantu anak-anak mengenal dan mengetahui tantang kisah Rasulullah s.a.w. Ini pasti menjadi pengalaman dan pembelajaran yang menyeronokkan kerana buku ini dipenuhi dengan ilustrasii menarik dan berwarna-warni Learn More
USUAL: RM9.50

NOW: RM 9.50 (-0%)

MEMBER: RM 8.55 (-10%)

By 馬丁.艾米斯(MartinAmis)何致和譯
這是馬丁.艾米斯書寫生命本質最精采的作品。在迷人的懸疑氛圍下,我們經由一名女警探的抽絲剝繭,逐漸拼貼出死者生前最重要的時刻,也目睹了她的消逝為親友及愛人帶來的傷痛。一路逼壓而來,隱藏在生命中令人難以直視的灰暗面貌,似乎也在向我們提問:難道解開這個死亡的謎底,即能撫慰生者的心靈? Learn More
USUAL: RM35.75

NOW: RM 35.75 (-0%)

MEMBER: RM 32.18 (-10%)

By DYNAMIC ART STUDIO 小宇宙工作室
After Rain gets caught in the rain,he start shivering and sniffling.But is being cold the same as having a cold? Then,when Emily scolds Rain and Stone for littering,Sean points out that rubbish can be recycled into useful electricity! How is this possible? Find out the answer to this and other questions with the lively students of Sunlight Primary School! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By DYNAMIC ART STUDIO 小宇宙工作室
Rain and Stone’s twilight terrors keep Sean from sleeping! What causes them to happen? Rain gets sick after drinking contaminated coconut water and needs antibiotics. Why do we need antibiotics and why is misusing them a big deal? Find out the answers to these questions and more with Rain, Sean, Emily and Stone! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By DYNAMIC ART STUDIO 小宇宙工作室
Emily sees Rain fall down and get knocked aside by Stone. It’s nothing unusual except for the fact that she’s seen the exact same scene happen before. What’s even stranger is the mysterious lake that keeps evading our dehydrated and thirsty friends. Join Rain, Sean, Stone and Emily as they discover the truth behind these mind-boggling experiences! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By DYNAMIC ART STUDIO 小宇宙工作室
Rain is greeted by a sales assistant at the door; second later, he sees the same man ahead of him. Then, in class, Miss Diana shows Rain and his friends photos of a river flowing underwater. How is this possible? Find out the answers to these mysteries and more with Rain, Sean, Emily and Stone! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

54 Item(s)

*

Back to Top